Missä olit, kun kansalaisten perusoikeudet kaapattiin ja oikeusvaltion perusta murrettiin koronapassin varjolla?

AvoinMedian lukija esittelee Hyvä kysymys!-kategoriassa videon ”Ratkaiseva hetki – The Pivotal Moment – TPM”.

Vartin mittaisella, suomeksi tekstitetyllä videolla käydään läpi, kuinka rokotepassien avulla rakennetaan täysin uudenlaista valvottua, suljettua yhteiskuntaa, jossa nykyisin nauttimamme vapaus on enää kaukainen muisto.

Lukija esittelee:

Mihin meitä koronapassilla kuljetetaan?

Koronapassia tarjotaan terveysturvallisuuden takeena. Turvallisuuden perustana on rokote. ”Rokote on vastuullisuutta. Rokote suojaa lähimmäisiä. Ilman rokotetta sairaalapaikat täyttyvät. Koronapassilla hillitään pandemiaa.”

Tosiasiat ovat alkaneet todistaa aivan muuta. Rokotetut levittävät koronaa. Rokotetut sairastuvat koronaan. Rokotetut näyttävät täyttävän sairaalapaikkoja siinä missä rokottamattomatkin. Missä rokotetaan eniten, siellä nousevat myös koronaluvut.

Koronapassilta puuttuvat lääketieteelliset perustelut. On selvää, että koronapassi ei pysäytä pandemiaa. On selvää, ettei passi myöskään tarjoa suojaa koronatartuntaa vastaan.

Koronapassia viedään eteenpäin hivuttamistaktiikalla. Ensimmäinen versio oli rajattu, vapaaehtoinen ja tilapäinen. Nyt koronapassista on tulossa laajennettu versio – samalla työstetään sote-alalle pakollista rokotetta.

Rokottamattomien oikeudet palveluihin, asiointiin, liikkumiseen alkavat kaventua askel kerrallaan.

Kuka enää uskoo, että passista luovutaan jatkossa? Passista on tulossa pysyvä. Ja askeleet etenevät. Rajoituksista, joilla ihmisten elämänpiiriä kavennetaan ”täyden rokotesarjan” perusteella, tulee yleinen toimintamalli. Ja ”täysi rokotesarja” ei näytä tulevan millään täyteen, vaan on johtamassa jatkuviin ja tiheneviin boostereihin.

Ymmärrättekö, että koronapassilla ollaan rakentamassa totalitarismia, joka etenee pandemian hallinnan valepuvussa?

Tämä video, ”Ratkaiseva hetki – The Pivotal Moment – TPM”, piirtää 15 minuutissa kuvan siitä, kuinka koronapassin varjolla on tapahtumassa jotain aivan muuta.  Kun koronapassi kytketään digitaaliseen identiteettiin ja massatiedonkeruuseen, on tapahtumassa yhteiskunnallemme jotain ratkaisevaa. Kaikkea, mikä on verkossa, voidaan säädellä sen jälkeen rokotusstatuksen perusteella.

Tulevaisuus, jota et halua. Sinulle itsellesi. Lapsillesi. Lapsenlapsillesi — ja kaikille heidän jälkeensä tuleville.

Missä olit, kun kansalaisten perusoikeudet kaapattiin, ja oikeusvaltion perusta murrettiin koronapassin varjolla?

Mikä on Sinun vastuusi tapahtumien kulusta?

Kommentti / RS

Rakenteilla on tekoälyn avulla hallittu, planeetan kokoinen avovankila, jossa ”yhteiskunnan” jäsenyys on ehdollista, ja riippuu kuuliaisuudesta järjestelmälle. Salaliittoteoriaa? Kysy kiinalaisilta, onko.

Ei tapahdu Euroopassa? Joukko europarlamentaarikkoja on jo jonkin aikaa varoittanut — saamatta palstatilaa koronatukimediassa — siitä, että EU tähtää sosiaalisen kontrollin järjestelmään koronapassin avulla.

PÄIVITETTY 8.12.2021 klo 08:03 mukaan esittelyn kirjoittaneen AvoinMedian lukijan jutun julkaisun jälkeen toimittamat lisäykset.

