Natsi-Saksa on täällä taas

Väistyvä liittokansleri Angela Merkel ilmoitti 2. joulukuuta 2021 Saksan lukitsevan rokottamattomat ulkopuolelle kaikista ei-välttämättömistä palveluista. Bundestag alkaa harkita ajatusta rokotepakosta. Rokotepakon on määrä tulla voimaan helmikuussa 2022. Merkelin suojatti, pääkomissaari Ursula von der Leyen puhui jo aiemmin tarpeesta käydä rokotepakko-keskustelu, ja tunnusti kannattavansa rokotepakkoa.

Tilanne maassa on vakava, Merkel kertoi lehdistötilaisuudessa, väittäen että uudet koronatoimet ovat ”kansallisen solidaarisuuden toimi”.

Kouluihin tulee maskipakko, ja rokotetut menettävät rokotusstatuksensa 9 kuukauden kuluttua viimeisimmästä koronapiikistä muuttuen taas rokottamattomiksi.

Tällä hetkellä noin 68,7% saksalaisista on täysin rokotettu.


Lähde

Phillips, Jack | The Epoch Times (2.12.2021): Germany Announces National Lockdown for Unvaccinated

Kuva: Tuntematon some-taiteilija, 1941 ja 2021

18 comments

  • Paitsi että uskotte kaikkeen tähän Qanonien psykooseishin. Hitlerillä ja Merkelillä ei ole mitään yhteistä. Ja emme elä missään ”natsi saksassa” kuinka idiootteja ihmiset on? Tää on kommunismia jolla on jo kerran yritetty maailmanvaltaa. Hitler oli oikeassa ja hän yritti vain pelastaa euroopan tältä Bolshevismilta. Hitler sai luotua saksasta ihannevaltion. Jos eläisimme ”natsi saksassa” niin miksi meillä on valkosten viha ja kulttuurinen rappeuma?

   Tykkää

 1. Ei yllätä yhtään. Merkelistä kuten kaikesta muustakin on suomalaismediassa annettu täysin ylösalainen kuva.

  Kun Saksa ja Ranska yhdessä viisaasti kieltäytyivät Irakin sodasta 2003, Merkel kiiruhti ensitöikseen tultuaan kansleriksi valittamaan Bushille, ettei Saksa mennyt USA:n perässä. Enää ei kuitenkaan ehtinyt mukaan.

  Merkelin alkukautta leimasi päättämättömyys. Näinä vuosina ei kovin suurta kriisiä ollutkaan päällä ja niinpä politiikaksi kelpasi luikertelu. Tästä saatiin saksan kieleen uusi verbi ”merkeln”, eli antaa asioiden mennä omalla painollaan, pujotellaan niiden välistä.

  Sitä mukaa kun alkoi tulla oikeita pulmia otteet kovenivat ja virheet kasautuivat. Kun tuli talouskriisi Merkel pani Kreikan kyykkyyn ja maksatti Kreikalla sekä muilla EU:n veronmaksajilla oman maan pankkiensa pelastamisen. Tuli Fukushiman jysäys ja sen kummemmin miettimättä Merkel luuli, että tsunami uhkaa myös Saksan ydinvoimaloita, eli lakkautetaan ne vaikka käyttöaikaa olisi vaikka miten paljon. Tänään Saksa on energiakriisissä.

  Kun Saksalla oli ylijäämää vaihtotaseessa olisi sen pitänyt se purkaa ja näin vetää Etelä-Eurooppaa kuiville. Ei mitään sellaista, palkkoja jäädytettiin ja eläkkeet ovat monella saksalaisella surkeat.

  Puhkesi sota Ukrainassa ja Merkel oli siinä avainroolissa. Vain hän olisi voinut vaatia USA:ta odottamaan presidentin vaihdosta, kuten oli jo sovittu. Tämä paperi oli voimassa päivän kun Merkel käytti sitä pyyhkimiseen ja sota alkoi.

  Sitten tuli pakolaisrynnistys 2015 ja Merkel menetti ohjat täysin. Avointen ovien päiviä Saksa saa sulatella vuosikymmenet.

  Mutta ei pidä odottaa, että uusi hallitus olisi yhtään parempi. Se on päinvastoin heikompi ja voi siksi olla vielä vaarallisempi. Ulkoministeri uhittelee jo Kiinalle kuvitellen, että Saksa on kuskin paikalla.

