Rokotuspassi+pankkikortti=Digitaalinen identiteetti eli yhteiskunnan jäsenyys vain k-rokotetuille

EU-maiden johtajat pääsivät torstaina EU-huippukokouksessa periaatteelliseen sopuun eurooppalaisen, mahdollisesti digitaalisen, rokotetodistuksen – rokotuspassin – kehittämisestä. Rokotuspassin käytännön toteutustavasta ja siinä käytettävästä teknologiasta ei kuitenkaan toistaiseksi ole tietoa.

Suomi ei ole vielä päättänyt edes käyttötarkoituksesta, vaikka lakia jo valmistellaankin. Rokotuspassi on ollut EU:n suunnitelmissa ainakin vuodesta 2018, COVID-19 on ”vapauspassin” perustelu, jolla seurantajärjestelmää myydään.

Sitran Uudistumiskyky-teeman johtajan, Antti Kivelän mukaan Sitra selvittää parhaillaan maksu- ja luottokorttijärjestelmän käyttämistä henkilön koronastatuksen välittämisessä globaalisti. Järjestelmä toimisi seuraavasti: asiakas esittää pankki- tai luottokorttinsa palveluntarjoajan maksupäätteelle samalla tavalla kuin maksaessaan pikkuostoksen. Maksupääte kertoo, onko koronastatus kunnossa vai ei. Keskusteluja toimintamallin kokeilemisesta on käyty mm. kansainvälisen maksuvälitysyrityksen kanssa. Kivelä sanoo:

Olemme jo selvittäneet ratkaisun teknistä ja juridista toimivuutta alustavasti ja parhaillaan keskustellaan pilotoinnin mahdollisuuksista Suomessa ja globaalisti. Pandemian luonteen vuoksi myös ratkaisujen tulee olla globaaleja. Maksukorttijärjestelmä toimii jo ennestään maailmanlaajuisesti, ja koko infra sekä kortit ovat valmiina.

Vihreä kulkulupa

Wall Street Journal kirjoittaa: ”Kun rokotusten jakelu vauhdittuu, hallitukset ympäri maailmaa etsivät ihmisiä varten tapoja, joilla he voivat osoittaa ottaneensa rokotteen.” Israel on jo ottanut käyttöön rokotuspassin (Green Pass eli Vihreä kulkulupa), jota ilman ei ole asiaa kauppoihin, baareihin tai urheilutiloihin.

Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Saudi-Arabiassa kehitellään omia rokotuspassi-versioita. Itävallan kansleri Sebastian Kurz sekä Bulgarian PM Boyko Borissov ovat peräänkuuluttaneet ”vihreää kulkulupaa.”

Kanada aloitti jo joulukuussa 2020 ”immuniteettipassin” käyttöönottoa. Nyt maassa on edetty jo pakkokaranteeneihin.

DailyMail raportoi EU-johdon sopineen rokotuspassien olevan käytössä jo kolmen kuukauden päästä. Saksan liittokanslerin, AstraZenecan rokotteesta kieltäytyneen Angela Merkelin mukaan ”me kaikki olemme samaa mieltä siitä, että digitaalinen rokotuspassi tarvitaan”.

KUVAKAAPPAUS DailyMailin artikkelista 26.2.2021

Pääkomissaari Ursula von der Leyen totesi: ”Kansalaistemme keskuudessa vallitsee kasvava COVID-19-väsymys, mutta meidän ei pidä nyt luovuttaa.” Nimetön EU-virkamies sanoi ”blokin haluavan välttää ’uuden kuolemankauden'”. Koska kuitenkin on edelleen epävarmaa, infektoivatko rokotetut rokottamattomia, rokotukset eivät välttämättä tarkoita matkustusrajoitusten hellittämistä, DailyMail kertoo useiden EU-virkamiesten ja diplomaattien varoittaneen.

EU-alueella rokotustahti on hidas: 6,2 annosta per sata henkilöä verrattuna Ison-Britannian 27 annokseen per sata henkilöä. Espanjan ja Kreikan toiveet kesäisestä turistiryntäyksestä saattavat hyytyä sitä mukaa, kun tiedot koronarokotteiden vakavista haittavaikutuksista leviävät. Ranskassa rokotukset ovat aiheuttaneet hoitohenkilökunta-vajeen rokotettujen terveysalan ammattilaisten saatua työpoissaolon aiheuttavia vakavia haittavaikutuksia.

