Kaaoksesta järjestykseen: miten Ukrainan konflikti on suunniteltu palvelemaan globalisteja

Vesa Raiskila teki AvoinMedialle Brandon Smithin Activist Post -sivustolla julkaistun, Ukrainan tilannetta lähtökohtanaan käyttävän ”Order Out Of Chaos: How The Ukraine Conflict Is Designed To Benefit Globalists” -analyysin käännöksen. Suomennos on tehty konekäännöksestä parannellen ja sujuvoittaen.

Analyysissaan Smith liittää yhteen palasia, jotka yhdistettynä tarjoavat jälleen yhden tarkastelukulman Ukrainan tilanteeseen ja siihen, miten tilanne liittyy laajemmin geo- ja valtapolitiikkaan. Smith päätyy ajattelemaan, että meneillään on romahtamaan valmistellun talousjärjestelmän kaataminen tarkoituksella. Tavallisen ihmisen kannalta toivonpilkahdus piilee siinä, että globalistit hätiköivät suunnitelmaa toteuttaessaan.

Smithin analyysi on suunnattu pohjois-amerikkalaisille lukijoille, mutta se tarjoaa sellaisenakin suomalaiselle lukijalle perspektiivilaajennusta.

Brandon Smith

Parin seuraavan kuukauden aikana on todennäköistä, että Yhdysvallat osallistuu suoraan sotilaalliseen toimintaan Ukrainassa, sillä Venäjä tukee ja tunnustaa nyt avoimesti separatistiryhmiä Donbassin alueella maan itäreunalla ja ilmeisesti ryhtyy auttamaan niitä sotilaallisesti irtautumisessa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Venäjä on lähettänyt sotilasyksiköitä Ukrainaan, mutta tämä on ensimmäinen kerta vuoden 2014 ja Krimin liittämisen jälkeen, kun sotilaallisen toiminnan uhka on ollut avoin eikä peitelty.

Kun konflikti puhkeaa, länsimaissa tullaan näkemään parvi mediajuttuja, joissa yritetään hahmotella Venäjän ja Ukrainan välisen suhteen monimutkaisuutta Neuvostoliiton hajoamisesta lähtien, mutta samalla jätetään huomiotta tietyt epämukavat totuudet. Monissa näistä tarinoista rakennetaan kertomus, joka sitten yksinkertaistaa tilannetta liikaa ja maalaa Venäjän hirvittäväksi hyökkääjäksi. Tavoitteena on vakuuttaa yleisö siitä, että osallistumisemme Ukrainan konfliktiin on moraalinen ja geopoliittinen välttämättömyys. Amerikan suosiota yritetään saada ja vaaditaan Yhdysvaltojen saappaita maahan. [Yhdysvaltain presidentti] Joe Biden on tämän ponnistelun eturintamassa.

Vastakkainasettelun laukaiseva tekijä on ilmeisesti länsivaltojen ja Ukrainan virkamiesten vuonna 2009 tekemä päätös harkita maan Nato-jäsenyyttä. Suurin osa Venäjän toimista Ukrainan suhteen johtuu Naton osallistumisesta alueella, mukaan lukien Venäjän invaasio Krimille vuonna 2014. Strategisesti se on järkevää. Kuvittele, jos Meksiko yhtäkkiä ilmoittaisi liittyvänsä sotilasliittoon Kiinan kanssa, ja että kiinalaista sotilaskalustoa siirrettäisiin lähelle Yhdysvaltojen eteläistä rajaa! Se ei todennäköisesti päättyisi hyvin.

Venäjällä on toki historiaa tekopyhästä käytöksestä, kun on kyse sen sekaantumisesta naapureidensa asioihin. Esimerkiksi vain muutama kuukausi sitten Kazakstanissa järjestettiin joukkomielenosoituksia, joiden hallitus väitti johtuvan ”ulkomaisesta manipuloinnista”. Väitteen tueksi ei esitetty mitään todisteita. Väite riitti kuitenkin perusteeksi sille, että 2300 venäläistä sotilasta lähetettiin rajan yli lopettamaan mielenosoitukset.

Todellisuudessa Kazakstanin kansalaiset olivat vihaisia inflaatiopiikistä ja korkeista bensan hinnoista, jotka jatkavat keskiluokan ja köyhyydessä elävien ihmisten kurjistamista (kuulostaako tutulta?). Vuonna 2019 vain 4 prosenttia väestöstä eli virallisen köyhyysrajan alapuolella. Vuonna 2020 tämä luku kasvoi räjähdysmäisesti 14 prosenttiin väestöstä. Tarkkoja lukuja on vaikea löytää vuodelta 2021, mutta on todennäköistä, että köyhyysaste on nyt lähempänä 16-20 prosenttia. Kansalaislevottomuuksien syyt olivat ilmeiset ja oikeutetut, mutta protestoivia kazakstanilaisia syytettiin ulkomaisten vihollisten pelinappuloiksi. Kuten olen todennut monissa viimeaikaisissa artikkeleissa, tämä on tyypillinen strategia korruptoituneille hallituksille, jotka yrittävät säilyttää vallan, kun kansa nousee ja kapinoi oikeutetuista syistä.