  Tykkää

  • Saksa ei ole ainoa maa, jossa politiikka on tempoilevaa.

   Olen samaa mieltä Saksan uudesta hallituksesta. LIsäksi ovat ryhmää, joka vaikuttaa vihaavan omaa kansaansa.

   Tykkää

 2. Aseptinen meningoenkefaliitti koronarokotuksen jälkeen: Tapausraportti.
  Ahmad SA, Salih BK, Hama Hussein KF, Mikael TM, Kakamad FH, Salih AM. Aseptic meningoencephalitis after COVID-19 vaccination: A case report. Ann Med Surg (Lond). 2021 Nov;71:103028. doi: 10.1016/j.amsu.2021.103028. Epub 2021 Nov 5. PMID: 34777795; PMCID: PMC8570436.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34777795/

  Sytotoksisia vaurioita aivokurkiaisessa SARS-CoV-2 mRNA-rokotuksen jälkeen:
  Youn T, Yang H. Cytotoxic Lesion of the Corpus Callosum (CLOCCs) after SARS-CoV-2 mRNA Vaccination. J Korean Med Sci. 2021 Aug 9;36(31):e228. doi: 10.3346/jkms.2021.36.e228. PMID: 34402238; PMCID: PMC8352783.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34402238/

  Vasemman kyynärpään niveltulehdus koronarokotuksen jälkeen:
  Baimukhamedov C. Arthritis of the left elbow joint after vaccination against SARS-CoV-2 infection. Int J Rheum Dis. 2021 Sep;24(9):1218-1220. doi: 10.1111/1756-185X.14202. Epub 2021 Aug 6. PMID: 34363344; PMCID: PMC8441889.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34363344/

  Seropositiivinen nivelreuma koronarokotuksen jälkeen:
  Baimukhamedov C, Makhmudov S, Botabekova A. Seropositive rheumatoid arthritis after vaccination against SARS-CoV-2 infection. Int J Rheum Dis. 2021 Nov;24(11):1440-1441. doi: 10.1111/1756-185X.14220. Epub 2021 Sep 29. PMID: 34585843.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34585843/

  SARS-CoV-2-rokotuksen laukaisema autoimmuunihepatiitti:
  Vuille-Lessard É, Montani M, Bosch J, Semmo N. Autoimmune hepatitis triggered by SARS-CoV-2 vaccination. J Autoimmun. 2021 Sep;123:102710. doi: 10.1016/j.jaut.2021.102710. Epub 2021 Jul 28. PMID: 34332438; PMCID: PMC8316013.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34332438/

  Akuutti autoimmuunin kaltainen hepatiitti epätyypillisellä mitokondrioiden vastaisella vasta-aineella mRNA COVID-19-rokotuksen jälkeen: Uusi kliininen kokonaisuus?
  Ghielmetti M, Schaufelberger HD, Mieli-Vergani G, Cerny A, Dayer E, Vergani D, Terziroli Beretta-Piccoli B. Acute autoimmune-like hepatitis with atypical anti-mitochondrial antibody after mRNA COVID-19 vaccination: A novel clinical entity? J Autoimmun. 2021 Sep;123:102706. doi: 10.1016/j.jaut.2021.102706. Epub 2021 Jul 15. PMID: 34293683; PMCID: PMC8279947.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34293683/

  Autoimmuunihepatiitti koronarokotuksen jälkeen:
  Rela M, Jothimani D, Vij M, Rajakumar A, Rammohan A. Auto-immune hepatitis following COVID vaccination. J Autoimmun. 2021 Sep;123:102688. doi: 10.1016/j.jaut.2021.102688. Epub 2021 Jul 3. PMID: 34225251.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34225251/

  Autoimmuunihepatiitti SARS-CoV-2-rokotteen jälkeen: Uusi puhkeaminen vai paheneminen?
  Avci E, Abasiyanik F. Autoimmune hepatitis after SARS-CoV-2 vaccine: New-onset or flare-up? J Autoimmun. 2021 Nov 11;125:102745. doi: 10.1016/j.jaut.2021.102745. Epub ahead of print. PMID: 34781161; PMCID: PMC8580815.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34781161/

