VITT – k-rokotteista uusi autoimmuunitauti?

Adenovirusvektorirokotteiden, Johnson & Johnsonin valmistaman Janssen-koronapiikin sekä AstraZeneca/Oxfordin Vaxzevria-valmisteen epäillään synnyttäneen uuden autoimmuunisairauden, jossa rokotetun kehon immuunipuolustus alkaa hyökätä omia verihiutaleitaan vastaan.

Oireyhtymälle on annettu nimeksi rokotteen aiheuttama immuunitromboottinen trombosytopenia (Vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia, VITT). Trombosytopenia tarkoittaa verihiutaleniukkuutta eli trombosyyttien liian vähäistä määrää veressä. VITTiä ei pidä sekoittaa rokotuksen jälkeiseen trombosytopeniaan.

VITTistä ja sen diagnosoinnista tiedottaa sivuillaan veren sairauksiin erikoistuneen lääketieteen alan, hematologian, amerikkalainen lääkärijärjestö (American Society of Hematology).

VITT-diagnoosin tekemiseksi neljän kriteerin on täytyttävä:

 1. koronarokote (Janssen/Vaxzevria) 4–30 vuorokauden sisällä
 2. tromboosi (usein aivoissa tai vatsan alueella)
 3. trombosytopenia
 4. positiivinen PF4-ELISA (HIT-analyysi) -tulos (HIT = hepariinin aiheuttama trombosytopenia)

Välitöntä lääketieteellistä arviointia VITT-diagnoosin tekemiseksi suositellaan, jos 4–30 vuorokauden kuluessa koronapiikistä esiintyy rajua päänsärkyä, näköhäiriöitä, vatsakipuja, pahoinvointia ja oksentelua, selkäkipua, hengitysvaikeuksia (hengenahdistus, hengästyneisyys), jalkasärkyä tai -turvotusta, mustelmoitumista tai hiussuonipurkaumia/verenpurkaumia (petekia).

Jos VITT-epäily herää, on suoritettava välittömästi verenkuvatutkimus (complete blood count, CBC) sekä tromboosikuvannus. Verihyytymien hoitamiseen käytetyn hepariinin käyttöä on vältettävä, kunnes VITTin mahdollisuus on poissuljettu. Suonensisäinen immunoglobuliini ja nonhepariini-antikoagulantti kuten vakavan HIT:in hoidossa voidaan aloittaa ennen PF4-ELISA -tulosten saamista.

VITT ei ole nykyisen – koronapiikkejä on jaeltu alle puoli vuotta – tietämyksen valossa yleinen koronapiikkihaitta, eikä syy-seuraussuhdetta ole toistaiseksi pitävästi vahvistettu. Tapauksia on kuitenkin ollut niin monta, että asia vaatii tarkkaa seurantaa, kerrotaan American Society of Hematologyn sivuilla. Koska syndrooma on uusi, hoitotavat ovat vasta kehitteillä. Hematologiyhdistyksen mukaan asia on seurannassa, ja päivityksiä yhdistyksen sivuille tehdään sitä mukaa kun tietoa tulee lisää.

Euroopan lääkevalvontavirasto EMAn lääketurvallisuutta arvioiva komitea (Pharmacovigilance Risk Assessment Committee, PRAC) on päättänyt, että Johnson & Johnsonin Janssen-koronarokotteeseen on lisättävä varoitus havaitusta uudesta, harvinaisesta haittavaikutuksesta eli verihyytymien ja verihiutaleniukkuuden yhdistelmästä.

PRAC havainnoi läpikäymiensä haittavaikutusraporttien perusteella verihyytymien ilmenevän mitä epätavallisimmilla alueilla kuten aivoverisuonissa (cerebral venous sinus thrombosis, CVST), vatsan alueen suonissa (splanchnic vein thrombosis) ja valtimoissa (arteries) yhdistyneenä verihiutaleniukkuuteen ja toisinaan verenvuotoon.

Janssen-koronarokotteen aiheuttama oireyhtymä on hyvin samankaltainen kuin AstraZeneca/Oxfordin Vaxzevrian aiheuttama, EMAn sivuilla kerrotaan. AstraZeneca/Oxfordin geenimuunneltuja ainesosia (GMO) sisältävää koronarokotetta koskevassa, päivitetyssä selosteessa varoitus jo on.


Artikkeli on kirjoitettu 22.4.2021. 
Julkaisu venyi editoinnin puoliloman takia, Johanna pahoittelee.

