Keskuspankkiirien koronaharhautus

Markku Siira

Koronakriisi on pohjimmiltaan vain oire siitä, että finanssikapitalismi on täysin sekaisin, väittää professori Fabio Vighi.

Laajemmin se on oire maailmasta, joka ei enää kykene kasvuun tuottamalla voittoa ihmistyöstä ja joka näin ollen luottaa ”jatkuvan rahallisen dopingin kompensoivaan logiikkaan”. Italialaistutkija lataa:

Samalla kun työhön perustuvan talouden rakenteellinen kutistuminen paisuttaa rahoitussektoria, jälkimmäisen epävakautta voidaan hillitä vain globaaleilla hätätiloilla, joukkopropagandalla ja bioturvallisuuden tyrannialla.

Selviytyäkseen itse, keskuspankkikabaali on valmis ”uhraamaan ihmisten vapauden ja omaksumaan järjestelmän, jota tukevat yritysten omistama tiede ja teknologia, mediapropaganda ja katastrofitarinat, joihin liittyy ällöttävää pseudohumanitaarista filantrokapitalismia”.

Digitaalisten terveyspassien käyttöönotto – josta varoittelijoita vain vuosi sitten pilkattiin ”salaliittoteoreetikkoina” – on kriittinen käännekohta.

Tällainen ”tunnisteiden luominen” on ratkaisevan tärkeää, jos eliitti aikoo saada ihmiset hyväksymään yhä keskitetymmän valtarakenteen, jota markkinoidaan koronarajoituksista vapautumisen edellytyksenä.

Digitaalisen henkilöllisyystodistuksen käyttöönoton jälkeen kansalaisten sorto – ”sammakon keittäminen” – jatkuu tasaisesti ja vähitellen. Nykyisten koronapassien tarkoituksena on ehdollistaa massat käyttämään sähköisiä lompakoita, joilla valvotaan paitsi pääsyä julkisiin palveluihin, myös kansalaisten rahankäyttöä.

Globaali rahoitusjärjestelmä on valtava Ponzi-huijaus, Vighi inhorealisoi talouselämän peliliikkeitä. Jos sitä johtavat tahot menettäisivät likviditeetin luomisen hallinnan, siitä seuraisi räjähdys, joka tuhoaisi koko alla olevan sosioekonomisen rakenteen.

Samalla musertava lama veisi poliitikoilta viimeisetkin uskottavuuden rippeet.

Siksi eliitin ainoa toteuttamiskelpoinen suunnitelma näyttäisi olevan talouden hallittu alasajo. Tähän kuuluu myös toimitusketjujen heikentäminen, mikä johtaa ”puutteeseen kaikesta”, sekä digitaalisen infrastruktuurin luominen teknokraattista vallankaappausta varten.

Kuolemansairaan hengityskone

Rahoitusanalyytikko Mauro Bottarelli tiivisti pandemiatalouden logiikan seuraavasti: ”Puolittain pysyvä terveyshätätila on parempi kuin markkinoiden jyrkkä romahdus, johon verrattuna vuoden 2008 [talouskriisin] muisto on kuin leppoisa kävelyretki puistossa”.

Valepandemia on siis pelastautumisväline, pohjimmiltaan ”rahapoliittinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on pidentää finanssivetoisen ja kuolemansairaan tuotantotavan elinikää”. Viruksen avulla kapitalismi pyrkii uusintamaan itseään globaaliin uhkaan vedoten, tosin väestön arjen sujumisen, elintason ja (mielen)terveyden kustannuksella.

Jos ja kun koronakupla lopulta purkautuu, mitä eliitti sitten aikoo tehdä? Selkeämmin ilmaistuna, mikä uusi spektaakkeli pelastaa heidät, ilman että nöyryytetyt massat nousevat barrikadeille vallankumouksellisissa oloissa?

Vighi arvuuttelee vaihtoehtoja: Avaruusolennot? Kyberhyökkäys pankkijärjestelmää vastaan? Tsunami Atlantilla? Sotaleikit Kaakkois-Aasiassa? Uusi terrorismin vastainen sota? Valinnanvaraa globalistien arsenaalissa riittää, massoja manipuloivasta mediavaikuttamisesta puhumattakaan.

