VKK jättänyt lakialoitteen Nato- ja Eu-kansanäänestyksestä

Kansanedustaja Ano Turtiainen on jättänyt eduskuntaan lakialoitteen, jossa ehdotetaan säädettäväksi laki kansanäänestyksestä, jossa kansalaisilta tiedustellaan suhtautumista Suomen täysjäsenyyteen puolustusliitto Natossa sekä myös Suomen jäsenyyteen Euroopan unionissa. Kumpikin asia on Suomen tulevaisuuden kannalta äärimmäisen tärkeä ja liittyy kiinteästi nykyiseen jännitteiseen maailmantilanteeseen, jonka takia Nato-keskustelu on Suomessa leimahtanut liekkeihin.

– Valtamedian yksipuolinen uutisointi on synnyttänyt pelkoa ja hysteriaa kansalaisten keskuudessa. Selvästi pyritään kampeamaan kansalaismielipidettä Nato-jäsenyyden kannalle.

Kaksi Nato-jäsenyyttä puoltavaa kansalaisaloitetta on saanut tarvittavat kannatukset hyvin lyhyessä ajassa: toisessa vaaditaan kansanäänestystä ja toisessa suoraa hakemista Natoon ilman kansanäänestystä. Turtiaisen mielestä on erittäin tärkeää, että kansalaismielipidettä kuunnellaan:

– Valta kuuluu kansalle -puolue ajaa suoraa demokratiaa, eli kaikki kansanäänestykset ovat tervetulleita. Valtakunnan suurista poliittisista linjauksista täytyy kansalaisten päästä sanomaan oma mielipiteensä. Kansalaisille annettavan informaation tulee kuitenkin olla ehdottoman totuudellista ja tasapuolista.

Puolueettomuus ja sotilaallinen liittoutumattomuus ovat perinteisesti olleet tärkeitä arvoja Suomen asemoinnissa poliittiselle maailmankartalle. Sen takia myös EU-jäsenyyttämme olisi tarkasteltava uudelleen. Ukrainan kriisin takia EU on asettanut maamme erittäin hankalaan ja jopa vaaralliseen tilanteeseen. Turtiainen on jättänyt eduskuntaan lakialoitteen kansanäänestyksen järjestämisestä Suomen eroamisesta Euroopan unionin jäsenyydestä jo puolitoista vuotta sitten. Se on jäänyt valiokuntaan makaamaan, mutta tässä lakialoitteessa sen sisältö uusitaan ja tarkennetaan. Perustuslain mukaan äänestys on neuvoa-antava. Äänestys toimitettaisiin eduskuntavaalien 2023 yhteydessä.

– Näistä kummastakin asiasta on jo ensi kevään eduskuntavaalien yhteydessä syytä kysyä kansalaisilta. Kaikilla olisi siten hyvin aikaa valmistautua ja muodostaa oma kantansa. Mihin ratkaisuihin joudutaankin, asiat on helpompi hyväksyä, kun myös kansaa kuunnellaan. Valta kuuluu kansalle eikä puolueille, Turtiainen toteaa.

Lähde:

Valta kuuluu kansalle -puolueen (VKK) lehdistötiedote 4.3.2022 sellaisenaan

35 comments

 1. Kyseinen puolue teki kyllä selväksi että ovat ryssän puolella Unkarin sodassa, joten en ikinä usko enää tuota puoluetta enkä sen jäseniä.
  Te jotka ryssän puolella olette, juoskaa putinin, tuon psykopaatti diktaattorinne helmoihin, teille tulee vielä kusiset olot tässä maassa, punikit.

  Tykkää

  • tarkoitatko,että vkk ollut olemassa jo itävalta-unkari sodan ajoilta?kauan kannat kaunaa…eikä venäjä tainnut sodassa osapuoli olla

   Tykkää

   • Hyvimpä olet tietoinen siitä miten vkk jäsenistö on sosiaalisessa mediassa ulostanut ryssämielisyyttään, mistä paskasta edes täällä kirjoitat.
    Kuka sitä sotaa tällä hetkellä käy, missä helvetin aineissa oikein olet.

    Tykkää

  • Unkarin sodan aikana saatiin muistutus vanhasta totuudesta: myös älykääpiö saa olla humalassa. Se onkin ihmisoikeus kaikkien muiden paitsi ihmisoikeusjuristien mielestä.