  Autoimmuunihepatiitti COVID-19-rokotuksen jälkeen: Todellinen syy-yhteys vai pelkkä assosiaatio?
  Tan CK, Wong YJ, Wang LM, Ang TL, Kumar R. Autoimmune hepatitis following COVID-19 vaccination: True causality or mere association? J Hepatol. 2021 Nov;75(5):1250-1252. doi: 10.1016/j.jhep.2021.06.009. Epub 2021 Jun 18. PMID: 34153398; PMCID: PMC8404983.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34153398/

  Todennäköinen autoimmuunihepatiitin uudelleen aktivoituminen COVID-19.rokotuksen jälkeen:
  Torrente S, Castiella A, Garmendia M, Zapata E. Probable autoimmune hepatitis reactivated after COVID-19 vaccination. Gastroenterol Hepatol. 2021 Oct 28:S0210-5705(21)00302-2. doi: 10.1016/j.gastrohep.2021.10.002. Epub ahead of print. PMID: 34756976; PMCID: PMC8553362.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34756976/

  Tykkää

 3. 9kk viimeisestä pudottaa passin punaiseksi ja status on vailla täyttä rokotesuojaa,
  Esim. suomessa näin käy seuraavaksi 2 kertaa rokotetuille jotka eivät ota kolmatta piikkiä.
  varsinaisesti ”rokottamattomia” ei heistä tule. Toki tilastoissa asia voidaan esittää tavalla joka agendaan sopii.
  Tilastoista toisalla (thl) ihmetyttää tämä.

  https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/kooste-koronarokotteiden-haittavaikutusilmoituksista

  sivustolla todetaan huojentavasti

  ”Vakavaksi luokiteltuja ilmoituksia ei ole odottamassa tarkempaa käsittelyä”.

  Mikä on ristiriitaista kun noin 15.000 ilmoitusta on käsittelemättä ja arviolta 70%(luku poimittu sivulta)niistä on vakavia.

  Siellä on siis noin 10.000 käsittelemätöntä vakavaa ilmoitusta.
  Teoreettisesti toinen vaihtoehto toki on että
  jokainen jo käsitelty vakava haitta (4032 kpl) on rokoitettu kolmeen kertaan ja joka kerta eri valmisteella.
  Tuo ei vaikuta kovin uskottavalta.
  ** Kokonaislukumäärä voi olla vähemmän kuin eri rokotteiden summa, koska yhdessä ilmoituksessa voi olla epäiltynä useampia koronarokotevalmisteita.”

  Tykkää

 4. Onko todella Covid 19 ikävä virus?

  Ainakin Unkarissa ja Burgariassa siihen on kuollut 0,4% väestöstä. Suomessa 0,025% (245 miljoonasta suomalaisesta), Ruotsissa 0,14% ja Perussa 0,6%. Taiwan 0,07% ja Kiina 0,0003 %.
  Suomen vuosikuolleisuus on ollut hiukan alle 1%, Alzheimerin tautiin kuolee vuodessa 0,1 %, joka on nelinkertainen määrä, mitä on koronaan kuollut vuoden aikana. Verenkiertojärjestelmän häiriöihin kuolee 0,34%. Alkoholiperäisiin tauteihin ja alkoholimyrkytykseen menehtyi vuoden 2019 aikana noin 1 700 henkeä eli 0,031%. Siis enemmän kuin virusongelmiin!

  Jotakin mieletötöntä terveysjärjestelmässä on, jos tilastot pitävät paikkansa.

  Liked by 1 henkilö

 5. Merkel tuli Itä-Saksasta missä hän SED-puolueen nuoriso-osastossa jo rakenteli itselleen polkua valtaan. Merkel toimi kautta uransa Marxin oppien mukaan, muttei Karl Marxin, vaan Marxin koomikkoveljesten: ”Minulla on periaatteita, jos ette pidä niistä, minulla on muita.”

  Näin ollen kun muuri kaatui ja idästä pääsi länteen, Merkel tarvitsi uuden alustan valtapyrkimyksilleen. Ja niin hän marssi SPD:n puoluetoimistoon ja tiedusteli olisiko heillä tarjota duunia huipputasolla. ”Ei se meillä näin toimi” hänelle vastattiin.”Meillä aloitetaan toimimalla paikallisosastossa ja jos siellä menestyy voi päästä alueosastoon toimitsijaksi.”

