Massamedia on ihmiskunnan vihollinen

Mielipidetutkimus-yritys Rasmussen Poll teki heinäkuussa 2021 Yhdysvalloissa pienen otannan mielipidekyselyn valeuutisista ja luottamuksesta massamediaan. Vastaajilta kysyttiin luottavatko he heille tarjottuihin poliittisiin uutisiin, kuinka suuri ongelma valeuutiset uutistarjonnassa ovat, sekä kuinka vahvasti he ovat samaa tai eri mieltä ”Media on ihmiskunnan vihollinen” -väittämän kanssa.

Kyselyyn vastanneista 23% oli vahvasti eri mieltä ”Media on ihmiskunnan vihollinen” -väittämän kanssa, ja 36% oli eri mieltä. Samaa mieltä väittämästä oli 58%, joista 34% vahvasti samaa mieltä. 61% puolueisiin sitoumattomista vastaajista piti mediaa ihmiskunnan vihollisena.

Kaiken kaikkiaan siis lähes 60% vastanneista piti massamediaa ihmiskunnan vihollisena.

Valeuutisia piti todellisena tai jokseenkin suurena ongelmana 92% kyselyyn vastanneista republikaaneista ja 74% demokraateista. Kaikkiaan 83% vastanneista piti valeuutisia isona ongelmana.

Saadut vastaukset ovat linjassa aiempien vuosien kyselytulosten kanssa.

Kommentti

Vastaajilta kysyttiin yleisellä tasolla heidän luottamustaan massamediaan ja poliittiseen uutisointiin. Yhdysvalloissa massamedia on vahvasti ”vasemmalle” kallistuvaa, demokraatteja promotoivaa. Tuloksia ei voi laittaa esimerkiksi ex-presidentti Donald Trumpin (rep) puheiden syyksi, sillä kyselyyn vastanneet demokraatit ja riippumattomat tunsivat republikaanien lailla suurta epäluuloa uutisten luotettavuutta ja ”omia” medioitaan kohtaan.

Näin suuri epäluottamus ei myöskään synny hetkessä, epäluottamuksen on täytynyt kasvaa vuosien mittaan; Trump todennäköisesti sai vastakaikua valemedia-puheillaan, koska sanoi ääneen sen, mitä enemmistö amerikkalaisia mediankuluttajia jo ajatteli.

Aiheeseen liittyy:

* Tietämättömyyden demokratia on huono juttu!

* Vastamedia on poliittista vastarintaa

* Epäluottamuksen aika voi olla toivon ajan alku

* Tietovuoto: Reuters, BBC ja Bellingcat brittihallituksen Venäjä-vastaisissa salaoperaatioissa

Artikkelikuva: Rasmussen Reports

36 comments

 1. Millaisiahan tuloksia kyselytutkimuksiin tulisi, jos ihmiset tietäisivät että koronauutisointi on käyttäytymistieteilijöiden suunnittelemaa? Sadan prosentin epäluottamus?

  Pelko on tehokas suostuttelija: koronavirus-uutisointiohjeistus käyttäytymistieteilijöiltä https://avoin.media/2020/07/30/pelko-on-tehokas-suostuttelija-koronavirus-uutisointiohjeistus-kayttaytymistieteilijoilta/

  Marinin hallituksen mielikuvaohjaillut koronatoimet https://avoin.media/2021/06/23/marinin-hallituksen-mielikuvaohjaillut-koronatoimet/

  Tykkää

 2. Comcastin (NBC) omistavat VANGUARD ja BLACKROCK. Disneyn (ABC) VANGUARD ja BLACKROCK. AT&T:n VANGUARD ja BLACKROCK. Viacomin omistajat ovat yllättäen VANGUARD ja BLACKROCK. Vanguard on BlackRockin PÄÄOMISTAJA. Vanguardin ja BlackRockin omistavat ns. ILLUMINAATTISUVUT. Kukahan mahtaa omistaa PFIZERIN? Aivan oikein: Vanguard, State Street, BlackRock ja Geode. Maailmaa hallitsee OKKULTISTINEN DEEP STATE VARJOHALLITUS. BlackRock hallitsee myös FEDIN. Globalistieliitin päämäärä on GLOBAALI SOSIALISMI. MEDIA on keskeisessä AIVOPESUROOLISSA. Kolmas boosteri on KYMMENEN kertaa tehokkaampi! Etelä-Afrikasta löytynyt VAARALLINEN VARIANTTI! Näitä tarinoita saamme kuunnella kunnes Bilderbergin puuhaama MAAILMANHALLITUS on pystyssä. David Rockefeller kerran kiitti Washington Postia ja New York Timesia että ovat pitäneet demokratian vastaisen TEKNOKRATIAN salassa. ROCKEFELLERIT muuten löytyvät WHO:n perustamisen taustalta.

