Facebook-pomo pedofilia-epäiltynä

Facebookin (nykyisin Meta) yhteisösuhteiden kehitysjohtaja, seksuaalioikeuksia edistävän Equality California -organisaation johtokunnan jäsen Jeren Andrew Miles on jäänyt pedofiilejä verkossa pyydystävän Predator Catchers Indianapolis -vapaaehtoisryhmän haaviin.

Ryhmän perustaja Eric Schmutte on kertonut aloittaneensa ryhmän, koska oikeusjärjestelmä ”ei tee sitä, mitä sen pitäisi tehdä”, ota kiinni ja tuomitse lasten ahdistelijoita. ”Joten seuraavaksi paras asia on paljastaa nämä henkilöt, jotta ihmiset tietävät nämä henkilöt saalistajiksi.”

Ryhmän jäsenet luovat sosiaalisen median alustoille valeprofiilin, ja odottavat yhteydenottoja. He antavat yhteydenottajien johdatella keskustelua tallentaen viestit. Kun materiaalia on kertynyt riittävästi, suostutaan tapaamiseen. Tapaamisessa ryhmän jäsen menee paikalle, ja kertoo yhteydenottajalle ettei ole alaikäinen, ja että yhteydenottaja on ollut tekemisissä houkutuslinnun kanssa. Tapaamiset taltioidaan.

Predator Catchers Online -ryhmä tavoitti kehitysjohtaja Milesin Le Meridien Columbus-hotellista Ohiosta, jossa tämä odotteli alaikäiseksi luulemaansa henkilöä. Alkuperäisen, parituntisen, hotellissa nauhoitetun Miles-videon voi katsoa kansalaisjournalisti Andy Ngon sivuilla.

Facebookin työpaikkailmoitus, jossa haetaan alueellista yhteisökehitysjohtajaa (Community Development Regional Manager job).
Iän ja sukupuolisen suuntaumisen perusteella syrjimätön Facebook kertoo Facebookin mission olevan voimaannuttaa ja tuoda ihmisiä lähemmäs toisiaan merkityksellisillä tavoilla. Yhteisökehitysjohtajan toimenkuvaan kuuluu mm. luoda ja yllåpitää suhteita erilaisten yhteistyökumppanien kanssa.

Miles (35) ehdotteli viesteissäään 13-vuotiaaksi pojaksi luulemalleen henkilölle hotellitapaamista kahteen eri otteeseen, antaen hotellin nimen ja hotellihuoneen numeron sekä kertoen, ettei hänellä ”ole mitään pidäkkeitä lähelläsi, jos olen himoissani.”, “I won’t have any restraint around you if I’m horny.”

Kehitysjohtaja Miles myös kehuskeli asemallaan Facebookissa alaikäiseksi luulemalleen houkutuslinnulle. Miles myöntää sanoneensa viesteissään haluavansa ”muhinoida kanssasi, kosketella sinua, imeä sinua”, “make out with you, touch you, suck you.”

Miles sanoo uskoneensa olevan ”ok flirttailla” alaikäisen kanssa, jos ei ole aikeissa tavata häntä, ja että tämä on ”ensimmäinen kerta, kun hän tekee jotain tällaista.” Miles kertoi tämän hotellihuoneessa, jossa hän odotteli tapaamista alaikäiseksi uskomansa henkilön kanssa.

KUVAKAAPPAUS 20.2.2022. Onko Facebook lopettanut ryhmän sivun tukemisen?
Myös Redditin epäillään yrittävän minimoida imagotappiota sensuroimalla aiheeseen liittyviä postauksia.

Facebook/Metan puhehenkilö Drew Pusateri on vahvistanut useille medioille, että ”Jeren A. Miles ei enää ole yhtiön palveluksessa.” Tech Crunchille kirjoittava Ingrid Lundgren kertoo Pusaterin yrittäneen painostaa häntä olemaan kirjoittamatta Milesin tapauksesta. (”I’ll point out that Pusateri also tried to talk me out of the newsworthiness of this story over the phone before sending over the statement, noting that other outlets were not covering it (thanks for the advice).”)

