Jumalauta, THL! (Nyt v*ttu riittää! -variantti)

Parahin THL:n väki,

Meille on kohta kaksi vuotta jankattu tappavan pandemian oleva liikkeellä. Tappavassa pandemiassa ruumiita pitäisi olla joka pitäjässä joka talossa. Ei ole näkynyt.

Tappavassa pandemiassa sairaaloiden pitäisi olla ääriään myöten täynnä. Eivät ole olleet.

KUVAKAAPPAUS THL:n sivuilta 31.8.2021

Näytteitä on otettu 6 411 200, joista on saatu 123 645 ”tapausta”. Tapaus ei tarkoita sairastunutta, eipä edes välttämättä tartuttavaa, niin epäluotettavia ovat käytössä olevat testit. Joka tapauksessa (sanaleikki tahaton) 123 645 ”tapausta” 6 411 200:sta näytteestä on 1,93%.

Tarkoittaa, että tauti ei ole tarttuvaa sorttia tai on vaaraton, tai että laumaimmuniteetti on jo olemassa.

”Tapauksista” sairaalassa on 56+21+22, yhteensä 99 henkilöä; 0,08% on sairaalassa. Toisella tapaa esitettynä: Suomessa on 309 kuntaa = joka kolmannessa kunnassa on alle yksi (1) henkilö sairaalassa tämän tappavan tartuntataudin takia, jonka kuolleisuus on 0,05%.

Ikäjakaumaa ei kerrota, mutta osviittaa saadaan ”liittyvistä kuolemista”. Liittyvä kuolema tarkoittaa, että henkilö on testipositiivinen — vaikka olisi hirvikolarissa kuollut.

KUVAKAAPPAUS THL:n sivuilta 31.8.2021

”Liittyvien” kuolleiden mediaani-ikä on 82 vuotta, ja heistä valtaosalla (yli 95%) oli yksi tai useita perussairauksia. Olisivat siis päätyneet sairaalaan jostain syystä jossain vaiheessa kuitenkin.

Näitä liittyviä kuolleita on 1018 henkilöä. Tekee 0,82% ”tapauksista” ja 0,02% näytteen antaneista.

Rokotettujen turvallisuusseurannan yhteydessä kerrotte, että 3,9 miljoonan koronarokotetun joukossa kuoli kolmen viikon kuluessa 1676 henkilöä.

KUVAKAAPPAUS THL:n sivuilta 31.8.2021

Se nostaa koronarokotettujen joukossa olleet kuolleet ohi koronaan ”liittyvien kuolleiden” 658:lla henkilöllä, olipa kuolinsyy eutanasiapiikki tai jokin muu.

Ymmärrättekö te: koronarokotettujen joukossa olleiden kuolleiden määrä on suurempi kuin koronaan ”liittyvien” kuolemien. Huolimatta siitä, että Suomessa normaalioloissakin kuolee noin 150 henkilöä per päivä.

Pfizerin rahoittamaa rokotetutkimusta 12-15 vuotiailla suomalaislapsilla tekevä Rokotetutkimuskeskuksen Mika Rämet uskoo kolmannen koronapiikin antavan 10-kertaisen suojan. Mihin verrattuna? Kaksi edellistä piikkiä olivat hyödyttömiä, koska kolmas tarvitaan — alle vuoden sisään. Ja eikö rokote katsota toimivaksi vasta, jos minimitehokkuusvaade 50% täyttyy?

Rämet perustelee kolmatta piikkiä Israelin loistavilla tuloksilla. Miksi ihmeessä? Siellä on kolmospiikit menossa, ja maailman eniten uusia ”tapauksia”, 14 kolmoispiikitettyä sairaalassa tartunnan (vai haittavaikutusten?) takia.

Twitter

Keskustellaan vielä näistä koronapiikkien aiheuttamista haitoista. Fimean viimeisimmän taulukoinnin mukaan haittavaikutusilmoituksia on käsitelty 3332 kappaletta, suurin osa vakavia; lisäksi ”tarkempaa käsittelyä odottavia ilmoituksia on n. 10 200”, ja jokaisessa ilmoituksessa on keskimäärin viisi (5) haittaa. Ja koska alle 10% haitoista ilmoitetaan… Pyytäkää silti joku muu laskemaan kokonaishaittasaldo kuin se henkilö, joka tekaisi kunnallisvaalien alla ennusteen 11 000 päivittäisestä ”tapauksesta”.