  Tykkää

 3. Minusta ei kannattaisi omaksua tätäkään huonoa amerikkalaista tapaa, että liberalismin ja vasemmistolaisuuden kesken laitetaan yhtäläisyysmerkit. USA nujersi vaesmmistolaisuutensa osin väkivalloin jo 1930-luvulla eikä se siitä toipunut. Nykyliberaaleja hömpsötyksiä sponssaavat USA:n valtamediat eivät ole vasemmistolaisia muussa merkityksessä kuin, että ovat konservatiiveistä vasemmalla puolella. Perinteinen vasemmistolaisuus oli radikaali talouspolitiikassaan mutta varsin konservatiivi moraalisäännöissään. Sitä hirvittäisi nykyliberaalit muotivirtaukset.

  Lännen vasemmisto alkoi hiipua jo kauan ennen kuin Neuvostoliitto lakkautti itsensä, eikä vasemmistosta perinteisessä mielessä voi enää puhua Euroopassakaan. Neuvostoliitosta voi sinänsä ajatella mitä haluaa mutta sen poistuminen aiheutti sen, että länsivallat näkivät mahdollisuutensa ratkaisevasti helpottuneen käyttää sota-asetta politiikan jatkeena. Näin alkoivat interventiosodat 1991 ja siitä eteenpäin. Mediassa sotainto jaettiin kaikissa leireissä, konservatiivit, liberaalit ja vihreät varsinkin Saksassa ja myöhemmin muualla. Sen verran vasemmistoa oli vielä Saksassa, että he eivät lähteneet Irakin sotaan kun taas Angela Merkel olisi sen tehnyt.

  Jos Yhdysvaltain sotaistoriaa katsoo laajemmin, taitaa liberaali puoli johtaa sotaisuudessa mutta vain vähän. Ainut liberaali jonka väitetään pyrkineen sotaisuudesta irti oli John F. Kennedy, ja siksi hänet raivattiin pois tieltä.

  Mutta massamedia on epäilemättä ihmiskunnan vihollinen edelleen. Sen rooli oli merkittävä kun sotien värittämä 1900-luku sai alkunsa ja kun Euroopan maat yllyttivät itsensä sotaan naapureitaan vastaan 1914 vaikka näitä hallitsivat suvut jotka olivat sukua keskenään jopa läheisesti. Ja ensimmäisen sodan aiheuttamat kaunat veivät toiseen. Olisi luullut, että edes nuoremman sukupolven medialukutaito olisi parempi ja se näkisi kulissien taakse, mutta ei, pikemminkin päinvastoin.

  Kuka vetelee naruista. Ovatko vanhat finanssivuvut vasemmistolaisia ? Tai uudet monimiljardöörit ? Nyt hallitaan pelon voimalla. Jos perinteinen sota ei onnistu niin löytyy muita uhkia joilla kansat alistetaan. Ja media on se joka kampanjat toteuttaa. Mitään perinteisesti vasemmistolaista tässä ei ole mutta miljardöörien mediat osaavat psyykkauksen, ja vetoavat siihen mikä kansaan uppoaa. Kun vanhaa vasemmistoa vielä oli jalkeilla otettiin kaupallinen seksi avuksi. Sillä saatiin duunarit lukemaan muuta kuin työväenlehtiä. Silloin myi paljas pinta – nyt apokalyptiset tarinat maailmaa uhkaavasta tuhosta.

  Tykkää

  • Alle kirjoitan edellisen.

   ”USA nujersi vaesmmistolaisuutensa osin väkivalloin jo 1930-luvulla eikä se siitä toipunut”.
   Juuri näin.
   Suomessa sitä yritettiin nujertaa Saksalaisten turvin v.1918 luokkasodassa ja sen jälkeen parinkymmenen vuoden vainolla, mutta ihmisyyden voitettua toisessa maailmansadassa Neuvostoliiton yli-inhimilisten uhrausten kustannusten hinnalla pääsi vähempiosaisten / sorrettujen asiaa ajavat tasavertaisiksi parlamentissamme.
   Enempää ei nyt siittä edistyksestä ja hyvinvoinnista mitä tämä kehitys kansallemme ja maallemme toi, sillä se on faktaa jota ei voi kiisää, mutta totean vaan, että Suomessa todellisen vasenmistolaisuuden nujertamiseen kului noin puolivuosisaataa kauemmin, se vasemmistoliitto jota nyt pidetään ainakin julkispuheissa usein jonakin ”komarien” tyyssijana on jo perustaessaan suunnitellusti ollut demareitten ”käsikassara”.