Voidaanko tuhoisa taantuma välttää? Tämän päivän poliittinen vastaus näyttäisi hyödyntävän ikivanhaa viisautta, jonka mukaan ”äärimmäiset tilanteet vaativat äärimmäisiä keinoja”. Vighin mielestä tämä tarkoittaa sitä, että ”mitään rikosta ihmisyyttä vastaan ei voida sulkea pois, kun järjestelmän kaatuminen näin itsepäisesti kielletään”.

Kun julkinen aiheeseen liittyvä keskustelu vaiennetaan sensuurin ja pelottelun avulla, meidät saatetaan ”kohti bioteknologista ja kapitalistista dystopiaa, jonka helvetillinen luonne ilmenee todennäköisesti täydellisesti seuraavan globaalin kriisin yhteydessä”.

Tämänhetkinen ”väestön erottelu rokotustilanteen perusteella” on Vighistä ”totalitaarisille hallinnoille tyypillinen, mutta ajassamme mullistava saavutus”. Jos vastarinta kukistuu, otetaan käyttöön pakollinen digitaalinen henkilöllisyystodistus, johon kirjataan kansalaisen käyttäytymisen ”hyveellisyys” ja säännellään hänen osallistumistaan yhteiskuntaan.

Koronavirus toimi ihanteellisena Troijan hevosena tälle läpimurrolle.

Markkinat suosivat totalitarismia

Lohkoketjuteknologiaan perustuvaa digitaalista tunnistusjärjestelmää on jo pitkään suunnitellut ID2020 Alliance, jota tukevat sellaiset jättiyhtiöt kuin Accenture, Microsoft, Rockefeller-säätiö, MasterCard, IBM, Facebook ja Bill Gatesin kaikkialle ulottuva ”rokotusallianssi” Gavi.

Digitaaliseen identiteettiin liittyvä digitaalinen käteinen luo pohjaa uusfeodalismille, joka ulotetaan ensin työttömiin työnhakijoihin ja mahdollisesti myös suurimpaan osaan ihmisistä. Kun sijoitusjätti BlackRockin toimitusjohtaja Larry Fink sanoo, että ”markkinat suosivat totalitaarisia hallituksia demokratioiden sijaan”, on ehkä parasta uskoa häntä.

Digitaaliset valuutat antaisivat keskuspankkien johtajille mahdollisuuden paitsi seurata jokaista rahansiirtoa, myös estää rahan saanti tai käyttö mistä tahansa oikeutetuksi katsotusta syystä. Elämän digitalisointihankkeeseen kuuluu myös ”internet-passi”, jonka säännöllisen tarkistuksen jälkeen epäkelpo aines suljettaisiin pois verkosta.

Sosiaalisen median bännit ja tilien poistamiset antavat jo esimakua tulevasta.

Jos sosiaalisen luottokelpoisuuden pisteet laskevat tietyn tason alapuolelle, työpaikan löytäminen, matkustaminen tai lainan saaminen riippuisi siitä, onko henkilö valmis osallistumaan ”kuntoutusohjelmiin”. Oletettavasti yhteiskunnasta syrjäytetyille syntyisi pian omat ”pimeät markkinat” – jo nyt väärennettyjä rokotustodistuksia kaupitellaan verkossa.

Näyttää siis vahvasti siltä, että olemme siirtyneet ”biofasismiin” keskuspankkiirien johdolla. Historiallisen fasismin kulmakivi oli valtion valvoma teollisuus, joka pysyi kuitenkin yksityisomistuksessa. Vighi katsoo, että on

melko hämmästyttävää, että huolimatta ylivoimaisesta todistusaineistosta, joka osoittaa, että julkisen ja yksityisen sektorin välillä on järjestelmällisiä pyöröovia, useimmat älymystön edustajat eivät ole vielä ymmärtäneet, että olemme menossa juuri tähän suuntaan.

Italialainen kirjailija ja elokuvaohjaaja Ennio Flaiano sanoi kerran, että fasistinen liike koostuu kahdesta ryhmästä: fasisteista ja antifasisteista. ”Nykyään, kun useimmat itseään antifasisteiksi kutsuvat tukevat hiljaa tai innokkaasti lääketieteellisesti ohjattua autoritaarista käännettä, tämä paradoksi on ajankohtaisempi kuin koskaan”, Vighi huomioi.

Talouseliitti poliittisine kätyreineen on kaapannut myös ”tieteen”, jota peloteltujen kansalaisten ”käsketään seurata”. Eliitin vääristämä ”tiede” toimiikin esteenä sille, että ihmiset tiedostaisivat vanhan maailman olevan murenemassa.

