Suuri koronaväittely — Amatöörinäyttelijäiden sketsi pui koronatoimia

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä (MKR) puuttuu 21.9.2021 päivätyssä tiedotteessaan ”Korruptio ja jääviys otettava huomioon koronakriisissä — Nyt aihe on leviämässä huumorin avulla suomalaisten tietoon” koronatoimista päättävien sidonnaisuuksiin, ja ilmoittaa olevansa ”lopen kyllästynyt Suomessa vellovaan korruptioon.

Johtavilla päättäjillä ja terveysviranomaisilla on massiivisia jääviysongelmia. Internetissä leviävä sketsikokoelma Suuri Koronaväittely nostaa näistä monia esille.

Moniammatillinen Koronakriisin ratkaisuryhmä kirjoittaa tiedotteessaan:

Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR syntyi vuoden 2021 alussa, sillä virallinen koronakriisin hoito vaikutti olevan täysin päätöntä. Hyvin pian kävi ilmi, että ”päätön toiminta” ei ollutkaan vahinko, vaan vaikutti tarkoitukselliselta.

MKR:n Korruptiontutkintatiimi huomasi mm. useimpien johtavien viranomaisten niin STM:ssä, THL:ssä ja Rokotetutkimuslaitoksessa olevan täysin jäävejä tehtäviinsä. Varsinkin kaksi viimeistä laitosta ottaa vastaan huomattavia rahasummia rokoteteollisuudelta, joten näiden ”asiantuntijoiden” sijasta päättäjiemme olisi kannattanut kuunnella koronakriisiin hoito-ohjeita riippumattomilta asiantuntijoilta. Vieläkään ei ole liian myöhäistä, mutta miksi vaikuttaisi siltä, että päättäjämme eivät edes haluaisi kuulla riippumatonta eli aitoa tiedettä?

PÄÄMINISTERI TIESI LAHJONNASTA JA PANDEMIAHUIJAUKSISTA

Harvassa maassa johtaja on niin eri mieltä korruptiosta ennen ja jälkeen valtaannousuaan kuin Suomessa. Pääministeri Sanna Marin kirjoitti vuonna 2010 blogissaan Raharikas Lääketeollisuus, kuinka päättäjiä, mediaa ja lääkäreitä lahjotaan liioittelemaan pandemioita. Nuorella Marinilla oli hyvin yksityiskohtaista tietoa korruptiosta Suomessa ja nyt pääministerinä vuonna 2021  hän näyttää unohtaneen kaiken tämän. Nuori Sanna kirjoitti miten pelkoa lietsomalla pyritään myymään rokotteita ja ajamaan kansakuntia heille haitallisiin kohtaloihin.

Moni on miettinyt, miksi pääministeri Marin on antanut Suomen vajota turhaan taloudelliseen, sosiaaliseen ja henkiseen romahdukseen hoitamalla koronakriisiä kaikin puolin epätieteellisesti. Onko syy dementia jo 30-vuotiaalla, korruptoituneet ”neuvonantajat” vai jokin muu?

GREAT RESET – KONTROLLIVALTIOON KORONAN AVULLA

Nyt oudon toiminnan syy mahdollisesti selvisi, sillä viime viikolla nostettiin julkisuuteen pääministerimme vakava sidonnaisuus: hän on Great Reset -totalitarismihankkeen johtajan Klaus Schwabin oppilapsi.

Epäsuorasti tämä tapahtuu kuulumalla Young Global Leaders -ryhmään, mutta YGL-johtohahmo Mariah Levin paljasti YGL-ryhmäläisten olevan sitoutuneita myös Great Reset -totalitarismihankkeeseen vahvasti. Ylikansallista fasismia ajava Great Reset -hanke veisi onnistuessaan ihmisiltä pois mahdollisuuden omistaa enää yhtään mitään sekä myös kaiken yksityisyyden, tarjoten tilalle lainausta suuryhtiöiltä ja digitaalista kontrolliyhteiskuntaa.

Marinin YGL-ryhmän johtaja Klaus Schwab paljasti kirjassa ”Covid-19 and The Great Reset”, miten koronaa hyväksikäyttämällä kansakunnat saadaan ajettua Great Resetin orjuusmalliin.

MIKSEI MAANPETOS-EPÄILYJÄ TUTKITA?

