K-piikitettyjen sairastumisissa kasvua: CDC

Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC:n tuore data osoittaa Covid-19 -tapauksien ja sairaalaan joutumisten nousseen rokotettujen keskuudessa, raportoi The Epoch Times artikkelissa ”COVID-19 Cases, Hospitalizations Jump Among Vaccinated: CDC Data

CDC saa datansa terveysviranomaisilta eri puolilta maata. Uusien tapausten määrä nousi täysin rokotettujen keskuudessa yli 1000% 11. joulukuuta 2021 — 8. tammikuuta 2022 välisenä aikana.

Täysin suojatuiksi lasketaan 2 annosta Pfizer/BionTechia tai Modernaa tai 1 annoksen Johnsson&Johnssonin koronapiikin ottaneet. Heidät lasketaan rokotetuiksi 14 vrk annoksen ottamisesta, siihen asti he ovat tilastojen laskennallisia rokottamattomia.

Covidiin liittyvät sairaalaan joutumiset kasvoivat nekin täysin suojattujen keskuudessa.

18. joulukuuta 2021 asti täysin suojattuja joutui sairaalaan Covidiin liittyen 1.4 henkilöä per 100 000, kun 8. tammikuuta 2022 suhde oli noussut 35,2 henkilöä per 100 000. Myös 3. annoksen (tehoste) ottaneiden osuus sairaalaan joutuneissa kasvoi, tilastot kertovat.

CDC:n tilastointia.
Musta viiva = rokottamattomat (ml. ne, joiden rokotuksesta ei ole kulunut 14 vrk).
Sininen katkoviiva = täysin suojatut (2 annosta).
Sininen viiva = 3 annosta

Omikron on lisännyt tapausmääriä, sairaalaan joutumisia ja kuolemia myös rokottamattomien keskuudessa, mutta määrä ei ole merkittävä verrattaessa rokotettujen lukemiin. Kokonaisuudessaan tapaukset, sairaalaan joutumiset ja kuolemat ovat vähentyneet, The Epoch Times kertoo.

Modernan toimitusjohtaja Stéphane Bancel on tiedottanut Modernan sijoittajille toisen tehostepiikin olevan tarpeen, koska teho hiipuu. Pohjoisella pallonpuoliskolla mentäneen nelospiikkeihin loppuvuodesta, Bancel arvioi.

Artikkelikuva via WEF + Piqsels + Wikimedia Commons. Kuvanrakentelu RS.

29 comments

 1. Suuri vaiettu salaisuus ovat sairaaloiden ruumishuoneitten täyttyminen kuolleista joita eivät ehdi sairaalan patologit avaamaan. Etelä-Suomessa ja erityisesti Uudenmaan maakunnassa ongelma on myös hautaustoimistoilla joiden on pystyttävä järjestämään tuhkaukset ja siunaustilaisuudet oikeaaikaisesti!

  Olemme joutuneet tilanteeseen jolloin rokotettujen kuolemat ovat pääasiallinen syy ruumishuoneiden täyttymiseen. Keskustelin eilen erään vanhan ystäväväni, eläkkeellä olevan kirkkoherran kanssa ja hän kertoi Itä-Suomessa olevan kaupungin nykyisen kirkkoherran joutuvan hautaamaan 6 – 8 vainajaa viikossa, kun vielä 3 vuotta sitten ystäväni siunasi keskimäärin 3 vainajaa/viikko.

  Kun totuus paljastuu, olemme hallituksen toimien vuoksi jo sodassa Venäjän kanssa ja kaikki kuollleet voidaan laittaa Ukrainan sodan piikkiin!

  Ken elää se näkee ja samalla kauhistuu hallituksemme moraalittomuutta!

  Runo K. Kurko

  Tykkää

 2. Nyt ei enää ole hoettu että rokottamattomat sairastuu.
  Syksyllä korona kuolleista kaks kolmasosaa rokotettuja, mikä lienee osuus nyt?

  Tykkää

  • The Epoch Times se kirjoitti tästäkin:

   Pfizer’s COVID Vaccine Protection Against Omicron Fades After a Few Weeks: Study
   by Jack Phillips May 16, 2022 Updated: May 16, 2022

   Eli että Pfizerin rokotteen suoja häipyy nopeasti, jo muutaman viikon kuluessa.