Sveitsissä otetaan maanantaina 1. maaliskuuta käyttöön uudet koronanrajoitusmetodit. Ne pohjaavat kansalaisilta saatuun palautteeseen. Ideana on, että hyväksyttävät toimet purevat parhaiten. […] Alppimaassa on herätty huomaamaan, että rajutkaan sulkutoimenpiteet eivät ole toimineet halutulla tavalla. Nyt strategiaa muutetaan siten, että rajoitukset pohjaavat kansalaisten mielipiteisiin. Epäsuosituimmista toimista luovutaan.

Tekniikka&Talous 26.2.2021

Sveitsissä on käytössä suora demokratia, jossa kansalaiset äänestävät kansanäänestyksillä siitä, miten he haluavat asioita hoidettavan.

Poliittinen virus

…Toisaalta Der Blick uutisoi Sveitsin kantonien liittovaltioneuvoston harkitsevan, myöntääkö yrityksille lupa päättää, päästävätkö sisään ainoastaan kokeellisen koronarokotteen ottaneita. Der Blickin artikkeli pohjaa vuodettuun, sisäministeriön luottamukselliseen keskustelupaperiin. Etuoikeuksien järjestelmää ei otettaisi välittömästi käyttöön, vaan se tulisi ajankohtaiseksi aikaisintaan touko–kesäkuussa 2021.”

Welt am Sonntag on raportoinut Saksan hallituksen Paniikkipaperi-gatesta. Skandaali lyhyesti kerrottuna: Oikeuteen haastettu PCR-testin kehittäjä Christian Drosten ja Robert Koch -instituutin johtaja Lothar Wieler poikkesivat sisäministeri Horst Seehoferin (CSU) luona yllätysvisiitillä kertomassa Saksaa uhkaavista kauheista seurauksista, mikäli maa lopettaisi eristyssulut liian pian.

Seehoferin valtiosihteeri Markus Kerber keksi suunnitelman tuoda yhteen tutkijoita ja tiedemiehiä useista eri laitoksista tuottamaan paniikkipaperin, jota käytettiin uusien, entistä jyrkempien koronatoimien perusteluna. Tutkijoiden hatusta vedettyä koronahömppää levitettiin sisäministeriöstä medioille, jotka levittivät sen yleisöilleen.

Tiedemiesten laskentamallit tarvittiin ”tilanteen edelle pääsemiseksi”, luonteeltaan estävien ja tukahduttavien toimien perustelemiseksi ”sisäisen turvallisuuden ja järjestyksen säilyttämiseksi Saksassa” ilman byrokratiaa. Paniikkipaperissa kuvaillaan tunteisiin vaikuttavaa, ”haluttua shokkiefektiä”, jota voidaan käyttää hyväksi peloteltaessa saksalaisia hyväksymään vapauksien riisto. 

Myös brittihallitus on turvautunut kyseenalaisiin keinoihin ohjatessaan väestöä hyväksymään pakkokeinoja.


Kommentti

Kassalla: ”Emme voi palvella Teitä. Ette ole ottanut koronarokotepäivityksiä.”

Sovittelen mielessäni tietoa yhteen aiempien tietojen kanssa: EU:n tavoittelema, WHOn suosittelema käteiskielto; kaikki maailmassa siirtyvät käyttämään kortteja. BigTech, BigPharma, BigMoney ja luottokorttiyhtiöt istumassa vaikka missä organisaatioissa neuvonantajan roolissa. Valvomassa tuotto-etujaan.

Pysäytetäänkö jatkossa henkilön tai hänen yrityksensä maksuliikenne, jos vaaditut rokotteet eivät ole ajan tasalla?

Datan keruu, jatkojalostaminen ja myynti. Kaikesta. Sipilän hallituksen toisiolaki.  Digitaalinen EU.

”One Health” hanke globaaleine terveysarkkitehtuureineen. Agenda2030.

”Älyinfrastruktuuri”. Kulkemisen seuranta joka puolella.

Mihin suuntaan olemme etenemässä? Kuka hyötyy?

Rokotuspassi + pankkikortti = Digitaalinen identiteetti, ID2020 = yhteiskuntaan osallistuminen sidotaan rokotteen ottamiseen.

