K-piikkien ainesosat ALC-0159 ja ALC-0315: ei ihmiskäyttöön

#Nonyymi

Kaksi norjalaista lääkäriä, tri Christian Coucheron ja tri Heiko Santelmann vaativat kaikkien koronainjektioiden välitöntä lopettamista, sillä niiden kerrotaan sisältävän myrkyllisiä nanoaineita, joita ei saa käyttää ihmisiin – vain tutkimustarkoituksiin ja laboratoriokokeisiin. 


Näin kertoo saksalainen yritys Biomol, joka markkinoi Cayman Chemicalsin valmistamia aineita. Molemmat lääkärit ovat ilmoittaneet tästä myös Oslon käräjäoikeuteen, jotta käyttö lopetetaan välittömästi. Ainakin siihen asti, kunnes on tarkistettu, pitävätkö lääkäreiden havainnot paikkansa tai eivät.

Sallikaa minun todeta, että olen tänään jättänyt Oslon käräjäoikeudelle välitoimihakemuksen koronarokotteiden käytön lopettamiseksi välittömästi, kunnes on tutkittu, ovatko havaintoni rokotteen myrkyllisistä aineista oikeita vai ei. 


Kun FHI ja SLV Madsenin kanssa ovat hyväksyneet Pfizerin Corminaty-rokotteen myös 5-12-vuotiaille lapsille, ja ainesosat on julkaistu yhteisluettelossa, olemme tutkineet, mitä nämä kaksi nanohiukkasta, ALC-0159 ja ALC-0315 ovat. Oli järkytys löytää valmistajan verkkosivuilta, että näitä aineita EI saa antaa ihmisille myrkyllisyyden vuoksi.

Heiko Santelmann

 
Lääkärit päättelevät, että kyseessä on vakava lääkelain rikkomus, ja että siihen osallistuneita uhkaa jopa kymmenen vuoden vankeustuomio. 


”Tämä on massiivinen lääkelain rikkomus – kaikkia näihin rokotuksiin osallistuvia henkilöitä uhkaa jopa 10 vuoden vankeustuomio.” 


Biomolilla on seuraava varoitus jokaisen näiden aineiden alla: ”Huomio! Vain tutkimus- ja laboratoriotarkoituksiin: Ei eläin- tai ihmiskäyttöön! 

PÄIVITYS 9.1.2022 klo 08:45

Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) mep Guido Reil on jättänyt 22. joulukuuta 2021 Euroopan unionin komissiolle kirjallisen kysymyksen Pfizer/BioNTechin koronapiikin sisältämistä, ei ihmis- eikä eläinkäyttöön tarkoitetuista raaka-aineista ALC-0315 ja ALC-0159.

Lue tarkemmin: ”Komissiolta odotetaan vastausta k-piikin sisältämiin ihmiselle vaarallisiin ainesosiin


Lähteet: 


DocHeiko.eu: Til den norske pressen (27.12.2021) https://docheiko.eu/?p=24721&fbclid=IwAR1OmdZReujm3_oPpxRFkm-MAfQ1uKtubKHMFXeP9KOI_Bop8Qc_pKOONGU (englanniksi)


Biomol: ALC-0315 https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0315-cay34337-25?fbclid=IwAR29g3l5mrnlFDnRU87iGKGmShniFVSaABsnviftQLgw8pS_2JGAK49xt

Biomol: ALC-0159 https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0159-cay34336-25?fbclid=IwAR3wyRzhleUUORO9sYGABXYx3_PBqJwS3aepKPq-gRwQEUctTFBv78m8GC

Aiheeseen liittyy:

Heike Santelmannin haastattelu: Circus Corona Video Presentation 03.01.2022

CDC haastettu oikeuteen k-piikkien turvallisuustietojen salaamisesta

FDA haastettu Pfizerin mRNA-piikin tietojen pimittämisestä

Lakimies: Pfizer tiesi k-piikin haittavaikutuksista

Lakitoimisto jättänyt tutkintapyynnön Kv. rikostuomioistuimelle k-toimista

Artikkelikuva via Biomol.

OIKAISTU 9.1.2022 klo 09:32 ”Ei ihmisten tai ihmisten käyttöön” > ”Ei eläin- tai ihmiskäyttöön!

