Komissiolta odotetaan vastausta k-piikin sisältämiin ihmiselle vaarallisiin ainesosiin

Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) mep Guido Reil on jättänyt 22. joulukuuta 2021 Euroopan unionin komissiolle kirjallisen kysymyksen Pfizer/BioNTechin koronapiikin sisältämistä, ei ihmis- eikä eläinkäyttöön tarkoitetuista raaka-aineista ALC-0315 ja ALC-0159.

Reil perustelee kysymystään toteamalla, että Euroopan lääkevalvontavirasto EMAn tarjoaman tuoteinformaation mukaan Pfizer/BioNTechin koronapiikin ainesosia ovat ALC-0315 ja ALC-0159. Näiden nanopartikkelien valmistaja Echelon kuitenkin ilmoittaa, että ALC-0315 ja ALC-0159 ovat tarkoitetut ainoastaan tutkimuskäyttöön, ei ihmisille.

Tällaisia ainesosia sisältävän ”rokotteen” jakelu — erityisesti lapsille — on laitonta, vaarallista ja epäeettistä, Reil kertoo komissiolle.

Reil kysyy komissiolta
 1. Kuinka komissio oikeuttaa sellaisen tuotteen jakelun ja käytön, joka on terveydelle vaarallinen, ja sellaisena vastoin Euroopan unionin toimintaa koskevan sopimuksen Artikla 168(1) vastaista?
 2. Kuinka komissio selittää näin vakavan puutteen lääketurvallisuusvalvonnassa — ottaen erityisesti huomioon, että EU perusti Terveysalan hätätilanteiden valmiusviranomainen HERAn (European Health Emergency Preparedness and Response Authority) syyskuussa 2021 — ja kuinka tällaisen toistuminen estetään tulevaisuudessa?
 3. Mitä komissio aikoo tehdä estääkseen sen jatkuvaluonteisen uhan, jonka tällaiset auktorisoimattomat ”rokote”ainesosat muodostavat eurooppalaisille?

Kommentti

Vastausta voi joutua odottamaan. Koronapiikkikaupoista Euroopan unionin puolesta päättänyt pääkomissaari Ursula von der Leyen on koronapiikkejä ja -passeja lobbaavan Maailman talousfoorumin (WEF) johtokunnan jäsen, ainakin WEFin sivujen mukaan.

Euroopan unionin rokoteostopäätökset tehnyt, vaaleilla valitsematon pääkomissaari Ursula von der Leyen on WEFin johtokunnan jäsen

Euroopan lääketurvallisuusvirasto EMA avustaa komissiota lainsäädännön valmistelussa sekä tekee lääkkeitä koskevat tieteellishallinnolliset linjaukset, ns. lähetemenettelyt (referrals) jne; EU-komissio poliittisena instituutiona voi vapaasti noudattaa neuvoja tai olla niitä noudattamatta – siis käytännössä EU-komissio on se, joka myöntää lääkkeille myyntiluvat, kirjoitti Johanna Lehtonen lääketeollisuuden, komission ja virastojen kytköksiä avaavassa artikkelissa ”Lääketeollisuuden korruptio maan(osan) tapa EU(-Suome)ssa”.

Ursulan puoliso Heiko von der Leyen työskentelee lääketeollisuuden leivissä kehitelleen mm. koronarokotteisiin liittyvää geeninanoteknologiaa.

EMAn rahoitus (n. 86%) tulee valvottavilta, se perii lääkeyhtiöiltä valvonta- ja palvelumaksuja oman toimintansa rahoittamiseksi. EMAa johtava Emer Cooke työskenteli aiemmin lobbausjärjestössä, Euroopan lääketeollisuuden ja yhdistysten federaatiossa (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations, EFPIA, joten EMAn uskottavuus puolueettomana arvioijana ei ole häävi.

Vaaleilla valitsematon EU-komissio ei ole koskaan ollut maineessa avoimuudesta ja läpinäkyvyydestä. Nyt kun pääkomissaari on rokotepakoillaan myrkyttämässä väestön, vastaushalut lienevät normaaliakin vähäisemmät.

