Tutkijat: Pfizerin k-piikin mRNA muutti DNA:ta In vitro -kokeessa

Yhdysvalloissa asuva avoimen lähdekoodin kehittäjä, yrittäjä Igor Chudov käy uutiskirjeessään ”Worst Fears Realized: Pfizer mRNA Transcribes into DNA” läpi vertaisarvioituja tutkimuksia julkaisevassa MDPI:ssa ilmestynyttä tutkimusartikkelia ”Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line.

Laboratoriossa In vitro, ”lasissa” tehdyssä kokeessa havaittiin että Pfizer/BioNTechin koronapiikki BNT162b2:n sisältämä mRNA (lähetti-RNA) integroituu ihmisen solujen DNA:n muuttaen sitä. Niin ei pitänyt tapahtua. ”Yli vuoden ajan luotettavat terveysasiantuntijamme ja niin sanotut faktantarkistajat ovat vakuuttaneet päinvastaista”, Chulov kirjoittaa kitkerään sävyyn.

Australian hallitus, ”faktantarkistajat” ja terveysasiantuntijat ovat vakuuttaneet, ettei Pfizerin koronapiikin MRNA muuta DNA:ta

(Toim.huom. Tämä asiantuntijoiden ja faktantarkistajien väite siitä, että mRNA ei voi yhdistyä ihmisen genomiin tyrmätään myös lähdeviitatussa Spartacus-kirjeessä, jonka AvoinMedia julkaisi marraskuussa 2021: ”Meille on kerrottu, että mRNA-rokotteet SARS-CoV-2:ta vastaan eivät voi yhdistyä ihmisen genomiin, koska lähetti-RNA ei voi muuntua takaisin DNA:ksi. Tämä väite on väärä. Ihmisen soluissa on elementtejä, (LINE-1 retrotransposonit), jotka voivat todella integroida mRNA:ta ihmisen genomiin endogeenisen käänteisen transkription avulla.

Koska rokotteissa käytetty mRNA on vakautettua (stabilized), se pysyy soluissa pidempään, mikä lisää tämän yhdistymisen mahdollisuutta. Jos SARS-CoV-2 piikkiproteiinin geeni integroituu sellaiseen genomin osaan, joka ei ole hiljentyneenä ja joka ilmentää proteiinia, on mahdollista että näitä rokotteita ottavat ihmiset voivat jatkuvasti – loppuelämämänsä ajan – ilmentää SARS-CoV-2-piikkiproteiinia somaattisista soluistaan.”)

MDPI:n artikkeli kuvailee in vitro-koesarjaa, jossa ihmisen maksasoluja (Huh7-solulinja) altistettiin Pfizer/BioNTechin koronapiikille. mRNA-koronapiikki käyttää luonnollista käänteistransskriptioentsyymiä nimeltään LINE-1; koronapiikin sisältämä geneettinen koodi käänteiskirjoittautuu [ja integroituu] solun DNA:n, Chulov kirjoittaa.

Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line: Pfizer/BioNTechin mRNA-geeninanoteknologia-koronapiikki BNT162b2 integroitui soluihin ja aiheutti jo kuudessa tunnissa DNA-muutoksia.

MDPI:n tutkimusartikkeli selostaa, että koronapiikin mRNA ei pysy pistoskohdassa vaan kulkeutuu maksaan, Chulov kirjoittaa viitaten myös siihen, että Pfizerin omien kliinisten kokeiden tulosten perusteella mRNA vaeltaa kohtuun, kiveksiin ja muualle elimistöön.

Pfizer, Confidential (s. 10).
ALC-0315 ja ALC-0159 ovat aineita, joita ei ole tarkoitettu ihmiskäyttöön.

