Balsamoijien havaintoja verihyytymistä

Richard Hirschman on Alabamassa asuva hautaustoimiston johtaja ja balsamoija, jolla on 20 vuoden kokemus tuosta Yhdysvalloissa yleisestä käytännöstä. Viimeviikkoisissa haastatteluissaan hän on kertonut havainneensa touko-kesäkuusta 2021 alkaen vainajissa yhä enemmän verisuonitukoksia/verihyytymiä, jotka hänen on täytynyt ensin poistaa saadakseen balsamointinesteen verisuoneen. Hän sanoo, ettei ole koskaan aiemmin nähnyt niin paljoa ja sen kaltaisia, lujempaakin kosketusta kestäviä hyytymiä. Jotkut hänen poistamistaan verihyytymistä ovat olleet erittäin pitkiä.

Kumimaisia, sitkeitä ja pitkiä verihyytymiä löytyy vainajien verisuonista

Hirschman alkoi pitää kirjaa erikoisista hyytymälöydöksistään loppuvuodesta 2021. Tammikuussa 2022 tällaisia verisuonitukoksia/hyytymiä oli jo kahdessa kolmasosassa (2/3) hänen käsittelemistään ruumiista. Ja niitä hän käsittelee yli 600 vuosittain.

Ainoastaan yhdessä tapauksessa Hirschman tietää vainajan olleen rokottamaton, joskin hän oli saanut verensiirron.

Kaikki 15 Hirschmanin kollegaa, joiden kanssa hän sanoo keskustelleensa asiasta, ovat havainneet saman ilmiön. Kaksi muuta balsamoijaa, Cary D. Watkins ja Anna Foster, ovat vahvistaneet Hirschmanin löydökset. Foster alkoi havaita samanlaisia massiivisia verisuonitukoksia/verihyytymiä niin ikään loppukeväällä/alkukesällä 2021. Niitä hän kertoo löytäneensä lähes kaikista 30:stä viimeksi käsittelemästään vainajasta.

Richard Hirschman on ottanut löydöksistään valokuvia, jotka eivät ole erityisen miellyttävää katsottavaa. Niitä näytetään rokotteiden turvallisuutta tutkivan Steve Kirschin sekä tri Jane Rubyn tekemien haastattelujen lomassa.

Teksti on alunperin julkaistu Vesa Raiskilan Facebook-seinällä.

ILMOITUS 3.3.2022 klo 11:53: Vesa Raiskila on editoinut tekstiään korvaten Fb-päivityksessään sanan ”verihyytymä” sanoilla ”verisuonitukos”, ”tukos” tai ”veritulppa”, koska ne kertonevat selvemmin, mistä on kyse.

Kommentti / RS:

Terveysviranomaiset, joihin asian tiimoilta on otettu yhteyttä, eivät ole vaikuttaneet kiinnostuneilta tutkimaan sitkeiden, kumimaisten verihyytymien synnyn syitä.

OikeaMedia-sivustolla on Tytti Saleniuksen kirjoittama pitkä artikkeli ”Ruumiinavaukset paljastavat ihmisten kuolevan koronarokotuksiin”, jossa sama teema toistuu: viranomaiset ovat vastahakoisia tekemään ruumiinavauksia ja selvittämään syy-seurausyhteyksiä.

Lähteet

Richard Hirschmanin videohaastattelu
https://stevekirsch.substack.com/p/over-half-the-deaths-seen-by-this?r=o7iqo&utm_source=url

Cary D. Watkinsin vahvistus löydöksille
https://stevekirsch.substack.com/p/cary-watkins-confirms-embalmer-richard?s=r

Anna Fosterin videohaastattelu
https://rumble.com/vuqk1w-explosive-embalmer-reveals-93-of-cases-have-deadly-clots-caused-by-the-vax.html

Jane Ruby haastattelee Hirschmania Stew Peters Show’ssa
https://rumble.com/vtcsgw-worldwide-exclusive-embalmers-find-veins-and-arteries-filled-with-never-bef.html?

Artikkelikuva via Wikimedia

8 comments

 1. Löysin mv median sivuilta uutisen…julkaistu taas vähän lisää niitä Pfizerin papereita( jotka piti alunperin julistaa salaisiksi piiitkäksi aikaa)….

  Tykkää

 2. No nyt kun tuli sota, niin mediassa ei ole enää yhtään puhuttu koronasta, ja varsinkaan rokotteista..
  Sanoinkin jo aikoja sitten että johonkin sotaan tuo koronarokote kusetus vielä päättyy. Tuli vaan vähän eri sota, jonkinlaisia sisällissotia veikkasin.

  Tykkää

  • Balsamoija ei kuitenkaan ole lääkäri, joten häntä ei pidetä pätevänä arvioimaan syy-seurausyhteyksiä.
   Vuosien työkokemus kuitenkin antaa perspektiiviä siihen, mikä on tavallista ja mikä ei.

   Liked by 1 henkilö

 3. Huom. Korvasin Fb-päivityksessäni sanan ”verihyytymä” sanoilla ”verisuonitukos”, ”tukos” tai ”veritulppa”, koska ne kertonevat selvemmin, mistä on kyse.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s