Itävallan rokotepakko: sakkoja kieltäytyville

Itävalta, jonka tapauslukemat ovat ampaisseet nousuun marraskuussa 2021 rokottamattomille asetettujen sulkutoimien ja karanteenimääräysten jälkeen, on ilmoittanut uusista pakkotoimista. Rokotuskattavuus Itävallassa on noin 72,8% väestöstä, 2,3% suurempi kuin EU:ssa keskimäärin.

Itävallan presidentti Alexander Van der Bellen (vihreät) allekirjoitti 4. helmikuuta lain, joka määrää että jokaisen aikuisen itävaltalaisen sekä maassa oleskevan on otettava 2 annoksen ja tehosteen satsi koronapiikkejä tai maksettava sakkoa. Sakko on 600 € ensimmäisellä kerralla, ja nousee sen jälkeen joka kerran, mikäli piikittämätön henkilö jää kiinni poliisin suorittamissa rokotestatus-ratsioissa. Kertasakko ”toistuvasta rikkeestä” voidaan antaa neljä kertaa vuodessa, ja summa voi nousta 3400 euroon per sakko. BBC asettaa sakkosumman 3600 euroon. Minimipalkka Itävallassa on 1500 €/kk, johon sisältyvät lisät ja lomakorvaukset, keskipalkka nettona on noin 3790 €/kk lisineen ja muine korvauksineen.

Vihreä graafi Our World in Data 12.2.2022: Itävallan uudet vahvistetut tapaukset per miljoona hlöä.
Tiedot koronatoimien aikajanasta Universität Wien

Itävalta suunnittelee myös alkavansa kerätä väestön yksityisluontoisia terveystietoja perustamalla rokotusstatus-rekisterin, mikä mahdollistaa koronapiikistä kieltäytyvien systemaattisen seurannan ja jatkuvan sakottamisen.

Koronapiikistä voivat kieltäytyä vain raskaana olevat, Covid-19 -taudin jo sairastaneet sekä ne, jotka jo ovat saaneet edelleen testivaiheessa olevasta koronapiikistä tai muista rokotteista haittavaikutuksia.

Itävallan EU- ja perustuslakiministeri Karoline Edtstadler (kristillis-demokraattinen, liberaali-konservatiivinen Österreichische Volkspartei, ÖVP eli ”kansanpuolue”) kertoi BBC:lle rokotepakon olevan rajua mutta oikeutettua puuttumista ihmisoikeuksiin; ”rokotukset ovat ainoa tie ulos pandemiasta normaaliin elämään.”

Itävallan rokotepakkolaki astuu voimaan 15. maaliskuuta 2022 ja on voimassa 31. tammikuuta 2024 asti.

Itävalta lyhensi piikkipassin voimassaoloaikaa 1. helmikuuta 2022 alkaen. Uusien sääntöjen mukaan vain sellainen piikkipassi, joka osoittaa käyttäjänsä ottaneen koronapiikin 180 vuorokauden sisällä, on voimassa. Toisin sanoen kukaan ei ole ”täysin suojattu” mikäli koronapiikistä on yli 180 vuorokautta, jolloin on otettava tehoste pitääkseen kulkulupansa voimassa. Tehosteen jälkeen piikkipassi-kulkulupa on voimassa 270 vuorokautta. Alle 12-vuotiaiden ei tarvitse ottaa tehostetta, ja alle 18-vuotiaiden kulkuluvan voimassaoloaika kahdella piikillä on 210 vuorokautta.

Käytännössä siis poliitikot määrittelevät ja hallitus päättää, kuka on rokotettu ja kuinka kauan.

Koska koronapiikit eivät estä saamasta tartuntaa tai levittämästä sitä, Itävaltaan tulijoilta edellytetään 270 vuorokauden sisällä otettuja piikkejä sekä ennen maahantuloa annettua negatiivista koronatestitulosta.

Ihmis- ja perusoikeuksien kunnioittamisen varaan rakennetun vapaan liikkuvuuden alueen Euroopan unioni ei vaikuta olevan huolissaan Itävallan ihmis- ja perusoikeustilanteesta. Sen sijaan komissio haluaa pitää piikkipassi-kulkuluvat EU:ssa voimassa ainakin 30.6.2023 asti.

Euroopan parlamaentti: (vaihtoehtoisia) faktatietoja Euroopan unionista; ihmisoikeudet ja demokratia

Lähteitä:

SchengenVisaInfo News (6.2.2022): Non-Vaccinated Austrians to Be Fined Starting From March 15

SchengenVisaInfo News (21.1.2022): Austria to Shorten Vaccination Certificates’ Validity to 180 Days From February 1

Euractiv (30.11.2021): Austria considers €7,200 fine for unvaccinated

Politico (9.2.2022): As Europe moves on, Austria persists with sweeping vaccine mandate

Lakiluonnoksessa esitettiin mm. että rokottamuuden takia sakotetut, jotka kieltäytyvät maksamasta sakkoja, voidaan muuntorangaistusprosessin kautta tuomita vankeuteen 4 viikosta yhteen vuoteen, ja että vankeusrangaistuksen kustannukset voidaan veloittaa rokottamattomilta itseltään. Eräänlainen omakustannevankeus siis. Lue tarkemmin: ”Verfassungsausschuss beschließt Ersatz für verfassungswidrige Beugehaft und Verlängerung der COVID-19-Sonderregelungen

European Commission (3.2.2022): Coronavirus: Commission proposes to extend the EU Digital COVID Certificate by one year

Artikkelikuva via Pixnio + Wikipedia, kuvanmuokkaus RS.