DocHeiko.eu: To the Norwegian press

16 comments

 1. Tuskimpa tämäkään tieto saa juuri mitään vastakaikua visiirien ja naamavaippojen takana. Korkeintaan olankohautuksia ja väkinäisen hymyn. Ja mikäli suuri ihme tapahtuisi ja piikitykset keskeytettäisiin nyt, niin tuo joka suunnasta hyökivä pahuus tulee taas jossain muodossa hetken päästä kimppuumme. No ei muuta kun hymy naamalle ja tulta päin!

  Tykkää

 2. Tässä vallitsevassa pimeyden ajassa on vain yksi hyvä puoli: IHMISET ON HERÄÄMÄSSÄ. Jopa yksi mun siskoista – sairaanhoitaja ja harras uskovainen – on kieltäytynyt covid rokotuksista. Sen lisäksi hänen epäilykset oman seurakuntansa pappeja kohti on kasvamassa, joten ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin!

  Tykkää

 3. Koko maailmahan on täysin laittomassa tilassa tällä hetkellä.
  Aivan väkisin ihmisiin pusketaan ”rokotteita” joista kukaan ei tiedä mitään, paitsi sen ettei ne mitenkään estä taudin leviämistä.

  Tykkää

  • Mites … todistaako tuo varmuudeksi käytetty muotoilu ”ei-ihmiskäyttöön” sen, että mainitut aineet _on turvallisia ihmiskäyttöön?

   ”When sold as laboratory products, the manufacturing and testing processes do not need to be as strict as they do when the same product is being administered to people. That is the reason why we state on our website that the material we make is for research use only and not for human use. It is not a statement that ALC-0315 and ALC-0159 are unsafe.”

   Epäilemättä kyse on myös siitä, että Echelon Inc ei ole tutkinut asiaa. No, jonkun kai olisi pitänyt tutkia asia, jotta niitä voitaisiin käyttää ihmisille?

   Jos ei ole erikseen tutkittu onko aineet turvallisia ihmisillä, oletettavasti rikotaan kemikaalien käyttöön liittyviä lakeja, vai?

   Eli ilmoitus huuhaasta on ennenaikaisen innokasta huuhaata … vai?

   Tykkää

 4. Mikäli olen ymmärtänyt oikein, niin rokote voi antaa kapea-alaisen, lyhytkestoisen suojan, mutta entä se muu, suojattomiksi jäävä osa? Sehän voi pahimmillaan tarkoittaa AIDS efektiä, eli mikä tahansa pöpö, voi tuhota sinut puutteellisen immuniteetin vuoksi???

  Tykkää

 5. Euroopan lääkeviraston, EMA:n toimittamien tuotetietojen mukaan kaksi Pfizerin Comirnaty-rokotteen pääkomponenttia ovat ALC-0315 ja ALC-0159. Näiden nanohiukkasten valmistaja Echelon täsmentää, että ne on tarkoitettu ”vain tutkimukseen eivätkä ihmiskäyttöön”. Luvattomia apuaineita sisältävän rokotteen antaminen – erityisesti lapsille – on laitonta, vaarallista ja epäeettistä.

  1. Miten komissio perustelee sellaisen tuotteen jakelun, joka on haitallinen kansanterveydelle ja sellaisenaan rikkoo Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 168 artiklan 1 kohtaa?

  2. Miten se voi selittää näin vakavan laiminlyönnin – varsinkin kun EU perusti Euroopan terveyshätävalmius- ja reagointiviranomaisen (HERA) syyskuussa 2021 – ja miten se aikoo välttää vastaavat tapahtumat tulevaisuudessa?

  3. Mitä se aikoo tehdä lopettaakseen jatkuvan uhan, jonka luvattomat rokotteen komponentit aiheuttavat ihmisille Euroopassa?

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-005690_EN.html

  Tykkää

 6. Pfizerin rokotteesta löydetty mikroteknologiaa – La Quinta Columna

  Espanjalaisen La Quinta Columna verkoston perustaja Ricardo Delgado Martín tuohtui aivan silmin nähden tällä videolla käsitellessään kuvia Pfizerin rokotteesta löytyneestä mikroteknologiasta keinotekoisine rakenteineen. Videolla nähdään useita kuvia neliön ja suorakaiteen muotoisista rakenteista, jotka näyttävät elektronisilta komponenteilta.

