Virushuijaus lyhyesti

Jussi Siitarinen

SARS CoV-2 -virusta ei ole oikeasti eristetty eikä sitä todellisuudessa ole olemassa. Kaikkien väitettyjen sairaaksi tekevien virusten genomit ovat keinotekoisesti kyhätty lyhyistä sekvensseistä jotka ovat peräisin soluviljelmistä monista eri geneettisistä lähteistä. Ne lyhyet sekvenssit on tietokoneella kyhätty kuvitteellisen viruksen teoreettiseen genomiin, jollaista ei todellisuudessa ole olemassa.

Molekyylibiologi tri Stefan Lanka on tehnyt soluviljelmistä kontrollikokeen. Soluviljelmät hajoavat virologien menettelystä johtuen (solujen näännyttämisestä ja myrkyttämisestä), eivätkä mistään viruksesta.

Lisäksi Stefan Lanka toteaa: ”Elektronimikroskooppiset valokuvat, joita väitetään viruksiksi, ovat tunnettuja tyypillisiä artefakteja tai solujen omia struktuureja

Virologit julkaisevat suuren joukon elektronimikroskooppisia valokuvia struktuureista, joita he väittävät viruksiksi. Tällöin he vaikenevat siitä tosiasiasta, että KAIKKI nämä valokuvat ovat vain kuolevien soluviljelmien tyypillisiä struktuureja tai esittävät laboratoriossa tuotettuja valkuaisaine-rasva-saippua -kuplia EIKÄ NIITÄ KOSKAAN ole valokuvattu ihmisessä/eläimessä/kasvissa ja näistä peräisin olevissa nesteissä.
Muut tutkijat kuin virologit kuvaavat niitä samoja struktuureja, joita virologit väittävät viruksiksi, joko tyypillisiksi solujen osiksi, kuten villuksiksi (ameban kaltaisia pullistumia, joiden avulla solut pitävät kiinni alustasta ja liikkuvat), eksosomeiksi tai ”viruksen kaltaisiksi partikkeleiksi.” Siten on syntynyt uusi, itsenäinen todiste siitä, että ne virologien lausunnot, että he näkevät viruksia elektronimikroskoopissa, on tieteellisesti kumottu.”

Mitään tartuntojakaan ei ole. Virustestit ovat merkityksettömiä koska ne eivät testaa mitään todellisuudessa olemassaolevaa virusta.

PCR-primer-sekvenssit väitettyä SARS CoV-2:ta varten ovat tekaistuja, koska siihen PCR-protokollan tehneellä Christian Drostenilla ei ole mitään todellista virusta oikeasti eristettynä.
Ihmisen genomissa 90 sekvenssiä ja vähintään 90 meissä elävän mikrobin sekvenssiä ovat täsmälleen yhteensopivia väitetyn SARS CoV-2:n testausta varten käytettyjen PCR-primer-sekvenssien kanssa.

PCR-tekniikan keksijä Kary Mullis sanoi että PCR ei ole testi eikä diagnostinen väline vaan valmistusmenetelmä.

Myös vasta-ainetestit ovat merkityksettömiä, koska ne eivät kerro, mille väitetylle virukselle tietty vasta-aine on spesifinen, jos sinulla ei ole koskaan ollutkaan eristettynä todellista virusta, ja tiedossa sen genomia.

Katso lyhyt video The Emperor Has No Corona, jossa monet lääkärit kertovat samat edellämainitut asiat.

Stefan Lanka: ”Koronakriisin päättämiseksi ja sen muuttamiseksi mahdollisuudeksi kaikille on nyt tärkeää, että nämä yksiselitteiset, helposti ymmärrettävät ja tarkistettavissa olevat virologian kumoamiset tehdään julkisiksi ja vaikuttaviksi. Vaikuttaviksi nämä kumoamiset tulevat esimerkiksi käyttämällä sopivia oikeuskeinoja virologeja vastaan tuomioistuimissa ja tekemällä tulokset julkisiksi. – –

Takaan omassa nimessäni, että jokainen, joka haluaisi koetella nämä mitä tahansa ”sairaaksi tekevää virusta” koskevat lausunnot, tulee päätymään täsmälleen samoihin johtopäätöksiin, jos hän hallitsee englannin kielen ja on lukemalla perehtynyt metodeihin. – –
Pitäkää toimiessanne kirkkaana mielessä, että (Saksan) Korkeimman oikeuden vahvistama tuomio tuhkarokkovirusoikeudenkäynnissä on vienyt pohjan koko virologialta. Oikeus totesi (ja tämä on siis osa Saksan lainkäyttöä), että se virologian keskeisen metodin julkaisu 1.6.1954, jossa julkaistiin todisteeksi sairaaksi tekevien virusten olemassaolosta tahaton ja huomaamaton solujen tappaminen laboratoriossa, ei ole vuodesta 2016 lähtien enää todiste minkään viruksen olemassaolosta!

