Kanadan hallitus oikeuteen koronatoimista

Perustuslaillisia oikeuksia Kanadassa puoltava keskus, Justice Centre for Constitutional Freedoms (JCCF) on jättänyt 27.1.2022 liittovaltion tuomioistuimelle hakemuksen. Tarkoitus on oikeusteitse kumota rokottamattomille kanadalaisille asetetut matkustusrajoitukset. Käytännössä siis Kanadan hallituksen katsotaan toimineen laittomasti, ja hakemuksella pyritään saamaan oikeuden linjapäätös, jolla kumota Kanadan hallituksen laittomuudet.

Kanadan liittovaltion 30.10.2021 antama määräys siitä, että juna-, auto-, lento- ja laivaliikennettä käyttävien tulee olla täysin rokotettuja, loukkaa kanadalaisten perusoikeuksia ja vapauksia. Asetetut rajoitukset koskevat noin 6 miljoonaa kanadalaista (15% väestöstä), ja ovat estäneet heitä liikkumasta Kanadan sisällä tai poistumasta Kanadasta.

Lähde

Hakemuksen pääallekirjoittaja on Newfoundlandin entinen pääministeri, kunnianarvoisa A. Brian Peckford. Peckford kuului allekirjoittajiin myös silloin, kun perusoikeusasiakirja Charter of Rights and Freedoms hyväksyttiin.

Hakemus luettelee liittovaltion määräyksen loukkaavan peruskirjassa taattuja oikeuksia kuten vapaa liikkuvuus, elämä, vapaus ja yksilön turvallisuus, yksityisyydensuoja ja syrjimättömyys.

Peckfordin mukaan on koko ajan selvempää, että rokotteet eivät estä tartunnan saamista eivätkä levittämistä; Kanadan hallitus ei ole esitellyt mitään politiikkaa, mikä tekisi matkustamisesta turvallisempaa, hallitus tyytyy vain syrjimään, sanoo Peckford.

”Kun kuulin [tv-puheessa] pääministeri Justin Trudeaun kutsuvan rokottamattomia rasisteiksi, naisvihaajiksi, tieteenvastaisiksi ja ekstremisteiksi sekä kyselevän, täytyykö meidän sietää näitä ihmisiä, oli selvää, että hän pyrki jakamaan yhteisöä ja edistämään vendettaansa määrätynlaisista kanadalaisista muodostuvaa ihmisryhmää vastaan. Tämä on täysin vastoin niitä kanadalaisia ja demokraattisia arvoja, joita tässä maassa rakastan,” Peckford sanoo.

Kanadan pääministeri Justin Trudeau kuuluu samaan Maailman talousfoorumin (WEF) ”nuoret globaalit johtajat” -koulutettavien (YGL) ryhmään kuin Sanna Marin (sdp) ja moni muu rokotepakkoa ajava poliitikko. Marin on syytellyt hallituksensa toimintaa kritisoivia naisvihamielisiksi.

PÄIVITYS 5.2.2022 klo 07:34

JCCF:n asianajaja Keith Wilson tekee Twitterissä selkoa Kanadan heikentyneestä ihmis- ja perusoikeustilanteesta. Wilson kertoo myös Ottawan alueen poliisipäällikön ilmoittaneen aikeista turvautua yleensä vain diktatuureissa käytössä oleviin ”erikoistoimiin” oikeuksien polkemista vastustavia mielenosoittajia vastaan.

Twitter

Lähde:

Justice Centre for Constitutional Freedoms | The Charter’s only living signatory sues Canada over travel mandates

Artikkelikuva via WEF. Justin Trudeau parantamassa maailmaa Davosissa vuonna 2018

KORJATTU 3.2.2022 klo 04:38 typo: Beckford > Peckford

44 comments

 1. ””Kun kuulin [tv-puheessa] pääministeri Justin Trudeaun kutsuvan rokottamattomia rasisteiksi, naisvihaajiksi, tieteenvastaisiksi ja ekstremisteiksi sekä kyselevän, täytyykö meidän sietää näitä ihmisiä”

  Kyllä maan päämiehen pitäisi joutua vähintään eroamaan tuommosista lausunnoista.
  Suomessa on myös paljon poliitikkoja, toimittajia ja ”asiantuntijoita” jotka joutaisi oikeuteen.
  Sekin on täysin järjetöntä että maailman parhaita tutkijoita, tohtoreita, virologeja ym.. hiljennetään ja suljetaan ulos kaikesta keskustelusta, mutta sen sijaan joku mistään mitään tietämätön toimittaja saa julistaa koko kansalle että ”rokotteet on toimivia ja täysin turvallisia”..