… Valinnanvapaus, sen todellinen luonne: sitä ei ole.

Vankilaan ei tarvita ovia. Kukaan ei poistu. Koskaan.

RS

Lue myös

Rokotuspassit EU-suunnitelmissa jo vuosia
Riikka Söyring AvoinMediassa 23.2.2021

Lähteet

Keränen, Matti | Tekniikka&Talous (26.2.2021): EU-johtajat hyväksyivät ”rokotuspassin” – Suomessa selvitetään: Pankki- ja luottokortit valjastetaan ihmisten koronatietojen varmentamiseen

Sitra, STT-tiedote (26.2.2021): EU-maat sopuun eurooppalaisesta rokotustodistuksesta – Sitra selvittää, voisivatko maksupäätteet olla ratkaisu

Colchester, Max & Schwartz, Felicia | Wall Street Journal (26.2.2021): Covid-19 Vaccine ‘Passports’ Raise Ethics Concerns, Logistical Hurdles

Harper, Cindy | Reclaim The Net (10.12.2020): Canada announces digital immunity passports

Cole, William | DailyMail UK (26.2.2021): Vaccine passports ’WILL be here by summer’ say EU leaders as Britons’ hopes of beach holidays rise – but Angela Merkel says they could take three months to set up

Repo, Harri | Tekniikka&Talous (26.2.2021): Sveitsi on toista maata – kansalaiset saavat tästä lähtien itse päättää, mitä koronarajoituksia käytetään

Tischhauser, Pascal | Der Blick: Geheimpapier des Bundesrats zeigt Beizen dürfen Ungeimpfte aussperren!

The Local: Leaked: Switzerland’s proposal to allow benefits for vaccinated people

Kuva: Tuntematon sometaiteilija

33 comments

 1. tarvii varmaan alkaa harkitseen uskovaiseksi ryhtymistä…..kun väkisin tulee mieleen raamatusta lopun aikoja kuvaava ennustus,että ilman tätä merkkiä ei kukaan voi ostaa tai myydä,tai jotain tuon tapaista

  Tykkää

  • Nykyilmapiirissä suosittelisin pikemminkin islamiin kääntymistä. Ja jos lisäät siihen jonkun LGBTxyz -identiteetin niin… Intersektionaalinen feminismi ja positiivinen syrjintä takaavat, että saat olla rokotteilta rauhassa.

   Niille jotka eivät muuten älyä: arvostelen hallitusohjelman omituisia linjauksia.

   Tykkää

   • :)…juu,mutta en ihan tuota tarkoittanut,en ikinä suostu moisia rokotteita ottaan kuitenkaan,edes tämmöisenä valkoihoisena,uskomattomana kristittynä heterona,kun tautikin vaikuttaa vaarattomammalta,kuin rokote.
    mutta alkaahan nää touhut mitä on suunnitteilla,ja ilmoille heitelty,niin muistuttaan sitä raamatun tekstiä.jos suunnitelmissa vielä on,ettei saa omistaa mitään,niin eipä ole edes omavaraisuuteen mahdollisuutta….paitsi farmari gatesilla

    Tykkää

 2. Huippujuttu. Tämä on vasta alkua. Rockefellerit ja kumppanit haluavat siruttaa ihmiset. Elon Muskin Neuralink on valmis hommiin jo tänä vuonna. Microsoft on myös mukana kuvioissa. Vietin koko päivän läheisessä kaupungissa. Tuli olo että olin jossain scifidystopia-elokuvassa. Kaikkialla kuului kuulutuksia vähän väliä. Käytä maskia ja pidä kahden metrin turvaväli.

  Tykkää

  • Olli, ymmärrän olotilasi.

   Piipahdin lentokentällä. Matka vieraalle planeetalle. Populaationa kummallisia zombie-robotteja. Ehkäpä heidät on jo sirutettu ja verkotettu. Tai ehkä he ovat normaaleja ja minä olen hullu? Vaikea sanoa. Diagnoosia ei voi kukaan tehdä itse-itselleen. Noh, Roomassa roomalaisten tavalla. Pidin kuonokoppaa. En tiedä, olisivatko potkineet pihalle ilman. Ei ollut mukavaa, tuntui jotta tukehtuu.