Toimivan oikeusvaltion ja demokratian vastuuviranomaiset käynnistäisivät vastaavassa tapauksessa (Schwab-Marin-gate) tutkinnan siitä, onko maanpetos tai valtiopetos -rikosten kriteerit täyttyneet. Nyt näin ei ole tapahtunut. Toki käskyjä on otettu ulkomailta ja erilaisilta eliiteiltä vuosisatoja, mutta koskaan ei näin läpinäkyvästi. Lääketieteen suurin vetoomus Great Barrington Declaration vaati jo yli vuosi sitten yli 40 000 lääkärin ja 14 000 tutkijan voimin hoitamaan koronakriisiä lääketieteen mukaisesti. Eli perinteinen pandemian hoitolinja on, että kaikki muut elävät normaalisti, mutta riskiryhmiä suojellaan.

Suomen käyttämillä erilaisilla sulku- ja poikkeustoimilla on tieteellisten tutkimusten mukaan voitu aiheuttaa jopa kymmenkertaiset tuhovaikutukset pitkäaikais- ja kerrannaisseurauksilla. Kun yritykset ajetaan konkurssiin, valtio ja perheet velkoihin, kansalaiset työttömiksi ja lamaantuneiksi, kaikki pelokkaiksi ja voimansa menettäneiksi, ovatkin he jo hyviä uhreja hyväksymään epätoivossaan vaikka Great Resetin tyylisen totalitaristisen järjestelmän. Onko kyseessä sattuma vai Schwabin käskytys?

SKETSIHUUMORILLA KORRUPTIOTA PALJASTAMAAN

Tuhannet lääkärit ja tutkijat ympäri maailmaa ovat pyrkineet tuomaan riippumatonta tietoa koronasta ihmisten ulottuville, vastapainoksi lääketeollisuuden myyntipuheita ja valheita julistaville viranomaisille. Moniammatillinen Koronakriisin Ratkaisuryhmä MKR on lääkäri Mikael Kivivuoren johdolla pyrkinyt tuomaan suomalaista korruptiota esille, jotta se voidaan puhdistaa.

Koska tiede ja todisteet eivät ole viranomaisia kiinnostaneet, on syytä olettaa korkeimman johdon olevan itsekin mukana tässä samassa korruptiossa. Ja koska lehdet ja televisiokaan eivät ole yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta korruptiota käsitelleet, tarvitaan muita keinoja. Onnenkantamoinen potki, kun anonyymien amatöörinäyttelijöiden ryhmä otti yhteyttä MKR:ään ja tarjosi levitettäväksi tuoretta sketsiään ”Suuri Koronaväittely”.

Sketsissä Valtioneuvoston joukkue kohtaa Riippumattomien joukkueen humoristisessa korona-aiheisten esiintymisten koosteessa.

Suuri K-väittely -SKETSI on katsottavissa
Youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=5kg5DvzlVZo

TokenTubessa: https://tokentube.net/v/2938142096/Suuri-K-V%C3%A4ittely

Tarkempi esittely sketsistä videon alateksteissä

Ideoita jatkosketseiksi ja hahmoiksi saa lähettää info@mkrsuomi.fi  

Ystävällisin terveisin, MKR Suomi

Artikkelikuvassa tuntemattoman some-taiteilijan tekemä kooste suomalaisista vaikuttajista, joilla on sidonnaisuus WEF:iin

23 comments

 1. Jos joku on JÄÄVI niin BILL GATES! Hän nimittäin OMISTAA sekä Pfizerin että BioNTechin osakkeita. Pfizer tienasi Q2/21 $33,5mrd KORONAROKOTTEILLA. Liikevaihto kohosi 92%. Oma lukunsa on miljoonilla DOLLAREILLA ostetut suomalaiset jotka esiintyvät ”ASIANTUNTIJOINA”. Ja maatamme hallitsevat WEF-SANNA ja WEF-Annika jotka ajavat DEMOKRATIAN ja IHMISOIKEUKSIEN vastaista KOMMUNISTISTA SIDOSRYHMÄTALOUTTA. Pol Pot kävi silmälasipäisten ihmisten KIMPPUUN. Sanna ja pomonsa ministeri KIURU ovat ryhtyneet VAINOAMAAN median säestyksellä MYRKKYPIIKISTÄ kieltäytyviä ihmisiä. Miten tämä kaikki on MAHDOLLISTA? Eikö kukaan valvo Suomessa LAKIA. Katri Kulmunin mukaan GREAT RESET on salaliittoteoria! Eliitin juoksutytöillä on kuitenkin kohtalona tulla heitetyksi SUSILLE sillä he ovat lopulta MAAILMANHALLITUKSEN tiellä. KORONAHUIJAUS on paljastunut. PCR-testi ei erota koronaa ja influenssaa TOISISTAAN. Koronaan kuolleiden määrää on liioiteltu KYMMENKERTAISESTI. Teholla olevat ovat YLIPAINOISIA ja MAAHANMUUTTAJIA. Passi on VALVONTAMEKANISMI joka johtaa SIRUTUKSEEN. Nyt on JOHTOPÄÄTÖSTEN AIKA!