  Tykkää

  • Vai vielä eroamaan 😀 Vastuunkantajat eivät eroa koskaan vapaaehtoisesti.

   Julistaminen on ihan sallittua, jos julistaa agendaa ja virallistotuutta. Jos on ”vääriä mielipiteitä” niin sitten asia on toinen, ja kaiken sortin vaino on luvallista, siihen jopa kehotetaan.

   Tykkää

   • Juu tiedän kyllä että ei nämä globalistit joudu eroamaan, heillähän on mediakin taskussa.
    Mutta tuo olikin vain että JOS maailma olisi oikeudenmukainen, mitä se ei tietenkään ole.
    Lähes koko maailmahan on laittomuuden tilassa, totuus on valhe ja valhe on totuus..

    Tykkää

 2. mutta trudeau ja muut,haluavat vain suojella kansalaisiaan….
  ”järkevää” todistetta tuosta vaikka,kun ”rokottamaton” pääsee kauppaan,mutta saa seurakseen vartijan,joka valvoo,että ostaa vain hallinnon hyväksymiä elintärkeitä tuotteita….mutta muuttuu siis vaaralliseksi kauppareissu hetkellä,kun EDELLEEN on samassa tilassa mutta ostaisi niitä muita kiellettyjä tuotteita,,,onne mutatoituneet jo älykkäiksi nämä virukset,osaa jo seurata mitä ostetaan,ja kellonaikoja,milloin aktivoitua hyökkäyksiin

  Tykkää

   • valitettavasti taitaa syynä olla kylläkin massojen ”tyhmyys” mieluummin,kuin viruksen viisaus.ja outo luottamus auktoriteetteihin,jotka propagandaa pumppaa väsymättömästi…nyt samat tahot jo natotus propagandan takana,jossa ihan yhtä ”objektiivisesti” tiedotetaan,kuin koronassa,eli lietsotaan vain pelkoa ja uhkia…ja pelastuskin uhkiin yhtä toimiva,kuin koronassa..eli ei haittavaikutuksia,paratiisi luvassa..
    jossain näin nokkelan kysymyksen,kun kysyttiin,että mikä on pestyin ruumiinosa plandemian aikana,,,,ja vastaus ei ole kädet…vaan aivot.

    Tykkää

 3. Onneksi laativat ajoissa Charter of Rights and Freedoms -asiakirjan, jos sillä jotakin oikeusarvoa on. Joka tapauksessa äijän puhe on kyllä todella törkeää ja kertoo, mitä valta teettää, kun se nousee päähän ja korruptoi. Jos kanadalaiset tuollaiseen alistuvat, ovat he sen kyllä ansainneet.

  Vanhoja taistelulauluja lienee taas aika kaivaa naftaliinista. Esim. Vygotskyn kappale, muistaakseni Totuus ja Valhe, kertoo osuvasti, mitä nyt on tapahtunut, vaikkei se varsinainen t-laulu olekaan. Turkan veljekset joskus äänittäneet, mutta V:n lauluja saa myös ruotsiksi. Ja näitähän riittää vanhoilta ajoilta.

  Tykkää

 4. Pahaa pelkään että mikäli näitä rokotepasseista haaveilevia punavihteitä kommunistirottia ei saada vastaamaan rikoksistaan ihmisyyttä vastaan johonkin Nürnbergin tyyppiseen käsittelyyn länsimaissa niin ehkä olisikin parempi että nämä rotat kärrätään selvittelemään näitä asioita Venäjälle.

  Tykkää

  • Oikea kommunisti haastaa kapitalistin, suurpääoman, mutta nämä nuolevat sen kättä, ovat kapitalismin tuotteita ja elävät siitä. Eivät siis ole ainakaan ”kommunistirottia” sen oikeassa merkityksessä!

   Tykkää

 5. Rokottamattomia muutama miljari jos tämä hulluus ei kohta lopu jollain kohta päässä napsahtaa ja politiikko kuoppaan katsahtaa. Veikkaan Itävaltaa jossa ensimmäiseksi näin käy.

