Auttakaa massamedian toimittajia!

Elegia

AvoinMedian lukija, nimimerkki Elegia, kehottaa kanssaihmisistään välittäviä auttamaan massamedian toimittajia lahjoittamalla heille aikaa parantumiseen.

Elegian ehdotus

Olen hieman miettinyt. Meidän kaikkien apua tarvitaan kipeästi.

Iltapäivä- ja päivälehtien ja televisiokanavien toimittajat näyttäisivät aidosti ja vilpittömästi uskovan säälimättömän ja loputtomasti jatkuvan pelottelun, ja trollityyppisen uutisoinnin olevan paras ja ainoa oikea tapa saada suomalaiset nöyriksi ja alistetuksi tuntemattomalle muunnellun totuuden tahdolle ja tiedolle.

Toimittajatkin ovat selvästi aidosti peloissaan, kun heidän kehonkieltänsä tarkkailee. Pelolla myös heitä, on erittäin helppo ohjailla kirjoittamaan muunneltua haluttua totuutta aiheesta kuin aiheesta.

Toimittajat tarvitsevat hekin lämpimiä haleja ja henkistä apua tähän heidän psykoosin omaiseen unimaailmaansa, missä he näitä säälimättömiä kauhutarinoita luovat. Tuntuu, että Suomessa on aivan liikaa eläviä, mutta henkisesti kuolleita toimittajia. Mistä tämä johtuu?

Meidän tavallisten kansalaisten pitää välittömästi herätä auttamaan näitä psykoosin omaiseen kuplaan juuttuneita toimittajia. Uskon, että toivoa on.

Me kaipaamme rohkeita, selkärangallisia omilla aivoilla ajattelevia ja tutkivaan journalismiin pystyviä toimittajia! Suomalainen kunnioittaa rehellisyyttä, oikeudenmukaisuutta ja aitoa halua tehdä oikein.

– Elegia

Miten voimme auttaa näitä toimittajia?

”Aika parantaa haavat ”– vanha sanonta.

Lahjoitetaan heille aikaa parantua, rauhoittua ja saada uusi tietoisempi ja positiivisempi suunta elämäänsä! Tämän lahjoituksen voi jokainen suomalainen tehdä – ilmaiseksi!

Ehdotan seuraavaa kahden kuukauden henkistä puhdistuskuuria, jonka aikana lopetamme:


* sanomalehtien tilaamisen,
* päivä- ja iltapäivälehtien ostamisen sekä lukemisen ja
* klikkiotsikoiden naputtelun.

Mediapaasto tekee erittäin hyvää ja kirkastaa mielen, auttaa puhkaisemaan ja parantamaan mädäntyneet kuplat. Rationaalinen ajattelu alkaa syrjäyttämään loputtoman pelottelun ja panikoinnin luomisen. Asioiden todellinen tila ja totuus alkaa kirkastua. Meidän tavallisten suomalaisten tehtävä on auttaa nyt – se on velvollisuutemme tälle yhteiskunnalle!

Annetaan näille iltapäivä- ja päivälehtien ja televisiokanavien toimittajille lämmin hali, ja mikä erittäin tärkeää halin jälkeen – annetaan heille anteeksi! – he eivät ehkä itse ole vielä tietoisia siitä, mitä ovat tehneet ja tekemässä? He aidosti ja vilpittömästi uskovat tekevänsä moraalisesti oikein omassa kuplassaan!

Auttakaa heitä! Nyt!

Artikkelikuva via The nounproject.com: ”The Reporter”, kuvassa oleva sanoitus: Latvija, kuvankäsittely RS

42 comments

 1. Olen kirjoittanut IS:lle kommenttiosioon Bidenistä, Afganistanista ja koronasta/rokotteista kun seuraan kaikenmaailman uutiset ja tiedot eri puolelta maailmaa.
  Nyt on käynyt pari kertaa niin, että ovat poistaneet kommentin ja hetken päästä julkaiseet uutisen lähes kopioiden kommentin vähän pidentäen 🙂

  Tykkää

  • Ota kuvakaappaukset kommentistasi ennen kuin lähetät sitä, niin että näkyy mihin olet kommentoimassa ja mihin aikaan. Sitten vaan pyytämään palkkioita editoituna (luvatta) julkaistuista jutuistasi.