Mitä mRNAn biodistribuurio (biokulkeutuminen) tarkoittaa?, kysyy Chulov ja vastaa: ”Normaalisti solumme toimivat päinvastoin: soluydin, jossa DNA sijaitsee, ilmaisee tiettyjä, solun olosuhteista riippuvaisia DNA-koodeja tuottaen luonnollista, ihmis-mRNA:ta. Se [ihmisperäinen, luonnollinen] mRNA matkaa ulos soluytimestä muuntuen proteiineiksi, joita tarvitaan solun rakentamisessa. Näin kasvavat organismit ilmaisevat erilaisia ohjelmia, joita tarvitaan lihas-, aivo- ja muiden solujen kasvattamiseksi. Tätä prosessia kutsutaan transskriptioksi.”

Se [ihmisperäinen, luonnollinen] mRNA siis välittää perimäainekseen eli DNA:han pakattua tietoa (emäsjärjestyksen muodossa) tumasta soluliman ribosomeihin proteiinisynteesiä eli translaatiota varten.

Vuosien ajan, Chulov kirjoittaa, molekulaaribiologian keskeinen dogmi on ollut, että käänteinen transskriptio (jossa RNAn geneettinen koodi palaa solytimeen ja uudelleenkoodaa DNAn), käänteiskopiointi, on mahdotonta. ”Lopulta tutkijat oivalsivat, että se on mahdollista tiettyjen olosuhteiden vallitessa. Esimerkiksi HIV RNA voi tehdä niin, ja se ohjelmoi solumme tuottamaan kopioita itsestään. HIV on virus, joka aiheuttaa AIDSia. Jotta käänteiskopiointi voisi tapahtua, tarvitaan käänteiskopioijaentsyymejä. Yksi tällainen on LINE-1.”

Sen jälkeen kun MDPI-tutkimusartikkelin kirjoittajat havaitsivat kohonneita LINE-1 -määriä, he testasivat muutoksia DNA:ssa varmistaen samalla, etteivät erehdyksessä poimi RNA:ta, Chulov selostaa.

Tutkijoiden poimimaa geneettistä koodia

Toisin sanoen Pfizer/BioNTechin koronapiikki muuttaa isiltämme ja äideiltämme perimäämme DNA:ta, Chulov kirjoittaa jatkaen koronapiikin hakkeroivan perimän muokaten sitä, mikä saattaa aiheuttaa toiminnallisia muutoksia elimistössämme. Ottaen huomioon, että SARS-Cov-2 -viruksen piikkiproteiinissa on syöpäkoodi Modernan patentista 9,587,003, on syytä selvittää pikimmiten, onko rokotetuilla nyt tällainen epätoivottu koodi istutettuna DNA:nsa, Chulov huomauttaa. (Miten lepakot saivat koronaviruksiinsa Modernan patentoiman geenin? Luonnollisesti syntynyttä ei voi patentoida.)

Chulovin uutiskirjeen lopussa on päivityksenä lukijakommenteista poimittu, 4Chan:iin joulukuussa 2020 anonyymina tehty postaus, jossa postaaja kertoo olevansa Modernalla työskentelevä teollisuusinsinööri ja kumppaninsa olevan prosessikehitys-insinööri. Viestin postannut kirjoittaa olevansa varma, että aivan samaa kuin Modernalla, tapahtuu myös Pfizer/BioNTechilla.

Postaaja kirjoittaa olleen vaikeaa kasata kokonaiskuvaa pienistä prosessiin tehdyistä lisäyksistä; heille kerrottiin lisättävän erittäin arkaluonteisia lisäaineita, jotka ovat liikesalaisuus; tällainen kesken prosessin tapahtuva lisäily on epätyypillistä.

4Chan-postaajan mukaan useimmat ihmiset ymmärtävät mRNA-piikkien toimintatavan väärin, he luulevat että mRNA koodaa elimistön tuottamaan S-piikkiproteiinia, jolle sitten elimistö tuottaa vasta-aineita, ja että tässä käytetään apuna lipidinanopartikkeliadjuvanttia (LNP), jonka jälkeen rahastetaan tuotto.