   Tykkää

 2. Turtiaisella taitaa olla ns kasvojenpesun yrittelyä Convoy-möhelöintinsä jälkeen.Turhaa hommaa,kyllä kaikki muistaa vielä pitkään mitä ukko sooloili.Nimimerkki Snifille:Hyvin on Naton infosotatoimisto hommansa hoitanut,käy sinäkin ostamassa jotain rauhoittavaa ettet enempää munaa itseäsi ps Pysy mieluummin siellä PT´n sivuilla,siellä on tasoistasi iltasatua tarjolla,kyllä se siittä 🙂

  Tykkää

  • Minä en ole kylläkään natomielinen.
   Mietippä sinä että olet rauhassa kotonasi, kun tulee ryssän pommitus ja koko perheesi kuolee.
   Tuota sitä tapahtuu ukrainassa tälläkin hetkellä.
   Tulee teille punikeille sama kohtalo kun historiassa, mahorkat on hyvä ja pakkaa kamansa ja suksii Suomesta helvettiin vielä kun kerkeätte.

   Tykkää

   • hmm,eiköhän ne ole länsimaiset joukot,jotka enemmän pommitellu ihmisten koteja…no,ne pommit kai tuntuu mukavammilta,ihan pehmeiltä varmaan…tosin tuhoo aiheuttaa moninverroin enemmän,juurikin siviiileille.mutta demokratiaa ne vaan tuo pommeilla,ja hyvinvointia,siitähän todisteina syyrian,libyan,irakin,jemenin tilanteet,kyllä siellä kansa kiittää,ja on nyt niin onnellisia,varoissaan,että oikein miljoonittain lähtenyt matkusteleen eurooppaan.

    ja vastataan nyt tähän ”Kuka sitä sotaa tällä hetkellä käy, missä helvetin aineissa oikein olet.” myös tässä….otetaan vastauksena toinen lainaus sinulta ”Unkarin sodassa”…että ei kai siellä olla sniffailtu jotain

    Tykkää

   • En ole sinua Natomieliseksi sanonutkaan.Riittääkö sinulta myötätuntoa Donbassin/Luhanskin siviilien teurastukselle (Ukrainan toimesta) jo kahdeksan vuoden ajalta?Punikit/mahorkat?Ei voi kauhalla ottaa jos on lusikalla annettu…

    Tykkää

   • Et tunnu olevan tietoinen, että se oli Ukraina, joka hyökkäsi Venäjälle 17.2.22, ja siitä viikon päästä 24.2. Venäjä aloitti puolustussodan. Jos luet vain valtamediaa, luet Nato-propagandaa.

    Tykkää

 3. Muistan vielä ajan ennen EU äänestystä. Mikä rummutus EU:n puolesta. Naurettavin juttu löytyi sattumalta jostakin naistenlehdestä…..” Mitä me saadaan kun päästään EU:in: Brandenburgin portti, Eiffel torni ….jne … ”
  Jos nyt näissä asioissa tietolähteet tämä luokkaa ja samaa virttä, niin lopputuloksen arvaa….

  Tykkää

  • Ja media toitotti että gallupeissa 99% kannatus EU:n puolesta. Tulos oli sitten 51/49%, luultavasti olisi jäänyt menemättä EU:hun ilman tuota gallup -propagandaa. Mutta koska EU:hun on laittomasti liitytty niin eroaminen on vain ilmoitusasia, kuten esim. Turtiainen sanoo.

   Fixit estäisi myös tuon digi-id:n/pedonmerkin tulemisen meille, sekä järjettömien jäsenmaksujen joita tulossa Suomelle, Huhtasaari varoitteli järkyttävistä summista.

   Tykkää

 4. Kommenteissa lietsotaan sotaa, mutta pannan yksi asiallinenkin kommentti

  Aluksi on tarpeen miettiä, kuinka tärkeä Suomi on Venäjälle
  1. Suomi lisäalueena. Täysin tarpeeton venäjälle. Ei mitään luonnonarvoja lisäämässä Venäjän omia ja Venäjällä on maa-aluetta vaikka jakaa muille.
  2. Turva-alueena. Erittäin tärkeä johtuen: Murmanskin 300000 asukkaan kaupunki ja strategisesti tärkeä satamakaupunki, Murmanskin alueen rautatie ja Pietarin kulttuurikaupunki yli 5 miljoonaa asukasta. Luetellut maa-alueet ovat 50-100 km Suomen rajasta. Lisäksi merireitti Itämerellä on Venäjälle tärkeä. Suomi turva-alueena Venäjälle on selvästi tärkeämpi kuin Ukraina.