Lohdutukseksi voin kertoa että Australiassa haittavaikutusrekisteri on toimintakyvytön haittavaikutusilmoitusten suuren määrän takia. Kansanterveysviranomaisten ja poliitikkojen epäonnistuminen — väitetyissä tavoitteissaan — on globaali ilmiö.

KUVAKAAPPAUS TGA:n sivuilta

Tehkää oikein, ja puhaltakaa plandemia-peli poikki.

Jos tämä nolostuttava, kansantaloudelle ja heiveröiden psyykelle tuhoisa sekoilu ei lopu, pahoin pelkään, että alkaa kiihtymisvaihe ja leviämään lähtee helposti tarttuva Nyt v**tu riittää! -variantti.

Kohteliaimmin

Riikka Söyring

Artikkelikuva via Heikki Saukkoma + Daily Advent.com, kuvankäsittely RS > ”Nyt v*ttu riittää -variantti! kiihtymisvaiheessa” 31.8.2021, RS

KORJATTU 2.9.2021 klo 07:33 typoja; vaihdettu Twitter-linkki kuvakaappaukseksi 3.9.2021 klo 07:26

56 comments

 1. Hyvä, vaan eipä taida mennä perille ennenkuin alkaa kadulla kolahtelemaan leukaperiin.

  Mutta, oliko teidän artikkeleissanne se linkki pfizerin tutkimukseen jossa he totesivat rokotettujen varistavan rokotekomponetteja ympäristöönsä? Jos oli niin voisko saada sen vaikka tänne.

  Tykkää

 2. Nyt on ”Miehen” puhetta…!!!

  Piti oikein hieraista Silmät….kun Tekijää…luki..

  Tuolla aseenteella…Viet Pahantekijät…Yksinkin…Tiilenpäitä lukemaan…

  Kyllä Sinusta vielä Taistelija rakennetaan…Sissi Söyring

  Tykkää

 3. niin on ”tappava tauti”,että wuhanista silloin alkuun piti esittää kuvia,kun jotkut tod.näk. humalaiset kaatuilevat,mutta kerrottiin covidin kaataneen heidät…ei ole vastaavia kaatuiluja sittemmin esiintynyt.
  tai kun intiasta varienttia löydettiin,piti esittää kuvaa kadulla kuolleena makaavista,jotka oli vuoden 2018 kaasuvuodossa kuolleita.
  ja ”hiukan” näytti ennakkoon suunnitetulta,kun ainakin jenkeissä,ja briteissä tartunnan saaneita lähetettiin hoivakoteihin,ja ne elvyttämättä jättämisen kehoitukset,ja sairaaloissa samoihin osastoihin pistettiin muiden sairaiden kanssa….saatiin varmuudella heti alkuun kovia lukuja menehtyneisiin,ja varmasti ollut viranomaisilla tiedossa,että flunssat edesauttaa kohti hautaa vanhuksia ja joitain muita sairaita

  Tykkää

 4. Australiassa Viktorian osavaltiossa 6,6 milj, jossa on ollut kauan pitkät sulkutilat, niin nuorten itsemurhia on yhtä paljon kuin koronaa kuolleita eli vajaa tuhat.

  Tykkää

 5. Kukaan ei kirjoita näitä paremmin kuin RS. Kaikkineen tämä on todellakin nolottava ja turhauttava tilanne. Resursseja menee valtavasti eikä Suomen tulevaisuus näytä muutenkaan valoisalta. Juuri nyt se ei näytä yhtään miltään, ei edes yöltä tai usvalta. -Jaksamista.

  Liked by 1 henkilö

 6. Ihmetyttää vaan tuo tapaus Israel. Onko tieto sieltä luotettavaa? Nyt kun jutskut ajaa tätä järkyttävää maailmanhallinto agendaa ja korona on osa sitä ohjelmaa. Rokotus ei todellakaan itseä kiinnosta, koska en luota sen turvallisuuteen pätkääkään ja tämän kyllä nämä kierot mielenvikaiset taustalla myös varmasti tietävät.

  Joten voisiko olla, että Israel ei uhraa omia juutalaisia kultakimpaleitaan korona-alttarilla vaan koko rokotushomma ja sieltä jaettava tieto on lumetta, jolla koitetaan boostata muiden maiden rokotuksia?????

  Tykkää

  • Poistin ne neljä muuta samansisältöistä kommenttia. Sivusto latautuu hitaasti joillain vehkeillä ja yhteyksillä (kuten minun) joten video-, fb- ja twitter-linkit tulevat viiveellä näkyviin, ja kommentoija saattaa ajatella, että kommentti ei ole tullut perille.