Postaajan mukaan sen perusteella, mitä he työssään ovat saaneet selville, koronapiikki toimii toisin. mRNA tosin koodaa elimistön tuottamaan S-piikkiproteiinia mutta mukana on mRNA:ta joka laittaa elimistön tuottamaan mutanttiversioita CYP19A1:sta (joka ohjaa miesten ja naisten sukusolujen kehitystä) ja CDKN1B:sta (jolla on kriittinen rooli solujen kasvussa ja jakautumisessa — syöpä on solujen häiriintynyttä jakautumista ja kasvua) pienemmässä määrin. Varmistetaan, että rokote kulkeutuu maksaan ja sukurauhasiin (gonadeihin).

S-piikkiproteiini tunkeutuu solujen ytimiin, jossa DNA sijaitsee, ja estää DNA:n normaalin korjautumisen, mikä johtaa syöpiin.

Postaajan mukaan varmistetaan, että ”päivitetty” LINE-1:n käänteiskopiointiaktiivisuus tekee vaikeaksi erottaa koronapiikissä olevia vaarallisia ainesosia laillisten ainesosien joukosta. Yhteisvaikutuksena lieviä onkogeenisia (kasvaimia aiheuttavia) vaikutuksia, joita ei todennäköisesti huomata moneen vuoteen sekä seuraavan naissukupolven lapsettomuutta. ”Motiivia ei tarvinnut etsiä, koska tekoäly ja robotiikka tekevät köyhistä ihmisistä pois käytöstä vanhentuneita.”

Postaaja kertoo ryhtyneensä kumppaninssa kanssa varotoimiin itsensä suojelemiseksi, mutta pelkäävänsä, että rokottamattomuus paljastaa heidät.

Kommentti

Ovatko yllä esitetyt hypoteesit totta vai ei, emme tiedä, mutta se ei tarkoita, etteikö niitä saisi ja pitäisi tutkia, koetella. ”Pehmeä kuolema” on helpompi poisselittää kuin suora, raaka murhaaminen. Myös: rokotteilla tapettavat eivät ymmärtäisi nousta vastarintaan kun taas suora väkivalta nostaisi itsepuolustusreaktion.

Chulovin uutiskirje 4Chan-postauksineen sekä erään AvoinMedian kommentoijan maininta Ukrainassa olevista Yhdysvaltain bioaselaboratorioista palautti mieleeni, että aikoinaan sikainfluenssan yhteydessä oli erinäisiä hypoteeseja mainittujen bioaselaboratorioiden osuudesta ko. pandemiaan.

Koronatukimedia kääntää parhaillaan huomiota Ukrainan tapahtumiin, syöttäen hyväksyttyjä tarkastelukulmia (”Venäjä on paha”) ja jättäen liki olemattomalle huomiolle sen, että Länsi-Ukraina on vuodesta 2014 sisällissotinut Itä-Ukrainaa, siis omiaan vastaan. Länsiliiton tuella luonnollisesti. Koronatoimien ja -piikkien jälkiarviointi hautautuu/haudataan Ukrainaan, jos emme itse pidä huolta siitä, että niin ei käy.

Artikkelikuva via Piqsels + Wikimedia. Kuvan rakentelu RS.

20 comments

 1. Jostain netin uumenista löytyi että rokotettujen verestä vähenee tiettyjä hivenaineita, hapensiirto keuhkoista soluihin hankaloituu. Kyse oli ainakin sinkistä ja raudasta. Niillä positiivinen varaus ja aine rokotteesta napsii niitä pois pelistä.
  Olen maalikko, joten jos joku tietää asiasta, niin luulen siitä vois olla apua rokotetuille.

  Tykkää

  • Jaajaa, rokotetutkijat ja asiantuntijat saati sitten rokotetehtailijat ja ”faktantarkistajat” eivät ole kuulleetkaan, että asia on ollut tiedossa 1970-luvulta asti. Siitä on niin kauan, ja se oli silloin, ei enää… (sarkasmivaroitus)

   Tuomasi tieto on mielenkiintoinen ja herättää monenlaisia ajatuskulkuja.

