Tärkeä viesti suomalaisille poliiseille

Police for Freedom eli ”Poliisit vapauden puolesta” -liikkeen Suomen osasto lähettää terveisiä kotimaiselle virkavallalle videokoosteen muodossa. Seuraavassa AvoinMedia tarjoaa videon latauslinkin lisäksi suomennoksen Police for Freedomin esittelystä kansainvälisen liikkeen kotisivuilta.

Police for Freedom (Suomi)

Tärkeä viesti Suomen poliiseille – video

Police for Freedom on ladannut poliisihenkilöille suunnatun videokoosteen, johon on koottu kansalaisten ja poliisin kohtaamisia parilta viime vuodelta – niin ikäviä kuin toivoa herättäviäkin.

AvoinMedia toivoo lukijoiden jakavan ajatuksia – toivottavasti – herättävää pätkää tuntemilleen poliisihenkilöille, ja toki muillekin, jotka taas voivat jakaa videota eteenpäin omassa lähipiirissä tutuille poliiseille. AvoinMedia toivoo viestin kulkevan läpi Suomen: kansalaisten luottamus ja yhteiskuntarauha on virkavallan ylpeys – ainakin kuuluisi olla.

Linkki:
https://tokentube.net/v/2126366067/Tärkeä-Viesti-Suomen-Poliiseille

Videon voi katsoa myös facebookissa, osoitteessa:
https://www.facebook.com/watch/?v=283377177136097

Mikä Police for Freedom?

Kansainvälinen liike käynnistyi helmikuussa 2021. Innoittajana oli vuonna 2020 perustettu espanjalainen Policías Por La Libertad -yhdistys, jonka päämäärä on parantaa näinä vaikeina aikoina yleistä yhteiskunnallista hyvinvointia – niin kansalaisten kuin järjestön jäsentenkin: poliisien, palomiehien, turvallisuushenkilöstön ja armeijan.

Police for Freedom -liikkeen tehtävä on tuoda inhimillisyys takaisin yhteiskuntiimme sekä palauttaa luottamus ja yhtenäisyys turvallisuusammattilaisten ja ihmisten välille. Liike järjestää rauhanomaisia marsseja, tapahtumia ja kampanjoita sekä tuottaa materiaalia tavoitteenaan tiedottaa yleisölle heidän ihmisoikeuksistaan, kansalaisvapauksistaan, perustuslaillisista oikeuksistaan ​​sekä poliisin ja turvallisuustoimijoiden eettisistä toimintasäännöistä.

Liike koostuu eri ammattien edustajista, kollegoista, jotka haluavat jatkaa työnsä tekemistä henkilökohtaisen ja ammatillisen etiikan pohjalta ilman, että pelot, petolliset narratiivit, moraalittomat säännöt tai mielipide-erot vaikuttavat siihen.

”Peräänkuulutamme tervettä järkeä ja ammattietiikkaa!”

Uusien yhteiskunnallisten normien, mandaattien ja alueellisten lakien äskettäisen käyttöönoton myötä tapamme elää yhdessä on muuttunut: Kollektiivinen jännitys, epävarmuus ja paineet aiheuttavat hämmennystä ja ristiriitaisia ​​kohtaamisia turvallisuusammattilaisten ja kansalaisten välillä. Police for Freedom katsoo turvallisuusammattilaisten moraaliseksi ja eettiseksi velvollisuudeksi kerääntyä yhteen ja yhdistää voimansa yleisen ja yksiselitteisen turvallisuusammattilaisten virkatyöskentely-toimintaohjeen luomiseksi.

”Haluamme jatkossakin suojella kansalaisten
perusoikeuksia ja vapautta tasa-arvoisesti.”

Miten voit antaa tukesi

Police For Freedom toimii puhtaasti vapaaehtoisvoimin. Estääkseen vallan keskittymisen liikkeen sisällä ja säilyttääkseen läpinäkyvyytensä Police for Freedom ei ota vastaan suoria rahalahjoituksia. Seuraavassa tapoja, joilla voit tukea toimintaa:

  • jaa tietoa Police for Freedom -liikkeestä paikallisessa yhteisössäsi
  • tulosta lentolehtisiä ja muuta materiaalia, jaa niitä paikalliselle poliisille ja aktivistiryhmille
  • jaa Police for Freedomin videoita ja julkaisuja sosiaalisessa mediassa
  • tarjoa lähiosastollesi apua lentolehtisten, t-paitojen ja bannereiden printtaamisessa
  • tarjoa tapahtumiin käyttöön äänentoistolaitteita tai esim. kokoontumispaikkaa
  • tarjoa luovaa osaamistasi (graafinen suunnittelu, kuvitus, valo- ja videokuvaus, journalismi) kampanjoiden ja tapahtumien järjestämisessä ja mainostamisessa

”Apu ei ole vain arvostettua,
vaan elintärkeää.”

Police for Freedom Suomi

Missionamme on yhdistää turvallisuusjoukkojamme kulkemaan yhtenä rintamana muun kansan kanssa vapauttamme, luonnon oikeuksiamme, ihmisyyttämme ja poliisin eettistä toimenkuvaa rauhanomaisesti puolustaen.

Liikkeen toiminnasta saa kotimaisella lisää tietoa Suomen osaston Facebook-sivuilta:
https://www.facebook.com/policeforfreedomsuomi

Sähköposti: suomi@policeforfreedom.org

Telegram: https://t.me/PoliceForFreedomSuomi


PÄIVITYS 7.12.2021 klo 18:42: Korjattu liikkeen nimen suomennos oikeaan muotoon ingressissä (PoliisiT vapauden puolesta). Vaihdettu lentolehtinen päivitettyyn versioon (aiemmassa vanhentuneet yhteystiedot). Lisätty ennakkotieto latauslinkin vaihtumisesta lähitulevaisuudessa.
PÄIVITYS 2.1.2022 klo 17:19: Päivitetty videon linkki. Pahoittelut päivittämisen viivästymisestä allekirjoittaneen (netistä, koneelta, maailmasta) poissaolon vuoksi. –Johanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s