35 comments

 1. Kahdessa linkissä tiivistä asiaa covid-19 petoksesta, missä myös hallitus, YLE ja MTV olleet mukana Pelkoa luomassa:

  Click to access Tutkintapyynto-18.11.2021-suuri-ihmiskoe-korona-ja-rokotehuijaus.pdf

  Yksikäsitteisesti covid-19 rokotteet ovat ns. Tappavia ja vammauttavia, mistä THL on ollut varmasti tietoinen rokotusten ensimmäisestä päivästä alkaen.🤔

  https://www.dropbox.com/s/4j0miwyk3ovdqdc/Infografia%20inglés.pdf?dl=0

  Tykkää

  • https://www.globalresearch.ca/pfizer-smoking-gun-secret-document-their-deadly-covid-vaccine/5764051

   Pfizerin oman tilaston mukaan yli 1200 kuolemantapausta rokotuksen jälkeen kolmessa kuukaudessa. Aiemmin Yhdysvalloissa sovellettiin n. 20-50 tapauksen rajaa ja sen jälkeen pantiin toimet seis ja rokote pois.

   Puolustuksen argumentti jos sellaista saadaan, tulee kuulumaan, että koska väkeä kaatui kuten miestä Flanderin kentillä 1914-18, niin riski oli otettava ja se oli näinkin pieni.

   Mutta asia kun nyt on niin, että väkeä ei suinkaan kaatunut kuten Flanderissa. Lisäksi niistäkin 85 prosenttia olisi voitu parantaa, lääkäri Peter McCulloughin mukaan, mutta parantamista aktiivisesti estettiin.

   Italiassa kuten useassa muussa maassa on tarkistettu kuolinlukuja ja ne olivat 3 prosenttia ilmoitetuista. 97 prosenttia oli kuolemia muista syistä mutta kuolleelta oli saatu positiivinen PCR-testi.

   Monessa Euroopan maassa ylikuolleisuutta, joka on varsinaisen pandemian merkki, ei ollut lainkaan ja eräissä maissa luvut olivat keskiarvon alapuolella.

   Korkeat kuolinluvut perustuivat siis PCR-testin väärinkäyttöön sekä siihen, että lukuja ei ole suhteutettu jokavuotisiin talvikauden viruskuolemiin jotka esim. Saksassa olivat korkeampia kuin nyt pari vuotta aiemmin, sekä lisäksi, että kaikki virukset on niputettu yhteen ja influenssakuolemia näin ollen oli nolla kappaletta.

   Nyt on teesit isketty kirkon oveen.Teesit kestänevät, vaan kestääkö kirkko ?

   Poliisi ja syyttäjäviranomainen näyttäisivät lähteneen Bahamalle tai Bermudalle eikä paluusta ole viitteitä.

   Tykkää

   • Harvoin on kansanmurhasta siinä mukana olleet itse itseään tuominneet.😏

    https://www.stopworldcontrol.com/report

    Sauli Niinistön vuosille on teloitettu n. 1000 henkilöä vuosittain. Jatkossa nyt enemmän terveydenhuollon korruption vuoksi, missä lääkärit ovat mukana tappavien lääke- ja covid-19 injektoiden takia.

    Ymmärrettävästi poliisi ja syyttäjä eivät tutki omaa /psykokriminaalien rikollisuutta, missä ovat itse myös mukana.

    Ylivieskan kirkkopalon vain tähän yhtenä juttuna mainitakseni. Antti Palokangas ja Ari-Pekka Kouva ovat ns. ”Julkkis” Tutkinnan tappaja koskien Oulun hyvinvointipalveluita, missä syyllinen alaisineen istui kuvassa seuraavana tiedotustilaisuudessa.😏

    Tykkää

  • Kaikenlaisia tilastolaskelmia esitetään. Oikeastaan niistä tulee mieleen vain vanha vitsi, vale, emävale, tilasto.

