Hoito-ohjeet koronarokotehaittoihin sensuroitiin – mihin maailma on menossa?

Moniammatillinen Koronakriisin ratkaisuryhmä MKR

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR julkaisi 10.9 2021 videohaastattelun biologi ja bioresonanssitutkija Marjo Urbanskista. Haastattelu sensuroitiin nopeasti YouTuben taholta, kuten on käynyt lukuisille muillekin riippumattomille asiantuntijoille koronakriisin aikana. Nyt MKR haastaa kansanedustajat puuttumaan sensuuriin, sillä potilaiden auttamisen estäminen on jo rikollista.

MITÄ SENSUROITIIN?

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR julkaisi biologi ja bioresonanssitutkija Marjo Urbanskin haastattelun, jossa Urbanski esitteli erilaisia hoito-ohjeita erilaisiin koronarokotteiden haittavaikutuksiin. MKR:lle on tullut paljon avunpyyntöjä rokotehaittoihin liittyen. Lääketurvallisuuskeskus Fimean saamat yli 11 000 haittavaikutusilmoitusta kuvastavat hyvin tätä tarvetta. Rokotetuille geeniteknologisten mRNA/DNA-rokotteiden luoma toksinen piikkiproteiini aiheuttaa mm. veritulppia, verenvuotoja, neurologisia oireita ja sydänsairauksia.

Rokotettujen lisäksi rokottamattomatkin ovat saaneet oireita caristeluna (shedding) tunnetun ilmiön vuoksi. Varistelussa piikkiproteiini leviää hengityksen tai ihon välityksellä rokotetusta rokottamattomaan. Oireina ovat olleet mm. kuukautishäiriöt, veritulpat, lihasten särky ja voimattomuus sekä vahva väsymys ja päänsärky. 

Bioresonanssitutkimus ja -hoito on monelle uusi asia, vaikka se oikeastaan on jo vanha keksintö.  Jo 1900-luvun alkupuolella amerikkalainen tiedemies DR. Royal Raymond Rife Johns Hopkinsin yliopistosta oivalsi miten värähtelyn ja EMF-taajuuksien avulla voidaan rikkoa bakteerien ja muiden taudinaiheuttajien solurakenteet. Menetelmää voidaan verrata lasin rikkomiseen laulamalla lasin rakenteen värähtelytaajuudella. Alunperin biologin koulutuksen saanut Marjo Urbanski on bioresonanssitutkimuksen uranuurtaja Suomessa. Urbanski on erikoistunut löytämään ihmisten elimistöistä parasiitteja, viruksia, bakteereita ja hoitamaan niitä bioresonanssia hyödyntävällä MSAS Professional -laitteella (kotikäytössä nimellä Zapper).

Marjo Urbanskin sensuroitu haastattelu on katsottavissa nyt videopalvelu Bitchutessa:

MIKSI ROKOTEMAANINEN MILJARDÖÖRI SAA MÄÄRITELLÄ VIRALLISEN TOTUUDEN?

YouTube sensuroi Marjo Urbanskin haastattelun alta aikayksikön. YouTuben lisäksi Facebook, Google, Instagram ja Twitter ovat sensuroineet hyvin vahvasti kaikkea Maailman Terveysjärjestö WHO:n linjasta eriäviä lääketieteellisiä näkemyksiä. Jopa maailman huippututkijat, lääkärit, Nobel-voittajat, rokotekehittäjät ja lääketeollisuuden sisäpiiriläiset on tieteellisistä todisteistaan huolimatta poistettu ”Big Techin” taholta nopeasti disinformaationa. Tieteellinen debatti puuttuu täysin, ”vain WHO:n linja on totuus”.

Ongelmana tässä on, että WHO:n suurin rahoittaja taas, jopa suurempi kuin yksikään valtio, on Bill ja Melinda Gatesin Säätiö. Tämä säätiö antaa hyvin avokätisesti rahaa, mutta korvamerkittynä rokotteiden edistämiseen, toteuttaakseen perustajansa, tietokonemiljardööri Bill Gatesin pakkomielenomaista haavetta saada koko maailma rokotetuksi. Voidaan siis sanoa rokotemaanisella miljardöörillä olevan enemmän valtaa ”virallisen totuuden määrittelemisessä” koronakriisiin liittyen kuin kenelläkään lääkärillä.

Mutta pitäisikö näin olla? Entä mitkä ovat seuraukset?


