Voi niitä hassuja k-piikkikriitikkoja! (THL)

Terveyden ja hyvinvoinninlaitos THL, tuo luotettavaa tietoa tarjoava kansallinen asiantuntijalaitos, joka on pitänyt huolta suomalaisten hyvinvoinnista ja terveydestä ajantasaisten, luotettavien ja täsmällisten tietojen avulla vuodesta 2009, on varoittanut suomalaisia rokotekriitikkojen vääristä väittämistä.

Koronapiikkejä on kritisoitu mm. sillä perusteella, ettei niiden turvallisuutta ja tehokkuutta ole selvitetty riittävästi, koska ne ovat edelleen testivaiheessa — loppuvuoteen 2023 asti, lasten ja nuorten osalta vuoteen 2026. (Pfizer/BioNTech s.18-19; AstraZeneca s. 14-15; Moderna joulukuu 2022, s. 15; lapset).

Asiantuntija tietää, että on ihan tyhmää epäillä turvallisuutta ja tehokkuutta vain siksi, että tutkimustietoa ei ollut saatavilla. Kriitikoiden onkin syytä lopettaa kohtuuttomien vaatimuksien kuten tietojen pyytelyn esittäminen. Sitäpaitsi THL on jo selvittänyt, että koronapiikeistä tehtyjen haittavaikutusilmoitusten suuri määrä ei johdu koronapiikeistä.

KUVAKAAPPAUS Ilta-Sanomien artikkelista 23.2.2021

Kriitikot — joukossa tunnettuja tutkijoita kuten Geert Vanden Bossche ja Christian Perronne — ovat myös väittäneet — lääkeyhtiöiden ja valvontaviranomaisten dataan pohjaten — että koronapiikit heikentäisivät immuunisuojaa, ja lennätelleet sellaisia termejä kuin ADE, VAED ja VAERD. Myös THLn piirissä on tiedetty koronapiikkimarkkinoinnin alusta alkaen ADE-reaktion mahdollisuus ”Kun koe-eläin, joka ei ollut ennen kohdannut virusta, rokotettiin ja rokotuksen jälkeen kohtasi luonnon viruksen, se saikin vaikeamman taudin. Näitä asioita pitää sulkea eläinmallien kanssa paljon pois, ettemme rokottamisella pahenna tilannetta saamalla aikaan vakavampia tautimuotoja,” THL:n tv-kasvo, ylilääkäri Hanna Nohynek sanoi huhtikuussa 2020.

THL:n asiantuntija, tutkimuspäällikkö Merit Melin tyrmää kriitikoiden (ja Nohynekin) väitteet. Kaupallista rokotetutkimusta lääkeyhtiöille suomalaislapsilla tekevän Rokotetutkimuskeskuksen suurmoguli Mika Rämetkin on arvatenkin väärässä myöntäessään, että koronapiikkien absoluuttinen suojateho on alunperinkin heikko, ja tehosteiden tuoma vasta-ainetaso puolittuu kuukauden välein. Koronapiikki kannattaa ottaa, vaikka se ei toimikaan, tuntuu Melin ajattelevan.

Vaikka pitkäaikainen tutkimustieto koronapiikeistä puuttuukin, asiantuntijana Melin tietää, että vanhastaan tunnetut ADE, VAED ja VAERD eivät ainakaan kokeellisen geeninanoteknologia-mRNA -koronapiikin kohdalla koskaan, kenelläkään, missään olosuhteissa toteudu.

Asia on aivan päinvastoin — vaikka Euroopan lääkevalvontaviranomainen EMAkin on lähtenyt epäilyksiä esittävien kelkkaan ja varoittelee tehosterokotteiden voivan heikentää immuunipuolustusta. EMAn rokotestrategiapäällikkö Marco Cavaleri kertoi lehdistötilaisuudessa käynnissä olevan keskustelua siitä, pitäisikö antaa toinen tehostepiikki, mutta että dataa ei ole vielä generoitu tukemaan tällaista päätöstä. ”Haluaisimme nähdä dataa ennen kuin annamme suosituksia; samaan aikaan olemme melko huolissamme strategiasta, joka edellyttäisi tehostepiikityksiä lyhyin välein.” ”Lyhyin välein toistetut piikitykset eivät ole kestävä pitkän aikavälin strategia.”