Kommentti

Netissä leviää rokottamattomien henkilöiden kertomuksia oudoista oireista, joita he ovat saaneet oltuaan rokotettujen läheisyydessä. Oireina mainitaan kuukautiskierron sekoaminen, erittäin kivuliaat kuukautiset, kohdusta irtoavat palat ja verihyytymät, nenäverenvuodot, rankka päänsärky sekä ihon pistemäinen mustelmoituminen. Kokoelmassa on kertomus myös rokotetun kanssa yhdynnässä olleen rokottamattoman henkilön allergisesta reaktiosta rokotetun spermalle.

AvoinMedia raportoi joulukuussa 2020 mahdollisuudesta, että kokeelliset mRNA-geeniterapiapiikit voisivat vaikuttaa lisääntymiselimiin ja -kykyyn:

Rokotteiden odotetaan tuottavan vasta-aineita SARS-CoV-2-viruksen piikkiproteiinille. Piikkiproteiinit sisältävät kuitenkin synkytiinia (syncytin-homologous proteins), jotka ovat välttämättömiä istukan muodostumiselle nisäkkäissä – kuten ihmisissä.

Kirjelmässä alleviivataan tarvetta sulkea ehdottomasti ulos se mahdollisuus, että rokote laukaisisi vastareaktion synkytiini-1:tä (syncytin-1) vastaan, jolloin rokotetuista naisista saattaa tulla hedelmättömiä pysyvästi tai määrittelemättömäksi ajaksi.

Synkytiinia on spermassakin. Rokotereaktiona syntyneet vasta-aineet saattaisivat vaikuttaa lisääntymiskykyisten siittiöiden tuotantoon elimistön torjuessa niiden muodostumista. Mahdollista voisi olla myös, että rokotteen saanut nainen saisi allergisen reaktion spermasta.

Lisäksi tiedetään rokotettujen levittävän runsaammin viruksia kuin rokottamattomien.

Pallottelen maallikkona kysymyksiä. Voisiko olla mahdollista, että geenimuunneltuja ainesosia sisältävien koronapistosten ja/tai mRNA-geeniterapiapistosten sisältämä synteettinen viruksen piikkiproteiini muuntuu joidenkin ihmisten elimistössä uudentyyppiseksi yhdisteeksi/virukseksi, joka leviää aiheuttaen muille outoja oireita/rokotehaittavaikutuksia – sekä keskenmenoja ja hedelmättömyyttä?

KUVAKAAPPAUS Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health / Center for Health Securityn julkaisusta 9.10.2018
Technologies To Address – Global Catastrophic Biological Risks (s. 45): ”Itsestään leviävät rokotteet”

Eräänlainen rokoteperäinen ruton, aborttitehtaan ja tahdonvastaisen ehkäisyn yhdistelmä siis. Maailmalla leviävät tuhkarokko- ja poliokannat ovat enimmäkseen rokoteperäisiä, joten aivan mahdoton ei ajatus ole.

Pfizer/BioNtechin omassa, kliinisten tutkimusten selosteessa (s. 67-68) viitataan ”varistamisena” (shedding) tunnetun ilmiön mahdollisuuteen: rokotettu ”varisee” ympäristöönsä virusta. Tämä kiinnitti huomion, koska ”varistelu” liitetään elävää virusta sisältäviin rokotteisiin, jollainen synteettisesti valmistettua viruksen piikkiproteiinia sisältävä mRNA-geeniterapiapiikki ei ole.

KUVAKAAPPAUS CDCn sivulta (updated 4.3.2021)
Understanding mRNA COVID-19 Vaccines (teoria mRNA-rokotteiden toiminnasta)

Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC kertoo mRNA-geeniterapiapiikkien ”opettavan soluillemme, kuinka valmistaa [viruksen] proteiinia – tai edes [viruksen] proteiinin osaa – joka laukaisee immuunireaktion.”

Mutta… mRNA-geeniterapiapiikit ovat kokeellisia, ja niiden turvallisuustestaus on edelleen kesken, joten haitta- ja sivuvaikutusten koko kirjosta ei kenelläkään ole varmaa tietoa. Ympäristöön leviää arvelujen ohella ehkä jotain konkreettisempaakin.

