WorldWide Freedom Rally — Kaikki yhdessä Helsingissä 18.9.2021

WorldWide Demonstration 4.0 – Koko maailma yhdessä

Helsingissä lauantaina 18.9.2021 klo 14:00-16:00 Eduskuntatalolla

Mikä on maailmanlaajuinen mielenosoitus vapauden puolesta?

WorldWide Demonstration (tunnetaan myös nimellä WorldWide Rally For Freedom) on kansainvälisesti verkostoituneen yhteisön mielenosoitus, jonka tarkoituksena on rohkaista kansalaisia torjumaan koronavirukseen liittyviä laittomia rajoituksia omissa maissaan.

Tapahtuman järjestävät itsenäisesti kansalaiset ruohonjuuritasolla kussakin kaupungissa. Mielenosoitukset koordinoidaan hajautetusti, käyttäen kansainvälistä yhteisymmärrystä päivämäärän asettamiseksi. Kaikki tapahtumiin liittyvät päätökset jätetään paikallisten toteuttajien käsiin.

Kaikki WorldWide Demonstration -osallistujien järjestämät tapahtumat ovat rauhanomaisia ja epäpoliittisia.

Miksi osoitamme mieltä?

Otamme kantaa tuhoaviin rajoituksiin suojelemalla viittä tärkeätä ihmisoikeutta:

Sananvapaus

Liikkumisen vapaus

Valinnanvapaus

Kokoontumisvapaus

Kehollinen itsemääräämisoikeus

Yhteiskunnan sulkeminen, eli ‘lockdownit’ ja rajojen sulkemiset ovat johtaneet ihmishenkien uhraamiseen ja ovat lisänneet kärsimystä, eriarvoistumista ja itsemurhien määrää, sekä tuhonneet ihmisten toimeentuloa aiheuttaen maailmanlaajuista taloudellista tuhoa.

Vaadimme, että ylimitoitetut koronarajoitukset on nyt lopetettava ja näitä mahdollistavat toimenpiteet kumottava.

Tapahtumaan osallistuu n. 140 kaupunkia ympäri maailmaa 18.9.2021.

Painotamme erityisesti kahta aihetta 18.9.2021 mielenilmauksessa Helsingissä:

Lasten koronarokotuksien lopettaminen

Vaadimme, että Suomen valtio sekä THL lopettaa kaikkien alaikäisten rokottamisen kokeellisella Covid-19-injektiolla heti. Lasten painostaminen ottamaan kokeellinen koronarokote on myös lopetettava heti. Suomen valtio ei saa osallistua kansainväliseen ihmisoikeusrikkomukseen, jonka kohteena lapsemme ovat.

Rokotepassien estäminen

Emme hyväksy että liikkumisvapauttamme rajoitetaan rokotepasseilla tai muilla keinoilla. Vaadimme myös Helsingin kaupunkia lopettamaan rokotepassikokeilun, joka käynnistettiin 23.8.2021.

Rokotepassi rikkoo ihmisoikeuksia ja mm. Nurembergin lakia. Peräänkuulutamme myös median vastuuta pelon lietsonnassa sekä propagandan levittämisessä em. aiheitten tiimoilta.

OHJELMA

Puhumassa mm.

– entinen huippu-urheilija ja valmentaja, nykyinen henkisen kasvun kouluttaja & hoitaja Samuli Perälä

– terveysvaikuttaja ja superfood-bloggaaja Olli Posti

– Terveystaloustieteen tohtori, funktionaalinen ravitsemusneuvoja, hyvinvointivalmentaja, Energy Medicine -hoitaja ja joogaohjaaja Kirsi Kautiainen

– tubettaja ja kansalaisaktivisti Sofia Keitaanranta

– näyttelijä Antti Launonen

– peltofilosofi, terveydentutkija, karjankasvattaja Sakari Peltola

– hip-hop/rap -artisti Jontti

Esiintymässä

– Sakari Peltola

– Maria & Christian

– Jontti, Mikko Tähti ja Sialune

Jontti julkaisee 11.9 ”Yhteen (vastavallankaappaus9)” -kappaleen, joka myös tullaan kuulemaan tilaisuudessa.