  Tykkää

 2. https://steigan.no/2021/09/tyske-forskere-fant-udeklarerte-metallfragmenter-i-vaksinene/

  Saksalaiset patologit järkyttyneinä. Videolinkki löytyy artikkelista mutta ei YouTuben kautta joka on sen heti sammuttanut. Sisältö on lähinnä alan ammattilaisille, mutta laitettakoon tiedoksi, ettei kukaan voi sanoa: miksi kukaan ei kertonut ?

  Jutun otsikko johtaa hiemaan syrjään vaikka on sinänsä oikea. Purnukoista löytyi kylläkin metalleja, mutta videolinkin (1 t 15 min) pääaiheena on vainajien kudosnäytteiden analyysi. Tämä on paitsi saksaksi niin varsin ammattispesifiä, etten lähde purkamaan muuten kuin sanomalla, että se mitä maineikas mikrobiologi Sucharit Bhakdi sanoi mRNA -aineiden vaaroista näyttäisi toteutuvan täysimääräisesti. Näytteissä on selkeät viitteet useista erilaisista keholle vahingollisista reaktiosta ja mikä vielä oudompaa, patologit ovat löytäneet ilmiöitä, joille heillä ei vielä ole nimeäkään. ”Olen analysoinut 40 000 vainajan näytteet urani aikana”, sanoo patologi, ”tällaista en ole koskaan kohdannut”.

  Saksan valtion viranomaiset ovat tehneet kaikkensa, jotta rokotekuolemia ei tutkittaisi. Maassa on kuitenkin riittävästi eläkkeellä olevia ammattilaisia joiden ura ei mene katkolle vaikka he kertoisivat mitä todella tapahtuu.

  Tykkää

  • kappas vaan, kun virassa toimivat ei ole järin innostuneita tutkimaan nyt mitään niin saksanmaalla vanhat konkarit patologipatut on ruvennu hommiin… palanneet eläkepäiviltä vähä diagnosoimaan

   heillä näkyy jo olevan verkostoa ja avustajia, eikä kaikki ole eläkkeellä…

   projektin sivu:
   https://www.pathologie-konferenz.de/

   ja englanninkielinen versio:
   https://pathologie-konferenz.de/en/

   tuossa taitais olla pressikonferenssin video, saksantaitoisille:
   ”Pressekonferenz: Tod durch Impfung/Undeklarierte Bestandteile der COVID-19-Impfstoffe”
   https://odysee.com/@de:d/Pressekonferenz–Tod-durch-Impfung-Undeklarierte-Bestandteile-der-COVID-19-Impfstoffe:b

   tässä versio jossa pikapikaa tehty simultaani päällepuhuttu käännösdubbaus englanniksi:
   https://odysee.com/@en:a5/PK_Tot-durch-Impfung_english:a

   mukana siis myös Viviane Fischer ja useita tutkijoita

   Fischer on ”Investigative Corona Committee Germany” -tiimistä eli lakimies Fuellmichin joukkuetta…

   tuosta alkuun jos kiinnostaa komitean mättö:
   https://corona-ausschuss.de/en/

   suurin osa aineistosta tuossa on saksankielistä, mutta etusivulla linkki Dr.Wolfgang Wodargin yhteenvetoon, siinä käännöstekstit englanniksi – tiftiä tarinaa

   Tykkää

  • Muutkin kuin saksanmaan patologipatut on tehneet samantapaisia outoja löytöjä piikkien jäljiltä, tutkijoita on enemmänkin.