Kuvitelkaa, jos [WEFiläisen pääministeri Justin] Trudeaun johtama Kanadan hallitus olisi pyytänyt Yhdysvaltain sotilaallista apua hajottaakseen rekkakuskien mielenosoitukset, jotka vastustivat hänen ankaraa rokotepakkomääräystään. Meidän on tarkasteltava näitä päätöksiä asiayhteydessään, jotta voimme ymmärtää, miten mielettömiä ne todella ovat.

Ironista kyllä, Venäjä tukee mielellään separatistien levottomuuksia Ukrainassa ja auttaa samalla vaientamaan levottomuudet Kazakstanissa. Pitäkää tämä kuvio mielessä, koska se auttaa ymmärtämään, miten Venäjää ympäröivät tapahtumat heijastavat maailmanlaajuista suuntausta, joka saattaa vaikuttaa amerikkalaisiin tulevaisuudessa.

Ukrainan ja Venäjän välisestä diplomaattisesta sotkusta voidaan syyttää osittain molempia osapuolia, ja juuri tällaisessa historiallisessa epäselvyydessä globalistit yleensä viihtyvät. Sodan sumu auttaa hämärtämään establishmentin toimintaa, ja usein ihmisten on vaikea nähdä, kuka todella hyötyy kaaoksesta ennen kuin on liian myöhäistä. Uskon, että Ukrainan ongelma on ainakin osittain suunniteltu, ja että se on suunniteltu ensimmäiseksi dominoksi aiottujen kriisien ketjussa.

En usko, että Ukrainan konfliktissa on globalisteille mitään ainutlaatuista; he olisivat yhtä hyvin voineet yrittää aloittaa alueellisen sodan Taiwanissa, Pohjois-Koreassa, Iranissa jne. On lukuisia ruutitynnyrimaita, joita he ovat työstäneet parin vuosikymmenen ajan. Meidän ei pitäisi keskittyä liikaa siihen, kumpi on syyllinen, Ukraina vai Venäjä: meidän pitäisi keskittyä vaikutuksiin, jotka johtuvat mistä tahansa suuresta alueellisesta katastrofista, ja siihen, miten globalistit käyttävät tällaisia katastrofeja hyväkseen edistääkseen vallan täydellisen keskittämisen agendaa.

Ukrainan skenaario voitaisiin helposti purkaa, jos molemmat osapuolet ryhtyisivät joihinkin diplomaattisiin perustoimiin, mutta näin ei tule tapahtumaan. Naton virkamiehet voisivat ottaa askeleen taaksepäin pyrkimyksestään lisätä Ukraina riveihinsä. Yhdysvallat voisi lopettaa rahan ja asevarusteiden kaatamisen Ukrainaan, mitä se on tehnyt 5,4 miljardin dollarin arvosta vuodesta 2014 lähtien. Pelkästään vuonna 2022 maahan on lähetetty yli 90 tonnia sotatarvikkeita.

Venäjä voisi lopettaa salaisten erikoisoperaatioyksiköiden lähettämisen Donbassin alueelle ja olla halukkaampi tulemaan neuvottelupöytään keskustelemaan diplomaattisista ratkaisuista. Syy siihen, miksi näitä asioita ei tapahdu, on se, että verhon takana olevat vallanpitäjät eivät anna niiden tapahtua.

Olemme kaikki tietoisia Yhdysvaltojen ja Naton johtajien takana olevista globalistisista vaikutteista; esitämme tästä kiistattomia todisteita säännöllisesti. [Presidentti Joe] Bidenin mieltymys globalistisiin instituutioihin on hyvin tunnettu. Mutta entä Venäjä?

Vaihtoehtoisissa tiedotusvälineissä ja vapausliikkeessä on joitakuita, jotka uskovat virheellisesti, että Venäjä on globalismin vastainen. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Kuten monet muutkin poliittiset johtajat, [Venäjän federaation presidentti Vladimir] Putin käyttää joskus globalismin vastaista retoriikkaa, mutta hänen suhteensa kertovat toista tarinaa. Ensimmäisessä omaelämäkerrassaan, jonka nimi on First Person, Putin puhuu kiintyneesti ensimmäisestä kohtaamisestaan uuden maailmanjärjestyksen edustajan, globalisti Henry Kissingerin kanssa FSB:n (entisen KGB:n) jäsenenä. Putinin noustessa poliittisissa arvoasteikoissa hän piti yllä vakaata ystävyyttä Kissingerin kanssa, ja vielä tänäkin päivänä he käyvät säännöllisesti lounaalla, ja Kissinger on toiminut neuvonantajana useilla Kremlin osastoilla.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Putin ja Kreml ovat myös käyneet jatkuvaa vuoropuhelua Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) kanssa, joka on — nykyään pahamaineisen — globalistin Klaus Schwabin hanke. Itse asiassa vasta viime vuonna Venäjä ilmoitti liittyvänsä WEF:n ”neljännen teollisen vallankumouksen verkostoon”, joka keskittyy talouden sosialisointiin, tekoälyyn, esineiden internetiin ja moniin muihin globalistisiin etuihin, jotka kaikki johtavat maailmanlaajuiseen teknokratiaan ja tyranniaan.