   Tilastoja voi kuitenkin tarkastella itsekin. Katsoin tilastokeskuksen luvuista Suomessa viikkoina 40-44 kuolleitten määrät ja sain luvut eri vuosina:
   2018 5065
   2019 5380
   2020 5327
   2021 5687
   Luvuista voi päätellä, koronatartunnat nostivat kuolleisuutta 5 viikon aikana 300 (60 viikossa). Rokotusten jälkeen kuolleisuus lisääntyi vielä 300 5 viikossa. Tämä voi olla sattumaakin, mutta mahdollisesti rokotukset eivät vähentäneet kuolleisuutta vaan tuplasivat sen. Tuskin tein ainakaan suurta luku tai laskuvirhettä tiedoastosta
   https://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/Kokeelliset_tilastot/Kokeelliset_tilastot__vamuu_koke/koeti_vamuu_pxt_12ng.px/

   Tykkää

 2. Ranskan ex-presidentin neuvonantaja: ”Tarvitsemme pandemian, jotta idiootit menevät yksin teurastamoon”

  Idioottien valinta tapahtuu siis itsestään: he menevät itse teurastamoon. Sosiaalisessa mediassa kulkee katkelma Ranskan ex-presidentti François Mitterandin erikoisneuvonantaja Jacques Attalin tulevaisuuden skenaarioita käsittelevästä kirjasta ”Tulevaisuuden lyhyt historia”, joka sisältää kyynisen eliitin ajattelutapaa. Attali nimettiin Foreign Policy -lehden toimesta vuonna 2009 maailman ”sadan suurimman ajattelijan” joukkoon.

  https://mvlehti.net/2021/04/19/tarvitsemme-pandemian-jotta-idiootit-menevat-yksin-teurastamoon-ranskan-ex-presidentin-neuvonantaja/

  Maailman älykkäin mies kommentoi rokotteita ja valtaeliitin toimintaa: ”Ei ole vaikea nähdä, mihin tämä ennen pitkää johtaa. Henkilökohtaisesti olen valmis tekemään vakavaa fyysistä vahinkoa kelle tahansa, joka yrittää väkisin pistää minua yhdelläkään näistä rokotteista, ja niin tulisi toimia myös jokaisen rehellisen, itseään kunnioittavan kansalaisen.”

  https://www.partisaani.com/news/replacement/2021/06/23/maailman-alykkain-mies-kommentoi-rokotteita-ja-valtaeliitin-toimintaa/

  https://mvlehti.net/2021/12/08/unohtakaa-hopinat-varianteista-keskittykaa-koronarokotteiden-vaaroihin/

  Tykkää

 3. Maailman karuuden kokeneet kykenevät jakamaan Corto Maltesen vastenmielisyyden vapahtajia kohtaan. Vapahtajat eivät reaalimaailmaan kuulu. Mutta ei kuulu Corto Maltesekaan.

  Vapahtajalle olisi tosin käyttöä. Siksi pr-silleen asiat ovat jo edenneet ja mikään tekemämme ei tunnu auttavan.On siis aika tehdä reality check:

  – Piikistä ja passista tulee pakollinen. Ilman näitä oikeuksia kavennetaan jatkuvasti.
  – Raamatussa kuvailtu pedon merkki on pakollinen. Ilman sitä ei saa ostaa eikä myydä mitään.

  Näiden perusteella kysymys siis kuuluu:
  Havaintomme reaalimaailmasta näyttäisi linjautuvan Raamatussa kuvattuun. Olisiko siis aika tarkistaa käsitystämme todellisuudesta, sen perimmäisestä luonteesta?

  Tykkää

  • Yksi vanhimmista ”salaliittoteorioista” on Vatikaania hallitseva ”9. Piiri”(Dante:n Divina Comediasta). Tämän ajatuksen mukaan Katolinen kirkko pyrkii velvollisuuden tunnosta tarpeelliseksi edistää ”Saatanan juonia” Toisen Tulemisen jouduttamiseksi. Kun katsoo em. Kirkon toimintaa ja politiikkaa tämä ajatus kenties vaikuttaa houkuttelevalta. Oli miten oli, ”Suuri Suunnitelma” tai ahneuden ja typeryyden summa, on hulluudella ja tyrannialla selvästi kannattajansa myös maallistuneemmissa politikoissamme.

   Tykkää

 4. Pidemmän aikaa on jo tiedetty covid-19 pandemian olleen petos, missä CDC ollut mukana sekä Suomessa Valtionjohto, ministereitä, kansanedustajamme sekä THL:n johtoa asiantuntijoineen, mistä tarkemmin linkissä.