   ——
   Huomasin eilen, että Twitter piilottaa tätä AM: juttua https://avoin.media/2021/08/30/who-ohjeistaa-hallituksia-globaalin-rokotuspassin-kayttoonotossa/ ja ilmoittaa että ”sisältö saattaa olla loukkaavaa”. Miten? Juttuhan kertoo WHO:n laatimasta ohjeistuksesta, ja oma mielipide on erotettu selvästi merkittyyn kommenttiin.

   Tykkää

 7. Sitä edelleen ihmettelen suuresti, kuinka valtavasti harhaista zombie-porukkaa hiihtelee kaupunkiemme kaduilla ja kaupoissa naamavaipat päässä. Surullista mutta niin totta. Ehkä ne joskus heräävät..

  Tykkää

  • Syytä olisi!

   Tykkää

 8. Toivoa vaan voi, että mahdollisimman moni löytäisi nämä Riikan artikkelit.
  Se vaan yhäti kummastuttaa, että Suomessa on tämmöiset valehtelevat raakalaiset vallassa ja eniten ihmetyttää tämä terveydenalan henkilöstön kykenevyys osallistua tähän kansanmurhaan.

  Alla video jota kannattaa levittää esimerkiksi ”terveydenhoidosta”.

  https://mvlehti.net/2021/08/30/lasten-pcr-kidutus-tallentui-videolle-mehilainen-pahoittelee-hyvin-epamukavaa-testaustilannetta-video/

  Tykkää

 9. Loistava kirjoitus taas. Eläköön sissi Söyring. Lähetän tämän alueeni sairaanhoitopiirin tartuntatautiylilääkärille, jonka huolenaiheena on tänään ollut Suomen huonoin rokotekattavuus…. Sairaalassa oli alle 3 potilasta….

  Liked by 1 henkilö

  • Voit vielä lohduttaa sairaanhoitopiirisi tartuntatautilääkäriä tilastoilla, jotka kertovat hänelle miksi sairaalassa ei ole potilaita ja miksi piikit eivät kiinnosta ajattelevia 😀

   Drs Ioannidis & Axfors (Stanford Un.) kävivät läpi 14 maata:

   Age —— Infection Survival Rate

   0-19 —— 99.9973%
   20-29 —— 99.986%
   30-39 —— 99.969%
   40-49 —— 99.918%
   50-59 —— 99.73%
   60-69 —— 99.41%
   70+ —— 97.6% (non-inst.)
   70+ —— 94.5% (all)

   Infection fatality rate of COVID-19 in community-dwelling populations with emphasis on the elderly: An overview
   https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.08.21260210v1

   Tuosta voi päätellä senkin, että laitoksissa olevilla yli 70-vuotiailla on huonoin tilanne. Joka kaiketi huononee entisestään, koska on todettu koronapiiketetyillä olevan 251-kertainen viruskuorma rokottamattomiin nähden. Ja suurin osa hoitajistahan ynnä asukkaista ja potilaista on piikitetty + koronapiikin on todettu laskevan immuniteettia.

   Liked by 1 henkilö

   • Tilastot ja dokumentit eivät säväytä, toisin kuin raflaavat kuvat joita meille esitellään sykähdyttävien kuvatekstien kera:

    ”Koronaan kuolleen ihmisen ruumis on kääritty kauttaaltaan muovikelmuun viranomaisten määräyksestä. ”

    Kuva:
    https://yle.fi/uutiset/3-12079688

    Jo kuvan muovikelmu on vaikea ymmärtää, ja varsinkin sen alla oleva leivinpaperi.

    Tykkää

   • Tyrsky, muovikelmu säilyttää kosteuden ja pitää ruumiin kasvualustana erilaisille bakteereille ja viruksille.

    Keskiajallakin tiesivät, että tartuntatautiruumiit pitää polttaa.

    Päättelen, että kuva on pääviesti ja Ylen juttu on kirjoitettu kuvan kehyksiksi, jotta kuvan julkaisemiselle on selitys.

    Ihminen on hyvin visuaalinen eläin so. kuvilla voi vaikuttaa. Tästä syystä NATO, ISAF, Yhdysvaltain ja muiden maiden armeijat julkaisevat kuvia, joissa sotilas seisoo suojaavasti maassa istuvan naisen ja lapsen yli kumartuneena tai pitelee vauvaa sylissään, ojentaa vettä janoiselle ymv. jolloin kuvan katsoja ajattelee sotilaan olevan humanitäärisissä tarkoituksissa liikkeellä, joku ”päättelee” koko sodan olevan humanitäärinen interventio.