RS

Aiheeseen liittyy

DK TV2 (14.4.2021): Vi har fået en ny, dødelig sygdom, og vaccinen er årsagen, siger professor

Pfizer | PF-07302048 (BNT162 RNA-Based COVID-19 Vaccines) Protocol C4591001: A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS

Näitä emme seuraa emmekä arvioi: Ei elimistön vaikutus lääkeaineisiin ja niiden imeytymiseen, lääkeaineiden vaikutus elimistöön, mRNAn vaikutukset perintötekijöiden rakenteeseen, toimintaan, muunteluun ja periytymiseen, biomarkkerit eivätkä terveystaloudelliset parametrit ole kiinnostuksen kohteena Pfizer/BioNTechin korona”rokote”tutkimuksessa (s. 72)

LISÄTTY 8.5.2021 aiheeseen liittyvänä:

Söyring, Riikka | AvoinMedia (7.5.2021): CTIAP: k-rokotteet tulisi vetää jakelusta

Söyring, Riikka | AvoinMedia (4.5.2021): EU-komissio ehdottaa rokoteturvallisuuden heikentämistä

”[…]Rokotteiden hyväksyntää nopeutetaan heikentämällä mahdollisuutta tehdä pitkäjaksoista turvallisuus- ja tehokkuusseurantaa.

Komissio ilmoittaa EU-lainsäädäntöä muutettavan siten, että varianttien torjuntaan ”mukautettujen rokotteiden” osalta ei tarvitse koota laajaa dataa Euroopan lääkevalvontaviraston (European Medicines Agency, EMA) arviointikäyttöön. […]”

Lähteet

American Society of Hematology (19.4.2021): Vaccine-induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia: Frequently Asked Questions

European Medicines Agency, EMA (20.4.2021): COVID-19 Vaccine Janssen: EMA finds possible link to very rare cases of unusual blood clots with low blood platelets

Kuva: 10918156, Gerd Altmann via Pixabay. Kuvanmuokkaus Johanna L

28 comments

 1. Yhdysvalloissa opiskelijoita on ryhdytty houkuttelemaan rokotuksiin tarjoamalla lahjuksia. Rahaa, ilmaisia aterioita ruokaloissa, t-paitoja ym. Hauskin oli 10000$ pääpalkintona(alennus lukukausimaksusta) oleva ”rokotus-arvonta”. Osallistumiseen riittää todistukset rokotuksista määräaikaan mennessä. Saattaa olla, että ”korona-lottoa’ jännitetään vielä vuosien päästäkin, koska kellään ei ole tietoa näiden rokotteiden pitkäaikaisvaikutuksista, lukuunottamatta koe-eläinten massamenehtymisiä mRNA rokoteteknologiaa tutkittaessa.

  Tykkää

  • Ja vakuutusyhtiöt eivät korvaa koronapiikeistä tulleita haittoja, koska koronapiikit ovat kokeellisia, niillä ei ole myyntilupaa.

   Mikä voisikaan mennä pieleen…

   Tykkää

   • ..onko kukaan muu kuin Niinistön Suoli niistä Kansakus…murhaajista ilmoittanut (väittänyt) ottaneensa sitä Myrkkypikkiä..

    Tykkää

  • Hallitus pääsee keräämään perintöverorahoja EU:n rokoteostoksiin ja ilmaston pelastamiseen tarvitsemia varoja varten 😉

   Tykkää

   • Kauankohan nämä rokotetut mahdollisesti levittävät sitä ”rokotettaan”?
    Kuinka pitkä karanteeni niille pitäisi asettaa?

    Tykkää

  • Nämä mRNA rokotteet eivät voi itsessään levittää virusta, koska eivät sisällä sitä. ”Shedding” on perinteisten heikennettyjen/tapettujen virusten teknologiaan pohjaavien ongelma. Nykyiset mRNA rokotteet heikentävät oireita, eivätkä tuota immuniteettia. Eli sairastut lievästi, menet töihin ja levität virusta… Mikäli kaikki onnistuu 100%:sesti.
   Eli, osa rokotetuista ja rokottamattomista ympärilläsi sairastuu, mutta sinua ei syytetä vaan uppiniskaista vähemmistöä. Ympäri maailmaa kiirivät tiedot tosin viittaavat, ettei 100%:sesti ole onnistuttu alun alkaenkaan. Osoita siis mieltä viranomaisten siunaamalla tavalla, tai ota turpaasi, demokraattisesti, vapaassa maassa.

   Tykkää

   • Kyllä.

