Sami Naukkarinen, 32, kuoli koronarokotteen ottamisen jälkeen

Jouko Piho

Sami Naukkarinen, 32, kuoli koronarokotteen ottamisen jälkeen.

Sukulaispoikani Sami Naukkarinen otti lääkärin kehotuksesta 3.5.2021 Pfizerin koronarokotteen. Sami Naukkarinen kuoli äkillisesti kuukautta myöhemmin eli 4.6.2021. Kuolinsyy oli useita keuhkoveritulppia ja laajentunut sydän.

On tiedossa, että monet muut nuoret henkilöt ovat kuolleet koronarokotteen ottamisen jälkeen yhtäkkiä veritulppiin ja sydämen laajentumiseen.

Maria-äiti purki Facebookissa tuskaansa: ”Kuolemasi oli niin turha, niin turha…”

Olen samaa mieltä. Sami Naukkarisella oli ylipainoa, mutta lääkärinlausuntojen mukaan hänellä oli hyvä perusterveys eikä koskaan mitään sydänvaivoja.

Samilla oli myös molemmissa jaloissa tämän vuoden helmikuussa alkanut ruusutulehdus, mikä ei kuitenkaan aiheuta sydän- tai veritulppaongelmia.

Sami Naukkarinen kuoli nuorena

Olen tehnyt tämän kirjoitukseni omaisten luvalla ja Samin muistoa kunnioittaen — ja vaikuttaakseni yleiseen mielipiteeseen ja varsinkin päättäjiin, että kokeellisten ja liian vähän testattujen koronarokotteiden käyttö Suomessa lopetetaan.

Kysyn siksi lopuksi: ”Kuinka monen nuoren ihmisen pitää vielä kuolla, ennen kuin tämä koronarokotteilla tapahtuva tappaminen loppuu? Kyse alkaa olla jo kansanmurhasta.”

Artikkelikuva: Valokukat-kuvan on ottanut ”nimimerkki Elkko Mustonen”. Rajaus RS

14 comments

 1. Sinänsä perin valitettava ja ikävä tapaus. Mutta, onko rokotteen ottamisen ja tapauksen välillä mitään muuta todennettua yhteyttä, kuin tuo ajallinen? Blogin sävystä päätellen jotain yhteyttä täytyy olla, vaikka sitä ei täsmennetä.Yksittäistapauksen perustelematonta käyttöä esimerkiksi rokotteen todistelemiseksi haitalliseksi voi kutsua vaikkapa propagandaksi.

  Tykkää

  • Olavi Koskela.
   Propagandaa on enemmän se, että tehdään kohujuttuja kuinka joku julkkis on ollut koronan takia niin kauhean sairas.
   Kun katsot maailmanlaajuisia tilastoja, niin alle 70-vuotiaista koronasta selviää 99,97%, jos oikein muistan. Ja yli 80-vuotiaillakin kuolleisuus oli 0,5%.
   Suurin osa ei edes huomaa olevansa sairaita.

   Tykkää

  • Sami Naukkarinen on kirjoittajan, Jouko Pihon, sukulainen. Veritulpat viittaavat vahvasti rokotehaittaan.

   Viranomaisten reaktio koronapiikkien aiheuttamaan veritulppa-epidemiaan on ollut vaatia veritulpista varoittava teksti kokeellisten, testivaiheessa olevien koronapiikkien pakkauksiin.

   Tykkää

  • Ja kuin ”Tyhjästä”…ilmestyy Ensimmäisenä ”kommentoimaan”…”Uutena”…”kommentoijana”…Olavi Suoperä….antee..”” Olavi Kosela ””

   Näkökulmana….KAIKKI…on Paskaa….mitä Täällä kirjoitellaan…

   Kaikki Näkökulmat huomioon ottaen…

   Tykkää

   • Merkille pantavaa että KUKAAN siitä rokotetusta $ika€liitistä ei kärsi näistä ongelmista…Vain rahvaat…

    Tykkää

 2. Tää on jotain uskomatonta, että joka paikassa patistetaan suorastaan pakotetaan ottamaan myrkkyä(piikkiproteiini) verisuoniisi, ja kerrotaan että se on täysin turvallista ja parasta mitä voit tehdä.
  Jos et halua olet kulkutautimyönteinen ja vaikka mitä.
  Mutta yksi ainut valtamedia ei uutisoi edes virallisista FIMEAN tilastoista, joiden mukaan lähes 100 on niihin piikkeihin kuollut. Ja se on tapahtunut lyhyessä ajassa, ja luku on varmasti reilusti alakanttiin.
  Miten nuo ihmiset voi elää itsensä kanssa?