Milesin LinkedIn-, Twitter-, Instagram- ja Facebook-tilit on suljettu. Toistaiseksi ole tiedossa onko sulkija ollut Miles vai esimerkiksi Facebook/Meta.

Twitter.
Equality California on ryhtynyt siivoamaan imagoaan Milesin jäätyä pedofiilien saalistajien haaviin ja asian tultua julkiseksi.
Tieto Milesin johtokunta-jäsenyydestä on poistettu ryhmän sivuilta. Kuvassa oikealla alkuperäinen, webbiarkistosta poimittu johtokunnan jäsenlista ja vasemmalla hygienisoitu uusi versio.

Artikkelikuvana Iltalehden uutisointia (”Vihamieliset Facebook-ryhmät saavat kepistä – ryhmien toimintaa rajoitetaan”) Facebookin uusista yhteisösäännöistä kertovassa jutussa. Uusissa yhteisösäännöissä todetaan mm. ”Käyttäjät haluavat jakaa kuvia tai videoita lapsistaan. Turvallisuussyistä saatamme toisinaan poistaa kuvat, joissa näkyy alastomia tai osittain alastomia lapsia. Vaikka tämä sisältö saatetaan jakaa hyvässä tarkoituksessa, muut voivat käyttää sitä odottamattomilla tavoilla. Voit lukea lisää Vinkkejä vanhemmille -sivultamme. […] Emme siedä lainkaan alaikäisiin liittyvän seksuaalisen sisällön jakamista tai uhkauksia jakaa intiimejä kuvia muista. […]”

8 comments

 1. Vasemmistolainen CNN kanava josta Suomen valtamediakin kopioi kaikki USA uutisensa, niin siellä CNN:llä jäi juuri 3 toimittajaa kuvaajaa ym kiinni pedofiliasta ja raiskauksista.
  Tulee mieleen että se vasemmistolaisuus on joku sairas kultti.

  Tykkää

 2. Vasemmistolaisuus USA:ssa on pelkkä haukkumasana joka ei tarkoita mitään. Vasemmistolaisuus kuristettiin hengiltä lähes sata vuotta sitten ja jäljelle jäivät pienet lähinnä trotskilaiset ryhmittymät, josta muuten väitetään että moni uuskonservatiivi on lähtöisin.

  Euroopassa vasemmistolaisuutta on enää vähäisessä määrin, esimerkkeinä voisi mainita Sahra Wagenknecht ja hänen miehensä Oskar Lafontaine. EU-parlamentissa on irkku Clare Daly ja pari muuta, siinä kaikki. Linkissä on haastattelu englannin kielellä jossa saksalainen parlamentaarikko BreakTroughNewsille tuo esiin kantoja koskien USA:n ja Saksan suhteita sekä USA:n ylivaltaa Euroopassa tavalla jota voisi pitää perinteisen vasemmistolaisena.

  Vastakkain asettelun politiikan vastustaminen ja aseriisunta olivat perinteisiä vasemmiston teemoja. USA:n kongressissa nämä edustajat lasketaan yhden käden sormilla. Eli tosi monta ”vasemmistolaista”. CNN ja kumppanit ovat Wall Streetin ja ase- sekä lääketeollisuuden tukipilari, sieltä saa myös vasemmistolaisuutta hakea turhaan. Ultra-arvoliberalismi jota he edustavat maansa arvokonservaatiivien kiusaksi on eri asia, eikä edusta perinteistä vasemmistolaisuutta. Sitä voi vielä kenties löytää Kuubasta jota USA:n arvoliberaalit vihaavat yhtä kiihkeästi kuin arvokonservatiivitkin.

  Mutta artikkelin teemasta puheen ollen eräs brittiläinen urheiluselostaja ja entinen jalkapalloilija tiesi kertoa, että Bill Gatesin ja Bill Clintonin kaveri pedo Jeffrey Epstein muiden saavutustensa ohella myös oli Trilateral Commission:in, siis tämän valtakerhon jäsen. Mistä johtuu, ettei kukaan toistaiseksi ole vaatinut Gatesia tilille Epsteinin kumppanuudesta. Onko käytetty naamioitumista ? Uhrit eivät ole tienneet kuka tekijä on ollut ? Lääkäri Joseph Mercola toi esiin edellä mainitun urheiluselostajan koska hän oli saanut potkut Sky News:iltä pohdittuaan syitä jalkapalloilijoiden lukuisiin kuolemiin ja vammautumisiin rokottautumisen jälkeen.