Jos lähtöoletus on, että tehostepiikkejä annettaisiin neljän kuukauden välein, ”päädymme mahdollisesti tilanteeseen, jossa meillä on potentiaalisia ongelmia immuunivasteen kanssa; immuunivaste voi heikentyä heikommaksi kuin haluamme sen olevan, joten meidän täytyy olla varovaisia, ettemme ylilataa immuunijärjestelmää jatkuvilla rokotuksilla.”

Soma tapa sanoa, että toistuvat piikitykset ylikuormittavat immuunijärjestelmän niin, että se saattaa hajota.

Cavaleri pitää hyvänä asiana sitä, että Omikron-variantin myötä väestön laumaimmuniteetti kasvaa.

THL:n edeltäjä Kansanterveyslaitos (KTL) kävi sekin sotaa ns. rokotekriittisiä ja Lex Puskan (KTL halusi rokotella lapsia ilman vanhempien tietoa ja suostumusta) vastustajia vastaan, joten THL pitää perinteitä yllä: oikeakin päätelmä on väärä, jos asiantuntija niin sanoo. ”Luotettavaa tietoa” tarjonnut KTL ja sittemmin THL halusi sikainfluenssapiikkien turvallisuutta epäilleitä peräti oikeudelliseen vastuuseen ”väärän tiedon” levittämisestä. ”Väärä tieto” tosin osoittautui jälkikäteen oikeaksi.

Artikkelikuvana standardoitu, asiantuntijakäyttöön hyväksytty, tiedon arviointiin tarkoitettu väline. Laitteen suunnittelu ja kuvan rakentelu RS.

44 comments

 1. YLE julkaisi eilen artikkelin, josta käy epäsuorasti ilmi, että mRNA-pistokset alkavat tehdä tuhoaan lasten puolustuskyvyn suhteen. Sairaalassa olevien lasten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti sitten delta-variantin. Selitykseksi tarjotaan, että omikron olisi muka lapsille vaarallisempi kuin delta. Tosiasia lienee kuitenkin se, että delta-variantin aikaan lapsia ei ollut vielä pistetty mRNA-piikeillä, mutta nyt on.

  Huomatkaa, että artikkelissa ei mainita rokotteita sanallakaan. Tätä ennen jokaisessa koronapotilaita käsittelevässä artikkelissa on muistettu mainita, että sairaalassa on (muka) enimmäkseen rokottamattomia ja että jokaisen pitäisi ottaa rokote. Tässä uusimmassa artikkelissa asiasta vaietaan täysin, minkä tulkitsen tarkoittavan, että nämä lapset ovat rokotettuja.

  https://yle.fi/uutiset/3-12322753

  Tykkää

  • Ylen jutusta:

   ” Mutta lapset eivät ole olleet vakavammin sairaita kuin aiemmin. Seuraamme kehitystä tietysti hyvin tarkkaan, sanoi osastopäällikkö Anna Bennet-Bark sanomalehti Dagens Nyheterissä (siirryt toiseen palveluun) torstaina.

   Sosiaalihallituksesta huomautetaan lisäksi, että noin puolet lapsista on tullut sairaalaan muun sairauden kuin koronan vuoksi. Positiivinen testi on otettu sairaalassa.”

   Eivät ole tulleet sairaalaan koronan vuoksi, korona on oheislöytö.

   ——–

   ”Ruotsissa tehohoidossa on koko pandemian ajan ollut vain vähän lapsia ja nuoria. Viikoittainen potilasmäärä on ollut pari–kolme alle 20-vuotiasta.