    Artikkelista:

    ”Pfizer/BioNtechin omassa, kliinisten tutkimusten selosteessa (s. 67-68) viitataan ”varistamisena” (shedding) tunnetun ilmiön mahdollisuuteen: rokotettu ”varisee” ympäristöönsä virusta. Tämä kiinnitti huomion, koska ”varistelu” liitetään elävää virusta sisältäviin rokotteisiin, jollainen synteettisesti valmistettua viruksen piikkiproteiinia sisältävä mRNA-geeniterapiapiikki ei ole.”

    Tykkää

 2. Ihmiset on Suomessa AIVOPESTY vaikuttamalla pelolla suoraan heidän ALITAJUNTAANSA ohi järjen. Mikään tilastoihin etc. vetoava järkipuhe ei auta. Mitään pandemiaa ei kuitenkaan ole eikä ole ollutkaan. Hulluinta on että myös nuoret aiotaan rokottaa. Rokotusten tarkoitus onkin ROKOTEPASSI johon tullaan terveystietojen ohella yhdistämään DIGIRAHA. Näin transhumanistinen eliitti voi luoda ihmisestä koneen ja yhteiskunnasta DIGITAALISEN DIKTATUURIN. Kapitalismi resetoidaan ja tilalle tulee STAKEHOLDER-ajattelu eli käytännössä viherkommunismi.

  Tykkää

  • Näyttää siltä, että harkitun ammattimaisesti on tämä aivopesu suoritettu jolla enemmistö kansasta on ajettu psykoosiin ja josta johtuen totisimmat valtamedian ”uskovaiset” käyttäytymään hysteerisesti kohdatessaan naamioitumattoman normi kansalaisen.

   Mietityttää jo sellainen itsesuojelu, että jos tämä kansantuhooja kopla saa pakkorokotuslain voimaan, niin meidän rokotevastaisten olisi kirjauduttava yhteen ja yhdessä hakea turvapaikkaa julkisesti Venäjältä vedoten Ihmisoikeuksien ja maamme perustuslain rikkomisien tuottamaan elämisen uhkaan kotimaassamme.

   Tykkää

   • Se voisikin olla hyvä ajatus. Se turvapaikka Venäjältä. Siellä on kaikki niin paljon paremmin!

    Tykkää

  • Maija Männikkö, mistä moinen ajatus, että Venäjällä __kaikki__ on paljon paremmin? Ei kuulosta realistiselta.

   Todellisuus lienee, että jotkin asiat ovat paremmin, jotkin huonommin. Ihan niin kuin missä muussa maassa tahansa on laita.

   Tykkää

 3. America´s Frontine Doctors: IDENTIFYING POST-VACCINATION COMPLICATIONS & THEIR CAUSES: AN ANALYSIS OF COVID-19 PATIENT DATA https://www.americasfrontlinedoctors.org/action-alerts/identifying-post-vaccination-complications-their-causes-an-analysis-of-covid-19-patient-data

  […]3. Can the unvaccinated get sick from contact with the vaccinated?‍

  The vaccine produces many trillions of particles of spike proteins in the recipient. Patients who are vaccinated can shed some of these (spike protein) particles to close contacts. The particles have the ability to create inflammation and disease in these contacts. In other words, the spike proteins are pathogenic (“disease causing”) just like the full virus. What is most worrisome is that a person’s body is being suddenly flooded with 13 trillion of these particles and the spike proteins bind more tightly than the fully intact virus. Because of the biomimicry (similarity) on the spike, shedding appears to be causing wide variety of autoimmune disease (where the body attacks its own tissue) in some persons. Worldwide cases of pericarditis, shingles, pneumonia, blood clots in the extremities and brain, Bell’s Palsy, vaginal bleeding and miscarriages have been reported in persons who are near persons who have been vaccinated. In addition, we know the spike proteins can cross the blood brain barrier, unlike traditional vaccines. […]”

  eli rokotetut ovat vaaraksi rokottamatomille varistelun takia, myös näiden mRNA-piikkien kanssa.

  Kävin juuri läpi brittien MHRAn julkaisemaa haittavaikutusdataa ja sinnekin oli kirjattu haittana varistelu, tosin AstraZenecan kohdalle.

  Karmeaa luettavaa, outoakin ne MHRAn läpyskät. Joillain rokotetuilla on muuttunut silmien väri, toisilla hiusten. Verenmyrkytyksiä, aivokuumeita, hampaiden irtoamista, aivokuolemia…

  Tykkää

  • Eli rokotetut ”varisevat” ympärilleen haitallisia proteiini pätkiä. Mielenkiintoista. Tunnetuinhan tälläisistä ”haitallisista proteiinipätkistä” on ”Hullunlehmäntauti”. No, ei oppi ojaan kaada, vaikka tieto tuskaa lisäisikin.