  Tykkää

   • Kuuntelin vasta luentoa 90-luvun lamasta kaikkine lieveilmiöineen. Ajan eläneenä ja sitä seuranneena en silloin pannut merkille että ihmisten firmat, kodit lyötiin lihoiksi ILMAN TUNNONTUSKIA. (Loppuiän velkaisina tai itsemurhaan päätyneenä..jne).
    Sama taitaa olla tässä piikityksessä.

    Tykkää

   • Lama-ajan yrittäjät roikkuivat velkaorjina löysässä hirressä vuosikymmeniä, osuuspankit kadottivat kuitteja, pankit laittoivat lainanlyhennykset korkoihin niin ettei laina lyhentynyt vaikka yrittäjä luuli maksaneensa jne.
    Teurastusta se oli.

    Nyt samaa tehdään koronatoimilla globaalissa mittakaavassa, Schwabistien Great Reset -integraatiolamaa.

    Tykkää

 6. Hei Riikka – se vaikuttaa olevan Peckford… P:llä… ennen kuin tekstiä jaetaan. …

  Suurkiitos pienelle mutta äärimmäisen tehokkaalle toimitukselle!

  Seuraan.

  On ilo lukea huonoja uutisia, kun ne ovat hyvin kirjoitettuja.

  KIITOS!

  Tykkää

 7. Onko tuo kuvassa oleva henkilö Justin Trudeau? Oikealla Trudeaulla on ainakin tasainen hammasrivistö, välillä on näkynyt kuvissa Trudeau, jolla on epätasaiset hampaat. Oikealla Trudeaulla on korkeampi otsa, välillä julkisuudessa näkyy Trudeau, jolla on matala otsa. Välillä on isompi nenä, välillä pienempi nenä. Toisinaan näkyy leveäkasvoinen Trudeau. Netissä pyörii video, jossa Trudeaulta putoaa kesken haastattelun kulmakarvat vasemman silmän yläpuolelta. Tässä on esimerkiksi kuva, jossa on matalaotsainen Trudeau ja hampaiden välissä näkyy rako:
  https://mytelegraphnews.com/world/2022/01/31/243279/justin-trudeau-canadian-prime-minister-tests-positive-for-covid-19/

  Liked by 1 henkilö

  • Muistatko Osama bin Ladenin, jonka murre vaihtui ja muuttui välillä vasenkätiseksi?

   Biden ei näytä Bideniltä kaikissa kuvissa jne.

   Mutta luonnollisesti kaikki on salaliittoteoriaa 😉

   Liked by 1 henkilö

   • Kuollutta Osama bin Ladenia pidettiin hengissä propagandatarkoituksessa noin vuosikymmenen ajan. Nettiaktiivit tiesivät tuon jo melko varhain ja huijauksen voisi sanoa olleen yleistä tietoa silloin kun Obama ilmoitti propagandahahmon terminoinnista Abbottabadissa 2.5.2011. Osama bin Ladenin murhaa ei kuitenkaan lavastettu sattumalta tuona päivänä, vaan sille oli painava syy. Samaan aikaan oli käynnissä länsimaiden hyökkäyssota Libyan tuhoamiseksi ja erityisesti maan johtajan Muammar Gadddafin nujertamiseksi. Samana aikaan operaatio Abbottabadin kanssa länsimaat pommitti Gaddafin pojan kotia, jossa Muammar oli illallisella perheensä kanssa. Iskussa kuoli hänen poika ja kolme lapsenlasta. Sotarikos oli niin törkeä, että jollain piti viedä median ja ihmisten huomio pois Libyasta. Loppuun käytetty Osama sai näin tehdä viimeisen palveluksensa fake news tyrannialle.

    Liked by 2 people

 8. Nuo Marinin kriittiset kommentit Leviämisvaiheessa ovat vuodelta 2010 tai jotakin (sikainfluenssa). Oli silloin vielä tolkuissaan. Valta turmelee!

