”Tehokas mutta epätäydellinen” k-piikki

Ison-Britannian kansaterveyslaitoksen (Public Health England, PHE) uusin, 25. kesäkuuta 2021 päivätty tekninen esikatsaus ilmoittaa, että Ison-Britannian uusista Covid-19 -tautiin kuolleista 43% (50 henkilöä 117:sta) oli ottanut 2 annosta koronapiikkiä.

Public Health England, PHE: SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England, Technical briefing 17 (s.13-14)

Lähes kolmannes Delta-varianttiin (B.1.617.2, AY.1 ja AY.2 eli ”intialainen”) kuolleista on ollut rokottamattomia yli 50-vuotiaita. Rokottamattomilla uusia tapauksia on löytynyt enemmän, mutta kohtalokkaita seurauksia on ollut suhteessa vähemmän.

(Rokotemoguli Bill Gatesin säätiön taloudellisesti tukema) brittimedia, vasemmistoliberaali The Guardian vetää PHE:n esikatsauksesta sen ällistyttävän johtopäätöksen, että koronarokotteet ovat ”tehokkaita mutta epätäydellisiä” artikkelissa ”Why most people who now die with Covid in England have been vaccinated”: ”Älkää ajatelko tätä huonona merkkinä, tämä [rokotettujen kuoleminen Covidiin] on täsmälleen sellaista mitä voi odottaa tehokkaalta mutta epätäydelliseltä rokotteelta.”

— RS

Yhdysvalloissa tartuntatautivirasto CDC ilmoittaa 4115 täysin rokotetun (2 annosta) joutuneen sairaalaan tai kuolleen. Sairaalaan joutuneista 1004 henkilöä (26%) oli oireettomia tai sairaalaan joutuminen ei liittynyt Covid-19 -tautiin. Kuolleista — yhteensä 750 henkilöä — 142 tapausta (19%) oli oireettomia tai kuolema ei liittynyt Covid-19 -tautiin.

KUVAKAAPPAUS 28.6.2021: COVID-19 Vaccine Breakthrough Case Investigation and Reporting

CDC ilmoitti 1. toukokuuta 2021, ettei enää tilastoi rokotesuojan pettämistä (breakthrough cases) paitsi jos henkilö joutuu sairaalaan tai kuolee. Näin siitä huolimatta, että CDC:n oman arvion mukaan rokotesuojan pettäminen on aliraportoitua.

Brittien PHE:n teknisen esikatsauksen nro 17 sivulla 22 on kaavio Isosta-Britanniasta löytyneistä varianteista ja varianttien määrän yhteydestä matkustamiseen, ja sivulla 37 kaavio (kuva alla) todennäköisistä tartuntaympäristöistä. Suurimmat altistumisympäristöt ovat koulut ja vieraanvaraisuus. Matkustamisen osuus altistumisessa ja levinneisyydessä on pienehkö. Raportin loppuosan perusteella vaikuttaa siltä, että genotyypillä on merkitystä sille, sairastuuko joku vai ei — mikä puolestaan viittaa siihen, että kaikkien rokottaminen on turhaa.

Kommentti:

Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa on 2000-luvulla kiertänyt vuosittain neljä koronavirusta. Kausivaihtelu on voimakasta, eikä syitä tunneta hyvin. ”Vaihtelu on hyvin samanlainen influenssien kausivaihtelun kanssa. Pohjoismaita ja Baltian maita koskevantutkimuksen mukaan influenssien kausivaihtelun ajurit ovat lämpötila ja UV-säteily.”

Matkustavaisten aurinkolomat voinee siten nähdä ennaltaehkäisynä, ja eristyssulut (lockdowns) tekijänä, joka pitää luontaisesti syntyvän immuniteettiasteen alhaisena.

Jos genotyyppi osoittautuu merkittäväksi tekijäksi Covid-19 -sairastuvuudessa, luovutaanko ”vapaus”passin nimellä myydyn, kulkulupana toimivan rokotuspassin käyttöönotosta?

Tuskin. Tilalle tuotaneen genotyypin ilmoittava biopassi-digitaalinen lompakko -versio.

