Rokotespesialisti varoittaa: massarokotukset luovat katastrofin

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä (MKR) on tekstittänyt suomeksi 19. marraskuuta 2021 tehdyn rokotespesialisti, virologi Geert Vanden Bosschen haastattelun. Käännös ei kaikin paikoin ole täsmällinen, sanasta sanaan -käännös, mutta se antaa yleiskäsityksen siitä, mitä Vanden Bosschella on sanottavaa ja miksi massarokotukset keskellä pandemiaa ovat erittäin vaarallisia.

(WP-alusta ei anna upottaa TokenTubea, syynä ehkä evakko Venäjälle.
URL: https://tokentube.net/v/1839786060/Geert-Vanden-Bossche–haastattelu toim.huom.)

Vanden Bossche on työskennellyt mm. Bill & Melinda Gates -säätiön perustamassa ja rahoittamassa rokotelobbyssa (GAVI), joka on Maailman terveysjärjestön (World Health Organization, WHO) kumppani ja rahoittaja. GAVI:lta Bossche siirtyi Saksan Infektiotutkimuskeskuksen rokotekehitystoimiston johtajaksi.

The Highwire -kanavan Del Bigtree jututti Bosschea mm. synnynnäisen immuniteetin (innate immunity), luontaisesti hankitun immuniteetin (naturally acquired immunity) ja rokotteilla hankittavan immuniteetin (vaccine induced immunity) eroista. Haastattelussa käydään läpi myös sitä, miksi koronarokotteet tuottavat variantteja.

Bossche kertoo olleensa ainakin kolme kertaa yhteydessä eri maiden kansanterveysviranomaisiin ja kansainvälisiin instituutioihin, mainiten Yhdysvaltain tartuntatautiviraston (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) ja kansallisen terveyden instituutin (National Institutes of Health, NIH), Bill ja Melinda Gates -säätiön sekä WHOn.

Hän yritti varoittaa koronarokotteiden ja -massarokotusten aiheuttamasta valtavasta terveysturvallisuusriskistä – turhaan:

Sain heiltä kaikkiaan vain pari anonyymia vastausta takaisin. En mainitse hänen nimeään, mutta yksi vastaus tuli eräältä maailman tunnetuimmista rokoteasiantuntijoista ja hän kertoi minulle, että jos olen oikeassa, nämä rokotteet tulevat tuottamaan variantteja, mutta kukaan ei tule kuuntelemaan sinua, koska menet vastoin valtavirtaa. Olen itse täysin sanaton tämän suhteen.

”Väestövaikutusta ei huomioida. […] Jos me nyt rokotamme nämä ihmiset, siitä seuraa se, että otamme heiltä pois kyvyn saada steriloivaa immuniteettia”, Bossche sanoo. Rokottamalla synnytetty steriloiva immuniteetti tarkoittaa sitä, että rokotettu ei saa tartuntaa rokotuksen jälkeen, eikä levitä tautia edelleen, koska rokote on antanut suojan. Koronapiikkien kanssa näin ei ole, rokotetut voivat saada tartunnan ja levittää tautia.

Bossche on aiemmin selittänyt koronarokotusten olevan riski koko ihmiskunnalle, koska kokeellisten, testivaiheessa olevien koronapiikkien antama spesifi, kapea-alainen immuniteetti syrjäyttää luontaisen, laaja-alaisen immuniteetin tehden ”rokotteen” ottaneista haavoittuvia kaikille viruksille. Bossche pelkää, että koronarokotuksilla tukahdutetaan synnynnäinen ja luontaisesti hankittu immuniteetti pysyvästi, jolloin laumaimmuniteetti voidaan unohtaa.

Myös THL:n johtava asiantuntija Mia Kontio on arvioinut, että ”laumaimmuniteetista ei kannata tässä tilanteessa puhua Suomessa.” Syynä on se, että koronavirustautia vastaan annetut rokotukset eivät täysin estä tartuntoja. Kontio tuntuu kuitenkin uskovan, että viruksen kierto vähenee rokotusten edistyessä, vaikka todisteet viittaavat siihen, että Bossche on oikeassa.

Pandemian aikana tehtyjen massarokotusten seurauksena meille jää väestö, josta kukaan ei pysty enää steriloimaan virusta. Variantit olivat jo olemassa, mutta pandemian aikaiset massarokotukset kohdistavat virukseen evoluutiopainetta, jolloin variantit muokkautuvat vastustuskykyisemmiksi muunnoksiksi, Bossche hahmottelee.