   Tykkää

   • Kyllä, niin varisevat.

    Brittien MHRAn läpyskät tosiaan kertovat, että joillain rokotetuilla on muuttunut silmien väri, toisilla hiusten. Kuulostaa siten siltä, että koronapiikit sotkevat myös ottajansa geenejä, mahdollisesti myös genomien on/off -nappulaa.tai sen kautta. (MHRAn läpyskät löytyvät täältä lähdeviitteistä https://avoin.media/2021/05/09/k-piikkihaittoja-ilmoitettu-miljoonittain/ )

    Mietin, josko koronapiikitetyt ”varistelevat” ympäristöönsä geenimuuntavaa ainesta. Silloin he ovat biouhka rokottamattomille, hedelmällisessä iässä oleville ja lapsille. Käytännössä siis ihmiskunnan tuholaisia.

    Tykkää

   • Voivatko rokotetut olla keskenään kuin koronaa ei olisikaan? THL päättää pian mahdollisista erivapauksista https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/555f7757-4427-44b7-8ab0-dac4e2f88d7f

    ”[…] Voisivatko rokotetut saada erivapauksia ennen kuin laumasuoja koronaa vastaan on riittävä?

    Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) pohtii asiaa parhaillaan. THL antaa ensi viikolla uusia ohjeistuksia siitä, voivatko esimerkiksi kaksi rokotettua tavata toisiaan ilman maskeja. […]

    Todennäköisesti Suomessa erivapaus rajautuu julkisia tiloja yksityisempiin hetkiin. Asiaa pohditaan esimerkiksi silloin, voisiko eri talouksissa asuva viiden hengen rokotettu ystäväporukka nähdä toisiaan ilman maskia ja tarvittaisiinko silloin turvavälejä. […]

    – Kyllä meillä on biologiset syyt siihen, ettei kahden rokotetun tavatessa tarvita tällaisia samanlaisia varotoimia. Sitten, kun kahden rokoteannoksen saanut menee julkiseen liikennevälineeseen, on pidetty vielä kiinni siitä, että julkisissa tiloissa olisi oltava varotoimet edelleen. Meillä on kuitenkin sen verran paljon rokottamattomia väestössä, Nohynek sanoo. […]

    – Meille riski on ainakin sellainen viite, ettei sitä (Astra Zenecan rokotetta) mielellään nuorille ihmisille antaisi tällaisessa rauhallisessa epidemiatilanteessa, THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek sanoo.”

    Nohynek näyttää sanovan, että koska rokote ei suojaa, rajoituksia tarvitaan edelleen.

    ———-

    LISÄYS: Turkiseläimille tarkoitetun koronarokotteen testitulokset lupaavat hyvää – minkkejä ja supikoiria päästään rokottamaan ehkä jo kesällä https://yle.fi/uutiset/3-11912218

    ”[…] Tutkimusjohtaja Jussi Peuran mukaan tämä ei vielä riitä. Helsingissä turvalaboratoriossa ovat käynnissä testit, joilla halutaan selvittää voiko rokotettu, virukselle altistunut eläin levittää tautia vielä eteenpäin.

    Ihmisrokotteessa on keskitytty ihmisten suojaamiseen, mutta eläinrokotteessa se ei meille riitä. Meidän on kyettävä osoittamaan, että rokote myös estää viruksen leviämisen, Peura sanoo. […] ”

    Kuulostaa siltä, että ihmisrokotteessa ei tarvitse osoittaa tehoa.

    Tykkää

 4. Australian terveysministeriön alainen TGA 23.4:

  ”The Therapeutic Goods Administration (TGA) convened a Vaccine Safety Investigation Group (VSIG) meeting to review three newly reported cases of suspected thrombosis with thrombocytopenia syndrome (TTS) following vaccination with the AstraZeneca COVID-19 vaccine. The cases were in a 35 year old NSW woman, a 49 year old QLD man and an 80 year old Victorian man. Symptom onset ranged from 9 to 26 days after vaccination. TTS is a rare specific syndrome that occurs when a person has blood clots (thrombosis) as well as low blood platelet counts (thrombocytopenia). VSIG assessed the cases using an internationally accepted method(link is external) to rate the level of certainty of a link between the event and vaccine.