  Click to access Tutkintapyynto-18.11.2021-suuri-ihmiskoe-korona-ja-rokotehuijaus.pdf

  Covid-19 rokotteet ovat ns. tappavia ja ihmisiä ainoastaan vahingoittavia, koska itse covid-19 virusta ei ole olemassa, kuin tieteellisen vilpin kautta.

  https://www.dropbox.com/s/4j0miwyk3ovdqdc/Infografia%20inglés.pdf?dl=0

  Tykkää

 5. Osaako joku sanoa mitä tämä laki tarkoittaa? Laki tulee voimaan 31.1.22, Kiuru ja sale allekirjoittaneet:

  Laki kliinisestä lääketutkimuksesta
  https://finlex.fi/fi/laki/alkup/2021/20210983

  Erityisesti mietin kohtaa:
  15 §
  Vanki tai oikeuspsykiatrinen potilas tutkittavana
  ”…lain perusteella vapautensa menettänyt saa olla tutkittavana vain, jos on olemassa tieteellisesti perustellut syyt olettaa, että tutkimuksesta koituu suoraa hyötyä hänen terveydelleen tai hyötyä hänen sukulaisensa taikka muun tässä pykälässä tarkoitetun hänen oman viiteryhmänsä terveydelle.”

  Aiemmin luki muuten sama mutta viiteryhmänsä terveydelle oli muiden vankien terveydelle. Jos määräävät kansalle pakkorokotukset ja kieltäytyjät viedään vankilaan, voivatko pakkorokottaa tämän lain perusteella? Nehän edelleen väittävät että rokotteista on hyötyä, vaikka oikeasti ne tappavat ja sairastuttavat enemmän kuin tauti itse.

  Tykkää

  • Ihan silkkaa natsimeininkiä..

   Toivottavasti nämä myrkkyjäjään kylvävät natsirotat saavat mitä ansaitsevat ja tästä roistosakista päästään.

   Tykkää

  • Nonee… olen miettinytkin että pikku muutos mielitautilakeihin riittäisi hallinnon vaivaannuttavan k-tilanteen ratkaisuksi.

   Ja tuossahan se taitaa jo ollakin.

   Kytkentä pankkitiliin on ihan olennainen, ja sitähän on Sitra jo testannut ja todennut toimivaksi, voidaan ottaa tarpeen vaatiessa käyttöön. Kytkentä hoituu maksupäätteiden kautta. Loppuu rahaliikenne piikittämättömiltä.

   Maksupäätteenomaisia värkkejä saadaan helposti monille ovillekin, saadaan kulunvalvonnatkin kuntoon, johan ruåttinlaivojen hyttiavaimetkin on siinä sarjassa.

   Mutta sitä ennen tarvittaisiin muuta, ”rokotevastaisuus” pitäisi jotain kautta määrittää mielitaudiksi, ja sen jälkeen ei olisi ongelmaa pakkopiikityksistä.

   Pakkolääkintä on iänkaiken ollut mielitautien hoidon arkipäivää.

   Vaan hoituu se homma tätäkin kautta. ”Laki kliinisestä lääketutkimuksesta” onkin eri juttu kuin se geenitekniikkalain muutos, joka sekin meni läpi salamyhkäisen vaivihkaa… ei paljoa uutisoitu. Massamediassa ei varmaan uutisoitu lainkaan.

   Mutta tuossa se nyt sitten on. Ja tulee voimaan tammikuun lopulla.

   Presidenttimme on kohkannut jopa hengityshäyryistä lenkkipolulla ja siitä kuinka vaarallisia ne ovat. Vaan liekö kommentoinut tätä lakimuutosta missään? Eipä sillä että kumpikaan aihe kuuluisi pressan toimivaltuuksiin.

   Kunnanlääkäreitä toki auttaisi jos olisi uusi täsmällinen ICD-numero ”rokotevastaisuudelle”, mutta uuden tautiluokitusnumeron määrittäminen olisi kenties työlään prosessin takana? Tämä on nyt siten kätevämpää kun mitään uutta luokitusta ei tarvita. Niitä ei vankilassa tai keskitysleirillä ole tarpeen kysellä.

   Homman voi tätä kautta perustaa OLETUKSEEN.