   Olisko nyt jo aika hallituksen(Suomen nollien) haastaa lääkeyhtiö oikeuteen toimimattoman rokotteeen takia?

   Alkuperäinen tutkimus löytyy Jama Networksistä:

   Research Letter Infectious Diseases
   May 13, 2022
   Neutralizing Antibodies Against the SARS-CoV-2 Omicron Variant (BA.1) 1 to 18 Weeks After the Second and Third Doses of the BNT162b2 mRNA Vaccine

   jamanetwork
   com

   ps. Tutkimus ja Epochin teksti eivät välttämättä aivan korreloi.

   Tykkää

 3. Bill Gates ei ole antanut pistää lapsiaan millään rokotteella. He ovat siis täysin rokottamattomia. Silti G. on vaatinut 7. miljardin ihmisen piikittämistä mRNA-injektioilla.

  Tykkää

 4. Missä viipyvät tilastokeskuksen kuukautiset kokonaiskuolleisuustilastot? Tässä on odoteltu jo jonkin aikaa helmikuun määriä, jos kuvio on sama kuin muualla maailmassa, niin kokonaiskuolleisuustilastot tulevat takomaan uusia ennätyksiä, eikä kyse ole siitä, että ns suuret ikäluokat siirtyisivät ajasta ikuisuuten.

  Vaan aivan päinvastoin, työikäisten liikakuolleisuus nostaa tilastolukuja hurjasti.
  MV-lehden artikkelista lainaus: ”Talousasiantuntija Edward Dowd pyysi vakuutusalan asiantuntijan apua analysoimaan CDC Excess Deaths -tietoja videohaastattelussa. Hän sanoo: ”Etsimme muita asioita, mutta se mitä löysimme oli melko järkyttävää… Hän jakoi sen iän mukaan ja loi jokaiselle ikäryhmälle lähtökohdat liiallisen kuolleisuuden havaitsemiseksi.”

  Dowdin mukaan milleniaalien ylikuolemat lisääntyivät eniten kaikista muista ikäryhmistä johtuen heille määrätyistä rokotepakoista säilyttääkseen työpaikkansa – Luku nousi 7 kertaa enemmän kuin eläköityneellä sukupolvella”

  Ei hyvältä näytä, milleniaaleja kuoli puolessa vuodessa saman verran kuin Vietnamin sodassa (8 vuotta) kuoli jenkkisotilaita. Ukrainankin kuolin luvut jäävät meidän omien raatolukujemme alapuolelle. Todellista sotaa käydään täällä ”läntisessä arvoyhteisössä” ainakin raatojen määrillä laskettuna.

  Linkki:
  https://mvlehti.net/2022/03/17/usan-tilastot-nuorten-aikuisten-kuolleisuus-nousi-84-koronarokotusten-alettua-koko-vietnamin-sodan-uhrimaara-vain-puolessa-vuodessa/

  Tykkää

 5. Katsoin Fimean rokotehaitta ilmoitusten käsittely tilannetta.
  Tököttipiikki haitta ilmoituksia tullut 26’474, joista käsitelty 8’774, joista vakavia 5’797.
  Edelleenkin käsittelemättä n.17’700.

  Tykkää

 6. Mitäs kummaa kakomista kuuluu STM:n suunnalta? Aah… uudelta naamariepuunsa rakastuneelta perhe- ja peruspalveluministeriltä on aamukaffeet menossa hidastetusti väärään kurkkuun tätä D.V. Williamsonin substackia lukiessa:

  ·· ”Is the death toll of the vaccines becoming impossible to ignore?
  ·· The COVID Children’s Crusade, Part II”

  https://dvwilliamson.substack.com/p/is-the-death-toll-of-the-vaccines

  Edellisessäkään ministerissä ei ollut paljoa kehumista, ja tämä nykyinen taitaa olla aika toivoton tapaus. Mahtaako se tuommoista jaksaa lukea (juttu on aika pitkä). Jospa vaikka sihteerinsä jaksais kahlata nuo skenaariot. Syytä olisi.

  Tervehdys myös kotomaamme zerocovid-hihhuleille eli ”Eroon koronasta” -ryhmälle. Voitte poistua. Ei tartte tulla takaisin-

  Tykkää

 7. Steve Kirsch on aiemmin jo tehnyt vahvoja lupauksia kun on koettanut saada kriitikoitaan avaamaan nokkansa samalla kun hänellä on nauhuri äänittämässä. Miljoona dollaria on ollut jonkin aikaa jo tarjolla, eikä käsittääkseni tarttis muuta ku istua samaan pöytään praakailemaan. Hiljaista on ollu.

