Tanskan lääkevirasto: AstraZenecan k-rokotteen ottaneiden tarkkailtava tilaansa

Tanskan lääkevirasto Laegemiddelstyrelsen kehottaa AstraZeneca/Oxfordin adenovirusvektori-koronarokotteen ottaneita henkilöitä tarkkailemaan 14 vuorokauden ajan tiettyjä oireita, ja ottamaan välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos oireita ilmenee.

Oireet ovat: veren tihkuminen ihon läpi tai verinen sylki, mustelmoituminen muualla kehossa kuin pistoskohdassa, iholle tulevat pienet punaiset täplät tai verenvuoto, joka ei meinaa laantua.
Muita oireita, joita kehotetaan tarkkailemaan: raju päänsärky, rajut vatsakivut, jalan muuttuminen kylmän tuntuiseksi, äkilliset kivut eri puolilla kehoa, hengitysvaikeudet ja toispuoleinen halvaus.

Lääkäriin on otettava yhteyttä myös, jos koronarokotteen aiheuttamat sivuvaikutukset kestävät yli 3 vuorokautta, koronarokotteen aiheuttamat sivuvaikutukset pahenevat tai rokotteiden tavanomaisina pidettyjen sivuvaikutusten kadottua tilalle tulee uusia sivuvaikutuksia, Tanskan lääkevirasto korostaa.

Tavanomaisiksi rokoteoireiksi/normaaleiksi sivuvaikutuksiksi luetaan päänsärky, mustelma ja/tai kipu pistoskohdassa, pahoinvointi, lihas- ja nivelkivut, kuume, flunssa tai flunssankaltaiset oireet.

Tanskan lääkevirasto tutkii yhdessä Euroopan lääkevalvontaviranomaisen, EMAn, kanssa useita Euroopassa tehtyjä haittavaikutusilmoituksia, joissa AstraZenecan koronarokotteen ottaneilla on ilmenyt samanaikaisesti verihyytymiä (veritulppa), verenvuotoa ja veren verihiutaleiden määrän putoamista (low platelet counts).

EMA suosittaa AstraZenecan koronarokotteen käytön jatkamista, vaikka mahdollisen verisuonitukosriskin arviointi on kesken. EMA katsoo, että tällä hetkellä rokotteen tarjoamat hyödyt ovat edelleen mahdollisia haittoja suuremmat ja rokotteen käyttöä voidaan jatkaa.

Rokotukset AstraZeneca/Oxfordin rokotteella on keskeytetty toistaiseksi ainakin Norjassa, Liettuassa, Latviassa, Luxemburgissa, Virossa, Italiassa, Islannissa, Sveitsissä, Itävallassa, Alankomaissa (Hollanti), Ranskassa ja Saksassa.

Fimea on saanut 12.3.2021 ensimmäiset verisuonitukosepäilyjä koskevat haittavaikutusilmoitukset Suomesta. Suomen koronarokotusohjelmaa jatketaan ennallaan.

Euroopassa koronarokotteista on ilmoitettu reippaasti yli satatuhatta haittavaikutusta, ja Suomessakin jo yli tuhat haittavaikutusilmoitusta, joista kuolemia 37 henkilöä.

Koronavirusepidemia ei ole lisännyt kokonaiskuolleisuutta Suomessa, eli tauti ei ole erityisen vaarallinen. Työikäisten koronakuolemat ovat hyvin harvinaisia. Lasten ja nuorten koronavirustautiin liittyviä kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan. Koronarokotteiden haittavaikutusilmoitusten ikäjakauma taas kertoo koronarokotehaittoja ilmoitetun eniten 20–59 vuotiailla.

KUVAKAAPPAUS Fimean sivulta
Koronarokotteiden haittavaikutusilmoitukset

Comirnaty on Pfizer/BioNTechin geeninanoteknologian mRNA-koronarokotteen kauppanimi.

Pfizer/BioNTechin ja Modernan koronarokotteet ovat kokeellisia, edelleen testivaiheessa olevia uuden teknologian tuotteita, jotka poikkeavat perinteisistä rokotteista paitsi antotavaltaan. Jokainen koronarokotteen ottanut on osa laajamittaista ihmiskoetta.