    Tykkää

 10. Näin muistaessani: Eilen eräs nenäraiskaustestissä käynyt henkilö (ei päässyt KYS:in astmakontrolliin ilman testiä, vaikka hänellä on diagnosoitu astma vuosia sitten) kertoi minulle jutelleensa erään sairaanhoitajan kanssa näistä testeistä.

  Sairaanhoitaja oli sanonut hänelle, että koronapotilaita ei ole juurikaan näkynyt mutta sen sijaan päivittäin paikataan useita ihmisiä tämän nenäraiskauksen jäljiltä, ja että osittain se johtuu siitä, ettei ole ammattitaitoista henkilökuntaa testaamaan vaan testejä tekee myös laitoshenkilökunta so. siistijät ymv.

  Tykkää

  • Perustuslaki takaa ruumiillisen koskemattomuuden. Testistä kieltäytymällä ei kannata ottaa sakkoja, mutta nenän kairaamiseenkaan ei tarvitse suostua. Keksikööt jonkun muun haitattoman alkometrin kaltaisen testin.

   Tykkää

   • Sopii tulla yrittämään.. saa 22 kaliiperin ”rokotteen” otsaansa. Kaikki Nürnbergin säännöstön vastainen natsitoiminta on rikollista ja siihen vastataan sen mukaisesti.

    Tykkää

 11. UMV-lehti: EU-komissio varoittaa uusista COVID-rokotusten tehostepiikityksistä https://mvlehti.net/2021/09/01/eu-komissio-varoittaa-uusista-covid-rokotusten-tehostepiikityksista/

  Reutersin uutiseen pohjaten UMV kirjoittaa: ”EU-komission mukaan mRNA-COVID-tehostepiikitysten antamiseen liittyvistä riskeistä ei ole riittävästi tietoa. EU suosittaa jäsenvaltiolle, ettei niiden tule aloittaa lisätehosteiden jakelua kokeellisilla koronarokotteilla. Jos näin tehdään, jäsenvaltiot ovat yksin vastuussa ihmiskokeen seurauksista.”

  ”EU-komission mukaan Euroopan lääkevirasto EMA ei ole valmis hyväksymään ”kolmatta piikitystä”, mikä tarkoittaa sitä, että niiden maiden, jotka suosittelevat ylimääräisen annoksen antamista niin kutsutuille ”täysin rokotetuille”, on kohdattava seuraukset yksin mikäli ongelmia ilmenee.

  Reuters lainasi Euroopan komissiota: ”Tehosteannokset eivät tällä hetkellä ole osa COVID-19-rokotteiden myyntilupaa, eikä EMA ole vielä arvioinut niitä tieteellisesti, koska tietoja ei ole riittävästi.” Komission julkilausumassa lisättiin, että ”vastuu päättää tehosteiden sisällyttämisestä rokotuskampanjaansa on jäsenvaltioilla (…) Niin kauan kuin tehosteannokset eivät kuulu myyntilupaan”.

  Tämä tarkoittaa, että EU, Pfizer, Moderna, Johnson & Johnsonia ja AstraZeneca, jotka ovat saaneet hyväksynnän ”rokotteilleen” EU: n alueella, ei pidetä vastuussa mahdollisista haittavaikutuksista, jotka normaalisti antaa uhrille mahdollisuuden hakea korvauksia.
  Ihmiskoe ilman vastuuta

  Tällä hetkellä ei ole selvää, että kuka ottaa vastuun kokeellisten piikkiproteiini -injektioiden haitallisista vaikutuksista. EU:n sääntöjä sovelletaan, kun haittavaikutusten katsotaan olevan ”odottamattomia” ja liittyvät joko tuotteen yleisiin ominaisuuksiin tai tapaan, jolla se on valmistettu. Jäsenvaltioiden odotetaan hoitavan korvauksia EU:n sääntöjen mukaisesti, kun taas tuotevalmistajat ovat neuvotelleet EU:n kanssa erityisiä suojalausekkeita, jotka ovat suurelta osin salaisia.

  Euroopan komission varaus koskee ”odottamattomia” haittavaikutuksia, jotka osoittautuisivat liittyviksi ylimääräisen tehosteannoksen antamiseen. EU-maista mm. Ranska, Itävalta, Belgia, Unkari, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg ja Slovenia suosittelevat jo tehosterokotteita. Saksa ja 13 muuta EU-maata harkitsevat kolmannen annoksen tarjoamista riskiryhmään kuuluville kansalaisille.

