CVAG-tutkijaryhmä: lasten k-piikitykset turhia

Brittiläinen, yli 80 tutkijan, lääkärin ja ja professorin muodostama Children’s Covid Vaccine Advisory Group (CVAG) on ottanut 11.2.2022 kirjeitse yhteyttä brittihallitusta rokotusasioissa neuvovaan Joint Committee on Vaccination and Immunisation -ryhmään (JCVI) samoin kuin hallituksen lääkkeisiin ja kansanterveyteen liittyvistä asioista vastuussa oleviin viranomaisiin ja rokoteministeri Sajid Javidiin pyytäen tapaamista ja esiin nousseen materiaalin perusteella lasten ja nuorten koronapiikitysten lopettamista välittömästi.

 • Tuorein data osoittaa, että Pfizer/BioNTechin koronapiikki kasvattaa riskiä saada omikron-tartunta; tartuntoja on enemmän rokotetuissa kuin rokottamattomissa, mistä seuraa että
 • lasten koronapiikittämisestä on 100% haittaa vailla minkäänlaista hyötyä; lasten riski saada Covid-19 on käytännössä nolla
 • Rokotteiden hyöty-haittasuhdeanalyyseissa ei huomioida luontaisesti saatua immuniteettia; omikronin leviävyyden vuoksi arviolta noin 80% nuorella väestöllä on nyt luontainen immuniteetti
 • Brittien tilastokeskuksen (ONS) data viittaa siihen, että nuorten poikien ikäryhmässä on ylikuolleisuutta, joka korreloi nuorten koronapiikitysten aloittamisen kanssa; 15-19 vuotiaiden nuorten miesten ylikuolleisuus on noussut sen jälkeen kun Pfizer/BioNTechin koronapiikki otettiin käyttöön toukokuussa 2021
 • HongKongista ja Yhdysvalloista saatu data osoittaa myo- ja perikardiitin määrien olevan nousussa
 • Luontaisen immuniteetin saaneiden ryhmässä rokotukset lisäävät haittavaikutuksia
 • Immuunitoiminnan häiriytymisestä ja vajaatoiminnasta koronapiikitysten seurauksena tulee yhä enemmän dataa
 • Uusi biodistribuutiodata osoittaa, etteivät mRNA eikä S-piikkiproteiini jää pistoskohtaan eivätkä myöskään katoa elimistöstä, vaan ovat läsnä 60 vuorokauden ja pidemmänkin ajan jälkeen
 • Ei ole mitään tietoja koronapiikkien pitkäaikaisvaikutuksista

CVAG esittää, että lasten koronapiikitykset keskeytetään ja todetaan Norjan ja Ruotsin tapaan, ettei ole mitään syytä koronapiikittää 5-11 vuotiaita.

Pääasiallinen lähde:

CVAG (11.2.2022): CVAG urge “pause” to child covid roll-out in light of “shocking” new data

Artikkelikuva via CVAG, Kuvanmuokkaus RS.

16 comments

 1. Suomen tilastojen julkaisuja määräävät hallintoviranomaiset, joten eivät ole luotettavia. Kuoleman tapausten tiastojen päivitykset ovat loppuneet tammikuun alussa. Helmikuun 17 Tilastokeskus lupaa jälleen päivittää tilastot. Saapa nähdä? Omituista on, että Hesari julkaisee tilastoja mutta Tilastokeskus ei.
  Jos maassa on rokotettu ja 80% on aivan merkillistä, että tartunnat ovat lisääntyneen. Monen tutkimuksen mukaan rokote aiheuttaa piikkiproteiinien muodostumista, jotka aiheuttavat immuniteetin heikkenemistä, kuten Covid 19 viruskin. Immuniteetin heikkeneminen sitten aiheuttaakin epidemian suuremman leviämisen.
  Omituista on myös se, että rokotusten jälkeen kuolemat ovat nelinkertaistuneet, vaikka käytetään maskeja ja ollaan varovaisia tartunnoille. Alussa maskit olivat virallisesti hyödyttömiä, koska niitä ei ollut saatavana. Maallikolle herää kuvitelma, että rokotukset pahentavat tilannetta ja sen peittelemiseksi virallisia tilastoja ei päivitetä.

  Tykkää

 2. Laitetaan tämä vielä uudestaan. Yhdeksänpäiväinen syöpäsummit Conquering Cancer, The Missing Link alkaa 15.2.2022. Se on ilmainen ja rekisteröityä voi tuolla:

  https://conqueringcancer.com/

  Jos tiedätte syöpäpotilaita, jotka ovat halukkaita kuulemaan virallisesta totuudesta poikkeavaa tietoa, kertokaa heille tästä summitista. Ehkä pelastatte jonkun elämän pelkästään ohjaamalla hänet tällaisen tiedon lähteille.