  Steve esitti uuden tarjouksen hiljakkoin erityisesti MIT:n sakille, lupasi lahjoittaa 50 donaa dollareina vastaväittäjän opinto-ohjelmaan eikä tartte muuta ku tulla todistamaan että naamarievut TOIMII. Hiljaista on ollu, tätä pikkusummaakaan ei ole kukaan noutanut.

  Mutta dollarit on sitä maallista mammonaa vaan. Nyt Steve pistää enemmän peliin – on luvannut tukkia nokkansa jos kriitikot tulee vastaamaan 20 kysymykseen.

  https://stevekirsch.substack.com/p/20-questions-they-dont-want-to-answer

  ·· ”I will happily stop spreading “misinformation” if you all would
  ·· just take a few minutes to answer a few questions for me.”
  ·· Fair enough? Will you do that?

  Palkinto on siis mahtava. Rapakon takana on julkaistu ”Disinformation Dozen” luettelo, joka listaa kamalimmat yhteiskunnan viholliset ajassamme. Steve on sijalla 3.

  Kirsch on määritellyt aika laveasti ”kohderyhmän” jolta toivoo vastauksia. Sensorit, massamedia, ”medical community”, all public health officials anywhere, tuohon tapaan.

  Mahtavia palkintoja, helppoja kysymyksiä! Odotellaan vastausvyöryä!

  [huumaava hiljaisuus Fimean, THL:n ja zerocovid-hihhulien suunnalla?]

  Huom. se 50 donaa naamarieputodistelusta on toistaiseksi luvassa vain MIT:n sakille, mutta kyllä Otaniemestä tai Itä-Suomen yliopistostakin voi soitella, veikkaan että Steve ilahtuisi ja mielellään laventaisi haastetta!

  Tykkää

 8. ”Jotain mätää Tanskanmaalla…”?

  Kohuvaksiinien ”teho”? Aika heikkoa niitten ns.”turvallisuustestien” perusteella, absoluuttinen riskin alenema vähän kaikilla on ollut yhden (1) prosentin paikkeilla alunperinkin.

  Tuoretta tietoutta etelän tasamaalta:

  ”0% efficacy for all age groups” – ei vaikutusta tartuntamääriin missään ikäluokassa.

  Ikäkääkillä (yli 80-v) hiukan etua tuplista ja triploista, ICU ja death lukemissa. Noh tuosta taitaa puuttua haittavaikutusten painoarvo. ”Teho” myös hiipuu hätäseen mutta immuunikatosyndrooma jää?

  Ai niin, sitä AIDSia vastaan voidaan sitten ostaa uusia HIV-piikkejä!? Hienoa että on ratkaisu! No on ne piikit sitten valitettavasti vähä kalliimpia ku tällai yhtäkkiä pitää valmistaa mutta eiköhän budjetit sevverta veny, tärkeässä asiassa-

  Tykkää

 9. Massamedia ja lääketieteen ammattilaiset pysyvät päättäväisen lujina kieltäytyessään tunnistamasta / tunnustamasta k-tautipiikkien aiheuttamia vaurioita. Jättävät samalla määrätietoisesti toimimatta asian suhteen millään tavalla. Tukkivat vaan nokkansa.

  Tähän kiviseinään on juuri törmännyt eräs ryhmä, ”UKCV Family Group”, joka edustaa yli kolmeasataa vaksiinien vaurioittamaa brittiä – ryhmä laati kirjelmän jossa vaati huomiota ja rahoitusta heidän ongelmiensa tutkimiseen. Lähettivät kirjelmänsä yli 250 journalistille, akateemikolle ja lääketieteen ammattilaiselle. Eivät ole toistaiseksi saaneet AINUTTAKAAN vastausta.

  ”250 journalists, academics and health professionals ignore plea by victims”
  https://uncut.substack.com/p/disgrace-how-those-injured-by-the

  Kehityskulut nyrjäyttää järjen – nämä kirjelmän laatijat on siis ihmisiä jotka nöyrästi ottivat piikkinsä kun yhteiskunta semmoista toivoi… mutta nyt kun haluaisivat tutkintaa vahinkoasiassa ja tietenkin korvausta aiheutetuista vaurioista, nyt heitä yritetään mustamaalata ”vaksiinivastaisiksi” rettelöitsijöiksi.