AstraZeneca/Oxfordin faasi3-vaiheessa olevaa koronarokotetta ei suositella käytettäväksi vakavasta kuumesairaudesta tai trombosytopeniasta ja ylipäänsä veren hyytymiseen liittyvistä sairauksista kärsiville.

Rokotetta ei suositella käytettäväksi verenohennuslääkkeitä – kuten apiksabaani (Eliquis®), dabigatraani (Pradaxa®), edoksabaani (Lixiana®) ja rivaroksabaani (Xarelto®), varfariini (Marevan®) – tai immunosuppressiivisia lääkkeitä käyttäville (kuten nivelreumaa, tulehduksellisia suolistosairauksia, mahahaavaa, nivelpsoriaasia ja psoriaasia poteville).

Tietoa yhteisvaikutuksista muiden rokotteiden tai lääkeaineiden kanssa ei ole.


Pääasialliset lähteet

Laegemiddelstyrelsen (15.3.2021): Danish Medicines Agency sends out updated letter to people who have received the AstraZeneca vaccine within the last 14 days

European Medicines Agency (15.3.2021): EMA’s safety committee continues investigation of COVID-19 Vaccine AstraZeneca and thromboembolic events – further update

Kuva(t): Esa kookoski via Twitter (lähde ilmeisesti National Land Survey of Finland)

20 comments

 1. Rokotusohjelmat tekevät suhteellisen harmittomasta viruksesta biologisen massatuhoaseen. Virusvariantit ovat seurausta hallitusten määräämistä suluista ja maskeista. Rokotusten määrän kasvu lisää tarttuvuutta, mikä taas lisää virusten resistenssiä. Ihmisten oma immuunipuolutus heikkenee. Näin ymmärsin lukemani artikkelin. Valistunut arvaukseni on että pitkällä tähtäimellä maailmanlaajuisesta rokotusohjelmasta on huomattavasti enemmän haittaa kuin hyötyä.

  Tykkää

  • Rokotetut tosiaan levittävät enemmän viruksia kuin rokottamattomat, ja virukset muuntautuvat vastauksena rokotteisiin sekä luontaisesti syntyneeseen immuniteettiin.

   Koronarokotteiden osalta ei tiedetä varmasti, että ne eivät heikentäisi immuniteettia, koska ne ovat kokeellisia ja testivaiheessa. Päinvastaisesta on sen sijaan paljon viitteitä ja faktaa.

   Virologi Geert Van den Bossche uskoo, että koronarokotteet stimuloivat spesifejä vasta-aineita, jotka eivät tehoa muuntuviin virusvariantteihin (ja keskellä epidemiaa rokotteet jopa stimuloivat virusta synnyttämään niitä) ja kilpailevat ihmisten luontaisen, ei-eriytyneen puolustusmekanismin kanssa, joka kykenee reagoimaan hyvin erilaisiin viruksiin ja virusmuunnoksiin.

   Syrjäyttäessään luontaista immuniteettia ylläpitäviä ns. NK-soluja (”Natural Killer” cells) rokotteet ”opettavat” viruksen väistämään immuunipuolustuksen ja avaavat muuntuneille virusvarianteille pääsyn elimistöön. Rokotuskampanjan seurauksiin kuuluu Geert Vanden Bosschen mukaan se, että rokotetuista tulee alati tarttuvampien virusvarianttien levittäjiä.

   https://mcusercontent.com/92561d6dedb66a43fe9a6548f/files/bead7203-0798-4ac8-abe2-076208015556/Public_health_emergency_of_international_concert_Geert_Vanden_Bossche.01.pdf?fbclid=IwAR0YknAEC4makWjDMnHB38UzbW2UDsaAHQwpbmrHHJcSajc8tBpopvaCts4

   Ovatko kaikki muut virologit tietämättömiä riskeistä? Ei ole todennäköistä.

   Sensuroidaanko tällaisia ajatuksia kuin Bosschen esittämät netistä? Kyllä.

