Vapaus pois virus kerrallaan

Kolminkertainen MIT-tohtori, matemaatikko ja systeemibiologi Shiva Ayyadurai julkaisi leikkaamattomana videohaastattelunsa RT Deutschin kanssa. Intiassa kastittomana syntynyt ja siellä lapsuutensa viettänyt Ayyadurai puhuu siitä, kuinka me kaikki olemme käveleviä viruskolonioita – jokaisessa ihmisessä on noin 80 miljardia virusta ja bakteeria jatkuvasti – ja pohtii, miksemme siis kaikki ole sairastuneet ja kuolleet aikoja sitten, kaikkien niiden vuosituhansien aikana, joina ihmisiä on ollut.

Infektiotautien väheneminen 1900-luvulla on johtunut paremmasta ravitsemuksesta, A-vitamiinin saannin lisääntymisestä, vesi- ja viemäröintijärjestelmien yleistymisestä sekä hygieniasta – ei rokotteista, Ayyadurai mainitsee.

Ayyadurai sanoo haastattelussa, että nykyihmisten immuunijärjestelmä on heikentynyt tehotuotetun maatalouden myrkkyjen saastuttaman ruoan ja varsinkin sokerin takia, mutta toisaalta kymmenen viime vuoden aikana yhä useammat — pelkästään Yhdysvalloissa 30 miljoonaa henkilöä — ovat alkaneet harrastaa joogaa ja terveellisiä elämäntapoja.

 

Tästä kaikesta on seurannut se, että WHO:ta rahoittavat agribisnesjätit (Monsanto, Syngenta jne) lääketeollisuus (ml. rokotevalmistajat) ja elintarviketeollisuus (Pepsico, Coca-Cola jne) ovat alkaneet menettää rahaa.

Nyt he pyrkivät saamaan menetetyt tuotot takaisin pakkorokottamalla maailman 7 miljardia ihmistä patentoiduilla valmisteillaan, ei vain kerran koronaviruksen takia vaan uudelleen ja uudelleen, jatkuvasti: aina on tulossa uusia, ”välttämättömiä” rokotteita joita ”kansallisvaltiot” pannaan WHO:n markkinoimina hankkimaan, Ayyadurai päättelee.

Teleoperaattorit, ohjelmistosuunnittelijat ja -valmistajat tienaavat järjettömiä summia, koska rokotekattavuuden seuranta vaatii järjestelmiä ja ohjelmistopäivityksiä, jotka ovat heidän myyntituotteensa. Yliopistot ja korkeakoulut saavat oman siivunsa tutkimusmäärärahoina.

Lääkärit tienaavat toimiessaan annostelijoina, jakelijoina – ja mahdollisesti myös sirun asentajina.

 

Ayyadurain päätelmiä tukee jo nyt ehdotettu, älypuhelimen mukana tuleva kiinteä ”terveysseuranta”ohjelma (lue: rokoteseuranta), jonka myötä ilman ”terveystieto”passia ei saa poistua kotoaan, käydä harrastuksissa ja työssä tai matkustaa. Nanosiruteknologia-versiotakin on väläytetty. Hanke tunnetaan ID2020-nimellä.

 

Kapinat, korona ja kapitalismi

Ayyadurai huomauttaa oivaltavasti, että ”koronapandemian torjumiseksi määrätyn poikkeustilan” myötä jokaisessa maanosassa olleet tulojen jakautumisen eriarvoisuutta, ilman saastumista ja globalisaatiota vastustavat mielenosoitukset on saatu pois kaduilta. Valtarakenteita uhkaava, heränneiden ihmisten toiminta näkyvästi kadulla on saatu näppärästi estettyä ilman, että on avoimesti julistauduttu tyranniaksi.

Bill Gatesin säätiöllä samoin kuin muilla säätiöillä on rahaa sijoitettuna näihin WHO:n rahoittajayrityksiin, joten ne tienaavat myös.

