Tietoa koronarajoitusten tarpeellisuudesta yrittäjille!

AvoinMedialla on kunnia julkaista koronatoimien vaikutuksista yhteiskuntaamme huolestuneiden TURKULAISTEN yrittäjien kirje suomalaisille – etenkin yrittäjille – joiden hyvinvointia ja elantoa tuhotaan ylhäältä käsin, huonoin perusteluin.

Onko mielessäsi käynyt epäilys siitä, onko meneillään olevissa koronarajoituksissa järkeä?

Vielä keväällä 2020 koronaviruksesta ei ollut riittävästi tietoa, joten rajoitukset olivat silloin perusteltuja. Nyt tiedetään, että suurimmassa vaarassa ovat riskiryhmäläiset: vanhukset ja henkilöt, joilla on vakava perussairaus.

Rajoitustoimet

Tutkimukset osoittavat, ettei sulkutiloilla ole merkittävää vaikutusta epidemian hallinnassa.
Itse asiassa tilanne on muuttunut pahemmaksi niissä maissa, joissa on ollut ankarimmat sulkutoimet, esimerkiksi Italiassa, Espanjassa ja Belgiassa.

John Ioannidis on yksi maailman johtavimpia epidemiologeja. Hän on verrannut laajoja sulkutiloja siihen, että jos ihmisellä olisi kädessään nivelkipua, häneltä poistettaisiin koko käsivarsi.
Ioannidiksen mukaan rajoitustoimien ei pitäisi kohdistua koko väestöön.

Suomessa koronatoimia on kritisoinut muun muassa THL:n entinen johtava korona-asiantuntija, tällä hetkellä WHO:n asiantuntijana työskentelevä, infektioepidemiologian dosentti Jussi Sane.
Hän kommentoi lasten maskitusta: ”Näyttöön perustuva kansanterveystiede on totaalisen kuollut, voipi varmaan vaihtaa alaa.”

Oletko miettinyt, miksi julkisuudessa ei ole nähty keskustelua rajoitustoimien hyödyistä verrattuna haittoihin? Ilman perusteellista analyysiähän voi käydä niin, että sulkutoimista johtuvat haitat tulevat olemaan suurempia kuin hyödyt.

Koronapandemian takia on supistettu terveydenhuollon toimintoja. Esimerkiksi monet sydän- ja syöpäsairaat eivät saa nyt parasta mahdollista hoitoa. Asiantuntijoiden mukaan kasvaneiden hoitojonojen purkaminen saattaa viedä vuosia.

Myös mielenterveysongelmat ovat lisääntyneet. Esimerkiksi nuorisopsykiatrian ylilääkäri Kim Kronström kuvaa nuorisopsykiatrian tämän hetken tilannetta lähes katastrofaaliseksi.

Vaikutukset yrittäjyyteen

Kansakunnan terveyden pohjana on hyvä talous. Suomalaiset yrittäjät luovat perustan hyvinvoinnille.

Jo viime vuoden elokuussa 11 % palvelualan yrityksistä arvioi olevansa vaarassa joutua konkurssiin. Marraskuussa vastaava luku oli 20 %. Tilastokeskuksen mukaan palvelualojen ahdinko jatkui edelleen maaliskuussa 2021. Elpymisen merkkejä ei ole näkyvissä uusien sulkujen takia.

Haluammeko, että 1990-luvun laman seuraukset toistuvat?

Uutisointi

Koko epidemian ajan uutisointi on keskittynyt lähinnä tartuntatapausten ja altistumisten määrän toistuvaan raportointiin. Nämä eivät kuitenkaan kerro siitä, miten paljon todellisia sairastapauksia on. Sairaaloissa ja tehohoidossa olevien määrä antaa kuvan vakavammin sairastuneiden määrästä.

Aiempina vuosina epidemioiden mittarina on käytetty kuolleisuuslukua asukasmäärään nähden. THL:n mukaan koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa.

Miksei mediassa juurikaan puhuta oman immuunijärjestelmän vahvistamisesta? Tutkimusten mukaan esimerkiksi riittävällä D-vitamiinin saannilla on suuri merkitys koronaan sairastumisessa.

Yrittäjät yhteen!

Olisiko mielestäsi tarvetta yrittäjien verkostoitumiselle?