Voitko kuvitella, mitä tapahtuu, jos tukahdutamme [massarokotuksilla] tämän [virus-kohtaamisilla] koulutetun synnynnäisen immuniteetin, pysyvästi?

Ymmärrätkö, mitä tämä tarkoittaa yksilön ja koko väestön terveyden kannalta katsottuna? Tämä tulee olemaan aivan valtava katastrofi.

Kukaan ei pysty selittämään, mitä silloin tulee tapahtumaan. Mutta ketään ei tunnu edes kiinnostavan, kukaan ei tulkitse tätä. Tämä on aivan uskomatonta.

Me käytämme ihmisiä ja jopa lapsia käytännössä koe-eläiminä. Turvallisuuteen liittyen tiedämme sen, että siihen liittyvät vaikutukset tulevat olemaan suuruusluokaltaan aivan valtavan kokoiset. Jopa niin suuret, että niitä ei voida edes verrata niihin haittavaikutuksiin, joista me nyt tällä hetkellä puhumme.

Kun virusta ajetaan näillä toimilla entistä vastustuskykyisemmäksi ja samaan aikaan lapsilta riistetään sekä heidän synnynnäinen immuniteettinsa että myös rokotussuoja. Tämä estää peruuttamattomalla tavalla väestöä enää kehittämästä itselleen laumaimmuniteettia.

Sen sijaan, että väestö aiheuttaisi valintapainetta virukselle, me annammekin nyt tämän viruksen aiheuttaa valintapainetta sen isännän synnynnäiselle immuniteetille. Tämä tarkoittaa, että ainoastaan ne ihmiset, joiden synnynnäinen immuniteetti on edelleen kunnossa, voivat selvitä hengissä.

Tämä nyt nähtävien merkkien logiikka näyttää meille, mitä siitä seuraa, jos me jatkamme näitä massarokotuksia, tehosteannosten piikittämistä, ja jos emme tee mitään tartuntapaineelle ja jos jatkamme lasten immunisointia. Ja jos tämä kaikki ei johda valtavaan katastrofiin, voitte laittaa minut vankilaan. Olen tosissani. Jos olen väärässä lasten rokottamisen suhteen, voitte laittaa minut vankilaan.

Yhdysvaltain lääkevalvontaviraston (Food and Drug Administration, FDA) asiantuntijoiden kanta on hyväksyä ihmiskokeet, joissa koehenkilöille ei kerrota heidän olevan koehenkilöitä.

LISÄTTY 29.11.2021 klo 09:45 aiheeseen liittyvänä:

Yhdysvaltain lääketieteen kansallisessa kirjastossa on Plos.One-julkaisu ”Imperfect Vaccination Can Enhance the Transmission of Highly Virulent Pathogens”, jossa kuvaillaan kananpoikien immunisointia Marekin tautia vastaan ns. vuotavalla rokotteella, jollainen koronapiikkikin on. Immunisointi vuotavalla rokotteella tehosti tarttuvampia viruskantoja, mikä mahdollistaa hyperpatogeenisten kantojen leviämisen, koska vaikka rokote suojasi isäntää (kananpoikaa) mutta ei estänyt tartuntoja, viruksen monistumista eikä viruksen leviämistä, vuotava rokote pidensi siten tappavampien viruskantojen infektioaikaa.

Lue myös

27 comments

 1. Bill Gates on kieltämättä ruma sana, mutta toisaalta et nimitellyt ketään muuta Bill Gatesiksi joten mitään vihapuhetta en tässä näe 😉

  Tykkää

 2. Siinä ei ole mitään tavatonta, että luontaisen infektion seurauksena kehittynyt vastustuskyky on rokotteiden aiheuttamaa parempi (jos infektiosta selviää hengissä); tämä jo siitä syystä, että rokotteiden elimistölle esittelemä antigeenikirjo on useimmiten infektion aiheuttajan kirjoa kapeampi. Tämän lisäksi pelkkien vasta-aineiden tuottoon perustuva immuniteetti on vain osa elimistön arsenaalia. Covidin yhteydessä ei ole juurikaan puhuttu soluvälitteisestä immuniteetista; mahdetaanko siitä edes tietää koronavirusten osalta kovin paljoa vielä (immuniteetin tästä puolesta lisää esim. http://www.terveyskirjasto.fi/ltt03188).