   Tykkää

   • Kaupungin keskustassa noin 70% näytti käyttävän maskia. Mutta! Parit kävelivät maskit päällä rinnakkain. Vanhemmat naisihmiset juttelivat toisilleen siten että maskit olivat 10 sentin päässä toisistaan. Ei tietoakaan kahden metrin turvaväleistä. Ollaan matkalla kohti Stepfordin vaimojen maailmaa. Suomalaisessa kirjakaupassa oli kirja End of Money. Siirrymme kryptovaluuttoihin. Myös tässä vaiheessa siru astuu kuvioihin.

    Tykkää

   • Kaiken lauma omaksuu, kun asiat markkinoidaan sen etuisuuksiksi ja helpotuksiksi, tässä pari esimerkkiä:
    -70 luvun alussa SAK pankkien kanssa yhteistyössä opasti työssäkäyviä avaamaan tilin johonkin pankkiin johonka sitten työnantaja voisi maksaa tilin joka siihen asti oli maksettu tilipussissa suoraan työläisten käteen, olihan siinä etuutensa, mutta juonen ydin oli saada asiakas-suhteet duunareihin ja totuttaa ne pankkiireihin aivan kuin makupaloilla vähitellen kesytetään villihevonen tavoitteena se lopuksi iestää juhdaksi.
    Tänäpäivänä asetelmat ovat täysin toisin päin, pankit eivät enään houkutte vaan ne sanelevat (asiakas on iestetty) ja se ei enään ole hyvä asiakas jolla on vaan säästöjä, vaan hyvä asiakas on velkainen keinotteleva huijari ja palvelumaksuja velotetaan herkästi, vaikka palvelupisteitä on yhä harvemmassa eikä asioitaan voi hoitaa jos ei omaa tietokonetta jonka käyttö taas on tuonut suuren vaaran tulla huijatuksi aivan kuin pankkikortitkin ovat lisänneet siihen altistumista.

    Toinen esimerkki on nämä turvavyöt, tottahan ne ovat pelastajana useimmiten kolareissa, mutta on myös vastakkaisiakin esimerkkejä kun on käynyt toisin, mutta niistä ollaan hiljaa, itsekkin tiedän muutaman tapauksen kun on varmuurella pelastunut kolarissa juuri sen vuoksi ettei ole käyttänyt turvavyötä.
    Sen ymmärtää jos on 100% varmuus turvasta elikkä ei ole mahdollisuutta päinvastaiseen, että velvotetaan jonkin laitteen käyttäjäksi, mutta kun ei ole, niin annettaisiin jokaisen itse tehdä valintansa.

    Sama pätee tähän maski/piikitys vouhotukseen laumat totutetaan tähän ja kohta ollaan kuin jossain Tuhannen ja Yhden Yön maailmoissa kaikki kulkee kuonokopassa piikitettynä zombeiksi jopa miehetkin ja ne joilla ei ole naamiota ovat niitä pahiksia.

    Tykkää

 3. Hallituksemme ja WEFn kiiltokuvatyttömme noudattavat pilkulleen WEFn globaalin rahaeliitin ohjeita. Omituista sinällään, että ”kapinallinen” vihervasemmisto on tämän ökyrikkaan rahaeliitin kilttejä juoksupoikia ja – tyttöjä (ym. – sukupuolia, heh). Perinteisestihän vasemmisto on vastustanut riistokapitalismia, mutta nyt he ovat täysillä ajamassa suurpääoman etuja..

  Seuraavana ohjelmassa on siis ulkonaliikkumiskielto.. maailmalla näille WEF-pelleille nauretaan päin naamaa.. mutta Suomessa ollaan nöyriä tottelevaisia orjia.. kiltit tytöt voivat saada näiltä eliitin namusediltä vaikkapa tikkarin palveluksistaan.. tai sitten ei.. toivossa on hyvä elää..

  https://www.zerohedge.com/economics/propaganda-crash-world-economic-forum-tweets-lockdowns-improving-cities-then-deletes