Voit ottaa yhteyttä meihin, sähköpostiosoiteemme on:
yrittajatyhteen@protonmail.com
Jos koet asian tärkeäksi, voit jakaa tätä viestiä myös muille yrittäjille.
Terveisin,
turkulaiset koronarajoituksista huolestuneet yrittäjät
huhtikuussa 2021

Katso myös

(videon kesto 5 min)

Tämänhetkisistä koronatilastoista
Uuden Ajan Uutiset 25.3.2021

Lähteet

Koronasta kansantajuisesti (infektiolääkäri Teija Puhto)
Oulun yliopistollinen sairaala | YouTube (23.2.2021)

Koronarealismia kootusti (yrittäjä ja kansalaisaktivisti Ossi Tiihonen)
(31.10.2020)

”lockdown is a nuclear weapon that destroys everything” (epidemiologi John Ioannidis)
Co-Immunity | YouTube (16.8.2020)

”Onneksi Turun kaupunki keskittyy…” (infektioepidemiologian dosentti Jussi Sane)
via Twitter (24.3.2021)
’Tilanne lähes katastrofaalinen’ – Itsetuhoisia nuoria nukkuu täpötäyden nuorisopsykiatrian osaston lattioilla Turussa” (Turun Sanomat 23.3.2021)

Ko­lum­ni: Korona rikkoo hoi­to­ta­kuun rajat (toimittaja Minna Akimo)
Kaleva (9.10.2020)

Koronan aiheuttamien hoitojonojen purkamiseen voi mennä jopa kaksi vuotta
Vaarala, Viljami | YLE (9.8.2020)

Paltan kysely: Jopa 20 prosenttia palvelualan yrityksistä arvioi olevansa konkurssivaarassa – elokuussa vastaava luku oli 11 prosenttia
STT | YLE (17.11.2020)

Väestön D-vitamiinitasot nopeasti kuntoon ja Suomi normaaliksi (epidemiologi Mikko Paunio)
via Puheenvuoro Uusi Suomi (18.9.2020)

Kuva: kuvakaappaus Googlen (kuva!)haun ”closed business” tuloksista, Gerd Altmann via Pixabay. Kuvanmuokkaus Johanna L

2 comments

 1. Koronahuijauksessa on kyse kontrollista ei terveydestä. Bill Gates ei ole ihmiskunnan suuri hyväntekijä. Microsoftin tarkoitus on integroida terveystiedot maksujärjestelmiin. Jos et ota rokotteita, voidaan sinulta evätä ostaminen ja myyminen. Rokotepassi, digitaalinen ID ja siru. Koronan todellinen tarkoitus on saada ihminen ottamaan rokote, joka mahdollistaa passin joka mahdollistaa sirun. Suomessa Sitra kehittelee maksamisen ja terveystietojen yhdistämistä. Sitran hallituksessa istuvat Jorma Ollila ja Tarja Halonen. Do I need to say more..?

  Tykkää

  • Noin vuodessa on kansasta muokattu idioottilauma joka kulkee rätti kuonon päällä ja syyllistää ne jotka syntymäoikeudellaan hengittävät raikasta ilmaa alistumatta käyttämään terveyttä heikentävää laumatunnusta, eli kuonokoppaa.
   Tiedossani ei ole yhtään koronnaan kuollutta ja edes siihen sairastunutta eikä kukaan muukaan joilta olen kysellyt sellaisista ole tiennyt, näyttää siltä, että nämä koronnan uhrit on vaan YLEn tuottamia kuulopuheita.
   Menneinä vuosina kun joitakin epidemioita on liikkunut, niin ne on kaatanut väkeä petiin miltein joka kodissa ja ollaan todellakin sairastettu, mutta nyt on aivan toisin, elikkä tämä on falski valhe jonka päämääränä on saada peloteltua väestö piikitettäväksi ja mitä siellä ihmisiin todellisuudessa injektoidaan onkin sitten suuri kysymys.

   Tämä on valmistelua johonki isompaan mihinkä kuuluu kansan alistaminen kontrolliin, sillä maamme perustuslakeja rikkoneet maanpetturit pelkäävät joutumista vastaamaan teoistaan kansalle, joka on vähitellen heräämässä ja ennen sitä nämä globalistien sätkynuket valmistelevat katastrofia jonka nojalla saataisiin pysyvät poikkeustilat, ilmeisesti toivossa pääsevänsä luistamaan vastuustaan, kuin luikahtaa koira veräjän raosta.
   On muistettava, että olemme käytännössä miehitetty maa ja varmaankaan ei näitä matuja (nuoria miehiä sota-alueilta) ole tänne ilman suunnitelmaa rahdattu läpi EU-maitten ja viime silauksena ruotsin perille avustamana.
   Kautta maailman globalistien pelit ovat pelattu ja ainoaksi pelastukseksi kautta historian nämä keinottelijat turvautuvat maailmansotaan putsataksensa ”pelipöydän” ja hyötyäksensä, elikkä hääräävät silloin kuin varkaat tulipalossa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s