Aiheeseen liittyy:

Lääketeollisuuden piilotettu vaikutus politiikkaan

THL ja STM suhtautuvat välinpitämättömästi koronarokotteiden mahdolliseen turvallisuusriskiin

Suomi suunnittelee 5–11-vuotiaiden k-piikityksiä testivaiheessa olevalla tuotteella

Pfizer: Ei tutkimustietoa sydänlihastulehdusriskistä 5–12-vuotiailla koronarokotetuilla

CDC haastettu oikeuteen k-piikkien turvallisuustietojen salaamisesta

FDA määrätty luovuttamaan Pfizerin k-piikin turvallisuusdata

BMJ:ssa arvostellaan rokotepakkoa huonosti perustelluksi

Rämet: Absoluuttinen vai suhteellinen rokotussuoja?

Kansanterveys kaupan — väestö edunsaajaryhmien pyöritettävänä

Artikkelikuva via Europarliament

27 comments

 1. Kyllähän totuus näistä piikeistä alkaa väkisin ihmisille paljastumaan.
  Harmi että ennen sitä on paljon kärsimystä ja kuolemaa, enkä ois varma että ketään koskaan saadaan vastuuseen.

  Tykkää

 2. Kyllä nyt alkaa tuntua siltä että pensselit santaan,,nielly aina vitutuksen ja menny töihin ,,nyt taidan jättää väliin ku koko porukka on menny sekasin,,ei tule mitään jos tätä hulluutta ei saada lopetettua,,kuka tämän kaiken maksaa jos minäkin lopetan .?Rouvalta loppuu hommat ku ei ota piikkiä,,ainut terve koko porukasta ,,muut piikitetty moneen kertaan ja kaikki sairaslomilla,, ite yrittäjänä joka päivä töissä ,,,Ei jumalauta nyt pitää todellakin tehdä jotain eikä vain marista pitkin nettiä saatana

  Tykkää

  • Uskon, Esa Käki, että moni jakaa tunnelmasi.

   Mieheni oli aikoinaan yrittäjä, joten ymmärrän v-puolta siitäkin. Se todella oli joka-päivä-töissä- ja-välillä-yötkin -elämää.

   Tykkää

 3. Veikkaisin että 60 prosenttia porukasta on lähteny tähän korona kusetukseen mukaan vaan sen takia ettei ite tarvi ajatella!Jumalauta lyhyellä matematiikallakin pitäis tajuta mikä on homman nimi!

  Tykkää

  • Niin maskit kun rokotuksetkin on monelle vaan mielenterveyslääke.
   Tietävät ettei ole hyötyä mutta eivät halua ajatella asiaa.
   Pelolla johtaminen on tiettävästi paras tapa hallita, ja nythän tässä on peloteltu 2-vuotta kaikki puolikuoliaaks.

   Tykkää

 4. Minkälaisia psyykkisiä vaikutuksia myrkkypistoksilla on ? Kuljemmeko zombien keskellä me rokottamattomat ?

  Lisäksi vaikuttaa siltä, että joukkojenhallintaoperaatio on militääristä laatua alunperinkin ja perustuu sodankäynnin psykologisiin strategioihin. Lääkeyhtiöt omaksuivat vain uuden tavan, Venäjän vastaisen propagandan opit, jotka otettiin käyttöön USA:n presidentinvaalien Trumpin vastaisessa kampanjoinnissa. Taistelua käydään uneen vaipumisen, uudenlaisen sielullisen narkolepsian ja henkisen heräämisen välillä.

  Tykkää

 5. Kannattaa huomioida, että luonnollinen C-vitamiini ei ole sama kuin synteettinen C-vitamiini:
  kathleenbarnes.com January 29, 2021. Kathleen Barnes. Is Vitamin C the Same as Ascorbic Acid?
  https://kathleenbarnes.com/vitamin-c-vs-ascorbic-acid/