Venäjän hallitus EI ole globalisminvastainen. Sellainen väite on hölynpölyä ja on aina ollut sitä. Katson mielikuvan Venäjän vastustuksesta johtuvan jatkuvasta propagandavirrasta ja siitä, mitä kutsun vääräksi itä-länsi-paradigmaksi – petollinen käsitys siitä, että globalistinen agenda on puhtaasti länsimainen tai amerikkalainen agenda, ja että Kiinan ja Venäjän kaltaiset maat vastustavat sitä. Jos tarkastellaan idän ja globalistien läheistä vuorovaikutusta, tämä ajatus hajoaa täysin.

On tärkeää ymmärtää, että useimmat idän ja lännen väliset konfliktit ovat suunniteltuja konflikteja ja että KUMMANKAAN PUOLEN johtajat eivät oikeastaan ole vastakkain keskenään. Pikemminkin nämä sodat ovat kabukiteatteria; ne ovat mukavuussotia, joilla pyritään saavuttamaan salaisia päämääriä samalla kun massat lumotaan kauhun ja onnettomuuden hetkillä. Kaikkia, jotka epäilevät tätä, suosittelen lämpimästi lukemaan ammattitaitoisen historioitsijan ja taloustieteilijän Antony Suttonin perusteellisesti tutkittua ja todistettua teoksia. Sutton törmäsi aivan sattumalta globalistien salaliittoa ympäröiviin tosiasioihin ja paljasti heidän tapansa pelata kaksin kortein, molemmilla puolilla lähes jokaisessa sodassa viimeisen vuosisadan aikana bolshevikkivallankumouksesta toiseen maailmansotaan ja siitä eteenpäin.

Kaaoksesta järjestyksen luomisen strategia ei ole mitään uutta: globalistit ovat tehneet sitä jo hyvin pitkään. Avointen paljastusten määrä, jotka globalistit ovat julkisesti myöntäneet ”suuresta nollauksesta” (Great Reset) koronan jälkeen, on niin huikea, että heidän suunnitelmiaan ei voi enää kieltää. Kaikkien epäilijöiden pitäisi tässä vaiheessa epäillä, että heidän älykkyysosamääränsä on yksinumeroinen.

Nyt kun olemme siis todenneet globalistien osallistumisen todellisuuden sekä lännessä että Venäjällä, meidän on kysyttävä itseltämme, miten he hyötyvät kriisin käynnistämisestä näiden voimien välille Ukrainan vuoksi? Mitä he saavat siitä irti?

Kuten olen todennut viimeaikaisissa artikkeleissa, minusta näyttää siltä, että Ukraina on suunnitelma B, johon turvaudutaan harhautuksena, kun koronapandemia ei onnistunut ajamaan läpi suurta nollaussuunnitelmaa. Kuten Klaus Schwab ja WEF ovat jatkuvasti todenneet, he näkivät pandemian täydellisenä ”tilaisuutena” ajaa maailmaan neljäs teollinen vallankumous. Globalisti Rahm Emanual totesi vuoden 2008 talousromahduksen jälkeen:

”Vakavan kriisin ei koskaan haluta menevän hukkaan. Tarkoitan tällä sitä, että se on tilaisuus tehdä asioita, joita ei ole voitu tehdä aiemmin.”

WEF on vanha tekijä tässä taktiikassa. Myös Klaus Schwab käytti heti vuoden 2008 luottokriisin jälkeen täsmälleen samaa kieltä kuin hän on käyttänyt covidin leviämisen jälkeen, yrittäen aina myydä globaalia hallintoa ratkaisuna kaikkiin katastrofeihin:

”Elämme nyt uuden aikakauden alkua, herätyskelloa, jonka aikana meidän on uudistettava instituutioitamme, järjestelmiämme ja ennen kaikkea ajattelutapojamme ja mukautettava asenteemme ja arvomme sellaisen maailman tarpeisiin, joka odottaa oikeutetusti paljon suurempaa vastuullisuutta ja tilivelvollisuutta”, hän selitti. ”Jos tunnustamme, että tämä kriisi on todella mullistava, voimme luoda perustan vakaammalle, kestävämmälle ja jopa vauraammalle maailmalle.” – Klaus Schwab maailmanlaajuisesta Global Redesign -aloitteestaan vuonna 2009