   Tässä lakirouva ja lääkäri kertovat havainnoistaan Etelä-Afrikassa:

   https://odysee.com/@jermwarfare:2/zandre-botha:a?r=8JrtmdFEADaeDugwzSgoL9mLhUSXADYn

   Lainoppinut on Riekie Erasmus, hän kertoilee että on koettanut löytää väkeä tutkintoihin… ei hanki löytyä, virkavalkotakkiset ei halua kajota juttuun pitkällä tikullakaan, sikäläisiä patologeja on kieltäynyt tehtävästä, isot labrat väistelee – menee tietty hallinnon tukiaisrahat jos avaavat nokkansa. Mutta Erasmus aikoo jatkaa sinnikkäästi.

   Tutkiva lekuri on Zandre Botha, kertoilee että verinäytteiden tutkiminen on hänen erikoisalaansa ja siinä hänellä on pitkä kokemus. Hän kuvailee tutkintakeinojaan ja esittelee mikroskooppikuvia piikitettyjen verinäytteistä… löydökset on outoja, vähän samantapaisia kuin saksalaisten tutkijoiden havainnot. Lääkäri Botha sanoo että ei ole ennen nähnyt mitään vastaavaa.

   Eräästä havainnosta Botha kertoo tarkemmin: ”stacking rouleau”, aggregations of red blood cells, eli punasolujen aggregaatio, jos oikein ymmärsin… sitä ilmiötä hän kertoo nähneensä joka ikisessä piikitetyiltä otetussa verinäytteessä. Jotain hiukan samansuuntaista hän kertoo nähneensä joissakin (mutta ei kaikissa) verinäytteissä jotka on otettu potilailta joilla on ”stage 4, stage 5 cancer” tai HIV.

   Uuuh… jotensakin hyytävää…

   Tykkää

 3. ”MIKSEI MAANPETOS-EPÄILYJÄ TUTKITA?
  Koska tiede ja todisteet eivät ole viranomaisia kiinnostaneet, on syytä olettaa korkeimman johdon olevan itsekin mukana tässä samassa korruptiossa”

  Ympyrä on sulkeutunut, historia toistaa itseään, kun ei nähtävästi ole halua ottaa opiksi menneestä.
  Päinvastoin kuin kansalliset edut vaativat, toimii taas tämä maamme viime sotiin johtanut klikki, (joka Kekkosen ajan joutui elämään hallitusti) se on jälleen hiipimällä 40v. ajan rakentanut epäisänmaallisia suhteita rikollisesti vastoin perustuslakiamme jonka huippentuma on tämä kansanmurha ja väestön vaihto.
  Ilmeisesti nämä kansanpetturitahot tuudittautuvan siihen, ettei heitä tuomita, koska oikeuslaitos joutuisi myös itse syyttetyjen penkille, mutta ilmeisesti siihen luottivat myös ne jotka vehkeilivät ja liittoutuivat fasistivoimmien kanssa, salaten ja valehdellen kansalle, saattaen Suomen viimme sotiimme, mutta toisin kävi.
  Nuoremmalle polvelle jollekka maamme murheitten ajat ovat kaukaisia asioita ja kouluille muokatun historiantiedon varassa, kehoitan itseopiskeluun (se on Isänmaallista), oletikki kun arkistot ovat avautuneet.
  Valmista tutkittua tietoa on jo kylliksi, ettei tarvitse kuin kirjastosta hakea, yksi pikkutarkasti analisoiva teos on: Lauri Teivaisen kirjoittama SOTA SUOMESSA ja ertyisesti luku s.321 paljastaa Suomen hakeutumisen Saksan alisteiseksi vasalliksi.

  Tykkää

 4. > Amatöörinäyttelijäiden sketsi pui koronatoimia >

  Pieni korjaus otsikkoon: kyllä nämä kuvassa olevat henkilöt ovat ihan aitoja ammattinäyttelijöitä. Heidän työnsä perustuu NWO-käsikirjoitukseen eli näyttelijä-suoritukseen, josta he saavat palkkaa… ja vieläpä bonuksien kera. Poliittinen eliitti näyttelee ammatikseen – laadusta voidaan tietty kiistellä 🙂

  Tykkää

 5. terveystalo potkaisi jo toisen lääkärin pellolle, missä viipyy ns. tutkiva journalismi vai onko terveystalo ns. ”suojeluksessa”?