WHO ei huolehdi ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista vaan rahoittajiensa tuottojen kasvattamisesta, Ayyadurai sanoo. Hän painottaa tutkimustuloksiin vedoten, että sosiaalinen eristäytyminen heikentää ihmisen immuunijärjestelmää ja aiheuttaa stressiä, joka heikentää sitä lisää.

Ayyadurai toivookin, että ihmiset havahtuvat ja alkavat kysyä oikeita kysymyksiä; ”Pelko ja tietämättömyys tuhoavat totuuden.”

Ayyadurai kertoo haastattelun lopuksi aikovansa alkaa tehdä päivittäin lähetyksiä, joissa hän seuloo vallanmedian levittämää vajavaista ja valheellista tietoa sekä käyvänsä läpi sitä, miksi vallanmedia näin toimii – toisin sanoen miksi vallanmedia lietsoo pelkoa ja markkinoi rokotteita.

Ajatelkaa kokonaisuutta, Ayyadurai kehottaa.

 

Bill Gatesin säätiön ostama, nk. riippumaton ja luotettava vallanmedia on aloitellut mustamaalauskampanjaa tri Shiva Ayyaduraita vastaan käyttäen triggerisanoja kuten ”ääri-oikeisto”, ”rokotevastaiset”, ”salaliittoteoreetikot” ja ”valeuutiset”. Riippumatta siitä, onko MIT-tohtorin tulkinta koronapandemiajulistuksen taustakehityskuluista oikea, hänen perimmäinen sanomansa on oikea: heikentynyt immuunijärjestelmä ei toimi kunnolla.

Kansanterveyden kohentaminen vaatii panostuksia infrastruktuuriin (asumisolot), myrkyistä vapaita elintarvikkeita ja juomavettä, joiden tuottamiseen keskittyminen parantaisi myös ympäristön tilaa ja ilmanlaatua. Eliminoimalla sairastumisten perimmäisiä syitä oireiden torjumisen sijaan vähennämme tarvetta lääkitä.

 

Rokoteturvallisuus

Saatavissa olevien tietojen mukaan kyse on uudentyyppisestä mRNA -rokotteesta, joissa kuljettajana on tarkoitus käyttää lipidipohjaisia nanopartikkeleita. Rokote pohjautuu viruksen genomin RNA:han, joka pakataan molekyyliin, joka kuljettaa RNA:n solun sisään missä se teoreettisesti synnyttää immuunivasteen. Immunogeneettisten vasta-/ylireaktioiden, biovaaran ja mutageenisyyden (insertional mutagenesis) vaara on kuitenkin olemassa. [Lääkeyhtiöiden] Etuna pidetään valmistusprosessin nopeutta.

 

Turvallisuusnäkökohdista ei ole varmuutta.

Ylen antamien tietojen mukaan WHO:n strategiseen asiantuntijaryhmään kuuluva THL:n (sikainfluenssapandemian aikaan yhtä vastuuttomia puhellut) Hanna Nohynek kertoo asiantuntijapohdinnassa olevan, voitaisiinko hypätä kliinisen testauksen kolmosvaiheen yli ja turvautua altistuskokeisiin. Altistuskokeessa ihmiselle annetaan rokote, altistetaan hänet virukselle ja katsotaan, mitä seuraa.

”Rokote on periaatteessa hyvin hyvin yksinkertainen, mikä selittää sitä, miksi kehitys on ollut niin nopeaa. Mutta teknologia on vielä tuore ja meiltä puuttuu näyttö, että sillä pystyttäisiin saamaan suojaavaa immuniteettia mihinkään tautiin”, toteaa järkevästi Rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet Ylelle samassa haastattelussa.

Yleensä kehittämistyössä menee vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Nohynekin haastattelussa kerrotaan eettisten näkökulmien olevan vielä selvittämättä. Toinen näkökulma, mikä haastattelussa tulee esiin on hyötymotiivi.

Ylen artikkeli muotoilee kauniisti: “saumaton yhteistyö lääkeviranomaisten ja rokotekehitystä tekevien kesken”. Huolimaton lukija ei ymmärrä, että nyt puhutaan voittoa tavoittelevista yrityksistä.