Schwab hätiköi tuolloin aivan kuten hän hätiköi vuonna 2020 julistaessaan, että suuri uudelleenjärjestely on väistämätöntä koronan vuoksi. Globalistien on täytynyt odottaa paljon korkeampaa kuolleisuuslukua, koska he käytännössä tanssivat kaduilla riemuissaan siitä, kuinka paljon valtaa he voisivat varastaa ”väestön suojelemiseksi globaalilta terveysuhalta”. Jos tarkastellaan WEF:n ja Gates-säätiön simulaatiota covid-pandemiasta nimeltä Event 201, joka pidettiin vain kaksi kuukautta ennen kuin TODELLINEN TAPAHTUMA alkoi, he selvästi odottivat covidin aiheuttavan paljon enemmän vahinkoa, ja ennustivat aluksi 65 miljoonan ihmisen kuolevan. Näin ei koskaan käynyt; se ei ole ollut lähelläkään.

On vaikea sanoa, miksi covidin kaltainen ilmeinen bioase ei toiminut. Viruksilla on tapana muuntua nopeasti luonnossa ja käyttäytyä eri tavalla kuin laboratorioympäristössä. Voisin ajatella jopa jumalallisen väliintulon mahdollisuutta. Oli syy mikä tahansa, globalistit eivät saaneet haluamaansa, ja nyt he tarvitsevat jälleen uuden kriisin voidakseen öljytä Reset-koneen hammaspyöriä. Kun jo ennestäänkin pieni koronakuolleisuus laskee nyt entisestään Omikron-muunnoksen myötä ja kun puolet Yhdysvaltojen osavaltioista uhmaa täysin rokotusmandaatteja, on vain ajan kysymys, milloin muu maailma kysyy, miksi se on yhä lääketieteellisen autoritaarisuuden alaisena.

Sota Ukrainassa ja pelkkä uhka siitä, että sota laajenee alueen ulkopuolelle, voisi saada aikaan monia asioita, joita korona ei ole saanut aikaan. Se tarjoaa jatkuvan suojapeitteen stagflatoriselle romahdukselle, joka on nyt täydessä vauhdissa Yhdysvalloissa, toimitusketjuongelmille, jotka jatkuvat maailmanlaajuisesti, sekä Euroopan talouden horjuttamiselle. Erityisesti EU on vahvasti riippuvainen venäläisestä maakaasusta lämmittääkseen kotejaan ja ylläpitääkseen talouttaan. Venäjä on kuristanut maakaasutoimituksia Eurooppaan aiemmin, ja se tekee sen uudelleen. Venäjän öljynvienti täyttää myös kysyntävajeita maailmanlaajuisesti, ja tätä vientiä kuristetaan pakotteilla tai sillä, että Kreml tarkoituksellisesti katkaisee toimitukset tietyille maille.

Sota on aina harhautus taloudellisesta sabotaasista. Vaikka keskuspankit usein kylvävät ja kastelevat talousromahdusten siemenet hyvissä ajoin etukäteen, pankkeja ei koskaan syytetä, koska kansainväliset konfliktit ovat sopivasti keskipisteessä. Laajemmassa merkityksessä talouskriisi aiheuttaa joukkoköyhyyttä, epätoivoa ja joukkohysteriaa, ja globalistit sanovat, että nämä vaarat edellyttävät kansainvälistä ratkaisua, jonka he mielellään tarjoavat keskittämisen muodossa.

Yhdysvalloissa ja monissa muissa länsimaissa, joissa on yhä suuri määrä yksilönvapautta puolustavia ihmisiä, globalistit haluavat selvästi käyttää jännitteitä Venäjän kanssa keinona vaientaa autoritaarista politiikkaa koskeva julkinen mielipide. Olen jo nyt nähnyt lukuisia tapauksia, joissa sosiaalisessa mediassa toimivat virkamiehet ja vasemmistolaiset vihjaavat, että vapausaktivistit ovat ”venäläisten pelinappuloita” ja että meitä käytetään ”hajottamaan ja hallitsemaan”. Tämä on tyhjää hölynpölyä, mutta he kokeilevat silti tätä tarinaa nähdäkseen, voiko se vakiintua.

Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Yhdysvalloissa mitä tahansa kapinaa globalisteja vastaan selitetään ulkomaisella sekaantumisella. Kuten aiemmin mainittiin, viimeinen asia, jota eliitti haluaa, on vapaiden ihmisten liikkeet, jotka estävät suurta nollausta. Näimme tämän Kanadassa, kun Trudeau ilmoitti yksipuolisista hätätilavaltuuksista rekkakuskien mielenosoituksia vastaan ja antoi itselleen totalitaarisen kontrollin. Jopa Venäjän hallitus on puuttunut tällaisiin julkisiin toimiin estääkseen kaikenlaisen aktivismin nousun. Biden yrittää tehdä samoin, ja sota, jopa pienempi alueellinen sota, antaa hänelle perusteluja toisinajattelun tukahduttamiseen yleisen turvallisuuden nimissä.