  Mustamaalaus etenee vauhdilla mutta juuri mikään muu EI etene:

  ·· ”Two-thirds of members said they were still without any formal diagnosis,
  ·· with doctors often reluctant to perform tests.”

  Kaksi kolmasosaa ryhmästä kertoo että heillä ei vieläkään ole vaurioista minkäänlaista muodollista diagnoosia, koska lääkärit ovat useinkin hyvin haluttomia tekemään tutkimuksia. Liekö Hippokrateen valan lauselma muuttunut? ”First, do no harm” —> ”First, do nothing”?

  Piikkejä lekurit kyllä pistelivät mielellään.

  Lammasmainen kansa hinkuu elää pelossa ja tartuntatautilääkärin nuhteessa. Löytyy niitäkin jotka ei haluaisi luopua kirotuista naamarievuistakaan ei sitten millään, ja hallinnot siellä täällä haluaisivat pitää välittömän paniikinlietsonnan välineet käsillä, ”jos vaikka tulisi taas tarvis”. Sotatilalait on kivoja.

  Briteissä yksi parlamentin jäsen on lähtenyt taisteluun tuulimyllyjä vastaan ja vaatii tiftimpää asetusta vaksiinivahinkojen käsittelystä ja korvauksista. Sir Christopher Chope on pitänyt asiasta meteliä. Suomessahan on jonkinmoinen lääkevahinkojen korvaussysteemi, hitaanpuoleisesti taisi takkuilla sikapiikkien kohdalla, tuskin kummempaa luvassa näiden uusimpien kohupiikkien suhteen?

  Rapakon takana on näkynyt myönteistäkin kehitystä, joitakin pakkomääräyksiä on purettu kirottujen naamariepujen suhteen ja pakkopiikityksiä peruutettu. Tosin vasta viheliäisten oikeusjuttujen tuloksena. Pakkorokottaja on surkean sitkeä olio.

  Raportit vahinkojen määristä alkaa olla hälyttäviä, jenkeissähän on se sotilaslentäjien kohu, ja lisäksi vakuutusyhtiöiden kertomat karmivat nousut kuolemantapauksissa. Kotomaassa Tilastokeskuskin jo ronkkinut kirjauksia, erittäin epäilyttävää. Pimitettiinkö jotain nousuja? Kauankohan massamedia pystyy olemaan näkemättä juttua? ”Kognitiivinen dissonanssi” voi hajottaa muutaman toimittelijan pään ennen pitkää. On alanvaihto edessä, tai sitten tarttis tehdä reportaasia vaikkapa siitä kuinka sakemannit jo äänesti yli kuuskymppisten pakkopiikityksen nurin? Koville ottaa se kognitio.

  Tykkää

 10. Rokottajille ja erityisesti pakkorokottajille pitäisi tehdä sääntö, että ensin mitataan, ei kuitenkaan uhrin laskuun, onko uhrilla vasta-aineita ”kruunattua tautia” vastaan. Mukaan lukien (sepitetyt) variantit. Mutta tällaista politiikkaa ei ole ollut eikä yhtään näytä siltä, että olisi jatkossakaan.

  Tykkää

 11. Ensin aiheutetaan tahallaan ” sairaus” , esimerkiksi k- piikitysten haittavaikutus sydänlihastulehdus ja sitten tarjotaan ( Gates) jo lääke sydänlihastulehdukseen.

  Maailman terveysjärjestö WHO, josta NWO: ssa olisi tullut maailmanhallitus, on mukana 22.5.2022 WEF : n järjestämässä hätäkokouksessa Davosissa. Poikkeaakohan Sanna Marin paavinvierailultaan Vatikaanista Suomen edustajana Davosissa? Vai edustaako Suomea joku toinen ensi sunnuntaina ?

  Davosissa on joka tapauksessa sveitsiläinen armeija takaamassa hätäkokoukseen osallistuvien vieraiden turvallisuuden. -Vatikaanillakin taitaa olla juuri sveitsiläinen armeija.

  Liekö muitakin , mutta ainakin Venäjä on irtisanoutunut niin WHO: stä kuin maailman kauppajärjestöstäkin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s