Koronakriisi on lisännyt sitä mahdollisuutta, että tämä tuhkarokkovirusoikeudenkäynnin tuomio voi vaikuttaa käänteen pois nykyisin biologiassa, lääketieteessä, yhteiskunnassa ja valtiossa hallitsevasta hyvä-paha -ajattelusta ja -toiminnasta. Ehkä riittää jo yhden, useamman tai kaikkien seitsemän yllä esitetyn argumentin käyttäminen SARS-CoV-2-viruksen kohdalla — silmissäni ennalta nähtävän globaalin koronahysterian oman dynamiikan ja sitä voitelevan bisnesjuonittelun ja sen testimenetelmien ja rokotteiden lopettamiseksi.”

Tri Stefan Lankan artikkeleita suomeksi: https://idiotiantyranniasta.files.wordpress.com/2021/03/todistekooste-ei-ole-olemassa-viruksia35413.pdf
Tri Stefan Lankan artikkeleita eri kielillä: https://wissenschafftplus.de/cms/de/wichtige-texte

Tekstin 1. versio on julkaistu Olennaisia faktoja -blogissa 7.8.2021

Artikkelikuva: Kuvakaappaus NBC News:in uutisista. Tri Wu Zunyou Kiinan tartuntatautivirastosta toteaa: ”He eivät eristäneet virusta. Se on pulmakysymys.”

14 comments

 1. nyt tarvii kyllä ”hiukan” epäillä tätä juttua.ihan vaan maalaisjärjellä ajateltuna,kun jokuhan ne rokoissakin aiheuttaa kuitenkin ne samat oireet ihmisillä,rakkuloineen päivineen.että kyllä ne jotain tauteja on jotka leviää,toiset kosketuksesta,ja toiset ilmassa…oli niille sitten annettu mikä nimi tahansa,tai aiheuttaja,niin joku ne saa aikaan samanlaisina esiintyyn ihmisillä….ja miksei muillakin eläimillä

  Tykkää

  • Epäilla ei tarvitse hiukan vaan paljon, tietysti kaikkea puolentoista vuoden aikana tapahtunutta. Ja vaikka sinulla olisi väitöskirja kuudelta tieteenalalta et silti olisi ”asiantuntija”. Koska asioita on niin paljon. Pitää yrittää tehdä mielekkäitä yhteenvetoja vajavaisen tiedon pohjalta, mikä on juuri nyt tärkeintä? AvoinMedia tekee hienoa työtä.

   Tykkää

   • niin,ei ollu tarkoitus avoinmediaa arvostella,paitsi ehkä,että tämmösiä juttuja voidaan käyttää sitä vastaan.
    kuitenkin,kun saadaan samoja oireita,niin ei kai sentään ihan myötätunnosta tule kaikille samoja vaivoja.
    jotain muuta niiden takana on oltava aiheuttajana.
    koronassa tietysti käytetään jutussa mainittuja keinoja vääristelyyn,ja jonkun massoille ikävän päämäärän saavuttamiseksi,mutta syö uskottavuutta sitten koko jutulta väite,ettei mitään viruksia ole.
    oli eristetty tai ei,silti joku aiheuttaja siellä taudeille oltava,kerrotaan sen nimeksi mikä tahansa,virus,bakteeri,säteily,siitepöly…vaikka kvarkkiörkki

    Tykkää

 2. Vaikka Lankan näkemys olisi oikea, on klassinen virusteoria juurtunut niin syvälle, että ihmettelen, jos se tässä kriisissä murtuisi. Useimmat lukee ekan kappaleen ja leimaa loputkin artikkelin tiedot huuhaaksi. PCR-testin ongelmat taitaa silti olla todellisia.

  Tykkää

 3. Virusten rinnalla on eksosomit https://www.mai.fi/media/materiaalit/mai10_vainio.pdf
  Viruksilla ja eksosomeilla on paljon yhtäläisyyksiä, vaikka ne eri asia ovatkin.