  Tykkää

  • Uusvasemmiston rooli tässä näytelmässä on olla ns. hyödyllisiä hölmöjä. Ja sehän heiltä onnistuu! Vihreät vastustivat ydinvoimaa, mistä seurasi ilmastonmuutos. Nyt vihreät vastustavat ilmastonmuutosta… Uusvasemmiston (=identiteettipolitiikka+vähemmistöjen oikeudet) ja suurkapitalistien epäpyhä allianssi johtuu siitä että Rothschildit ja Rockefellerit ajavat globaalia kommunistista valvontateknokratiaa Kiina esikuvanaan. Saat ostaa ja myydä vain jos sinut on sirutettu. Sirulla voidaan myös vaikuttaa aivoihisi. WEF:n hallitus on täynnä Bilderberg-ryhmän jäseniä. Davos on näkyvä osa Bilderbergin, CFR:n ja Trilateral Commissionin toimintaa. Klaus Schwab on Kissingerin (Bilderberg) ja Rockefellerien kilpimies.

   Tykkää

 4. Haja-asutusalueella asumisessa on se hyvä puoli, että ulkonaliikkumiskiellolla ei ole mitään merkitystä. Tuskin piisaa väkeä vahtimaan, kuka täällä korvessa kulkee ja mihin.

  Tykkää

  • Kannatta lukea Uuden Suomen Puheenvuorosta (27.2) todellisen opposition kärkimiehen Tuomas Malisen juttu hallituksen koronaepäonnistumisesta. Mihinkään ulkonaliikkumiskieltoon ei tietenkään ole mitään perusteltua syytä – paitsi tietysti vaalien peruminen. Mitä sitä turhia vaaleja pitämään kun meillä on kaikkien aikojen paras pääministeri Vogue-Sanna! Vakavasti ottaen teknokratiassa poliittinen valta ohitetaan kokonaan.

   Tykkää

 5. https://thewire.in/agriculture/farmers-protest-barnala-punjab-rally

  Nooh, nooh, älkääs nyt purnatko, katsokaa Intiaan, siellä maanviljelijöillä on toimiva ratkaisu tähänkin ongelmaan. Kootaan muutama sata tuhatta maskitonta vieri viereen ja nauretaan hullulle Lännelle. Tulevaisuus on entisen kolmannen maailman, ja hyvä niin.

  Toisaalla Euroopassa, eilen Düsseldorfissa apupoliisit tyhjensivät kaupunkia vaarallisista eläkeläisistä jotka olivat erehtyneet puistonpenkille istumaan. Siellä on voimassa taukokielto, ulkona saa vielä olla jos kantaa kuonokoppaa mutta istua ei saa. Liikettä vanhukset, hopi, hopi !

  Tykkää

 6. Joo. Täällä A-asiantuntija vihjaisi Raamatusta? Ei siitä ole haittaa. Itse olen sitä kirjaa sihdannut maan perusteellisesti, jo liki 50 vuotta!
  Kun taannoin naureskeltiin uskisten puheille ”pedon merkistä” ja mikrosiruista, vaan on vähentymässä naurut nyt? Kun tosiaan ollaan hurjassa menokiihdytyksessä etenemässä kohti sitä aikaa? Mitä? No pakkovalvontayhteiskuntia. Että nyt on havahduttava, joka tahtoo`?
  Sirut tulevat, digitaalinen järjestelmä. En sitten? Juuri siitä Raamattu, Ilmestyskirjan 13:16-17 lausuu? Että voidakseen ostaa, myydä… on oltava merkitty sillä tavalla? Lähellä ollaan!

  Lockdown? Koronasulkeiset? Green Passport? Mitä ja miksi?
  Erittäin ajakohtaista ajateltavaa niille, joilla ”ajattelu” ja aivot ovat vielä vapaat dystopian syndroomasta, mediamanipuloinnin verkoista…
  https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/?page_id=596

  Aurinko paistaa upeasti. Kevät kertoo tulostaan…

  Tykkää

  • Googlen tekninen johtaja Ray Kurzweil haluaa nanorobotteja ihmisten aivoihin. Googlen johtaja Eric Schmidt osallistui Bilderberg-kokoukseen. Larry Pagen ja Sergey Brinin lisäksi Googlen (Alphabet) omistavat globalistien Vanguard ja BlackRock. Aivoihin halutaan tekoäly jo 2030-luvulla. Nanoteknologia mahdollistaa täydellisen valvontayhteiskunnan. Ihminen liitetään osaksi Internetiä. Matkustaminen, ostaminen, yhteiskunnan palvelut, henkilöllisyyden todistaminen liittyvät tähän. Verkko vaatii vahvan tunnistautumisen. Nanorobotin omaaviin ihmisiin istutetaan kaupallinen koodi, maailmanlaajuinen ID-tunnus.