Mielenkiintoista on, että Yhdysvalloissa sotatilalaki on myös paljon helpompi oikeudellisesti ja historiallisesti perustella hallitukselle, kunhan se toteutetaan vastauksena vieraan vihollisen hyökkäykseen. Narratiivi Venäjän vaikuttamisesta voi hyvinkin olla valmisteilla sotatilalain säätämiseksi Amerikassa. Se, onnistuuko tämä todella, on eri asia.

Ukrainassa tapahtuvan eskalaation seuraukset ulottuvat paljon laajemmalle kuin amerikkalaisyleisön harhauttamiseen; tarkoitukseni ei ole väittää, että vain amerikkalaiset joutuisivat kärsimään. Pointtini on, että maailmassa on tiettyjä paikkoja, jotka luonnostaan vastustavat globalistista suunnitelmaa, ja vapaamieliset amerikkalaiset ovat ensisijainen este. Jos suurta nollausta vastaan nousee laajamittainen kapina, se alkaa täältä. Globalistit tietävät tämän, minkä vuoksi Yhdysvallat on epäilemättä keskeisesti mukana Ukrainan sekasorrossa.

Vaikka eskalaatio on katastrofaalinen ukrainalaisille ja luultavasti venäläisillekin, taustalla on syvempiä ja vaarallisempia uhkia, jotka on suunnattu Yhdysvaltoja kohtaan. Sota Ukrainassa toimii tehokkaana peitetarinana monille niistä.

Artikkelikuva via Wikimedia + sosiaalinen media. Kuvanmuokkaus RS.

ILMOITUS 2.3.2022 klo 11;15 Vesa Raiskila pyysi: Laita ”suomennos: konekäännöksestä parannellut Vesa Raiskila”, joten tein sen ja muokkasin esipuhetta.

26 comments

 1. Saa nähdä, kauanko vielä kestää ennen kuin ”nykymenoa” vastustaville tahoille juolahtaa mieleen, että se vanhanaikainen yhteiskunnan luokka-analyysi ja taistelu luokkajaon poistamiseksi talousjärjestelmää vaihtamalla on ainoa tapa saada aikaiseksi todellinen muutos.

  Tykkää

 2. Artikkeli kuvaa hyvin miten sekavassa maailmassa elämme. Osaan puuttua vain joihinkin yksityiskohtiin.

  Esimerkiksi USA tuki Ukrainalla. Se on varmaan merkittävää Ukrainalle, mutta USA:lle mitätön. Se on USAn velasta 0,02% ja siten merkityksetön rahoittajalle. Suomikin antaa kehitysapua 50 kertaa enemmän verrattuna valtion velkaan.

  Ukrainan ongelma on suunniteltu, eikä sitä olisi ilman suunnitelmaa. Donbassin alueella on etniten venäläinen enmmistö ja muilla alueilla ukrainalainen enmmistö. Nämä ennen sovussa eläneet on lietsotta sotimaan keskenään. Se tapahtui 2014 ja sodan tapettua 15000 venäläistä, se riitti syyksi venäläisten invaasiolle.

  Tykkää

  • uuri luin jostain, että CIA/USA:n tavoite Ukrainassa on ollut lietsoa eripuraa-vihaa. Lietsoa vihaa Venäjää vastaan.
   Tämä ei siis ole satua, vaan ihan CIA:n pelikirjasta. Tuntuuko muuten tutulta? Jos sattuu Suomen median vihasivuille niin ymmärtää heti mistä on kyse.

   Khodorkovski: Luin kyseisestä herrasta laadukkaan tuntuisen tutkimuksen amerikkalaisesta lehdestä (netti) silloin joskus kun keskustelu hänestä kävi kuumana.
   Tuskin rikollisempaan henkilöä voi löytää. Hänen epäiltiin liittyvän jopa murhiin. Elettiin sitä aikaa kun yksityistäminen kävi kuumana ja keinoja kaihtamatta silloin omaisuutta kerättiin omiin taskuihin. Sattui sitten niin, että erään virkamiehen murhan yhteydessä virkamiesjohdossa oli Putin.

   Putinilla on siis henkilökohtaisesti aika paljon tietoa kyseisestä roistosta, ja lisäksi hän on ollut passittamassa häntä vankilaan. Ja kuin pisteenä i.n pääällä niin Putinin valtava kansan suosio oli perustui juuri näiden roistojen jahtiin. Kansa tietenkin tykkäsi.
   Suomen eliitti vihaa Putinia, mutta rakastaa Khodorskya? Hän on myös ilmeisesti sankari EU:ssa.

   Sinänsä erittäin kieroa kun Yle yritti tehdä Putinista raharikasta rikollista oligarkkia, jotta hänet olisi saatu kaadettua Navalnyin toimesta. Putinin nykyrikkauksista en tiedä, mutta yksi on varmaa, että tämä Khodorkovski voitelee kansanpalvelijoita/mediaa myös Suomessa.