  Minusta oli perusteltua julkaista Lankan ajatuksia viruksista ihan pelkästään muistutuksena siitä, että emme suinkaan tiedä kaikesta kaikkea, ja että tiede on päivittyvä alue, jossa teorioita kumoutuu ja syntyy.

  Minulla ei ole lukkoon lyötyä kantaa virusasiaan, tietoni eivät siihen riitä.

  Tykkää

 4. Olennaisinta on ymmärtää että olemme tekemisessä JOUKKOPSYKOOSIN kanssa. Onko koronavirus olemassa vai onko nuhakuumeelle tai kausi-influenssalle vain annettu UUSI NIMI ei ole keskeistä. 99,7% selviää siitä oli ROKOTETTU tai ei joten kyse ei ole mistään VAARALLISESTA taudista joka edellyttäisi valtavaa VELANOTTOA tai sulkutiloja yms. Riittäisi kun RISKIRYHMÄT eristettäisiin. Maailmassa on meneillään HENGELLINEN taistelu. PAHAN voimat ovat vuosikymmenien ajan asetelleet OMIA miehiään ja naisiaan yhteiskunnan AVAINPAIKOILLE. Nyt ELIITTI on ryhtynyt toteuttamaan GATESIN ja ROCKEFELLEREIDEN ja ROTHSCHILDIEN suunnitelmaa jota on hiottu mm. David Rockefellerin perustamassa Bilderbergissä. Tavoitteena on YK:n alainen MAAILMANHALLITUS ja MAAILMANVALUUTTA. Pankki-infraan tehtävä KYBERISKU vauhdittaa siirtymistä KÄTEISETTÖMÄÄN yhteiskuntaan. USA ajetaan alas ja KIINA tekee sinne INVAASION. USA:n johtoasema siirtyy ISRAELILLE.

  Tykkää

 5. Aina kun Yle puhu TV Uutisissa TALIBANEISTA

  Se on vain ääri järjestö

  Mikä *Fakta* puutuu

  Taliban on *ääri islamistinen* terroristi järjestö

  eli miettikää taas mitä yle pimittää

  verbaali kikkaillee

  jonkun mielenvikaisen syyn takia

  tai jokainen ymmärtää miksi he niin tekevät

  siksi koska suomen mamuista

  suurin osa on muslimeita kuten talibanitkin ovat

  Tykkää

 6. Amerikka vetäytyi maasta

  taliban muslimit aloittivat heti valloitus brutaalin uskon sotansa

  miettikää eurooppaa jos näille turvis muslimi mamuille

  ei oli mitään rajoja kontrollia

  skenaario siitä

  helsinki 2021 taliban valloitti eduskunta talon

  Tykkää

 7. Oppilaille lähetettiin rokote­vastainen Wilma-viesti – rehtori: ”Ei olisi voitu estää”
  Rehtori Timo Niinisalon mukaan henkilön jatkosta koulussa on käyty keskusteluja kaupungin tasolla. Henkilöstössä ei ole aiemmin ilmennyt rokotevastaisuutta.

  Nyt tämä TYRRANIA ALKAA TOTEUTUMAAN

  SAAKO REHTORI POTKUT
  JOS SAA OLEMME SIIRTYNET NAZI SAKSAN TIELLE
  JA NAZEJA OVAT NE KORONA ROKOTE HYVYYS FANAATIKOT

  GLOBALISTI KORRUPTOITUNEET LIBERALI VASEMMISTON DIKTAATORIT
  LÄÄKE YRITYSTEN MILJARDI VOITTOJEN KÄSIKIRJOITTAJAT

  MUIDEN MIELIPITEIDEN TOTAALI KONTROLLIN
  UHKAILULLA ERISTÄMISELLÄ SYYLISTÄLLÄ
  TUHOMALLA KOKO IHMISEN URAN JA ELÄMÄN

  JA SUOMEN VALTAMEDIA RUOKII SATA LASISSA
  TÄTÄ KORONA NAZIEN MAAILMAN VALLOITUSTA

  Siis tämän kaupungin uhkailu tälle rehtorille potkuista
  korona rokote vastaisuus viestien läpi pääsemisen takia

  on täysin perustuslain vastaista toimintaa
  ja raiskaa täten ihmis oikeuksia mielipiteen vapautta suomessa

  toivottavasti joku oikeusoppinut virkamies ärähtää näille rehtorin vainoajille
  kuten THL lle perustus lain rikkomisesta
  juuri rokote asiasta

  Tykkää

  • Opettaja oli irtisanoutunut. Olisi vain kieltäytynyt irtisanoutumasta ja jos olisi irtisanoutunut, niin olisi vienyt jutun oikeuteen ja olisi varmasti voittanut.

