Globaali henkilötunnus-suunnitelma on hanke, ei salaliittoteoria

ESIPUHEENA JA POHJUSTUKSENA TRI MICHAEL YEADONIN HAASTATTELU, JOKA ANTAA TAUSTAA PANDEMIALLA JA VARIANTEILLA PELOTTELUN VARSINAISELLE MAALILLE, KONTROLLIYHTEISKUNNALLE. YEADON KERTOO, MIKSI IMMUNOLOGIAN JA EPIDEMIOLOGIAN KANNALTA VARIANTTIPELOTTELU ON VASTUUTONTA JA TARKOITUSHAKUISTA, JA MIKSI HÄN EI ENÄÄ USKO KAMPANJOINNIN SYYNÄ OLEVAN HUOLI TERVEYDESTÄ.

Bitchute-alustalla on julkaistu suomeksi tekstitetty rokotevalmistaja Pfizerin entisen varajohtajan ja kansainvälistä hengityselinsairauksien tutkimusosastoa johtaneen biokemian ja toksikologian tohtori Michael Yeadonin haastattelu.

Haastattelussa Yeadon kertoo mm. yhdessä pandemiadata- ja analyysiryhmän (PANDA) jäsenen Marc Girardotin kanssa tekemästään koronavirustutkimuksesta, ja siitä kuinka ihmisen immuniteettijärjestelmä toimii.

Koronavirus SARS-CoV-2 koostuu noin 30 000 RNA-pohjasta (10 000 aminohaposta). Suurin eroavaisuus alkuperäisen Wuhanin viruksen ja varianttien välillä — ns. pandemian kestettyä toista vuotta; Yle uutisoi 11.3.2020 WHO:n antaneen pandemiahälytyksen — mikä on löydetty, on ollut 26 nukleotidin mutaatio. Yeadon antaa suurimman eroavaisuuden prosentiksi 0,3%, mikä tarkoittaa sitä että koronatartunnan saaneella on luontainen immuniteetti varianttejakin vastaan.

Yeadon kutsuu koronaa hitaasti muuntuvaksi keskivertovirukseksi, joka on joillekin yli 70-vuotiaille ja monisairaille vaaraksi, mutta ei juurikaan muille.

BitChute | Weikap_Kool: Michael Yeadon: Jos olet terve, älä ota koronarokotetta

”Tähän päivään mennessä ei ole olemassa vahvaa tieteellistä näyttöä siitä, että mikään tunnistetuista varianteista olisi alkuperäistä leviävämpi tai tappavampi. Määritelmän mukaan variantit ovat kliinisesti identtisiä.”

Virukset ylipäänsä harvoin tappavat isäntiään; kuollut isäntä ei levitä virusta. Niinpä sulkutiloista (lockdowns) ei ole ollut mitään hyötyä, mutta sen sijaan suunnatonta sosiaalista, psykologista, terveydellistä ja taloudellista vahinkoa; oireettomat — terveet — eivät tartuta ketään. Lääketiede ei tunne sellaista asiaa kuin oireeton tartuttaja, Yeadon sanoo. ”Kaikki pantiin matalaksi väärillä perusteilla, eikä sillä ollut mitään vaikutusta taudin leviämiseen.”

Haastattelussa Yeadon selittää eron perinteisten rokotteiden ja nyt maapallon laajuisessa ihmiskokeessa käytettyjen mRNA-geeniterapiapiikkien välillä. Perinteisissä rokotteissa käytetään aitoa, tapettua ja/tai heikennettyä virusta ja saadaan keho tunnistamaan virus, jolloin se alkaa muodostaa vasta-aineita ja ns. T-solureaktioita. mRNA-geeniterapiapiikeissä ei ole lainkaan virusta, niissä on geneettistä koodia patogeenin (viruksen) osaa varten. mRNA (lähetti-RNA) on DNAn sekä geeniesi ja proteiinien välillä, se on lähetti joka kopioi geenejäsi proteiiniksi. ”Ei ole luonnollista, että mRNA tulee ulkopuolelta ja siirtyy solun sisälle. Itse asiassa sinulla on [kehon] puolustusjärjestelmä juuri tämän estämiseksi. Se estää vierasta genetiikkaa pääsemästä solukoneistoosi.

