Maksavaurioita mRNA-piikeistä

Neljän brittilääkärin Journal of Hepatology -lääkärilehdelle lähettämä potilastapauskuvaus kertoo 47-vuotiaan perusterveen, miespuolisen kaukaasialaisen henkilön saaneen ensimmäisen Modernan kokeellisen, testivaiheessa olevan mRNA-geeninanoteknologia -koronapiikin jälkeen immuunivälitteisen maksasairauden (immune mediated hepatitis), joka johti maksavaurioon. Toisen annoksen jälkeen potilaalla kehittyi akuutti vakava autoimmuunihepatiitti.

Ensimmäiset oireet — pahoinvointi sekä ihon ja silmien värin muuttuminen vihertävän kellerväksi korkeiden bilirubiiniarvojen takia — alkoivat kolme vuorokautta 1. Modernan koronapiikistä. Normaali bilirubiiniarvo on 0-20, piikityksen jälkeen potilaan arvo oli 190 μmol/L.

Potilas raportoi koronapiikin aiheuttaman tilan rokottajille, tästä huolimatta hänelle annettiin 2. Moderna-annos sillä seurauksella, että bilirubiiniarvo kohosi 355 μmol/L. Maksabiopsian jälkeen potilas siirrettiin maksaspesialistien hoitoon.

Potilaan lisäksi tutkimuskirjallisuudessa on raportoitu ainakin seitsemän muuta tapausta (3 Pfizer/BioNTechin ja 4 Modernan yhteydessä), joissa on edetty maksavaurioihin epätavallisen nopeasti.

Autioimmuunihepatiitin normaali taustaesiintyvyys väestötasolla Isossa-Britanniassa on 3/100 000 henkilöä.

Potilaskuvauksen kirjoittaneet lääkärit pitävät todennäköisenä, että maksavaurio on lääkkeiden (drug-induced liver injury, DILI), tässä tapauksessa mRNA-koronapiikkien aiheuttama.

Kommentti / RS

Kuinka terveysturvallista ja viisasta on antaa riskiryhmäläisille terveillekin henkilöille kroonisen sairauden aiheuttavia mRNA-piikkejä?

Lähde:

Journal of Hepatology (4.10.2021): Immune-mediated hepatitis with the Moderna vaccine, no longer a coincidence but confirmed

Artikkelikuva Journal of Hepatologyn jutun kuvitusta: maksavauriot

21 comments

 1. Melkoinen pandoran lipas on avattu. Ei taida maailmasta löytyä enää tautia mitä noi ”boosterit” ei saisi puhkeamaan.. Mahtaa Dr Fausti olla nyt ylpeä saavutuksestaan.

  Tykkää

  • Etkö usko koronatukimedian asiantuntijoiden vakuutteluja, että nuo puhkeavat taudit ovat kuitenkin vähemmän karmeita kuin itse peloteltu Covid? (sarkasmivaroitus)

   Tykkää

 2. Miksi näissä ”todistusaineistoissa” zoomit ovat poikkeusksetta erilaiset? Vaikeuttaa huomattavasti eroavaisuuksien havaitsemista. Otettaessa kuva elektronisella mikroskoopilla kuvasa pitäisi näkyä zoomaus kerroin, x-y paikannus, pvm ja kellonaika, käytetyt suodattimet jne..

  Tykkää

  • Eikös se ole sama kuva kahdessa suurennoksessa, joista molempien tulkinta edellyttää erityiasiantuntemusta maksakudoksen rakenteesta ja käytetyn ohjelman käyttöliittymästä? Saman kuvan kahden eri suurennoksen ”eri zoomeista” puhuminen ei kyllä paljon anna toivoa asiantuntemuksestanne, vaikka peräänkuuluttamanne tiedot olisivatkin tarjolla tarkasteltaviksenne.
   PS. Kyseessä on tietokonemallinnos, sillä maksa ei näytä tuolta ”vanhankansan” valomikroskoopissa.

   Tykkää

 3. Lääketeollisuuden keinot ja oveluus ällistyttävät. Rokotteiden myötä ilmenee täysin uudenlaisia sairauksia joihin voi sitten kehitellä uusia kemiallisia yhdistelmiä. Lääkärit ovat ihmeissään kun eivät osaa diaknisoida näitä uudentyyppisiä sairauksia. Työkaverillani ilmeni ensimmäisen piikin jälkeen jonkinlainen vapinatauti ja kaikki pienetkin ponnistelut aiheuttavat tämän vapinan. lääkärit ovat ehdotelleet milloin mitäkin diaknoosia, totuus on etteivät he tiedä. Kaverini työkyky on mennyttä ja kunto heikkenee koko ajan.