   Tykkää

 8. Vai onko niin että rehtori jakaa potkuja oppilaille rokotevastaisuudesta

  mites tämä toteutuu jos edes korona vastaisia viestejä ei saa esittää kouluissa ilman pelkoa erottamisesta

  Rokotusta varten huoltajat täyttävät suostumuslomakkeen. Tarvittaessa alaikäinen voi myös itse päättää rokottamisesta, jos rokotteen antava terveydenhuollon ammattilainen arvioi, että hän ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään rokotuksestaan. Jos nuori ei halua tai ole kykenevä itse päättämään rokotuksestaan, koronarokotteen antamiseen tarvitaan aina molempien huoltajien suostumus.

  Rokotusten ottaminen on vapaaehtoista ja maksutonta.
  Rokotusasioissa voi olla yhteydessä myös kouluterveydenhoitajaan tai KOMPROMISSEIHIN KYKENEVIIN KORONA NAZI

  SUOMEN HALLITUSTA KIELI RUSKEANA NUOLEVIIN REHTOREIHIN Jotka kaikki jotain
  vasuri sosialisteja Pirkkala kokeilun kannattajia

  Stalinin patsas kotien ja koulujen tv päällä

  Tykkää

 9. NÄIDENDEN iltasanomien

  JOURNALISTIEN PÄÄTAVOITE ON
  ETTÄ REHTORI JA OPPILAS EROTETAN KORONAROKOTE VASTAISUUDESTA

  MUILLE KORONA PIIKIN VASTUSTAJILLE PELOTEEKSI

  KOSKA NÄIDEN KORONA ROKOTEIDEN LÄÄKE YRITYSTEN

  MAINOSTUOTOT OVAT SANOMA KONSERNILLE MILJOONA BISNES

  Tykkää

 10. ILTASANOMIEN LUKIJAT KOMMENTOIVAT KUIN NAZIT JUUTALAISITA

  JOTKA JOUTUIVAT

  **ERISTYS** LEIREILLE

  Miettikää ja näitä kommenteja on paljon ja peukutukset tapissa

  ehkä näistä kusipäistä suomen olisi parempi olla

  joku mielipide vaino maa kuten pohjois korea

  HUUUU KYLMÄÄ KYYTIÄ SUPER IDIOOTEILTA

  VÄITÄN LIBERAALI VASUREITA KAIKKI

  Ennenkuin kukaan alkaa valittaa siitä, miten ”Suomessa ei saa olla kuin yhtä mieltä”, muistutan, että saa olla ihan mitä mieltä haluaa, mutta omia mielipiteitään ei tietenkään voi mennä suoltamaan tuollaiseen hallintojärjestelmään. Täysin älytön tempaus. Tämä rokotevastaisten touhu alkaa mennä todella typeriin mittasuhteisiin. Ja voin kuvitella, miten tuokin henkilö esiintyy marttyyrina,

  ****kun saa potkut ****

  tai häntä kehotetaan muiden seurausten välttämiseksi irtisanoutumaan

  (kuten jutusta päätellen voi arvella tapahtuvaksi).
  Vastaa viestiinvoteHyvin sanottu (130)

  Kenkää vaan, ei ole opettajan asia omaa valheellista mailmankuvaansa toitottaa. Oppilaiden terveyden vaarantaminen on jo sellainen syytös että ei tarvitse irtisanoa,

  ***voidaan purkaa työsuhde samantien***. HUUU SAATANAN NAZI

  Kyllä on alas mennyt opettajienkin sivistystaso.
  Vastaa viestiin voteHyvin sanottu (80)

  eivätkö nämä typerykset tajua eytä nämä kommentit ovat puhdasta tyranniaa
  jolla ei ole mitään tekemistä
  suomen oikeusvaltio mielipidevapauden periaatteiden kanssa

  ilmeisesti nämä kusipäät haluaisivat myös Kim Jong Ung Islam sharian suomeen

  ja olla alimaisena kun
  Mari ohisalo ja Sanna Mariini jakavat tovereilleen vasemmisto diktatuurin käsikirjoituksen AB

  korona rokote eläinkoe laboratorioista käsin kuin joku Mengel

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s