Kolmannes vanhuksista kuoli – ”Ei johdu k-rokotteesta”

Kolmannes Hampshiren Basingstokessa sijaitsevan hoivakodin asukkaista kuoli kolmen viikon sisällä koronarokotusten aloittamisesta, uutisoi Southern Daily Echo.

Pemberley House Care Home -nimisessä hoivakodissa puhkesi koronavirusepidemia pian rokotusten aloittamisen jälkeen: yli 60% asukkaista antoi positiivisen testituloksen. Kolmen viikon sisällä 22 vanhusta hoivakodin 72 asukkaasta oli kuollut.

Hampshiressa – poisulkien Portsmouthin ja Southamptonin – on Kentin jälkeen korkeimmat hoivakotikuolleisuus-lukemat: 22. tammikuuta 2021 mennessä 684 henkilöä oli kuollut alueen hoivakodeissa.

Lääke- ja terveydenhuoltovirasto ilmoitti, ettei ole viitteitä siitä, että kuolemat olisivat johtuneet rokotteista:

Ei ole mahdollista saada rokotteesta koronaa, mutta on mahdollista, että sairastat koronaa huomaamatta oireita ennen kuin otat rokotuksen.

Ei ole odottamatonta, että jotkut ihmisistä sairastuvat luonnollisesti ikänsä tai perussairauksiensa vuoksi kohta rokotuksen jälkeen, ilman että rokote näyttelisi mitään osaa.

Medicines and Healthcare Products Regulation Agency (MHRA)

Tietovuotajiksi ryhtyneet terveydenhuoltohenkilökunnan jäsenet ovat eri mieltä viranomaisten kanssa.

Eräs heistä, ”James” (nimi muutettu) kertoo, että vuoden 2020 aikana juuri kukaan ei sairastunut koronaan hänen työpaikallaan, eikä kukaan kuollut. Rokotusten alettua Pfizer/BioNTechin kokeellisella mRNA-rokotteella, 14 vanhusta kuoli kahden viikon sisällä. ”James” kertoo myös, että monet vanhukset, jotka aiemmin kävelivät tai kävivät älykästä keskustelua, eivät enää kykene siihen.

”Jamesin” mukaan vanhukset, jotka ovat kieltäytyneet rokotteesta, eivät ole sairastuneet.

KUVAKAAPPAUS Daily Mailin artikkelista
Coronavirus outbreaks kill dozens at care homes:
24 elderly residents die in Hampshire while second tragedy in the Midlands leaves nine dead

Sininen palkki: kaikki kuolemat, Punainen palkki: ”koronakuolemat”

Daily Mailin tekemän taulukoinnin perusteella ”koronakuolemat” ovat lähteneet nousuun rokotusten alettua joulukuussa 2020. Myös Suomessa ja Gibraltarilla on ollut havaittavissa sama ilmiö.

CDC: VAERS Database

Yhdysvaltain tartuntatautiviraston (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) ylläpitämään VAERS -rokotehaittarekisteriin oli ilmoitettu 22. tammikuuta 2021 mennessä 329 kuolemantapausta Modernan ja Pfizer/BioNTechin koronarokotteista. Tammikuun 15. päivä VAERSissa oli 181 koronarokotteisiin liittyviksi ilmoitettua kuolemantapausta, joten parissa viikossa niitä oli tullut lisää 148.

Yli yhdeksäntuhannen koronarokotteista tehdyn haittailmoituksen joukossa on lievempien haittojen joukossa 104 pysyvää haittaa, 11 syntymävauriota, 722 sairaalakäyntiä, ja yli kaksituhatta päivystyskäyntiä. Vain noin 1 prosentti haittavaikutuksista ilmoitetaan.

Koronarealistit -sivuston – jolla ei ole facebook-ryhmää – uutiskirje siteeraa hoitohenkilökunnan jäseneltä saamaansa viestiä Suomen tilanteesta:

Monisairaat, heikossa kunnossa olevat potilaat eivät enää kestäneet rokotteen tuomaa immuunireaktiota. Potilaita ei kuitenkaan rokotettu vastoin heidän tahtoaan. Tiedän kuitenkin, että dementiaosastolla rokotettiin potilaita ilman, että edes kysyttiin potilaan omaisilta. Juuri nämä potilaan ovat tänäkin päivänä ilman mitään oikeuksia. Ja jos pakkorokottamiset tulevat, ovat kaikki vanhukset vaaravyöhykkeessä.