  “Perheenjäseniimme on laitettu tätä mikroteknologiaa. He ovat tulleet täysin petetyiksi. Ja tämänkö ei muka tulisi aiheuttaa myrskyä? Pyydän saman tien lääketieteellistä yhteisöä lopettamaan välittömästi tämän kansanmurhan. Emme voi antaa näille ihmisille enää sekuntiakaan aikaa rokottaa näillä injektioilla ja varsinkaan lapsiamme! Jakakaa tämä video kaikkialle. Jakakaa tätä videota sosiaalisessa mediassa. Menkää tekemään suoraan rikosilmoitus näiden kuvien kanssa.

  Tämä ei ole rikos. Tämä on kaikkein pahin mahdollinen nöyryytys ja mielettömyys, mikä on koskaan kohdannut ihmiskuntaa. Joko te otatte vastaan professori Campran raportin, joka on todistanut tästä kaikesta ja paljosta muustakin tai sitten meidän on ryhdyttävä toisenlaisiin toimenpiteisiin. Kutsukaa minut todistamaan. Tämä on todellinen kansanmurha. Rikos ihmiskuntaa vastaan, jossa käytetään hyväksi ihmisten tietämättömyyttä, lukutaidottomuutta ja ymmärtämättömyyttä. Poistakaa välittömästi virastaan tämä huijari, joka kutsuu itseään pääministeriksi. Mennään ja tuomitaan kaikki tämä kansanmurha.”

  https://rapsodia.fi/pfizerin-rokotteesta-loydetty-mikroteknologiaa-la-quinta-columna/

  Tykkää

 7. UK Medical Freedom Alliance (UKMFA) on kerännyt tietoja aiheesta ”cationic lipid ALC-0315”. ’Not On The Beeb’ -sivuston Mark Playne esittää:

  https://www.notonthebeeb.co.uk/post/dangers-of-cationic-lipid-alc-0315

  BioNTech ei ole aiemmin tehnyt rokotteita, Pfizerin kanssa yhteistyössä tehty piikkiaine on firman ensimmäinen vaksiini. BioNTechin erikoisalaa on ollut syöpälääkkeet.

  ·· ”This was indeed the field that BioNTech specialises in:
  ·· using lipid nanoparticles in cancer therapy. The company
  ·· had never produced a vaccine before this mRNA Covid-19 one
  ·· in association with Pfizer.”

  (Artikkeli täsmentää että ALC-0159 on polyetyleeniglykoli eli PEG, jolle arvioiden mukaan noin 70% ihmisistä on allergisia.)

  Myrkyllisyydestään johtuen ALC-0315 ei ole yleistynyt geeniteknologian sovelluksissa, vaikka kationisia lipidejä onkin tutkittu pitkään, kolmisenkymmentä vuotta.

  Vastaavia lipidejä käytetään kuljettimina viemään tehoaineita kasvaimien syöpäsoluihin, mutta myös pelkät lipidit voivat tuhota syöpäsoluja:

  ·· ”Nanoparticles containing cationic monovalent lipids ’are able to
  ·· induce cancer cell death through production of ROS in the absence
  ·· of any therapeutic cancer reagents’.”

  Tämä sitten herättääkin kysymyksiä. Kun kationinen lipidi mytätään syöpäsoluun niin tällöin apoptoosi (eli ’ohjelmoitu solukuolema’) on tavoiteltu lopputulos, mutta onko se hyväksyttävä oheisvaurio kun samaa teknologiaa käytetään rokotteessa?

  ·· ”Placing cationic lipids inside tumour cells to induce cell death
  ·· is one thing, as apoptosis is intended, but is this acceptable
  ·· collateral damage when the same technology is used in a vaccine?”

  Tykkää

  • Edellisen lisäksi luonteeltaan kationisten partikkeleiden on todettu keräytyvän elimistössä maksaan, keuhkoihin ja pernaan:

   ·· ”…particles of cationic nature are known to undergo accumulation
   ·· in the liver, lung, and spleen.”

   ·

   UK Medical Freedom Alliance (UKMFA) verkkosivuilta voi ladata pdf-tiedoston jossa tuota ALC-0315 aihetta selvitellään.

   https://www.ukmedfreedom.org/resources/covid-19-vaccine-info

   Artikkeli onkin julkaistu jo keväällä 2021. Listassa otsikolla:
   UKMFA Article ”What is the potential risk of the cationic lipid in the Pfizer/BioNTech vaccine?”

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s