   Tämän vuoden alusta potilasmäärä on kuitenkin noussut noin kymmeneen viikossa, selviää valtakunnallisesta tehohoitorekisterin tilastosta (siirryt toiseen palveluun). Viikolla 3 tehohoidossa oli peräti 17 lasta ja nuorta, jotka olivat 0–19-vuotiaita.

   Syytä ei ole tutkittu valtakunnallisesti. Esimerkiksi Karoliinisesta sairaalasta kerrotaan, että tehohoitoon joutuvilla lapsilla on muita perussairauksia.”

   Ruotsihan ei piikitä alle 5-vuotiaita. Näillä hoidossa olevilla on kuitenkin perussairauksia eli ovat riskiryhmäläisiä, joten heitä on saatettu vanhempien toimesta tuikata.

   ————

   ”Norjassa on kiinnitetty tällä viikolla huomiota aivan pienimpien lapsipotilaiden määrän kasvuun. Alle 1-vuotiaita on sairaaloissa suurin määrä vuoteen. Viime viikolla sairaalahoidossa oli 22 vauvaa.

   Kaikkiaan Norjassa on hoidettu neljän viime viikon aikana 126:ta lapsipotilasta, joista 50 on ollut alle vuoden ikäisiä. Se vastaa 40:ää prosenttia tapauksista.

   Sekä Ruotsissa että Norjassa lapsipotilaiden määrän kasvua selitetään koronan omikronmuunnoksen aiheuttamalla aallolla, joka on nostanut tartunta- ja potilasmääriä ylipäätään.”

   Ovat ikäluokkaa, jonka äidit ovat ottaneet piikin ja mahdollisesti välittäneet mRNA-haittoja lapsillekin.

   ————

   ”Alle 18-vuotiaiden sairaalapotilaiden määrä alkoi kasvaa Yhdysvalloissa nopeasti viime vuoden [2021] loppupuolella.”

   Yhdysvallat aloitti nuorten koronapiikitykset syyskuussa 2021.

   ”Omikron aiheutti lapsille vakavia oireita, mutta tehohoitoa vaatineiden potilaiden määrä oli omikronaallossa pienempi kuin delta-aallossa.”

   Tykkää

 2. -”Ei signaalia”, toteaa suomalainen rokotetutkija silmät päättäväisen pyöreinä?

  Tuo taulukko luultavasti kärähtää keskiverto kovidiaanin verkkokalvoille kuin valkosipulin varjo vamppyyrin naamalle B-luokan transsylvaniafilmissä.

  A-Studion vanhusavustajapyörätuolin keskiöt on pidetty hyvin öljyttyinä viimeiset pari vuotta ynnä renkaissa sopivasti ilmaa, jotta on aina hätätilanteen tullen saatu laahattua HUSsista joku harmaapäinen seniorinaaras myhistelemään vaksiinimyönteisyyttä. Puheissa sopivasti ilmaa.

  Nyt on ollut niin mukavaa ajankulua lueskella tarinoita maailmalta kun lockdowntakinkääntäjiä on alkanut ilmaantua ja vaksiinilobbarirottia näkyy loikkimassa uppoavasta laivasta.

  Vieläkö kotomaassa laahataan HUSwanhuksia A-Studioon? Entä mitä ne tätänykyä sanoo?

  Tykkää

  • Järkyttävä määrä tuo 1 228 684 haittaa koronapiikeistä kun seuraavaksi suurimmat — influenssa ja pneumokokki — ovat alle 6000, usean vuoden ajalta.

   Ja kun muistaa, että vain 1-10% rokotehaitoista ilmoitetaan.

   Tykkää

 3. Onko tullut rokotehaittailmoituksia niistä eteläisen pallonpuoliskon saarivaltioista joissa väestöä on rokotettu noin 90% mutta koronaa ei ole ollut vasta kun niihin äskettäin sallittiin hetkeksi maahantulo?

  Tykkää

   • Auttaisi jos tietäisin, mitä maita täsmälleen tarkoitat. Eteläinen pallonpuolisko on puolet maapallosta.