  Komission varoitus onkin suunnattu nyt niille jäsenmaille, jotka jatkavat kolmannella geenimuokkauksen annoskierroksella, kuten esimerkiksi Ranska aikoo tehdä ikääntyneen väestön kanssa 13. syyskuuta alkaen, että maiden hallitukset ovat todennäköisesti yksin velvollisia kantamaan kaikki vastuut, jotka liittyvät koronarokotteiden vakaviin sivuvaikutuksiin. […]”

  Avainsana tässä on nyt ”odottamattomat”. Joku on ehkä pistänyt merkille, että THL puhuu nyt mediassa odotetuista haittavaikutuksista. Jokaisella lääkevalvontavirastolla on olemassa, oli jo ennakolta, lista odotetuista haittavaikutuksista (neurologiset, sydämeen liittyvät ymv. ja nämä muuten FDA:n paperien perusteella ovat määrällisesti odotettua suurempia).

  Piikin ottaneet, suostumuspaperin (= vastuuvapautuslupaus) allekirjoittaneet allekirjoituksellaan vahvistavat tienneensä ennakolta näistä haitoista, mutta ottavansa riskin = ei korvauksia.

  Suomessa hyväksyttiin mediapimennossa HE49/2021, ja presidentti vahvisti sen laiksi. Ko. laki vapauttaa kaikki kokeellisten geeniteknologiapiikkien levittämiseen osalliset, mukaan lukien hallitus, vastuusta seurausten suhteen.

  Tykkää

 12. Suomeen on tullut 2 uutta kaivosyhtiötä jotka louhivat kultaa ihmisten nenistä, mehiläinen jaterveystalo.
  Kyllä tämä meno o vituttanut, pitää lähipäivinä käydä Haaparannalla rajalla louhiminen pitäisi olla loppunut, halpaa polttoainetta ja tupakkaa.
  Hyvä kirjoitus👌

  Tykkää

 13. Mitenkähän mahtaa olla tällaisten HE49/2021-presidentin vahvistamien ”lakien” pätevyys” silloin kun ” vaurioita” syntyy?

  Suomihan on liikeyritys ja sitä koskee kauppaoikeus: haitan aiheuttanut korvaa vahingot.
  Toinen taso on sitten ihmisoikeustuomioistuin ja yksityisten osallistuminen joukkokanteisiin esimerkiksi Kanadassa ja Yhdysvalloissa ( vrt. asianajaja Reiner Fuellmich ja koronakomissio).

  Suomen hallitus ei ole enää pitkään ollut suvereenin valtion hallitus vaan Waschington DC: iin kaupparekisterissä olevan yrityksen ”hallintoelin”. Juha Sipilän ”freudilainen lipsaus”pääministerinä” Suomea pitäisi johtaa kuten yritystä, taisikin olla ihan realistinen johtopäätös.

  Kokoomus pyrkii nyt täysillä hyödyntämään pandemiaa kiekumalla massamediatunkiolla kukkona ja vetoamalla talousosaamisen asiantuntijuuteensa, valtion lainatkin muka yhä kasvavat. Mitenkäs ne ”valtionlainat” ( liikeyrityksen velat) kasvavat kun korot ovat miinus merkkiset. Inflaatiokin on nyt neljässä prosentissa ja kasvamassa.

  Haluaisinkin tietää, missä kohdassa päättelyni alkaa ehkä vääristyä eli vaikuttaako rokotehaittojen vastuukysymykseen yksinkertaistetusti sanottuna se, että Suomi on liikeyritys eikä suvereeni valtio? ” Odotettu ja odottamaton eivät liene ne kriteerit silloin, kun vahingot on aiheutettu tieten tahtoen? -Poliitikkoja eikä presidenttiä tai THL: n johtoa ei piikitetä kokellisilla geeni-injektioilla, korkeintaan suolaliuoksilla.

  Summa summarum:

  Pystytäänkö ilman juridistista koulutusta sanomaan, mitkä lait tosiasiallisesti koskevat niin poliittisesti vastuullisia kuin THL : n alaisia toimijoita potentiaalisessa covid-19 piikitysten aiheuttamassa terveyteen liittyvässä ”katastrofissa”?

  Liked by 1 henkilö

  • Suomessa se on mennyt perinteisesti niin, että vastuunkantajat eivät eroa, eivät joudu vastuuseen tmv. riippumatta siitä, mitä laki sanoo tai oliko vahingonteko tahallinen tai ei.