   Tykkää

   • Olen…100 Varma…että jos lukee Ne säännöt….Mitä hyväksyy kun tilaa kommentoint oikeudet…Paska=Valhe=JSN-Medioihin…

    Ne Omistaa wenjäkeen Oikeudet….Sun…Sieluunkin…!

    Sen verran Kokeneist…Kusettajist…On kumminkin kyse..

    Tykkää

 2. ”Ehdotan seuraavaa kahden kuukauden henkistä puhdistuskuuria, jonka aikana lopetamme:

  * sanomalehtien tilaamisen,
  * päivä- ja iltapäivälehtien ostamisen sekä lukemisen ja
  * klikkiotsikoiden naputtelun.” Itse en mokomia ole vuosiin pystynyt seuraamaan. Oksettaa…

  Tykkää

  • Kannattaa niitä klikkiotsiakin seurata, varsinkin jos ja kun omaa ns. digilukutaidon. Pysyy perillä miten ja millä kansaa kusetetaan.

   Tykkää

   • HUOM !....LUKEE...ei...KLIKKAA...Sisällön pystyy Päättelemään Otsikosta...ILMAN Jutun Lukemistakin... sanoo:

    Agree…Ja kun on sen 1 kerran Sinne eksynyt….LUKEE….Kaikki muut klikkiotsikotkin…Sillä samalla Aukeamalla

    Käytä lisäksi Palvelut…Lisäosat…Joka käy hakemassa Paskamedian tuotokset puolestasi…Poistaen KAIKKI….Mainokset veke !

    Tykkää

 3. Näille pitää järjestää eheytymiskokouksia jehovien tapaan. Jospa ne siellä eheytyisivät oikeiksi toimittajiksi. Tai sitten niistä tulisi vielä enemmän toimittelijoita. Mistä sitä tietää ennen kokeilua.

  Tykkää

 4. Kyllä ne tietää mikä on homman nimi, ovat kusetuksessa mukana, ja pakkohan se on sen lauluja laulaa kenen leipää syö, hallitus maksaa koronatuet joten hallituksen propagandaa julkaistava. En myöskään pysty enää lukemaan jesaria, iltapölöjä, niistä tulee suorastaan YLEanto.

  Tykkää

 5. Toimittajat TIETÄVÄT tasan tarkkaan mitä ovat tekemässä. BLACKROCK, VANGUARD, STATE STREET ja GEODE/FIDELITY omistavat maailman suurimmat MEDIAYHTIÖT. ROCKEFELLERIT ja ROTHSCHILDIT omistavat nämä 4 yhtiötä. DAVID ROCKEFELLER perusti BILDERBERGIN ja TRILATERAALISEN KOMISSION sekä ROOMAN KLUBIN. Muistelmiensa sivulla 405 hän paljastaa ONE WORLD -SALALIITTONSA. GREAT RESET on tämä salaliitto. Se on sama asia kuin AGENDA 2030 tai TEKNOKRATIA tai KESTÄVÄ KEHITYS. Matti Apunen Bilderberg johtaa Yleä. Jorma Ollila Bilderberg Alma Mediaa. Aatos Erkon Bilderberg säätiö ja Antti Herlin Bilderberg/Trilateraalinen komissio omistavat Sanoman.

  Tykkää

 6. ROTHSCHILDIT omistavat myös maailman suurimmat uutistoimistot Reutersin ja AP:n, jotka syöttävät Suomenkin valtamedialle palturia. Eipä ihme että Reutersin faktantarkastajat ”totesivat” äskettäin koronapiikeistä varoittavan Pfizerin ex-tutkimusjohtaja Mike Yeadonin huuhariksi.

  Ja THL:n Mika Salminen käyttää aina AGENDA 2030 -pinssiä. Se ei varmaan lähde hänen puvustaan edes hohtimilla.

  Tykkää

 7. https://www.stopworldcontrol.com/media/

  Tuolla on kiinnostava video jossa edesmennyt saksalainen Udo Ulfkotte, joka oli yhden Euroopan suurimman ja arvostetuimman sanomalehden (Frankfurter Allgemeine, jota Suomessakin saksalaisturistit ostavat) päätoimittaja, kertoo 25 vuoden kokemuksellaan että hänet koulutettiin valehtelemaan, huijaamaan ja olemaan kertomatta totuutta yleisölle. Motiivi oli raha.

