Iso-Britannia: k-piikkikuolleisuus ohitti k-kuolleisuuden

Kokeellisiin, testivaiheessa oleviin koronapiikkeihin kuolleisuus näyttää ohittaneen koronaan kuolleisuuden Isossa-Britanniassa.

Ison-Britannian kansanterveyslaitoksen (National Health Services; NHS) tilastojen mukaan 2. kesäkuuta 2021 mennessä koronakuolemiksi tilastoiduista 87 123:sta kuolemasta 83 624:lla oli yhteys johonkin muuhun, jo olemassa olleeseen sairauteen, mutta tilastoitiin koronakuolemiksi koska menehtynyt oli antanut viimeisten 28:n vuorokauden kuluessa positiivisen testituloksen, Daily Expose kirjoittaa.

NHS:n oman datan mukaan vain 3589 henkilöä on kuollut koronaan maaliskuun 2020 ja 2. kesäkuuta 2021 välisenä aikana eli puolessatoista vuodessa.

Skotlannin kansanterveyslaitoksen (Public Health Scotland, PHE) tilastoinnin mukaan Skotlannissa on 8. joulukuuta 2020 – 28- toukokuuta 2021 välisenä aikana, puolessa vuodessa, kuollut 3572 henkilöä 28 vrk:n kuluessa koronapiikistä.

Tämä tarkoittaa sitä, että Skotlannissa on kuollut koronapiikkien jälkeen enemmän ihmisiä puolessa vuodessa kuin Isossa-Britanniassa koronaan puolessatoista vuodessa. Haitat ylittävät selvästi hyödyt.

Hyöty-haittasuhde kasvaa entisestään, jos tarkastellaan pelkästään Skotlannin tilannetta. Koronaan on kuollut Skotlannissa 11 kuukauden aikana 596 henkilöä.

Jos Englannin hyöty-haittasuhde on vastaava kuin Skotlannin, se tarkoittaisi että jopa 25 123 henkilöä on kuollut Englannissa koronapiikkiin — koronaan kuolleiden luvun ollessa 3589 henkilöä.

Skotlannin osalta 1289 henkilöä kuoli 28 vrk:n kuluessa Pfizer/BioNTechin koronapiikistä, 2 Modernan ja 2461 AstraZeneca/Oxfordin koronapiikistä.

(Toim.huom. Koronapiikkien turvallisuutta ei voi vertailla haittavaikutuslukemia tarkastelemalla. Piikkejä on jaettu toisistaan eriäviä määriä., toisia enemmän, toisia vähemmän.)

Ottaen edellä kerrotun huomioon, miksi riskiryhmään kuulumattomat lapsetkin halutaan piikittää, Daily Expose kysyy?

Coronavirus vaccine – weekly summary of Yellow Card reporting 17.6.2021: 9.6.2021 mennessä tehdyt haittavaikutusraportit

PÄIVITYS 14.7.2021 klo 07:54

Brittihallinnon julkaisupalvelun sivuilta löytyvä asiakirja ”Hospitalised vaccinated patients during the second wave, update April ‘21” vahvistaa rokotettujen suuren määrän koronatoimien oheisvahinkolistalla.

Sivulla 8 on taulukointi rokotettujen ja rokottamattomien sairaalan joutumisista ja kuolemista. On hyvä kuitenkin muistaa, että riskiryhmäläiset ovat usein myös köyhyysrajan tuntumassa tai sen alla eläviä, joten heidän peruskuntonsa on heikko pelkästään kehnon ravitsemus- ja asumistilanteen takia.

s. 8

Aiheeseen liittyy:

Thomas Jefferson University | SciTech Daily (12.6.2021): New Discovery Shows Human Cells Can Write RNA Sequences Into DNA – Challenges Central Principle in Biology, jossa kuvaillaan ihmisen solujen voivan kirjoittaa RNA-pätkiä DNA:an, vaikka tähän asti sitä ei ole pidetty mahdollisena. Tutkijat uskovat havaintoa voitavan hyödyntää parantamisessa: RNA-pätkillä voitaisiin ”korjata tai uudelleenkirjoittaa genomin DNA.” Löytö vahvistaa myös hypoteesia siitä, että mRNA-geeniterapiapiikkien sisältämä koronaviruksen piikkiproteiini todella uudelleenkirjoittaa DNA:ta — mitä ajatusta on tähän asti pidetty salaliittoteoreetikkojen panikointina.

Lähde:

Daily Expose -sivusto (12.6.2021): IT’S OFFICIAL – Official Data shows more people have died because of the Covid Vaccines in 6 months than people who have died of Covid-19 in 15 months

UK Government Publishing Service | Egan, Conor et al.: Hospitalised vaccinated patients during the second wave, update April ‘21 (lisätty 14.7.2021)

Kirjoitettu 13.6., täydennetty 22.6.2021. Editoija Johanna Lehtonen on edelleen toipilaana. Julkaisin itse. — RS

LISÄTTY 23.6.2021 klo 11:27 ”oli yhteys” lauseeseen ”[…] 87 123:sta kuolemasta 83 624:lla oli yhteys johonkin muuhun […]”.

PÄIVITYS 26.6.2021 klo 18:03 Ison-Britannian lääkevalvontavirasto MHRA näkyy solmineen vuonna 2017 sopimuksen rokotemoguli Bill Gatesin säätiön ja rokotelobby-Maailman terveysjärjestö WHO:n kanssa.

MHRA awarded over £980,000 for collaboration with the Bill and Melinda Gates Foundation and the World Health Organisation

2 comments

 1. Neljä British Airwaysin pilottia on kuollut. Yhtiö vaikenee. Neljä fyysisiltä ominaisuuksiltaan valioyksilöä päättivät selittämättömästi kuolla lyhyen ajan sisällä. Mikä on todennäköisyys ? Tunteeko siviili-ilmailun historia vastaavaa ?

  Josta tuli mieleen, että tanskalainen jalkapalloilija joka sai sairaskohtauksen Suomi-ottelussa oli pari viikkoa sitten rokotettu mutta tiedot tästä siivottiin netistä per oitis. Aukko kuitenkin jäi; nimittäin rokotuksen oli järjestänyt hänen italialainen seuransa ja erään toisen pelaajan omilla sivuilla tieto vielä oli. Saksan joukkuetta taas ei ole rokotettu lainkaan. Tietääkö Die Mannschaft jotain mitä muut eivät ?

  Tykkää

  • Heh, k-piikitetyt matkustajat eivät kelpaa asiakkaina joillekin lentoyhtiöille veritulppariskin vuoksi, BA:n pilotit eivät selviä hengissä k-piikistä.

   Parhain asiantuntijaneuvoin tehdyillä poliittisilla päätöksillä laikki tämä, jotta saadaan maailma avattua matkustelua varten.

   Ihmisjärki…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s