   ”…jos on olemassa tieteellisesti perustellut syyt *olettaa*, että…”

   [Tuosta ”tieteellisyydestä” ei tarvitse välittää kun ei siitä ole muutenkaan välitetty pariin viime vuoteen]

   Tykkää

 6. Naturalnews varoittaa globalistien aikeista tuhota kryptovaluutta, jos jollakin on sijoituksia niin kannattaa lukea:

  Olemme purkaneet globalistisen suunnitelman tuhota Bitcoin ja kryptoekosysteemi

  Globalistit toteuttavat suunnitelmaa tuhota Bitcoin ja DeFi kryptovaluuttaekosysteemi sisältäpäin ja sitten korvata ne globalistien ylläpitämillä keskuspankkien sähköisillä valuutoilla, jotka he väittävät olevan ”turvallisempia”, koska ne ovat voimakkaasti säänneltyjä.

  Tämä on tietysti kaikki osa globalistista yritystä orjuuttaa ihmiskunta digitaalisen valuutan hallinnan alaisuudessa, jossa he voivat seurata kaikkia menojasi, takavarikoida varoja tileiltäsi muutamassa sekunnissa, aiheuttaa negatiivisia korkoja tilivarauksillesi jne.

  Uskomme, että globalistit asettavat jättimäisen ansan rakentamalla – ja sitten tuhoamalla – maailmanlaajuisen kryptokuplan, joka pyyhkii pois vähittäiskaupan osallistujat.

  https://www.naturalnews.com/2021-12-07-decoded-the-globalist-plan-to-destroy-bitcoin-and-the-defi-crypto-ecosystem.html

  Tykkää

 7. Verihiutaleiden väheneminen Covid-19-rokotuksen jälkeen potilailla, joilla on krooninen tai jatkuva immuunitrombosytopenia:
  Jiang D, Portuguese AJ, Weatherford A, Garcia D, Gernsheimer T. Platelet trends after Covid-19 vaccination in patients with chronic or persistent immune thrombocytopenia. Am J Hematol. 2021 Dec 1;96(12):E472-E474. doi: 10.1002/ajh.26366. Epub 2021 Oct 19. PMID: 34619804; PMCID: PMC8616807.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34619804/

  Immuunitrombosytopenian paheneminen COVID-19-rokotuksen jälkeen:
  Kuter DJ. Exacerbation of immune thrombocytopenia following COVID-19 vaccination. Br J Haematol. 2021 Nov;195(3):365-370. doi: 10.1111/bjh.17645. Epub 2021 Jun 24. PMID: 34075578; PMCID: PMC8239625.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34075578/

  Idiopaattinen trombosytopeeninen purppura rokotuksen jälkeen:
  David P, Shoenfeld Y. ITP following vaccination. Int J Infect Dis. 2020 Oct;99:243-244. doi: 10.1016/j.ijid.2020.07.085. Epub 2020 Aug 4. PMID: 32763445.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32763445/

  Immuunitrombosytopenia AstraZenecan rokotteen jälkeen Victoriassa, Australiassa:
  Gordon SF, Clothier HJ, Morgan H, Buttery JP, Phuong LK, Monagle P, Chunilal S, Wood EM, Tran H, Szer J, Crawford NW; SAEFVIC and VicSIS investigators. Immune thrombocytopenia following immunisation with Vaxzevria ChadOx1-S (AstraZeneca) vaccine, Victoria, Australia. Vaccine. 2021 Nov 26;39(48):7052-7057. doi: 10.1016/j.vaccine.2021.10.030. Epub 2021 Oct 30. PMID: 34756770; PMCID: PMC8556135.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34756770/

  Akuutti immuunitrombosytopenia SARS-CoV-2-rokotuksen jälkeen potilailla, joilla on krooninen idiopaattinen trombosytopeeninen purppura sekä terveillä yksilöillä:
  Ogai A, Yoshida R, Yuasa C, Chin K, Fujimaki K, Nakajima H. Acute immune thrombocytopenia following SARS-CoV-2 vaccination in chronic ITP patients and a healthy individual. Int J Hematol. 2021 Oct 30:1–3. doi: 10.1007/s12185-021-03235-2. Epub ahead of print. PMID: 34716890; PMCID: PMC8556780.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34716890/

  Koagulopatiat SARS-CoV-2-rokotuksen jälkeen voivat johtua piikkiproteiinin ja adenovirusvektorin yhteisvaikutuksesta:
  Kircheis R. Coagulopathies after Vaccination against SARS-CoV-2 May Be Derived from a Combined Effect of SARS-CoV-2 Spike Protein and Adenovirus Vector-Triggered Signaling Pathways. Int J Mol Sci. 2021 Oct 6;22(19):10791. doi: 10.3390/ijms221910791. PMID: 34639132; PMCID: PMC8509779.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34639132/

