Eduskunnalle kysymys Suomen WHO-sopimuksesta: VKK

Kansanedustaja Ano Turtiainen on jättänyt tänään eduskunnan puhemiehelle asianomaisen ministerin vastattavaksi kirjallisen kysymyksen Suomen ja Maailman terveysjärjestön (WHO) suhteesta (Kirjallinen kysymys Suomen WHO-sopimuksesta).

WHO työskentelee parhaillaan voimakkaasti jäsenmaittensa ja EU:n kanssa saadakseen nykyistä voimakkaamman ohjausvallan jäsenmaittensa sisäiseen, kansalaisten elämää ja yhteiskunnan toimintaa sekä kansallista budjettivaltaa eli kansantaloutta koskeviin päätöksiin. Turtiaisen mukaan WHO:n tavoite on saada yliote kansallisesta päätöksentekovallasta:

– WHO:n selkeä tavoite on ohittaa kansallinen lainsäädäntö ja kansallinen itsenäinen päätöksenteko. Perusteluna tällaiselle muutokselle WHO esittää, että Covid-19 pandemia on tuonut esille tällaisen tarpeen.

Saavuttaakseen tavoitteensa WHO on esittänyt jäsenmailleen, että WHO:n peruskirjaan tehtäisiin tämän vallansiirron mahdollistavat muutokset tai solmitaan kokonaan uusi sopimus, jolloin jäsenvaltiot tulevat sidotuksi kyseiseen sopimusmuutokseen tai uuteen sopimukseen.

– WHO:n jäsenvaltiolleen Suomelle esittämä tavoite oman päätöksentekovallan lisäämisestä ja vastaavasti Suomen luopumisesta omasta suvereniteetistaan omaa kansallista toimintaa ja kansalaisia koskevissa päätöksissä on selvästi Suomen perustuslain vastainen esitys. Sellaiseen ei missään tapauksessa pidä ryhtyä.

On yleisesti ja julkisesti tiedossa, että WHO:n rahoituksesta on merkittävä osa suurilla globaaleilla lääkeyrityksillä ja Bill Gatesin hallinnassa olevilla tahoilla, ja on selvää, että WHO ei ole enää vuosiin ollut päätöksenteon näkökulmasta samalla tavalla riippumaton kuin sen perustamisaikoina. WHO:n Covid-19 pandemian aikana toteuttama toiminta yhdessä Maailmanpankin ja EU:n kanssa osoittaa vääjäämättä, että nämä tahot toteuttavat Klaus Schwabin ja Maailman talousfoorumin Great Reset -tavoitteita, joilla pyritään maailmanlaajuiseen talouden ja finanssitoiminnan täydelliseen uudelleenjärjestämiseen. Tämän toiminnan pyrkimys on siirtää päätöksenteko mahdollisimman nopeasti ja täydellisesti kansallisten päätöksentekijöiden ulottumattomiin.

– Globaalien yritysten ja YK:n yhteiset strategiat – johtuen näiden yritysten suuresta roolista YK:n eri toimintojen rahoittamisessa – vaarantavat itsenäisten valtioiden suvereniteettia. Globaalien yritysten näkökulmasta WHO on ennen kaikkea maailmanlaajuinen myynnin jakelukanava.

Edellä olevan perusteella Turtiainen kaipaa ministerin vastausta seuraaviin kysymyksiin:

Onko Suomi osallistunut näihin WHO:n kokouksiin, jossa tätä muutosajatusta on käsitelty,

onko Suomi ilmaissut WHO:lle toiveensa siitä, että WHO ottaisi voimakkaamman ohjausvallan Suomen sisäisissä asioissa ja jos kyllä, millä perusteella,

onko Suomessa meneillään tätä muutosehdotusta koskeva valmistelutyö ja jos on, missä ja ketkä tätä toteuttavat ja mikä on tämän valmistelutyön aikataulu,

minkä vaihtoehdon puolesta Suomen viranomaiset toimivat eli minkä vaihtoehdon puolesta Suomi aikoo äänestää WHO:n asiaa koskevassa kokouksessa,

mikäli Suomi on päättänyt tukea WHO:n peruskirjan muutosta tai muuta Suomen itsenäisen päätöksentekovallan luovuttamista WHO:lle, mikä on perustelu Suomen alistamisesta suoraan WHO:n alaisuuteen niin kansalaisia ja yhteiskuntaa kuin kansallista budjettia koskevissa asioissa,