   Tykkää

 4. Ovatko vanhat finanssivuvut vasemmistolaisia ? Tai uudet monimiljardöörit ?

  ÄÄRI Oikeisto( Ei Median leimaamat Liikkeet) ja ÄÄRI Vasemmisto (Median palvomat Liikkeet) …Ajavat….Sama Päämäärä.

  ..TÄYTTÄ KONTROLLIA…MONOPOLIA…Kaikilla Aloilla…Sekä Keskiluokan ja Aidon Älymystön Tuhoa…

  Tykkää

 5. Kyllä. Pönttölän Valtamedia on ihmiskunnan suurin vihollinen ja hyvänä kakkosena tulee koulutus – varsinkin yliopistot. Ihmiset maksaa täällä Jenkkilässä tähtitieteellisiä summia saadakseen lapsensa yliopistoihin, kuten Harward, joissa heille opetetaan päivät pitkät tieteen varjolla solutettuja valheita. Koulut edustavat lasten äärimmäistä aivopesua; kriittinen ajattelu ja asioiden kyseenalaistaminen on kielletty.

  CURRENT TOP TEN LIES:

  1. Covid 19 ”virus” ja rokotukset / AIDS scam / valelääketiede

  2. Luonnon katastrofit (ihmisten massamurhat by DEW = Directed Energy Weapon)

  3. Aurinkokeskeinen maailmankäsitys/pyörivä pallo

  4. YK, mukaan lukien kaikki kansainväliset organisaatiot, hyväntekeväisyys ja ihmisoikeusjärjestöt

  5. NASAn ”valetiede” ja kaikki ”astronautteihin” ja avaruuteen liittyvät uutiset

  6. NATO/organisoidut sodat/terrorismi

  7. Nukkehallitukset/presidentit/ministeriöt jokaisessa valtiossa

  8. Valtioiden suojelupoliisit ja oikeustalot

  9. Atomipommi/atomienergia

  10. Pohjois-Korea

  Ja kaikkein suurimpana tietysti Black Nobilityn ylläpitämä raha- ja pankkijärjestelmä huijaus, joka
  orjuuttaa ihmisiä jokaisessa valtiossa!

  Tykkää

  • Sitten on tietty nää lukuisat IMPOSTERIT, jotka istutetaan niskoittelevien, tieltä pois raivattujen tilalle, kuten Wladimir Putin, Eminem, Dave Chappelle, Paul Mc Cartney, Cucci Mane, Kanya West, etc….

   Etsikää niin te löydätte. Nykyinen, saksan kieltä osaamaton – pyöreäpäinen Putin – ei ole sama henkilö kun pääministeri Putin, joka kävi koulunsa virheettömällä saksan kielellä. Ei mitään uutta auringon alla… näitä valehenkilöitä mafia on käyttänyt iät ja ajat Pönttölän Valtamediassa. Tutkikaa Putinin vanhoja saksan ja venäjän kielisiä videoita, tai videoita aidon pääministeri Putinin Suomen vierailuista – seeing is believing!

   Tykkää

 6. Siis Paul McCartney kuoli jo 1966? Sgt Pepperiin jne pistettiin vihjeitä? 1967 Paul tosiaan näyttää paljon pitkänaamaisemmalta ja pidemmältä ja lahjattomalta kuin 1963-1966 versio

  Tykkää

 7. …. ja entäs tämä ”mahtava uutinen tämän päivän Pönttölässä:

  ”HELSINGIN poliisi kertoo tutkivansa yhdessä useiden eri poliisilaitosten kanssa ammattimaista ja järjestäytynyttä huumausaineiden salakuljetusta ulkomailta Suomeen. Tutkinnassa on myös huumausaineiden jakelu niiden vastaanottajille.

  Aiemmin kesällä kerrottiin, että tutkinnoilla on yhteyksiä myös keskusrikospoliisin tiedottamaan kansainväliseen operaatioon. Tutkinnassa oleviin tapauksiin liittyen otettiin kevään ja kesän aikana kiinni yhteensä lähes sata ihmistä eri puolilla Suomea. Poliisi ja Tulli tekivät muun muassa etsinnän liivijengi Bandidosin kerhotiloihin Tuusulassa.