  Pfizer-BioNTechin rokotteen trombosytopenian ja/tai verenvuodon mahdolliset laukaisevat tekijät:
  Okada Y, Sakai R, Sato-Fitoussi M, Nodera M, Yoshinaga S, Shibata A, Kurasawa T, Kondo T, Amano K. Potential Triggers for Thrombocytopenia and/or Hemorrhage by the BNT162b2 Vaccine, Pfizer-BioNTech. Front Med (Lausanne). 2021 Sep 30;8:751598. doi: 10.3389/fmed.2021.751598. PMID: 34660652; PMCID: PMC8514746.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34660652/

  Immuunitrombosytopeeninen purppura Pfizer-BioNTechin rokotteen jälkeen vanhemmalla naisella:
  Jasaraj RB, Shrestha DB, Gaire S, Kassem M. Immune Thrombocytopenic Purpura Following Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine in an Elderly Female. Cureus. 2021 Aug 4;13(8):e16871. doi: 10.7759/cureus.16871. PMID: 34513446; PMCID: PMC8414938.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34513446/

  Idiopaattinen trombosytopeeninen purppuratapaus Pfizer-Biontechin rokotteen tehosteannoksen jälkeen:
  Malayala SV, Papudesi BN, Sharma R, Vusqa UT, Raza A. A Case of Idiopathic Thrombocytopenic Purpura After Booster Dose of BNT162b2 (Pfizer-Biontech) COVID-19 Vaccine. Cureus. 2021 Oct 23;13(10):e18985. doi: 10.7759/cureus.18985. PMID: 34820240; PMCID: PMC8607313.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34820240/

  Immuunitrombosytopenian paheneminen COVID-19-rokotuksen jälkeen nuorella naisella:
  Fujita M, Ureshino H, Sugihara A, Nishioka A, Kimura S. Immune Thrombocytopenia Exacerbation After COVID-19 Vaccination in a Young Woman. Cureus. 2021 Sep 13;13(9):e17942. doi: 10.7759/cureus.17942. PMID: 34660131; PMCID: PMC8513936.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34660131/

  Tykkää

 8. Nyt Ylen tekstiuutisissa että 35% koronaan sairastuneista rokotettuja. Miksi nyt kerrottiin, miksei aiemmin? -Mutta täällähän on hyvä perustella kolmatta kierrosta.

  Tykkää

 9. semmonen kysymys olisi mulla,kun ilta-lehden lööpissä luki tänään,että kolmas rokote suojaa omicronilta…että miten nyt JUURI se kolmas suojaa siltä,kun eikös samaa sontaa ole,kuin edellisetkin?
  myös ihmetyttää,kun niin vasta löydetty variantti,että miten jo voivat moiseen päätelmään päätyä…vai onko sponsored by pfizer ”uutinen”

  Tykkää

 10. Jossain tuolla vastauksissa ihmeteltiin, että miksi korona tarttuu joissain ja ei tartu joissain toisissa paikoissa. Tunteeko se kellonajat tai kielet? Maailmallahan se on tarttunut eri tahtiin. Esim. Virossa sen kerrottiin joskus leviävän erityisesti venäjänkielisissä, Brasiliassa ja muissa maissa, joiden johto ei miellytä joitakin, se on levinnyt tosi paljon, Amerikassa taas konservatiiviosavaltioissa se leviää eniten.
  Suomessa aiheutti monelle viihdettä itsenäisyyspäivänä näytelmä Helsingin tuomiokirkosta, jossa Anu Vehviläinen ja muutamat muut haahuilivat tyhjässä kirkossa kuonokopat naamalla ja parvella iso kuoro lauloi kurkut suorana vieri vieressä ilman kuonokoppia.