Toisessa Ylen haastattelussa Nohynek kertoo: “Helposti käykin niin, että kun pahin epidemia on jo ohi, rokotetta ei päästä testaamaan suurissa ihmismäärissä. Samalla mielenkiintokin laantuu.”

 

Nohynek tuntuu vihjaavan, että varsinainen testaus tehdään niillä, jotka paniikissa syöksyvät ottamaan testaamattoman pandemiarokotteen.

“SARS-rokotteiden kehittely jäi taannoin kesken, kun tauti hiipui keväällä 2003 eikä ole sen jälkeen palannut sairastuttamaan ihmisiä. Silloin ehdittiin kuitenkin havaita asioita, jotka huolestuttavat uuden koronavirusrokotteen kehittäjiä. – Kun koe-eläin, joka ei ollut ennen kohdannut virusta, rokotettiin ja rokotuksen jälkeen kohtasi luonnon viruksen, se saikin vaikeamman taudin”.

SARS ei palannut, se oli ehkä mutatoitunut vaarattomaksi? Kehitystyö loppui hyöty-motiivin poistuessa. Rokotetut koe-eläimet sairastuivat, sairastuivat vaikeammin.

”Meillä on kaikki syy olettaa, että luonnon viruksesta syntyy immuniteettia. Jos me pystymme sitä jotenkin matkimaan uusilla rokotteilla, kaikki merkit on siitä, että saamme immunogeenisiä, hyviä ja turvallisia rokotteita”, Nohynek sanoo Ylelle.

Nohynek todella puhuu samassa hengenvedossa luonnon viruksen tuottamasta immuniteetista ja rokotteiden tuottamisesta immuniteetin tuottamiseksi. Mihin immuniteetin saanut rokotetta tarvitsee?

 

Saumaton yhteistyö lääkeviranomaisten ja rokotekehitystä tekevien kesken”

Kansainvälinen rokotetutkimusinstituutti, International Vaccine Institute (IVI) perustettiin vuonna 1997 Microsoft-miljardööri Bill Gatesin ja hänen vaimonsa Melindan BMGF-säätiön taloudellisella tuella Yhdistyneiden kansakuntien (YK) alajärjestön UNDP:n alaorganisaatioksi.

IVI:in kuuluu jäsenmaiden ohella Maailman terveysjärjestö WHO, joka julisti koronapandemian.

Vääräksi hälytykseksi osoittautunutta sikainfluenssapandemiaa edeltäneenä aikana WHO muutti pandemiamääritelmiä siten, että taudin vakavuus ei vaikuta pandemian julistamiseen. Nykyisen määritelmän mukaan “suuria määriä kuolemantapauksia tai sairastumisia” ei tarvitse olla yhtään. Merkittävää on ainoastaan levinneisyys – mutta siitähän ei saa selkoa, koska (valmistajankin mukaan) käytössä oleva PCR-testi ei sovellu koronaviruksen testaamiseen.

Lisäksi Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos (THL) käyttää samanlaista kategoriointia kuin Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC, jossa ei erotella onko korona ollut kuolinsyy vai onko kuolleella vain ollut virusinfektio ylipäänsä. Käytössä oleva epidemiologinen data ei ole kelvollista, eikä sen perusteella pitäisi tehdä päätöksiä.

Sikainfluenssa”pandemian” jälkipuinneissa mm. Euroopan neuvosto (Council of Europe, CoE) kiinnitti huomiota WHO:n neuvonantajaryhmien (kuten SAGE) eturistiriitakytköksiin WHO:n pandemiajulistuksesta taloudellisesti hyötyvien ryhmien kanssa sekä WHO:n vastahakoisuuteen olla läpinäkyvä kytkösten suhteen.

Huolenaihe ei ole kadonnut mihinkään, pikemminkin sen voi sanoa olevan ajankohtaisempi kuin koskaan.