Jokaisen lääkärin ja jokaisen hoitajan/terveydenhoitajan pitäisi ymmärtää, että rokottaminen on rasite tällaisille potilaille, joilla on juuri ja juuri voimaa elää. Tietysti, jos potilas itse ehdottomasti haluaa rokotteen, niin se on annettava. On myös muistettava potilaan itsemääräämisoikeus.

MTV uutisoi aiheesta 23. tammikuuta otsikolla: Hoitajat avoimina tunnoistaan koronarokotteen eturintamassa: ”Tuntuu, että olemme koekaniineja yhdessä vanhusten kanssa”

PÄIVITYS 6.2.2021 klo 09:29 FIMEAn 5.2. 2021 päivitettyjen tietojen mukaan Suomen tilanne haittavaikutusilmoitusten osalta näyttää vastaavan muiden maiden tilannetta: korrelaatio rokotusten ja kuolemien väliilä on. Anafylaktisia shokkeja on ilmoitettu 9 tapausta.

Haittavaikutusilmoitukset, joissa on ilmoitettu kuolemantapauksesta

Fimeassa on 2.2.2021 mennessä käsitelty 11 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joissa kerrotaan potilaan menehtyneen. Yksi ilmoitus koski työikäistä potilasta, jolla oli kuoleman selittävä sairaus jo ennen rokottamista. Ilmoituksista kymmenen koskee hoivakotiasukkaita, joista yksi on ollut alle 80-vuotias, neljä 80-90-vuotiaita ja viisi yli 90-vuotiaita. Heillä kaikilla on ollut pitkälle edenneitä perussairauksia.

Hoivakotiasukkaista kuudella ei ilmennyt rokottamisen jälkeen selkeitä oireita, ja menehtymisen arvioitiin liittyvän muihin sairauksiin. Neljälle potilaista nousi kuume rokottamista seuraavina vuorokausina. Vaikka heidän katsotaan menehtyneen pitkälle edenneisiin perussairauksiin, rokotteen mahdollista myötävaikuttavaa roolia ei voida täysin poissulkea. 

FIMEA: Koronarokotteiden haittavaikutusilmoitukset, tilanne 5.2.2021

Kommentti

Pfizer/BioNTechin oma koeseloste ”Tutkimus COVID-19 vastaisten RNA-rokote-ehdokkaiden turvallisuudesta, siedettävyydestä, immunogeenisyydestä ja tehokkuudesta terveissä yksilöissä”, joka löytyy Yhdysvaltain terveydenhuollon kansallisesta lääketieteen kirjastosta (US National Library of Medicine) kertoo, että koronarokotekoe päättyy 31. tammikuuta 2023:

Study to Describe the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of
RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals

Jokainen koronarokotteen ottanut on osa koetta, vaikka he eivät itse sitä tietäisikään.

Viranomaiset, hallitukset, media, terveydenhuolto eivät tosiasiassa tiedä, johtuvatko — tai että ne eivät johdu — vanhusten kuolemat kokeellisesta, testivaiheessa olevasta mRNA-rokotteesta, eivät voi tietää, koska koe on kesken. Heidän sanomisensa eivät perustu tietoon, ne ovat rauhoittelupuhetta.