Gatesin lisäksi myös lääketeollisuudella ja rokoteyhtiöillä on käytettävissä paljon rahaa median, terveysviranomaisten ja päättäjien lahjontaan, kuten pääministerimme Sanna Marinin blogi Raharikas Lääketeollisuus paljasti jo vuonna 2010. (Aiheeseen liittyy: Lääketeollisuuden piilotettu vaikutus politiikkaan)
 

RIIPPUMATTOMAT ASIANTUNTIJAT SENSUURIN KOHTEENA

Ulkomaisten lääkäreiden ja tutkijoiden lisäksi myös suomalaiset ovat joutuneet rajusti sensuurin kohteeksi. Erityisen arka paikka tuntuu olevan geeniteknologisten rokotteiden turvallisuusongelmien paljastaminen. Mutta nyt sensuuri on yltynyt, sillä jo pelkkä toimivista koronahoidoista kertominen aiheuttaa sisällön poistamisen videopalveluista ja sosiaalisesta mediasta.

MKR:n oman lääkärin Mikael Kivivuoren haastattelu Mikko Kemppe podcastissa sai nopeasti yli 100 000 katselukertaa YouTubessa ennen kuin se sensuroitiin.

Juuri vähän aika sitten sensuurin kohteeksi joutui Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän kokenut mikrobiologian erikoislääkäri ja dosentti Tamara Tuumisen haastattelu.


Anonyymeina pysyttelevien lääkäreiden pitämä Injektiopiikki-blogi paljasti juuri miten korruption avulla on pystytty estämään potilaiden parantaminen tehokkailla ja turvallisilla koronalääkkeillä kuten ivermektiinillä.

LÄÄKÄRIT JA ASIANTUNTIJAT VETOAVAT KANSANEDUSTAJIIN SANANVAPAUDEN PUOLESTA

Jonkinlainen suuryhtiöiden harjoittama sensuuri voitaisiin vielä katsoa sormien läpi, mutta kun edes potilaiden henkeä pelastavia tietoja ei saa kertoa julkisesti, silloin pitää viranomaisten puuttua asiaan.
Yli 50 lääkärin Pelastetaan Suomen Lapset -ryhmä esitti tiedotteessaan 2.9.2021 toivomuksensa kansanedustajille ”reagoida sananvapauden ja monipuolisen tiedekeskustelun puolesta, jotta koronakriisi ja sen aiheuttamat kärsimykset saadaan lopetettua Suomessa.”


Nyt Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR yli 3000 asiantuntijan ja kansalaisen voimalla pyytää samaa kansanedustajilta: Tuokaa sananvapaus Suomeen ja puuttukaa suuryhtiöiden harjoittamaan  sensuuriin!”

Kuten Marjo Urbanskin lehdistötiedotteessa 10.9. totesimme: koronarokotehaittojen hoitamattomuus voi johtaa vakaviin seurauksiin ja jopa kuolemaan. YouTuben ja muun Big Techin harjoittama sensuuri hoito-ohjeita kohtaan on siis rikollisuutta, joka on verrattavissa avunantona tappoon, nyt uhreina tuhannet suomalaiset. Edellytämme, että viranomaiset puuttuvat asiaan ja kansanedustajat mahdollistavat panoksellaan nopean toiminnan. Toivomme myös median julkaisevan isolla näkyvyydellä koronarokotehaittojen hoito-ohjeita, jotta lääkärien ja tutkijoiden apu tavoittaa potilaat.
 

Koronarokotusten haittojen torjuminen – Marjo Urbanskin kirjalliset ohjeet löytyvät MKR:n sivuilta.Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
info@mkrsuomi.fi

Suomea Pelastavin Terveisin

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR

www.mkrsuomi.fi

Lähteet:

Moniammatillisen Koronakriisin Ratkaisuryhmän (MKR) 2 lehdistötiedotetta 10.9.2021

Toimittajan kommentti

Moni saattaa kuitata Marjo Urbanskin tutkimukset ja ohjeet huuhaana, uskoen että on oikein sensuroida huuhaa.

Tällainen henkilö ei kenties huomaa samalla pitävänsä huuhaana Urbanskin sanan ja mielipiteenvapautta.

Aika ja muut tutkijat tulevat osoittamaan, oliko Urbanski oikeassa vai väärässä. Siihen asti ja sen jälkeenkin hänelle kuuluvat samat vapaudet, perus- ja ihmisoikeudet kuin muillekin.