  Suuret annokset synteettistä C-vitamiinia pitkäaikaisessa käytössä voivat aiheuttaa ongelmia. Synteettinen C-vitamiini on lääke suurina annoksina kuten esim. tohtori Frederick R Klenner ja kaksinkertainen Nobel-voittaja Linus Pauling todistivat. Molemmat paransivat potilaita massiivisilla C-vitamiiniannoksilla. Esim. tohtori Klenner paransi kaikki 60 poliopotilastaan jättimäisillä, oraalisilla, suonensisäisillä ja lihaskudokseen annettavilla C-vitamiinianoksilla (Poliomyelitis: Case Histories,” Sept. 1956. Tri-State Medical Journal, pp. 28-31.) Tuohon aikaan eivät oraaliset C-vitamiini imeytyneet kovinkaan helposti, mutta tohtori Klenner havaitsi suonensisäisen C-vitamiin imeytyvän parhaiten. Nykyään on saatavilla hyvin imeytyvää synteettisä liposomi-C-vitamiinia. Toinen tapa saada synteettinen C-vitamiini imeytymään paremmin, on käyttää sellaista C-vitamiinivalmistetta, johon on lisätty jotain C-vitamiinipitoista marja- tai hedelmäjauhetta. Marjojen ja hedelmien vitamiinit, fytokemikaalit, kuidut ym. auttavat synteettistä C-vitamiinia käyttäytymään enemmän luonnollisen C-vitamiinin tavoin. On olemassa myös luonnollisia C-vitamiinivalmisteita, esim. Puhdistamon Super-C-vitamiini, joka on amlamarjauutetta. Muita esimerkkejä ovat Foodin acerolajauhe tai Puhdas+ acerolauute. Lisäksi tietenkin C-vitamiinpitoiset marjajauheet kuten vaikka tyrnijauhe, mustaherukkajauhe tai ruusunmarjajauhe. Marjajauheissa ei välttämättä ole kovin isoja määriä C-vitamiinia (verrattuna C-vitamiinivalmisteisiin), mutta imeytyvyys on paljon parempaa. Jos rahaa on enemmän, luultavasti markkinoiden paras C-vitamiini on Markus Rothkranzin Wild Force Herbal Vitamin-C. Jos käyttää luonnollista C-vitamiinivalmisteita, on niitä hyvä kierrättää välillä. Ei siis välttämättä kannata käyttää koko ajan samaa kasvia. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että joillakin kasveilla on kehoa viilentävä vaikutus ja joillakin kasveilla on kehoa lämmittävä vaikutus.

  Liked by 1 henkilö

   • Professori Dolores Cahill: Kuinka taistelemme ja lopetamme rikollisen covid-yrityksen.

    Olemme iloisia voidessamme jakaa tohtori Sam Duben haastattelun covid-rikosten vastaisen supersankarin, professori Dolores Cahillin kanssa.

    Professori Dolores Cahill on ollut eettisesti ja tieteellisesti ajan tasalla covid-rikosten ja petoksen alusta lähtien. Hän on immunologi, molekyylibiologi, keksijä, aktivisti ja paljon muuta. Tri Cahill on World Doctors Alliancen, World Freedom Alliancen ja Freedom Travel Alliancen perustaja ja puheenjohtaja.

    Hän on todella yksi suurimmista ihmisoikeuksien ja terveyden johtajista tällä hetkellä maailmassa.

    Professori Cahillin asiantuntemus ja ohjaus kattavat covid-totuusliikkeen tieteen, oikeuden ja aktivismin. Kiitos tohtori Sam Dubelle tästä upeasta haastattelusta; hän kutsuu aivan oikein tätä loistavaa, sitoutunutta, hyväsydämistä tiedemiestä ja aktivistia ”kryptoniittina globalisteille”.