   Tykkää

 7. Ajaako valtionkirkon papisto ateistisen Vapaa-ajattelijat-ryhmittymän asiaa ? Miksi kirkot ovat kiinni ?

  Martin Luther, paavin korruptoitunutta anekauppaa ja mädäntynyttä korruptiota vastustanut rohkea ja aito kristitty, uhmasi oman aikansa valtavirtaa ja sai aikaan järisyttävän vapautuksen ja uudistuksen kristinuskon ymmärtämisessä. Entä mikä on Lutherin ”seuraajien” tämän päivän tilanne ?

  Tässä vastaus Mikkelin hiippakunnan piispan, Seppo Häkkisen, kertomana: Seurakuntalehden artikkelin alku:

  ”Koronasynti on alkuvuoden uudissanoja. Sillä tarkoitetaan virustartuntojen ehkäisemiseksi annettujen määräysten tietoista rikkomista, mutta myös unohduksen ja epähuomion vuoksi tehtyjä rikkomuksia.”

  Artikkelin loppu: ” Jumalan armo ja anteeksiantamus ovat aina syntiä suurempia. Syntinsä tunteva ja katuva ihminen saa syntinsä anteeksi, ehdoitta ja armosta Kristuksen sovitustyön ansiosta.”

  Tykkää

   • Koronamääräykset ovat maallisen Lain tai (mielivallan!) tuotteita. Niitä ei voi synneiksi nimetä.
    Jos itse rikon taikka rikkoisin koronamääräyksiä, ei se ole papin asia. Pappi papattakoon pöntössään, ei ole tunnustettavia syntejä.
    Ylipäätään nauran useimmille säännöille….

    Tykkää

 8. Ulkonaliikkumiskielto, ettei Persut pääse jyräämään kunnallisvaaleissa.

  Riikka, haja-asutusalueiden valvonta tullaan suorittamaan droneilla, myös Suomessa, kts.
  https://theconversation.com/coronavirus-drones-used-to-enforce-lockdown-pose-a-real-threat-to-our-civil-liberties-138058

  Apokalyptiset fiilikset, mutta jos ahdistaa, ottakaa Raamatusta evankeliumi vaikkapa esille, tai rukoilkaa.

  Maltti on valttia, sanon silti meille kaikille.

  Tykkää

  • Kyllä noita droneja mietin. Kalliiksi tulee valvonta.

   Persujen pärjääminen kunnallisvaaleissa auttaisi mihin? Ei mihinkään ennen kuin ovat vaihtaneet puoluejohdon. Halla-aho näkyy kannattavan kaikkia älyttömyyksiä.

   Tykkää

   • EU valvoo myös satelliiteilla mm. peltoja. Elon Muskin Starlink on SpaceX:n satelliittiprojekti. Tarkoitus on kehittää maailmanlaajuinen Internet-systeemi. Jussi Halla-ahosta on kehittymässä Timo Soini 2.0. Kaikki myydään jotta päästään valtaan. Vaaditaan kovempia koronatoimia kuin hallitus. Stalin sanoi että kannattaa laittaa opposition johtoon oma mies. Globaali uusgnostilainen eliitti luo aina kontrolloidun opposition. Ovat hegeliläisiä.

    Tykkää

 9. Tiedän EU:n valvovan peltoja droneilla ja satelliiteilla. Oletan sen olevan yksi syy siihen, miksi niissä peltoala-tietokannoissa, joiden perusteella maataloustukihakemuksia tehdään, on virheitä.

  EU lähettää pinta-alan tarkastajia maatiloille mittailemaan aiempien mittauksien oikeellisuutta. Jos EU:n mittauksissa on virhe, maataloustukia peritään takaisin maataloustuottajilta.

  Kuulostaa nurinkuriselta, mutta noin se suunnilleen menee.