RS

Lähteet

Evans, Ryan | Sourthern Daily Echo (28.1.2021): Coronavirus outbreak: 22 deaths at Pemberley House Care Home

Jewers, Chris | Daily Mail (29.1.2021): Coronavirus outbreaks kill dozens at care homes: 24 elderly residents die in Hampshire while second tragedy in the Midlands leaves nine dead. https://www.dailymail.co.uk/news/article-9198345/24-elderly-residents-die-Hampshire-second-tragedy-Midlands-leaves-nine-dead.html

Kuva: lisa via Twitter

Lisätty 4.2.2021 klo 07:33 hoitajan (”James”) haastattelu suomenkielisellä tekstityksellä

18 comments

  • Meillä on artikkeli noista Gibraltarin tapauksistakin https://avoin.media/2021/01/24/k-rokotukset-uusien-k-kuolemien-taustalla/

   VigiAccess -tietokannan mukaan pelkästään Pfizer/BioNTechin Comirnaty-koronarokotteen haittavaikutusluettelo on 53763 ilmoitusta.

   Blood and lymphatic system disorders (2526)
   Cardiac disorders (2615)
   Congenital, familial and genetic disorders (4)
   Ear and labyrinth disorders (1137)
   Endocrine disorders (8)
   Eye disorders (1791)
   Gastrointestinal disorders (13511)
   General disorders and administration site conditions (33058)
   Hepatobiliary disorders (30)
   Immune system disorders (1004)
   Infections and infestations (2322)
   Injury, poisoning and procedural complications (750)
   Investigations (4204)
   Metabolism and nutrition disorders (988)
   Musculoskeletal and connective tissue disorders (15680)
   Neoplasms benign, malignant and unspecified (incl cysts and polyps) (9)
   Nervous system disorders (24350)
   Pregnancy, puerperium and perinatal conditions (34)
   Product issues (32)
   Psychiatric disorders (2124)
   Renal and urinary disorders (287)
   Reproductive system and breast disorders (275)
   Respiratory, thoracic and mediastinal disorders (5932)
   Skin and subcutaneous tissue disorders (8259)
   Social circumstances (240)
   Surgical and medical procedures (271)
   Vascular disorders (2605)

   http://vigiaccess.org/?fbclid=IwAR0M5V23f4Ucx5md_ZkU5Hbvh0uLdh4qg05MRsF8XWB2qekcYXKL4bB63sQ

   Tykkää

 1. Virusten asiantuntija, alan huipulta, professori Sucharit Bhakdi Saksasta, antoi julki tukensa sunnuntain Wienin mielenosoittajille, joita olikin ennätysmäärä, kymmeniä tuhansia. Joukossa oli paljon nuoria. Bhakdi ilmoitti, että coronavirusvaihe on ohitettu. Hän varoitti rokotusesta ja pyysi, etteivät ihmiset ottaisi sitä.
  Professori on kirjoittaut kirjan ”Corona-Fehlalarm”, ( Corona – väärä hälytys), joka on ilmestynyt myös englanniksi. Siinä hän kertoo, kuinka virukset toimivat. Corona on vain normaalia lievempi flunssa perusterveelle ihmiselle.

  Angela Merkel onkin myöntänyt, että coronasulut, maskit ym, toimenpiteet ovat nimenomaan poliittisia ratkaisuja, kun on kysytty, miksei hän ota huomioon asiantuntijatietoa useista lähteistä päätösten perustaksi. Saksassa ainut ”oikea tieto” on vain yhdessä paikassa, Robert Koch – instituutissa, ja ”coronavihitty” lääkäri Drostenilla, jonka väitöskirja on tuhoutunut yliopistonarkiston ”vesivahingossa”.

  Tykkää

  • Alusta asti on ollut ilmiselvää, että kyseessä ovat poliittiset ratkaisut, joilla ei ole mtn tekemistä tieteen kanssa. THL:n Mika Salminen sentään sanoi Verkkouutisten jutussa WHO:n olevansa läpeensä poliittinen ja politisoitunut toimija.

   Tykkää

   • Kukaan ministeri ei halua keskustella kysymyksistä, joihin hänellä ei ole vastausta .

    Jaa no, ehkä Petteri Orpo, joka vastasi kaikkeen ”valinnanvapaus” — millä hän tarkoitti, että emme anna teille vaihtoehtoja.

    Tykkää

  • ”Pitäisikö koronarokotteen ottaminen säätää pakolliseksi kaikille, joille rokote sopii?”