Geeniterapiapiikit ovat käytössä väliaikaisella luvalla ”hätätilan” takia, vaikka on kyseenalaista onko mitään hätätilaa. Vaihtoehtoisten hoitojen ja lääkeaineiden — ivermektiini, hydroksiklorokiini ymv — käyttöä on todennäköisesti tukahdutettu koska Yhdysvalloissa kokeellisten rokotteiden käyttölupa voidaan antaa vain, jos mitään muita hoitokeinoja ei ole. Jos muiden, yhtä tehokkaiden tai parempien vaihtoehtojen olemassa olo myönnetään, kokeellisten koronapiikkien poikkeusluvat päättyvät.

Lasten rokottamisesta koronaa vastaan Yeadon toteaa Isossa-Britanniassa olevan 10 miljoonaa alle 10-vuotiasta lasta, eikä yksikään terve ja hyväkuntoinen lapsi ole sairastunut. Lääketieteellisessä mielessä ei ole mitään järkeä, ei ole mitään kliinistä hyötyä rokottaa lapsia, jos heillä ei ole vaaraa sairastua — ja kuitenkin se on hallituksen suunnitelmissa, Yeadon kertoo kuvaillen hallituksen toimintaa holtittomaksi.

Alkuperäinen haastattelu on julkaistu The Last American Vagabond -kanavalla, haastattelijana riippumaton toimittaja Taylor Hudak.

Guelphin yliopiston viraalisen immunologian professori Byram Bridlen lausumat tukevat Yeadonin huolia mRNA-geeniterapiapiikkien vaaroista. Sydänlihastulehdukset, VITT ja muut vakavat haitat johtuvat todennäköisesti koronapiikkien synteettisestä piikkiproteiinista; piikkiproteiini itsessään on toksiini ja patogeeninen proteiini. Geeniterapiapiikin mRNA piikkiproteiineineen ei jää pistoskohtaan, Bridle kertoo jatkaen japanilaisen datan osoittavan sen siirtyvän kehossa verenkiertoon ja sitä kautta sisäelimiin kuten maksaan, haimaan, munasarjoihin, aivoihin, jopa luuytimeen ”varsin korkeina pitoisuuksina”.

Uudet tiedot vahvistavat sitä, mitä WHO:n, eri hallitusten ja viranomaisten toimintaa kritisoineet sanoivat liki kaksi vuotta sitten. J. Patrick Whelan varoitti Yhdysvaltain lääketurvallisuusvirastoa FDA:ta jo ennen koronapiikitysten aloittamista piikkiproteiini-pohjaisten rokotteiden aiheuttamista vaurioista elimistölle.

Kiristyksen keinot

Haastattelussa esiin nouseva Yeadonin huoli Ison-Britannian hallituksen ”vapaus”passihankkeista ja globaalista ”bioturvallisuus”järjestelmästä ei ole aiheeton saati salaliittoteoriaa. Brittien digitaalisten palveluiden viraston (Government Digital Service, GDS) toimitusjohtaja Tom Read kuvailee GDS:n sivuilla blogipostauksessaan Government Digital Service: Our strategy for 2021-2024 suunnitelmia tuleville vuosille.

KUVAKAAPPAUS 31.5.2021 GDS:n sivuilta

Read kertoo tavoitteena olevan ”yksinkertaisen, yhden identiteetin ratkaisun”, jossa eri virastoihin kertynyt, sinusta valtion hallussa oleva tieto siirretään ja yhdistetään yhdelle ainoalle kohtaamisalueelle (interface; rajapinta, liittymä, käyttöliittymä). Jos ”vapaus”passin eli liikkumisluvan vaatimat rokotetiedot kytketään tähän GDS:n hahmottelemaan digitaaliseen identiteettiin, voidaan palvelujen saamisen ehdoksi liittää rokotestatus so. oletko ottanut kaikki sinulle tarjotut. mutta todennäköisesti sinulle tarpeettomat rokotteet. Jos et ole ottanut. liikkumislupasi lakkautetaan kunnes annat myöten ja otat, kuten Yeadon haastattelussa pohtii.

