Lakimiehet lasten turvana Irlannissa: k-piikitykset kouluissa lakkautettu

Irlannin Ulsterissa toimiva laki- ja notaaritoimisto JJ McNally & Co Solicitors & Notary Public jätti joulukuun alussa 2021 Belfastin korkeimmalle oikeudelle hakemuksen, jossa haettiin oikeudelta kieltoa koronapiikittää terveitä lapsia.

Asianajotoimisto haki välitöntä kieltoa Terveysministeriön päätökselle koronapiikittää terveitä lapsia tautia vastaan, joka ei ole lapsille vaarallinen, osoittamalla Ison-Britannian terveysviranomaisten oman datan pohjalta koronapiikin olevan lapsille tautia vaarallisempi.

Joulun alla Pfizerin toimitusjohtaja myönsi, että 2 annosta koronapiikkiä ei tehoa omikron-varianttiin. JJ McNallylla työskentelevä Stephen Atherton vetosi sen jälkeen suoraan Pohjois-Irlannin terveysministeriin Robin Swanniin lasten koronapiikitysten keskeyttämiseksi sillä perusteella, että rokotevalmistaja itse myöntää tuotteensa olevan hyödytön kierrossa olevan viruskannan torjumiseen.

Tammikuussa JJ McNally & Co ilmoitti, että korkein oikeus oli hyväksynyt heidän hakemuksensa, ja kuulemispäiväksi oli määrätty 4.2.2022.

Helmikuussa 2022 JJ McNally & Co tiedottaa analysoineensa lisää Ison-Britannian terveysviranomaisten omaa turvallisuusdataa, ja saaneensa selville, että tuhansia lapsia on vammautunut Pfizer/BioNTechin kokeellisesta, testivaiheessa olevasta koronapiikistä.

Edelleen helmikuussa JJ Mcnally & Co tiedottaa Pohjois-Irlannin terveysviranomaisten asianajajien vahvistaneen, että kouluissa käynnissä ollut koronapiikitysohjelma on lakkautettu, jolloin riski siitä, että lapset pakkorokotetaan ilman vanhempien suostumusta on poistunut.

Asianajotoimisto ilmoittaa jatkavansa kampanjointia viimeisten kahden vuoden aikana äänettömiksi ja puolustuskyvyttömiksi jätettyjen lasten puolesta. Seuraava kuuleminen on 21. maaliskuuta 2022.

Facebook 4.2.2022

Pohjois-Irlannin terveysministeriö sekä opetusministeriö eivät muutoinkaan ole kaihtaneet loukkaamasta lasten oikeuksia, mm. lapsiasiavaltuutettu Koulla Yiasouma on suljettu ulos lasten asioita koskevista ministeriöiden neuvotteluista.

Kommentti

Brittien tilastoviraston (Office for National Statistics, ONS) data osoittaa, että koronapiikitettyjen lasten kuolleisuus on moninkertainen verrattuna rokottamattomiin, kirjoittaa katolinen LifeSiteNews.

Kliinisten kokeiden rekisterin mukaan Pfizerin turvallisuus- ja tehokkuuskoe ”A Phase 1/2/3 Study to Evaluate the Safety, Tolerability, and Immunogenicity of an RNA Vaccine Candidate Against COVID-19 in Healthy Children and Young Adults” on vasta meneillään, ja värvää koelapsia. Koe on alkanut maaliskuussa 2021 ja tuloksien on määrä valmistua vuonna 2026.

Lapsia värvätään osallistujiksi edelleen, myös Suomessa.

Koronapiikkihankinnoista ja kouluissa ilman vanhempien suostumusta toteutetuista alaikäisten koronapiikityksistä päättäneen Pohjois-Irlannin terveysministeriön täytyy olla tietoinen siitä, että mitään turvallisuus- ja tehokkuusdataa ei ole olemassa, koska kokeet ovat meneillään, ja tuloksia odotetaan vasta neljän vuoden päästä, vuonna 2026. Hyöty-haittasuhde -riskianalyysia ei ole mitenkään voitu luotettavasti tehdä.

Näin olleen terveysministeriö on tieten tahtoen tehnyt lapsista lääkeyhtiön koe-eläimiä. Sama pätee myös Suomeen.

Robin Swann, joka puhui pandemian aiheuttamasta kriisistä ja sairaanhoitokapasiteetin riittämättömyydestä, vähensi potilaspaikkoja ns. kriisin aikana.