  No huh, kuka uratykki moista viitsisi. Niinpä Angela otti käyttöönsä toiset periaatteet ja meni CDU:n puheille. ”Olen aina ihaillut periaatteellista linjaanne, pälä,pälä, olisiko teillä minulle tehtäviä puoluetoimistossa.” Ja kun CDU oli paljon löyhemmin organisoitunut kuin SPD, niin olihan siellä jopa ihan puoluejohdon lähellä sopiva vakanssi. Ei aikaakaan kun hän jo kulki tilaisuuksissa Helmut Kohlin rinnalla. ”Me opetimme hänelle pöytätapoja, ja eikös hän ruvennut puukottamaan meitä selkään”, totesi eräs CDU-lainen.

  Merkel toimi perisaksalaisen mallin mukaan niin kuin sen on tiivistänyt kirjailija Heinrich Mann romaanissaan ”Alamainen”. Kumarra ylöspäin, polje alaspäin. Ja ennen pitkää yläpuolella kumarrettavia oli enää USA:n johto, Saksan oma kansa sekä Euroopan pienet kansat saivat tuta Merkelin rautakorot niskassaan.

  Mutta jottei tätä omavaltaista ja sotaisaa johtajaa pelkästään moitittaisi on aihetta olettaa, että vaikka hän mahdollisti Ukrainan kriisin puhkeamisen, hänelle kävi kuitenkin kylmät kun sota uhkasi laajeta. Hollantilainen professori Kees van der Pijl kirjoitti aiheesta kirjan kun malesialainen lentokone ammuttiin alas Ukrainan yllä 2014. Pijlin mukaan alasampumisen oli tarkoitus laukaista NATO-maiden invaasion, koska Kiovan joukkojen operaatiot olivat johtaneet fiaskoon. Oletettavasti Merkel pelästyi ja sanoi ”Nein”. Tämä on kuitenkin pelkkä olettamus, jonka vahvistamista emme tule löytämään edes hänen muistelmistaan.

  Tykkää

 6. Rokote yhtiöt omistaa juutalaiset eikä mitkään helvetin natsit! Mikä ihmeen paska sivusto tämä on? Juutalainen rokote agenda on juutalais Vapaamuurari projekti juuri heitä joita vastaan hitler taisteli!

  Tykkää

  • Tähän tyyliin kun AvoinMediaa arvostellaan, ei parempaa kehua voisi kuvitella. ❤

   (Hitler muuten sai 1. ms:ssa ennaltaluvatun – "jos saat viestin perille" – sotakunniamerkin lähettitehtävästä. Kunniamerkin lupasi ja antoi juutalainen. Siinä olikin sitten Aatun taistelut, synnyinmaansa armeijaa liukaskieli ei palvellut päivääkään)

   Tykkää

   • ”Tähän tyyliin kun AvoinMediaa arvostellaan, ei parempaa kehua voisi kuvitella. ❤”

    Totta, valitettavasti.

    Ongelma on siinä, että rinnastus natseihin ei toimi. Rinnastus kyllä herättää voimakkaita tunteita ja mielikuvia, mutta samalla pyrkii viestimään miten rokotteet ovat paha ja rokotteista valehdeltiin, ja miten historiallinen käsityksemme Natsi-Saksasta kaikin puolin pahana onkin tosi – ja että sen suhteen meille ei muka ole valehdeltu.

    Ihmiset tietävät keskitysleirien olemassaolon, kenkäkasat, kaitafilmit ruumiskasoista, leirin vanginvartijoiden, kapojen, johtajien ja selviytyneiden vankien todistukset, sekä kaasutusautot ja Nürnbergin oikeudenkäynnit, ja kuvittelevat näiden pohjalta omaavan vankkumattoman tiedon siitä mitä leireillä on tapahtunut. He eivät ymmärrä jättäneensä huomiotta sen mikä on oleellista. Oleellista on kuunnella myös niitä, jotka todistavat toisin.

    Ennen jätin heidät itsekin huomiotta. Se oli virhe. Pitkä tarina tiivistettynä minimiinsä: Vaatikaa kiistattomat fyysiset todisteet, jotka todistavat ihmisiä massamurhatun kaasulla.

    Luulin tuota helpoksi tehtäväksi. Voi pojat ja tytöt, että olin väärässä.

