Kuolleisuus nousuun k-rokotteilla?

Brittiläinen lääketieteen edustajien, tutkijoiden ja lakimiesten muodostama, informoitua lääketieteellistä vapautta edistävä järjestö (UK Medical Freedom Alliance, UKMFA) on lähestynyt avoimella kirjeellä Ison-Britannian pääministeriä Boris Johnsonia, terveysministeri Matt Hancockia, koronarokoteministeri Nadhim Zahawia sekä hallitusta ja viranomaisia neuvovaa rokote- ja immunisaatiokomiteaa (Joint Committee on Vaccination and Immunisation, JCVI).

5. helmikuuta päivätyssä kirjeessään UKMFA tarttuu massarokotuksiin kokeellisilla, testivaiheessa olevilla koronarokotteilla, joiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta puuttuu validia tutkimustietoa. Avoin kirje painottaa, että UKMFAn aiemmat, päättäjille esittämät arviot rokotteiden riskeistä vaikuttaisivat nyt materialisoituvan vanhemmissa ikäryhmissä.

Koronarokotusten alettua vanhuskuolleisuus on kasvanut.

Brittiläisen tilastokeskuksen (Office for National Statistics, ONS) tiedotus osoittaa hoivakotikuolleisuuden peräti kolminkertaistuneen kahdessa viikossa (8.–22. tammikuuta 2021). Kyseisenä ajanjaksona hoivakotiasukkaiden rokottamista tehostettiin, UKMFA huomauttaa.

Samaan aikaan Ison-Britannian lääkevalvontavirastoa (Medicines & Healthcare Products Regulatory Agency, MHRA) johtava tri June Raines lausui koronarokote-haittavaikutusilmoituksia tulevan sisään ”tiuhaan ja taajaan”. Vanhuskuolleisuudessa näkyy selvä piikki koronarokotusten aloittamisen jälkeen.

PUNAINEN VIIVA: hoivakotikuolemat 3.1.2020–22.1.2021 – MUSTA KATKOVIIVA: hoivakotikuolemien 5 vuoden keskiarvo

Koronarokotusten alettua vanhuskuolleisuus on kasvanut.

Väitetyn uuden koronavirusvariantin osallisuudesta kasvaneisiin hoivakoti-kuolinlukuihin ei ole olemassa dataa. Kokeellisten koronarokotteiden osuutta ei voida sulkea pois. Eräs mahdollinen selitys on, että lymfosyyttitasot ovat laskeneet (transient lymphosyte reduction), UKMFAn kirje selostaa. Lymfosyytit eli veren valkosolut ovat osa ihmistä suojaavaa immuunijärjestelmää.

Selitykseen viittaisivat Pfizer/BioNTechin kokeellisen geeninano-mRNA-rokotteen kliinisten kokeiden vaiheiden 1 ja 2 data. Erityisesti suuremman annoksen saaneilla koehenkilöillä näkyi korostuneena lymfosyyttitasojen lasku, joka kesti noin 7 vuorokautta, UKMFA argumentoi.

Tästä saattaa seurata kohonnut alttius infektioille rokottamista seuraavalla viikolla, mikä voi koitua kohtalokkaaksi joillekin hauraille ikäihmisille.

UKMFA vaatii, että hallitus ja valvontaviranomaiset ryhtyvät välittömästi toimenpiteisiin, mukaan lukien ruumiinavaukset, sulkeakseen pois koronarokotteiden aiheuttamat kuolemat, joita ennakoidusti osattiin odottaa – ennen kuin vanhuksille annetaan tehosteannos kokeellista koronarokotetta.

MUSTA: Englanti – PUNAINEN: Ruotsi
Koronakuolleisuus tammikuu 2020–tammikuu 2021

Punaiset liput

UKMFA kirjoittaa haluavansa kiinnittää hallituksen ja terveydenhuoltoviranomaisten huomion kolmeen tietolähteeseen, jotka kaikki signaloivat merkittäviä ongelmia koronarokotteiden kanssa:

  • Lukuisat, yhtenevät mediaraportit eri puolilta maailmaa näyttävät koronatartuntojen ja kuolemien kuvion, joka alkaa viikosta kahteen rokotuksesta. Myös sosiaalisen median kautta esiin nousseet tietovuotajat raportoivat ilmiöstä.
  • Valvontaviranomaiset, lääkärit ja virallisinstituutiot ovat ilmaisseet kasvavaa huolta kehottaen suorittamaan tutkimuksia.
  • Eri puolilta maailmaa tuleva epidemiologinen data tukee voimakkaasti sitä hypoteesia, että koronarokotusten aloittaminen on mahdollisesti kytköksissä tietyissä ikäryhmissä esiintyviin kasvaneisiin kuolinlukuihin.

Koronarokote vai korinarokote?

Koronarokotusten aloittamisen jälkeen kansainvälisessä ja kansallisessa mediassa on ollut tasainen virta raportteja taudin puhkeamisista, sairaalaan joutumisista ja kuolemista, jotka ovat ilmaantuneet päivien, jopa tuntien sisällä rokotteiden antamisesta. UKMFA jatkaa painottaen, että korrelaatiot ovat merkillepantavia ja vaativat lisätutkimuksia – vaikka jotkut viranomaiset ovatkin pyrkineet väittämään, ettei rokotusten aloittamisella ja edellä mainituilla seurauksilla ole keskinäistä yhteyttä.

Epidemiologinen data eri maista (katso kuvat alla) muodostaa yhtenevän kuvion, UKMFA huomauttaa.