Muuta ohjelmaa

– arpajaiset

– Police For Freedom

– yllätysohjelmaa

– yhteisterveiset maailmalle

– WorldWide Demonstrationin jälkeen lähtee Suurkulkue Eduskuntatalolta Esplanadin puistoon, jossa mm. kansanmikki

WorldWide Demonstration Finland
Kaikki yhdessä!
We Will All Be There!
www.worldwidedemostration.com

Seuraa WorldWide Demonstrationia:

Facebook: https://www.facebook.com/World-Wide-Demonstration-Helsinki-1892021-110766784516991https://www.facebook.com/worldwidedemonstrationhttps://worldwidedemonstration.com/

Telegram: https://t.me/worldwidefinlandhttps://t.me/worldwidedemonstration

Tiedustelut: wwdfinland@protonmail.com

#worldwidedemonstration#worldwidedemonstrationfinland#wwd#kaikkiyhdessä#vapaudenpuolesta#eirokotepassille#eilastenkokeellisellerokotteelle#ihmisoikeuksienpuolesta

15 comments

 1. Voi teitä! Suomalaisella rokotustodistuksella pärjää täällä Saksassakin omatoimimatkalla hyvin. Eilen juttelin ilmastohätää julistavien leiriläisten kanssa, kovia ovat hekin vaatimaan vaikka mitä ja ihan heti, lukiopohjalta kovin viisaita olevinaan ja yhdellä takana pari vuotta kovien luonnontieteiden ooiskelua ja hirveän viisaana esiintyi. Muut olivat humanisteja ja sentään ymmärsivät pitää turpansa kiinni. Te ette ymmärrä.

  Tykkää

   • Nimenomaan, terveisiä vaan sinne Jeppikseen. Näin pienellä valinnalla elämä helpottuu. Lähinnä ne joita ei ole rokotettu saavat tartuntoja ja sairastuvat. Uskokaa sitten vaikka homeopatiaan. Jo viime vuoden alkupuolella oli selvää että vaihtoehtoina on rokotus tai sairastamalla saatu laumasuoja, tuhkarokolle pitää olla yli 95 % rokotettuja.

    Tykkää

   • eli et olisi siis osannut vaikka pari vuotta sitten pärjätä matkoilla,kun ei ollut todistusta.
    hiukan tuntuu,että piikki on aiheuttanut pelkästään semmoisen arjalaisen ylemmyydentunnon tunteen,ja vieraannuttanut todellisuudesta,kun lukee noita ”vaihtoehtojakin”..kovin on vähässä vaihtoehdot,joista toinen jopa täyttä puppua.
    ja niukkaa taitaa olla tekemisen kanssa siellä ”reppumatkalla”,kun täällä juttuja ehtii olla vahtaamassa….

    Tykkää

   • Pari vuotta sitten ei ollut koronaa joten miksi olisi ollut joku todistus? Monet kiinalaiset ym käyttivät silloin saasteiden takia maskia myös maansa ulkopuolella, kotimaassa heillä oli ajoittain pahoja saasteongelmia.

    Kaikki te suu suurella vaativat olette yhtä vinksahtaneita, niin rokotevastustajat, ihmisoikeusaktivistit, anarkistit, kommunistit, kansallissosialistit, feministit ja blm-poppoo. Joku varmaan jäi vielä listasta.

    Tykkää

  • ”Eilen juttelin ilmastohätää julistavien leiriläisten kanssa, kovia ovat hekin vaatimaan vaikka mitä ja ihan heti, lukiopohjalta kovin viisaita olevinaan ja yhdellä takana pari vuotta kovien luonnontieteiden ooiskelua ja hirveän viisaana esiintyi.”

   Hei Reppumatkailija, kertoisitko mitä mantraa toistelemalla saavuttaa noin yliluonnollisen viisauden tason?
   Olisitko meille tyhmille niin armollinen, että paljastaisit sen , sekä tarvitaanko siihen jotain rukousmyllyn veivausta?
   Tämä paljastus olisi tosi isänmaallinen teko.

   Tykkää

   • Ainakin vihreistä innokkaimmat puuttuivat listalta. Koronavirus on olemassa, ns. deltavariantti on paljon pahempi kuin alkuperäinen versio ja vielä pahempia voi tulla. Sekä laumasuojan saavuttamisessa että rokottamalla suojaamisessa on riskinsä mutta mielestäni jälkimmäisessä selvästi vähemmän. Korona jää kiertämään maailmaa vuosiksi, ja mitä kauemmin niin sitä todennäköisempää on pahempien mutaatioiden synty. Tuskin kuitenkaan ratkaisee maailman liikakansoitusongelmaa.

    Monenlaisissa asioissa on hyvä tietää eri yksityiskohtien suuruusluokka, muutenkin kuin ilmasto- ja energiajutuissa.