Artikkelikuva via Sample Posts + Lightfield Studios, kuvankäsittely RS > ”Corrosion of Conformity affects thinking”

LISÄTTY 15.9.2021 klo 08:11 ylälaitaan sininen palkki tekstillä ”Moniammatillinen Koronakriisin ratkaisuryhmä MKR” ettei tiedotteiden tekijästä ja tekstin Vieraskynä-luonteesta jäisi epäselvyyttä.


38 comments

 1. Huomasin, että kansanedustaja Ano Turtiaisen (Valta kuuluu kansalle, VKK) mikrofoni mykistyi jo toisen kerran kesken salipuheenvuoron. Voipi siis olla, että eduskunnassa ei ole halua tai kykyä tuoda sananvapautta Suomeen

  Tykkää

  • En ole Kiurun puheita kuunnellut, mutta nyt kuuntelin tuon vastauksen moneen kertaan enkä tajua yhtään mitään mitä se yrittää sanoa??? Ihan kuin joku robotti yrittäisi laittaa sanoja peräkkäin ja saada niistä jotain ymmärrettävää.

   Tykkää

  • Sensurointi ei ole pätevä tapa ratkoa ongelmia. Jos on perätöntä juttua, pitäisi kumota se perustellen.
   Jos väitteeseen vastataan hiljaisuudella, siinäkin taustana on sensurointi.
   Bioresonanssihoito ei ole totta. Jos resonanssi hajottaa bakteerien soluja, se hajottaa myös tarpeellisia soluja. Kuten sypäsolujen tappaminen röngen säteilyn tai lääkkeiden avulla, sivuvaikutuksia tulee.

   Tykkää

   • Aivan. Sensurointi ei ole pätevä tapa.

    Tiede etenee keskustelulla, tutkimuksilla, toistamalla kokeita jne. Sensuuri ei ole tarpeen.

    Tykkää

  • Itsekkin olen pohtinut asetyylisalisyylihapon sekä sitruunasta saatavan c-vitamiini ja sitruunahapon vaikutusta proteiinien rakenteeseen.

   Bioresonassista en olisi ollenkaan varma. Epäilen resonoinnin rikkovan myös muita solurakenteita ja kuten tiedämme vaurioituneet solut ovat epäiltyjä syöpien aiheuttajia.
   Tää on tietysti mutuilua mutta käsittääkseni elektromagneettisten värähtelyjen vaikutusta elimistöön on tutkittu muissa yhteyksissä, esim. langattomat tietoliikenne yhteydet.

   Tykkää

 2. Tämä erilaisten koronaflunssahoitojen sensurointi kertoo kaikille, joilla hiemankin älynvalo päässä pilkahtaa, mistä tässä massapsykoosissa on oikein kyse. Nyt ei ole kyse ihmisten hoitamisesta Hippokrateen valan mukaisesti, vaan totalitaarisesta tyranniasta, suuresta petoksesta ihmiskuntaa kohtaan.

  Jos todella haluttaisiin hoitaa ihmisiä, voittaa wuhanin tauti ja edistää terveyttä, kaikki parantavat keinot otettaisiin käyttöön. Esim ivermektiini.

  https://www.naturalnews.com/2021-09-10-why-does-africa-have-low-rates-severe-covid19.html

  Mutta sen sijaan kaikki muut, paitsi kokeelliset geenimanipulaatiopistokset sensuroidaan. Tämähän on täysin mielisairasta.

  Liked by 1 henkilö

 3. SANANVAPAUDESTA on turha edes PUHUA. Sitä EI enää ole. HALLINTO kertoo mikä on TOTTA. Google omistaa YOUTUBEN. Emoyhtiö ALPHABET INC:n omistavat Vanguard, BlackRock, State Street, Geode ja JP Morgan Chase. JP MORGAN osti USA:n median Rothschildien myötävaikutuksella jo 1930-luvulla. TWITTERIN omistavat Morgan Stanley, Vanguard, BlackRock ja State Street. Morgan Stanleyn omistavat Vanguard, BlackRock, JP Morgan, State Street ja Fidelity/Geode. Instagram on Facebookin hallussa. Facebookin omistavat Mark Zuckerberg, Vanguard, BlackRock ja FMR/Fidelity. Vanguardin, BlackRockin, State Streetin ja FMR/Fidelity/Geoden OMISTAVAT suvut Rothschild, Rockefeller, Orsini, DuPont, Bush, Vanderbildt etc. Plus Euroopan kuninkaalliset.