  Tykkää

 3. Nobelisti Luc Montagnier näkyy kertoneen seuraavaa:
  koronapiikitys tuottaa vasta-aineita 2 kuukaudeksi (+ 12 pv). Sekundäärinen infektiopiikki voimakkaampi rokotetuilla, johtuu todennäköisesti ADE-reaktiosta (ns. ylivirittynyt immuunipuolustus) ja uusista varianteista. Rokote-epäonnistuminen, ilmiselvästi.

  (vapaa käännös)

  Liked by 1 henkilö

 4. Nuorella miehellä…Useita veritulppia ja laajentunut sydän….Kuolinsyynä

  Minkähän takia tuo kuullostaa niin tutulta….Viime kuukausina…

  Tykkää

 5. Itseä mietityttää kaikkein eniten se. Entä jos rokotteeseen kuolleilla ihmisillä on ollut piilevä sairaus josta ei tiedetty. Esim muualla maailmaa on todistetusti kuollut jopa teini ikäisiä koronaan. Perusterveitä, ei mitään sairauksia mutta silti kuollut. Mutta silti samaan aikana monet lukuisat muut teini ikäiset eivät ole kuolleet? Tämä menisi yksi yhteen asian kanssa. Rokotteissa on aina omat ongelmansa eikä tästä maailmasta löydy ihmistä joka voisi 100% varmuudella sanoa että onko rokote turvallinen. Mutta jälleen kaikki haittavaikutukset on kuitenkin tulleet ihmisiltä jotka ottaneet rokotukset, kuitenkin rokotukset ovat auttaneet tämän kurjan taudin kurissa pitoon. Olen samaa mieltä siinä että täysin terveelle pitäisi antaa rokote, ei kipeälle. Esim vyöruusu tulehdus on vakavasti otettava asia. Hoitovirheeltä kuulostaa., mutta yksittäin ei voida kuitenkaan sanoa että vika olisi rokotteessa, sillä moni on selvinnyt rokotteen ansiosta.

  Tykkää

  • Tarkoitat että emme voi olla 100 % varmoja ja olet oikeassa. Mutta todistustaakka on niillä jotka väittävät rokotteiden auttaneen ”kurjan taudin kurissa pitoon”. Ja sitä taakkaa kyseltäisiin jos Suomessa uskonnoksi nostettu ”turvallisuus” ei olisi viimeistään rokotusten alettua paljastunut teeskelyksi ja kalliiksi pelleilyksi. Kiirehdin vastaamaan kun kuulun niihin foliohattuihin jotka toivovat olevansa väärässä.

   Tykkää

  • Onpa typerä väite sanoa että rokote on auttanut kurjan taudin kurissa pitoon. Jos olisit yhtään seurannut tilastoja niin tietäisit että kuolleisuus alkoi nousta vasta kun piikitykset aloitettiin. USA:ssa ylikuolleisuus jo yli puoli miljoonaa, Suomessa heinäkuusta lähtien yli 11% nyt. Rokotehaittapotilaat täyttävät sairaalat, keuhko-, sydän- ja neurologian osastot, ja THL valehtelee että rokotettu on rokottamaton 3 viikon ajan piikistä, koska suurin osa rokotekuolemista tulee juuri sen ajan sisällä. Fimea myönsi että n. 1700 ihmistä on kuollut 3 viikon kuluessa rokotuksesta. Tukholman yliopisto tutki rokotteet ja totesi niiden aiheuttavan syöpiä, autoimmuunitauteja ja immuunikatoa, kaikkien muiden haittojen, veritulppien lisäksi.

   Huippujalkapalloilijoita on kuollut nyt 111, kun aiempina vuosina 1 – 5 vuosittain. Lentäjiä lakoaa niin ettei lentovuoroja saada lennettyä, yhdestäkin firmasta kuoli 4 pilottia viikon sisällä, nuoria ja tietysti terveitä, sairaita ei pidetä työssä ja heidät tarkastetaan perusteellisesti kaksi kertaa vuodessa. Nämä ovat tappaneet jo enemmän ihmisiä kuin kaikki muut rokotteet yhteensä v:sta 1988 lähtien! Menossa on maailmanlaajuinen kansanmurha, mutta sinä sanot että ”rokotteissa on aina omat ongelmansa”.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s