  Näihin kahteen ajatukseen Suomen tulisi perustaa Venäjän geopolitiikka. Geopolitiikkaa ei pidä perustaa tunteille ja olettamuksille vaan sopimuksille ja terveeseen ajatteluun perustuen.
  1.Nato jäsenyyden halu, johtaa hyvin nopeasti Ukrainan tilanteeseen tällä hetkellä. Luultavasti välittömästi Ukrainan sodan jälkeen maaliskuun lopulla alkavat sotaharjoitukset itärajalla varoituksena Suomelle.
  2. Ainoa oikea ratkaisu on tehdä puolustussopimus Venäjän kanssa. Suomi sitoutuu puolustamaan tehokkaasti rajojaan Naton invaasiolta ja myös mahdolliselta Venäjän invaasiolta. Jos voidaan saada Venäjän luottamus Suomen kanssa tehtyyn sopimukseen, sotaa ei tule tälle rajalle. Suomi olisi erittäin tärkeä turva-alue Venäjälle. Hyvänä tukena ajatukselle on kylmän sodan aika.

  Tykkää

  • niin,tuskin on mitään kiinnostusta venäjällä suomen valtaamiseksi,täällä mitään tarpeellista heille ole,edes etnistä väkeä,ettei valtauksessa ainakaan mitään järkeä.ainoa mitä suomi natossa toisi,olisi jänniteitä ja uhkaa,ja silloinkin sitten jos sotaa tulisi,se olisi varmaan vain pommitusta ohjuksilla,uhkien poistamiseksi.
   suomelle olisi lähinnä kuluja natossa,ja pelko joutua sotaan,jopa kauas omilta rajoilta…joka varmaan parempi vaihto-ehto suomalaisittain ajatellen,kuin omilla rajoilla sota,mutta sitäkin mahdollisuutta toisi nato jäsenyys lähemmäksi

   Tykkää

 5. Tämä saitti on ilmoitettu esikunnalle.
  Ryssämieliset paska alustat tullaan siivomaan tässä maassa.
  Huomaan väen olemaan pelossa, sen huomaa syyttelystä.
  Olen muka nato mynteinen ja luen valtamediaa.
  Minähän en noista kannata kumpaakaan.
  Kun sanotte että Ukraina hyökkäsi ryssiin, niin ilmeisemmin te mahorkka narkkarit myös väitätte että Suomi hyökkäsi ryssiin -40 luvulla.
  Ei tosiaan ole täällä ryssämielisille paljoa järkeä kupoliin luotu, mutta toki sen ryssistä uskoo.

  Tykkää

  • Kyllä tämä sota alkoi siitä, kun Amerikkalaiset tuli Kiovaan 2014 ja kaappasivat vallan Maidanilla. Jo sitä edelsi miljardiluokan taloudellinen soluttautuminen, jolla luotiin henkilöverkostot. Koko tämä väliaika puukkoa on väännetty Itä-Ukrainassa ja koulutettu Ukrainalle taistelutapaa, joka on nyt nähtävillä. Shokkivaikutuksen avulla sitten käynnistettiin taloudellinen maailmansota.

   Tykkää

 6. Sotapsykoosin lietsomien on ollut erittäin helppoa Suomessa Covid-19 ”plandemian” aiheuttaman älylliisen toiminnan heikkenemisen mukana. Vapaa media on erinomainen kanava ns Valtamedian ohella tuoda esllle ”oma mielipide” ilman vastuuta. Seuraan aktiivisti päivittäin sellaisia sivustoja kuten Press tv. ir, Aljazeera, Fox news, Breitbart news, sott.net, Daily Mail, Deutsche Welle, BBC, RT ja Sputnik news, sekä lähes kaikki suomalaiset mediat ja voin perustellusti väittää, että on järjetöntä luottaa hallituksemme ja eduskunnan kykyyn hahmottaa Suomen todellisia turvallisuustarpeita.