50 comments

 1. Eiköhän nuo vielä peruuta tuon. No, saa nähdä, mutta pitäisi itävaltalaisten jo herätä. Rokote ei ole ollut missään tie ulos pandemiasta, eikä edes plandemiasta. Kansannousu on ainoa tie ulos plandemiasta.

  Liked by 1 henkilö

 2. Siinäpä sitä mallioppilas esikuvaa ja tod.näk. meidänkin tilanne hetken päästä. Miltäköhän Itävallan maastamuuttotilasto näyttää nyt? Entäpä maahan virtaavien turistien määrä? Sittenkun Saksaankin saadaan sama päälle, niin kannattaa varmaan alkaa täälläkin pakkailemaan kamojaan kasaan ja arpomaan mihin suuntaan sitä lähtis.

  Tykkää

  • Onhan Saksasta jo nyt muuttanut väkeä Unkariin ja muihin ympäröiviin maihin, missä on Saksaa tiukempi maahanmuuttopolitiikka. Rokotepakko saattaa lisätä ulosvirtausta.

   Liked by 1 henkilö

 3. Ei tuota Itävallasta toistuvasti kumpuavaa hulluutta voi kuin silmät pyöreänä ihmetellä.

  Sanonko minne nämä kommunistiterroristit voivat tunkea rikolliset koronapassinsa ja GDPR-asetuksensa.

  https://tietosuoja.fi/gdpr

  GDPR tulee sanoista General Data Protection Regulation (yleinen tietosuoja-asetus). Se on henkilötietojen käsittelyä sääntelevä laki, jota alettiin soveltaa kaikissa EU-maissa keväällä 2018. Tietosuoja-asetus antaa paremman suojan henkilötiedoillesi ja enemmän keinoja hallita tietojesi käsittelyä.

  Taloudelliseen vastuuseen ja karkoitus kommunistidiktatuuriin joutavat joka iikka jotka moista rikollista länsimaisia perusoikeuksiamme polkevaa terroria ajaa!

  Liked by 1 henkilö

 4. Vastasin jo samaan uutiseen. Sakoissa voi olla yksinkertaisesti kysymys rahasta. En tiedä Itävallan tilaamaa rokotemäärää, mutta se voi olla Saksan tapaan mielettömän suuri. Jonkin tiedon mukaan Saksa on tilannut 500 tuhatta rokotetta, jotka maksanevat 10 miljoonaa euroa.
  Kun rokotteet uhkaavat jäädä käyttämättä, tilaajahallitus ovat ongelmissa rahan hukkakäytöstä. Jotenkin rahat on saatava kokoon ja hallituksen maine pelastettua.

  Tykkää

  • 500 tuhatta on aika pieni määrä pelkästään Saksaankin. Youtubista löytyy wef/davos 2022 videoita, missä kerrotaan vähän isommista määristä mitä on tarkoitus alkaa/ on jo aloitettu valmistamaan, ja määrät on per kuukausi. Erikoista on myös Johnson&Johnsonin ilmoitus keskeyttää tuotanto Hollannissa ja muuttaa tuotantolinjat joillekkin uusille ”rokotteille” toistaiseksi salaisena pidetylle virukselle.

   Liked by 1 henkilö

   • Itse ole lukenut Saksan tilanneen noita rokotteita 12 miljardilla , 8 rokotetta per saksalainen. Niistä sanotaan olevan vasta 25% käytetty ja kuitenkin Saksan terveysministeri Karl Lauterbach tilaa aina vaan lisää.

    Saksalaislehti taz.de epäilee vahvasti Itävallan rokotepakkolain toimeenpanoa, koska se ei koske työpaikkoja, toimistoja, rakennusalaa tai supermarketteja.

    https://taz.de/Corona-Impfpflicht-in-Oesterreich/!5825917/

    Tykkää

   • Jos kasaavat sen rekisterin niin siitä voidaan poimia yksilöt ja kotitaloudet pakkopiikitettäviksi. Silloin työpaikkojen pakoilla ei ole merkitystä.

    Tykkää

 5. Itse olen sitä mieltä, että kaiken tämän täytyy tapahtua, jotta koko kansa saadaan hereille. Ei paljoa auta, jos meitä heränneitä on 10-20%, joista suuri osa katselee hiljaa vierestä?
  Nukkuvien hereille saaminen yksittäisen ihmisen toimesta on lähes mahdotonta. Alusta asti olen rummuttanut jokaiselle vastaantulijalle faktoja linkkeineen, niin tyhjä lasittunut katse vastassa. Ei väki herää, (jos silloinkaan),ennen kuin sattuu omalle kohdalle vakava rokotehaitta ja silloinkin vielä uskovat, jos ”asiantuntija” sanoo, ettei johdu rokotteesta?
  Yksikin rokoteuskovais perheen 12v tytär sydänongelmien takia teholla letkuissa, niin ihmettelevät vaan, kun ei meidän suvussa ole kellään ollut sydänkohtauksia?!?
  Toinen tuttu, omaishoitaja ja hoidettava, hakivat yhtä aikaa 2 piikin, parin viikon päästä molemmat samana päivänä ambulanssilla sairaalaan, toisella veritulppa päässä, toisella molemmissa keuhkoissa. Toinen menehtyi, mutta silti omaiset sitä mieltä, ettei piikin vika?
  Anteeksi vaan, mutta Idiootit joutaakin kuolla pois, koska ryhmä on yhtä vahva, kuin heikoin lenkki. Eläinmaailmassa, sekä alkuperäiskansoissa ryhmää heikentävät yksilöt poistettiin joukosta.
  Jospa Soturit Itävallassa heräisivät ja deletoisi lait asettaneet, ryhmää heikentävät ”edustajat” giljotiinin kautta manan maille?

