Koronatestifirmalle haaste huijauksista

Washingtonin osavaltio haastaa koronatestifirman oikeuteen mm. luvattomasta toiminnasta ja testitulosten väärentämisestä.

Center for COVID Control LCC ja Doctors Clinical Laboratory ovat 14-sivuisen haasteen mukaan operoinut testauspisteitä ilman asianmukaisia lisenssejä kaikille toimipisteille sekä väärentäen testituloksia.

Haasteen takana on osavaltion yleinen syyttäjä Robert W. Ferguson apulaissyyttäjien Daniel Daviesin ja William O´Connorin kanssa. Haastetut ovat Center for COVID Control LCC:n ja Doctors Clinical Laboratoryn omistajat, aviopari Akbar Syed ja Aleya Siyaj.

Firma on uskotellut tarjoavansa ilmaisia koronatestejä Washingtonin osavaltiossa, ja toimittavansa tulokset 48 tunnin kuluessa. Todellisuudessa melkein kaikilta testauspisteiltä puuttui asianmukainen toimilupa, mutta sen sijaan toimipisteissä kerättiin testattavaksi tulleiden henkilöllisyys- ja vakuutustietoja. Testatuille aiheutettiin haittaa ja harmia sekä vaarannettiin heidän terveytensä ja alueen väestön terveys tuottamalla vääriä testituloksia sekä olemalla tuottamatta niitä lainkaan.

Työntekijät ovat kertoneet syyttäjäviranomaisille, että otettujen testien prosessoimiseen ei ollut kapasiteettia; testejä varastoitiin jätesäkkeihin ja säkkejä säilytettiin kylmätilojen ja pakastamisen sijaan toimipisteiden lattialle kasattuna huonelämpötilassa. Väärän varastointitavan takia otettujen näytteiden ottopäivämääriä väärennettiin, jotta ne voitaisiin prosessoida. Kaikissa näytteissä ei edes ollut testattavan tietoja merkittynä.

Laboratorion johtaja on kertonut, että kolmen päivän jälkeen kaikki näytteet ovat negatiivisia tai tuloksesta ei saa selkoa, jos niitä ei ole säilytetty oikein.

Toimintojen ruuhkautuessa kaikkia testejä ei kuitenkaan koskaan edes lähetetty laboratorioon asti, koska oikeaa testiä oli mahdotonta löytää jätesäkkisumasta. Henkilökuntaa opastettiin ohjaamaan tulostensa perään kyselevät testatut uuteen testiin, joista niistäkin laskutettiin liittovaltiota.

Testipalveluistaan syytetyt ovat laskuttaneet liittovaltion virastoa (Department of Health and Human Services’ Health Resources and Service Administration, HRSA), joka tuottaa palveluja sairausvakuutuksettomalle väestölle. Laskuja on lähetetty myös yksityisesti vakuutetuista henkilöistä. Jos testaukseen tulleen ilmoittama vakuutusyhtiö ei ollut testauksia tekevän syytetyn firman tietokantavalikossa, työntekijöitä ohjeistettiin merkitsemään testattava vakuutusta vailla olevaksi. Testattujen määrän kasvaessa osa testatuista merkittiin suoraan vakuutusta vailla oleviksi, ja lasku ”vakuutuksettoman” testistä lähti liittovaltiolle.

Syyttäjä vaatii yrityksen toiminnan keskeyttämistä, varojen takavarikkoa sekä 12 500 + 5000 dollarin korvauksia per rike.

Minnesotan osavaltio on haastanut saman yrityksen valheellisesta mainonnasta: testitulokset eivät tulleet testatuille luvatussa ajassa tai ollenkaan. FBI on ratsannut yrityksen toimitilat.

Aiheeseen liittyy:

Luottakaa tieteeseen! Omalla vastuullanne (20.7.2021)

BBC: PCR-testihuijaus (3.4.2021)

Positiiviset korona-testitulokset saattavat olla vääriä (5.9.2020)

Artikkelikuva via Washingtonin osavaltion syyttäjälaitos

9 comments

 1. Elämme mielenkiintoisia aikoja🤔? Toivottavasti saan elää ja nähdä koko tämän koplailun, all over the World? Vai noudetaanko minut leirin kautta uuniin, ennen sitä? Kumpi kerkee ensin, valkohatut vai pahikset? Täytyy kyllä myöntää, että elämään on tullut huomattavasti lisää sisältöä, tätä hulluutta sivusta seuratessa. Lystikästä katsella, omankin eduskunnan maskilammas-eunukkien määintää ja tytöt yrittää luovia valheistaan kuivin jaloin. Parasta aikuisviihdettä ikinä! Mut pliis vanhemmat, pitäkää lapsenne erossa tästä kaikesta, infektioista, testeistä, maskeista ja näitä kauppavista aikuisista, jos sen vuoksi välit katkeaa joihinkin tahoihin, niin tärkeintä kuitenkin on Hänen terveytensä.

  Liked by 1 henkilö

  • Suunnilleen samaa sanoin miehelleni äsken: ”Mieti nyt tätäkin: Meillä on valetestauksia joilla on tuotettu valepandemia jota muka-hoidetaan valerokotteilla” ja narratiivin ylläpito on hyötyjäosapuolella, koronatukimedialla.

   Lapset on kyllä syytä jättää tästä kuviosta kokonaan ulkopuolelle.

   Liked by 1 henkilö

 2. Tämäkin paljastunut episodi nauratti tasan siihen saakka, kun taas tajusin kuka nämäkin viulut maksaa: minä veronmaksaja, jota ei ikinä ole testattu, myrkkypiikitetty eikä hoidettu ”pandemian” johdosta. Vaikkakin asustelen toistaiseksi vielä Suomessa, niin en epäile hetkeäkään, etteikö täällä ole sama perseily kun jenkeissä.

  Liked by 1 henkilö

 3. Kaikki kaatuu veronmaksajien niskaan, koronapiikit, haittavaikutukset niistä, koronatuet, rajoitusten valvonta jne. Onko saatu lisää hoitajia, ei.
  Kansalaisten kontrollia lisätään…koronapassi… rokotepassi…digilompakko.

  Liked by 1 henkilö

 4. HS tekee törkeetä propagandaa päivällä, anteeksi siis ”uutisointia” .
  Ja sitten törky propaganda ”korjataan” aamuyöllä kello 2 aikaan:

  ”Kotimaa|Oikaisu
  Ensimmäisen rokotusannoksen on saanut 85 prosenttia 12–69-vuotiaista
  2:00

  Tiistaina 1. helmikuuta sivulla A 9 olleessa grafiikassa oli virheitä. 12–69-vuotiaiden rokotuskattavuus on ensimmäisen annoksen osalta 85,0 eikä 93,8 prosenttia, toisen annoksen osalta 81,6 eikä 90,0 ja kolmannen annoksen osalta 43,2 eikä 47,6 prosenttia kuten grafiikassa virheellisesti väitettiin.”

  Linkki: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008581397.html

  Niin, ettäs tiedätte HS korjaa propagandansa.

  PS Valistunut vauvafiin kommentoija oli huomannut tän HS korjauksen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s