Entisen brittipääministeri Tony Blairin globaalin muutoksen instituutti, Tony Blair Institute of Global Change, on julkistanut valkoisen paperin nimeltään The Fundamentals of Tech Transformation: Identity in a Digital Age, jossa hahmotellaan globaalin digitaalisen identiteetin käyttöönottoa: digitaalinen identiteetti mahdollistaa pääsyn mm. terveydenhuollon palveluiden pariin, sosiaalisten etuuksien saamisen ja äänestäjäksi rekisteröitymisen.

Valkoinen paperi siteeraa YK:n agenda 2030:n kestävän kehityksen päämääriä (Sustainable Development Goals, SDGs) sekä Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) ulostuloja ”tarpeesta tuottaa kaikille laillinen [digitaalinen] identiteetti vuoteen 2030 mennessä.” Mukana on myös Maailmanpankin World Bank Group’s Identification for Development Program -ohjelma, joka luo ”vahvoja, sisällyttäviä identifikaatio-järjestelmiä” [valtioiden tarpeisiin].

Vastaavia hankkeita ovat rakentamassa WHO, Vaccination Credential Initiative ja Good Health Pass Collaborative, joilla on samat rahoittajat ja taustatahot.

Rokotuspassi — ”vapaus”passi eli kulkulupa — on peitenimi ja askel kohti varsinaista tavoitetta, globaalia seurantaa.

World Bankin esittelyvideo #EveryID has a Story: 1 Billion People Walk in these Shoes

Päämääriä ei edes salata. Asiakirjoissa selostetaan, miten maakohtaiset ja toimintasektori-kohtaiset hankkeet voidaan integroida tekemään tietä kokonaisvaltaisemmalle digitaalinen identiteetti -järjestelmälle, joka puolestaan mahdollistaa YK:n Agenda 2030:n tavoitteiden ajamisen — ja laajamittaisen rokotteiden kaupittelun.

These interim solutions, if designed right, could be integrated into and pave the way for a more comprehensive ID system. […]

The case for digital ID as a key enabler of sustainable development has been convincingly made, and there is a dynamic field of research that covers the opportunities, case studies and potential harms of rolling out universal digital ID. Users should be able to control and permit access by third parties for verification purposes. Uses of digital ID should involve access only to the data necessary for a given transaction. For instance, verifying the Covid-19 vaccination status of a person should only produce a “Yes” or “No” result. […]

A digital ID that is linked to other national data sets and registries should define the interoperable rules and governance structures for each sub-dataset. So, a transaction request to authenticate a user’s nationality may require verification at the birth registry while a transaction request for an individual’s vaccination records may require a second-level check with the digital health registry.

Tony Blair Institute for Global Change: The Fundamentals of Tech Transformation: Identity in a Digital Age

On huomattava, että jokaisella tällaisia hankkeita edistävällä instituutiolla taustavaikuttajineen on mahdollisuus rikastuttaa itseään, mikäli nämä hankkeet saadaan vietyä läpi. Ne ja he ovat saamapuolella, menettäjä on tavallinen ihminen.

Kuvaillun kaltaiset laajan skaalan väestönseuranta-suunnitelmat eivät ole tuntemattomia EU:ssakaan, selviää Interoperability of health certificates Trust framework -asiakirjasta. Kerronta ja perustelut toistavat muiden samaan koplaan kuuluvien tahojen esittämiä ”järkeilyjä” ja ”perusteluja”.

”Ei koske Suomea”?

Rokotuspassit ovat olleet EU:n suunnitelmissa jo vuosia, ja Suomi on mukana hankkeissa.

Kansanedustaja Ano Turtiainen on jättänyt kirjallisen kysymyksen Liikenne- ja viestintäministeriön ja Helsingin kaupungin tekemästä salatusta hankesopimuksesta Maailman talousfoorumin kanssa koskien ns. ”neljättä teollista vallankumousta” ja Suomen toiminnasta ”pilottimaana”.