  Liked by 1 henkilö

 6. Miettikääs mitä tapahtuu kun ns. suurelle yleisölle lopulta selviää kuinka nämä piikit tappaa ja sairastuttaa ihmisiä.
  Mitä mahtaa tapahtua niille jotka näitä piikkejä pakottaa ihmisille?

  Ettei nyt vaan toi venäjä tillannekin liittyisi siihen? Joku maailmansota niin ei ihmisillä ole enää aikaa piikkejä miettiä..

  Liked by 1 henkilö

  • ”Ettei nyt vaan toi venäjä tillannekin liittyisi siihen? Joku maailmansota niin ei ihmisillä ole enää aikaa piikkejä miettiä..”

   Nolo myöntää mutta jossakin se raja tulee vastaan tyrannian uhreilla. Ei tämä näin voi mennä että pöpöjä tehtailevat rikolliset lahjovat viranomaisemme ja tahkoavat kimpassa ennennäkemättömiä voittoja veronmaksajilta rosvottujen verojen avulla.

   https://tinyurl.com/y8xdynmj

   Ei olla tällä menolla enää kaukana sitä että epätoivoiset ihmiset alkavat joukolla toivomaan että tulisipa joku yllättävä iso tapahtuma X jolla nämä kokeellisia piikkejään tehtailevat rikolliset saataisiin edesvastuuseen aiheuttamistaan vahingoista.. Tapahtuma jolla koko rosvolauma pyyhkäistäisiin rikollisin keinoin haalitun omaisuutensa kanssa hevon vittuun tältä pallolta.

   https://tinyurl.com/y9jdy8fl

   Tykkää

 7. Itävallassa rokottamattomat ovat sitten melkein samassa tilanteessa kuin Anne Frank aikanaan kellarissa: ”gestapoa” paossa päiväkirjoja kirjoittamassa.

  Se vähän parempi lääkäri Twitterissä:

  Alan Watson@DietHeartNews·

  Teräviä mielipiteitä Faucista, Bill Gatesista, Ukrainasta ja terveysvinkkejä. Mm. miksi voi on terveellistä.
  12 voin hyvää terveysvaikutusta. Pitkästä aikaa hyödyllisiä ja helppoja vinkkejä.

  Alan Watson:
  Helmik 10. SARS-CoV-2 the freak, aerosol child of a bio-weapons lab? [THERE IS NO EVIDENCE OF A LIVE ANIMAL MARKET ORIGIN.]

  If lab-made, why is there no evidence of an accidental leak? If not, then #Covid was seeded. If seeded, who did this to us & why did they do it?
  ———————————————
  Seeded?? sepä mielenkiintoista!!! Eikö tämä ratkennut jo vuosia sitten, että US labrasta lähti!???

  ps. moni on sitä mieltä,että nykyinen sodan uhka on turhaa sodanlietsontaa ja sataaa vain Bidenin laariin: Vievät lisää aseita Ukrainaan ja vahvistavat Natoa.

  ”, mutta silti omaiset sitä mieltä, ettei piikin vika?”

  Selvästi ovat rokotehaittoja! Suomessa ei kyllä yleensä mitään tunnisteta.

  Hyvää työtä teette. Terveydenhoito kuin banaanivaltiossa (hiukka huono ilmaisu, anteeksi vaan hienot afrikkalaiset valtiot, jotka olette jo edellä Suomea monessa asiassa ja seuraavan 20 vuoden aikana pyyhkäisette ohitse niin että hippulat vinkuu..

  Tykkää

 8. En tunne Itävaltaa mutta Suomi nykyisellään on aika heikoilla. Pk-seutua kauan katsellut joutuu päättelemään suunnittelun ja rakentamisen tavoitteeksi että ”kukaan ei tunne ketään”. Voi olla mahdoton unelmatilanne. Mutta nytkin kontaktit ovat paljolti työn – usein akateemisen työn – vielä useammin julkisen sektorin välittämiä. Hiljainen tieto ja ”epäviralliset” kontaktit nousevat arvossa kun kokonainen aikakausi päättyy. Eli voimia kaikille AM-lukijoille.

  Tykkää

  • Kaupungeissa tuo ”kukaan ei tunne ketään” -aspekti ehkä vielä korostuu siksi, että naapurit vaihtuvat useammin kuin haja-asutusalueilla ja kylissä. Jossain vaiheessa käy niin, ettei edes viitsi yrittää tutustua, koska naapuri jossain vaiheessa kuitenkin häipyy.

   Toisaalta on pieniä kaupunkeja (kuten Naantali) jossa asukkaat yleensä pysyvät, ja kerrostalojen asukkaat pitävät mm. yhteisiä pihajuhlia. Naantalikin kyllä taitaa olla kasvamassa yhteisöelosta ulos, sen verran siellä on viime vuosina rakennettu.

   Kaupungeilla tuntuu olevan optimaalinen tasapainotilansa, jossa työllisyyden, asuntotilanteen ja väkimäärän (ynnä hintatason) täytyy olla tasapainossa/kasvaa samaan tahtiin, jolloin ne ovat elossa ja rauhalliisia. Kun tasapaino horjuu, alkaa väkivalta ja muu kurjuus.

   Tykkää

 9. Tee on peräisin teepensasta (Camellia sinensis). Teeviljelmillä viljellään kahta teepensaan muunnosta. Näitä ovat kiinantee (Camellia sinensis var. Sinensis) ja Intian pohjoisosasta, Assamin maakunnasta tuleva tee eli assamintee (Camellia sinensis var. assamica). Näistä teepensaiden muunnoksista on olemassa alueellisia teepensaskantoja tai kantojen hybridimuotoja. Teetä on juotu tuhansia vuosia ja ilmeisesti ensimmäisen kerran sitä käytettiin Tiibetin, Intian ja Kiinan rajamailla.