  Tykkää

 10. ”On se kumma, kun koronaviruksen aikana ei voida tehdä kaikkia rajoituksia ilman, että perustuslaki estää. Tämä on vastoin yleistä oikeustajua. […]” on oikeastaan aika ovela aloitus, koska se pistää miettimään: eikö perustuslain juuri ole määrä taata perusoikeudet — ja estää kulloisenkin hallituksen ylilyönnit.

  Tykkää

 11. Kun se Sitran Antti-poika postaili että kaupan kassoilla olisi syynäyspaikka? Että siinä se vilahtaisi, jotta onko asiakas Kansalaiskelpuutettava k-status kunnossa – niin että alkoi naurattaa? Eikö parempaa keksitty? No postailin tänään vaiheeksi US:n Puheenvuorossa. Kun päästivät bannista (25.2.2021). Panivat kirjoituskiellon 25.1. kun kirjoitin (jonkun mielestä??) väärää…

  No? Tästä ulkona-liikkumis-kiellosta? Ja sen valvonnasta? Ehkä ne keksii? Kun Suomi on harvaan asuttu maa. Ja varsinkin syrjäseudulla

  asuvat, omissa mökeissään oleilevat? Ne vasta ovat Paha Riski Koroan leviämiselle? Varsinkin kun ne Ulkoilevat Isoilla autioilla alueilla?

  Hah. Että tälle voi enää vain nauraa…

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mlhie2/ulkona-liikkumis-kielto-ja-ja/

  Tykkää

  • Jukka Vahti Sitrasta: Sitran selvitys maksukorttien käytöstä “koronapasseina” valmistui

   Lähimaksuratkaisun käyttämiselle ei ole merkittäviä teknisiä tai juridisia esteitä. Selvitystyön tulokset ovat nyt vapaasti suomalaisen yhteiskunnan hyödynnettävissä.
   https://www.sitra.fi/uutiset/sitran-selvitys-maksukorttien-kaytosta-koronapasseina-valmistui/

   ”Sitra on kevään aikana selvittänyt maksukorttien ja -päätteiden hyödyntämisen mahdollisuuksia kansalaisten koronastatuksen todentamisessa” eli kassalla joudut todistamaan asioimisoikeutesi kertomalla terveydentilasi.

   ”Toukokuussa tehdyn kyselytutkimuksen tulosten perusteella suomalaiset suhtautuvat hyvin myötämielisesti siihen, että negatiivisen koronastatuksen henkilöillä, eli vastikään testatuilla, rokotetuilla tai korona sairastaneilla, olisi vapaampi liikkumisoikeus ja suurempi vapaus käyttää palveluita kuin niillä, jotka eivät pysty negatiivista koronastatustaan osoittamaan. Tätä mieltä oli 59 prosenttia kyselytutkimukseen vastanneista.”

   Selvästikään ei heimomme ole elinkelpoinen, niin vähäinen on älyn tuike. Vastanneet eivät ole ajatelleet lainkaan, mitä kaikkea tästä voikaan seurata.

   Tykkää

 12. Kai te ymmärrätte, että näiden rikollisten lakien laatijat ja toimeenpanijat joutuvat oikeuden eteen?

  Ei ole mitään pandemiaa, on vain jokavuotinen flunssakausi. Ja vaikka olisikin jokin epidemia, ei se oikeuta näihin paholaisen toimiin. Sillä pahasta on kysymys. Ja siitä, kuka erottaa hyvän pahasta.

  Tykkää

  • ”Kai te ymmärrätte, että näiden rikollisten lakien laatijat ja toimeenpanijat joutuvat oikeuden eteen?”

   Veikkaan että koska kyse on viimekädessä ison rahan BlackRock ja Vanguard tyyppisten omaisuudenhoitoyhtiöiden harjottamasta ns. paremmasta terrorismista ja demokratian horjuttamisesta, niin asioihin ei ole lupa puuttua. Myös valtamedia näyttelee tietämätöntä tämän isäntiään koskevan ilmiön äärellä.

   Mitä oikeuteen tulee. Poliittisesti valveutuneet punavihreät demlatuomarit hoitavat isäntiensä hommat kuten tähänkin asti joten ei hätää.

   ”Ei ole mitään pandemiaa, on vain jokavuotinen flunssakausi” No shit Sherlock.

   Ihan turha silti aliarvioida kemiallisten ja biologisten aseiden kykyä edistää näiden ison rahan terroristien agendaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s