Digitalisaatio mahdollistaa ”modernin totalitarismin” eli valvonnan, seurannan ja kontrollin tavalla, jossa valvonnan, seurannan ja kontrollin kohde ei tule itse tietoiseksi siitä, että on näiden toimenpiteiden kohteena. Tämä on digitalisaation suurin uhka suomalaisille ja ihmiskunnalle yleensä. Sekä pääministeri Sanna Marin (sdp) että valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk) on käynyt WEFin ”globaalit nuoret johtajat” -koulutuksen, Turtiainen muistuttaa.

Sopimushankkeesta uutisoi UMV-lehti.

Lisätään tähän kuvioon eduskunnan hiljattain hyväksymä HE 49/2021 vp., joka mahdollistaa kokeellisten rokotteiden kenttäkokeet sekä kokeiden ja tekijöiden salaamisen. Ympyrä on sulkeutumassa.

Kun rikkaat alkavat suunnitella ”uudistuksia”, köyhät alkavat pelätä tulevaisuutta.

— RS

Aiheesta muualla:

EU-komissio ehdottaa rokoteturvallisuuden heikentämistä (AM 4.5.2021)

EU ostamassa 1,8 miljardia koronapiikkiä (AM 16.5.2021)

SARS-CoV-2 (COVID-19) by the numbers | Y.Bar-On, A.Flamholz, R.Phillips, R.Milo – eLife (2.4.2020)

Immune responses to viruses | British Society for Immunology

No evidence for increased transmissibility from recurrent mutations in SARS-CoV-2 | F.Balloux et al. — Nature (25.11.2020)

Pelko on tehokas suostuttelija: koronavirus-uutisointiohjeistus käyttäytymistieteilijöiltä (AM 30.7.2020)

Marinin hallituksen mielikuvaohjaillut koronatoimet (AM 23.6.2021)

Eturistiriitakytkökset, faktat ja faktantarkistus = ”fakta” (AM 23.6.2021)

Sensuuri somessa globaali operaatio (AM 23.6.2021)

EU: Puolessa vuodessa ilmoitettu yli miljoona k-piikkihaittaa (AM 23.6.2021)

USA: Yli 10 000 täysin k-piikitettyä saanut koronatartunnan (23.6.2021)

Artikkelikuva UK Government Digital Service: Our strategy for 2021-2024

Kirjoitettu 31.5.2021, täydennetty 2.6.2020 ja 23.6.2021. Editoija Johanna Lehtonen on edelleen toipilaana, joten julkaisin itse. — RS

TÄSMENNYS 24.6.2021 klo 11:17 Lause ”[…] — ns. pandemian kestettyä liki pari vuotta — […] muutettu muotoon ”[…] — ns. pandemian kestettyä toista vuotta; Yle uutisoi 11.3.2020 WHO:n antaneen pandemiahälytyksen — […]”.

14 comments

 1. Sääliksi käy Suomen Kansaa joka kuuliaisena alistajiaan kohtaan, uskoen kaikkeen heihin kohdistettuun valheeseen perustuvaan uhkaan, kulkevat terveyttä tuhoavia ”kuonokoppia” kantaen jonottaen pääsyä kuolemaa ja vammauttamista tuottavien piikitysten kohteeksi.

  Suuri kysymys on, että onko kansamme luontaisesti näin tyhmä autoritarismi-uskovainen, vai ovatko globalismin aatteen kannattajat saaneet kouluissa niin suuren vallan jota voi verrata massa-aivopesuun.

  Jotain on tapahtunut, jollakin on onnistuttu ryhti ja oma-ajattelukyky lamaannuttamaan ja tilalle tuottamaan massapsykoosiin verrattava tila jossa jokainen kilvoittelee henkilökohtaisen luonnottomuuden esille tuomiseen apinoiden sitä, tullakseen hyväkysytyksi vaikka tatuoituna, epäsukupuolisena, silikonisoituna, ym. epänormaalina, mutta ennen kaikkena globalisaation mannekiinina ja orjana.
  Onhan tietenkin viellä meitä muita jotka leimataan jonkinlaisiksi änkyröiksi jotka hiertävät näiden kansanpettureitten kengissä ja koitetaan hiljentää kaikin mahdollisin keinoin, mutta uskokaa, että Totuus viellä Vallan saa.

