Lääkärit vetoavat: ei koronarokotteita lapsille

Joukko rohkeita, itsenäisesti ajattelevia suomalaisia terveydenhuoltoalan ammattilaisia vetoaa julkisesti lasten koronarokotusten estämiseksi. Tavoitteeseen pääsemiseksi lääkärit ovat aloittaneet Pelastetaan Lapset -kampanjan.

Alla on luettavissa kampanjaan kuuluva vetoomus lasten ja nuorten koronarokotuksien estämiseksi. Vetoomus avataan pian myös yleisön allekirjoitettavaksi adressiksi.

Vetoomus lasten ja nuorten koronarokotuksien estämiseksi

Sars-Cov-2-virukseen ja Covid-19-tautiin liittyvää tiedeaineistoa tutkittuamme olemme erityisen huolissamme siitä, että nyt on alettu puhua myös lasten rokottamisesta. Lasten riski sairastua vakavaan koronatautiin tai kuolla siihen on erittäin vähäinen, joten rokotteella ei ole heillä saavutettavissa hyötyä, ainoastaan haittoja.

Mieti alla olevaa tarkkaan ennen kuin viet lapsesi koronarokotukseen:

 • WHO:n tämänhetkinen kanta on, ettei lapsia tule rokottaa. (1)
 • Käytettävät koronarokotteet eivät ole virallisesti käyttöön hyväksyttyjä, vaan niillä on EU:ssa vain ehdollinen myyntilupa, USA:ssa hätämyyntilupa. Lopulliset hyödyt ja haitat selviävät vasta vuosien kuluttua.
 • Rokotteiden kliiniset turvallisuuskokeet ja lisensointi ovat kesken ja valmistuvat esimerkiksi Pfizerin rokotteen osalta vasta vuonna 2023.
 • Rokotteita ei ole tähän asti testattu lainkaan alle 16-vuotiailla, raskaana olevilla, monisairailla eikä Covid-19-taudin sairastaneilla. Nyt rokotetutkimukseen värvättävät lapset alistetaan mielestämme vaaralliseen kokeiluun.
 • Covid-19-taudin sairastaneilla on rokotusta parempi luontainen suoja koronavirustautia vastaan. He eivät siis tarvitse rokotusta. Sitä vastoin heillä on suurempi riski saada rokotuksesta haittavaikutuksia.
 • Rokotus ei anna pitävää suojaa Covid-19-taudin tartuntaa vastaan. Tämä havaittiin mm. Kanta-Hämeen keskussairaalan koronavirusepidemiassa toukokuussa 2021. Siellä havaittiin myös, että rokotetut voivat levittää tartuntaa eteenpäin. Maailmalta on raportoitu kymmeniä tuhansia tapauksia, joissa henkilö sairastuu koronaan rokotuksesta huolimatta ja osa on kuollut.  
 • Rokotettu voi saada vakavamman koronataudin liian suuresta immuunivasteesta johtuen, kirjoittaa Hanna Nohynek Suomen Lääkärilehden numerossa 21/2020.
 • USA:n VAERS haittavaikutusrekisteriin on ilmoitettu yli 5000 koronarokotteisiin liittyvää kuolemaa. EU:n alueella kuolleita on yli 10.000. Myös useita lasten rokotuskuolemia on raportoitu.
 • Suomen lääkelaitoksen verkkosivulla http://www.fimea.fi on 15.6.2021 rekisteröity 91 rokotuksiin liittyvää kuolemantapausta ja koronarokotuksien vakavia haittavaikutuksia 1531, siis 42,8 kpl/100.000 rokoteannosta. Tarkempaa käsittelyä odottaa 4270 haittavaikutusilmoitusta. Sikainfluenssan rokotukset keskeytettiin 24.8.2010 kun vakavia haittavaikutuksia oli 9,2 kpl 100.000 rokotettua kohden.

Miksi tämä rokotuskampanja halutaan viedä läpi hinnalla millä hyvänsä?

Miksi tämä rokotuskampanja halutaan viedä läpi hinnalla millä hyvänsä?

 Vielä maaliskuussa 2021 THL:n omilla internetsivuilla oli tämä rauhoittava tieto:

”Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa.

Työikäisten kuolemantapaukset ovat hyvin harvinaisia.

Lasten ja nuorten koronavirustautiin liittyviä kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan.” 

Häiritsikö tämä tieto liikaa rokotuskampanjaa, koska se on nyt poistettu THL:n sivuilta?

Kun rokotteiden tehoksi mainostetaan yli 90 %, puhutaan tarkoitushakuisesti suhteellisesta riskin vähenemisestä (RRR). Absoluuttisen riskin väheneminen (ARR), joka on kaikilla koronarokotteilla noin 1 %, antaa selvemmän kuvan rokotteen tehosta.

Nuorten sydänlihastulehdus on äskettäin havaittu erittäin vakava sairaus, jonka epäillään olevan koronarokotteiden haittavaikutus. USA:ssa niitä on ilmoitettu jo 475. Viranomainen tutkii niistä lähemmin runsasta kahtasataa.