  Tykkää

 6. Käsitykseni mukaan ns.Terveystalo toimii NSA:n/CIA:n Suomen toiminnan tukikohtana. Se on huomattava ”työterveyspalvelujen” tuottaja. Data ovat varmaan myös WHO:n käytössä. Tiedot potilaista siiryvät rekisteriin rapakon taakse sekunnin murto-osassa. Saadun aineiston pohjalta voidaan toimia minuuteissa ennaltaehkäisevien toimenpiteiden muodossa Suomen rahavaltaeliittiä suojaten ja juonia punoen. Esim. poliisivoimien hälyttäminen korkea-arvoisten toimijoiden suojelemiseksi ja pahaa-aavistamatonta hölmöä kansalaista vastaan käy käden käänteessä.
  THL toimii tietenkin suoraan em. tahojen ohjauksessa. Tässä oli kuvattuna maamme merkittävä vallankäytön malli.

  Tykkää

 7. Anti-Spiegelin toimittaja, Thomas Röper Pietarista:

  Pentagonilla on Ukrainassa ja Georgiassa n. 20 biolaboratoriota. Julkisuudessa on ollut paljon esillä Richard-Lugar-Zentrum Tbilisissä. Ulkomaisilla kontrolloijilla ei ole mitään asiaa näihin jenkkilaitoksiin. Niiden rakennuskustannukset ovat kohonneet miljardiin dollariin, maksajana Pentagon.
  Virallisen version mukaan tutkimus näissä keskittyy biologisiin vaaroihin. Viime vuosina toistuivat kuitenkin testit, jotka ovat yhteydessä biologisiin ja kemiallisiin aseisiin. Esim. gruusialaisiin alokkaisiin on pistelty monenlaisia injektioita tauteihin, joita ei vuoristomaassa esiinny.
  Tällaista toimintaa USA siis harjoittaa Venäjän rajojen välittömässä läheisyydessä, naapurimaissa.

  https://www.anti-spiegel.ru/2021/betreibt-das-pentagon-menschenversuche-in-georgien

  Tykkää

 8. melkoista näytelmää oli myös eduskunnan kyselytunti,jossa tiedeministeri,jollaisena oikein halusi itse itsensä esittää ja sitä painottaa,hänen erittäin ”tieteelliset” argumentit oli,mustamaalausta,demonisointia,leimaamista,syyttelyä…
  marinin oikein erikoisella logiikalla,kertoi,ettei ole ongelma hänen WEF jäsenyytensä…koska siihen kuuluu paljon muitakin pitkin maailmaa,ja suomessakin useissa eduskuntapuoleissa siihen kuuluvia,no, varmaan sama ei päde perinteiseen järjestäytyneeseen rikollisuuteen,eli mitä enemmän jäseniä,sen vähemmän vaikutusta…

  muutenkin passin puolesta puhujien syyt passin tarpeeseen erittäin epäloogisia,ja siitä tietää,että todellinen tarkoitus on saada rokotusten kautta ihmiset siihen passiin mukaan,ei mitkään terveydelliset syyt.
  josta olisi jonkun pitänyt osata kysyä,ja vaatia lupausta lakiin kirjattatuna,ettei passiin tulevaisuudessa tulla lisäämään mitään muita ”ominaisuuksia”

  Tykkää

  • Todella esittävät Alfred Hitchcockin tason näytelmää, mutta on sentään yksi edustaja joukossa jolla pysyy jalat maassa ja tuo totuuden kaikkien näiden marionettien tietoisuuteen, eli Ano Turtiainen.
   Kun tämä kupla kohta puhkeaa, niin eivät arvon edustajat voi piilotella tekosiaan vetoamalla tietämättömyyteensä.