  Joten jos uskomme Udoa ja Ollia, Toimittajat TIETÄVÄT tasan tarkkaan mitä ovat tekemässä.

  Jos haluaisin sanoa ilkeästi, sanoisin että on kahdenlaisia ihmisiä: niitä, jotka ansaitsevat lämpimän halin, ja niitä, jotka pitäisi viedä saunan taakse. Mutta olen kiltti enkä sano noin

  Tykkää

  • Esim. Financial Timesin ja Rothschildien the Economistin toimittajat osallistuvat BILDERBERG-kokouksiin. Martin WOLF muun muassa. Economistin toimittajat kirjoittavat kokouksien SALAISET muistiot. YLEN porukkaa ja HESARIN päätoimittajia on myös mukana.

   Tykkää

 8. Paskantoimittaja valistaa…

  …”Keskustele Lääkärisi kanssa…Kannattaako Omalta kohdaltasi valita Tromboosi…vaiko yks .Perikardiitti”….

  Tykkää

 9. Toivottavasti Mike ajelee varovasti motskarillaan syksyn liukkailla. Voin kuvitella lööpin: ”Pfizlerin rokotevastaiseksi hurahtanut ex-varapomo kuolee oudossa onnettomuudessa. Lääketeollisuus esittää surunvalittelunsa ja on mukana omaisten kanssa näinä vaikeina päivinä”.

  Tykkää

 10. Lisää tärkeitä uutisia Oskusta!

  Tämä tiedetään tasavallan ykköskoira Oskusta: uskollista ja lapsi­rakasta rotua, sisaruksia sillä on viisi

  Tasavallan tärkein ja puhutuin koira. Tasavallan presidentti Sauli Niinistön, rouva Jenni Haukion ja pikku-Aaron uusi koira Osku edustaa Suomessa hyvin uutta rotua.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008226107.html

  Tykkää

 11. Olisi kyllä ihan mielenkiintoista tietää mitä ihmiselle saattaa tapahtua jos hänen elimistöön on salaa lurautettu jopa useampaan otteeseen jotain oheisella videolla näkyvää ”graphene oxide adjuvant”- nimellä tunnettua monjää. Mönjää joka sopivilla radiotaajuuksilla saattaa ykskaks ruveta tanssahtelemaan noin villisti.

  Ei meinaan varmaankaan olisi mikään kovin suuri ihme vaikka moisesta ahtaissa verisuonistoissa satunnaiseen tahtiin tapahtuvassa tanssahtelusta seuraisi joitakin terveyttä vaarantavia ongelmia. Ihmisellä on kuitenkin aika ahtaat verisuonet esim. aivoissa.

  Tykkää

  • Totta tuokin. Toisaalta. Mutta jos kerran kunnon salaliittoteorian ja salaliittofaktan välillä on peräti 3-6 kuukautta eroa niin pitäähän näitä foliojuttuja edes jotenkin koittaa ajatella ja tuoda julki. Kukapa näistä näin sairaista asioista selkoa muuten ottaa jos niistä ei kärsi edes keskustella. Mielenkiintoinen ajatus kuitenkin?

   Ottaen huomioon nämä täysin mielipuoliselta vaikuttavat Maailman talousfoorumin Klaus Schwabin ja Bill Gatesin ajamat terveyspassi-intoilut ja ID2020 hankkeet niin ei se kovin kaukaa olisi haettu että näillä sairailla paskoilla olisi tarkoitus kyhätä samaan syssyyn joku 5G verkon avulla paikallistettava ja aktivoitava R9X Hellfire tyyppinen digitaalinen täsmä-ohjus jolla nämä netissä riitasointuisesti resonoivat sora-äänet saataisiin kätevästi nappia etänä painamalla lopullisesti hiljennettyä.

   Tykkää

   • Kohteeksi valikoituneen uhrin kannalta lienee herttaisen yhdentekevää annetaanko se etänä kirkkaalta taivaalta tuleva tappoisku kineettiseen energiaan perustuvalla R9X Hellfire ohjuksella ulkoisesti vai radioaalloilla vieläkin katalammin sisäisesti.