  Teelaadut jaotellaan sen mukaan, miten teen lehdet on käsitelty.

  Valkoinen tee: Valkoinen tee kerätään nuorista pitkiä kärkisilmuja tuottavista teepensaista. Valkoinen tee on vähiten käsitelty tee ja se sisältää enemmän antioksidantteja ja vitamiineja kuin muut teet. Teelehtiä ei varsinaisesti hapeteta, mutta ulkona tapahtuva kuivuminen voi aiheuttaa sen, että lehdet hapettuvat luonnollisesti vähän.

  Vihreä tee: Vihreää teetä ei hapeteta ja sen lehdet paahdetaan kevyesti tai höyrytetään. Erityisesti Kiinassa on tapana paahtaa lehdet ja Japanissa taas on tapana höyryttää lehdet. Höyryttämällä valmistettu tee on useimmiten raikkaan vihreän näköistä ja ruohomaisempaa.

  Keltainen tee: Keltainen tee on hapettamatonta teetä. Keltaisen teen lehtiä paahdetaan kevyesti, jonka jälkeen teen annetaan levätä muutaman vuorokauden esimerkiksi paperiin käärittynä.

  Oolong-tee: Oolong-tee on mustan ja vihreän teen välimuoto ja se on osittain hapetettu. Jos teetä on hapetettu 10 – 15 %, on se lähempänä vihreää teetä ja se on vaalean väristä. Jos teetä on hapetettu 70 %, on se lähempänä mustaa teetä ja sen väri on melko tummaa.

  Musta tee: Musta tee on 100 %:sti hapetettu. Se tee, mikä meillä länsimaissa tunnetaan mustana teenä, on Kiinassa punaista teetä. Eurooppalaiset nimesivät teen hapettuneiden teelehtien tumman värin mukaan, kiinalaiset taas nimesivät sen valmiin teejuoman värin mukaan. Kiinassa on erikseen varsinaiset tummat/mustat teet, esim. Puerh-tee.

  https://www.teenystavat.fi/

  Perinteisen kiinalaisen lääketieteen keskeinen osa on Qi eli elämän voima tai energia. Yin on kylmää energiaa ja yang on kuumaa energiaa. Jos kehossa on liikaa yin-energiaa tai yang-energiaa, se voi valuttaa tyhjiin Qi:n. Perinteinen kiinalainen lääketiede pyrkii tasapainottamaan molemmat energiat kehossa harmonian ja hyvän terveyden luomiseksi. Vihreällä teellä ja valkoisella teellä on kehoa viilentäviä ominaisuuksia. Mustalla/punaisella teellä ja muilla tummilla teelaaduilla on kehoa lämmittäviä ominaisuuksia. Siksi perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä suositellaan, että vihreää teetä juodaan kesällä ja tummempia teelaatuja talvella. Jokaisen keho on erilainen ja jopa kylminä vuodenaikoina joillakin voi olla kehossaan liikaan yang-energiaa (mm. kuuman tunne, hikoilu). Tällöin näiden ihmisten pitää ymmärtää ja havannoida itse mikä tee sopii parhaiten heille. Japanissa ja Koreassa on juotu talvella mm. vihreää teetä, johon on lisätty paahdettua riisiä eli Genmaicha-teetä. Ilmeisesti kyse on yksinkertaisesti siitä, että paahdettu riisi tasoittaa vihreän teen kehoa viilentävää vaikutusta. Jos juo talvella vihreää teetä, lienee järkevintä ostaa sellaista teetä, johon on lisätty jotain kehoa lämmittäviä aineksia (tai lisätä itse teen joukkoon) esim. inkivääriä, kanelia, kardemummaa, neilikkaa, mustaa pippuria, kurkumaa tai jasmiinia.

  Vihreän teen EGCG-katekiini voi tehota koronaan:
  Wang YQ, Li QS, Zheng XQ, Lu JL, Liang YR. Antiviral Effects of Green Tea EGCG and Its Potential Application against COVID-19. Molecules. 2021 Jun 29;26(13):3962. doi: 10.3390/molecules26133962. PMID: 34209485; PMCID: PMC8271719.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34209485/

  Mustan teen ainesosat voivat tehota koronaan:
  Gogoi M, Borkotoky M, Borchetia S, Chowdhury P, Mahanta S, Barooah AK. Black tea bioactives as inhibitors of multiple targets of SARS-CoV-2 (3CLpro, PLpro and RdRp): a virtual screening and molecular dynamic simulation study. J Biomol Struct Dyn. 2021 Mar 10:1-24. doi: 10.1080/07391102.2021.1897679. Epub ahead of print. PMID: 33715595.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33715595/

  Vihreän teen ja mustan teen polyfenolien antiviraalinen aktiivisuus koronan ehkäisyssä ja hoidossa:
  Mhatre S, Srivastava T, Naik S, Patravale V. Antiviral activity of green tea and black tea polyphenols in prophylaxis and treatment of COVID-19: A review. Phytomedicine. 2021 May;85:153286. doi: 10.1016/j.phymed.2020.153286. Epub 2020 Jul 17. PMID: 32741697; PMCID: PMC7367004.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32741697/

  Vihreän teen katekiini, katekiinijohdannainen ja mustan teen galloyloidut teaflaviinit inaktivoivat merkittävästi SARS-CoV-2:ta in vitro:
  Ohgitani E, Shin-Ya M, Ichitani M, Kobayashi M, Takihara T, Kawamoto M, Kinugasa H, Mazda O. Significant Inactivation of SARS-CoV-2 In Vitro by a Green Tea Catechin, a Catechin-Derivative, and Black Tea Galloylated Theaflavins. Molecules. 2021 Jun 11;26(12):3572. doi: 10.3390/molecules26123572. PMID: 34208050; PMCID: PMC8230566.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34208050/