  Ensimmäisiä todella hyviä analyyseja Suomen tilanteesta ja Ukrainasta on Peteri Hiienkosken kirjoitus tältä aamulta Oikea Media sivustolla. Suosittelen lukemaan sen tarkoin ja mikäli esim. Snif vielä sen jälkeen tuntee mahorkan hajua nenässään niin siitä vain haistelemaan!

  Analyyttisia kirjoittajia on todella hyvin harvoja ja niistä useimmat ovat onneksemme Avoinmedian sivuilla, mutta myös erilaiset mieiipiteet ovat hyvä tuntea jotta voi erottaa ”Räihkö Rääfkät” oikeista itsenäisyyttämme puolustavista. Nato ei anna Suomelle mitään turvaa, joten turha pöyhiä menneiden aikojen jäämistöä.

  Runo K. Kurko

  Tykkää

  • Anteeksi , että kehun. Olet todella hieno mies , arvostan kovasti. Luin kaikki kirjoituksesi , harmi että sivusto suljettiin. Totuus satuttaa tiettyjä piirejä. Pitkää ikää sinulle . Nimimerkkini on sekoitus mustaa huumoria ja realismia. Siihen tämä Suomen raiskaaminen johtaa .

   Tykkää

 7. Nato:n ulkopuolella pysyminen ei vaadi mitään äänestystä. Ainoa syy järjestää äänestys nyt, on käyttää hyväksi kriisin ja sen yhteydessä käynnissä olevan psykologisen operaation ja sensuurin luomaa mielikuvaa nato:n kannatuksen lisääntymisestä. Galluppiin ei voi luottaa hybridisodan aikana ollenkaan, eikä vaalien rehellisyyskään ole mitenkään taattu. Jos ja kun Suomi nyt pelataan asemaan, jossa Venäjä reagoi Suomen nato-uhkaan ennen kuin turvatakuut on voimassa, niin tulemme imaistuksi sotaan, eikä kukaan auta.

  Niinstö juoksi heti Amerikan helmoihin ja on se heikkouden merkki. Amerikkalaisten tulo Suomeen poistaa turvallisuuspuskurin Venäjän rajalta ja se on ainoa arvo, joka Suomella on ollut. Venäjä EI käy sotaa omalla maalla ja hyökkää, jos taistelu näyttää väistämättömälle. Jos täysimittainen sota tällä alkaa, ei mikään määrä aseapua estä yhteiskunnan täydellistä romahtamista. Jos maskit on nyt riisuttu, paljastui Suomestakin pelokas selkään puukottaja.

  Koronatoimet ja nyt syttynyt sota nivoutuu niin monella tapaa yhteen, että pidän varmana, että operatiot liittyy yhteen ja molemmat oli ennalta suunniteltuja. Koronkusettajat pitäisi nyt saattaa vastuuseen ennen kuin asiat unohtuu. Näin heikkenisi myös länsimaitten sodanlietsojien rivit.

  Tykkää

  • Olet oikeassa, operaatiot liittyy yhteen ja olivat ennalta suunniteltuja. Sen jälkeen kun Agenda2030 vaiheet viime syksynä vuosivat julkisuuteen, olen vain odottanut missä ja milloin se sota syttyy. Syttyi sitten ajallaan vaihe 5:n lopussa:

   Vaihe 5: Luo kaaos ja sotatila (marraskuu 2021 – maaliskuu 2022)

   Hyödynnä tavara- ja ruokapulaa
   Aiheuta reaalitalouden lamaantuminen ja tehtaiden sekä myymälöiden sulkeutuminen
   Anna työttömyyden räjähtää
   Levitä kolmas annos rokotetta (tehosteet)
   Ryhdy vanhusten murhaan
   Asetetaan pakollinen rokotus kaikille
   Vahvista myyttiä varianteista, rokotteen tehokkuudesta ja laumaimmuniteetista
   Demonisoi rokottamattomat ja pidä heitä vastuussa kuolleista
   Pidätä oppositiojohtajat
   Aseta digitaalinen henkilöllisyys kaikille (QR-koodi): syntymätodistus, henkilötodistus, passi, ajokortti, sairausvakuutuskortti…
   Aseta voimaan sotatila voittaaksesi opposition.
   Tulos: digitaalisen ohjauksen toinen vaihe. Vastustajien vangitseminen tai poistaminen.

   https://mvlehti.net/2021/10/26/turtiainen-elamme-kolmannen-maailmansodan-aikaa-valmistautukaa/

   Maaliskuussa alkoi vaihe 6, ja talous, pankki- ja osakemarkkinat romahtamassa suunnitellusti.