   Hän sanoo osuvasti Nato-Loikkasen ohjelmassa, että Putin kostaa Usalle Suomen kautta, jos katsoo, että Suomi on usamielinen.

   Khodorkovski käyttää samansanaisia lauseita kuin Zelensky. Siinä on varmaan kaksi likeistä kansanpalvelijaa?

   Suomen poliittinen elittii ja valtamedia pahemmin korruptoitunut kuin Ukrainassa??

   Liked by 1 henkilö

   • suomen valtamedia ainakin palvelee herrojaan jenkeissä jopa nöyremmin,kuin usa:n oma media.

    ja nato intoilijoille,muistutuksena operaatio gladio,ihan surutta ollaan valmiita sen rikollisjärjestön toimesta siviilejä tappaan,ja sitten esittää tapahtumat poliittisesti sopivien tahojen tekosiksi,joita halutaan demonisoida…että semmoista ”puolustus”liiton toimintaa

    Tykkää

   • Ajatteleeko kukaan täällä mitä lukee?
    Kirjoittaja asenne suurentelee asioita, näyttää propagandalta.
    Lopetin lukemisen kohtaan jossa kerrottiin paljonko määrällisesti vuonna 2022 USA on antanut aseapua Ukrainalle , 90 tonnia , se on vajaa kaksi (2) rekkakuormaa. Vertaa sitä 65 km pituiseen kokonaan Venäjältä
    .

    Liked by 1 henkilö

 3. Ei se auta vaikka itse asiat sanoisivat, kun ne leimataan salaliitoiksi niin suuri osa pitää niitä salaliittoteoriana ja valheena.

  Pitkät dokumentit esimerkiksi ”Spars pandemic 2023-2025” ollut kaikkien luettavana, ja kaikki eteni juuri kuten tässä sars-cov2 ”pandemiassa”. Vuodet vain sattui pari vuotta etukäteen.

  Tykkää

  • Vaivihkaa ujutetaan.

   Maamme mariinit ei luovuta k-tautipassista, ei ne voi kun tautistatusvalvontakulkulupapankkikorttipiikkipassi on EU:n tiekartassa. Eikä muutenkaan voi kun Klausilta tulis luimijoille piiskaa.

   Myös WHO pysyy kartalla, samoin jenkkilän bidniss-maailman ”teknojätit”:

   ·· — WHO moving foward on GLOBAL vaccine passport program —
   ·· Tech giants and US gov’t co-operate on “SMART Health Cards”,
   ·· and their use is spreading across the US…& maybe the world.

   Etenevät vaksiinipassiohjelmassa!

   https://off-guardian.org/2022/03/01/who-moving-foward-on-global-vaccine-passport-program/

   Vapaasti kääntäen palanen:
   ”Pandeeemianarratiivi on ehkä hiipumassa, mutta on kyllä jättänyt jälkensä. K-tauti voi olla kuolemassa, mutta vaksiinipassit ovat edelleen ERITTÄIN HYVISSÄ VOIMISSA.”

   [juu mitä kiukkuisempi olen näistä kouhoiluista, sitä enemmän lisäilen e-kirjaimia tohon pandeeemiaan…] [ja epideeemiaan kans]

   Jutussa esitellään jenkkilän ”Vaccination Credential Initiative” – VCI. Vuosi sitten tammikuussa perustettu office, jonka toimenkuva:

   ·· ”…a corporate/government joint project researching and promoting
   ·· digital medical identification papers.
   ··
   ·· In short, vaccine passports.”

   Eli hallinnon ja liike-elämän yhteisprojekti, tarkoituksena tutkia ja tuputtaa digitaalisia lääketieteellisen tunnistamisen papereita. Lyhyesti: vaksiinipasseja.

   Sitten esitellään pitkästi jonkinlaista rapakontakana-jo-yleistynyttä älykorttisysteemiä… näppärän kuuloisia jekkuja joilla vastahakoisetkin kansalaiset ehkä saataisiin mukaan, smart card kun EI olis ”hallituksen kortti”, vaan rehtien vakaiden luotettavien yksityisyritysten, jotka ei tietenkään luovuttaisi arkaluontoisia tietoja valtion virastoille. Eihän?

   ·· VCI’s SMART Health Cards are the dominant tech in the emerging field of
   ·· biosurveillance and “inoculation certification”.

   Hmm. Biovalvonta ja rokotesertifikaatit. Kumma ku tuli yhtäkkiä aika huono olo…

   Tykkää

   • Sitä voi miettiä kuinka herkästi nykyisin lähtee sosiaalisen median tili, jos vähän kirjoittelee terävämmin totuuksia. Digi-passi samoissa käsissä ja koko oikeus elämiseen lakkaa, kun digi-passi jäädytetään. Täydellistä mielivaltaa.