UKMFA katsoo, että ihmisten terveyden suojelemiseksi nämä varhaiset varoitusmerkit on syytä ottaa tosissaan; on riittävästi syitä olettaa, että koronarokotteet altistavat COVID-19 -taudille tai jopa aiheuttavat sitä, ja lisäävät kuolleisuutta. Kaikki rokotusten aloittamisen jälkeen kuolleet on syytä tutkia, ja julkistaa tulokset. Tutkimukset on syytä jättää hallituksesta ja pandemianeuvonantajista (SAGE) riippumattomille tahoille, ja niiden valvomiseksi tulee perustaa komitea kaikkien puolueiden jäsenistä, UKMFA painottaa.

MUSTA: ihmisiä rokotettu – PUNAINEN: kuolemien määrä ennen rokotuksia – TURKOOSI: kuolemat rokotusten jälkeen

Iso-Britannia aloitti rokotukset joulukuun alkupuolella ja kiihdytti tahtia joulukuun puolivälissä. Kuolleiden määrän kasvu korreloi rokotettujen määrän kanssa.
MUSTA: ihmisiä rokotettu – PUNAINEN: kuolemien määrä ennen rokotuksia – TURKOOSI: kuolemat rokotusten jälkeen

Irlannin suuntaus on samankaltainen kuin Isossa-Britanniassa. Kuolleisuus oli vakiintunut joulukuun puoliväliin asti, jolloin rokotukset alkoivat. Kuolleisuus viisinkertaistui tammikuun viimeisinä viikkoina.
MUSTA: ihmisiä rokotettu – PUNAINEN: kuolemien määrä ennen rokotuksia – TURKOOSI: kuolemat rokotusten jälkeen

Israelissa on maailman korkein koronarokotekattavuus (58 annosta per 100 henkilöä 20.12.2020 jälkeen). Koronasairastuneiden määrä alkoi kasvaa rokotusten alettua. UKMFAn mukaan 17% sairaalaan joutuneista oli ”saanut” ensimmäisen annoksen Pfizer/BioNTechin rokotetta.
MUSTA: ihmisiä rokotettu – PUNAINEN: kuolemien määrä ennen rokotuksia – TURKOOSI: kuolemat rokotusten jälkeen

Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa (United Arab Emirates, UAE) koronarokotekattavuus on noin 35 rokoteannosta per 100 henkilöä. Rokotukset alkoivat 5. tammikuuta 2021, jolloin koronasairaiden ja kuolleiden määrissä alkoi kasvu.
MUSTA: ihmisiä rokotettu – PUNAINEN: kuolemien määrä ennen rokotuksia – TURKOOSI: kuolemat rokotusten jälkeen

Bahrain aloitti rokotukset joulukuun lopussa 2020.
Tammikuun puolivälissä kuolinlukemissa alkoi piikki.
Jordania ei ole aloittanut koronarokotuksia. Maassa ei ole nähtävissä ilmiötä kasvaneista kuolinluvuista, kuten rokottaneissa naapurimaissa Israelissa, Bahrainissa ja Arabiemiraateissa (UAE).

Kommentti

Suomessa toimii Koronarealistit-sivusto, joka jakaa UKMFAn tavoin tietoa koronaan ja koronarokotteisiin liittyvistä asioista.

Sivuilta löytyy kuva mm. maskipakon vaikutuksista eri maissa:

Koronarealistit-sivuston mukaan Euroopan lääkevalvontavirasto EMA on saanut koronarokotteista haittavaikutusilmoituksia seuraavasti:

–MODERNA 849 kpl, joista kuolemia 27 henkilöä, pysyviä haittoja (not recoved) 383 kpl
–PFIZER/BioNTech 41 142 ilmoitusta, joista kuolemia 1025, pysyviä haittoja 17 678 kpl

RS

Lähde & kuva(kaappaukse)t

UK Medical Freedom Alliance (5.2.2021): Open Letter from the UK Medical Freedom Alliance to: Nadhim Zahawi –Minister for Covid-19 Vaccine Deployment [,] Matt Hancock – Secretary of State for Healthand Social Care MHRA [,] JCVI [&] Cc: Boris Johnson –Prime Minister (.pdf). https://uploads-ssl.webflow.com/5fa5866942937a4d73918723/601ffc3e56a64132caa3f42f_Open_Letter_from_the_UKMFA_Vaccine_Deaths_Care%20Homes.pdf

Kuva: Ray Shrewsberry via PixabayPxhere (CC0), UKMFA. Kuvanmuokkaus: Johanna L

14.2.2021 klo 09:00 paranneltu lause ”Brittiläinen lääketieteen, tutkijoiden ja lakimiesten informoitua lääketieteellistä…” muotoon ”Brittiläinen lääketieteen edustajien, tutkijoiden ja lakimiesten muodostama, informoitua lääketieteellistä…”

2 comments

  1. Koronarealistien Ossi Tiihonen on tviitannut saamastaan viestistä. https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1362029073556529154

    Viestissä Uudenmaan alueella päivystyksessä työskentelevä henkilö kertoo, että ovat hoitaneet viime viikkoina enemmän akuutteja koronarokotereaktioita kuin k-tapauksia koko vuonna. Valtaosa rokotereaktion takia hoidetuista ollut perusterveitä työikäisiä, Osa on edelleen sairaalahoidossa.

    Kunpa voisin uskoa, että löytyisi poliittista rohkeutta lopettaa nämä ihmiskokeet!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s