Uusi uskonto

Jouko Piho

Maailmaan on syntynyt uusi uskonto: Koronausko.

Koronauskovaiset tuntee maskeista ja siitä, että he ottavat aina vain uusia rokotteita, joiden aiheuttamista haittavaikutuksista ja kuolemista he eivät välitä, koska heidän luottamuksensa uuden uskon ylipappeihin on hyvin vahva: eiväthän asiantuntijat, poliitikot, viranomaiset ja vielä kirkkojen edustajat voi kaikki olla väärässä.

Ja kun kerran mediakin on vielä samaa mieltä ja rummuttaa koronauskon ilosanomaa joka päivä – tästä tehokkuudesta Göbbelskin olisi kateellinen – niin kyllä tässä oikeassa uskossa ollaan, miettii koronauskova. Hän halveksii mielessään maskittomia ja koronarokottamattomia ihmisiä kansan ja yhteiskunnan vastuuttomina vihollisina.

Noille on aivan oikein, että he eivät koronapassista kieltäytyessään pääse mihinkään tapahtumiin, matkoille tai ruokakauppaankaan. Siitähän oppivat, kurjat harhaoppiset, kun saavat kärsiä, sihisee koronauskovainen kiihkossaan. Kunnes sihinä lakkaa ja pihinäkin, ja henki erkanee äkillisesti ruumiista.

Myrkyllisen koronarokotteen aiheuttama veritulppa.
Mutta siitähän ei media raportoi. Eihän sellaista edes tapahdu, uskotaan.

Koronausko on tällä hetkellä maailman vahvin ja nopeimmin leviävä uususkonto,
joka on kietomassa koko ihmiskunnan pauloihinsa.

Siellä täällä on kuitenkin ihmisiä, jotka eivät lähde tähän taitavasti propagoituun massahulluuteen mukaan. He ovat valmiit seisomaan pystypäin oman vakaumuksensa puolesta, vaikka se merkitsisi karanteenileirille tai vankileirille sulkemista tai jopa teloituksia.

He ajattelevat, että on parempi olla vähemmistön kanssa oikeassa kuin enemmistön kanssa väärässä.


Kuva: Miroslava Chrienova, cromaconceptovisual, waldryano via Pixabay; FreeSVG (CC0). Kuvanmuokkaus: Johanna L

11 comments

 1. Tuskimpa edes vähemmistön kanssa oikeassa.ihmiset on saatu pelkäämään,eivätkä näin ollen usko vaan toivovat ettei omalle kohdalle osuitään ikäviä seurauksia piikin tai minkään muun suhteen

  Tykkää

 2. ”Koronauskovaiset tuntee maskeista..”

  On vaikea olla uskomatta Amerikkalaisten Demareiden, etenkin presidentti Obaman jo vuonna 2014 julkisuuteen möläyttämää tietoista ja täysin tahallista tulevaa biologisilla aseilla tapahtuvaa terroritekoa.

  Obaman 2014 kiusallinen Freudilainen lipsahdus?

  Vaikka en minkään ihanne uskovainen olekkaan niin itse ainakin uskon tuota Obaman onnekasta ennustetta ja että tuo Obaman ennustama biologiseksi aseeksi tarkoitettu pöpö riehuu nyt ympäri maailmaa ja niittää ihmisiä minkä kerkeää. Ne jotka selviävät tuosta primäärisestä uhkasta niitetään sekundaarisella aseella joka lienee näissä kokeellisissa injektioissa.

  Itse ajattelen niin että molempia tärppeja on syytä karttaa ja sen verran ”uskovainen” itsekkin väksisin olen että siellä missä ihmisiä on suljetussa tilassa tiiviissä ryhmissä niin pyrin maskilla tietoisesti ainakin omalta osaltani minimoimaan sisään hengittämääni viruspartikkeleiden määrää. Uskon näet siihen tiedemisten selitykseen että elimistön luonnollinen immuniteetti ja puolustus saattavat hyvinkin selvitä pienemmistä virusten kerta-annosmääristä lievillä oireilla. Eli vaikka tuolla hengitys ”maskilla” ei kaikkia viruspitoisia partikkeleita saadakkaan siivilöityä hengitysilmasta niin osan se joka tapauksessa suodattaa ja se riittää ainakin minulle.

  Ohi tämäkin kurjuus vielä joskus menee, joten parempia aikoja odotellessa ni maskit kannattaa vetää naamalle aina kun tarve vaatii.

  Tykkää

  • Hyvä klippi, joka paljastaa tästä ”kauan sitten suunnitellusta” PLANDEMIASTA kaiken oleellisen. Obama vertasi pelottavaa virusta osuvasti spanish-flu’hun, mutta…..

   THERE WAS NO SPANISH FLU!

   ”There was no 1918 Spanish flu – 50-100 million people were exterminated by vaccines and aspirin. Mandated vaccines at the end of the war, forced on soldiers triggered lots of horrible symptoms of all kinds and lots of deaths and it was all blamed on a mysterious flu… Vaccines set off symptoms and death, everyone was told there was a flu pandemic…”

   Uskotteko Obaman tai vaikkapa Sanna Marinin ottaneen rokotuksen?

   Hell no!

   Tykkää

   • Hanna on ainakin kertonut julkisesti sairastaneen covid-19 taudin ensimmäisten joukossa (sattumaa tai ei) sekä antaneena oman rokotusvuoronsa muille.

    Mitenkään epäilemättä hänen kertomansa tiedon paikkansapitävyyttä ei hänen asemassa voi toisaalla olla rokottamista tai rokotepassia vaatimassa, mikä on selkeä eturistiriita.

    Tykkää

 3. Olen katsonut näitä miekkareita eduskunta talon edessä järjästetyillä mielenosoituksilla. Ei ole oikein mitään merkitystä talon sisälläolevia ei kiinosta.
  Jospa ne pidettäisiin, HS n, Ylen ja MTv 3 toimialojen edustalla oikeanlaisilla julisteilla ja puheilla häpäitäisiin näiden uutisointia. Ja huudettaisiin yle valehtelee HS valehtelee MTv valehtelee. Oisko tässä järkee, varsinkin aamuteeveen paskanpuhumisen aikaan.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s