   Miksi rokotetaan, vaikka riskit ovat suuret kaikin tavoin? Kenties juuri siksi, että riskien halutaan realisoituvan.

   Tykkää

   • Itse olen päätynyt samaan ajatukseen kuin mitä esität viimeisessä kappaleessa. Globalistieliitti kannattaa huomattavaa 95% depopulaatiota. Riskit varmasti tiedetään mutta jesuiittamaisesti tarkoitus pyhittää keinot. Kun ihmiskokeen seuraukset parin vuoden päästä realisoituvat, niitä perustellaan kestävällä kehityksellä ja ilmastonmuutoksella.

    Tykkää

 2. Ei tahdo enää oikein pysytellä globalistien vehkeilyjen perässä. Suunnitteilla on nimittäin kyberpandemia. Tarkoittaa infraiskuja ja talouskaaosta. WEF piti Cyber Polygon harjoituksen 2020. Paikalla mm. Tony Blair. Iskujen jälkeen tarvittaisiin digitaalinen ID internetiin kirjautumista varten. Talous myös jouduttaisiin resetoimaan. WEF suunnittelee uutta simulaatiota Cyber Polygon 2.0 heinäkuulle. Näillä WEF:n simulaatioilla on merkillinen taipumus toteutua reaalimaailmassa.

  Tykkää

  • Mielikuvitusta globalisteilta ei todellakaan puutu. Valtansa ja lakien heihin ulottumattomuuden perusteena esitetään jopa 13 verilinjan ulottuvn aina Jesus Kristukseen. Jumalallinen oikeutus siis.

   Saas nähdä tuleeko uudesta suuresta sosiaalisen median alustasta kolmen viikon kuluttua totta. Mike Lindell ainakin sanoo niin. TIetosateliitti ( space force) olisi nyt paikallaan ja ” parketti jossa ei sensuroida olisi pian Lindellin ja kumppaneiden hallussa”

   https://www.businessinsider.com/mypillow-ceo-mike-lindell-to-launch-site-combining-twitter-youtube-2021-3?r=US&IR=T

   Lyhenne WEF pitäisi pikemminkin kirjoittaa auki world economic fasismina, sillä Klaus ja Hilde Schwab omistavat kaksi natsisukujensa Ravensburgiin perustamaa globaalia konsernia ( robotiikkaa ja nukleaarisia materiaaleja).Natsiesi- isät aikoivat rakentaa rautatienkin neutraaliksi sanottuun Sveitsiin.

   Tykkää

   • WEF:n partnereita ovat:

    Allianz
    Apple
    AstraZeneca
    AXA
    Bank of America
    Barclays
    BILL & MELINDA GATES FOUNDATION
    BlackRock
    Bloomberg
    Citi
    Credit Suisse
    Deutsche Bank
    Facebook
    Fidelity
    Glencore
    Goldman Sachs
    Google
    HSBC
    IBM
    Johnson & Johnson
    JPMorgan Chase
    KPMG
    Lloyds Bank
    Lockheed Martin
    LVMH
    Mastercard
    McKinsey
    Merck
    Microsoft
    Moderna
    Morgan Stanley
    NBCUniversal
    Nestle
    Nikkei
    NOKIA
    Pfitzer
    Procter & Gamble
    Roche
    ROYAL DUTCH SHELL
    Saudi Aramco
    Sberbank
    State Street
    Nomura
    Novartis
    OPEN SOCIETY (SOROS)
    Carlyle Group
    Coca-Cola
    Thomson Reuters
    TIME
    Unilever
    Visa
    VW
    Volvo

    Että tällainen verkosto löytyy herra Schwabin takaa. Samat porukat huseeraavat Chatham Housen, CFR:n ja Bilderbergin taustalla.