  Tykkää

  • Valta turmelee ja valta koukuttaa. Poliitikot ovat parhaasta päästä kovapalkkaisia ammattilaisia. Mutta ammattilaisia tekemään mitä? Pysymään mukana politiikassa. Eli ryhmäkuri, lauma-ajattelu ovat noin puolen tusinan ”valtapuolueen” Suomessa todellinen mahtitekijä. Kun vielä itsevarma virkakoneisto otetaan huomioon niin muutos voi merkitä sievästi sanoen vain murrosta. Eihän kaaoksenkaan täydellinen tarvitse olla…

   Tykkää

 9. Kanadan Freedom Convoy… mitä sanoi yks tuttu tasan vk sitten kun pistin linkkiä. Tarkisti vasemman laidan mediasta ja laittoi tulemaan…muutama sata vaan…ei kymmeniä tuhansia, höpöjuttu.
  Entä toinen tuttu: ”Hulluja on monenlaisia.”
  Nää on rokotettujen ja koronapassin kannattajien mielipiteitä asiasta.

  Tykkää

  • sadoista rekoista puhuu nyt ylen ”uutisetkin”,kun jotain viimein suostui asiasta mainitsemaan…tuttua leimaamista ja marginalisointi taktiikkaa,koko plandemian ajalta,miksei myös muussa UUTISOINNISSA…ei siis uutisen kertomisena.
   juuri katselen olympialaisten avajaisia yleltä,ja kolmas kommetaattori taidettu ottaa stasin…eikun mediapoolin käskystä puhuun vain pahaa kiinasta.
   myöskin yle kertoo suoraan valkoisen talon puhetorvena jenkkien onnistuneesta isis johtajan taposta syyriassa,sanaakaan ei siviiliuhreista mainita,joista 6 lapsia..jenkit jo osas kertoa,että ne uhrit tuli,koska raukkamaisesti se johtaja räjäytti itsensä siviileistä välittämättä.outoo,että nää isis johtajat näköjään nykyään tuppaa taistelemaan räjähdepuvuissa…luulis,että olisi pelkoa vahingossa räjähtämiseen,ei kyllä itselle tulis ensimmäisenä,eikä vielä toisenakaan mieleen moisiin pommeihin pukeutua,edes rauhalliselle kävelyretkelle

   Tykkää

 10. Eero-Pekka Rislakki tylyttää ”Kolumni: On aika pestä ruumis – Virkamiehet ja hallitus ovat käyneet pandemia-aikana lakisotaa oman maan kansalaisia, kulttuuri- ja ravintola-aloja vastaan” https://viisitahtea.com/kolumnit/kolumni-on-aika-pesta-ruumis-virkamiehet-ja-hallitus-ovat-kayneet-pandemia-aikana-lakisotaa-oman-maan-kansalaisia-kulttuuri-ja-ravintola-aloja-vastaan/

  Vaikka en joka asiasta tekstissä ole samaa mieltä, siinä Rislakki on oikeassa, että hallitus yhdessä EU:n kanssa on käynyt sotaa lakisäädöksillä väestöä vastaan, aiheuttanut katastrofitilanteen ja kieltäytyy sitä myöntämästä.

  Tykkää

 11. Tsekkasin just kuukkelin tarjoamat uutiset, englanninkielisiä Kanadan uutisia löytyy (aiheet niissä yhtä sun toista), mutta niitä ei tahdo saada ”auki”!
  Suomen lehdet ei vissiin kirjoita asiasta.
  Toinen juttu… juutuupista… Puopolon juttu BMJ julkaisema artikkeli (marraskuun alku -21) ja sen levittäminen. Kyse viime kädessä tiedonvälitysestä. Onko meillä tiedonvälitys kulkemassa kohti Pohjois-Korean linjaa?

  Tykkää

 12. Paikanpäältä rapakon takaa Ottawasta raportoi useampikin live kuvaaja… välillä luovuttavat streamin seuraavalle kun lähtevät huilaamaan…

  Tässä yksi aika mainio, tunnelmia ja eritoten haastatteluja:

  Viva Frei live streams
  https://www.youtube.com/channel/UCzGiDDKdphJ0GFvEd82WfYQ

  Lämminhenkistä menoa, kaiffari on kova puhumaan mutta kun ei oikeen kerkee kun on niin paljon haastateltavia-

  [Stream sopii koiraihmisille – kaiffari haalii kuvaan myös kaikki ”freedom puppies” mitä ehtii]

  [Oletan että Pohjois-Koreassa kaikki olisi jo pidätetty, myös koirat]

  Tykkää

 13. Dr.Malonella on asiaa:
  ····· ”HONK!”

  https://rwmalonemd.substack.com/p/open-letter-to-the-canadian-truckers

  Kovaksikeitetyt kovidiaanit, zerocovid-hihhulit tai WEFfin Kylmäsilmäisten P*skiaisten Koulutuksen saaneet ei luultavasti pysty lukemaan tuota loppuun asti.