Aiheeseen liittyy:

Walach, Harald et al. | MDPI (24.6.2021): The Safety of COVID-19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy : ”Tämän hetkinen arviomme on, että meidän pitäisi hyväksyä 4 kuolemaa ja 16 vakavaa haittavaikustusta per 100 000 rokotettua voidaksemme pelastaa 2-11 henkilöä […]”

Wiley online-library: Cerebral venous thrombosis post BNT162b2 mRNA SARS-CoV-2 vaccination: A black swan event

Science with Dr. Doug [Corrigan] -sivusto (1.8.2020): Is a Coronavirus Vaccine a Ticking Time Bomb?

USA: Yli 10 000 täysin k-piikitettyä saanut koronatartunnan (AM 23.6.2021)

Iso-Britannia: k-piikkikuolleisuus ohitti k-kuolleisuuden (AM 23.6.2021)

Eturistiriitakytkökset, faktat ja faktantarkistus = ”fakta” (AM 23.6.2021)

LISÄTTY 28.6.2021 klo 09:56

Marinin hallituksen mielikuvaohjaillut koronatoimet (AM 23.6.2021): ”Uuteen normaaliin sopeutuminen vaikeutuu, jos välillä annetaan mahdollisuus kuvitella paluusta vanhaan normaaliin, puhumattakaan mahdollisuudesta toimia jälleen vanhan normaalin tavoin.” (s. 23)”

Artikkelikuva: Pixabay, päälle raapustelu RS

POISTETTU 28.6.2021 klo 10:11 lauseen osa ”ja 60% tuoreista vainajista oli ottanut yhden annoksen koronapiikkiä.”

9 comments

  • Kiitos! Poistin ko. pätkän ja tein poisto-merkinnän.

   Oikoluvussa huomasin että 2021 tilalle oli tullut 2016, ja korjasin sen. Veikkaan, että mainitsemasi 16% oli pompannut vuosilukuun. Kuulostaa höpertelyltä mutta kirkonkylälle asennettiin toista viikkoa sitten 5G jonka jälkeen täällä haja-asutusalueella netin toiminta on ollut todella jännittävää.

   Netti huojuu 0-3 palkin välillä. Linkittäessä ja tallentaessa on pakko tarkistaa, että palkkeja on 3, muuten kaikki ei tallennu. 3 palkkia -vaihe kestää 20-30 sekuntia kerrallaan. Koko sykli on sellaiset 1½ – 2 minuuttia.

   Pari päivää sitten yhden (1) laskun maksamiseen meni 20 minuuttia tuon huojunnan takia.

   Liked by 1 henkilö

 1. ”Rokottamattomilla uusia tapauksia on löytynyt enemmän, mutta kohtalokkaita seurauksia on ollut suhteessa vähemmän.”….ja kuinkas yle uutisoi asiasta…no,siellä kerrottiin,että rokotusten ansiosta kuolleisuus pysynyt nyt alhaisempana.mutta varmaan syy jotain ihan muuta.kuten kesä,muuttuneet testailut,ja tilastoinnit,luonnollinen immuniteetti.mutta koska on saman porukkan ohjailemaa ”uutisointia” nykyään tuon guardianinkin kanssa,niin pitää kertoilla juttuja tietyiltä kannoilta.aikasmoinen vallankaappaus on kyllä käynyt noissa ”sanavapauden” työtä tekevissä ja ”puolustavissa” vallanmedioissa,yllättävän yhtenäistä on kerronta,kuten myös asiat joista ei saa puhua

  Liked by 1 henkilö

  • Laittamasi linkki on sama kuin leipätekstin ”Aiheeseen liittyy” -osassa mainittu Walach, Harald et al. | MDPI (24.6.2021): The Safety of COVID-19 Vaccinations—We Should Rethink the Policy : ”Tämän hetkinen arviomme on, että meidän pitäisi hyväksyä 4 kuolemaa ja 16 vakavaa haittavaikutusta per 100 000 rokotettua voidaksemme pelastaa 2-11 henkilöä […]

   Hieno homma, että lähetit KRARille!

   Tykkää

 2. Omat silmät avautuivat noin 13 vuotta sitten…Ja Olen siitä päivästä lähtien haaveillut siitä tapahtumasta joka olisi niin ilmiselvä juttu…Että tyhmimmät ihmisotukset pitäisi nähdä sen että Niitä kusetetaan viimeisen päälle…Sitten kun se hetki tulee…Niin Lampaat jatkaa laitumella mussuttamista niinkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s