  Tykkää

 4. Ja GLOBALISMIN taustavoimat ovat siis: Bill GATES, Jacob ROTHSCHILD, prinssi Charles, Klaus Schwab, Trilateraalinen komissio, jesuiitat, Lontoon City, Chatham House (Rothschildien ajatushautomo), Maltan ritarit, Council on Foreign Relations ja WEF.

  Tykkää

 5. Paikallinen ostoshelvetti ”informoi” kuulutuksessaan.
  ”Estä viiruksen leviäminen. Ota koronarokote.”
  Käsitääkseni edes ”rokotteen” valmistaja ei ole moista asiaa koskaan luvannut.
  Vapaata tulkintaa voi näköjään käyttää kuka tahansa, kunhan on agendan asialla.

  Tykkää

 6. Suuret annokset C-vitamiinia lievittävät sydänvaurioita koronapotilailla:
  Xia G, Qin B, Ma C, Zhu Y, Zheng Q. High-dose vitamin C ameliorates cardiac injury in COVID-19 pandemic: a retrospective cohort study. Aging (Albany NY). 2021 Sep 9;13(undefined). doi: 10.18632/aging.203503. Epub ahead of print. PMID: 34499050.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34499050/

  Tykkää

 7. Resonanssiterapiasta puhuttaessa pitäisi siihen liittää myös kaikki jo olemassa oleva tieto ihmisen ( eläinten) kehonvedestä, ihan solutasolla. Kaikki solumme sisältävät 30 % nk. structured oder hexagonal water ja 70 % nk. Bulk water.

  https://der-gesundheits-code.de/gesundheitscode_anm_ovs_hexagoles-wasser/

  Solujen sisältämän heksakonaalisen veden ( oikeammin vesigeelin) merkitys on terveytemme kannalta kaikkein tärkein,jopa tärkeämpi kuin ravintoon liittyvät asiat.

  Esimerkiksi alumiini, jota käytetään myös rokotteissa on yksi aine, joka tuhoaa kiteistä heksakonaalisen veden rakennetta ja sairastuttaa ihmisen.

  Ei lhme että kaikki informaatio, mikä liittyy koronapiikityshaittojen hoitomuotoihin pyritään tukahduttamaan alkuunsa. Jos keskustelu sallittaisiin paljastuisi nimittäin totuus nykyisen terveyden hoidon sairastuttavasta eikä parantavasta luonteesta ja kysymys kuuluisikin , kuinka pitkälle huuhaata ja/ tai jopa rikollista tämä nykyinen koululääketiede oikein on?

  Liked by 3 people

  • Resonanssiterapiaksi voisi katsoa myös parantavat laulut ja kirkkoliturgiat.

   Itse käyn lääkärissä jos on hiusmurtumaa isompi murtuma tai vakuutusasia, en juuri muuten.

   Keskustelua pitää käydä, sallittua tai ei. Ihmiset tarvitsevat toisiaan ideoiden pallotteluun ja kokemusten vertailuun yms.

   Äidinäidillä oli tapana sanoa ”Joka paskoo lähteeseen, jää janoiseksi”. Sopii myös tässä yhteydessä kun kehon tilaa ajattelee.

   Liked by 1 henkilö

 8. Olen nähnyt videon. Aivan täyttä hevonulostetta kaikki jutut siinä. Jos olisi päivä aikaa niin kirjoittaisin vastineen. Uskottavuus tältä medialta meni kertaheitolla. EI millään pahalla Riikka, mutta nyt tuli huti ja oikein iso sellainen.

  Tykkää

  • Avoimuudelta meni uskottavuus?

   Julkaisin Kaikuluotain-osiossa, jossa määritellään varsinaisen leipätekstin vieressä olevassa sinisessä laatikossa (oikea laita) ”Kaikuluotain julkaisee (vakavamielisiä, asiallisia) vieraskynä- ja mielipidekirjoituksia. Kaikuluotaimen julkaisut eivät (välttämättä) edusta AvoinMediaa tai toimituksen jäsenten käsityksiä ja ajatuksia”,

   ja kerron alalaidassa ”Lähteet: Moniammatillisen Koronakriisin Ratkaisuryhmän (MKR) 2 lehdistötiedotetta 10.9.2021”.

   Minulla ei ole mielipidettä bioresonanssi-hoidosta, en tiedä asiasta tarpeeksi muodostaakseni kantaa. Olen utelias ja avoin sen suhteen, mutta en sementoi koska en tiedä, minulta puuttuu tietoa.