  Tykkää

  • sehän on niin jo evoluutiossa kehittynyt virus,että on politisoitunut…ja sen aiheuttamaa ”vakavaa” tautia pitää ”hoitaa” poliittisin päätöksin,että poliitikot on siten myös pätevimpiä kertomaan mikä sitä vastaan toimii…tai ei toimi

   Tykkää

   • samaa tai pahempaa ”tapattamista” hoivokodeissa alkuun tehtailtiin ainakin USA:ssa,ja englannissa.
    ihmetellä pitää myös,kuinka nyt medioita ei näytä kiinnostavan,kun pfizerin dataa saatu julki FOIA vaatimuksella,luulisi kiinnostavan myös siitä uutisoitavan,koska niin on pari vuotta olleet ”kiinnostuneita”,tosin valikoitua se kiinnostus on ollut asioista muutenkin ”uutisoidessa”,jota jotkut voisivat kutsua vaikuttamiseksi,tai jopa propangandaksi

    Tykkää

 11. Unohtakaa toivo saada Phizer:iltä tiedot millä luvat heltisivät. Ensin FDA(Jenkkien Fimea) pyysi 50v. Lykkäystä ja nyt kuulemma meneekin 75 vuotta paperien julkaisemiseen, uusi vetoomus siis tehty. FDA:lta meni 108 päivää analysoida tiedot poikkeuslupien hyväksymiseksi, mutta nyt meneekin sitten vuoteen 2096, jos tuomarille sopii. Mikään ei sano yhtä selkeästi: LUOTA TIETEESEEN! Kuin pyyntö salata tiedot 75:ksi vuodeksi.
  Joku sanoisi, ettei tiedä itkeäkö vai nauraako, mutta kyllä tässä jo hymy hyytyy. Onneksi tuuli kuivaa kyyneleet.

  Tykkää

 12. Kun kokonaiskuolleisuus noussut, niin olisi mielenkiintoista tietää missä ikäryhmissä nousu on?
  Johtaako hoitoalan passipakko katastrofiin? Tai ainakin siihen että kiireetön sairaanhoito ajetaan alas!
  Tämän päivän korona luvut korkeimmat tähän asti, eikö passi auttanut, vuotiko rokotteet vai oliko syy sittenkin rokottamattomien?

  Tykkää

  • Kuolleisuus olisi noussut ja nousee joka tapauksessa kuin näin paljon satsataan koronaan. Kamreerimainen ajattelukin on jo kauan sitten kääntynyt kriittiseksi – ”meillä ei ole varaa tähän” – se ehkä ensimmäiseksi lyö läpi valtamediassa. Iso latteus lähtisi taisteluun valtavaa valhetta vastaan. Sitä ennen jo nähdään taistelevatko TEHY tai SAK, millä puolella ja miten voitokkaasti. Austerlitzin aamuaurinko…

   Tykkää

 13. Koronamutaatiot korreloivat vahvasti annetujen rokotemäärien kanssa:
  Wang R, Chen J, Wei GW. Mechanisms of SARS-CoV-2 Evolution Revealing Vaccine-Resistant Mutations in Europe and America. J Phys Chem Lett. 2021 Dec 7:11850-11857. doi: 10.1021/acs.jpclett.1c03380. Epub ahead of print. PMID: 34873910.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34873910/

  Tykkää

 14. En tiedä, onko joku jo laittanut tämän tänne.

  Yhteys koronan ja langattomalle säteilylle altistumisen välillä:
  Rubik B, Brown RR. Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G. J Clin Transl Res. 2021 Sep 29;7(5):666-681. PMID: 34778597; PMCID: PMC8580522.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34778597/

  Tykkää

 15. 97,8 % myokardiittiin sairastuneista nuorista ja nuorista aikuista on saanut COVID-19-rokotteen:
  Truong DT, Dionne A, Muniz JC, McHugh KE, Portman MA, Lambert LM, Thacker D, Elias MD, Li JS, Toro-Salazar OH, Anderson BR, Atz AM, Bohun CM, Campbell MJ, Chrisant M, D’Addese L, Dummer KB, Forsha D, Frank LH, Frosch OH, Gelehrter SK, Giglia TM, Hebson C, Jain SS, Johnston P, Krishnan A, Lombardi KC, McCrindle BW, Mitchell EC, Miyata K, Mizzi T, Parker RM, Patel JK, Ronai C, Sabati AA, Schauer J, Sexson-Tejtel SK, Shea JR, Shekerdemian LS, Srivastava S, Votava-Smith JK, White S, Newburger JW. Clinically Suspected Myocarditis Temporally Related to COVID-19 Vaccination in Adolescents and Young Adults. Circulation. 2021 Dec 6. doi: 10.1161/CIRCULATIONAHA.121.056583. Epub ahead of print. PMID: 34865500.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34865500/

  Tykkää

  • Katsoin EMAn Eudravigilancesta eli haittavaikutusrekisteristä koronapiikkien haittavaikutuksia nuorten osalta pari päivää sitten ja olen tyrmistynyt:

   EU/EC maiden ilmoittamia nuorten eli 12-17v. piikitettyjen haittoja on todella paljon ja vakavia on luvattoman suuri määrä.