onko Suomi tietoinen WHO:n rahoittajista eli niistä tahoista, joilla on suora ohjausvalta WHO:n päätöksiin ja toimintaan, eli keitä ovat ne tahot, jotka viimekädessä saisivat oikeuden päättää itsenäistä Suomea ja sen kansalaisia koskevista asioista: keitä ovat WHO:n rahoittajat ja millä osuuksilla,

mihin perustuu mahdollinen halu luovuttaa Suomen kansallisen budjetin ohjaamisvalta WHO:n kaltaiselle toimijalle avoimella ja arvaamattomalla valtakirjalla,

onko WHO toiminut esimerkillisesti Covid-19 pandemian aikana; onko viestintä ja päätöksenteko ollut selkeää, johdonmukaista ja luotettavaa, kuten kriisijohtamisessa edellytetään,

miksi Suomi antautuisi näiden voimien ohjaukseen ja luopuisi omasta itsenäisestä vallastaan tehdä päätökset omaa maata ja sen kansalaisia koskevissa kysymyksissä,

oletteko valmis luovuttamaan kansallisen päätös- ja budjettivallan tällaiselle selvästi korruptoituneelle organisaatiolle (kuten WHO) vai haluatteko huolehtia siitä, että Suomi säilyttää itsenäisen päätöksentekovallan kaikissa sen kansalaisia ja yhteiskunnallista toimintaa koskevissa asioissa ja tilanteissa – siinäkin tapauksessa, että se edellyttää WHO:sta eroamista,

ja lopuksi: mitkä asiat Suomi on hoitanut niin huonosti, että jatkossa halutaan WHO:n hoitavan ne meidän puolestamme?

Lähde:

Valta kuuluu kansalle -puolueen (VKK) lehdistötiedote 23.3.2022 sellaisenaan

Aiheeseen liittyy:

WHO on ongelma, ei ratkaisu — Korruption ja kontrollin anatomiaa

WHO:sta terveysvastuuviranomainen yleissopimuksella — Voi ei!

4IR, Uuden normaalin valvottu talouskastijärjestelmä

EU:n digitaalista k-todistusta esitetään kumottavaksi

Artikkelikuva via Wikipedia

17 comments

 1. Valitettavasti VKKn johto mokasi Convoyn tiimoilta itsensä ja puolueensa. ”Saatanan tollot” ovat tehneet johtopäätöksen ja moni on eronnut puolueesta. Uusiakaan ei juuri tule. Sääli ,että piti kusta omaan kaivoon. Oliko se tarkoituskin? Tuosta Olisi voinut tulla jotain. Ainakin itse toivoin.

  Tykkää

  • Voi tulla vieläkin, paitsi VKK:sta myös jostakin muusta puolueesta. Taisi olla toimittajista Johanna joka muistutti tästä: meidän jotka kuulumme – ilmeisesti – tällä hetkellä pieneen vähemmistöön kannattaa riidellä niin vähän kuin mahdollista. Kaikki rokotepassia vastustavat äänet eduskunnassa ovat tervetulleita, olivat mielipiteet Convoysta tai Ukrainasta mitä tahansa.

   Tykkää

 2. Hyviä kysymyksiä joihin todennäköisesti eduskunnasta eikä ministereiltä löydy selviä vastauksia.

  Ainakin yhdessä sairaudessa WHO ei toimi ihmisten terveyden hyväksi vaan vakuutusyhtiöiden hyväksi. Sairaus on kroonistunut punkin puremasta aiheutunut krooninen borrelioosi. Suomen THL pitää tiukasti kiinni WHOn ohjeista, eikä tautia hoideta Suomessa.

  Tykkää

  • Lymen tautiin borreliosiin löytyy luomuhoitoja netistä. Oreganoöljy ja tietyn ohdakkeenjuuriuute Teasel root (dipsacus sylvestris) extract. En ole itse kokeillut.

   Fibromyalgiaan auttanut mm. Serrapeptaasi ja NAC (luontaistukku.fi) + magnesiumsitraatti, L-arginiini, resvetatroli (Sekureforte/Biomedin) ja vahvat D3 ja C vitamiinit + K2. Ferritiini olisi hyvä olla yli 80.