Todellinen tiede, joka jatkaa toimintaansa sensuurin paksun verhon takana, ei koskaan määräisi diktatorisia toimeksiantoja, jollaisia on tänä päivänä voimassa ”demokraattisiksi” itseään kutsuvissa maissa.

Sokea usko ”koronatieteeseen” paljastaa siis epätoivoisen halun pitää kiinni kapitalistisesta vallasta myös sen autoritaarisessa muunnoksessa. Vaikka vanha järjestelmä on lakannut toimimasta, ”koronaharhautus antaa kapitalismille jälleen kerran mahdollisuuden keskeyttää kaiken vakavan tutkimuksen sen rakenteellisesta sairaudesta ja meneillään olevasta muutoksesta”.

Tämä ”pehmeä diktatuuri” on jo arkipäivää.

Tarvittaisiin omaehtoista, kriittistä tiedostamista, rohkeaa siviilitottelemattomuutta ja kollektiivista heräämistä, mutta sellaista ei näytä tapahtuvan tarpeeksi laajassa mittakaavassa. Koronakriisin globaali roolileikki yhteiskunnallisine sulkutiloineen ja avautumisineen tulee jatkumaan.

Joutuvatko hätätilalla kiristäjät ikinä vastuuseen teoistaan?


Kirjoitus on julkaistu alunperin 20.10.2021 kirjoittajan omassa blogissa.
Väliotsikot ja -linkit toimituksen tekosia.

Kuva: Max Pixel (CC0). Kuvanmuokkaus Johanna L

13 comments

  1. Hyvä kirjoitus Markku Siiralta – käynnissä on todellakin vanhan järjestelmän alasajo.

    Selvää on se, että näin massiivinen tuhotyö ei olisi mahdollista ilman talouden- ja poliittisen eliitin maailmanlaajuista konsensusta, jota johdetaan salaseurojen kautta. Toiminnan moottorina toimii luonnollisesti ihmisen ahneus, kiristys ja korruptio ja ennen kaikkea se, että Kummisetää palveleva eliitti ei ymmärrä rahajärjestelmää. He puurtavat hiki otsalla karttuvan omaisuuden eteen kykenemättä näkemään sitä, että vakuutus- ja pankkijärjestelmässä olevat talletukset, ja niihin sijoitettu varallisuus ei ole vähimmässäkään määrin heidän hallinnassaan. Voi hitsi, meitä huijataan … kyllä elämä on petollista. Raha, eli -virtuaaliset nollat – on aina siellä missä se luodaan ja kun isäntä vaihtuu, vaihtuu myös marssijärjestys.

    Lähestymme parhaillaan sitä pistettä, jossa kansallisvaltiot romahtavat. Se on raamatullinen ”ajan merkki”, joka tarkoittaa sitä, että vuosituhansien orjuuden jälkeen aamu vihdoinkin sarastaa. Ihmiskunta tulee nousemaan tuhkasta – ei erillisinä valtioina – vaan todellisen itsenäisyyden ja vapauden tiedostavina kansallisvaltioina, jotka puhaltavat globaalin sateenvarjon alla yhteen hiileen. Näin se ihmiskunnan nousu korkeammalle tietoisuuden tasolle tapahtuu, ja kyseiselle muutokselle emme voi yhtään mitään.

    Lyhyesti sanottuna: Kummisetä apureineen on rakentanut – ja rakentamassa – ihmiskunnalle teknisesti korkeatasoisen talousjärjestelmän, jonka Raamatussa mainitut ”viisaat” ottavat käyttöön!

    Tykkää

  2. Rokotteiden tarkoitus on tehdä ihmisistä transhumaaneja, joita voidaan seurata ja ohjelmoida ulkoapäin. Rokotteet myös steriloivat ja tuhoavat immuniteetin, kuten jo on tiedetty pitkään, koska globalisteilla on tarkoitus kloonata ihmiset, kaikki olisivat transhumaaneja Human2.0 -versioita. Tämä on heidän tavoitteensa v. 2025.

    Tässä hyvä tiivistelmä aiheesta, ja video miten Pfizerin rokote kristallisoituu 12 minuutissa verkoksi:

    https://www.redvoicemedia.com/2021/10/transgenic-hydra-and-parasite-implants-used-as-rapid-human-cloning-weapons-system/?utm_source=daily-email&utm_medium=email

    Artikkelissa on myös linkki tri Peter McCulloughin puheeseen.