   Tykkää

 2. Kaikki piikkihaitat peitetään sodan alle. Ikävä kyllä siihen ei ukrainan sota riitä, vaan se sota laajenee ympäri eurooppaa.
  Koko korona kusetus on ollut niin suurta, että jollainhan se piti peittää ennen kuin suurelle yleisölle selviää..

  Tykkää

  • Dr. Rose käsittelee kahta eri tutkimuspaperia.

   Sanoo, että ”Nämä koronapiikit ovat täydellisiä bioaseita — joko vahingossa tai tarkoituksella. Kuka välittää kummin päin. Lopputulos on sama.”

   K-piikki häiritsee solujen itsekorjautumismekanismia haittaamalla avainasemassa olevien BRCA1 ja 53BP1 proteiinien lähettämistä korjausta vaativalle alueelle/korjausta vaativiin soluihin.

   ja vahingoittava osa on patentoitu by the usual suspects.

   Vaikutusta sikiön kehitykseen ja elinkelpoisuuteen jne. Ammattilaisille suunnattu substack.

   Tykkää

   • Niinpä valtiot käyvät sotaa kansalaisiaan vastaan terveyden nimissä, tappaa ja sairastuttaa ihmiset ympäri maailmaa.
    Infra pysyy pystyssä, kemiallinen ydinsota.

    Tykkää

 3. Nomen est omen, onko nimi todellakin enne.
  Meille suomalaisille Klaus-nimiset henkilöt ovat aina tuottaneet suurta kärsimystä, nyt on siis vuorossa Klaus Schwab.
  Omasta historiastamme muistamme toisen Klasun, josta Kaarlo Kramsu kirjoittaa runossaan Ilkka:

  Ilkka.

  elää Ilkan työt, kenties
  Kauanki, kansan suussa.
  Hän eli niinkuin Suomen mies
  Ja kuoli – hirsipuussa.

  0l’ Ilkka talonpoika vaan,
  Siis suur’ ei suvultansa;
  Mut jaloin poika Suomenmaan
  Hän oli aikanansa.

  Hänt’ ajan hurjan myrskyihin
  Vei oikku onnetarten;
  Hän sopi niihin kuitenkin
  Kuin tehty niitä varten.

  Se aik’ oi’ ajoist’ ankarin
  Ja itkun aika varmaan,
  Kun käsissä Klaus Flemingin
  Ol’ ohjat maamme armaan.

  Kyll’ itki moni huokaillen,
  Ett’ oikeus on pilkka;
  Mut itkiessä toisien,
  Niin itkenyt ei Ilkka.

  Vaan koska kansa valittaa,
  Hän neuvon sille antaa:
  „Niin kauan huolta nähdä saa.
  Kun tahtoo sitä kantaa.“

  „Ken vaivojansa vaikertaa.
  On vaivojensa vanki.
  Ei oikeutta maassa saa
  Ken itse sit’ ei hanki.”

  Ja vasamata nopsempaan,
  Jonk’ ilmaan viskas jousi,.
  Nää sanat lensi halki maan,
  Ja Suomen kansa nousi.

  Nyt liekki sodan verisen
  Levisi pitkin maata;
  Ei Suomi sotaa Ilkkaisen
  Unohtaa koskaan saata.

  Jo kohtas
  kosto sortajat
  Kädellä ankaralla,
  Siks kunnes juonet kavalat
  LöiTllkan Nokialla.

  Tuo teot suuret kunniaa:
  Tok’ viedä voivat muuhun,
  Ja Ilkan tietä suorimpaa
  Ne veivät hirsipuuhun.

  Mut varmaan Ilkan neuvo tää
  Viel’ elää kansan suussa;
  Kauniimpi orjan elämää
  On kuolo hirsipuussa.