   Oy Suomi Ab:lla tosiaan on y-tunnus.

   Tykkää

 14. Vastuuviranomainen tiedottaa avoimesti ja läpinäkyvästi

  Tykkää

  • Eli elokuussa 2019 neuvoteltiin sopimus, lokakuussa 2019 oli Event201-pandemiaharjoitus, kaikki oli suunniteltua.

   Tykkää

   • Ilman muuta. Jos nyt vähänkin vaivautuu perehtymään ja ajattelemaan itse, päätyy siihen että kyseessä on vanha kunnon Luo ongelma – tarjoa ratkaisu –menetelmä, jossa pandemia luotiin ja tuotiin että saataisiin varsinainen tavoite, ID2020 ajettua läpi.

    Tykkää

 15. Serkulla oli ikävä flunssa viime vuonna. Kuulemma Koronaa, mutta tiedä siitä, kun PCR testi on huono vitsi. Nyt iski ensimmäinen rokotevahinko omaan tuttavapiiriin. 21v. Perusterve nuorimies. Arvioidaan, että pahin on ohi ja pääsee 10. Päivä(tätä kuuta) kotiin. Flunssa ei vaatinut sairaalahoitoa… Yhteiskunnalliselta kannalta vähän huolestuttaa, että viranomaisten mielipiteellä ei ole enää kredibiliteettiä, vaikka joskus hamassa tulevaisuudessa sattuisivatkin osumaan oikeaan. Jos tätä terveysviranomaisten pelleilyä ei tutkita ”puolueettoman inkvisition” toimesta, vahinko jäänee pysyväksi. Muillekin kuin kuoliaaksi rokotetuille.

  Tykkää

  • Ilahduttavaa kuulla, että nuoren miehen toistaiseksi pahin on ohi, ja pääsee sairaalasta.

   Viranomaisten kömmähdykset tutkii joku muu viranomainen. Medisiina avustaa, koska on ollut osallisena. Poiitikkojen kömmähdykset häivytetään jonkun kohun alle, media avustaa koska on ollut osallisena.

   Salaliittoanalyytikot ovat analyyseissaan asiain kehityksen kuljetuksista olleet paremmin oikeassa kuin asiantuntijat. Ilmeisesti akatemia on luutunut laatikkoonsa.

   Nyt tätä kokonaisuutta ratkotaan leimakirveen heiluttamisella, kuoliaaksi vaikenemisella ja lisäpropagandalla.

   Tykkää

 16. Olen saanut pidettyä perhepiirin pois rokotteista, mutta lähipiiri on mennyttä joille en voi enää mitään informaatiota jakaa. Turha on hiiren haukotella kun puolet on kissan perseessä. Olen ylpeä omasta foliohatusta jonka olen heiltä saanut.

  Tykkää

 17. Tartuntatautilakiin ehdotetut viimeisimmät muutokset HE118/2921 menossa huomenna lähetekeskusteluun.
  Selostuksesta:

  ”[…] Väestön rokotuskattavuuden lisääntyessä lieväoireisten ja oireettomien tartuntojen osuus kasvaa, mikä vähentää testiin hakeutumista. Myös testauksen kohdentaminen rokottamattomiin henkilöihin merkitsee sitä, ettei tartuntoja enää välttämättä havaita samalla tavalla ja että ilmaantuvuus yksinomaan ei riittävällä tavalla kuvaa epidemiatilannetta. Tartuntojen jäljitettävyys on tartuntojen torjunnan kannalta keskeinen tekijä […]

  Täysi rokotussarja suojaa hyvin tartunnoilta, mutta tartunnan riski on edelleen olemassa. Tällöin kuitenkin täyden rokotussarjan on havaittu estävän vaikeaa taudin muotoa. […]

  Rokotusten vaikutuksesta epidemian hallintaan ei toistaiseksi myöskään ole yhteneväistä ja riittävän laajaa tutkimusnäyttöä, ja joko uudet virusmuunnokset tai rokotusten tehon hiipuminen voivat vaikuttaa merkittävästi epidemiatilanteeseen.[…]

  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_118+2021.aspx

  Toisin sanoen rokotetut saavat tartuntoja ja tartuttavat.

  Tekstin alkupuolella viittaillaan siihen, että rokottamattomat levittävät tartuntaa ja että sairastaneita on ollut 4,4% väestöstä. Eli ei mitenkään merkittävä epidemia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s