  Tykkää

 3. Yksi summitin haastateltavista on syöpätutkija, tohtori Dana Flavin. Hän on tutkinut syöpää vuodesta 1979 lähtien. Hän on kehittänyt erilaisia hoitomuotja eri sairauksiin, mm. hoidon, jossa mononukleoosia (johon liittyy suurentunut maksa) sairastavat lapset paranevat alle 24 tunnissa. Lisäksi hän on kehittänyt hoidon, jossa rintasyöpään sairastuneiden aivometastaasit häviävät kolmessa kuukaudessa. Tässä on vähän esimakua tulevasta haastattelusta:

  https://go.conqueringcancer.com/missing-link/videos/dana-flavin

  Ovatkohan toimittajat koskaan tulleet ajatelleeksi, että he syyllistyvät murhaan tai joukkomurhaan salaamalla tietoja tai valehtelemalla toimivista hoitomuodoista? Rokotteista puhumattakaan.

  Tykkää

 4. Summitissa haastatellaan tohtori Bruce Liptonia, joka oli mukana geenitutkimuksissa jo 1960-luvulla. Hän sanoo, että geenit eivät aiheuta syöpää.

  Tykkää

 5. Jatketaan vielä aiheesta. Telomeerit ovat eräänlaisia solujen ”suojakilpiä”. Telomeerien lyheneminen on yhdistetty ennenaikaiseen ikääntymiseen, sairauksiin ja kuolemaan. Tässä tutkimuksessa tarkasteltiin elämäntapamuutosten vaikutusta telomeerien pituuteen. Tutkimuksessa oli mukana miehiä, joilla oli vähäriskinen eturauhassyöpä. Elämäntapamuutokseen kuuluivat vähärasvainen vegaaniruokavalio, stressinhallinta, maltillinen aerobinen liikunta ja sosiaalinen tuki. Viiden vuoden seurantajakson aikana suhteellinen telomeerien pituus lisääntyi verrattuna kontrolliryhmään:

  Ornish D, Lin J, Chan JM, Epel E, Kemp C, Weidner G, Marlin R, Frenda SJ, Magbanua MJM, Daubenmier J, Estay I, Hills NK, Chainani-Wu N, Carroll PR, Blackburn EH. Effect of comprehensive lifestyle changes on telomerase activity and telomere length in men with biopsy-proven low-risk prostate cancer: 5-year follow-up of a descriptive pilot study. Lancet Oncol. 2013 Oct;14(11):1112-1120. doi: 10.1016/S1470-2045(13)70366-8. Epub 2013 Sep 17. PMID: 24051140.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24051140/

  Tykkää

 6. Tässä elämäntapamuutoksiin liittyvässä tutkimuksessa oli mukana miehiä, joilla oli varhaisen vaiheen eturauhassyöpä. Elämäntapamuutokseen kuuluivat vähärasvainen vegaaniruokavalio, stressinhallinta, maltillinen aerobinen liikunta ja sosiaalinen tuki. Kahden vuoden seurantajaksolla havaittiin, että elämäntapamuutoksilla voidaan estää tai viivästyttää tavanomaisiin hoitoihin joutumista vähintään kahdella vuodella:

  Frattaroli J, Weidner G, Dnistrian AM, Kemp C, Daubenmier JJ, Marlin RO, Crutchfield L, Yglecias L, Carroll PR, Ornish D. Clinical events in prostate cancer lifestyle trial: results from two years of follow-up. Urology. 2008 Dec;72(6):1319-23. doi: 10.1016/j.urology.2008.04.050. Epub 2008 Jul 7. PMID: 18602144.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18602144/

  Tykkää

 7. 57-vuotias myeloomaa sairastanut nainen sai lääkäreiden hoitoja, mutta ne eivät tuottaneet tulosta. Nainen alkoi käyttämään hyperbaarista happihoitoa sekä kurkumiinia, johon on lisätty piperiiniä. Kaikki merkit syövästä hävisivät hänen kehostaan ja hänen tilansa on pysynyt vakaana:
  Zaidi A, Lai M, Cavenagh J. Long-term stabilisation of myeloma with curcumin. BMJ Case Rep. 2017 Apr 16;2017:bcr2016218148. doi: 10.1136/bcr-2016-218148. PMID: 28413157; PMCID: PMC5753731.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28413157/

  Tykkää

 8. Voinko ostaa ivermectin tiskin yli?

  Kaikki ihmiselle tarkoitetun ivermectin muodot, mukaan lukien ivermektiini-tabletit ja ivermektiini-voide, ovat Suomessa reseptilääkkeitä.
  Tosin tämä koskee vain fyysisiä apteekkeja. Useimmat verkkoapteekit eivät tarkista voimassa olevaa reseptiä ostaessaan ivermektiinitabletteja.

  https://www.ivermectin-suomi.com/

  Tykkää

 9. TM lehti netistä (kuukkeli työnsi)…koronarokotteet vähentävät ahdistusoireita rokotteen saamisen jälkeen ja parantaa mielenterveyttä…
  Mitähän kaikkea se vielä parantaa…?

  Tykkää

 10. Vahva epäilys että lasten puheen kehityksessä ongelmia, johtuen maskien käytöstä. Syynä se ettei, varsinkaan pienet, lapset näe ihmisten kasvoja.
  Puheterapeutteja tullaan lähiaikoina tarvitsemaan.
  Jossain keksitty muokata rajaa (kriteereitä) puheen kehityksessä, ettei näytä niin kehnolle.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s