  Tykkää

 4. Uusimmassa Ydin-lehdessä Olli Tammilehdon juttu, joka perustuu Turun yliopiston
  virologian professorin Ilkka Julkusen haastatteluun:

  ”Rokotteiden ja ihmiskehon vuorovaikutuksessa vielä paljon tutkittavaa”.

  Se on myös Tammilehdon nettisivuilla:

  http://www.tammilehto.info/julkusen-haastattelu-korj2107.php

  Julkunen on yksi valtamedian ”luotetuista” asiantuntijoista. Tässä
  haastattelussa hän kuitenkin sanoo monia asioita, jotka ovat
  ristiriidassa vallitsevan korona- ja rokotenarratiivin kanssa:

  – Epäsuorasti ottaa kantaa lasten rokottamista vastaan

  – Myöntää, ettei rokotteiden pitkäaikaisvaikutuksia tiedetä

  – Myöntää lääkeyhtiöiden mahdollisuuden vaikuttaa valvontaelimiin ja
  yhtiöiden valvonnan vaikeuden

  – Vastustaa rokoteyhtiöille annettua vastuuvapautta

  – Myöntää, että lääke- ja rokoteyhtiöt muovaavat lääketieteellisen
  tiedon tuotantoprosessia

  – Myöntää, että 1900-luvulla kuolleisuus useimpiin tartuntatauteihin
  väheni ratkaisevasti teollisuusmaissa, ennen kuin kyseessä olevat
  rokotteet otettiin käyttöön

  Tykkää

 5. ”Laboratoriossa In vitro, ”lasissa” tehdyssä kokeessa havaittiin että Pfizer/BioNTechin koronapiikki BNT162b2:n sisältämä mRNA (lähetti-RNA) integroituu ihmisen solujen DNA:n muuttaen sitä.”

  Hyvä kuitenkin muistaa, että tutkijat nimenomaan toteavat tässä, että eivät ole varmoja integroituuko Pfizerin koronapiikin mRNA:sta muodostunut DNA ihmisen DNAhan:

  ”Our study shows that BNT162b2 can be reverse transcribed to DNA in liver cell line Huh7, and this may give rise to the concern if BNT162b2-derived DNA may be integrated into the host genome and affect the integrity of genomic DNA, which may potentially mediate genotoxic side effects. At this stage, we do not know if DNA reverse transcribed from BNT162b2 is integrated into the cell genome. Further studies are needed to demonstrate the effect of BNT162b2 on genomic integrity, including whole genome sequencing of cells exposed to BNT162b2, as well as tissues from human subjects who received BNT162b2 vaccination.”

  Tykkää

  • Tarkoitatko tätä ruotsalaista Lundin yliopiston tutkimusta:

   https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

   5. Conclusions
   Our study is the first in vitro study on the effect of COVID-19 mRNA vaccine BNT162b2 on human liver cell line. We present evidence on fast entry of BNT162b2 into the cells and subsequent intracellular reverse transcription of BNT162b2 mRNA into DNA.

   5. Johtopäätökset
   Tutkimuksemme on ensimmäinen in vitro -tutkimus COVID-19-mRNA-rokotteen BNT162b2 vaikutuksesta ihmisen maksasolulinjaan. Esitämme todisteita BNT162b2:n nopeasta pääsystä soluihin ja sitä seuraavasta BNT162b2-mRNA:n solunsisäisestä käänteistranskriptiosta DNA:ksi.

   Tykkää

 6. Jostain luin että johtuen kokeilu vaiheessa olevasta ”tökötistä” niin sen eri erät voi olla erilaisia. Ehkä ne sitten vaikuttaakin erilailla. Tää voi olla mun aivopieru…. mutta tuli mieleen että valmisteilla oleva digilompakko yhdistettynä ”tökötti” erään saadaan nopsaan tietoa millä ”tökötillä” toivotut vaikutukset.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s