    Tykkää

    • Tässä muutamia pätkiä tuosta artikkelista:

      Grafeenioksidilevyjä käytetään jokaisen kehosi solun solukalvon avaamiseen, jotta ohjelmoitavat nanobotit pääsevät solun ytimiin sammuttamaan ei-toivotut geenit (geenin hiljentäminen) ja koodaamaan keinotekoisia geenisekvenssejä. Tätä prosessia kutsutaan biohakkerointiksi.
      Tohtori Robert Martinin mukaan grafeenioksidilevyt pystyvät viipaloimaan jokaisen ihmiskehon solukalvon 15 minuutin kuluessa rokotuksesta.

      Karen Kingston on taustoittanut kaikkia näitä pelottavia löytöjä patenttihakemuksilla ja kuiteilla Stew Peter’s Showssa. Kingston selittää, että rokotteet ovat ”portti tottelevaisuusalustalle ja mahdollisesti teloitusalustalle, jos et ole tottelevainen ”rahoittajillesi”
      Näissä rokotteissa on tekoälykomponentti, Kingston selittää: ”he ovat sitoutuneet korvaamaan amerikkalaiset tekoälyllä”. Hän jatkaa paljastamista, että ”Hongkong on valmis korvaamaan amerikkalaiset roboteilla juuri nyt”.

      Ihmisgenomiprojekti alkoi vuonna 2000. Hydraa käytetään ihmisen genomikokoonpanossa ihmisten geenien hiljentämiseen.

      KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ

      Hydrat ja loiset toimivat myös toimittajajärjestelmänä. Lusiferaasi osoittaa kirkkaan vihreää fluoresenssia, kun se altistetaan valolle alueella sinisestä ultraviolettiin, mikä mahdollistaa rokotetun jäljittämisen ulkoisesti. Patentinhaltijasi voivat sammuttaa kiinnostavat geenit satunnaisesti tai ottaa ne käyttöön halutessaan niin sanotun transregulaation kautta.

      Tämä tarkoittaa, että sinua seurataan ulkoisesti 24/7, mutta sinua myös ohjataan ulkoisesti. Patentinhaltijasi voivat lisätä ja alentaa geneettisiä koodejasi ulkoisen tietokannan kautta siirtogeenisten ihmisten Eukaryotic Genome Annotation Pipeline -putken kautta.

      Siirtogeeniset hydrat ja loiset saavat ihmiset tuottamaan uuden sähkökemiallisen signaalin järjestämällä entsyymejä spatiaalisesti ohjelmoitavan redox-entsymaattisen kaskadireitin luomiseksi, mikä muuttaa ennustettavaa sähkökemiallisten signaalien muodostumista ihmisissä. Äskettäin perustetut synteettiset geenisekvenssit jaetaan nyt siirtogeenisten hydrien, loisten ja äskettäin hybridisoituneiden ihmisten kesken.

      Itse asiassa Biotechin kimeerinen käyttöjärjestelmä perustaa uuden hermoverkon ihmisiin ja keinotekoiset aivot ohjaamalla uudelleen endogeenisiä hermokantasoluja. Aivoimplantit voivat poistaa muistoja ja istuttaa uusia, keinotekoisia muistoja, ja grafeenioksidi voi ”kuulla aivosi kuiskaavan”.

      Geneettisesti muunneltuja, kloonattuja ja hybridisoituja ei koske vain rokotettuja eläimiä, vaan MYÖS HEIDÄN jälkeläisiä! Näin on tietysti, jos pystyt edelleen lisääntymään piston jälkeen. Useimmat ihmiset vain steriloidaan ja heidän lapsensa abortoidaan. Tämä on ihmisen kloonauskoe sekä tuhoaminen.

      Vaikka Covid-19-seerumit näyttävät pinnalla olevan vain kirkasta nestettä, mikroskoopilla näet näkyvästi kaikki tietokonekäyttöliittymän käyttöjärjestelmän monet komponentit, joka on ihmisrodun kloonaukseen ja tuhoamiseen tarkoitettu biologinen asejärjestelmä. .