  The VSIG concluded that all three of the cases were likely linked to vaccination. All three patients are clinically stable, have responded well to treatment and are recovering. Whilst meeting the international and UK criteria, two of the three cases appear to be milder forms of the syndrome that were recognised very early by the treating health professionals and are responding well to treatment, and in one of the cases platelet counts were depressed to a limited extent and the patient developed symptoms unusually late (26 days after vaccination).

  These take the total Australian reports of TTS following the AstraZeneca COVID-19 vaccine to six. Five cases are in people aged less than 50 years, who were vaccinated prior to the decision by the Australian Technical Advisory Group on Immunisation (ATAGI) and the announcement by Government on 8 April 2021 that the Pfizer vaccine was preferred for patients under 50 years old. To 22 April there have been about 1.1 million doses of AstraZeneca COVID-19 vaccine administered in Australia.”

  https://www.tga.gov.au/alert/astrazeneca-chadox1-s-covid-19-vaccine-3

  Tykkää

 5. No johan on uutinen? Ja vielä Ylen sivuilla? Näin:

  ”15 ihmistä on saanut Suomessa korvauksia koronarokotteen aiheuttamista haitoista – terveydenhuollossa työskentelevä Minna on yksi heistä. Rokotteesta harvinainen tärinä
  Yksi korvauksia saaneista on terveydenhuollossa työskentelevä kolmekymppinen Minna. Hän ei esiinny jutussa omalla nimellään aiheen arkaluonteisuuden vuoksi, mutta hänen henkilöllisyytensä on Ylen tiedossa. https://yle.fi/uutiset/tuoreimmat

  Kommenttia uutisesta:
  Oli puistattavaa lukea em:n Minnan ”tärinätaudista”. Katsokaa!
  Mitähän KAIKKEA saadaan lukea ja todeta viiveellä? Näistä piikeistä, niiden pitkän matkan haitoista.

  Tykkää

  • Asian ”arkaluonteisuus” on jo sellaisenaan pienessä uutisessa valtava asia. Toista vuotta on esitelty koronasta kärsineitä niin että arkaluonteisia pelottaa. Pelkäsikö Ylen toimittajakin että ”Minna” voi saada välittömästi kenkää jos paljastuu lähteeksi? Toivottavasti näkyy Ylen tulevassa uutisoinnissa. – – – Kuinka paljon meillä onkaan yhden hengen talouksia. Ja jos haittavaikutukset ilmenevät monen viikon viiveellä? Ainakin arkaluenteisia kauhuskenaarioita on enemmän kuin yksi.

   Tykkää

 6. Ylen artikkelin otsikko: 15 ihmistä on saanut Suomessa korvauksia koronarokotteen aiheuttamista haitoista – terveydenhuollossa työskentelevä Minna on yksi heistä

  Suora linkki https://yle.fi/uutiset/3-11924153

  Artikkelista: ”[…] Minnan mielestä rokotevastaiset eivät ota huomioon niitä, jotka eivät pysty ottamaan rokotetta.

  – En haluaisi kantaa vastuuta, että toimisin oireettomana kantajana ja tartuttaisin taudin eteenpäin sellaiselle henkilölle, joka ei voi rokotetta ottaa.[…]”

  Toimittajan vai Minnan ajattelun moka? ”Rokotevastainen” saattaa olla itse niitä, jotka eivät voi rokotetta ottaa.

  Tykkää

 7. ”Näinä suurina Koronaskandaalin aikoina”.

  https://dailyexpose.co.uk/

  Mikä tai kenen omistama lehti oikein mahtaa olla kysymyksessä, joka kirjoittaa Fuellmichin johtamasta oikeustaisteluun ryhtymisestä maailman johtajia ( WHO, Davosryhmä) vastaan.

  Kerran vielä muistinvirkistykseksi KORONASKANDAALI,jossa mediat ovat mukana!. Lienee tärkeää pitää aktiivisessa muistissa koronaskandaalia, koska sitä ollaan meilläkin kuntavaalipropagandan myötä vaihtamassa kiireen vilkkaa takaisin ilmastonmuutoshömpötykseksi. Oikeastaan kyse on myöskin ihan oikeasta skandaalista ”maksettujen ”faktojen tarkastajien faktoista, jotka ovat oletettavasti perusteina vatikaani- tai eu-veroille

  Suomen kuntavaalit on järjestetty kesäkuuksi juuri ennen Davosryhmän huippukokousta heinäkuussa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s