    Professori Cahill ymmärtää syvästi covid-tieteen, paljastaa rikostekniset tiedot ja johtaa laillista hyökkäystä covid-rikollisia vastaan. Täällä hän näyttää meille, kuinka voittaa tämä taistelu, säilyttää oikeutemme ja vapautemme, saattaa nämä rikolliset oikeuden eteen ja palauttaa laillinen ja vapaa yhteiskunta.

    https://drtrozzi.org/2021/12/28/new-5th-doctor-interview-prof-dolores-cahill-how-to-defeat-the-cce/

    Tykkää

 6. Kun piikkihaitat nyt alkavat jylläämään pitää viranomaisten alkaa peittelemään jälkiään ja selitellä uusilla viirusmuunnoksilla rokotettujen sairastelua. Pitää luoda kaaosta ja liikkumisrajoituksia kyllä tämä naurattaa koko luodun pandemian aikana eivät rajoitukset ole koskeneet kauppoja ei ole ollut kaupanovien takanaihmisiä jonottamassa sisäänpääsyä. Eiköhän ne keväällä tule muuten piikkikuolemateivät ole uskottavia ?variantin aiheuttamia.
  Poika on tehnyt kahtavuoroa kun rokotetut työkaverit sairastelee.

  Tykkää

 7. Kiinnostaa myös kuulla mitä meidän hallitus ja THL sanovat asiasta.

  THL sai kesäkuussa tietää että rokotteet sisältävät myrkyllistä grafeenioksidia, sen tiedon lähetti jokaisen valtion terveysviranomaisille espanjalainen tutkijaryhmä La Quinta Columna, joka tuon aineen niistä löysi. THL:ltä ei mitään kommenttia asiaan.

  Liked by 1 henkilö

  • Jotain tuntuu tapahtuvan kulissien takana. Itse ajattelen, että THL:n kohdistetaan painostusta hallituksen taholta. Hallitus tuntuu ajoittain hyökkäävän omien asiantuntijoidensa kimppuun tai olevan määrätietoisesti välittämättä THL:n sanomisista. Minkä jälkeen yleensä saa vaikutelman, että THL yrittää oikeasti kertoa jotain, koska pudottelevat tosiasioita kaiken porinan joukkoon.

   Tykkää

 8. Laitetaan vielä kommenttia C-vitamiinista. En tarkoittanut edellisessä kommentissani mitätöidä synteettistä C-vitamiinia. Elämme maailmassa, jossa he ruiskuttavat kemikaalivanoja taivaalle, myrkyttävät ruokamme, altistumme ilmansaasteille ja rokotetut levittävät jotain rokottamattomiin. Varmasti myös synteettisellä C-vitamiinilla on paikkansa niin sairauksien hoidossa kuin ehkäisyssäkin. C-vitamiini on antitoksiini kaikkia tunnettuja myrkkyjä vastaan. Olen silti edelleen luonnollisen C-vitamiinin kannalla. Suomessa myytävistä synteettisistä C-vitamiinivalmisteista parhaimmasta päästä lienevät esim. Natura Median Ruusunmarja C-vitamiini sekä Puhdistamon Tripla-C-vitamiini, joka sisältää nimensä mukaisesti kolmea eri C-vitamiinin muotoa (sekä rasvaliukoista että vesiliukoista muotoa) ja lisäksi siinä on camu camu-marjajauhetta.

  Tohtori Frederick R. Klenner käytti C-vitamiinia mm. näihin sairauksiin: virtsarakon tulehdus, niveltulehdus, leukemia, ateroskleroosi, välilevyn repeämä, korkea kolesteroli, sarveiskalvon haavauma, diabetes, glaukooma, palovammat ja sekundaariset infektiot, lämpöhalvaus, säteilypalovammat, raskasmetallimyrkytys, krooninen väsymys ja komplikaatiot leikkauksen seurauksena. Lisäksi Klenner käytti C-vitamiinin lisäksi muita ravinteita mm. jäykkäkouristukseen, trikinoosiin, hämähäkkien tai käärmeiden myrkyllisiin puremiin ja MS-tautiin.
  http://www.doctoryourself.com/klennerbio.html

  Tykkää

 9. Kirjoitin aikaisemmin kommentissani marjajauheista ja mainitsin mm. tyrnijauheen. Jos ei katsota pelkkää C.vitamiinia vaan muitakin tyrnin aineita, niin tässä on oiva tutkimus aiheesta. Tutkimuksessa verratiin eri tyrnituotteiden antioksidanttista aktiivisuutta. Vertailussa olivat mukana 100 % öljy, 100 % mehu, kuivatut marjat sekä tee. Tutkimuksen mukaan eniten polyfenoleja, flavonoideja ja karotenoideja sisälsi 100 % tyrnimehu. Kaikilla tuotteilla oli vahvaa antimikrobista vaikutusta.