   Sanna ei vastannut kysymykseen, mutta voinemme päätellä, mikä vastaus olisi ollut …jos nuo kuntavaalit eivät olisi niin kiusallisen lähellä.
   __

   AM 4.2: ”YLElle vastanneista 141 kansanedustajasta yli 90 prosenttia vastasi ’ei’. Kyseenalainen kunnia -galleriassamme esittelemme kahdeksan ’kyllä’ vastannutta kansanedustajaa ja Hjallis ’en osaa sanoa mutta kyllä’ Harkimon selityksineen sekä sivuosissa vielä kolme muuta ’en osaa sanoa’ vastannutta.”

   https://avoin.media/2021/02/04/pakkorokottaja-galleria

   Tykkää

 2. Kohta alkaa tulla ruumiita..

  mRNA rokote, ei ole rokote.Normaali rokotehan toimii siten, että se sisältää joko kuollutta, tai heikennettyä versiota siitä viruksesta, jota halutaan torjua. Sitä kun ruiskutetaan elimistöön, niin immuunijärjestelmä oppii tunnistamaan ko.viruksen ja tulevaisuudessa, jos kyseinen virus yrittää päästä ihmiskehoon, niin immuunipuolustus torjuu sen.

  Mutta mutta..Koska tätä kyseistä virusta (covid-19), ei ole koskaan pystytty eristämään, niin ei myöskään voi olla kuollutta, tai heikennettyä versiota siitä, joten ei voi olla toimivaa rokotettakaan.

  mRNA-”rokote” sisältää ”koodin” tästä covid-19 viruksesta, joka laittaa ihmisen omat solut tuottamaan tätä virusta, ja jonkun logiikan mukaan ilmeisesti sitten sitä kautta elimistön pitäisi oppia puolustautumaan sitä vastaan.

  Eli terveisiin ihmisiin ruiskutetaan ainetta, joka muokkaa soluja tuottamaan tätä virusta ja ties mitä muuta haittoja se voi tehdä, kun kyse on vain viruksen dna pätkästä kyhätystä aineesta.

  Virus itsessäänhän ei ole sen tappavampi, kuin perus influenssa, mutta nyt tätä mRNA-”rokotetta” ruiskutetaan terveisiin ihmisiin ja siis levitetään vain virusta, tekemällä terveetkin sairaiksi, niin voidaan jo puhua massamurhista!

  Normaali, terve ihminen terveellä immuunipuolustuksella kyllä kestää tämän taudin, aivan kuten muutkin koronavirukset ja influenssat. Kohta alkaa heikommat ihmiset, vanhukset ja pitkäaikaissairaat ym. riskiryhmät harvenemaan, kun virusta vain levitetään näillä ”rokotteilla”.

  Tehosterokotuksia odotellen..

  Tykkää

  • mRNA-rokote ei tosiaankaan ole rokote niinkuin useimmat rokotteen käsittävät. Siksikin valitsimme artikkelikuvaksi Modernan (vastuuvapautus-)suostumuslomakkeen, jossa näkyy, että kyseessä on kokeellinen tuote ja että ottajaa edellytetään suostumaan haittavaikutuksiin.

   Paperissahan lukee:

   ”Ymmärrän, että rokote on kokeellinen, ja sille on myönnetty vain hätäkäyttölupa; se ei ole [Yhdysvaltain elintarvike- ja lääketurvallisuusvirasto] FDA:n hyväksymä rokote.”

   ja

   ”Olen tietoinen siitä, ettei ole takeita siitä, että koronarokotteen ottaminen suojaa koronatartunnalta. Ymmärrän, että ollakseen tehokas rokote vaatii toisen annoksen.”

   ja

   ”Ymmärrän ja tunnustan, että [rokotteella] on riskejä ja potentiaalisia haittavaikutuksia, joista osa on tuntemattomia. Raportoitujen haittavaikutusten joukossa on mm. kipu pistoskohdassa, väsymys, päänsärky, lihas- ja nivelkivut, vilunväreet, kuume, pistoskohdan turpoaminen ja punoitus, pahoinvointi, huonovointisuus, imusolmukkeiden turpoaminen.”