 

Kansainvälinen rahankierrätysrinki

Koronaviruksesta tämä tieto saatiin nopeasti. Kiina jakoi viruksen geneettisen koodin, joten tutkijat ovat saaneet pikaisesti käyttöönsä nämä tärkeät perustiedot, Yle kuvailee. Yle ei mainitse, että Kiina on saavalla puolella.

YK, UNDP, UNCHR, WHO ja IVI kaikki saavat rahoitusta Bill Gatesin säätiöltä, Gates on WHO:n toiseksi suurin rahoittaja Yhdysvaltain jälkeen, suurempi kuin Iso-Britannia ja muut jäsenmaat. Kaiken kaikkiaan 80 prosenttia WHO:n rahoituksesta tulee edunsaajaryhmiltä kuten lääke-, teknologia-, bio- ja nanoteknologiayritykset.

Gatesin säätiön julkaisemiin verottajan vaatimiin Annual Tax Return 990-pf -kaavakkeiden läpikäyminen osoitti, että säätiön verovähennyskelpoisen “hyväntekeväisyyden” kohteina ovat olleet em. kansainväliset organisaatiot ala- ja apujärjestöineen, niiden kanssa “kumppaneina” toimivat yritykset, joissa Gatesin säätiöllä on sijoituksia (omistuksia), “riippumattomat” instituutit, yliopistot, ajatushautomot ja järjestöt jotka tuottavat toimintaa tukevaa materiaalia, kansainvälinen media joka uutisoi edellä mainituista kansainvälisistä organisaatioista, yrityksistä, yliopistojen ja ajatushautomojen tutkimuksista. Rahaa ovat saaneet myös useiden valtioiden ministeriöt ja virastot jotka vastaavat hankinnoista ja terveydenhuollosta sekä erilaiset lobbyt ja painostusryhmät. Euroopan komissio.

Form 990-pf, FY 2016 / Bill & Melinda Gates Foundation
Form 990-pf, FY 2018 / Bill & Melinda Gates Foundation

IVI:lle annettujen rahasummien luetteleminen jatkuu vielä toisen sivun verran. WHO:lle ja YK:lle jaettua ”hyväntekeväisyysrahaa” (lue: epäsuoria sijoituksia) on vielä useampia sivuja.

Kiina. Kiinan yliopistot, yritykset, tutkimusinstituutit, teknologia-, data-, ja lääketeollisuus. Kiinassa kyllä ymmärretään Gatesin säätiön hyväntekeväisyyslahjoitusten muoto; rahoilla ostetaan taloudellista ja sitä kautta poliittista valtaa, globaalisti mutta myös Kiinassa.

Kiina hyötyy. Autoritäärinen Kiina, joka tuottaa suuren osan maailman lääketieteellisistä välineistä ja aputuotteista, Kiina joka tuottaa teknologiassa tarvittavien komponenttien lisäksi teknologian lopputuotteita. Kiina, jolle koronapandemia avaa mahtavat markkinat.

Geopoliittiseen ajatteluun suuntautuneet ymmärtävät, että koronapandemialla Kiina, jolla on WHO:n johdossa Kiinalle takaisinmaksuvelvollisuudessa oleva Tedros Adhanom (jonka valintaa Bill Gates kannatti), Kiina jolla on tuotantokoneisto valmiina, pääsee kyykyttämään länsimaita paitsi taloudellisesti, myös poliittisesti: voitto sisä-, ulko- ja turvallisuuspoliittisesti.

Gatesin ”hyväntekeväisyys” ei ole muuta kuin osa ansaintalogiikka- ja rahastusketjua.

 

Latentti patenttipulma

Bill Gates tunnetaan patenttien kiivaana puoltajana. Jos mRNA rokote otetaan (pakko-)käyttöön, ja sen geenimuunteleva mahdollisuus toteutuu so. rokote muokkaa saajansa geenejä aiheuttaen – mahdollisesti periytyvän mutaation – voiko silloin Gates tai yhtiö, jossa hänellä on omistuksia, patentoida muuntuneen geenin uutena “tuotteena”?