    Tykkää

 4. Globalisti on minulle yksinapaisen maailmanjärjestyksen ajaja.Venäjä taas vastustaa yksinapaista maailmaa ja tavoittelee oikeasti moninapaista maailmaa missä yksi ainoa *iso veli* kyykyttää muita.Nyt on tilanne selkiytynyt huomattavasti:5-Eyes+EU vs muu maailama.Lyhyelläkin matikalla paljastuu lännen puusilmäisyys omasta mahdistaan (siis sen puutteesta).

  Tykkää

  • Prkl,painovirhepaholainen.Piti tietyst olla:…missä yksi ainoa *iso veli* ei voisi kyykyttää muita.Sori.Ps.Globalismi isolla Gllä tarkoittaa siis tätä Imperiumin eli *lännen* ajamaa vyörytystä,globalismi parhammillaan voisi olla hyvinkin neutraali ilmiö nimenomaan moninapaisessa maailmassa.

   Tykkää

 5. Pitää seurata Bidenin kannanottoja Coronaan ja Ukrainaan. Mikä on Bidenin linja, tulee selväksi. Sitten on muistettava, että USA = NATO.
  Vuosikausia tämän konkaripoliitikon perhe käytti hyväksi köyhiä ukrainalaisia energiabisneksessä Soroksen keralla – kaiken huipuksi voittoja käärittiin Venäjältä tuodulla maakaasulla, josta ukrainalaiset maksoivat näille välistävetäjille suolaisen hinnan. Mahtavat tulot käärittiin muina miehinä omaan taskuun. Ukrainalainen oligarkki Onoschenko toi jo vuosia sitten esille nämä kuviot, hän näki ne läheltä sisäpiiristä. Hänet yritettiin vaientaa Saksassa hyvin omituisin menetelmin. Saksan tiedustelupalvelu BND oli huumailemassa ja eristämässä häntä pitkään.

  Lännen röyhkeydellä ei ole mitään rajaa. Perushumaaneja arvoja ei ole, vain valehtelu,
  huijaus, vaino ja tappaminen.

  Tykkää

  • ”Lännen röyhkeydellä ei ole mitään rajaa. Perushumaaneja arvoja ei ole, vain valehtelu,
   huijaus, vaino ja tappaminen.”

   Ne ovat perusliberaalien arvoja, Amerikasta kotoisin. Tulossa myös Suomeen. Nato-Loikkasen ohjelma on pohjakosketus, kun ei ole yhtään objektiivisempaa oligarkkia löytänyt haastateltavaksi.

   Mitenhän kauan Suomen kansalta kestää tajuta mitä soopaa täällä tarjotaan? Pelkkä huijausta.

   Tykkää

  • aikas röyhkeetä on se,kun jos venäjä tuomitsee oligarkin,se on aina väärin,ja tekaistuja on syytökset,mutta muutenhan sitten lännessä ollaan oligarkkien kimpussa,jäädyttämässä varat ja omaisuus,ilman näyttöjä mistään.

   voi vaan arvata,miten olisi lännessä reagoitu,jos olisi vangitut tehtaillut ”itsemurhia” venäjällä,tai valko-venäjällä,etenkin jos epäilys,että heillä olisi tietoja venäjän valtaeliitistä,ja olisivat oikein ennakkoon kertonut,ettei ole aikomustakaan tappaa itseään…varmaan olisi sanktioo jo tullut heti kuolemien jälkeen.
   viittaan nyt epsteinin,siihen ranskalaisen,ja McAfeen tapauksiin,McAfeen leski ei ole edes saanut ruumista edelleenkään haudattavaksi/tutkittavaksi,mitä 8kk ollut kuolleena jo,syynä ei tietenkään voi olla,että ruumiinavaus voisi paljastaa jotain…toisaalta,kyllähän siellä venäjällä yksi kuoli vankilassa,joka väitettiin hiljennetyn,josta sitten magnitsky act nopeasti kyhäiltiin…asiaa sitten hiukan viitsi tutkia eräs saksalainen lehti,eikä nyt asiat ihan näyttänytkään siltä,mitä väitettiin,kun ”reilu” pakote taas ajettiin voimaan.
   ihan näyttää siltä,että on korruptoitunut poliisi,nyt maailman poliisina

   Tykkää

 6. ”On vaikea sanoa, miksi covidin kaltainen ilmeinen bioase ei toiminut.”

  Ei liikkeelle lasketun SarsCovid-2 tuon partemmin tarvinnutkaan toimia, propagandalla luotiin hysteria, jolla ihmiset saatiin ottamaan SE VARSINAINEN BIOASE eli mRNA injektio.

  Tykkää

 7. To gain back our autonomy and sovereign lives, We, the People, must take consciousness, must wake up from our comfort slumber, see through the COVID pandemic scam – and take matters into our own hands and minds. That means – without delay:

  Radical deglobalization
  Back to sovereign nations
  Radical de-digitization of banking, finances and monetary systems
  Back to economy-based and supported sovereign currencies
  Respecting cultural differences
  International trading and cooperation according to comparative advantages – an economic principle that gradually died with the onslaught of global, neoliberal capitalism of the 1980s – to achieve to the maximum possible “win-win” situations.