   (Ikävämmät kuten kuolema, halvaukset ymv. on korvattu ”osa tuntemattomia” -ilmaisulla)

   ja ”Ymmärrän ja tunnustan, että rokote saattaa aiheuttaa allergisen reaktion.”

   ja ”Ymmärrän, että tällä kertaa ei ole saatavilla vaihtoehtoisia rokotteita.”

   ja ”Ymmärrän, että voin konsultoida valintani mukaista lääkäriä saadakseni neuvoja rokotteen ottamisen kanssa.”

   Tykkää

   • Niinpä.. Lääkeyhtiöt pesevät kätensä jo etukäteen. Väestön harvennus tässä on menossa ja bill gates ja kumppanit kyllä tietävät mitä ovat tekemässä.. Median avulla on saatu ihmiset hysteerisesti oikein vaatimaan itselleen ja kanssaihmisilleen rajoituksia, maskeja ja rokotteita.

    No saas nähdä, että kuinka tässä käy, kun jo näin lyhyessä ajassa alkaa porukkaa putoilemaan. Eiköhän kohta putoa suurelta massaltakin suomut silmiltä, että mistä tässä kaikessa on kyse, lockdowneineen ym.

    Tykkää

 3. Pietu, on ollut viihdyttävää seurata tilastojumppaa: kriteerit ovat muuttuneet kesken tilastoinnin ymv.

  Myös ”luova ajattelu” sen selittämisessä, että kolarissa kuollut vanhus on koronakuollut, jos häneltä on 28 vrk:n aikana positiivinen testitulos, mutta rokotteella ei ole yhteyttä kun rokotusten alkamisten jälkeen kuolee tai sairastuu koronaan.

  Luulisi yhä useamman alkavan kiinnittää huomiota ristiriitaisuuksiin.

  Tykkää

 4. Joo. Ei tätä enää kauaa pysty valtamedian avulla pitää piilossa näitä juttuja.. Muuten Kiitos sinulle Riikka, tuli joskus vuosia sitten luettua paljonkin sinun blogejasi, taisi olla Uusi Suomi lehden sivuilla, muistan että oli silmiä avaavia juttuja. En muista johtuiko siitä että lopetin, kun almamedia osti usarin, niin muuttui pskalehdeksi. Vai bannattiinkö sinut? UMV lehdessä oli uutinen ja linkki tänne, niin täytyypä alkaa taas seurailemaan 🙂

  Tykkää

  • Ei PCR-testi sinällään vaan näytteenottopuikko, jonka avulla yliopistossa kehitetty pölyhiukkasen kokoinen, loista matkiva mikroväline ”theragripper” voidaan ujuttaa paha aavistamattomaan ihmiseen. Sen jälkeen theragripper tarttuu koukuilla kiinni kudoksiin.

   Selostuksen mukaan theragripperin ontto keskikohta voidaan ladata valituilla kemikaaleilla, huumeilla tmv. ja kun ruumiinlämpo lämmittää mikrovälinettä, se avautuu päästäen sisältönsä kehoon.

   Sillä lailla ainakin saisi kätevästi synnytettyä toisen aallon 😉

   Tykkää

 5. YLE tänään (16.2): ”Miksi Suomi rokottaa vanhat ensin? Takaisin Pasilaan -podcast hankki vastaukset parikymppisten kysymyksiin koronarokotteista

  Sairaanhoitohenkilökunta ja vanhukset ensin – koska on nuorten vuoro saada koronarokote?

  Sote-henkilöstöä rokotettiin Helsingissä tammikuun alussa. Onko ok mennä bileisiin kun riskiryhmäläiset on rokotettu? Onko koronarokotteen valmistuksessa käytetty kananmunaa? Takaisin Pasilaan -podcastissa vastataan parikymppisten kysymyksiin koronarokotteista.

  Koska on minun vuoroni saada koronarokote? Tämä lienee rokotekysymyksistä se yleisin, mutta todella vaikeasti vastattava. Jos olet pari-kolmekymppinen, perusterve ja työikäinen, aikasi ei ole vielä. Koska sitten?”

  https://yle.fi/uutiset/3-11792422

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s