  Musta tee ja vihreä tee inaktivoivat nopeasti SARS-CoV-2:n syljestä in vitro:
  Ohgitani E, Shin-Ya M, Ichitani M, Kobayashi M, Takihara T, Kawamoto M, Kinugasa H, Mazda O. Rapid Inactivation In Vitro of SARS-CoV-2 in Saliva by Black Tea and Green Tea. Pathogens. 2021 Jun 8;10(6):721. doi: 10.3390/pathogens10060721. PMID: 34201131; PMCID: PMC8227886.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34201131/

  Teen bioaktiiviset aineet moduloivat synnynnäistä immuniteettia. Voivat tehota koronaan:
  Chowdhury P, Barooah AK. Tea Bioactive Modulate Innate Immunity: In Perception to COVID-19 Pandemic. Front Immunol. 2020 Oct 28;11:590716. doi: 10.3389/fimmu.2020.590716. PMID: 33193427; PMCID: PMC7655931.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33193427/

  Teen polyfenolit EGCG ja teaflaviini estävät SARS-CoV-2:n aktiivisuutta in vitro:
  Jang M, Park YI, Cha YE, Park R, Namkoong S, Lee JI, Park J. Tea Polyphenols EGCG and Theaflavin Inhibit the Activity of SARS-CoV-2 3CL-Protease In Vitro. Evid Based Complement Alternat Med. 2020 Sep 16;2020:5630838. doi: 10.1155/2020/5630838. PMID: 32963564; PMCID: PMC7499281.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32963564/

  Vihreän teen katekiini EGCG voi tehota koronaan:
  Chourasia M, Koppula PR, Battu A, Ouseph MM, Singh AK. EGCG, a Green Tea Catechin, as a Potential Therapeutic Agent for Symptomatic and Asymptomatic SARS-CoV-2 Infection. Molecules. 2021 Feb 24;26(5):1200. doi: 10.3390/molecules26051200. PMID: 33668085; PMCID: PMC7956763.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33668085/

  Vihreän teen katekiini EGCG ehkäisee tehokkaasti SARS-CoV-2-infektiota ja uusia variantteja estämällä piikkiproteiinin sitoutumista ACE2-reseptoriin:
  Liu J, Bodnar BH, Meng F, Khan AI, Wang X, Saribas S, Wang T, Lohani SC, Wang P, Wei Z, Luo J, Zhou L, Wu J, Luo G, Li Q, Hu W, Ho W. Epigallocatechin gallate from green tea effectively blocks infection of SARS-CoV-2 and new variants by inhibiting spike binding to ACE2 receptor. Cell Biosci. 2021 Aug 30;11(1):168. doi: 10.1186/s13578-021-00680-8. PMID: 34461999; PMCID: PMC8404181.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34461999/

  Polyfenolipitoinen teeuute, jossa mukana tiivistettyjä teaflaviineja ja muita viruksia tuhoavia katekiineja inaktivoi SARS-CoV-2:a:
  Takeda Y, Tamura K, Jamsransuren D, Matsuda S, Ogawa H. Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus-2 Inactivation Activity of the Polyphenol-Rich Tea Leaf Extract with Concentrated Theaflavins and Other Virucidal Catechins. Molecules. 2021 Aug 8;26(16):4803. doi: 10.3390/molecules26164803. PMID: 34443390; PMCID: PMC8402090.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34443390/

  Vihreän teen EGCG-katekiini voi tehota koronaan:
  Bimonte S, Forte CA, Cuomo M, Esposito G, Cascella M, Cuomo A. An Overview on the Potential Roles of EGCG in the Treatment of COVID-19 Infection. Drug Des Devel Ther. 2021 Oct 28;15:4447-4454. doi: 10.2147/DDDT.S314666. PMID: 34737551; PMCID: PMC8560077.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34737551/

  Epigallokatekiinigallaatti (EGCG), vihreän teen polyfenoli, vähentää koronaviruksen replikaatiota hiirimallissa:
  Park R, Jang M, Park YI, Park Y, Jung W, Park J, Park J. Epigallocatechin Gallate (EGCG), a Green Tea Polyphenol, Reduces Coronavirus Replication in a Mouse Model. Viruses. 2021 Dec 17;13(12):2533. doi: 10.3390/v13122533. PMID: 34960802.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34960802/

  Kattava katsaus vihreän teen polyfenolien mahdollisesta käytöstä COVID-19:n hallinnassa:
  Tallei TE, Fatimawali, Niode NJ, Idroes R, Zidan BMRM, Mitra S, Celik I, Nainu F, Ağagündüz D, Emran TB, Capasso R. A Comprehensive Review of the Potential Use of Green Tea Polyphenols in the Management of COVID-19. Evid Based Complement Alternat Med. 2021 Dec 3;2021:7170736. doi: 10.1155/2021/7170736. PMID: 34899956; PMCID: PMC8664505.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34899956/

  Vaikka nämä eivät liity koronaan, laitetaan ne näytille teen voimaannuttavista vaikutuksista:

  Potilasraportti, jossa 48-vuotiaan miehen krooninen lymfaatttinen leukemia meni remissioon 20 vuoden jälkeen EGCG-katekiinia sisältävällä vihreä tee-uuteella. Hän käytti konjugoitua linolihappoa, laktoferriiniä sisältävää heraproteiinia, artemisiniinia, kalaöljyä, D3-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia, baikalinvuohennokkaa (Scutellaria baicalensis), kurkumiinia, probiootteja sekä lisäravinnetta, joka sisälsi reishiä (Ganoderma lucidum), pakurikääpää (Inonotus obliquus) ja vihreää teetä (Camellia sinensis). Tästä lisäravinteesta sai vihreän teen EGCG-katekiinia 1200 mg päivässä. Kun EGCG-katekiinin määrää nostettiin neljään grammaan päivässä, alkoi syöpä kirjaimellisesti hävitä:
  Lemanne D, Block KI, Kressel BR, Sukhatme VP, White JD. A Case of Complete and Durable Molecular Remission of Chronic Lymphocytic Leukemia Following Treatment with Epigallocatechin-3-gallate, an Extract of Green Tea. Cureus. 2015 Dec 29;7(12):e441. doi: 10.7759/cureus.441. PMID: 26858922; PMCID: PMC4739749.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26858922/

  Tuossa em. raportissa potilas käytti valtavan isoja vihreä tee-uuteannoksia. Huomautettakoon, että vihreä tee-uutteesta on raportoitu maksavaurioita. Tosin em. raportista käy ilmi, että potilas käytti myös maksaa suojaavia kasveja kuten reishiä. Vihreä tee-uuteella on kyllä paikkansa, erityisesti erilaisissa sairauksissa, mutta terveiden ihmisten lienee järkevintä juoda vihreää teetä uutteen sijaan.

  Vihreä tee vähentää kuolleisuutta kaikista syistä sekä sydän- ja verisuonisairauksien riskiä vanhemmilla japanilaisilla ihmisillä:
  Suzuki E, Yorifuji T, Takao S, Komatsu H, Sugiyama M, Ohta T, Ishikawa-Takata K, Doi H. Green tea consumption and mortality among Japanese elderly people: the prospective Shizuoka elderly cohort. Ann Epidemiol. 2009 Oct;19(10):732-9. doi: 10.1016/j.annepidem.2009.06.003. Epub 2009 Jul 22. PMID: 19628408.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19628408/

  Suurempi vihreän teen kulutus vähentää kuolleisuutta kaikista syistä, erityisesti sydän- ja aivoverisuonisairauksista johtuvaa kuolleisuutta. Vihreän tee kulutus vähensi erityisesti naisten riskiä kuolla syöpään tai hengitystiesairauksiin.
  Vihreän teen kulutus ja kuolleisuus japanilaisilla miehillä ja naisilla: yhdistetty analyysi kahdeksasta väestöpohjaisesta kohorttitutkimuksesta Japanissa:
  Abe SK, Saito E, Sawada N, Tsugane S, Ito H, Lin Y, Tamakoshi A, Sado J, Kitamura Y, Sugawara Y, Tsuji I, Nagata C, Sadakane A, Shimazu T, Mizoue T, Matsuo K, Naito M, Tanaka K, Inoue M; Research Group for the Development and Evaluation of Cancer Prevention Strategies in Japan. Green tea consumption and mortality in Japanese men and women: a pooled analysis of eight population-based cohort studies in Japan. Eur J Epidemiol. 2019 Oct;34(10):917-926. doi: 10.1007/s10654-019-00545-y. Epub 2019 Aug 7. PMID: 31392470.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31392470/

  Tykkää

 10. Tää uutinen Kanadasta, missä Freedom Convoy menossa, Gateway Pundit:sta… Poliisi tulee ovensuuhun kertomaan naiselle ” olet laittanut sopimattomia Facebook postauksia”…
  Wikipediassa lukee että GP ”huono” tietolähde, mutta asia päivätty v.2004.

  Tykkää

 11. Eipä ihme että Kanadan löysähousu tirehtööri on pakosalla. Eihän se uskaltaisi Dr.Hodginsonin kanssa saman pöydän ääreen (joka varmaankin olisi mukana jos convoy tiimille järjestyisi palaveri hallinnon kanssa).

  https://gettr.com/post/pu4exa7d71

  Hodkinson on kiukkuinen mutta hyvin selkeäsanainen. Se pakoilijapoliitikko on tirehtöörinä piikitysprojektissa joka Hodkinsonin mielestä on ”…state sanctioned murder…”

  Tykkää

 12. ITÄVALLAN TOTALITARISOITUMISTA TULISI TUTKIA AINA OHITTAMATTA VAPAAMUURAREITA
  Tri Steinhauser oli 20 vuotta tutkinut vapaamuurareita etenkin kotimaansa Itävallan osalta kun kirjoitti ainoan suomennetun kirjansa: https://www.kielletytkirjat.com/product/euhuomispaivan-super-neuvostoliitto/ Hän korosti siinä, että etenkin Itävaltaa vapaamuurarit hallitsevat. (Tulkitsen että vain jokin vapaamuurarisuuntaus – useimmat suuntaukset ovat harmittomia yhteiskunnalle…)
  Tuon tulisi olla vaihtoehtomedioissa uutinen nyt kun Itävalta sääti noin pahan lain kuin mitä Söyringin uutinen kertoo.

  (Eliittiä omaan maahan tuollaisten totalitaaristen C19-piikityslakien säätäminen ei haittaa, koska eliitillä on placebopiikkinsä.
  Ks. koronarealistit com sta Haluatko tietää, kuinka vaarallinen on se koronarokote-erä, johon sinun tai läheisesi saama rokote kuuluu? -artikkeli)

  Jonkun olisi hyvä tutkia vapaamuurareiden yhteyksiä C19-plandemiaan. Suomestakin välittävän, sillä onhan Suomessa paljon todistetusti vapaamuurareita avainpaikoilla, kuten kymmenittäin tuomareina, vaikka vapaamuurariudessa ykköslojaalius kohdistuu omaan väkeen. (Lisäksi huhutaan vapaamuurarijärjestöistä, joiden jäsenluettelot ovat salaisia.)