   HUOM! Eudravigilancessa näkyvät siltikin vain ne/ osa niistä haittailmoituksista, jotka on ilmoitettu kansallisiin haittavaikutusrekisteriin.
   Lisäksi vain max. 10% haitoista/sivuvaikutuksista edes ilmoitetaan Fimealle/kansallisiin rekistereihin, koska ohjeistusta, eikä velvoitetta ole edes terveydenhoitohenkilöstöllä! Ja henkilöstöä painostetaan/puhutellaan, jos epäilevät piikkihaitoiksi🤫🤐😡

   Ja niistä esim. Suomen yli 20 000 Fimealle ilmoitetuista haittavaikutusilmoituksesta (& yksi voi sisältää monta eri haittaa!) VAIN OSA ON SIIRRETTY KANSALLISISTA REKISTEREISTÄ EMAn Eudravigilance REKISTERIIN!
   Suomen osalta vain n. 5600 ilmoitusta eli alle 30%Oikeat todelliset haittavaikutukset näistä geeniterapiapiikeistä on todellakin moninkertaiset, niin Suomen kuin kaikkien muiden EU/EC maiden osalta!

   Tässä siis VAIN osa tämän piikin kokonaishaitoista eli ne mitä nyt sain kerättyä EMAn rekisteristä (eli vain osa kaikista todellisista, ei ilmoitetuista/ei siirretyistä):

   Pfizer/Comirnaty (TOZINAMERAN)

   12-17v.:

   1431 (Serious) Cardiac disorders
   2537 (Serious) Nervous System Disorders
   464 (Serious) Vascular Disorders
   264 (Serious) Blood and Lymphatic
   System Disorders

   Näistä ajoin erikseen rivilistoina muutamia pahimpia diagnooseja:

   1043 Myocarditis or Pericarditis
   25 Pulmonary Embolism
   20 Deep Vain Thrombosis
   19 Thrombosis ( muut Thrombosis
   diagnoosit samassa)
   14 Cardiac Arrest
   9 Thrombotic/Thrompocytopenic
   Purpura
   4 Pulmonary Oedema
   3 Septic Shock
   3 Sepsis
   2 Acute Myocardial Infarction

   Kuolleita:

   9 Death (diagnoosina Death)

   Näissä ao. ei ollut Death diagnoosia,
   vaikka nuoret piikitetyt kuolivat:

   7 Cardiac Arrest (Fatal – Results in
   Death)
   3 Septic Shock (Fatal – Results in
   Death)
   4 Pulmonary Oedema(Fatal/Death)
   2 Pulmonary Embolism (Fatal/Death)
   1 Thrombotic Thrombisytopenic
   Purpura (Fatal/Results in Death)
   1 Acute Myocardial Infarction (Fatal –
   Results in Death)
   ———————-
   27 kuollutta 12-17v. Pfizer piikin jälkeen

   Huom! Lisää kuolleita voi olla muissakin diagnooseissa, mutta nämä keräsin erikseen muutamista diagnooseista. Diagnooseja eli haittoja kun on kymmenittäin erilaisia. Haku Fatal/Results in Death ei onnistunut, joten meni manuaaliseksi.

   Nämä ovat siis koko EU/EC alueelta EMAn Eudravigilanceen viedyistä haittavaikutusILMOITUKSISTA kerättyjä. Vahvistuksia tuskin viranomaisilta saadaan.

   Itse koen, että piikeillä on erittäin todennäköisesti pysyvästi vammautettu, sairastutettu sekä tapettu enemmän 12-17v. nuoria kuin mitä on pelastettu. 😥

   Katson Modernan erikseen, kun ei aika riittänyt.

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s