  Paha tuosta napata yhtä ytimekästä sanontaa malliksi. Otankin kaks:

  Jäin aiemmin miettimään erästä mainintaa (olikohan täällä AM-sivuilla) siitä että monille voi tulla yllätyksenä että rahat sotketaan rokotteisiin. (Siis kansalaisen ”OMAT” rahat, yhteiskuntien rahojahan on jo hörhöilty kohupiikkeihin vaikka kuinka.) Ja näinhän ollaan jo tekemässä muutenkin, suunnitelmat on vuosien takaa, vaan mahtaako ”tavallinen tallaaja” vieläkään älytä että tallaajan pankkitili kohta kytketään rokotteisiin? Hallinnot ei tule ilman vastarintaa luopumaan EU:n kattavasta digi-ID:stä. Pankkisi ei välttämättä ole ystäväsi. Kanadassa homma on etenemässä näköjään salamavauhtia sotatilalakien veroisilla otteilla.

  ·· ”…they are willing and able … to weaponize the banking system against us…”

  Ja youngsterien piikitykset jatkuu päättäväisesti, vaikka seuraukset näkyy jo THL:nkin tilanneraporteissa ja ennusteet tulevasta on karmivia.

  ·· ”On average, between one in two thousand and one in three thousand children
  ·· that receive these vaccines will be hospitalized in the short term
  ·· with vaccine-caused damage. Only with the passage of time will we know
  ·· what long term damage may occur.”

  Tykkää

  • Piikkipassin kytkeminen pankkitiliin ei sinänsä olisi edes kauhean omaperäinen idea. Edesmenneessä työläisten paratiisissa oli samaan verrattava käytäntö. Vaikka kaupoissa oli toisinaan tavaroista pulaa, beriozkasta sai aina mitä tahansa, jopa timantteja. Pelkkä raha ei vaan riittänyt siellä ostoon, vaan piti olla myös ostokuponkeja ( vrt. esim. sosiaalinen pisteytys) ja etupäässä nuo kaupatkin oli tarkoitettu vain ulkomaisille turisteille ja nomenklatuuralle. Mutta sitä ”paratiisia” kohtihan tässä taas taaperretaan ripein askelin.

   Tykkää

 14. Veikkaan että digilompakkoon tulee rahat, kela-kortti, omakanta (reseptit), rokotukset, ja vaikkapa paljon puhuttu lihansyönti. Kaupalle velvoite merkitä joka paketti, kun ostat kassakone katsoo oletko oikeutettu sen viikon jauheliha annosta ostamaan. Ellei, jää ostamatta.

  Tykkää

  • Veikkaan että lompakko jää vähän ohuemmaksi. Jos t ä l l a i s e t rokotteet tulevat siihen niin dystopia on myös farssi. Kaikki oikeudet olisi mutta kyky puuttuu, kauniit ja rohkeat kaatuilevat pyytämättä ja yllättäen. Se olisi vanhaa nyrkkeilyvitsiä mukaillen horisontaalisten valioihmisten aikakausi.

   Tykkää

 15. Voipi katsella ympärilleen huuli pyöreenä, mitä tapahtuu Itävalta, Saksa, Italia, Ranska, Kanada, Australia. Nämä kun laitetaan digilompakkoon, otat rokotteita milloin mihinkin tarkoituksiin…ellet, se perkeleen passi toimi…perhe jää ilman aamupuuroa. Ei rahaa, ei ruokaa, ei lämpöä

  Tykkää

 16. vivafrei on rumble

  Livestream begins: Apr 7, 1:00 pm EDT

  https://rumble.com/v103v7b-live-with-the-honourable-brian-peckford-viva-frei-live.html

  ·· ”Live with the Honourable Brian Peckford! Viva Frei LIVE!”

  Eli plätinää luvassa iltakahdeksan paikkeilla tänään kotomaan aikaa.