    Sivullisia uhreja tälläkään tekniikalla ei voitane sentään täysin välttää jos tuommoista radioaalloilla villisti tanssivaa ”graphene oxide adjuvant”- nimellä kulkevaa monjää on ruiskutettu kaikkien muidenkin 5G taajuuksilla toimivien älylaitteiden lähellä olevien ihmisten verisuonistoon. Älypuhelimen tehoalue taannee parhaan kohdistuksen ja suorastaan kirurgisen tarkkuuden?

    Tykkää

   • Kun tuolle tielle lähdettiin niin…Katsoin melkein vuosikymmen sitten videon JuutaLoistuubissa…jossa haastatelltiin yhden mikrosiruvalmistajan johtajaa…Joka oli kehittänyt Ihmiseen asennettavan mikrosirun joka sisälsi myös pienen tappavan myrkkyannoksen…Jota voitaisin etänä aktivoida tarvittaessa…Siru ”oli” tarkoitettu…Vaarallisille Elinkautisvangeille..Jos Ne yrittäisi vahingoittaa (Tappaa) jotakuta Ulkopuolista…

    Yritys veti kumminkin vesiperän…Ominaisuus oli jo Patentoitu…Haltija.(Valtiosalaisuus)

    Asiaa tutkittaessea…Firmalle ilmeni että samanlainen ”Ominaisuus” kuului jo ”perinteiseen” mikrosiruun..

    Tykkää

 12. muuten ihan hyvä idea,mutta ei toimi.parista syystä,ne (tyhjän)toimittajat kyllä tietää mitä tekevät,siitähän heille maksetaan,ja ovat sinne valikoitu,sitten se enemmistö joka edelleen niitä juttuja lukee ja uskoo,niin jatkavat uskossaan.
  ainoa keino saada usko horjumaan,olisi päästä esittämään,miten massamediat vääristelevät,manipuloivat,valehtevat,vaikenevat.. jne.ja sitä ei pääse niiden medioiden sivuille tekeen,sensuurin takia,niin sitä pitäisi esitellä muualla,ja saada myös jutuille lukijoita.
  pari helppoa esimerkkiä median toiminnasta tuolta olympialaisista.
  kun valko-venäläinen naikkonen lähetettiin kisoista takaisin kotiin,niin monta päivää oli esillä medioissa,ja esitettiin että PAKOTETTIIN palaamaan valko-venäjälle…noo,onhan noita urheilijoita palautettu suomeenkin kesken kisojen,eikä kyllä varmaan ole tapana,että saa palautettava valita minne ”palautetaan”,vaikka bahamalle lomaileen….ei,kyllä ne aina palautetaan kotimaahan,tai jos asuu vakinaisesti toisessa maassa,niin silloin sinne.
  samaa pakotettiin sanaa käytettiin lentokoneen kohdalla,vaikka mitään pakottamista ei ollut,ihan oli lentäjän valinta.
  ja vaikutti hiukan naisen tapaus ennalta suunnitetulta,kun aviomieskin oli ehtinyt ennakkoon paeta maasta ukrainaan.myös erikoinen mutka tehtiin matkaan,kun diplomaattilennolla kävi ennen puolaa,itävallassa kääntymässä,jossa vielä epäileviä ääniä paljon lännen agendauutisointia kohtaan,että olisiko tarkoitus saada siellä kansaa leimaantuun henkilöön…toimii ainakin suomessa,ei tarvi kun sanoa jonkun ulkomaalaisen,että rakastan suomalaisia,niin heti otetaan omaksi.

  sitten oli tapaus,kun ukrainalainen(tuli toiseksi kisassa) meni ja onnitteli ja halasi naisten korkeushypyn voittajaa,joka oli venäläinen,niin kutsuttiin puolustusministeriöön puhutteluun,heti kun saapuisi takaisin ukrainaan,ja somessa tuli paljon kritiikkiä naiselle,jolloin olisi varmasti suuremmassa vaarassa,ja turvapaikan tarvitsija,kuin se valko-venäläinen,mutta tämä juttu sitten jäi medioissa huomiotta,jos olisi se venäläinen kutsuttu puolustusministeriön puhutteluun,niin olisi otsikoita riittänyt.