Allekirjoittajat voi katsoa linkistä.

(1) Kun tämä vetoomus kirjoitettiin, WHO:n kanta oli, ettei nykytilanteessa lapsia tule rokottaa. Nyt WHO on muuttanut kantaansa todeten, että lasten rokottaminen ”on vähemmän kiireellistä”. Voitte itse päätellä, miltä taholta vaatimus suosituksen muuttamiseksi on tullut.

Alla on kuvakaappaukset WHO:n alkuperäisestä kannasta (ylempi) ja muutetusta versiosta (alempi), joihin lasten koronarokotuksien estämisen puolesta vetoavat lääkärit viittaavat.

WHO poisti 22. kesäkuuta 2021 koronarokotuksia käsittelevältä sivultaan lihavoinnilla korostetun lauseen ”Children should not be vaccinated for the moment” eli ”lapsia ei toistaiseksi pitäisi rokottaa”.

Muutoksen voi itse tarkistaa nettiarkistosta vertaamalla klo 20:17 ja klo 23:43 arkistoituja versioita (Kiitos, Vesa Raiskila).

Artikkelikuva: Pelastetaan Lapset -kampanjasivu

Aiheeseen liittyy:

AvoinMedian Covid19-arkisto

17 comments

 1. Toivoisi ihmisten nyt lopulta ymmärtävän että ”EPIDEMIALLA” ei ole mitään tekemistä TERVEYDEN kanssa. Kyse on TRANSHUMANISMISTA. Ihmisestä tehdään RAHANVAIHDANNAN väline. TRANSAKTIOSYSTEEMI toimii KEHON kautta. Ihminen muutetaan TRANSHUMAANIKSI. Ihmiseen asennetaan KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ joka kytketään käteisen korvaavaan VAIHDANTAJÄRJESTELMÄÄN. MIKROSIRUN kautta ihminen muuttuu osaksi TALOUSJÄRJESTELMÄÄ. Kyse on myös VÄESTÖNHALLINNASTA.

  Tykkää

 2. Onhan tämä lääkäreiltä jotain. Pelastetaan Ainakin Lapset kampanja, muille ihan sama. Muut kuin itsesuojeluvaiston omaavat menevät piikkiin. Viisainakin pitämäni lähipiirin ihmiset on aivopesty ja peloteltu ns oikeilla uutisilla.

  Tykkää

 3. Ei voi käsittää, ovat joko aivopestyjä idiootteja tai sitten psykopaatteja Mengeleitä, tai lääketeollisuuden lahjomia.

  Tykkää

 4. Kuuntelin Stew Peters show podcastia, jossa vieraana oleva mies kertoi, että NIH:n sivuilla on tieto että Modernan covid-19 rokotetteelle haettiin patenttia ennenkuin koko plandemia oli tietoa. Tässä 28.6.21 kohdassa 45 min. Puhutaan myös Pfizerin patentista, ja sen numerosta.
  https://stewpeters.podbean.com/

  Tykkää

 5. Kiitos teille Kaikille jotka tuotte tietoa julkisuuteen!
  Se ihmetyttää, että mistä juontuu tämä kansan jääräpäinen luottamus näihin rokottajiin jotka toteuttavat tätä hirvittävää tehtäväänsä, että missä on se luonnollinen itsesuojeluvaisto jonka pitäisi hälyttää kun tätä tietoa on melkein kaikkien saatavilla ja jo sen viimeistään pitäisi tuoda mieleen epäilystä kun nämä ammatikseen valehtelevat politikot suosittelevat rokotuksia!

  Sitäkään ei pysty käsittämään mitenkä terveydenalan henkilöt kykenevät toteuttamaan tätä kyseenalaista rokotuskokeilua ja miten pärjää sen jälkeen kun rokottamansa henkilö / henkilöt vammautuvat taikka kuolevat…!

  Tunnen yhden sairaanhoitajan joka jätti työnsä ja on nyt hakeutumassa aivan eri ammattiin, varmaankin heitä on monia.

  Tykkää

  • Monelle myrkkyruiskujen pistäjälle tuli seinä vastaan vasta silloin kun alettiin työnantajan puolesta vaatimaan niille pakkomyrkytystä..Siihen asti Kaikki oli vielä…Täysin OK..

   Tykkää

 6. MIT tutkija tohtori Stephanie Seneff kertoo tässä 2.7.21 päivätyssä artikkelissa että rokotteet aiheuttavat aivorappeumatauteja mm.

  Alpha-synuclein misfolding goes with Parkinson’s disease
  Amyloid-beta goes with Alzheimer’s
  TDP43 goes with ALS

  Tässä tutkimus aiheesta: Hoito pahempi kuin itse tauti.
  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/51

  Tässä koko artikkeli aiheesta, sisältää videohaastattelun:
  https://rairfoundation.com/mit-scientist-covid-vaccines-may-cause-diseases-in-10-to-15-years-exclusive-video/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s