  Mutta tietenkään pelkästään vapaamuurareihin ei liity idea rikastua ja saada lisävaltaa ja sairaiden agendojen toteutusmahdollisuuksia laboratorioviruksen avulla.

  Ks. vaikkapa uvmedia org :sta ks. COVID-salaliitto ja Vatikaani – Pahempaa kuin osataan edes pelätä -artikkeli, lähteineen.

  (Siis todellakin: idea. Idea, jota ei tarvitse paljon salailla.
  Ja sehän nykytilanteen äärimmäisyydestä kertookin, ettei moniakaan isoja kuvioita tarvitse paljon salailla.

  Toki salailujakin aina on vakavissa rikosasioissa ilman minkään uuden rakentamistakin eliitillä.
  Esimerkiksi, menihän jo yli 10 vuotta sitten veroparatiisien tutkija Nicholas Shaxsonin (Aarresaaret -kirja) mukaan yli puolet maailmankaupasta veroparatiisien kautta.
  Eikä rikoksista koskaan kaikki tule julki edes viitteenomaisesti.

  Ei kaikkeen tarvita tarkkaa liittosopimusta saati tarkkaa salaista liittosopimusta.

  Toisaalta pahiksille ei ole viime mainituistakaan koitunut mitään erityistä haastetta että virallisia salaamisia on.
  Esim. Helsingin kaupungilla on WEF:n kanssa salainen sopimus, samoin Suomen valtiolla hankekumppanuudesta, joka alkoi 2/2020 sekä C19-piikeistä.
  Jännä että harva edes kysyy Suomen hallinnolta, missä sopimus Pfizerin kanssa piikeistä on. Eihän miljardikuvioihin ryhdytä koskaan ilman sopimusta, vaikka tässä tapauksessa EU yhden sopimuksen niistä teki.

  – Ymmärrän sen, että yksi ihminen ei jaksa kaikesta suuresta ikävästä protestoida tai kohutella, mutta…)

  Liked by 1 henkilö

  • Mikko Kempe haastattelee Mari Kallannetta, joka on tutkinut salaliittoteorioita. Puhuvat myös vapaamuurareista.

   Yksi ihminen (tässä tapauksessa minä) ei tosiaankaan ehdi eikä jaksa kirjoittaa kaikesta, vaikka kuinka haluaisi,

   Tykkää

   • Ei tullut mieleenikään äsken sinun huikea työsi, Riikka <3.
    Tuossa yllä koetin ilmaista vain sitä, etten halua ketään yksittäistä ihmistä osoitella siitä, ettei hän tee mitään jonkin suuren vääryyden vuoksi, vaan että en ole huomannut, että kukaan olisi julkisuuteen kirjoittanut *suomeksi* mitään merkittävää aiheesta "C19 ja vapaamuurarit" edes nyt kun Itävallan totalitarisoituminen on niin näkyvää Suomen vallanmediassakin ja aiheena voisi olla "Itävallan totalitarisoituminen C19:ään liittyen ja vapaamuurarit".

    Kai se on niin että suomalaisia on varsin vähän ja heistä varsin pieni osa osaa saksaa ja seuraa Itävallan asioita.

    Ja kenties amerikkalaiseen tapaan mielletään, että kaikki oleellinen maailmasta ilmenee englanniksi.

    Lisäksi ehkä moni kokee oleellisemmaksi olla seuraamassa päivittäistä infotulvaa ja jakamassa sitä samantien usein eteenpäin kuin suuntautumisen virallisten C19-valtatahojen ja heidän takanaan olevien toteuttamien salaamisten yms. selvittelyyn.

    Tykkää

   • Luulen, että monella kirjoittamattomuuteen vaikuttaa kipukynnys. Muistatko kun koulussa piti lauiaa koko luokan edessä laulukoe? Kaikki eivät vain pysty ”julkisuuteen”.

    Kirjoittaessa ja julkaistessa asettuu alttiiksi niin monenlaiselle, nykyään myös massamediassa levitetylle vihapuheelle ja mielipidevainolle. Siksihän sitä tehdään, että ihmiset harkitsisivat moneen kertaan ennen kuin alkavat aktiivisiksi kansalaisiksi.

    Liked by 1 henkilö

  • Työni puolesta olen päässyt seuraamaan tilanteita joissa toisena osapuolena muurareita vilisevää porukkaa ja toisella puolella viher/demariporukkaa. Täytyy kyllä myöntää, että muurareilla on pyyhitty pöytää moneen kertaan. En tiedä onko se hyvä vai paha asia, mutta monet pitävät muurareita turhankin kaikkivoipina tänä päivänä.

   Tykkää

 13. Tuosta edellisestä oli jäänyt pois linkki. Laitetaan se uudestaan:

  Tieteelliset tutkimukset perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä, teestä kroonisten sairauksien ehkäisyssä:
  Yang CS, Chen G, Wu Q. Recent scientific studies of a traditional chinese medicine, tea, on prevention of chronic diseases. J Tradit Complement Med. 2014 Jan;4(1):17-23. doi: 10.4103/2225-4110.124326. PMID: 24872929; PMCID: PMC4032838.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24872929/

  Tykkää

 14. Nyt on saatu uusi rokote koronaan (IS 16.02…netistä) Nuvaxovid. Perinteisempi, käy niille, jotka eivät ”maailmankatsomuksellisista” syistä halua ottaa mRNA rokotetta. Käy myöskin niille jotka saaneet ensimmäisestä tai toisesta rokotuksesta sydänlihastulehduksen.