    Tykkää

   • Uutisissa on kyllä kerrottu mihin saarivaltioihin tuli korona heti kun ensimmäinen laiva tai lentokone päästettiin sinne. Kannattaa seurata myös normaaliuutisia niin pysyy paremmin selvillä maailman tilanteesta.

    Tykkää

   • Seuraan oikeastaan kaikkia muita uutisia paitsi kultuuri ja urheilu — vaikka meillä ei televisiota olekaan.

    Urheilu-uutisista en silti täysin osattomaksi jää. Saimme tiedon Suomen kultamitalista kun ystävämme, joka on käymässä kotonaan Udmurtiassa laittoi onnitteluviestin.

    Kultuuripuolen tiedottamisesta pitävät mieheni muusikkokaverit huolen.

    Talossa on jossain anoppivainaan taskuradio. Se on viimeksi avattu anopin ollessa vielä elossa.

    Hälinättömyyden perinne tulee ilmeisesti jatkumaan. Poikani oli työharjoittelussa. Juttelimme siitä, mikä oli kivaa ja mikä kurjaa. Kysymykseeni ”Mikä oli kurjinta?” lyhyt ja ytimekäs vastauksensa oli: ”Radio Nova”.

    Tykkää

   • Jos ei seuraa TV-ohjelmia niin jää kyllä tärkeä osa tiedotusvälineistä seuraamatta. Kun lueskelee ylen, mtv:n vassareiden, äärioikeistolaisten sekä tietenkin rokotekriitikkojen ja muiden vastaavien salaliittoteorioiden juttuja niin saa tietoa asioista monelta kantilta ja huomaa joskus mitä joku näistä virallisistakin lähteistä jättää kertomatta, ja toisaalta oivaltaa millaista totaalista skeidaa suurin osa näistä salaliittoteorioista on. On paljon asioita joiden totuusarvoa ei ratkaista demokraattisesti äänestämällä, ja jos joku on kuitenkin eri mieltä ilman tosi hyviä perusteluja jotka saattaa asiallisesti julkisen kritiikin kohteeksi ja ne lopulta kumoavat virallisen totuuden niin sen impact factor on täsmälleen 0 ja saa vaikka huutaa kurkku suorana 30 asteen pakkasessa. Yhtenä esimerkkinä tästä on parin vuosikymmenen takaa Utele-teoria jonka ”kehittäjällä” ei ollut minkäänlaista luonnontieteellistä koulutusta eikä suostunut paljastamaan yksityiskohtia. Sai huijattua rahaa isolta porukalta ja lopulta kuitenkin joutui myöntämään että ei kykene tekemään luvattua evidenssilaitetta.

    Toimittajan osaamiselle näyttää olevan ylivoimaista ymmärtää että peräkkäin tai samoihin aikoihin sattuvat tapahtuvat asiat eivät välttämättä ole suoraan syy-seuraussuhteessa, ja tämä koskee toki muutakin kuin vain koronaa. Tähän vinkki: eri koronamutaatioiden erilainen sairastuttavuus ja leviäminen vs rokotukset vs tärkein kuolinsyy korona/joku muu. Ei ne ilmastonmuutoksesta tai uusiutuvista energialähteistäkään kirjoittavat toimittajat ole yleensä sen paremmin jyvällä esimerkiksi eri tekijöiden suhteellisesta merkityksestä jos ei ole juurikaan omaa substanssia alalta.

    Tykkää

  • Uutisia voi seurata netissäkin, ei siihen tv-vastaanotinta tarvita. Luen yleensä samasta aiheesta eri maanosien medioista, huomioin julkaisun taustan (rahoitus, omistus, puolue jne), ja vertaan tietoja. Etsin lisätietoja hallituslähteistä ja vastaavista paikoista. Sitten ajattelen asiaa.

   Tykkää

 4. Kyllä tämä on järkyttävää, lasten jalkapallo turnauskin on vain rokotetuille. Niinpä sukulaispoika 12v otti rokotteen 3vk sitten nyt on korona,muilla ei ole mitään . Itse olen sanoutunut irti suomen Jousiampuja liiton toiminnasta juuri näiden rokotevaatimusten vuoksi. Minut poistettiin keskustelufoorumista disinformaation vuoksi.