  ”All the tested products showed strong antimicrobial activity against the tested bacteria, confirmed by both methods – disc diffusion (especially for Yersinia enterocolitica CCM 5671) and minimal inhibitory concentration.”

  Ivanišová E, Blašková M, Terentjeva M, Grygorieva O, Vergun O, Brindza J, Kačániová M. Biological properties of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) derived products. Acta Sci Pol Technol Aliment. 2020 Apr-Jun;19(2):195-205. doi: 10.17306/J.AFS.0809. PMID: 32600016.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32600016/

  Tykkää

 10. Tyrnin (Hippophae rhamnoides L.) lääketieteelliset ja terapeuttiset mahdollisuudet:
  Suryakumar G, Gupta A. Medicinal and therapeutic potential of Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.). J Ethnopharmacol. 2011 Nov 18;138(2):268-78. doi: 10.1016/j.jep.2011.09.024. Epub 2011 Sep 22. PMID: 21963559.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21963559/

  Tykkää

 11. Minä teen usein tyrni-ruusunmarjarahkaa. Puoli kiloa rahkaa, 1 pussi tyrniä ja 2 dl ruusunmarjasosetta. Hunajaa tai sokeria, jos ei pidä kirpeästä kuten minä. Sitä tulee päivän mittaan syötyä useita annoksia.

  Tykkää

 12. En osaa sanoa rahkasta, mutta voi olla, että maidon ainesosat estävät (tai hidastavat) marjojen antioksidanttien imeytymistä.

  Tyrnihedelmien koostumuksen analyyttinen lähestymistapa: ravintoarvo, sovellukset ja terveyshyödyt.
  Gâtlan AM, Gutt G. Sea Buckthorn in Plant Based Diets. An Analytical Approach of Sea Buckthorn Fruits Composition: Nutritional Value, Applications, and Health Benefits. Int J Environ Res Public Health. 2021 Aug 26;18(17):8986. doi: 10.3390/ijerph18178986. PMID: 34501575; PMCID: PMC8431556.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34501575/

  Liked by 1 henkilö

 13. Tyrnin etnolääketieteellinen käyttö, fytokemia ja dermatologiset vaikutukset: Katsaus.
  Pundir S, Garg P, Dviwedi A, Ali A, Kapoor VK, Kapoor D, Kulshrestha S, Lal UR, Negi P. Ethnomedicinal uses, phytochemistry and dermatological effects of Hippophae rhamnoides L.: A review. J Ethnopharmacol. 2021 Feb 10;266:113434. doi: 10.1016/j.jep.2020.113434. Epub 2020 Oct 2. PMID: 33017636.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33017636/

  Tykkää

 14. TYKS:n virologian ylilääkäri myöntää että rokotetut sairastuvat rokotteesta!

  TYKS:n virologian ylilääkäri: Sairaalahoitoon joudutaan usein rokotehaitan eikä viruksen takia

  ”Usein sairaalahoitoon joutuneilla on todettu puolustusjärjestelmän ylireagointi, josta oireet ovat johtuneet, ei niinkään viruksesta itsestään”, sanoi Turun yliopistollisen keskussairaalan virologian ylilääkäri Tytti Vuorinen. Asiasta raportoi Janne Pohjala FB-sivullaan.

  Miten rokotehaitan vuoksi sairaalaan joutuneet voidaan laskea koronapotilaiksi, vaikka syy miksi he ovat sairaalassa on koronarokotteiden tunnettu haitta? THL:n olisi syytä tuoda esiin kuinka paljon tämä ”usein” tarkalleen on ja kirjata jokainen tapaus rokotehaittoihin.

  Tämä haitta tunnetaan nimellä Antibody-dependent enhancement (ADE), jossa rokote lisää riskiä saada vakavan hengityselinsairauden ja keuhkovaurion, kun elimistöön tulee oikeaa virusta [2].