   Ikävää, että koit negatiivisia tuntemuksia julkaisun takia.

   Tykkää

 9. Nämä olivat Dr Pierre Koryn twitteristä..

  https://mobile.twitter.com/PierreKory

  Nyt EES blogiltakin hyvä postaus, josta ilmenee, että Suomessa tieto ivermektiinin tehosta on ollut saatavilla alusta alkaen.

  Afrikassa tosiaan artemisiini ja ivermektiini (kts. Nobelin lääketieteen palkinto 2015) ovat olleet tehokkaita estämään wuhanin taudin levintää.

  Artemisiini (artesunaatti) onkin mukana WHOn Solidarity+ toisen vaiheen tutkimuksessa johon mm TAYS osallistuu.

  Solidarityn ensivaiheen tutkimuksessa mukana olivat Remdesivir, Lopinavir, Hydroklorokiini ja Faronin interferoni Turusta. Tulokset välttäviä.. toivon mukaan tuo artemisiini toimii paremmin. Jostain syystä ivermektiini ei päässyt Solidarity+ tutkimukseen mukaan.

  Tykkää

 10. Riikka kirjoitti: ”Ikävää, että koit negatiivisia tuntemuksia julkaisun takia.”

  Vastaan:

  Ei vaan ikävää, että näillä humpuukijutuilla diskreditoidaan koko asiallinen rokote- ja Covid-kritiikki. Syötetään vastustajan lapaan jääkiekkotermiä käyttääkseni. Nämä täysin järjen- ja tieteenvastaiset selitykset, joita Urbanski ja Korento syöttävät hyväuskoisille asiasta mitään ymmärtämättömille maallikoille, eivät ainoastaan vie pohjaa oikealta kritiikiltä antamalla lääkeyhtiöitä edustaville tahoille ”matalalla roikkuvan hedelmän” jolla voi helposti ja vaivatta leimata kaikki kriitikot huuhaan levittäjiksi vaan myös vaarantavat niiden rokotettujen terveyden ja kenties hengenkin ohjaamalla heidät väärille jäljille hakemaan apua uskomushoidoista sen sijaan, että vaatisivat oikeaan lääketieteeseen perustuvia hoitoja, jos niitä on. Se on vielä avoin kysymys, mutta mahdollisesti niitä on.

  Sinä Riikka tarjosit alustan tälle valeinformaatiolle tarkistamatta näiden kahden ”tutkijan” taustoja. Minä tarkistin molempien taustat jo kauan sitten, kun nämä ilmestyivät julkisuuteen kertomaan näitä uskomuksiaan.

  Kuten yllä kerrotusta käy ilmi niin nämä tarinat voivat aiheuttaa monenlaista vahinkoa sille liikkeelle, joka on noussut vastustamaan diktatuuria, pakkorokotuksia ja koronapasseja. Jos en olisi varma siitä, että nämä ihmiset ovat vain itsetehostuksen ja julkisuuden kipeitä petkuttajia (engl. grifter) niin voisi epäillä, että heidät on maksettu sabotoimaan kaikki yritykset haastaa valtiovaltaa ja globalisteja tässä Korona-huijauksessa. Mutta kun tietää ainakin toisen tekevän bisnestä noilla hoidoilla niin voi valistuneesti arvata, että kyse ei ole globalistien agendan tahallisesta tukemisesta.

  Olisit kyllä voinut tehdä vähän taustatutkimusta ennen kuin annoit alustan heille käyttöön. Tästä vaan nyt seuraa se, että näitä sun blogeja ei enää voi jakaa ainakaan ilman taustojen tutkimista ja kun blogeja on melkoisen paljon niin se tutkiminen vaatisi liian paljon aikaa, joten on pysyttävä niissä, jotka on luotettaviksi havaittu.

  Tykkää

  • Ymmärrän kyllä pointtisi, ei siinä mitään.

   Lähestyin asiaa sanan ja mielipiteen vapauden kannalta. Olen edelleen sitä mieltä, että saa sanoa ja olla mieltä. Mukaan lukien Urbanski ja Korento. Minun ei tarvitse olla heidän kanssaan samaa mieltä, eikä sinun, kenenkään ei tarvitse.

   Perusoikeus olla mieltä ja sanoa, pitäisikö se sitoa uskottavuuteen, oikeaoppisuuteen, samanmielisyyteen tmv? Älykkyysosamäärään?