  Tykkää

  • Kos olisi kiinnostunut urheilusta minkään vertaa, nyt olisi aika alkaa seurata tuloksia ja verrata niitä aiempiin vuosiin.

   —–

   On väärin, että lapset ja nuoret pakotetaan valitsemaan terveyden ja harrastuksen välillä.

   Tykkää

 5. Japanilaiset ovat tutkineet omikron BA.2-varianttia. Huonoja uutisia piikitetyille. BA.2 infektoi tehokkaasti myös alahengitysteitä. toisin kuin BA.1

  ”Tilastollinen analyysi osoittaa, että BA.2:n tehokas lisääntymisluku on 1,4 kertaa suurempi kuin BA.1:n. Neutralointikokeet osoittavat, että rokotteen aiheuttama humoraalinen immuniteetti ei toimi BA.2:ta, kuten ei BA.1:tä, vastaan, ja erityisesti BA.2:n antigeenisyys eroaa BA.1:n antigeenisyydestä. Soluviljelykokeet osoittavat, että BA.2 on replikatiivisempi ihmisen nenän epiteelisoluissa ja fusogeenisempi kuin BA.1. Lisäksi infektiokokeet hamstereilla osoittavat, että BA.2 on patogeenisempi kuin BA.1.”

  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.02.14.480335v1

  Tykkää

 6. Sydämen komplikaatiot mRNA COVID-19-rokotteiden jälkeen: Tapausraporttien ja tapaussarjojen järjestelmällinen tarkastelu.
  Fazlollahi A, Zahmatyar M, Noori M, Nejadghaderi SA, Sullman MJM, Shekarriz-Foumani R, Kolahi AA, Singh K, Safiri S. Cardiac complications following mRNA COVID-19 vaccines: A systematic review of case reports and case series. Rev Med Virol. 2021 Dec 17:e2318. doi: 10.1002/rmv.2318. Epub ahead of print. PMID: 34921468.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34921468/

  Tykkää

 7. Myokardiitin kliininen esittely ja tulokset mRNA-rokotteen jälkeen: meta-analyysi ja systemaattinen katsaus.
  Matta A, Kunadharaju R, Osman M, Jesme C, McMiller Z, Johnson EM, Matta D, Kallamadi R, Bande D. Clinical Presentation and Outcomes of Myocarditis Post mRNA Vaccination: A Meta-Analysis and Systematic Review. Cureus. 2021 Nov 3;13(11):e19240. doi: 10.7759/cureus.19240. PMID: 34877217; PMCID: PMC8641964.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34877217/

  Tykkää

 8. SARS-CoV-2-rokotus ja myokardiitti tai myoperikardiitti: väestöpohjainen kohorttitutkimus.
  Husby A, Hansen JV, Fosbøl E, Thiesson EM, Madsen M, Thomsen RW, Sørensen HT, Andersen M, Wohlfahrt J, Gislason G, Torp-Pedersen C, Køber L, Hviid A. SARS-CoV-2 vaccination and myocarditis or myopericarditis: population based cohort study. BMJ. 2021 Dec 16;375:e068665. doi: 10.1136/bmj-2021-068665. PMID: 34916207; PMCID: PMC8683843.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34916207/

  Tykkää

 9. Meinaakohan nää meidän ”asiantuntijat” vielä joskus saada uskottavuutensa takasin?
  Miten voi olla noin tyhmiä ihmisiä ”asiantuntijoina” ? Oikeasti ihan uskomatonta.

  Tykkää

  • Asiantuntijat eivät välttämättä ole tyhmiä ja/tai korruptoituneita. Täytyy muistaa, että siellä on media välissä, eikä se välttämättä kerro täsmällisesti mitä on sanottu tai kertoo sanotun mutta irrottaa sen viitekehyksestään.

   Sitten on tietenkin hallitus, joka kohdistaa asiantuntijoihin painostusta ajaakseen omia agendojaan.