Millaiset ovat patentoidun muuntogeenin tahattoman hallussapitäjän (rokotetun) oikeudet? Joutuuko hän maksamaan lisenssi-/käyttömaksuja “käyttäessään jatkuvasti” patentoitua geeniä? Maksaako valtio lisenssi-/käyttömaksut rokotetun puolesta kun tahaton hallussapito on globaalin kampanjan seurausta?

Omistaako patentin haltija muuntogeenisen osuuden ihmisestä? Vai kuuluuko muuntunut geeni rokotetulle ”haltijalle”, koska se on tulosta hänen kehossaan käynnistyneestä prosessista?

Miten, missä ja milloin tämäntapaisia kysymyksiä on ratkottu?

Valitettavasti Suomen hallitus on ilmoittanut 16.4 aikeistaan sitoutuaa IVI:n vetämään kansainväliseen rokotetutkimukseen koronavirusrokotteen kehittämiseksi (STM/2020/64). Valtioneuvoston sivuilla olevan tiedon mukaan Tasavallan presidentti Sauli Niinistö (kok) on hyväksynyt esityksen liittymishakemuksen jättämisestä.

Kommentti

 

Syökää vitamiineja, ihmiset. Ja miettikää samalla, MIKSI me tarvitsemme lisäravinteita. Johtuisiko se ehkä siitä, että emme saa niitä nykyään tarpeeksi ravinnosta jota syömme? Kuinka paljon vitamiinimainoksia ja terveystuotteita lehdissä näkyy?

Johtuisiko se siitä, että kaikkien käytettyjen myrkkyjen, säilöntäaineiden (pidennetty hyllyikä eli myyntiaika) ja pakkausmateriaaleista tihkuvien kemikaalien takia tarvitsemme valtavat määrät ylimääräisiä vitamiineja pysyäksemme edes jotenkin toimintakykyisinä.

Johtuisiko se siitä, että koko ympäristömme on kyllästetty kemikaaleilla, joiden yhteisvaikutuksista kenelläkään ei ole käsitystä, ja jotka kulkevat LVI-systeemien kautta vesistöihin ja luontoon?

Ja sitten takaisin ihmisiin. Mitä kaikkea Sinun siivouskomerostasi, lääkekaapistasi, puutarhavajastasi ja suihkuhuoneestaasi löytyy?

 

Kuva: Investment Watch

 

3 comments

 1. Liitän tähän kommenttiosioon vielä ”Vapaus pois virus virukselta” -artikkelissa käyttämäni

  Pääasialliset lähteet:

  Valtioneuvosto (16.4.2020): Suomi sitoutuu kansainväliseen rokotetutkimukseen koronavirusrokotteen kehittämiseksi

  Valtioneuvosto (17.4.2020): Sopimukseen liittyminen STM/2020/64

  Bill & Melinda Gates Foundation, Press Room (01/2000): International Vaccine Institute receives $40 million grant from Bill & Melinda Gates Foundation

  International Vaccine Institute (IVI) (9.1.2020): IVI to lead critical standard reagents availability for oral cholera vaccine manufacturing to ensure their uniform efficacy and help meet global demand

  Doshi,Peter (13.1.2011) | WHO, Bulletin of the World Health Organization: The elusive definition of the pandemic influenza

  Council of Europe, CoE (4.6.2010) | The handling of the H1N1 pandemic: More transparency needed

  Bill & Melinda Gates Foundation: Financials josta löytyvät myös Bill & Melinda Gates Trustin tekemät sijoitukset

  Selontekoa säätiörahoituksesta suomeksi:
  Söyring, Riikka | Avoin Media (15.4.2020): Hyväntekeväisyyskartellin maailmanvalloitusprojekti

  Raiskila, Vesa | Vastavalkea (10.4.2020): THL: kuolema luokitellaan Covid-kuolemaksi riippumatta varsinaisesta kuolinsyystä