  Tykkää

 3. Artikkeli sopii hyvin yhteen tiedekirjastosta (vertaisarvioituja kirjoituksia) löytyvään tutkimukseen

  GoogleScholarista https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm?s=08
  Kuvaa yksinkertaisesti sanottuna coronaviruksen ja rokotteen kemiaa in vitro eli lasimaljassa, jossa olosuhteet luonnolisesti muistuttavat ihmisen kehoa:
  Virus on vaarallisen tappava henkilöille, joilla kunto on heikentynyt iän tai immuunijärjestelmän johdosta. Viruksen piikkiproteiinit tuhoavat ja estävät immuunijärjestelmän palautumista, joten muidenkin tautien voimistuminen pahentaa tilannetta.
  Rokotteessa ihmiseen siirretään näitä piikkiproteiineja ja ne myös heikentävät immuunijärjestelmää ja estävät saatujen tai olemassa olevien tautien paranemista.

  Näin siis ainakin tapahtuu koemaljassa. Kokeilu ja testaus elävillä olennoilla veisi paljon aikaa. Neuvonkin kaikkia, jotka on rokotettu ottamaan immuunijärjestelmää kohentavia vitamiineja ja luonnon tuotteita. D-vitamiinia ainakin 100 µg päivässä varmuuden varalta.

  Tykkää

  • Saarivaltiossa kuolleisuus koholla verrattuna viiden vuoden keskiarvoon, joka ikäryhmässä (koronapiikitysten aloittamisen jälkeen)

   Tykkää

 4. Tutkitutin D-vit.tason. Myös sinkki ja C-vit. käytössä. // Ens vuonna syntyvät lapset; onko rokotuksilla minkälaisia vaikutuksia?
  // Missä hinta rokote haitoille? // Vastaukset päättäjiltä ivermektiinistä ja hydroklorokiinistä?

  Tykkää

 5. Meneillään on TIETEELLISTEN DIKTAATTORIEN suorittama VALLANKAAPPAUS. Lapset ”rokotetaan” jotta heihinkin voidaan integroida DIGITAALINEN IDENTITEETTI. Transhumanistit haluavat kokonaan eroon homo sapiens -lajista. Taistelu käydään NANOTASOLLA.

  Tykkää

 6. > Ja jos tämä kaikki ei johda valtavaan katastrofiin, voitte laittaa minut vankilaan. Olen tosissani. Jos olen väärässä lasten rokottamisen suhteen, voitte laittaa minut vankilaan. >

  Kyllä…. tämä kaikki johtaa katastrofiin – valtavaan katastrofiin – ja sitä kautta uuteen maailmanjärjestykseen/aikakauteen. Kaikki, mitä otaksut tietäväsi itsestäsi ja ihmisen elämästä tulee kaatumaan päälaelleen – KAIKKI!

  ALOITTAKAA MINUN TEMPPELISTÄNI; Hesekielin kirja 9: 3-7
  Silloin Israelin Jumalan kirkkaus kohosi kerubien yltä, missä se oli siihen saakka ollut, ja siirtyi temppelin oven kohdalle. Herra huusi pellavapukuiselle miehelle, jolla oli kirjoitusvälineet vyössään, ja sanoi hänelle: ”Kulje Jerusalemin halki, koko kaupungin läpi laidasta laitaan, ja tee merkki kaikkien niiden otsaan, jotka huokaavat ja valittavat kaupungissa tehtävien iljettävyyksien tähden.” Sitten kuulin hänen sanovan toisille miehille: ”Kulkekaa hänen perässään kaupungin halki ja tappakaa säälittä, ketään säästämättä. Tappakaa vanhukset ja nuoret miehet, neidot, naiset ja lapset, tappakaa heidät viimeistä myöten, MUTTA ÄLKÄÄ KAJOTKO KEHENKÄÄN, JOLLA ON MERKKI. Aloittakaa minun temppelistäni.” Niin he aloittivat kansan vanhimmista, jotka olivat temppelin edustalla.

  Tykkää

 7. ”Meneillään on TIETEELLISTEN DIKTAATTORIEN suorittama VALLANKAAPPAUS. Lapset ”rokotetaan” jotta heihinkin voidaan integroida DIGITAALINEN IDENTITEETTI. Transhumanistit haluavat kokonaan eroon homo sapiens -lajista. Taistelu käydään NANOTASOLLA.”

  Kyllähän sitä jokainen haluta saa mitä lystää, ja viimekädessä se on yksilön oma päätös suostuuko näiden sairaiden paskiaisten koe-eläimeksi ja päästääkö näitä nanotason vaarallisia kokeellisia mömmöjä kroppaansa.