  Surullista!

  Tykkää

  • Olemme pitkään eläneet kollektiivisen individualismin aikaa. Kollektiivisen individualismin psyko-sosiaalisiin ongelmiin kuuluu, että erottautuakseen massasta (kollektiivista) yksilönä, yksilö joutuu menemään äärimmäisyyksiin pyrkiessään osoittamaan yksilöyttään — mistä seuraa valtava massa toisiaan muistuttavia yksilöllisyyden tavoittelijoita.

   Tykkää

 2. DIGIDIKTATUURIIN siirrytään kun TERVEYSTIEDOT ja MAKSAMINEN yhdistetään. Kansalainen voidaan sen jälkeen siirtää napinpainalluksella yhteiskunnan ulkopuolelle. Maksaminen, yhteiskunnan palveluiden käyttäminen ja internetin käyttäminen ei enää sen jälkeen onnistu.

  Tykkää

 3. Tämä yhteiskunta on nyt lopullisesti jakautumassa 2 eri ryhmään…Pieneen valistuneeseen porukkaan…Sekä siihen suureen Valtamedian zombielammas katraaseen jota tullaan uhraamaan minä päivänä tahansa…
  En ole vieläkään törmännyt yhteen määkivään zombilampaaseen joka olisi edes kuullut tästä Michael Yeadonista…Mutta sen joka viikkoisen ”kohumissin” tuntee niistä jokaikinen…

  Tykkää

  • Muistelen, että tällä hetkellä Yhdysvalloissa (ja kaiketi muissakin länsimaissa) noin joka kolmas sairastuu jonkun sortin syöpään. Ihan täällä Heinävedellä voisi empiiristen havaintojen perusteella sanoa, että pitää paikkansa.

   Syöpää voisi hyvin kuvata maailmanlaajuiseksi kestopandemiaksi. En ole huomannut, että tämä esim. WHO:ta tai YK:ta sen suuremmin huolettaisi.

   Tykkää

   • Pääministeri Holkeri totesi muinoin turhaksi kokemalleen haastattelijalle: ”Minä juon nyt kahvia.” Itse aion vastata kohdalle osuvalle koronakyselijälle: ”Minä sairastan nyt syöpää.” Härski vastaus mutta koronan nostaminen kaiken muun sairastamisen yläpuolelle on vielä härskimpää.

    Tykkää

 4. 4700 uutta tartuntaa ”täysin suojattujen” (2 annosta k-piikkiä) rokotepassia vaatineilla festareilla

  Tykkää

 5. Ihmiset Britanniassa, Uudessa-Seelanissa ja Australiassa eivät pysty ainakaan tarttumaan digidiktatuuria vastaan aseisiin, jotka heiltä on ajoissa kerätty pois. Amerikkalaisilta sen sijaan aseita ei ole saatu kerättyä pois, vaikkka demokraatit ovat kovin sitä yrittäneet.

  Täällä AM: ssa näyttää olevan vallaĺla käsitys että globalistit vievät voiton.

  Afganistanin tapahtumia voisi myös lukea ” trumpilaisittain” niin että NATO on nyt ” finito” ja sen jälkeen taitaa olla myös EU.

  Globaali henkilötunnussuunnitelmahanke saattaa kaatua omaan mahdottomuuteensa.Meilläkin rokotettujen luvut
  näyttäisivät ennakoivan sitä. THL: n omien lukujenkin mukaan kolmas osa suomalaisista( päättäjät kuuluvat tähän kolmannekseen) ei ole rokotuttanut itseään. Jos sitten lasketaan vielä rokotetuissa piilevä pelkkien suolaliuoksen saaneiden määrä niin aidon geeni-injektion saaneiden määrä saattaa olla pienempi kuin annetaan ymmärtää.

  Tottakai piippuun pyritään lisäämään yhä kovemmat panokset, mutta hiljainen tieto siirtyy myöskin eteenpäin.

  .

  Tykkää

 6. AM:n kommentoijat edustavat itseään, mielipiteiden kirjoa.

  Itse en usko ennakolta globalistien voittoon.