  Poliisi kertoi aiemmin Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n päässeen suuroperaatio Greenlightissa käsiksi eri maiden rikollisten salattuun viestinvaihtoon ja luovuttaneen tietoja Suomen viranomaisille. Poliisi kertoo päässeensä näiden tietojen avulla käsiksi ammattimaiseen huumeiden salakuljetusorganisaatioon, johon myös nyt valmiiksi saatu esitutkinta liittyy.

  FBI:n johtamaan operaatioon liittyi FBI:ssä kehitetty salattu viestintäalusta, jonka avulla poliisit eri maissa pystyivät lukemaan reaaliaikaisesti kymmeniä miljoonia alamaailman viestejä.

  Myös Suomessa monet rikolliset saatiin huijattua käyttämään FBI:n kehittämää alustaa sen jälkeen, kun viranomaiset olivat onnistuneet pääsemään sisälle useisiin muihin salattuihin viestintäalustoihin, kertoi poliisi aiemmin.”

  😂😂😂. Uskottehan? Aivan varmasti kannattaa uskoa… eli Uuno Turhapuroa lainatakseni; ”tottahan sen pitää olla kun se kerran lehdessä lukee.” Voi herran pieksut. Suomen älykäs poliisi on vihdoinkin pääsemässä käsiksi ”ammattimaiseen huumeiden salakuljetusverkostoon” runs by CIA/FBI/kansallisvaltioiden suojelupoliisit. Näin se homma pyörii; huumeiden salakuljetusta ja jakelua ylläpitävä maailmanlaajuinen suojelupoliisiverkosto tutkii omia rikoksiaan!

  Tykkää

 8. Vitsi: Paul McCartneyn kopio astuu kuolonkolarinsa ja plastiikkakirurgian jälkeen baariin vuonna 1967 ja tilaa tuoremehun. Baarimies kysyy: ”Why the long face?”

  Tykkää

 9. mikähän mahtaa olla takana,kun ylellä nyt kerrotaan,että n. 400 on tehnyt vahinkoilmoituksen koronarokotuksista….?siis jotain kikkailua taas lukujen kanssa.vaikutelman luomiseksi,ei kerrota haittailmoituksien määrää.mutta onhan toi tapa todella läpinäkyvää salailua kuitenkin

  Tykkää

  • Ylen matematiikkaa: jos kansallismielisten miekkarissa on 5000 hlöä, Yle saa pääluvuksi 50-200. Kun piikkihaittoja on yli 10 000, Yle saa luvuksi 400.

   Tykkää

   • niin,samaa matematiikkaa näytetään käytettävän mielenosoituksista muuallakin.
    mutta tossa varmaan kyse taktiikasta,kun joskus harvoin ollaan kertovinaan jotain,mutta todellisuudessa jätetään paljon kertomatta,koska luvut on jotain vahinkoilmoituksia,eli onko niitä,joista on haettu jotain korvausta,ja ehditty käsitellä,mutta varmaan eri lukuja kuin haittavaikutusilmoitukset…
    mutta ylen on ”varmasti” ihan vain tarkoitus informoida kansalaisia,ei luoda mielikuvia

    Tykkää

   • mahtaakohan sieltä mediapoolin propagandaosastolta(hmm…tai olla turhaa eritellä propaganda ja mediapooli) käydä porukkaa lueskelemassa täällä,koska oli tuota mainitsemaani 400 vahinkoilmoituksen tarinaa muutettu hiukan jo samana päivänä myöhemmin…hiukan selkeemmäksi.ja myös nyt jo parina päivänä on kerrottu uusista tartunnoista,siten että ovat alkaneet eritellä ja kertomaan luvut hussin alueelta,ettei enään pelkästään että valtaosa hussin alueella…
    ja tuli mediapoolista mieleen,että silloin kun alettiin muuttaan lupamaksut verolle pantaviksi,niin oli juttua,kuinka muut mediat vaati itselleen jotain osaa siitä,etenkin sanoma oli vaatimassa.niin onko tietoa,että meneekö osa veroista nyt muille toimijoille?epäilys vaan,että jos näin,niin luotiinko sillä rahoitusta mediapoolille,ja saatiin muut mediat mukaan rahalla…esittämällä tietysti,että olisi jostain ihan muusta kyse….joo-å,mutta kertokaa,jos joku tietää meneekö pakolliset verot pelkästään ylelle,vai jaetaanko muillekkin

    Tykkää

 10. Arvoisa A-Siantuntija. Olin huomaavinani, että valtamedia saa jotain ”Koronatukia”. Joten jos joku pienyrittäjä on menossa konkurssiin, hän voi luottaa puoleettomaan tiedonvälitykseen.