   Mieleen tulee pakostakin kysymyksiä esim.
   Mitä ovat hirviöt? Ovatko he kuvitteellisia kauhukertomusten olioita, elikä loukkaako se sadun oliota jos vertaa heihin niitä jotka pystyvät suorittamaan (vaikkakin mahdollisesti kiristyksen alaisina) kansansa joukkomurhaa ja väestön vaihtoa?
   Jos toiseksi sitten ajattelisi loisia, koska nämä ylimieliset ”kekkeruusit” elelevät korkeapalkkaisina kansanelätteinä, tuottaen pelkästään tuhoa ja pahoinvointia, niin sempä vuoksi sillä loukkaisi loista, kun yleensä loisen intresseihin kuuluu elellä symbioosissa isäntä kanssa, näin varmistaen oman elämänsä jatkuvuuden.
   No ihmiseksi heitä ei voi tunnistaa, pelkästään jo siksi, kun ihmislaji muodostuu kahdesta sukupuolesta, mutta he edustavat omien juttujensa mukaan aivan jotain muuta ja Suomalaiseen-ihmisyyteen on aina kuulunut kansan yhteenkuuluvuus, sillä se kuona joka on tukeutunut kansanpetokseen on aina lopuksi tuomittu.

   Kovasti on nostettu painetta kansalaisten ja oletikki lasten piikitykselle, kumpa tämän rättikuonoisen lammaskatraan silmät vihdoin avautuisivat eivätkä hakisi sitä natsipassia, juuri tätä heräämistä nämä kansanpetturit pelkäävät.

   Tykkää

  • Vain spekulointia tämäkin. Syy takin kääntöön lienee ollut manipulointi, ylipuhutuksi tuleminen eli ihmisyyden näkökulmasta katsottuna Marinin tietämättömyys maailmaa johtavista hirviöistä. Onko Sanna Marinin edes lukenut Klaus Schwabin kirjaa, jossa tavoitteet on selvästi tuotu esiin. Joku virolainen taisi myöskin tietämättömänä väheksyä Marinia kaupanmyyjätaustaa, koska ei tiennyt Marinin maisterintutkinnosta mitään.

   Kuinka moni maisterintutkinnon suorittanut meillä uskookaan Mariniin eikä kyseenalaista pseudopandemiaa?

   Vaikea uskoa että Marin on täysin tietoisena ottanut ”pestin” vastaan: pääministeri joka johdattaa 70 % suomalaisista koehenkilöiksi ( jotkut sanovat koe-eläimiksi) kokeellisiin koronarokotuksiin. -Miltähän se tuntuu?

   Asia näyttäisi olevan kumminkin päin sama. Yksilöiden on löydettävä itse raja, jota ei hyväksy. Marin ei pidä rajan löytämistä itselleen tarpeellisena kuten eivät myöskään sinisilmäiset koronarokotetut.

   Vasta sitten kun nykyistä suurempi osa suomalaisista omakohtaisten kokemusten kautta havahtuu todellisuuteen ,voi muutos parempaan alkaa. Miten suureksi niin Marinin kuin muiden päättäjiensyyllisyyden taakka siihen asti tuleekaan lopulta kasvamaan!

   Liked by 2 people

   • Niin, se on todella outoa, että selkeitä rajoja asetetaan niin vähän valtavirta-”asiantuntijoiden” ja -maallikoiden piirissä.

    Esim. millään ei selviä julkisesti eikä kysyessäni yksityisesti, mihin C19-piikitetyt laittavat rajan. Niinkö ettei 2. piikkiä, ei 3. piikkiä vai ei 4. piikkiä? Niinkö, ettei jokin tietty määrä enemmän haittoja saa tulla kuin Sikapiikistä.. ja sitten tehdään jotain, jotta hulluus loppuisi, mitä? Aletaan vihdoin noudattamaan sitä, mitä maskitutkijoista ja käsidesitutkijoista yli 99 % on aina sanonut ja kehotetaan olemaan ottamatta C19-piikkejä?

    Lisäksi useimmille enemmistö haitoista ei tule ensimmäisten kuukausien aikana…

    Tykkää

 9. IS jatkaa ansiokkaasti rokottamattomien syyllistämistä: 1.10 ”näkökulma:ensin yliääkäri petäjän lausuntoa jota tS tulkitsee seuraavasti:petäjän logiikka kulkee näin:virus jää kiertämään keskuuteemme, siitä ei pääse yli eikä ympäri. mutta koska koronarokote on tehokas, turvallinen ja suojaava, voi täyden rokotussarjan ottamalla lähes poistaa itseltään riskin vakavalta sairastumiselta”….ja fimea tukehtuu haittailmoituksiin joita ” tehokas ja turvallinen” k-rokote on aiheuttanut…..entäs turhat kuolemat ?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s