  Tykkää

  • Hupaisa tarina viime keväältä. Sain vasempaan käteeni hermopinteen, joka oireili sydänvaivoihin viittaavalla tavalla. Soitin terveyskeskukseen, josta minut ohjattiin paikalliseen keskussairaalaan. Tutkimus ei paljastanut mitään muuta kuin epäilyn hermopinteestä. Tarinan tekee hupaisaksi se, että kukaan ei kysynyt, eikä edes tarjonnut minulle rokotetta… Olin siis ilmeisesti yksi harvoista terveydenhuollon asiakkaista jolle ei edes yritetty tuputtaa rokotetta, vaikka minulle jopa soitettiin muutama viikko aiemmin terveyskeskuksesta olisinko kiinnostunut rokotteesta. Tuli ”mu-tu” tuntuma, että hermo- ja sydänvikojen kanssa ei rokotteita tietoisesti oteta edes ”turhaan puheeksi”…

   Tykkää

  • Tuo vapina tuntuu olevan yksi näitä koronapiikkien haittoja. Netissä kiertää vaikka minkä verran videokuvaa hallitsemattomisti vapisevista ihmisistä.

   Tykkää

  • Näistä kirjoitetaan vielä paksuja kirjoja, vaikka sitten e-kirjoja. Tyyliin ”Kommunismin musta kirja”. Suurin osa surusta ja murheesta katoaa toki tilastoihin eli asianomaisia seuraavat asiantuntijat.

   Tykkää

 4. — Hamsterivaurioita —

  Tunnettua kotimaista rock-balladia mukaillen:
  ”Ei säästä perheen rottaakaan…”

  Honkkarin zerocovid-hihhulit on täpinöissään:

  ”Hong Kong ordered the cull of 2,000 rodents after positive tests”

  https://www.rt.com/news/546401-massive-hamster-euthanasia-ordered-hongkong/

  Elukkaparat…

  ”…confirmed that some 2,000 hamsters would be “humanely” put down at 34 pet shops and storage facilities around the city…”

  Eläinkauppojen hamstereista tehdään selvää ko niisson se k-tauti. Listitään toki ”humaanisti”.

  Joululahjahamsterien käykin köpelösti. Tarkistakaa hamsterinne päiväys:
  ”Anyone who purchased a hamster after December 22 would need to hand it over to the authorities.”

  22.12. jälkeen hankitut elikot tulee luovuttaa viranomaisille!

  Lopputeksteissä sitten lukee:

  ”2000 animals were harmed during the processing of this order.”

  Hong Kongin jänekset on toistaiseksi turvassa koska testauksesta huolimatta tapauksia ei ole löytynyt. Kissat ja koerat on vaarassa, minkkejä on jo teurastettu ja poloiset hamsterit on tuhoon tuomittuja, ovat erityisen alttiita ja kantavat kauhiaa viirusmäärää tautisina.

  Eikä sitten pussailla niitä kotihamstereita, varoittaa maatalousviraston tirehtööri.

  Tykkää

 5. Tuntuisi, että nuo koronapiikkiin liittyvät maksavauriot ovat paljon yleisempiä, kun sellainen sattui tuttavapiiriinikin. Hoitokodissa ollut vanhus sai toisen piikin jälkeen kouristuskohtauksia ja sitten meni keltaiseksi, oksenteli ja todettiin, että maksa-arvot olivat kovasti koholla. Lisäksi jalkaan tuli kuolio ja nopea alamäki alkoi. Nyt hän on jo poistunut keskuudestamme. Varmaan hoitolaitoksissa tällaiset tapaukset ovat yleisiä, mutta ei niitä tutkita eikä tunnusteta, kuten ei tätäkään. Vanhuksella ei ole aikaisemmin ollut maksasairauksia eikä kohtauksia.

  Tykkää

  • Minä tiedän kaksi maksatapausta, pelkästään Heinävedeltä.