      Tykkää

  3. Amerikan kohtalo: juutalaiset jopa pröystäilee kuinka he imevät jenkit tyhjiin ja tuhoavat sen!! Pääosa jenkeistä on vielä tyhmempiä kuin suomalaiset hololausti/korona uskovaiset lampaat!

    the global elite.. are in supra position over the 256 different nation states<=like a cloud over the lakes they sprinkle here and there as needed to keep the ponds full. They manage the nation states, within the nation state system(256 of them) with an iron glove by and thru the elected officials that they global Oligarch allow to get elected. Basically the elected government has become the slave drivers for the oligarch and the governed are the slaves.

    I think you have it wrong, in that the Oligarch have already moved everything out of the USA governed America..that counts, their problem is how to transition the reserve currency from the USD to the Yuan and they are working on that. How did they move every thing out ot America. The used the law making power of congress. the congress strengthened and lengthened the constitutional provision of a short time to many years. and renewable for ever..

    So how did these monopolies (copyrights and patents) make moving everything they Oligarchs owned in America out of USA governed America and to places where the profits were enhanced by no environmental concerns, no taxes and cheap labor?

    You see, these monopolies powers, were placed into GATT and other global treaties so that every government in the world has become a slave to the USA copyright and patent laws. These member of the trade treaty states, all had to criminalize(because of the treaties) the use of ideas, methods, software, manufacturing know how, biochemical and pharmaceuticals owned by one of the Oligarch or its corporations[<=the deep state].
    In other words, no one foreigner could run the factories without a license from the used to be USA based oligarchs. Additionally, the Oligarch got these foreign nations to build the factories, and then they licensed the methods needed to produce from the factories built by foreign governments, the goods that Americans were already buying in America <=these goods were now made in the foreign place], then they sold these foreign produced goods manufactured with American know how back to Americans making more profit than when the same were produced in USA governed America. Of course, this took American jobs away and destroyed the America advantage in knowledge, experience and production know-how that made America Great.
    The only thing left is ruined America that the deep state wants is reserve status for the Federal Reserve Currency. So when the deep state manages to destroy the USA as provider of the reserve currency for the world to trade goods and services in, then the oligarch, the power house monopoly owner corporations and the currency Americans enjoyed just for the printing will disappear. But there is a giant big problem hidden in that transaction. and it is that Americans will still owe the nation debt, and the Oligarch Deep state are increasing the national debt Americans owe each day, because those debts are financing their Deep State theft of what's left in America. When the reserve currency become the Yuan. their theft will be complete. They will no longer need America and so they will destroy America and make certain the USA remains weak among the other nations of the world.

    The problem of ignorance and complacence needs to be tackled. But how?

    Tykkää

  4. https://rumble.com/vqsja4-pandemia-loppuu-kun-digitaalinen-rahajarjestelma-on-kytss.html

    Plandemia loppuu kun digitaalinen rahajärjestelmä on käytössä. ”Pohjois-irlantilainen finanssisijoittaja Melissa Ciummei on vakavasti huolissaan siitä, että injektiopasseja tullaan käyttämään pikemminkin datapassien tapaan yhteiskuntaan osallistumisen valvomiseksi. Hän uskoo, että passijärjestelmä on luotu rahoitusalan uudelleenkäynnistyksen aikaansaamiseksi, jolla korvataan epäonnistunut fiat-valuuttajärjestelmämme. Pankeille on velkaa biljoonia dollareita, eikä ole mitään keinoa maksaa niitä takaisin. Koska passit ovat ratkaisevan tärkeitä tämän uuden rahoitusjärjestelmän toteuttamisessa, kaikkien kansalaisten, niin nuorten kuin vanhojenkin, pakollinen rokottaminen on välttämätöntä, jotta suunnitelma onnistuisi. Kuuntele tätä syvällistä haastattelua, josta saat käsityksen c19-kertomuksen taustalla vaikuttavasta taloudesta. Estääkseen tämän uuden järjestelmän käyttöönoton ihmisten ei tarvitse tehdä muuta kuin olla noudattamatta sitä. ”

    Kerrassaan kylmäävän valaisevaa analyysiä missä mennään, ja antaa selvät viitteet mihin tämä tulee johtamaan. Vanha kunnon ”All wars are bankers wars” – lause sopii hyvin tähän ”Keskuspankkiirien koronaharhautus” -lankaan. Sotavoimat on ryhmitetty, myrkkypiikit ja datapassit on jaettu siviileille.. Jäljellä on vain itse sodan aloittaminen..

    Ei tarvitse edes olla kummonen ennustaja että osaa arvata miten tässä tulee käymään.

    Tykkää

Jätä kommentti