    Tykkää

 3. Paavin asiamies oli joitakin vuosia sitten Suomessa puhumassa ilmastonmuutoksesta, kun se ei vielä ollut popteema. Hän on entinen pörssihai Wall Streetiltä ja on kasvattanut YK:n virkamiehiä ”ilmastotietoisuuteen”. Hänen missionsa oli myös paaville annettava ilmasto-Nobel-palkinto. Tämä nykyinen paavi on käsittääkseni jesuiitta ja ennustaa koko Etelä-Euroopan autioitumista ja siirtymistä pohjoisemmille leveysasteille vuosikymmenien aikana, n. 90 vuoden sisällä. Äsken hän vieraili Irakissa. Mitähän siitäkin seuraa ?
  Korkeasti koulutetut jesuiitat eivät lakkaa suunnittelemasta konnuuksiaan. Pitäisi koko luostarilaitos lopettaa, niin päästäisiin vähemmällä.

  Tykkää

 4. Ihmiset alkavat heräämään koronahorroksesta. Professori Paul Lillrankin mukaan numeroiden valossa meillä ei ole pandemiaa. Ryhmäkurista irtauduttuaan Ano Turtiainenkin uskaltaa ainoana kansanedustajana kertoa totuuden. Koronavedätys on huijausta. Kannattaa lukea AvoinMedian nostoja. Sieltä löytyy mm. kymmenen askelta diktatuuriin. Verratkaapa meidän Sannan toimia näihin. Iisalmen tapahtumat muistuttavat Saddamin touhuja. Mielivaltaisten pidätysten tarkoitus on aiheuttaa pelkoa. Marinin koronatoimiin tyytymättömien määrä on nyt kaksinkertaistunut 33 prosenttiin. Hyvä Suomi! 2008-19 Suomen talouskasvu oli sijalla 134. Tutkimuksessa oli mukana 141 maata. Hallitus valehtelee Suomen olevan rikas maa ja että perustuslain ja EU:n perussopimuksen vastainen EU-paketti muka elvyttää talouttamme. Suomalaiset taloustoimittajat ovat ihmelampaita paitsi Jan Hurri. Viranomaisiin ja poliitikkoihin ei nyky-Suomessa voi luottaa. Kannattaa muistaa että huomattava osa Suomen ylilääkäreistä kuuluu vapaamuurareihin. Myös naisille on omat loosit. Keskussairaalan alueella kasvaneena olen hyvin perillä lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden symbioottisesta suhteesta.

  Tykkää

 5. KIIREELLINEN!+

  Tuleva COVID- katastrofi on kyllä Suomen johdon tiedossa, mutta THL jatkaa johdon mandaatilla katastroofiin johtavia koronarokotuksia. Strategiana on hajoita ja hallitse eri rokotevalmistajien rokotteiden välillä, vaikka kyse on aivan muusta, miljoonakuolemiin johtavasta immuunikadosta, minkä k- rokotteet tulevat rokotetuille aiheuttamaan.

  https://forbiddenknowledgetv.net/a-coming-covid-catastrophe/

  Asia selventyy erityisesti G.Vanden Bosschen ( joka ei ole ihan kuka tahansa asiantuntija) ja Dr.Philip Mc Millanin käymästä keskustelusta videolla.

  Kansalaisaloite vai millä tavalla katastrofi pitää saada julkisuuteen.

  Tykkää

 6. USA:ssa 99,7% ihmisistä hoitokotien ulkopuolella selviää koronasta. Sairaalapaikoista koronapotilaat täyttävät vain 13%. Maskeista ei ole tutkimusten mukaan apua. Missä eniten niitä käytetään, siellä on eniten tartuntoja. Alle puolet lääkäreistä ja hoitajista Jenkkilässä ottaa rokotteen. mRNA on uusi teknologia, jonka pitkäaikaisvaikutuksia ei ole testattu. Vaikutuksia voi olla immuniteettiin ja suvunjatkamiskykyyn. Miksi sitten kaikki tämä hulabaloo sulkuineen, maskeineen, jäljittämisineen etc? USA:ssa enää 27% kansasta luottaa valtavirtamediaan.

  Tykkää

  • Saanko kysyä mistä lukusi ovat peräisin? Itse löysin ainoastaan viimeaikaisia tutkimustuloksia, joissa amerikkalaisten usko SOSIAALISEEN mediaan oli 27% lukemissa. Toki luottamus myös valtavirtamediaan on heikko täysin kahtiajakautuneessa maassa.