   Tapauksia on varmasti paljonkin, mutta paljon selittyy sillä, että vain 1-10% (ja luku on lähempänä 1%) rokotehaitoista ilmoitetaan mihinkään rekisteriin.

   Tykkää

 6. katsokaas tätä! Saksanmaan patologipatut on löytäneet konstin jolla
  piikkiproteiinin osuus voidaan todentaa:

  *************************************************************************

  Epäilys siitä, että … … piikkiproteiini voisi olla vastuussa …
  tulehduksista ja verisuonivaurioista, on nyt … varmistettu
  immunohistologisesti.

  …käyttämällä erityistä piikkiproteiinin vasta-ainetta ja
  tavallista kudosleikkeiden immunohistokemiallista värjäystä.

  *************************************************************************

  Patologien Reutlingen -konferenssin video löytyy nyt suomennettuna:

  https://koronarealistit.com/patologien-konferenssi-reutlingenista-saksasta/

  ·

  (hatunnosto tekijöille: diplomikielenkääntäjät Sinikka Saarinen ja Marjaana Moisio urakoineet, video ja tekstitys Reijo Mäkeläinen, patologi Seppo Sutinen tarkistanut tekstin – oikein hyvä, tuon videon tsekkailu aiemmin englanniksi pikadubattuna oli, tuota… haastavaa krhm ja saksaksi tuppas menemään iso osa vallan ohi)

  Tykkää

  • Mahtavaa. Ehkä alkaa selvyyttä tulla. (THL:n ruumiskontit…).

   Minäkin nostan hattua kääntäjille, diplomilla ja ilman. Kansalaisten aktivoituminen kääntämään ja julkaisemaan materiaalia on ollut mielestäni upea juttu, ja olen ilolla seurannut, kuinka paljon ihmiset ovat saaneet aikaan kääntäessään ja toimittaessaan juttuja, videoita sun muuta niidenkin ulottuville,. jotka puhuvat vain suomea.

   Toivottavasti sama jatkuu vielä sittenkin, kun ns. pandemia on ohi. Jakamistaloudessa ja vertaisverkostoissa on toivo hallitusten ryhdyttyä ihmisvastaisiksi.

   Tykkää

 7. Reiner Fuellmich kertoi, että arviolta parin viikon päästä järjestetään kaikille avoin näytösoikeudenkäynti, jota on mahdollista seurata netin välityksellä. Tässä näytösluontoisessa kansainvälisessä oikeudenkäynnissä on tarkoitus esitellä kaikki todistusaineisto koko maailmalle, jotta ihmiset saisivat todellisen mahdollisuuden näiden todellisten faktojen näkemiselle oikeussalin kaltaisessa ympäristössä. Tässä oikeudenkäynnissä tulee olemaan oikeat ja kunnolliset lakimiehet ja tuomari. Reiner Fuellmich arvioi myös, että tämä kaikki hulluus tulisi repeämään liitoksistaan hyvin pian, sillä valtamedian valheellinen narratiivi alkaa jo väkisinkin ratkeilla liitoksistaan. Reiner arvioi, että nyt ei puhuta enää vuosista, vaan korkeintaan kuukausista.

  https://rapsodia.fi/reiner-fuellmich-harkittu-massamurha-2/

  Tykkää

  • Sama MV-lehdestä.

   Koronarokotteet merkitty myrkyllisyyden mukaan – Osoitus tekojen rikollisuudesta ja tahallisuudesta

   ”Tämä on tahallinen, harkittu massamurha. Siitä ei ole minkäänlaista epäilystä, koska ei ole muuta vaihtoehtoa”. Kansainvälisesti tunnettu huippujuristi Reiner Fuellmich on koonnut lakimiehineen valtavan määrän tietoa COVID-rokotteisiin liittyvästä agendasta ja toteaa, että ”olemme nyt täysin varmoja, että jokaisessa injektiopullossa ei ole samaa ainetta – tämä tarkoittaa, että rikollisia tekoja tehdään!”

   https://mvlehti.net/2022/01/19/koronarokotteet-merkitty-myrkyllisyyden-mukaan-osoitus-tekojen-rikollisuudesta-ja-tahallisuudesta/

   Voisitko Riikka vihjaista Janukselle että tekisi uutisen myös tuosta rokotettujen MAC-koodeista, se ehkä herättäisi rokotettuja miettimään rokotusten tarkoitusta?

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s