  Se on selvä että kaikki ei koe-eläimeksi taatusti suostu joten veikkaan että kaikkein kiihkeimmät ”taistelut” tullaan käydään perkaamisvaiheen aikaan perinteisin terä-asein ja astaloin kotiaan ja koskemattomuuttaan puolustavien ihmisten kotiovilla.

  Jos tätä hulluutta ei saada muuten aisoihin niin tökkikööt noita myrkkyjään sit ihmisten kuolleisiin ruumiisiin.

  Tykkää

 8. Taidamme olla hyvinkin pian tuossa tohtori Chris Martinsenin kuvaamassa ”rotat häkissä” – asetelmassa, keskellä jatkuvasti pahenevaa tahallaan luotua poliittista kaosta?

  ”On the Brink of Chaos”

  08:02 – Rats in a Cage

  Tykkää

 9. Petri Rautio fb:ssa

  [sitaatti alkaa] ”TIEDELEHTI THE LANCET: ROKOTTEET OVAT ROSKAA

  The Lancet tiedelehti julkaisi juuri (tänään) artikkelin joka kertoo rokotteiden olevan täyttä roskaa eivätkä ne edes hidasta ”pandemiaa”. Alkaa käydä vaikeaksi piilotella totuutta.
  https://www.thelancet.com/…/PIIS2666-7762(21…/fulltext…

  Tällä julkaisulla on merkitystä sillä tämä tarkoittaa, että totuus tulee esiin tieteen korkeimmilla tasoilla, kuten Lancetissa.

  Artikkelissa kerrotaan mm. ettei huippuviruskuorma eronnut rokotustilan tai virusmuunnoksen mukaan.
  Saksassa oireellisten COVID-19-tapausten määrä täysin rokotettujen joukossa (”läpimurtoinfektiot”) on raportoitu viikoittain 21. heinäkuuta 2021 lähtien, ja se oli tuolloin 16,9 % 60-vuotiaiden ja sitä vanhempien potilaiden keskuudessa. Tämä osuus kasvaa viikoittain ja oli 58,9 % 27.11.

  Israelissa ilmoitettiin sairaalaepidemian puhkeamisesta, johon liittyi 16 terveydenhuollon työntekijää, 23 altistunutta potilasta ja kaksi perheenjäsentä. Lähde oli täysin rokotettu COVID-19-potilas. Rokotusaste oli 96,2 % kaikista altistuneista (151 terveydenhuollon työntekijää ja 97 potilasta). Neljätoista täysin rokotettua potilasta sairastui vakavasti tai kuoli, kahdelle rokottamattomalle potilaalle kehittyi lievä sairaus.

  Yhdysvaltain tautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) määritteli neljä viidestä suurimmasta maakunnasta, joissa on korkein täysin rokotettujen prosenttiosuus (99,9–84,3 %) ”pahimmin” leviäviksi alueiksi.

  Samanlainen tilanne kuvattiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Viikoilla 39-42 ilmoitettiin yhteensä 100 160 COVID-19-tapausta yli 60-vuotiaiden kansalaisten keskuudessa. 89 821 tapausta löytyi täysin rokotetuista (89,7 %), 3 395 rokottamattomista (3,4%).

  Tämä kaikki osoittaa sen, että koronarokotteet ovat epäonnistuneita ja se ei ole enää salaisuus.

  Tällaisen tiedemaailman huipulta tulevan tiedon täytyy saada päättäjät ja mielipiteentekijät vakuuttuneiksi siitä, että he pitävät kiinni kestämättömistä kannoista.

  Levittäkää tätä ja Lancetin artikkelia mahdollisimman laajasti. Se tekee asian huomiotta jättämisen yhä mahdottomammaksi. Ihmiset, jotka sanovat ”uskovansa tieteeseen” ymmärtävät yleensä vähiten tiedettä.

  Kertokaa ihmisille, että ”suurin lääketieteen aikakauslehti julkaisi juuri artikkelin, jossa sanotaan, että rokotteet ovat roskaa eivätkä edes hidasta pandemiaa”.

  Lainaus artikkelista:

  ”Monet päättäjät olettavat, että rokotetut voidaan sulkea pois tartuntalähteenä. Vaikuttaa törkeän välinpitämättömältä jättää huomiotta rokotettu väestö mahdollisena ja merkityksellisenä tartuntalähteenä päätettäessä kansanterveyden valvontatoimenpiteistä.” [sitaatti päättyy]

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s