Saksan korkean rokotuskattavuuden alueilla korkein ylikuolleisuus

Tri Ute Bergner, Keski-Saksassa sijaitsevan Thüringenin vapaavaltion parlamentin jäsen esitteli parlamentille koronarokotuksista ja ylikuolleisuudesta tilaamansa tutkimuksen tuloksia 17. marraskuuta 2021. Robert Koch-instituutin (RKI) ilmoittamat koronakuolemat selittävät vain pienen osan tarkastelujaksolla esiintyneestä ylikuolleisuudesta.

Bergnerin tilaaman tutkimuksen suorittivat professori Rolf Steyer ja tri Gregor Kappler. He analysoivat jaksoa viikosta 36 viikkoon 40. Analyysin tulos oli, että kaikissa osavaltioissa esiintyy ylikuolleisuutta.

Mitä korkeampi rokotuskattavuus, sen enemmän ylikuolleisuutta.

Ilmeisin selitys, päättelee Free West Media, on että täysi rokotussarja lisää kuoleman riskiä. Muita mahdollisia — mutta ei niin todennäköisiä — selityksiä ovat

 • Mitä enemmän vanhoja ihmisiä, sen enemmän rokotettuja ja ylikuolleisuutta; rokotuskattavuus ja ylikuolemat korreloivat. Selitys on epätodennäköinen, koska demograafisen rakenteen olisi pitänyt muuttua merkittävästi sekä vuosien 2016-2020 välillä että vuonna 2021.
 • Korkea rokotuskattavuus saavutetaan lisääntyneen stressin ja ahdistuksen kautta; jälkimmäiset tekijät johtaisivat ylikuolleisuuteen.

Edellä sanottu ei sulje pois muita selityksiä, Bergner totesi parlamentissa jatkaen, että asiaa pitäisi tutkia lisää.

Thüringenissa (4%) ja Saksissa (2%) on kaikkein pienin rokotuskattavuus ja myös pienin ylikuolleisuus. Mecklenburg-Länsi Pomeraniassa on 66% rokotuskattavuus ja 16% ylikuolleisuus. Muillakin korkean rokotuskattavuuden alueilla ylikuolleisuus on noussut merkittävästi.

Tutkimuksen tehneet Steyer ja Kappler toteavat: rokotuskattavuuden kasvaessa kasvaa myös ylikuolleisuus.

Tutkimus on jätetty parlamentille arvioitavaksi.

Twitter

PÄIVITYS 26.11.2021 klo 13:25

Rate of coronavirus (COVID-19) vaccinations in Germany in 2021, by federal state

Yllä olevassa kuvassa on Saksan osavaltioiden rokotekattavuus. Viittaako Free West Media artikkelissaan Thüringenin ja Saksin kohdalla vain tutkimusjakson (viikot 36-40) yleiseen rokotuskattavuuteen kirjoittaessaan ”Thüringenissa (4%) ja Saksissa (2%) on kaikkein pienin rokotuskattavuus ja myös pienin ylikuolleisuus.”?

AvoinMedia jatkaa aiheen seuraamista.

Lähde:

Free West Media (20.11.2021): German states with a high vaccination rate have the highest excess mortality

6 comments

 1. Se mitä valtamedian valeuutisista saamme lukea luulisi jo vähän herättävän, vaikka siellä ei julkaista kuin promilen osa totuudesta.
  Suurinpiirtein joka päivä urheilijoita, julkkiksia ym jotenkin tunnettuja henkilöitä kuolee ”yllättäen selittämättömästä syystä”
  Jostain kumman syystä ne kuolemiset menee yks yhteen rokotteiden pakottamisen kanssa.
  Koskaan ei ole ollut lähellekään näin paljoa tämmöisiä uutisia, ja uutisiinhan päätyy tosiaan vain promile niitä tunnetumpia uutiskynnyksen ylittäviä tapauksia, tavallisista ihmisistä ei kukaan kuule mitään.
  Poliitikot, ”asiantuntijat” ja media tulee vielä joutumaan vastuuseen, mutta se varmaan edellyttää että ennen sitä on maailmanlaajuiset rähinät tällä pallolla.

  Tykkää

 2. Ruotsissa on tutkittu, miksi Covid 19 virus aiheuttaa pahoja terveysongelmia. Tutkimusta tehtiin in vitro (lasimaljoissa) kemiallisesti.
  Tuloksena havaittiin, että piikkiproteiini vaikuttaa immunitettiproteiineihin estämällä niiden palautumista. Siitä syystä jo tautien vaivaamat sairastuvat vakavasti ja osa kuolettavasti. Virus levittää piikkiproteiineja ja siitä johtuu sen vaarallisius.
  Rokotteessa ihmisen elimistöön joutuu samoja piikkiproteiineja ja tutkimuksessa virisi epäily rokotetun immuunijärjestelmän vioittumisesta.
  Tutkimus tukee tietoa rokotettujen suuremmasta kuolleisuudesta ja osoittaa sen johtuva rokotetun immuniteetin heikkenemisestä, joka voi johtua rokotuksesta.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s