   Tykkää

 8. Nato ei ota nyt uusia jäseniä vastaan, sillä on täysi työ pitää vanhatkin maat huomassaan. Niinistön rukousmatka Usaan oli säälittävä, mitähän täältä voisi vielä myydä tai lahjoittaa. Syntymättömät lapset koe-eläimiksi naton laboratorioihin vai mitä? Ei tule apua sieltä eikä täältä, yksin seisomme täällä niinkuin aina. Osa pää pystyssä, osa kumartaen millon mihinkin suuntaan. Viikossa puoli Eurooppaa on syösty konkurssin partaalle, ja jotkut jaksaa vielä räksyttää. Yle taisi vetää viimeset henkoset, kun haki jopa Trumpin apuun: ”Trump lupasi auttaa Suomea,pitääkö Bidee lupauksen?”, Voiko enään alemmas vajota, 8 vuotta aamusta iltaan Trumppi on paha,Trumppi on paha ja nyt, tule apuun Trump..Nyt olisi kaikkien,jolla vielä ajatus luistaa, niin aika pitää pää kylmänä.

  Tykkää

 9. Kuinka Snif..Hybriidi-Läski-Sika-Pedari-Homo voi Syyttää Avoin mediaa..Venäjämieliseks..??.Täällä Älykääpiö LBTQ Läski-Homo Suoltaa Venäjä vihaa 24/7…Ryssittelyllään…Eikä vastaava Päätoimittaja R.Söyring…Puutu siihen ollenkaan…Muita se Kyllä tuomitsee..

  Sama koskee..Kaksoisstandardin Erikoisnynnyä… Jussi ”Ambulancechaser” Neuvosta…

  Kritisoit JuutaLoisia…NJET…Ryssittelet….DA

  Tykkää

  • Kadun vieläkin sitä että e n lähtenyt ambulansseja seuraamaan maaliskuussa 2020. Olisivat suomut pudonneet silmiltä nopeammin. Tietysti harmittelen myös sitä ettei ole kieron lakimiehen tulotasoa. Mutta jos edes pikkuisen autoin suomalaista runoutta eteenpäin niin hyvä. Teeskentely ja hurskastelu jatkuneet liian kauan, ”suomalainen Rimbaud” käyttää oikeutetusti uutta nimeä kun syntyy uusi runo. Ja vaikka olisikin Rimpisen Arto niin samalla puolella ollaan tärkeissä kysymyksissä. – – – ”Quand le monde sera reduit en un seul bois noir…”

   Tykkää

 10. Runo Kurko…jos Hiidenkosken kirjoitus on tullut luettua..Niin linkki on todennäköisesti jo tiedossa..jolloin sen liittäminen Omaan kommenttiin vie about..x määrä sekuntteja…Jos esm 1000 kpl Ihmistä joutuu alkaa etsimään sen tuolta Maailmalta…Siihen menee x määrä Tunteja..

  Tykkää

  • No täällä on varmaankin se Hiidenkosken kirjoitus: https://oikeamedia.com/o1-176216

   On sielläkin virheellinen väite, että Venäjä hyökkäsi aikoinaan Georgiaan. Tilanne oli lähes identtinen Ukrainan nykyisen kriisin kanssa. Yhdysvaltojen yllyttämänä Georgia aloitti väkivaltaisuudet ja huijattiin yrittämään Etelä-Ossetian ja Abkhasian valtaamista. Heidän taistelutapa ja asistus oli jätetty sillä tavoin vajaaksi, että heillä ei ollut mitään mahdollisuuksia pärjätä Venäjän (todennäkisesti vahingossa alkanutta) vastahyökkäystä vastaan. Sen jälkeen Georgian joukot hajaantuivat kuin pieru saharaan ja Venäjällä olisi ollut tie auki koko Georgian valtaamiseen. Venäjä ei tuohon ansaan langennut ja pidättäytyi sotkeutumasta kalliiseen miehitykseen ja kuluttavaan sissisotaan.