   Tykkää

 3. Iho- ja allergiareaktiot COVID-19-rokotusten vuoksi:
  Temiz SA, Abdelmaksoud A, Wollina U, Kutlu O, Dursun R, Patil A, Lotti T, Goldust M, Vestita M. Cutaneous and Allergic reactions due to COVID-19 vaccinations: A review. J Cosmet Dermatol. 2022 Jan;21(1):4-12. doi: 10.1111/jocd.14613. Epub 2021 Nov 17. PMID: 34791757; PMCID: PMC8661794.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34791757/

  Tykkää

 4. Pleuroperikardiaalinen effuusio ja systeeminen tulehduksellinen oireyhtymä Modernan koronarokotteen jälkeen:
  Boira I, Torba A, Castelló C, Esteban V, Vañes S, Chiner E. Derrame pleuropericárdico y síndrome inflamatorio sistémico secundario a la administración de vacuna ARNm-1273 para SARS-CoV-2 [Pleuropericardial effusion and systemic inflammatory syndrome secondary to the administration of the mRNA-1273 vaccine for SARS-CoV-2]. Arch Bronconeumol. 2022 Jan 6. Spanish. doi: 10.1016/j.arbres.2022.01.002. Epub ahead of print. PMID: 35017783; PMCID: PMC8734170.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35017783/

  Tykkää

 5. > miksi Suomi antautuisi näiden voimien ohjaukseen ja luopuisi omasta itsenäisestä vallastaan tehdä päätökset omaa maata ja sen kansalaisia koskevissa kysymyksissä, >

  Turtiainen siis uskoo, että Suomella on ”itsenäinen valta.” No huh…huh 😂

  Tykkää

 6. Taka-ajatuksena who:n ylivallalle on selkeesti nahjusmaisten vetkuttelijahallitusten kuten esim. Suomen saamimen kuukausittaisten pakkopiikitysten piiriin.

  Tykkää

 7. Kymmeniä vuosia sitten opetettiin koulussa että katsokaa mikä taho antaa tietoa (julkaisu),onko jonkun firman, jolla oma lehmä ojassa.
  Toinen asia on että päätöksentekoa ei voi ulkoistaa.

  Tykkää

 8. Miksikö valta päätöksiin WHO lle !
  Politiikot voivat vetäytyä vastuusta, tämä on WHO n päätös ei meidän.
  Uudet pandemiat, ovat määräyksiltään paljon tiukempia rajoituksia.
  Rokotepakot tulevat, oikeudet rokottamattomilta viedään
  Tuleeko Itävallan malli sakkoineen
  Meno muuttuu entistä hirveämmäksi

  Kuunnelkaapa kappale, jalkarätti ei sovi puolikenkään…, 70 luvulla tehty ja aina vain ajankohtaisimmaksi muutuu.

  Tykkää

 9. NEWS Study: Millions will get AIDS from the COVID-19 vaccine by the fall.

  https://miamistandard.news/2022/03/23/study-millions-will-get-aids-from-the-covid-19-vaccine-by-the-fall/

  ”That is what the Spike Lentivirus is. It is made up of HIV and AIDS along with SARS and MERS,” she stressed. “That’s why the vaccinated and boosted are so sick. That’s why they dominate the hospitalizations regarding Covid illness as well.”

  When asked how bad she thinks the AIDS vaccine injury situation will be several months down the road, Eads said:

  Tykkää

 10. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/thl-suosittelee-neljatta-koronarokoteannosta-80-vuotta-tayttaneille-ja-hoivakodeissa-asuville-iakkaille/8386360#gs.ul3mx9

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittelee 80 vuotta täyttäneille ja hoivakodeissa asuville iäkkäille neljättä koronarokoteannosta.

  Neljäs rokoteannos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta.

  THL kuitenkin arvioi, ettei neljättä annosta tarvita, jos on saanut kolme annosta ja sairastanut koronavirustaudin.

  Suosituksen piiriin kuuluvia henkilöitä on yhteensä noin 300 000, THL kertoo tiedotteessaan. Suosituksella pyritään ehkäisemään vakavaa koronatautia, kuolemia sekä menetettyjä elinvuosia.

  Vakavasti immuunipuutteisille neljättä rokoteannosta on suositeltu jo aiemmin. Myös joissakin muissa Euroopan maissa on suositeltu neljättä koronavirusrokoteannosta ikääntyneelle väestölle.

  Tykkää

  • Jossain luki, että keskimääräinen elinaika hoivakodeissa on 2 vuotta ja siinä vaiheessa elämänlaatu on jo todella huono. Hyvin kyseenalaista mihin oikeasti pyritään 3 kuukauden koronapiikitysvälillä? Minusta se näyttää psykologisen operaation hivutustaktiikalle, jossa pohjustetaan muun väestön massapiikitystä.

   Länsimainen sotapropaganda pohjustaa kemiallisen sodan false flag operaatiota Ukrainassa, mutta minä veikkan, että ne laskevat Venäläisiä vastaan optimoidun koronaviruksen liikkeelle. Ja tätä taisteluvirusta vastaan pitää oma työvoima yrittää suojata.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s