  Liked by 1 henkilö

  • Hyvä video ja lähes 100% samaa mieltä kaikesta, mistä saksalainen ilmeisesti der linke puolueen mp kertoi. Olenko siis vasemmistolainen? Saatan hyvinkin olla mieleltäni, mutta ikimaailmassa en voisi täällä Suomessa heitä äänestää tai kannattaa heidän tekemäänsä politiikkaa, koska se ei ole millään lailla linjassa videolla esitettyiden mielipiteiden vuoksi. Itse asiassa lähes kaikki asiat mitä he tekevät, ovat juuri päinvastoin tosi elämässä. Vasemmistoliitto käy USA:ssa kouluttautumassa Obaman ”leireillä”, haalivat maan ääristä tänne terroristeja ja syövyttävät ja tuhoavat yhteiskuntaa sisältäpäin, minkä kerkeävät. Kuvottavaa toimintaa kaikin puolin. Olisikin hyvä aika keksiä sille uusi nimi, koska vasemmistolaisuus ei tarkoita nykyelämässä oikein mitään tai ts. sen alle voidaan ryhmitellä lähes kaikki puoluekannat oikealta vasemmalle ja niitten välistä.

   Tykkää

  • Vasemmistosta ja oikeistosta puhumisen voisi lopettaa.

   Nykyvasemmistolla ei ole juurikaan muuta yhteistä perinteisen vasemmiston kanssa kuin nimi. Nykyvasemmistosta tulee se mielikuva — vaikka huomioisi vääristymätkin, jotka syntyvät massamedian tavasta nostaa esiin ääripään edustajia — että porukka koostuu erilaisista hurmahenkisistä (ja Dellingerin osalta hurmehenkisistä) epätasapainoisista, intersektionaalista feminismiä kannattavista woke-höpsöistä ja ilmastonmuutospelkoisista ”aktiiveista”.

   Talous- ym. politiikasta puhuvia on vähän.

   Suomen äärioikeisto taas luultavasti mahtuu tilataksiin, joten se ei ole poliittinen voima kuten Ukrainan uusnatsit.

   Liked by 1 henkilö

  • Itse näkisin niin että vasemmistolaisia kyllä on, ja ne on tällä hetkellä vallassa ympäri maailmaa.
   Mutta ne on vaan hyödyllisiä idiootteja globalisteille.
   Vähän kun katselee vasemmisto porukkaa niin siellä ei kovin älykästä porukkaa ole, ja ovat siis helppoja hyväksikäytettäviä.
   Ja vaikka en trumpistakaan pidä, niin koko homma karkas niin sanotusti käsistä 2020 vaalihuijauksen jälkeen.
   Siinä viimeistään selvisi kuinka mätä media meillä on.
   Pomminvarmat jopa videotodisteet jätettiin julkaisematta, ja sanottiin vaan että ei ole mitään todisteita..

   Tykkää

  • Trilateraalisen komission jäsenyys jo yksin osoittaa, että Epstein pyöritti kuvioitaan hyvin suuriin rahakuvioihin liittyen. Lisäksi hän oli hyvin vaikutusvaltaisen Foreign Relations -ajatushautomon jäsen.
   https://www.washingtonpost.com/politics/jeffrey-epstein-accused-of-sexually-abusing-teenage-girls-surrounded-himself-with-influential-network-of-defenders/2019/07/09/67069e12-a259-11e9-bd56-eac6bb02d01d_story.html

   Epsteinin kiinni jäämisen jälkeisessä ajassa isoimpien rahakuvioiden käsittely ilman Epstein-tyylisten kuvioitten etsintää, etenkin kiristystapauksia, on aina huomiotani herättävän vajavaista toimintaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s