   Sosiaaliseen mediaan ei kannatakaan sokeasti luottaa. Kyseenalaisia medioita on nykyään paljon 😉

   Tykkää

   • Olet oikeassa. Edelmanin luottamusbarometrin mukaan vain 46% amerikkalaisista luottaa valtavirtamediaan. Väärä luku oli ilmeisesti peräisin toisesta artikkelista jonka luin tänään. Kiitos korjauksesta. Luku lienee joka tapauksessa historian pienin. Luottamus USA:n poliittiseen järjestelmään on myös kansalaisten keskuudessa vähäinen eli 16% uusimman tutkimuksen mukaan.

    Liked by 2 people

  • Vaikka 99,7 % ihmisistä selviää USA: ssa hoitokotien ulkopuolella koronasta, niin kuinka moni prosentti ihmisistä selviää mRNA- rokotteen myöhemmistä seurauksista. Se että liki 90 vuotiaat monisairaat ihmiset selviävät nyt meilläkin kuin ei mitään mRNA piikistä, johtaa ainakin siihen , että yhä useampi luottaa ja ottaa meilläkin piikin.

   Näyttää siltä ettet Olli Issakainen pidä Dr. G Vanden Bosschea luotettavana lähteenä tai asiantuntijana. Mihinköhän se perustuu? Pidät kai selitystä joka videossa mRNA- rokotteen vaikutuksesta tuodaan esille huuhaana. Näkisin että olisi kohtuullista saada vastaus ja perustelu tässä vakavassa asiassa eikä piiloutua valtamediaan tai vaihtoehtomedioihin uskovista tehtyihin tilastollisiin prosenttilukuihin.

   Errare humanum est eli myönnän mielelläni olevani väärässä kun perustellaan johdonmukaisesti.

   Tykkää

   • Tämän sivun ensimmäinen kommenttini perustui juuri mainitsemasi tohtorin tietoihin, joita pidän erinomaisena.

    Tykkää

 7. https://www.zeit.de/wissen/gesundheit/2021-03/bund-setzt-corona-impfung-mit-astrazeneca-in-deutschland-aus

  Seitsemän ilmoitettua tapausta aivotrombooseja 1,6 miljoonalla, jotka ovat saaneet ensimmäisen AZ-annoksen Saksassa. Ja noin viikko sitten nämä olivat kaikki aktiivisia lääketieteellisiä henkilöitä, koska AZ rajoitettiin alle 65-vuotiaille. Sairastuneet ovat naisia. Italiassa myös ilmeisesti samoja ongelmia.

  Alla olevan blogin kommenttiosiossa keskustelua asiasta.

  http://high-fat-nutrition.blogspot.com/2021/03/more-musing-about-vaccines.html

  Tykkää

 8. Nykyaikana kannattaa suhtautua kriittisesti kaikkiin tietolähteisiin ja asiantuntijoihin. Esimerkiksi tuon Vanden Bosschen motiivit saattavat olla kyseenalaiset. Ilmeisesti yhteistyössä B & M Gates Foundationin, Gavin ja joidenkin rokotevalmistajien kanssa, ja on itse kehittämässä uudenlaista rokotetta. Ei myöskään ilmeisesti ole suhtautunut kriittisesti tähän vallalla olevaan ”pandemiaan”. Tokihan kannattaa kyseenalaistaa tämäkin lähde ja sen sisältö. https://childrenshealthdefense.org/defender/rebuttal-rosemary-frei-bossche-vaccination-concern/

  Tykkää

 9. Norjassa: Norwegian experts say deadly blood clots were caused by the AstraZeneca covid vaccine
  “Our theory that this is a powerful immune response most likely triggered by the vaccine, has been confirmed”, says professor and chief physician Pål Andre Holme. Three Norwegian health workers under the age of 50 have been hospitalized. One is dead.

  ”The three affected health workers all came into the hospital with a very rare condition:

  They had acute pain
  They had blood clots in unusual places, such as their stomachs and brains
  In addition, they had bleedings and low levels of platelets”

  https://sciencenorway.no/covid19/norwegian-experts-say-deadly-blood-clots-were-caused-by-the-astrazeneca-covid-vaccine/1830510

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s