  vielä ukrainasta,siellä kun oikea oppositiojohtaja pidätetään,niin hiljasta pitää medioissa,toisin kun opposiotiojohtajaksi kerrotusta navalnysta juttua riittää,joka johtajana kai voisi olla protestijohtaja,ei opposition.
  ukrainassa pidätetty kuitenkin suurimman hallituksen ulkopuolisen puolueen johtaja,eli opposition!
  ja juuri löytyi ammuttuna saman puolueen krivoy rogin kaupunginjohtaja,ei sanaakaan medioissa,mutta jos joku putinin vastustajaksi mielletty sattuu saamaan sydärin ukrainassa,niin kyllä kerrotaan,kuinka löytyi kuolleena putinin vastustaja.
  myös siellä suljettu jo kaikki mediat,jotka erimieltä hallinnon kanssa.
  mutta sivustoa(mirotvores),joka julkaisee nimiä,ja osoitteita journalisteista,aktivisteista,ja muista väärän kannan omaavista,ei saada suljettua.listalla olleita on murhattu,pahoinpidelty,koteihin tehty polttoiskuja äärioikeiston toimesta,myöskään äärioikeisto ei ole ongelma siellä,median hiljaisuudesta päätellen.
  ei edes nato-haavisto kritisoi sitä,vaikka hyökkäilevät LGBTQ porukan kimppuun jatkuvasti,ja usein ei poliisitkaan puutu asiaan.
  ja zelensky kieltäytynyt sulkemasta sivustoa,koska hänestä on väärin puuttua nettisivujen,ja median toimintaan_____suljettuaan kaikki poliittisten vastustajien mediat.

  lyhyesti tuon kaiken olisi voinut sanoa näin: mediat ja poliitikot ovat tehneet ukrainasta uuden israelin,joka on siis vain ja ainoastaan uhri.
  ja sama porukka on tehnyt koronasta vaarallisen ihmiskuntaa uhkaavan taudin,ja kaikista ihmisistä mahdollisia biouhkia

  Tykkää

  • Pitäisi saada Suomeen..Vapaaehtoisvoimin…Uutislähetys…Joka Oikoisi .Paskamedian…Valheet…Vääristelyt…ja Vaikenemiset…

   Tykkää

   • tai edes yksi objektiivinen,ja rehellinen kanava,jota ei oltais alistettu globalistien,ja naton agendaan,jotka taitaa kyllä olla sama asia.niin joutuis muutkin jotenkin vastaan haasteeseen.
    vaan eikös se oo liikenneministeriö,joka toimilupia myöntää,ja mahdoton taitaa olla sellaisen luvan saaminen rehelliselle toimijalle.nykyset kanavat esittää samaa roskaa,ja monta kanavapaikkaa myönnetty samoille toimijoille,jotka lähettää samoja ohjelmia eri kanavillaan uusinnan uusintana,uudestaan uusintana,että viikossa taitaa tulla parin päivän verran uutena uusintana ohjelmaa,muu sitten sitä uusinnan uusintaa,ja ehkä pari tuntia kuussa jotain ensi-ilta esitystä.
    yleisradiolla tulis sentään vähemmän uusintaa,mutta on samalla pahin propagandan levittäjä,dokumenttien taso on pudonnu tasolle,joita vois kuvailla lievästi ilmaistuna mielipide ohjelmiksi,pahin niistä taitaa olla ulkolinja,jonka tuotokset varmaan tehtailtu jossain cia:n studiossa,tai ainakin siellä hyväksyttyjä,ja varmaan saavat ihan ilmaiseksi ne dokumenttina esiintyvät ohjelmat.
    mutta toivoa sopii,että enemmän eksyis ihmisiä hakeen monipuolisempaa tietoa,niin ehkä sitten alkais näkeen miten heitä manipuloidaan

    Tykkää

   • Kanavan pyörittäminen vaatii paljon lahjusrahaa…Netti Uutislähetys…toimis melkein pelkällä…Pyhällä hengellä….

    Tykkää

  • Briteissä on avattu All Pespectives Ltd:n omistama GB News, joka tuntuu vetävän katsojia BBC:lta. Itsekin joitain pätkiä seurannut, ja virkistävän suoraa puhetta siellä https://www.gbnews.uk/

   Suomessa on tubaajat ja striimaajat kuten Leveli, Puopolo, Heikelä&Koskelo, Mikko Kempe ynnä muita, jotka tekevät hyvää haastattelua, siis haastateltavat saa ihan puhua 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s