    Täällä näkyy kommunistien mainoksia joissa kapitalismi kulkee kriisistä toiseen ja ainoa pysyvä ratkaisu on todellinen sosialismi 🙂

    Tykkää

   • vai että ”jää” korona kiertään vuosiksi….nythän yrität(vai etkö tiedä..) aivan kuten mediat,ja tietyt muut tahot,yrittävät esittää,että olisi joku uusi ilmiö koronavirus,onhan se tunnettu kuitenkin jo vuosikymmeniä,että epäilen katoavan vuosien päästä.
    ja miten kuitenkin vaikuttaa,että juuri sinä olet ”suu suurella” vaatijoiden puolella…no,ehkä senkin voi kääntää päälaelleen,että vaatimusten vastustajat ovat vaatijoita,vaatiessaan vaatimuksista luopumista.
    ja kuten jo alkuun todettu,myös pari vuotta sitten oli jo koronaa,etkä tarvinnut mitään todistuksia sen takia

    Tykkää

 2. Suomen kansan ENEMMISTÖ näyttää vielä tässä vaiheessa KANNATTAVAN medikaalista TYRANNIAA ja DIGIDIKTATUURIA. AIVOPESU on tehnyt tehtävänsä. Kommunistit ja teknokraatit haluavat SOSIALISMIN ja MIND CONTROLIN. KIINAN MALLI sosiaalisine pisteineen ja digirahoineen ulotetaan KAIKKIALLE. VAPAUS ja YKSITYISYYS menetetään. BIG TECH hoitaa sensuurin. FUKUYAMAN virhe oli että hän ei tajunnut että ELIITTI haluaa liberaalin demokratian sijaan DIKTATUURIN. NWO:n toimitusjohtaja ROCKEFELLEREIDEN edustaja KISSINGER avasi Kiinan tien huipulle. KIINA-JOE on vain Rockefellereiden MARIONETTI. Hänen tehtävänsä on ajaa alas USA:n talous VELALLA ja HYPERINFLAATIOLLA. DOLLARI menettää myös mahtiasemansa.

  Tykkää

 3. Uskokaa tai älkää, mutta kansojen nousu kapinaan, kasvava kaaos ja maailmanlaajuiset protestit ovat tärkeä osa Kummisedän NWO-suunnitelmaa. Se, joka hallitsee rahaa, hallitsee myös valtioita – piste. Te hyväuskoiset kuvittelette, että poliittisen vallan voi kaapata, ja niin voikin mikäli tunnistaa vihollisen ja sitä te ette valitettavasti tee. Ongelma tässä tuhoon tuomitussa ”vallankaappaus” yrityksessä on siten se, että ihmiset eivät tunnista vihollista. Uusi puolueko meidät tästä sopasta pelastaa? No way. Patrioottiset puolueet pyrkivät kaappaamaan ”vallan” omien valtioidensa nukkehallituksilta, JOILLA EI VALTAA OLE, eli tyhjää he pyytävät ja tyhjää he myöskin tulevat saamaan.

  Kummisetä pelaa nyt kaikilla korteilla jokaista kansaa vastaan omat juoksupoikansa mukaan lukien. Kulta ja hopea ei salaseurojen roopeankkoja pelasta, vaan pikemminkin päinvastoin. Kansat ovat nousemassa omia hallintojaan, eliittiä ja pankkiireja vastaan maailmanlaajuisesti, ja tällä toiminnalla he tuhoavat RUOKKIVAN KÄDEN. Well done, Kummisetä, well done. Pienyritysten alasajo, kansallishallintojen romahdus ja – rahahanojen sulkeminen – on se final agenda, jonka avulla NWO toteutuu.

  Tykkää

 4. Kaikkein eniten kummisetä pelkää yksilön vapaata ja itsenäistä arviointikykyä. Korruptoitumattomuus rakentaa tulevaisuutta, se että ihminen voi kokea hyvyyden ja totuuden, kauneutta unohtamatta. Nämä seikat ovat luonnollista puhdistusainetta NWO-likaisuuteen. Ne vaikuttavat parantavasti yhteisöissä kautta maailman. Tietoisuus kasvaa vääjäämättä näin. Sen ylläpitämiseen tarvitaan tiedottamista ja se on tässä ” hybridisotavaiheessa” toimintaa ihmisyyden merkityksen ymmärtämisen ylläpitämiseksi tuleville sukupolville. Tietoisuus ei katoa, sitä ei voi tappaa niin kuin ruumista.

  Kummisetä haluaa, että vain hänellä on kaikki oikeudet, oikeus leikkiä Jumalaa. Hän on pimeä okkultisti ja hän haluaa muuttaa Luojan maailmanjärjestyksen oman nautinnon – ja vallanhalun vuosi. Korona on kummisedän kissa-hiiri-leikki ja se tuottaa hänelle suurta mielihyvää.