   Asiantuntijat myös saattavat yrittää median välityksellä kertoa yhtä sun toista mutta kaikki lukijat eivät välttämättä ymmärrä lukemaansa.

   Tykkää

 10. Lienenkö laskenut oikein….Fimeassa sisällä olevat käsittelyä odottavat rokotehaitta ilmoitukset tulevat tällä käsittely vauhdilla käsiteltyä vuoden 2024 Juhannukseen mennessä. Siis jos yhtään hakemusta ei tule lisää.

  Tykkää

 11. Oon löytänyt juu tuupista muutaman Juha Kinnusen jutun. Siellä on microaaltouunista mastoihin.
  Millä taajuudella voi hoitaa ja mikä haitallista.
  Löysin kolme eri juttua luento/haastattelua.

  Tykkää

 12. KOTIMAA YLEISPASKA SUNNUNTAI

  Vyöruusutapaukset yleistynevät

  Vyöruusu todennäköisesti yleistyy
  lähitulevaisuudessa, kun suuret
  ikäluokat vanhenevat, kertoo
  Terveystalon työterveyslääkäri Jukka
  Tuovinen.

  Tuovisen mukaan vyöruusu yleistyy
  merkittävästi iän myötä, ja noin joka
  kymmenes 70 vuotta täyttänyt
  suomalainen on jo ehtinyt sairastaa
  sen. Alle 50-vuotiailla sairaus on
  harvinainen.

  Vyöruusu on aiemmin sairastetun
  vesirokon uudelleenaktivoituminen, joka
  ilmenee rakkulaisena ja kivuliaana
  ihomuutoksena.

  Tykkää

  • Englannin kielessä vyöruusun nimenä on shingles (latin. cingulum, vyö), ranskan kielessä zona, ruotsin kielessä bältros, saksan kielessä Gürtelrose. Vyöruusun lääketieteellisen nimen herpes zoster alkuosa johtuu kreikan kielen sanasta erpein, syöpyä sisään.

   Tykkää

 13. Ja kas, JÄLLEEN uusi CDC:n muuttunut määritelmä!

  Naamarievut on turvallisia ja tehokkaita, itse asiassa melkeinpä kaikkein tehokkain yksittäinen ei-farmaseuttinen pakote ööh siis tarkoitan toimenpide! Näinhän meille on toitotettu jo pari vuotta.

  Äkkiseltä kyllä tuntuis että sillä taatusti on musertava vaikutus jos muksut ei yhtäkkiä näekään yhtäkään ilmeikästä naamaa pariin vuoteen. Voisi sen olettaa hyvinkin vaikuttavan varhaislapsuuden kehityskulkuihin, vaikkapa kielelliseen kehitykseen. (Noh ehkä kuulosuunnistus kehittyy paremmin kun ei mumisevista pankkiryöstäjänaamareista päällepäin niin näy että kuka puhuu.)

  Näin ei kuitenkaan ole. Naamarievuilla EI ole mitään haitallisia vaikutuksia. On sen jo kapitalistinenki tiäremiäs myäntäny. Nimittäin jenkkilän CDC.

  Muksuin kehityksen virstanpylväitä tsekkailevia ohjeistuksia on nyt vaivihkaa muutettu. Laskettiin hiukan tasoja niin plandeeemian koulimilla mukeloilla on hiukan helpompaa.

  https://thepostmillennial.com/cdc-quietly-lowers-early-childhood-speech-standards

  Aiemmin pidettiin ”sopivana” että kasvatit hallitsi noin 50 sanaa parin vuoden ikäisinä. Mutta ei niin pahasti saisi vaatia näin epideemia-aikoina. Joten CDC venyttikin aikajanaa. Nyt riittää että kasvatit haltsaa vasta kahden ja puolen vuoden ikäisinä noin 50 sanaa.

  Niistä naamarievuista ei oikeen sais puhuu, joten nyt on pediatreilla elämä niin paljon helpompaa kun huoltajat ei pääse heitä mollaamaan kullannuppujen surkeasta kielenkehityksestä.

