Onko ModeRNAn k-piikissä myrkkyä?

Connecticutin osavaltio on julkaissut Pfizer/BioNTechin ja Modernan koronapiikkien ainesosaluettelot, kertoo indie-radio Hal Turner Radioshow sivuillaan. Ainesosaluettelo listaa Modernan piikin yhdeksi ainesosaksi SM 102:n, joka toimii geeniterapiapiikissä nanolipidikomponenttina auttaen viemään lähetti-RNAn (messenger-RNA, mRNA) soluihin.

Connecticut Department of Public Health: What Ingredients are in the COVID-19 Vaccine?

SM 102:ta valmistaa Cayman Chemical Company, joka kuvaa ammatillisen turvallisuuden ja terveyden virastolle (työsuojeluvirasto Occupational Safety and Health Administration, OSHA) jättämässään SM 102:n turvallisuuselonteossa ainetta vaaralliseksi keskushermostolle, munuaisille, maksalle ja hengitystie-elimille pitkäkestoisessa tai toistuvassa altistuksessa. SM 102:n epäillään aiheuttavan syöpää, vahingoittavan hedelmällisyyttä tai syntymätöntä lasta. Aine on vaarallista ihokontaktissa sekä myrkyllistä vesieliöstölle.

Cayman Chemical Safety Data Sheet acc. to OSHA HCS, Printing date 04/11/2021Revision date 04/11/2021

Poliitikot ja julkkikset ovat kuukausitolkulla jankuttaneet rokotteiden olevan turvallisia, ja että koronapiikki pitäisi ottaa! Tällaista myrkkyäkö tosiaan on Modernan geeniterapiapiikissä? kauhistelee Hal Turner Radioshow: ”Ei ihmis- eikä eläinlääkinnälliseen käyttöön.”

SM 102:ta on geeniterapiapiikissä nanolipidikomponenttina, joka vie lähetti-RNAn soluihin — sehän on solujen jatkuvaa altistumista SM 102:lle, sivusto huomauttaa pohtien tästäkö johtuvat koronapiikkien aiheuttamat haittavaikutukset.

OSHA on tehnyt selväksi, että jos [amerikkalainen] työnantaja vaatii työntekijää ottamaan kokeellisen, edelleen testivaiheessa olevan koronapiikin, työnantaja on vastuussa mahdollisista haittavaikutuksista, vammoista ja kuolemista Worker´s Compensation -lakien perusteella, Hal Turner Radioshow kertoo, ja muistuttaa samalla rokotevalmistajien saaneen jo ennakkoon vastuuvapauden tuotteidensa aiheuttamista terveydellisistä haitoista.

Radioshown sivuilla on myös kuvia Modernan koronapiikkiampullipakkauksen mukana tulevasta tuotelosteesta. Siinä, missä pitäisi olla selostus koronapiikin ainesosista, on teksti ”Jätetty tarkoituksella tyhjäksi” ja muutoin pelkkää painamatonta paperia.

Johnsson & Johnssonin Janssen-koronapiikin pakkausselosteen kanssa on sama tietojen puute ja tyhjyys.

Apteekkari esittelee Janssen-piikin pakkauselostetta: ”En ole koskaan ennen nähnyt mitään vastaavaa!”Koronapiikin ottajan allekorjoitettavaksi tarkoitettu asiakirja, jolla piikin ottaja vapauttaa piikin ottamisesta seuranneen haitan, sairauden tai kuoleman osalta koronapiikin valmistajan, piikittäjän ja piikin suosittelemisesta ja jakelemisesta vastuussa olevat viranomaiset sekä muut vastuulliset tahot.

Kommentti:

Koronapiikkien turvallisuutta ja tehokkuutta koskevat kliiniset kokeet ovat yhä kesken. Osa myyntilupaan vaadittavista kokeista päättyy vasta vuonna 2025. Kaikki Euroopassa käytössä olevat koronapiikit ovat saaneet ehdollisen myyntiluvan, joka on väliaikainen. Eräkohtaiset luvat ovat voimassa vain vuoden kerrallaan, koska luvat myönnettiin vajavaiseen dataan perustuen ja hätätilalla perustellen.

Tehokkuudesta tiedetään jotain. Inform Scotland -sivusto on julkaissut 6. huhtikuuta 2021 artikkelin Covid rates post-vaccination around the world, jossa vertaillaan uusien Covid19-tapausten ja jaettujen koronapiikkien määriä. Käyrät ovat jokseenkin yhteneviä. Korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta, sivusto muistuttaa, mutta mainitsee olleensa kykenemätön löytämään maata, jossa uusien tapausten määrä olisi laskenut rokotusten alettua.

Suomessa on annettu joillekin henkilöille kahden eri valmistajan rokotetta; Connecticutin osavaltion terveydenhuoltoviranomaisille tarkoitetuissa ohjeissa korostetaan, että niin EI PIDÄ missään tapauksessa tehdä (”… COVID-19 vaccines are NOT interchangeable. Currently authorized COVID-19 vaccines require two doses.Both doses of the series should be completed with the same product…”)

Lähteitä:

Connecticut Health Department: What Ingredients are in the COVID-19 Vaccine?

Connecticut Health Department: Pre-vaccination Checklist for COVID-19 Vaccines

Aiheeseen liittyy

The Israeli People`s Committee Report of Adverse Events Related to the Corona Vaccine, April 2021: Never has a vaccine injured so many

— Israelin ihmisten komitean raportti koronapiikki-haittavaikutuksista: ”Koskaan ei rokote ole vahingoittanut niin monia”, jossa käydään läpi komitean löydöksiä verraten niitä väestön Pfizerin rokotekokeisiin myyneen Israelin hallituksen antamiin lukemiin

sekä

International Journal of Vaccine Theory, Practise and Research: Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19 (10. toukokuuta 2021)

— Kansainvälinen rokoteteorian, rokottamisen ja tutkimuksen lehti: ”Onko hoito tautia pahempi? Katsaus joihinkin mahdollisiin Covid19:sta torjumiseen tarkoitettujen mRNA-geeniterapiapiikkien odottamattomiin seurauksiin”, jossa käydään läpi mm. erilaisia lyhyellä ja pitkällä aikavälillä ilmeneviä patologioita (sairaustiloja), joita pikavauhtia käyttöönotetut koronapiikit saattavat aiheuttaa samoin kuin varistelu-ilmiötä (shedding), jossa rokotettu siirtää rokottamattomiin [koronapiikin sisältämää synteettistä] piikkiproteiinia aiheuttaen näille haittavaikutuksia.

Myös AvoinMedian artikkelin VITT – k-rokotteista uusi autoimmuunitauti? kommentissa pohditaan varistelu-ilmiötä.

Kirjoitettu 18.5.2021. Editoija Johanna Lehtonen on edelleen toipilaana, joten julkaisin itse, viiveellä. — RS

2 comments

  1. Tervehtymistä Johannalle. Johannan kirjoituksia on ollut ilo lukea. Fiksu nuori nainen . Kiitokset myös sinulle Riikka . Samaa vuosikertaa olemme ja kokemusta on kertynyt. Sinä osaat ja uskallat sen paremmin julkituoda . Voimia😊

    Tykkää

  2. Kiitos kiitoksista.

    Kahden henkilön mikrotoimtuksissa ollaan pulassa, kun toinen — saati molemmat — joutuu olemaan pois sorvin äärestä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s