Terveysviraston johtaja pyysi mustamaalauskampanjaa

The Ohio Star uutisoi Yhdysvaltain kansanterveyslaitosta (National Institutes of Health, NIH) johtaneen tri Francis Collinsin pyytäneen sähköpostitse Yhdysvaltain koronatsaaria tri Anthony Faucia diskreditoimaan ja lyttäämään median avulla The Great Barrington Declaration -aloitetta ja sen allekirjoittaneita lääkäreitä ja tutkijoita. Allekirjoittaneita tutkijoita ja lääkäreitä on yli 60 000, maallikkotukijoita 836 337 henkilöä.

Barrington -julistuksen laatijat ovat epidemiologit, professori Martin Kulldorff Harvardin yliopistosta, Oxfordin yliopiston professori Sunetra Gupta ja professori Jay Bhattacharya Stanfordin yliopistosta. Julistus ehdotti vanhojen ja hauraiden suojaamista samalla kun nuorten ja terveiden elämä voisi jatkua normaalina.

Collins kirjoitti Faucille 8. lokakuuta 2020 ”Tämän kolmen laitama-epidemiologin […] laatima ehdotus näyttää saavan kovin paljon huomiota osakseen — jopa allekirjoituksen Nobel-palkitulta [strukturaalisen biologian professorilta, biofyysikko] Mike Leavittilta. […] Tarvitaan nopea ja tuhoisa julkinen alasvienti julistuksen perusteista. En ole vielä nähnyt mitään sellaista verkossa.”

Viikko kirjeen jälkeen Fauci alkoi epidemiologien julkisen häpäisemisen. Hän sanoi haastattelussa hänen itsensä, koronanyrkki Deborah Birxin sekä tartuntatautivirasto CDC:n johtajan, tri Robert Redfieldin kaikkien olevan ”suuresti vastaan” Barrington-julistusta. Fauci tuomitsi Barrington-julistuksessa esitetyn, infektion kautta hankitun luontainen laumaimmuniteetti -lähestymistavan.

— Nyt tiedän, miltä tuntuu joutua oman hallituksen propgandahyökkäyksen kohteeksi, Bhattacharya kommentoi Twitterissä nähtyään Collinsin kirjeen Faucille.

Kommentti:

Birx ja Fauci molemmat ovat työskennelleet rokotteisiin sijoittavan Bill Gatesin rokotteisiin liittyvissä hankkeissa. Anthony Fauci kuului Bill Gatesin rahoittamaa ja ideoimaa “Rokotteiden vuosikymmen” –kampanjaa vetäneeseen johtoneuvostoon. Bill Gatesin rahoittama Maailman terveysjärjestö WHO lanseerasi kampanjan vuonna 2011.

Faucin virasto, kansallisen terveysviraston (The National Institutes of HealthNIH) alainen, allergia- ja infektiotautien laitos (National Institute of Allergy and Infectious Diseases, NIAID) on “solminut kumppanuussuhteen” Gatesin rahoittaman rokoteliitto GAVIn kanssa. Myös GAVI rahoittaa WHO:ta.

Deborah Birx sekä hänen molemmat lapsensa ovat työskennelleet Gatesille. Birx istui vielä vuonna 2020 Gatesin rahoittaman Global Fundin johtokunnassa vetäen koronantorjuntatoimia Bill Gatesin rahoittaman IHME:en (Institute for Health Metrics and Evaluation) suunnitteleman mallin mukaan – mallin, joka on jo osoittautunut epäonnistuneeksi laskuharjoitukseksi.

Gates rahoittaa säätiönsä kautta myös tartuntatautivirasto CDC:ta.

Lähde:

Heine, Debra | The Ohio Star (22.12.2021): In Email to Fauci, National Institutes of Health Director Collins Asked for Media Hit Piece to Smear ‘Fringe’ Harvard, Stanford, Oxford Epidemiologists

9 comments

 1. On tullut aika ottaa pesäeroa geeniropeloituihin myrkkypuoskareihin. Tuo tänä päivänä saksan poliisien käytössä oleva koronakeppikin tulee vielä tarpeeseen meille luomuihmisille pitämään mutantit meistä loitolla.

  Liked by 1 henkilö

 2. kulldorff myöskin twiittasi mustamaalauksen jälkeen,jossa kertoi,että kutsu julkiseen debattiin on edelleen voimassa,jollaista ei olla nähty,eikä tulla näkemään,ihan syystä,että valheet ei vaan kestä järkevää julkista keskustelua

  Liked by 2 people

 3. Pfizer maksoi 40 miljoonaa dollaria asiantuntijalle, joka suositteli ivermektiiniä koronan hoitoon. Lahjuksen saatuaan hän kertoi WHO:lle että ivermektiini pitää julistaa kielletyksi hoitomuodoksi.

  Tykkää

  • Bill Gatesin rahoittama Unitaid maksoi Liverpoolin yliopistolle 40 000 000 dollaria, koska U of L virologi tohtori Andrew Hill hylkäsi aiemmat johtopäätöksensä, jonka mukaan ivermektiini tehoaa covidiin, ja sen sijaan edistää väärennettyä tiedettä päinvastoin. Tämä antoi WHO:n epäluotettavimman perusteen estää ivermektiinin käyttö, mikä aiheutti 15 000 ihmisen tarpeettoman kuoleman joka päivä.

   https://drtrozzi.org/2021/12/14/dr-andrew-hill-40-million-504000-people-die/

   Tykkää

   • Kokeellisille lääkkeille/rokotteille voidaan antaa hätämyyntilupa VAIN, jos tautiin ei ole ennalta olemassa toimivaa hoitoa! Siitä syystä kaikki toimivat hoidot kiellettiin ja niistä valehdellaan.

    Tykkää

 4. Dr.Pierre Kory mättää menemään substackissa:

  ·· The Global Disinformation Campaign Against Ivermectin in COVID-19 (Part I)

  ·· The tactics deployed by the pharmaceutical industry in their decades-long war
  ·· on generic drugs reached a zenith during COVID-19… and have resulted in
  ·· true crimes against humanity.

  https://pierrekory.substack.com/p/the-global-disinformation-campaign

  ·· ”…the workings of the most heinous disinformation campaign
  ·· ever waged by the pharmaceutical industry in history…”

  Ivermektiinin mustamaalaamisessa on kyse muustakin kuin sen blokkaamisesta k-taudin hoidon suhteen… massiivinen mollauskampanja on jatkunut pitkään, lääketeollisuus ei tykkää ”geneerisistä lääkkeistä”.

  Ihan pikkupennejä ei ole aiemminkaan pyöritelty ja nyt k-tautitilanteiden melskeissä rohtomaakarien rahasampo on saanut uutta vauhtia…

  Dr.Kory selventää lukuisilla esimerkeillä näkemystään että kyseessä on farmaseuttisen teollisuudenalan kaikkien aikojen häijyin disinformaatiokampanja.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s