  Nyt kun omikron väistämättä leviää koko kansaan, ovatkin rokotetut suuremmassa riskissä saada vakava tautimuoto, vaikka omikron on rokottamattomalle flunssan tasoinen. Miten näin on voinut tapahtua?

  Nykyisien koronarokotteiden käyttämän teknologian riskit on tunnettu pitkään ja havaittu eläinkokeissa, minkä vuoksi aiemmat rokotteet ovat epäonnistuneet. Koronarokotteiden osalta eläinkokeet jätettiin tekemättä. Sen sijaan ne tehtiin ihmisillä.

  ”Rokotteiden kehittäminen SARS:iin, MERS-CoV:iin ja muihin koronaviruksen aiheuttamiin sairauksiin on ollut vaikeaa, koska rokotteet ovat aiheuttaneet eläinkokeissa vakavamman tautimuodon kuin rokottamattomilla eläimillä.”

  Tämä saattaa olla selitys miksi Tanskassa 2. rokotetut saavat omikron –tartunnan kaksi kertaa useammin, kuin rokottamaton tai 3. rokotettu. Olisiko Suomessakin tämä ”usein” kaksi kertaa useammin kuin rokottamattoman riski joutua sairaalaan omikronin vuoksi.

  Tulee myös kysyä onko niin, ettei Delta ollutkaan vakavampi, vaan ero vakavan tautimuodon määrässä olisikin ollut 2. rokotekerran aiheuttama ADE–haitta? Nyt kun omikron on todella lievä rokottamattomille, niin voidaan helpommin havaita oireita, jotka eivät johdu viruksesta itsestään, kuten Vuorinen sanoo. Pahinta tässä on se että ilmeisesti nyt kirjataan rokotehaitat koronapotilaiksi, eikä lääkehaitan vuoksi sairaanhoidossa oleviksi.

  Jos tässä on päässyt näiden uusien rokotteiden toteutumaan pahin mahdollinen, eli massarokotetaan ja tulos onkin kasvanut vakavan sairauden muoto, niin on onnistuttu tekemään oikein tilastoituna varsin haitattomasta viruksesta vaarallisempi.

  Tällöin minkä tahansa koronaviruksen aiheuttama flunssa voi laukaista usein ”puolustusjärjestelmän ylireagoinnin”, jolloin lääke oli tautia pahempi. Mitenkäs tämän riskirokotteen voi imaista pois kehosta? Ei mitenkään.

  https://is.gd/R8DSch

  Liked by 1 henkilö

 15. ”Paljon porukkaa on kuolemassa” – Kylmäkontteja asennetaan Malmin sairaalalle

  UMV-Lehdelle on toimitettu tänään lauantaina tietoa Malmin sairaalasta, jonka alueelle asennetaan pakastekontteja ja tietojen mukaan niitä on tulossa ruumiiden säilöntään peräti 12 kappaletta. ”Paljon porukkaa on kuolemassa ja näin on ennakoitu.”

  https://mvlehti.net/2022/01/08/paivan-kuva-paljon-porukkaa-on-kuolemassa-kylmakontteja-asennetaan-malmin-sairaalan-alueelle/

  Tykkää

  • Tässä lisää kuvaa näistä konteista jotka rakenteilla, oikein videon kanssa 10.1.22:

   Katso videointi Malmin uusista ruumiskonteista – Epäilyttävä hiljaisuus sairaalan alueella

   Jotain kysymyksiä herättävää on tekeillä, mutta mitä? Rakennustiedot Malmin sairaalan varautumisesta valtavaan ruumismäärään nähdään nyt myös videolla, mutta samalla havaittiin, että HUS:n ”täydestä ruuhkasta” ei tietojen mukaan ”koronasairaalaksi” nimettävällä Malmilla ole jälkeäkään.

   Uusia lukijakuvia Malmin sairaalan alueelta, jonne UMV-Lehden saamien tietojen mukaan rakennetaan yhteensä 12 kylmäkontin kokoinen ruumiiden säilytysalue; ”paljon porukkaa on kuolemassa”.

   https://mvlehti.net/2022/01/10/katso-videointi-malmin-uusista-ruumiskonteista-epailyttava-hiljaisuus-sairaalan-alueella/

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s