   Tykkää

 11. Nakki…Tuli viime viikolla keskusteltua 1 reserviläisen kanssa..Joka juuri oli henkilökohtaisesti kutsuttu kertausharjoitksiin..”Uuden tulleen materiaalin takia”…luuli Hänkin Venäjän hyökänneen Georgiaan..Valtaamismielessä…Näin se Lännen Hybriidi propaganda puree jopa Heihin…

  Tykkää

 12. Onhan tämåkin kohta Hiienkosken kirjoituksesta…Hölynpölyä

  Nato on PUOLUSTULIITTO..jota ei ole tarkoittu hyökkäykseen. Mutta esimerkiksi ohjuspuolustus on asejärjestelmä, jolla on strategista merkitystä Venäjän ydiniskukykyyn. Se, mikä toiselle osapuolelle on puolustuksellista, on toisen näkökulmasta usein hyökkäyksellistä.

  Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat hyödyntäneet Natoa myös […”rauhaanpakottamistehtäviin” maailman kriisialueilla ].…= RYÖSTÖRETKIINSÄ…ITSE Synnyttämillä KRIISIALUEILLAAN… Tämä käyttötarkoitus lienee ollut Ukrainan johdon toiveena sen pyytäessä maansa julistamista lentokieltoalueeksi….

  Todettakoon että ”Rauhanpakottamisjärjestöön” kuuluneet NATO Maat…Jakoivat ETUKÄTEEN Valloittamien Maitten…Luonnonvarat…kuten Öljylähteet ..KESKENÄÄN…Ennen Itse Hyökkäystä…

  Sellaisen Tahon sekä Valtioitten kutsuminen…PUOLUSTUS/Rauhanpakottamis järjestöks…On Irvokasta !

  Tykkää

 13. MV Lehti näköjään taas verkkohyökkäysen alla…Takkuaa pahasti…Rss syöte toimii vieläkin…Ei ihme että Hybriidi Läski $up0CIAt lähti sen perään…Ennen h-hetken alkamista…Hybriidi$ioilla oli Ennakkotietoa..Tulevasta

  Jokohan täällä on varauduttu…Putiikin siirrosta…Turvallisempiin Maihin..?

  Tykkää

 14. Mitä tohon nyt…Sanois…Jos JS.Neuvostolta meni yli Maaliskuun 2020…Näkemaan että Jotain on Pahasti viall täss Sontatunkiossa…Niin…Olen AIDOSTI…Sanaton…Koulut tuli kai kumminkin käyty…?? ..Vähintään 40-50…mittarissa…..

  Itsellä Suomut lähti jo 25v..Sitten..Pelkän Amiksen….eväillä………..

  Tykkää

 15. Nyt on kansalais aloite(?) ( Eilis illan 10.03.22 Leveli – Paluu todellisuuteen) nimenkeräyksineen ettei Suomea Natoon.
  Luin juuri, Mainland kirjoitti…Unkarin Orban ei usko että Nato puolustaisi heitä (olen ymmärtänyt että Nato maa???). Sanoi että Unkari pysyttelee sivussa Ukrainan sodasta. Pakolaisia voi ottaa ( jos sopeutuvat …).

  Tykkää

 16. Pakolaisia Unkari ottaa kuten Suomikin. Unkari luultavasti osaa ja haluaa varoa ottamasta Selenskyn ” vankilat tyhjiksi” vapaauttamia murhaajia, raiskaajia ja varkaita, jotka ovat matkalla muiden Ukrainasta pakenevien joukossa.
  Lännen mediat puhuvat jopa 2 miljoonasta Ukrainan ” pakolaisesta”. Todennäköisempi luku on ehkä kuitenkin muualla esitetty 200 000- 300 000.

  EU: sta olisi nyt päästävä, koska kansaļlissosialismi tai natsismi ei ole este jäsenyydelle. Ukraina kouluttaa jo lapsistakin natseja aivan kuin Hitlerin Saksassa, mutta azovilainen koulutus on ”raaempaa”

  https://www.stopworldcontrol.com/ukraine/?inf_contact_key=c6dad9a9f02441be2a3d4a2f1bfa30024dfbc39d7283b2cb89d5189540b69330

  Ukraina on koko ajan sallinut Nato/ USA: n hävittäjien ” tarkkailulennot ” Venäjän ja Ukrainan välisellä ”maarajalla” ja siksi USA vaatii että ilmatila pysyy auki.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s