    Liked by 1 henkilö

  • >Juutalainen rokote agenda on juutalais Vapaamuurari projekti juuri heitä joita vastaan hitler taisteli! >

   Lopeta jo se jauhaminen juutalaisista. Heitä toki on valtapaikoilla – by designed – mutta pyramidin huippu ei koostu homogeenisesti yhdestäkään etnisestä tai uskonnollisesta ryhmästä. Globaalia rikollista toimintaa johdetaan lukuisten salaseurojen kautta, ja niiden ”jäsenet” eivät tunnusta kotimaata, uskontoa tai isänmaata (….rahalla ei ole kotimaata…)

   Vapaamuurarit on siten vain yksi kerros näistä ihmiskunnan eksyttäjistä…. ja kaikkein eniten nämä eksyttäjät eksyttävät omia jäseniään. Ja tiedoksi vielä se, että Hitler ei taistellut salaseuroja vastaan, hän oli itse Vatikaanin – eli Jesuiitta-organisaation – tiukassa kaulapannassa samoin kuin muutkin maailmansotien avainhenkilöt. Onko Vatikaani/jesuiitat siis maallisen vallan huipulla? Eivät ole. Heitä korkeammalla istuu SE, JOKA HALLITSEE RAHAA, ja rahan kautta koko ihmiskuntaa.

   Ihmiset yleisesti luulee, että jos haluat tietää kuka toimintaa johtaa, ”follow the money.” Väärin. Rahaa seuraamalla tavoitat valheellista järjestelmää ylläpitävät juoksupojat, mutta et itse pääpirua. Tämä siksi, että Rahan Ruhtinas antaa orjakansan pyörittää SALKKUUNSA LUKITTUA virtuaalirahaa, joka velkaan perustuvana paisuu paisumistaan. Kyseessä on siten massiivinen huijaus…. ilmasta luodun rahan arvo perustuu puhtaasti ihmisten uskoon, jota pidetään yllä kaiken maailman taloustieteilijöiden vippaskonsteilla ja höpinöillä. Kummisetä ei todellisuudessa omista muuta kuin kehittämänsä rahajärjestelmän, eikä sitäkään, koska sekin on pistetty kokoon orjakansan työllä, jota on rahoitettu ja jota ylläpidetään hänen salkussaan 24/7 pyörivillä nollilla.

   Ja mikä onkaan se globaali ”moottori”, joka näitä salaseurojen jäseniä Kummisedän joukkoihin vuosittain rekrytoi? Vastaus: Jesuiitta-organisaation hallitsemat YLIOPISTOT JA OPETUSMINISTERIÖT!

   @Mitä hemmettiä valhetta. Juutalaisvihaa lietsova valeoppositio vie askeleesi harhaan!

   Tykkää

   • ”Hitler ei taistellut salaseuroja vastaan, hän oli itse Vatikaanin – eli Jesuiitta-organisaation – tiukassa kaulapannassa samoin kuin muutkin maailmansotien avainhenkilöt.”

    Tunnen väitteen, mutta en ole nähnyt pitävää todistetta. Ehkä voit auttaa?

    Salaseurat limittyvät, lomittuvat, ryhmittyvät, hajauttavat, keskittyvät ja soluttautuvat, joten niistä ei herransa pirukaan ota selvää.

    Tykkää

 7. EUn johtaja Ursula van der Leyen on jo hylkäämässä Nurembergin Code sopimuksen, jotta pakkorokotukset saataisiin EUssa läpi. Eli hän itsekin tällä myöntää, että meneillään on Nurembergin koodin vastainen ihmiskoe.

  https://en.commonsensetv.nl/ursula-van-der-leyen-in-favor-of-scrapping-the-nuremberg-code/

  Onko Suomen hallitus ja eduskunta mukana tässä jo?

  TÄMÄ PITÄISI SAADA JULKISUUTEEN JA ESTETTYÄ, ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ

  Tykkää

  • Tuossa kerrotaan, että von der Leyen haluaa EU:n käyvän keskustelua rokotepakosta. Kirjoittajan mielipide on, että rokotepakko on Nürnbergin koodien vastaista (koska koronapiikit ovat testivaiheessa olevia, kokeellisen teknologian piikkejä).

   Sikäli kirjoittaja on oikeassa, että kokeellisten tuotteiden pakottaminen väestölle on em. koodin vastaista.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s