   En halua, että AM:sta tulee umpiokupla.

   Mutta kuten sanottu, ymmärrän näkökantasi.

   Tykkää

 11. Intian pyhä joki Ganges täyttyy ruumiista – kuolleita haudataan nyt rantahiekkaan – Iltalehti 9.5.21

  Potilaita käännytetty sairaaloiden ovilta, ruumiita lattioilla ja pihoilla – koronakriisi leimahti Intiassa – Suomenkuvalehti

  400 000 uutta tartuntaa päivässä – Intian koronapainajaisessa pahin on vielä edessä, uskoo Suomen suurlähettiläs | Kaleva

  Kauheaa pelkopornoa, joka varmasti jäänyt kaikkien alitajuntaan. Mutta mikä on tilanne nyt?

  Uttar Pradesh, tänään 17 uutta tartuntaa päivässä. Asukasluku lähes 230 miljoonaa (45 x Suomen väkiluku)

  Pandemia käytännössä voitettu.

  https://coronaclusters.in/uttar-pradesh

  Syy: Ivermektiini.

  Ei ylitä uutiskynntstä.

  Tykkää

 12. Länsimaisessa Intia-uutisoinnissa on ollut muutenkin kaikkea erikoista tulkintaa ja horisonttipuutetta.

  Mietin, moniko ”sairaalan lattioilla maannut” tapaus on ollut ehtaa koronaa, vai ovatko köyhät esim. älynneet hyödyntää terveydenhuoltojärjestelmää hakeutumalla hoitoon, johon heillä ei muuten ole varaa, koronatoimia hyödyntäen.
  Slummialueilla varmaan makaa ruumiita kadulla joka päivä, kuolleina rahan puutteeen takia (ei ruokaa, ei hoitoa) ihan ilman koronaakin.

  Suomessa olen kiinnittänyt huomiota siihen, että ihmisten hampaiden kunto on alle parissa vuodessa silmin nähden heikentynyt. Johtuuko maskin käytöstä (suun pH ja bakteerikanta muuttuvat) vai mistä, en tiedä. Olen vain pannut merkille.

  Tykkää

 13. Isoina määrinä ivermektiini voi FDA:n mukaan olla vaarallista, ja mahdollisiin sivuvaikutuksiin lukeutuu pahoinvointia, oksentelua, ripulia, allergisia reaktioita, kramppeja ja jopa kooma tai kuolema.

  [Tosin myös vesi on vaarallista jos sitä juo ämpärikaupalla]

  USA:n ruoka- ja lääkevirasto FDA:n mukaan lääkkeellä ei ole mitään todistettua vaikutusta koronaa vastaan ja sen käyttö voi olla vaarallista. Asiasta kertoo esimerkiksi Washington Post. Myös Euroopan lääkevirasto EMA kehottaa olemaan käyttämättä ivermektiiniä koronaa vastaan.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/41b7230c-f9e3-46e0-97be-c70418a1a317

  Tykkää

  • Heh. Ivermektiini toimii.. siinä se probleema. Sitten loppuu geeni-injektioiden kauppa, kun pandemia saadaan hillittyä. Eikä koronapassiakaan enää tarvita.

   Jos todella halutaan pandemia aisoihin, kannattaa vetää piuhat irti korruptoituneesiin USAn lääkeviranomaisiin, jotka ajavat lääkeyhtiöiden etua. Sen sijaan täytyisi oppi hakea sieltä, jossa pandemia on saatu kuriin.

   Uttar Pradeshissa aloitettiin keväällä 2021 aktiivinen toiminta taudin ennalta ehkäisyyn ivermektiinillä, jota jaettiin tartunnan saaneille ja heidän lähipiiriin sekä jäljitettiin altistuneet, joille myös annettiin ko. matolääkettä. Tärkeä on huomata, että lääke on ennalta ehkäisevä, eikä auta enää, jos potilas on terminaalivaiheessa hengityskoneessa.. silloin tuskin mikään enää potilasta pelastaa.

   Tautitapaukset saatiin siten siis lähes häviämään. Tämä on hyvin dokumentoitu ja tietoa on laajasti saataville.. niille jotka tietoa hakee. Mutta vallitsevan tilanteen ymmärtäen, muita parannuskeinoja wuhaninflunssaan ei hyväksytä.

   Jokainen voi miettiä päissänsä, että miksi?

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s