  Liked by 1 henkilö

 14. Juutuupissa mainos vyöruusu rokotteesta. Täytyypä katsoa minkä firman. Sillointällöin näkynyt nyt talvella.
  Ajatus kun sen näkee ”enpä taida ottaa”. On vähän arpapeliä keneen iskee, jos iskee. Luulen harvinainen.

  Tykkää

 15. Heee! Ehkä CDC:n ei enää jatkossa tarvitse muuttaa määritelmiä? Jätetään vaan tietoja julkaisematta, niin ei ole mitään mihin verrata!?

  Ja näin ovat jo tehneetkin. Tietojen pimittäminen ei ole Pfizerin etuoikeus. UVMedia -sivusto raportoi:
  https://uvmedia.org/2022/02/23/terveysviranomaiset-cdc-salasi-covid-tietoutta-amerikkalaisilta-rokotusten-eparoinnin-estamiseksi/

  Tuossa lähteenä on InfoWars [nimimerkistä juttuun] jonka lähteenä on viime viikonloppuna julkaistu New York Times -artikkeli:
  ·· ”The C.D.C. Isn’t Publishing Large Portions of the Covid Data It Collects”
  ··
  ·· ”The agency has withheld critical data on boosters, hospitalizations and,
  ·· until recently, wastewater analyses.”

  Rapakon takana CDC on jättänyt julkaisematta kriittistä dataa mRNA-piikeistä, boostereiden vaikutuksista, sairaalahoidon tarpeesta sekä jätevesianalyyseista.

  InfoWars, perustuen New York Times -artikkeliin:

  ·· ”The data has been withheld for more than a year, the report notes:
  ··
  ·· …the C.D.C. has been routinely collecting information since
  ·· the Covid vaccines were first rolled out last year, according to
  ·· a federal official familiar with the effort. The agency has been
  ·· reluctant to make those figures public, the official said, because
  ·· they might be misinterpreted as the vaccines being ineffective.”

  Tietoja on pimitetty jo yli vuoden ajan, alkaen siitä kun vaksiinien jakelu alkoi.

  Asiasta on kertoillut eräs liittovaltion virkailija, jonka mukaan virasto on ollut haluton julkistamaan tietoja, koska niitä saatettaisiin tulkita väärin perustelemaan että vaksiinit olisivat tehottomia.

  Ja sehän saattaisi johtaa siihen kamalaan vaksiinihesitanssiin, eikä semmoista voida sallia.

  CDC:n Walensky on jo kertonut, että viraston päätöksenteko on paljolti perustunut hallituksen näkemyksiin siitä, mitä kansa pystyisi hyväksymään ja sietämään.

  Datavirtoja on siis pimitetty ihan vaan tavisten parhaaksi. CDC perustelee tiedonjulkaisuhaluttomuuttaan sillä että kaikki tietomäärät eivät sovellu julkaistavaksi ”parhaaseen katseluaikaan”.

  ·· ”…the agency has been slow to release the different streams of data
  ·· ’because basically, at the end of the day, it’s not yet ready for prime time.’ ”

  Toisin sanoen, tavikset eivät ole vielä valmiita kohtaamaan totuuksia. Sillalailla.

  Tykkää

 16. Uutinen jonka kuukkeli työnsi…Moderna takonut tulosta viime vuoden viimeisellä neljänneksellä. Jos laskin oikein niin tököttipiikin hinta 34€.
  Nyt sitten tulossa syksyksi täsmä tökötti omicroniin, jos ymmärsin oikein.
  Luulen kyllä että kun pälviä alkaa näkyä niin omicron on ohi ja saattaapa olla että koko korona kitistynyt pelkäksi räkätaudiksi.

  Tykkää

 17. Liekö huhu totta että nyt kun Englannin Ellulla oli korona, niin lääkitykseen oli käytetty….arvatkaas mitä….no hevos lääkettäpä hyvinkin… ivermektiiniä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s