  Raiskila, Vesa | Vastavalkea (17.4.2020]: Koronan torjunnan epäillään lisänneen kuolleisuutta

  Eskola, Juhani; Kilpi, Terhi | The Lancet (9.6.2011): Public-private collaboration in vaccine research, jonka molemmat kirjoittajat ovat jäävejä ottamaan kantaa aiheeseen saamansa rahoituksen takia

  GlobalData (16.4.2020): Nanoparticles may be used to make safer and more effective RNA-based therapeutics

  Phys.org (4.6.2016): Engineers design programmable RNA vaccines […]

  Yle (6.4.2020): Koronavirusrokotetta testataan jo ihmisillä – asiantuntijat pohtivat jopa yhden tärkeän vaiheen ohittamista kehityksen nopeuttamiseksi

  Suomen Kuvalehti (5/20): Rokotetta koronavirukseen kiirehditään

  US National Library of Health | Leitner, Wolfgang et al. (19.9.2007): DNA- and RNA -based vaccines: principles, progress and prospects

  MIT News Office, Anne Trafton (30.9.2019): Delivery system can make RNA vaccines more powerful

  Yonhap News Agency (10.4.2020): Moon, Gates agree on coronavirus vaccines, treatment in phone talks

  MIT Technology Review: A coronavirus vaccine will take at least 18 months—if it works at all
  A fast-track vaccine will be tried on people soon but it uses an unproven technology.

  SCRIP: Moderna’s Vaccine Portfolio Primed For Boost From Its COVID-19 Work

  France24. Grave concerns about Covid19 -”immunity passports”

  Tykkää

 2. Robert Koch -instituutti näkyy jakaneen sivullaan käyrän, josta näkee, että koronaviruksen tartuttavuusluku on ollut alle 1 jo ennen lockdown -toimenpiteitä joten rajojen sulkeminen on ollut vahingollista ja turhaa. https://www.rki.de/DE/Content/Infekt/EpidBull/Archiv/2020/Ausgaben/17_20_SARS-CoV2_vorab.pdf?__blob=publicationFile&fbclid=IwAR2hKtjNCHrd4n585nqji26V9RdrLD75kywBwt9mZen-Pr2Be293EJMnUcc

  Helsingin yliopisto: C-vi­ta­mii­ni voi ly­hen­tää va­ka­vas­ti sai­rai­den po­ti­lai­den hen­gi­tys­ko­ne­hoi­don kes­toa
  C-vitamiinin antaminen lyhensi hengityskonehoidon kestoa tehohoitopotilailla, mutta vaikutus riippui sairauden vakavuusasteesta. https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/terveys/c-vitamiini-voi-lyhentaa-vakavasti-sairaiden-potilaiden-hengityskonehoidon-kestoa?fbclid=IwAR1a4envkyWD04KYPFa0DjsbQ9RAAY42n7CDXrkYGhjlvHhRxqoqxI_-DHw

  Tykkää

 3. Tri Rashid A. Buttar: koronavirus on huijausta, media pelottelee tarkoituksella, Trumpin pandemianeuvonantaja A. Fauci ei ole ensimmäistä kertaa rikollisilla poluilla, Fauci ulkoisti Yhdysvalloissa tehdyn koronaviruksen muokkauksen Kiinalle sen jälkeen kun Yhdysvaltain hallitus oli kieltänyt viruksen muokkauksen https://www.youtube.com/watch?v=WGbYHJcMbz8&feature=youtu.be

  Viruksen muokkaus johon Buttar viittaa on tätä sarjaa: Rewiring the severe acute respiratory syndrome coronavirus (SARS-CoV) transcription circuit: Engineering a recombination-resistant genome
  Boyd Yount, Rhonda S. Roberts, Lisa Lindesmith, and Ralph S. Baric
  PNAS August 15, 2006 103 (33) 12546-12551; https://doi.org/10.1073/pnas.0605438103
  https://www.pnas.org/content/103/33/12546

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s