  Huomio Supo, pressankanslia, nauhurit valmiiksi! Sopii hallinnon pikkutakkidaamienkin seurailla. Käsittelyssä on käsittääkseni välillisesti teidänkin tulevaisuutenne. Tää on kato sitä klopaalia juitsuu ny. Varmaan kauhia hinku toimia kuten jästi-Justin, mutta kaikki ei välttämättä ole ihan samaa mieltä.

  ·· ”The Honourable Brian Peckford – one of the drafters of Canada’s Charter of Rights.
  ·· Talking Canada, the Constitution, and government abuse.”

  No niillä nyt on jotain chartereita siellä kaukana. Pyh, mitä niistä? Ei liity tolppataloon. Perustuslaista ehkä olette kuulleet, Suomessakin on semmoinen. Se on se krompistuskivi jonka yli olette viime aikoina kävelleet. Ei ole tuttua? Jaha-

  ”abuse”… mitähän semmonenkin…?

  Ysikymppinen cee-kaseetti saattaa niukinnaukin riittää taltioksi, mutta ei hätää vaikka nauha jumittuisikin – rumble tallettaa. (Oletan että menee rumbleen, tuben hyypiöt luultavasti vaan soittaa ratsupoliisille misinfformaattiohälyytyksen.)

  Tykkää

   • Laittomia olivat kaikki sulut ja rajoitukset myös Suomessa, jokaisen yrityksen joka kärsi niistä pitäisi tehdä rikosilmoitus.

    Koronakapinaravintola voitti, AVI:lle tuli turpaan

    Pieksämäen koronakapinaravintola pysyi auki rajoituksista huolimatta – Poliisi: Ei rikosta
    Itä-Suomeen poliisi teki koronakapinaravintolan toimista esiselvityksen. Minkään rikoksen tunnusmerkistö ei täyttynyt.

    Poliisi on saanut valmiiksi esiselvityksen, joka liittyy Pieksämäellä koronarajoituksia vastaan kapinoineen Kiilan Kuppila -ravintolan toimiin.

    Ravintolassa anniskeltiin alkoholia Valtioneuvoston asettamien anniskelu- ja aukiolorajoitusten aikana. Tapahtumat ajoittuivat kuluvan vuoden alkuun, jolloin voimassa olivat tiukat ravintolarajoitukset.

    Asetettujen rajoitusten rikkomisen vuoksi aluehallintovirasto määräsi ravintolan suljettavaksi kahden viikon määräajaksi 6.1.2022 kello 18 alkaen. Määräaikaa jatkettiin 20.1.–3.2.2022 väliselle ajalle. Määräyksestä huolimatta ravintola oli kyseisellä aikavälillä toistuvasti auki, ja siellä myös anniskeltiin alkoholia.

    Poliisin esiselvityksen lopputulema oli, että asiassa ei ole syytä epäillä rikosta. Näin ollen esitutkintaa ei aloiteta. Esiselvityksessä selvitettiin kolmea eri rikosnimikkeitä, mutta minkään rikoksen tunnusmerkistö ei täyttynyt.

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f6a871c3-8ee4-4e50-afb2-e0e6519e4364

    Tykkää

   • Onnittelut Kiilan kuppilalle. Ravintola-ala kokonaisuudessaan vaikuttaa sikäli olevan oikeutettu korvauksiin valtiolta.

    Tykkää

 17. RS…Ei..

  He ovat Oikeutettuja korvauksiin…Niiltä Kusipäiltä..Jotka yrittivät Heitä alistaa..Sekä lopulta tuhota…

  EI…Kansalta.

  Tykkää

 18. YLE Teksti-TV 12.04.22 …USA kehottaa diplomaatteja lähtemään Shanghaista tiukkojen koronarajoitusten vuoksi. Shanghaissa on erotettu positiivisen koronatuloksen saaneita lapsia vanhemmistaan ja ihmisiä pakotettu massakaranteenikeskuksiin….
  (Yhdysvaltoja huolettaa, että Shanghain pääkonsulaatin henkilökunnan turvallisuus on vaarassa.)

  Tykkää

 19. Juutuupista löytyi Fox News juttu, mutta ei aukea (syy kun ”sisältö Fox Newsin omaa”.
  Pika vilasulla en löytänyt uutista Foxin sivuilta. Juttu oli kissan kokoisin kirjaimin: BYE,BYE JUSTIN.
  Ja kuvassa Trudeau.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s