  Suomessa on n. 1,6 miljoonaa (Kepu-Kurvisen mainitsema vähemmistö 😀 ) jotka eivät ole ottaneet piikkiä. Helsingin seudulla yli joka neljäs lapsi ja nuori kieltäytyi piikistä. (Ihanaa! Säilyvät terveinä.)

  Afganistanista:

  Ihmisten odotetaan uskovan, että about 40 vuotta Afganistanissa NL:n aikaista liittolaistaan talibania vastaan sotinut Yhdysvallat NATO-kumppaneineen ei ole tuossa ajassa saanut rakennettua sotilastukikohtiinsa reaaliaikaisena toimivaa yhteydenpitojärjestelmää eikä kattavaa tiedustelua, koska he ”yllättyivät” tapahtumista niin, että ”vahingossa” jättivät aseet, pelit ja vehkeet talibanille, jota nyt johtaa Harvardin käynyt professori (assosiaatio: CIA).

  Ihmisten odotetaan uskovan, ettei Yhdysvalloilla eikä ainoallakaan sen liittolaisella ole yhtään tiedustelupalvelua, ei kyber- eikä muunkaanlaista, joka olisi osannut ennakoida, analysoida ja varoittaa hallituksia ja NATOa.

  Ihmisten odotetaan uskovan, että sotilastukikohdissa ei ole koko aikana harjoiteltu evakuointia, niin että kun sotavoimat ”yllätettiin” he jäivät sinne ihmettelemään eivätkä evakuoineet, eivät paenneet lentokoneilla eivätkä helikoptereilla, jotka sitten ”vahingossa” päätyivät talibaneille.

  Ihmisten odotetaan edelleen uskovan, että lännen antama sotilaskoulutus (ja materiaalinen apu) turvaa miehitetyissä maissa demokratian, naiset ja lapset — vaikka se koulutettu ja aseistettu Afganistanin armeija pakenikin sharia-lain kannattajien alta.

  Ihmisten odotetaan samaan aikaan uskovan, että NATO suojaa länttä ja Yhdysvallat on sotilasmahti.

  Joo… minä en pysty.

  ———-
  EDIT: jenkit jätti ”vahingossa” talebaneille enemmän kalustoa kuin on koko Suomen armeijalla

  Tykkää

  • Kun vuosi sitten koronan sulkutilojen vastustus alkoi käymään kuumana ja etenkin Yhdysvalloissa oli jo isoja aseellisia mielenosoituksia, niin käynnistettiin BLM-mellakat maailmanlaajuisesti. Ja koronahan ei tarttunut BLM-tilaisuukssa, joten saivan Suomessakin sotkea paikkoja vapaasti. Poliisi kantoi jopa mielenosoittajien kylttejä – onneksi sai siitä myöhemmin moitteet.

   Temppu onnistui, koska kaikki sulkutilojen vastusajat voitiin nyt leimata BLM, antifa yms. porukoihin ja koronatoimien vastustus tukahtui.

   Nyt on monessa maassa jälleen käynnissä koronatoimien vastaiset mellakat ja etenkin koronapassin vastustus on kovaa. Afganistanissa järjestetty Taleban-teatteri pyrkii nyt jälleen varastamaan ja jakamaan huomion pois koronapassista. Suomessakin hallitus vetelee joka narusta. Eduskunnan hätäistunto, pv:n keihäänkärki lähetettiin omin päin ekan kerran toisen maailmansodan jälkeen hyökkäämään toiselle puolelle maapalloa, pakolaismäärää nostetaan 70 -> 170 -> 300. Uutisoidaan, että tarvitsevat oleskeluluvan ja vok-majoituksen, vaikka piti olla Suomen kansalaisia, uutisoitiin, että lentokenttää ei kerrota, koska uskovat että maahantuloa saatettaisiin häiritä jne. Kaikki viittaa maksimaalliseen yritykseen provosoida matu-vastaista liikehdintää.

   Ylellä on menossa joku koronauutisten informaatioähkykampanija. Nälkävuoden mittaisia artikkeleita toinen toisensa perään. Ja sinne artikkelien väleihin on kätketty toistona samaa vanhaa agendaa lasteen rokotuksista, long covid:sta, passista yms. paskaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s