  Tykkää

 15. Löytyi Gateway Punditista … …
  Washington Post oli jostain saanut tietää kuka laittanut Kanadan Convoyn GiveSendGo keräykseen 40 dollaria (oletan väh.) ja kysellyt heiltä miksi?
  Onko rahaliikenne todella näin helposti avattavissa? Tästä herääkin kyse kuin jotkut veroparatiisit lihoo, ilman että niihin voi puuttua?

  Tykkää

  • Mihinkään, mihin ei haluta puuttua, ei ole ”helppo puuttua”. Ja miksi haluttaisiin, kun ajatellaan, ketkä verokeitaita käyttävät.

   Eliitin kannalta me olemme niitä ”muita”, toisia, ihan eri ryhmää, joten meille muille on ”oikeusvaltioissa” eri säännöt kuin ”vastuunkantajille”.

   Liked by 1 henkilö

 16. Ylen teksti TV:stä… lääkkeiden haltuunotot kasvussa tullilla.
  Lääkevalmisteiden hankkiminen postitse Euroopan talousalueen ulkopuolelta on laitonta.
  Syksyllä käsittääkseni laajennus koko EU:in omakantaan ainakin reseptien osalta. Saattaapi olla että jatkossa digipassi sanelee mitä lääkettä saa???

  Tykkää

 17. Hupsista…
  Suomeen tulee jopa 1.4 miljoonaa rokoteannosta kuukaudessa syksyyn mennessä. Nyt mietitään mihinkä käytetään?
  Vinkki.
  Otetaan kehitysapurahoista rokotteiden hinta. Ja sitten selvitetään minne laitetaan menemään.
  Tätä ei diktaattoritkaan käytä määräänsä enempää.

  Tykkää

  • Seuraavaan syksyyn – jos aloitetaan syksy syyskuusta — on aikaa 7 ja puoli kuukautta, tekee karkeasti 10,5 miljoonaa rokoteannosta. Jotkut ottaa viidennen ja kuudennen satsin? Ylikuolleisuus ei ilmeisesti kasva kyllin nopeasti?

   Tykkää

  • ”Suomi on voinut vain hyväksyä tai hylätä liittymisen yksittäiseen sopimukseen ja yleensä kertoa, paljonko kunkin sopimuksen mukaista rokotetta halutaan, lääkintöneuvos Sari Ekholm sosiaali- ja terveysministeriöstä toteaa sähköpostitse.

   – Suomella on ollut kunkin sopimuksen osalta viisi työpäivää aikaa päättää sopimukseen liittymisestä tai siitä pois jäämisestä.”
   https://yle.fi/uutiset/3-12319679

   Tuossa on pääasia se, että Suomi on voinut itse päättää paljonko rokotteita tilataan. Tilaushetken julkinen tieto taisi olla, että yksi piikki riittää ja suojausteho on jotain 95% luokkaa. Ja paluu normaaliin tapahtuisi kun rokotuksin ja sairastamalla muodostunut laumaimmuniteetti saavuttaa noin 65 % väestöstä.

   Nyt kysymys kuuluu, millä perusteella virannomaiset päättivät tilata piikkejä kuusi kierrosta koko kansalle?

   Kaksi kierrosta on piikitetty ja kolmannen piikit on jo maassa. Yksi kierros on jo lahjoitettu ulkomaille ja kaksi kierrosta on tulossa vääjäämättä. Paljonko pakkotoimitetaan vielä tämän jälkeen?

   Liked by 1 henkilö

 18. Löysin jostain uutisen Kanadan tilanteesta, että tilejä jäädytetty myös sen takia että ”kannattaa” naapuri valtion entistä presidenttiä!
  Saapa nähdä milloin meillä pankkisalaisuutta raotetaan sen verran (eihän toki kokonaan…).

  Tykkää

  • Jotenkin hiipii mieleen, että kuinkahan seuraavissa vaaleissa Trudeoun kannatus? Nytkin taitaa olla siellä Kanadassa tilanne, aivan samalla tolalla kuin Itävalta, Italia, Ruotsi, Australia, Uusi-seelanti ym. missä vähemmistöistä kursittu hallitus kasaan wef-fanaatikoista, tai valta kepuloimalla niille siirretty (veretön/huomaamaton vallankaappus). Nähdäänkö enään vaaleja missään? Vai tarviiko niitä enään edes järjestää, kun kaikki on kaikista asioista samaa mieltä kuitenkin?

   Tykkää

   • No, äänestysprosentti vaaleissa on ollut laskusuunnassa. Pitäisikö laittaa jokin alaraja, että jos äänestys% jää alle 50:n, vaalit pitää järjestää uudelleen?
    Joissain maissa esim. EU-vaaleissa niukkiniukki 20% vaivautuu äänestämään.

    Tykkää

  • Nämä hämärät pakkokeinot näyttää jatkuvasti liittyvän rahaan ja pankkitoimintaan. Tuntuu epäuskottavalle, että muutaman vuoden välein vaihtuva pelle-poliitikko voisi soittaa pankkiin ja saada kansalaisten tilejä jäädytettyä tuosta vaan. Paljon todennäköisempää on, että keskuspankkikartelli on luonut varjohallinnon tiedusteluelimineen, joka laitaa sanat näiden WEF-robottien suuhun.

   Tykkää

   • Raha pyörittää maailmaa. Velkaannuttaminen, rahan kulun tukkiminen (talouspakotteet, tilien jäädyttämiset ymv.) ja kierron hidastaminen (vaikkapa korkotason nostolla) ovat tehokkaita hallintakeinoja.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s