  En jaksa kääntää, mutta tähän pitäisi Peter Koenigin mukaan pyrkiä.

  Tykkää

  • siinähän olis hyvä lista hyviä tavoitteita.nythän kaikki yritetään keskittää harvojen hallintaan,siitähän seuraa vääjäämättömästi orwellin ja huxleyn maalailemat dystopiat

   Tykkää

 8. Tämä Brandon Smith ei oikein vakuuta:

  ”Venäjä voisi lopettaa salaisten erikoisoperaatioyksiköiden lähettämisen Donbassin alueelle…”
  Ilmaan heitetty väite ja mitään faktaa asian tueksi ei esitetä. Vuoden 2014 Kiovan Maidanista asti tuollaisia väitteitä jenkit ja länsi ovat heitelleet ilmaan ja jakaneet kiovalaisille pullaa ja pikkuleipiä
  Donbassiin menneet venäläiset ynnä muut vapaaehtoiset eivät olleet Venäjän hallinnon lähettämiä.

  Antony Suttoniin vetoamalla minua ei oikein saa vakuutetuksi, että Putin olisi globalistiagendan asiamies.
  Tämän hetkinen tilanne näyttää joltain aivan muulta.
  Tilanne näytti muulta jo huomattavasti aiemmin; erään pankkiirin, Edmond Safran edelleenkin selvittämätön kuolema Monakossa 03.12.1999. Martin Armstrongin mukaan Moskovasta tullut iskuryhmä likvidoi Safran.

  https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/so-who-really-tried-to-blackmail-yeltsin-takeover-russia-nsa-cia-or-investment-bankers/

  Tykkää

 9. > On tärkeää ymmärtää, että useimmat idän ja lännen väliset konfliktit ovat suunniteltuja konflikteja ja että KUMMANKAAN PUOLEN johtajat eivät oikeastaan ole vastakkain keskenään. Pikemminkin nämä sodat ovat kabukiteatteria; ne ovat mukavuussotia, joilla pyritään saavuttamaan salaisia päämääriä samalla kun massat lumotaan kauhun ja onnettomuuden hetkillä. >

  Juuri näin; KUMMANKAAN PUOLEN johtajat eivät todellakaan ole vastakkain keskenään. Tämä on kaikkein keskeisin asia tässäkin näytelmässä, jonka varjolla kylvetään eksytystä, köyhyyttä, kuolemaa ja kärsimystä koko ihmiskuntaan. Ylin eliitti KAIKISSA KANSALLISVALTIOISSA hallinnosta oikeustaloihin, terveydenhuoltoon, koulutukseen, poliisiin, sotilaskeskuksiin ja yliopistoihin palvelee Harmaata Eminenssiä, joka hallitsee politiikkaa ja taloutta maailmanlaajuisesti.

  Tykkää

 10. Sinne tiedustelulaitokselle vinkki, kun kuitenkin luette näitä: Laittakaa siihen hallituksen aselähetyskonttiin 150 mottia petäjäpölkkyjä. Menee vähemmän harmia asetrokarien käsiin. Muuten ne voi tulla seuraavan matuaallon mukana takaisin Suomeen ja alkaa panssari mersut poksua, kun Helsinkiin perustetaan uutta Rinkebytä.

  Tykkää

 11. Kostikos…JUURI NÄIN…Se (Itsensä) myrkyttäminen..Pitää perustua…Omaan tekoon..valintaan..Silloin syy on…Suurimmaks osaks..Sen Ihmisen Oma

  Tykkää

 12. falseflag.

  Mitenhän kauan Suomen kansalta kestää tajuta mitä soopaa täällä tarjotaan? Pelkkä huijausta.

  Näyttää valitettavasti siltä että…Ei…KOSKAAN…Vanhat Ikäpolvet…sekä Suurin osa Pullamössö sukupolvesta…Eivät …Herää koskaan…Eri syistä toki…Vanhat…Auktoriteettiuskollisuuden…Ryssävihän sekä..Netti/Kielitaidottomuuden takia…

  Jälkeläiset…Heitä…Asia EI vois VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA…Vaikka Ne vanhat Synnit jää kantamatta….

  Katso esm…tuon Sonta Marin-Aadin käytöstä…Narsisti….Viimisen päälle…Jumalattomuutta…> Ahneutta…Äkkipikaisuutta…Välinpitämättömyyttä…Juopottelua…Sateenkaari Isännättömyyden johtamaa…Isänkaipuuta (Klaus Schwab)….jne…jne

  Tykkää

 13. Nakki…Siinä porukassa..Ne suurimmat…Petturit…onkin…NE..Joitten tehtävä oli olla se Viimeinen perälukko…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s