Statista: Number of average available hospital beds in Northern Ireland from 2009 to 2021
Statista: sairaalapaikkojen määrä Suomessa 2008-2019. Avohoitoon siirroilla ja ns. tehostamisella sairaalapaikkojen määrä on lähes puolitettu. Pandemia-uutisointi on saanut monet koronatukimedian kuluttajat kuvittelemaan, että terveydenhuollon kantokykykriisi johtuu rokottamattomista.

15 comments

 1. Itselleni on jäänyt mieleen kummittelemaan päivämäärä 28.01.2022 päivänä jolloin viimeisen kokeellisen korona rokotteen hätäkäyttölupa Eu:ssa päättyy. Sanaakaan en ole lukenut asiasta enää tämän vuoden puolella, vaikka asiasta oli mielestäni täälläkin juttua? Onko toimituksessa mitään tietoa asiasta vai olenko nähnyt vain toiveunta?

  Tykkää

 2. Olen toimituksen kanssa samaa mieltä siitä, että koko saaren pitäisi kuulua Irlannille. Sitä odotellessa pitäisi toistaiseksi otsikoida Pohjois-Irlannissa kuten tekstissä alempana myös on.

  Muuten oletan että juuri tapauskohtaiset haasteet voivat tuottaa enemmän kuin Fuellmichin projekti. Jälkimmäinen on tarpeen koska se on symbolinen ja tuottaa paljon tietoa, mutta sitä tuskin mikään tuomioistuin suostuu ottamaan käsittelyynsä. Yksittäisistä haasteista syntyy lumivyöryefekti.

  Tykkää

  • kyllä se trendi näin on ollut jo vuosikymmenien ajan.briteissä esim. paikat about puolittuneet,ja samalla ajalla väkiluku lähes tuplaantunut…..että suunta kai pitäisi olla ihan toinen sairaalapaikkojen suhteen,
   mutta rahaa kyllä riittää ihan muihin tarkoituksiin,kuten propagandaan,ja vaikuttamisiin ulkomailla,ja kotimaassa…sama suuntaus vahvana myös suomessa.mitä enemmän saa rahoitusta ”tiedusteluyhteisöt”,jotka on sitten vielä itseään ruokkivia,mitä enemmän saavat rahoitusta,ja ääntään kuuluville,sitä enemmän voivat vaatia rahoitusta itse luomiinsa uhkiin

   Tykkää

 3. Tiesittekö, että noin 50% clinical trials tuloksista jää raportoimatta. Ne menee silppuriin, eli melkoinen myrkytys- ja tappokone on ”tieteen nimissä” maailmanlaajuisesti käynnissä.

  ”Around half of clinical trials are currently left unreported, clinical trial registration is not yet universal in the UK and reported outcomes do not always align with the original study proposal,” the report finds.

  Based on these findings, Member of Parliament and Committee Chair Norman Lamb said that “an astounding amount of information from clinical trials is going unreported.”

  https://www.raps.org/news-and-articles/news-articles/2018/10/half-of-clinical-trials-fail-to-publish-results-u

  Tykkää

 4. eugyppius on laitellut substackiin tilanneraportteja eri puolilta maailmaa.

  ”Containment Collapse: Reader Reports”

  https://www.eugyppius.com/p/containment-collapse-reader-reports

  [Sulkutilojen sortuminen… lockdownien luhistuminen?]

  Pitkä juttu, vähän ennen puoltaväliä myös ”Finland” – erään lukijansa raportti Suomesta. (eugyppius mainitsee että on muokkaillut juttuja ja pyrkinyt säilyttämään tekijät anonyymeina)

  Tunnistatteko kotomaan?

  Tykkää

 5. Uusi, ajankohtaistettu versio vanhasta Pink Floyd -klassikosta

  We don´t need no vaccinations. We don´t need no covid pass control. Hey! Pfizer! Leave us kids alone.

  Tykkää

 6. Eiiiihh… Pitikö tämäkin vielä elää näkemään.

  Ehkä youngstereille ei saa antaa piikitysreissua varten rauhoittavia lääkkeitä (semmoset on ehkä testaamattomia ja turvattomia) – niinpä tämmöinen luomurauhoite: lampaita piikityskeskukseen luomaan tunnelmaa ja vähentämään keskukseen laahattujen varhaisteinien hermostuneisuutta.

  Lisäksi toki yhteiskunnallisena plussana shetlanninlampaiden kohentunut työllisyystilanne.

  Tämänkin kuuluisi olla Babylon Bee juttu, mutta ei ole-

  Tykkää

  • Enkö ole sanonut ja sanonut, että elämä on satiirimpaa kuin mihin satiiri pystyy.

   ———–
   Näemmekö tässä symboliikkaa?

   Lampaat menossa piikille laumassa?

   Uhrilampaat?

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s