  Tykkää

  • > Tietoisuus ei katoa, sitä ei voi tappaa niin kuin ruumista. >

   Olet oikeassa, tietoisuus = alfasta omegaan ulottuva informaatio, ja se on olemassa ikuisesti. Totuus löytyy ihmisestä. Koska näin on, suosittelen Avoin Median lukijoita tutkimaan SUOMEN MUINAISHISTORIAA, juuri sitä minkä Museovirasto on meiltä ”agendaan liittyen” salannut. Mikäli onnistut löytämään edes pienen osan suomalaisten oikeaa – mind blowing – kuninkaallista muinaisperintöä, se tulee mullistamaan kaiken sen mitä sinulle on kouluissa opetettu.

   Kysymyksiä:

   Ovatko suomalaiset (SuurSuomi) Euroopan, tai ehkäpä jopa koko ihmiskunnan alkuperäiskansa?

   Mitä nimi FINLAND voisi ”valosta pimeyteen ja pimeydestä valoon” tietoisuuden spectrissä edustaa?

   Mikä osuus Vatikaanilla (Rooman valtakunta) on Suomen muinaishistorian salaamisessa?

   Löytyykö Suomi/suomalaiset/Pohjola Raamatusta?

   Mikäli haluat laajentaa tietoisuuttasi, voit aloittaa tutkimusmatkasi SUOMEN SALATUSTA HISTORIASTA. .

   SUOMEN HEIMON MUINAISUUS III

   ”Kahdessa edellisessä artikkelissa selostettiin muinaistutkimuksen eri tieteenhaarojen edustajien painavaa todistusaineistoa siitä, että Suomen suku muinaisina aikoina oli suuri ja mahtava ja sen asumisalueet käsittivät Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopan alueet sekä laajoja alueita Aasiasta ja että eräs muinainen Suomen suvun haara, sumerilaiset, jolla oli hyvin korkea kulttuuri, kehitti nuolenpääkirjoituksen ja jätti sen perinnöksi assyrialaisille ja babylonialaisille. Edellisessä kirjoituksessa tarkasteltiin mm. kahden, tieteessä johtavan, prof. Kossinnan ja Yrjö-Koskisen tutkimusten tuloksia, joiden mukaan Skandinavian muinainen asutus oli suomalaista, ja edellisen mielipiteitä siitä, että suomalaiset olivat skandinaavisen kulttuurin todelliset luojat.”

   ”Friisien kansa asui entisaikaan Pohjanmeren eteläpuolella, nykyisessä Hollannissa, Preussissa ja Oldenburgissa. Useat tutkijat epäilevät friisejä Suomen heimoksi, mutta asia on tutkittava perinpohjin, ennen kuin asiaa voi pitää edes todennäköisenä. Joka tapauksessa kansantarut viittaavat siihen, että jotunit (muinaiset suomalaiset) olisivat perustaneet Englannin valtakunnan.”

   http://www.teosofia.net/muut/kalevala/at-suomen-heimo.htm

   SUSILUOLA

   ”Susiluola on muinaisjäännös, joka sijaitsee Kristiinankaupungissa entisen Lapväärtin kunnan alueella, pääosin Karijoen kunnan omistamalla maalla. Luolaksi kutsuttu kallionrako on saanut nimensä sijaintipaikkansa Susivuoren mukaan[1].”

   ”Luolassa on esitetty eläneen neanderthalinihminen joko noin 70 000 vuotta sitten tai vielä aikaisemmin 130 000–120 000 vuotta sitten Eem-interglasiaalin aikaan.[4] On myös esitetty, että 1,5 metrin korkuinen luola olisi sopinut jollekin neanderthalinihmistä lyhyemmälle lajille.[4] Tutkimuksen alkuvaiheessa vuonna 1997 keskusteltiin siitä, voisivatko löydöt olla yli 250 000 vuoden takaa. Vuosina 1999–2005 aineistoon tutustuneet tutkijat tukivat tulkintaa siitä, että löydökset ajoittuisivat keskipaleoliittisen Mousterien-kompleksin piiriin.[6]”

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Susiluola

   SUOMALAISILLA ON OLLUT MONTA NIMEÄ / ARHI KUITTINEN

   ”Suomalaisten viitteet ovat enemmän kuin mielenkiintoisia, niitä on yli sata ja jostain syystä viitteet suomalaisiin ja hyperboreaan ovat tutkijoista välttelyn arvoisia. Suomalaisten viitteiden tutkiminen ja keskustelu on käytännössä kiellety ideologisesti. Suomalaisten historia on kielletty. Ruotsin alue oli 90% suomenkielinen v 400 saakka ja suurimmaksi osaksi pitkälle 1400-luvulle, miksi suomalaiset eivät tiedä tätä?”

   https://finnsanity.blogspot.com/2016/06/suomen-muinaishistoria-on-euroopan.html

   Arhi Kuittisen finnsanity-blogi siältää yli 100 linkkiä liittyen Suomen salattuun historiaan.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s