CDC haastettu oikeuteen k-piikkien turvallisuustietojen salaamisesta

Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC on haastettu oikeuteen koronapiikkejä koskevan tiedon salaamisesta, uutisoi FoxNews artikkelissa ”CDC sued for vaccine safety app data after multiple refusals.

Informed Consent Action Network -ryhmää (ICAN) -ryhmää edustava asianajaja Aaron Siri on haastanut CDC:n oikeuteen turvallisuustietojen salaamisesta. ICAN pyysi CDC:lta tiedonsaantioikeus-lain (Freedom of Information Act, FOIA) nojalla virastolta V-safe -järjestelmän keräämiä rokoteturvallisuustietoja anonymisoituina. V-safe seuraa koronapiikin ottaneiden henkilöiden terveydentilaa koronapiikin ottamisen jälkeen.

CDC: V-safe active surveillance for COVID-19 vaccine safety, Version 3, May 20, 2021.

V-safe seuraa hätätilakäyttöluvan (EUA) myöntämisen jälkeen ilmeneviä koronarokotehaittoja, koska luvan myöntämistä edeltäneet kliiniset kokeet (jotka päättyvät vuonna 2023; Pfizer/BioNTech, Moderna) eivät ole riittävän laajoja, että harvinaisemmat haittavaikutukset nousisivat näkyviin.

”Joidenkin koronapiikkien kliinisten kokeiden kohdalla rokotusten jälkeistä turvallisuusseurantaa ei ehkä saada vietyä loppuun ennen EUA:n myöntämistä.” Lisäksi kliinisistä kokeista suljettiin ulos raskaana olevat naiset, kroonisesti sairaat ja monisairaat (kokeisiin osallistui vain terveitä).

CDC kieltäytyi luovuttamasta tiedonsaantioikeuden piiriin kuuluvia tietoja ICAN:ille, vaikka CDC on jo luovuttanut samat tiedot koronapassiksi nimitetyn seurantajärjestelmän eräälle kehittäjälle, Oraclelle.

Yhdysvaltain lääketurvallisuusvirasto FDA haluaa salata datan, jonka pohjalta koronapiikit hyväksyttiin, ja tartuntatautivirasto CDC haluaa salata koronapiikkien käyttöönoton jälkeisen turvallisuusdatan.

FoxNews kertoo, ettei Oracle ole vastannut kommenttipyyntöihin, CDC vastasi ettei kommentoi.

Kuvakaappaus Sirin tviitistä mainitsee myös Sirin ”Kansanterveyden ja lääketieteen ammattilaiset avoimuuden puolesta” -ryhmän (Public Health and Medical Professionals for Transparency, PHMPT) asianajajana jättämän, Yhdysvaltain lääketurvallisuusvirasto FDA:ta koskevan haasteen. FDA halusi salata Pfizer/BioNTechin koronapiikkejä koskevan turvallisuustiedon 55 vuodeksi. (Lue lisää: Lakimies: Pfizer tiesi k-piikin haittavaikutuksista)

Kommentti

Koronapiikkikokeet ovat edelleen meneillään, vuoden 2023 loppupuolelle. Minkään maan lääkevalvontaviranomaisten väitteet ”tutkitusta ja turvallisesta” eivät pidä paikkaansa.

Aaron Sirin oikeusteitse lääketurvallisuusvirasto FDA:lta puristamien asiakirjojen perusteella on selvää, että Pfizer ja vastuuviranomaiset tiesivät jo ennen hätätilakäyttöluvan myöntämistä, että koronapiikki aiheuttaa vakavia haittoja, sikiövaurioita, keskenmenoja ja kuolemaa.

THL:nkin pitäisi tietää — jos he seuraavat omia tilastojaan.

THL: Avohilmo: Perusterveydenhuollon avohoidon ICD-10 – käyntisyyt
THL: Avohilmo: Perusterveydenhuollon avohoidon ICD-10 – käyntisyyt

Tilastokeskuksen vuoden 2020 kuolinsyiden seurannassa nousua on sellaisissa kategorioissa, jotka ovat yhteneviä koronapiikeistä tehtyjen haittailmoitusten kanssa (Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca ja Janssen). Hyödyttömiltäkin epidemian ja vaikeiden tautimuotojen torjunnassa koronapiikit (ja passi) vaikuttavat.