  Tykkää

  • ….niin kuin aina muutenkin,niihin PITÄÄ luottaa.
   mihinkähän juuri valtamedia tarvitsee koronatukia…niihin mikkien tikkuihin?vai rättien hankintaan,että voi sitten esiintyä yksin kameroille maski naamalla

   Tykkää

 11. massamedian ”tärkeää” uutisointia eiliseltä.
  taliban hajoitti naisten mielenosoituksen,,,,,,johon osallistui parinkymmentä naista.
  myös onnistuivat jopa montenegrosta uutisoimaan niinkin tärkeän,ja maailmoja heiluttavan uutisen esittää,kun siellä oli protesti jonkun kirkon uudesta paikallisjohtajasta…..

  mutta täysin on päässyt jälleen massamedian uutistutkan ohi eiliset isot mielenosoitukset ranskasta,joissa vastustetaan rokotepasseja,että jos nyt ajattelisi suuruusluokan mukaan uutisoitavan,niin ranska pitäisi olla esillä jatkuvasti.pelkästään pariisissa oli viisi mielenosoitusta.
  mutta viimeksi kun kertoivat sieltä ja vähättelivät sieltä osallistujamäärää,onnistuivat jopa kertomaan,että valtaosa ranskalaisista kannattaa passeja….
  mutta kuten jessika aron mentori,psyop spesialisti joel harding kertoo,to inform is to influence,niin vaikuttamista on myös vaikeneminen,ja massamedian tehtävä on vain vaikuttaa,ei informoida!

  Liked by 1 henkilö

  • Priorisoivat 😀

   Hallituksen vastustamisesta saa uutisoida vain, jos se tapahtuu Venäjällä, Valko-Venäjällä tai ei-liittolaismaassa.

   Tykkää

 12. Justiinsa. Valtamedian mukaan toisinajattelijat ja vaihtoehtomediat ovat pahoja. Venäjä, koronaedesvastuuton Valko-Venäjä (Lukashenkan mukaan pikku nabanderi harvakseltaan ehkäisee koronaa), Unkari, rokotevastainen Bulgaria, Iran, Taliban, Pohjois-Korea, Trump jne. ovat pahoja, hyvin hyvin pahoja.

  Hyviä ovat punavihreät, kokoomus, Sale, EU, Biden, vihreiden hehkuttama ”ilmastonmuutoksen vastainen taistelu” (mitä se on ja kuka sitä käy?)

  Sale= S. Niinistö. Suomi for Sale

  Riikka, jos ehdit, laittaisitko listan mikä on hyvää ja pahaa, aakkosjärjestyksessä A:sta alkaen tyyliin Ano=paha. Rokote=hyvä. Ilmastonmuutos=paha. Ivermektiini=paha.Tesla=hyvä. Tuulimylly=hyvä. Vanha tojota=paha.

  Tykkää

   • Joo, koitan. Siihen asti soitan teini-iän suosikkejani Sex Pistolsia. On se vaan hieno tämä avoin media joka on torstaiseksi (meinaan toistaiseksi) auki kuin tappaja hauen suu mutta pian tääkin sulkeutuu ja koittaa ikuinen 1984 piruna-korona passeineen jonka numeroiden 1984 summa on Pythagoraan 22.

    Numerologia sujuu, olen erään intialaisen gurun vissiin ainoa elävä oppilas, (googlatkaa numerology, Pune, Maharashtra, jossa vietin joulun 1989), kysykää mitä vaan jos uskallatte

    Tykkää

 13. God save the Marin
  The fascist regime
  They made you a moron
  Potential H-bomb

  God save the Marin
  She ain’t no human being
  There is no future
  In Finland’s dreaming

  Don’t be told what you want
  Don’t be told what you need
  There’s no future, no future,
  No future for you

  God save the Marin
  We mean it man
  We love our PM
  God saves

  God save the Marin
  ’Cause tourists are money
  And our figurehead
  Is not what she seems

  Oh God save history
  God save your mad parade
  Oh Lord God have mercy
  All crimes are paid

  When there’s no future
  How can there be sin
  We’re the flowers in the dustbin
  We’re the poison in your human machine
  We’re the future, your future

  God save the Marin
  We mean it man
  We love our PM
  God saves

  God save the Marin
  We mean it man
  And there is no future
  In Finland’s dreaming

  No future, no future,
  No future for you
  No future, no future,
  No future for me

  No future, no future,
  No future for you
  No future, no future
  For you

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s