 • Kesäkuu 2021: 8 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 4 kpl, rokotettu 4 kpl (Rokotettujen osuus 50%)
 • Heinäkuu 2021: 22 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 11 kpl, rokotettu 11 kpl (Rokotettujen osuus 50%)
 • Elokuu 2021: 53 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 27 kpl, rokotettu 26 kpl (Rokotettujen osuus 49%)
 • Syyskuu 2021: 62 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 23 kpl, rokotettu 39 kpl (Rokotettujen osuus 63%)
 • Lokakuu 2021: 125 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 43 kpl, rokotettu 82 kpl (Rokotettujen osuus 65,6%)
 • Marraskuu 2021: 173 kuolemaa. Ei rokotussuojaa 63 kpl, rokotettu 110 kpl (Rokotettujen osuus 63,5%)
Sampo THL

Norjan tilanne ei vaikuta poikkeavan Suomesta. Norjan Aftenposten raportoi ”80% tartunnan saaneista aikuisista on rokotettu kahdella tai kolmella annoksella. Rokotetut aikuiset ovat pääosin vastuussa tartunnan leviämisestä edelleen.”

FDA:n, CDC:n ja Euroopan EMAn toiminnan rahoitus tulee yli 70% valvottavilta lääkeyhtiöiltä. THL saa tutkimusrahoitusta rokotteisiin sijoittavilta tahoilta. Rokotetutkimuskeskus tekee kaupallista tutkimusta lääkeyhtiöille.

Aiheeseen liittyy:

MedRxiv: Risk of myocarditis following sequential COVID-19 vaccinations by age and sex

TrialSiteNews: 79,000+ Australians Filing Compensation Claims for COVID-19 Vaccine Injuries

MedRxiv: Effectiveness of COVID-19 vaccines against Omicron or Delta infection

The Lancet: Effectiveness of Covid-19 Vaccination Against Risk of Symptomatic Infection, Hospitalization, and Death Up to 9 Months: A Swedish Total-Population Cohort Study

Robert Koch Institut (RKI): Wöchentlicher Lagebericht des RKI
zur Coronavirus-Krankheit-2019 (COVID-19) 30.12.2021 – AKTUALISIERTER STAND FÜR DEUTSCHLAND, VERKÜRZTER BERICHT

Office of National Statistics (ONS): Coronavirus (COVID-19) Infection Survey, UK: Characteristics related to having an Omicron compatible result in those who test positive for COVID-19

Artikkelikuva via Twitter.

5 comments

 1. Hyvä, että haastetaan oikeuteen. Näin kehottaa tekemään italialainen meppi Francesca Donato Italian kansalaisiakin osoittaen kenen juristien puoleen kääntyä kun haastaa viranomaisen oikeuteen pakkorokottautumisesta. Kehotus on aiheellinen, koska Italiassa uusi laki vaatii kaikilta yli 50-vuotiaita työntekijöiltä super green passin 1500 euron sakon uhalla. Donato julkaisi twitterissään mm. videon, jossa Italian puolustusvoimien sotilas kertoo menevänsä rokottautumaan pakon edessä vastoin omaa tahtoa, koska muuten menettää työnsä. Videon tarkoituksena hän kertoo sen, että kaikki tietäisivät että hänet pakotetaan rokottautumaan.
  Mitä tehdään jos ja kun Suomessa laajennetaan pakkorokotukset kaikille? Kuinka moni voi saada oikeusteitse oikeutta? Raahataanko kieltäytyjät poliisin voimalla piikille? Sakotetaanko niin, että romahtaa oma talous? Tämä voi olla todellisuutta pian myös Suomessa.

  Tykkää

 2. Hyvä, että haastetaan oikeuteen. Näin kehottaa tekemään italialainen meppi Francesca Donato Italian kansalaisiakin osoittaen kenen juristien puoleen kääntyä kun haastaa viranomaisen oikeuteen pakkorokottautumisesta. Kehotus on aiheellinen, koska Italiassa uusi laki vaatii kaikilta yli 50-vuotiaita työntekijöiltä super green passin 1500 euron sakon uhalla. Donato julkaisi twitterissään mm. videon, jossa Italian puolustusvoimien sotilas kertoo menevänsä rokottautumaan pakon edessä vastoin omaa tahtoa, koska muuten menettää työnsä. Videon tarkoituksena hän kertoo sen, että kaikki tietäisivät että hänet pakotetaan rokottautumaan.
  Mitä tehdään jos ja kun Suomessa laajennetaan pakkorokotukset kaikille? Kuinka moni voi saada oikeusteitse oikeutta? Raahataanko kieltäytyjät poliisin voimalla piikille? Sakotetaanko niin, että romahtaa oma talous? Tämä voi olla todellisuutta pian myös Suomessa.

  Tykkää

 3. Höpöhöpö. Nainen oli ostamassa taloa. Hän avasi tiskipöydän alakaapin ja katsoi vesilukon. Se oli tärkeää kun siitä muka näki onko kallis putkiremontti tulossa.

  Teidän lääketieteelliset tutkimukset ovat samaa tasoa.

  Tykkää

 4. Erittäin hyvä että tulee nämä pikkuhiljaa julkisiksi, mutta sinänsä nämä tiedot eivät ole yllättäviä, sokeankin olisi pitänyt ymmärtää mistä on kyse!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s