Kun kauppa ei käy, k-piikittäjät turvautuvat lahjontaan

[…] Etkö nähnyt siitä juttuja uutisissa? — En. — Et nähnyt, koska siitä ei puhuttu niissä. Valvottu demokratia on hieno juttu, Manuel, hieno valvojille… ja sen vahvin ase on ”vapaa lehdistö”, kun ”vapaa” on yhtä kuin ”vastuullinen” ja valvojat säätävät mikä on ”vastuutonta”. Tiedätkö mitä Kuu kipeimmin tarvitsee? — Lisää jäätä. — Ei vaan tiedotusjärjestelmän jossa kaikki uutiset eivät kulje yhden ja saman pullonkaulan läpi. […] Me emme ole vielä vapaita eikä meistä tulekaan niin kauan kuin joku […] saa määrätä mitä meille kerrotaan uutisissa.[…]

Robert A. Heinlein, Kuu on julma (1966)

Yhdysvaltain hallitus on tukenut rokotetutkimusta 9 miljardilla dollarilla, käyttänyt 22 miljardia rokotejakelun tukemiseen ja 10 miljardia ”laajentaakseen saatavuutta”. Viimeksi ilmoitettiin 3 miljardin tuesta rokote-epäröintiä (Vaccine Hesitancy) torjuvalle mainoskampanjalle, laskee tri Joseph Mercola lähdeviitatussa artikkelissaan ”$3 Billion of Tax Money To Be Used to Quash Vaccine Hesitancy”.

Suomen tapaan Yhdysvaltain terveysministeriö (Health & Human Services, HHS) on vallanmedian ja yhteisöjen ohella värvännyt nuoria yhteisöjohtajia, jotka ”tunnetaan ja joihin luotetaan” kehottelemaan ihmisiä rokotuttamaan itsensä testaamattomilla, koevaiheessa olevilla koronapiikeillä. 275 yritystä ja yhteisöä on ilmoittanut halukkuutensa vastaanottaa taloudellista tukea, mukaan lukien katolisten terveysyhdistys Catholic Health Association, Pohjois-Amerikan Liha -instituutti North American Meat Institute ja NASCAR.

Hallitus on maksanut [veronmaksajien rahoilla] rokotteiden kehittelystä, rokottamisesta ja rokotteiden mainostamisesta tukeakseen voittoa tavoittelevaa teollisuutta, jonka voitot Covid-19 -rokoteohjelmista jatkavat kasvuaan, Mercola summaa jatkaen Valkoisen talon kaatavan nyt lisää veronmaksajien rahaa tuotteensa haittavaikutuksista vastuuvapauden (ns. PREP Act) saaneelle rokoteteollisuudelle mainostaakseen näiden tuotteita — vaikka verotulot ovat koronatoimien takia pienentyneet.

Rokote-epäröintiä — joka ei näytä vähentymisen merkkejä — torjuvat, huhtikuussa 2021 alkaneet, veronmaksajien lääkeyhtiöille kustantamat, veronmaksajille suunnatut espanjan ja englanninkieliset Ota rokote! -kampanjamainokset pyörivät kaikilla suurilla uutiskanavilla.

Rokotevalmistajat ovat saaneet rahaa rokotteen kehittelyyn ja mainostamiseen sekä vastuuvapauden siltä varalta, että tuote ei toimi, lisäksi valtio maksaa rokotteesta valmistajille; koronarokotteet ovat rokoteteollisuudelle paras bisnes ikinä.

– Joseph Mercola

Keinotekoinen poliittinen jaottelu

Toukokuun 2021 alussa, Mercola kirjoittaa, Valkoinen talo ilmoitti noin 100 miljoonan amerikkalaisen (Yhdysvaltain väkiluku oli 328,2 miljoonaa vuonna 2019) olevan täysin rokotettuja. The Hill kirjoitti ”auktoriteettien täytyvän haihduttaa legitiimit huolet, jotka saavat ihmiset epäröimään rokotteen ottamista, samalla pysäyttäen misinformaation aallot.” Kuinka aiheelliset huolet haihdutetaan tarjoamalla tilalle omaa misinformaatiota, Mercola kysyy?

Mercolan mukaan vallanmedia vaikuttaa pyrkivän luokittelemaan rokotteista kieltäytyvät poliittisesti; rokotteista kieltäytyvät ovat narratiivissa Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trumpin (rep) kannattajia (Toim.huom. ja Suomessa Venäjän ohjailemia harhautuneita, änkyröitä ja persuja) — vaikka taannoisen mielipidekyselyn perusteella vain 30% republikaaneista ilmoitti kieltäytyvänsä, ja vaikka vain 35% amerikkalaisia on täysin rokotettu.

Kun niiden lukumäärä, jotka ovat halukkaita osallistumaan mRNA-geeniterapiapiikki-ihmiskokeeseen hupenee koko ajan, rokotekriittisyyden keinotekoista poliittista jakoa on vaikea oikeuttaa. Toisella tapaa ilmaistuna: vain 40% amerikkalaisista identifioituu republikaaneihin; jos poliittinen identiteetti olisi syy rokote-epäröintiin, kieltäytyjiä olisi vain 12% väestöstä, kirjoittaa Mercola.

Misinformaation kitkemisellä tarkoitetaan, että rokotteisiin kriittisesti suhtautuvat eivät saa käyttää Perustuslain 1. lisäyksen takaamaa oikeuttaan sananvapauteen.

Palkkio tottelevaisuudesta vai lahjus?

Koronapiikit eivät oikein ole käyneet kaupaksi, eivät, vaikka WHO:n kanssa kimppaantunut BigTech käy laajamittaista torjuntataistelua misinformaatiota vastaan ”faktantarkistaen”, bännäten ja poistaen, ”hakutuloksia optimoiden”.

Joten on turvauduttu ”tukeen” rokotteen ottajille sekä rokotteen ottaneiden ”palkitsemiseen”. Jaossa on ”ilmaisia” kahvia, kakkuja, donitseja, ranskalaisia perunoita, hot dogeja, pitsaa, marijuanaa ja olutta 10 sentin hintaan. On ilmaisia kyytejä rokotuspisteisiin, lapsenvahteja rokotustoimenpiteen ja rokotuksesta toipumisen ajaksi. Rokotteen ottava saa lippuja pesäpallo-otteluihin, NASCARin Daytona Beachilla ajettaviin rallikisoihin, stipendejä kouluihin, alennuksia ostoksista ja rahaa.

Rokotteen ottava voi osallistua rokotelottoon ja voittaa rahaa. Minkä arvoiseksi rokotelottoon osallistuva arvioi oman terveytensä ja henkensä? 1-5 miljoonan dollarin päävoiton arvoiseksi vai ei minkään arvoiseksi, saattaahan rokotteen ottava myös kuolla rokotteen aiheuttamiin haittavaikutuksiin?

KUVAKAAPPAUS 18.6.2021 liittovaltion COVID-19 Vaccine Incentives -sivun yläosasta

Newsweek uutisoi Georgian osavaltion Hall- ja Dawson -piirikuntien pyrkivän nostamaan rokotettujen määrää tarjoamalla oikeuslaitoksen kautta alennuksia rikostuomioihin. Yhteiskuntapalveluna rikostuomiotaan suorittavien tuomioaika puolitetaan, kun tuomittu ottaa koronapiikin. Myös Ohion osavaltion Cuyahogan piirikunnassa ja Massachusettsin osavaltiossa on mahdollista saada alennusta rikostuomioon ottamalla koronapiikki.

** PÄIVITYS 1.7.2021 klo 17:36 Lahjonnan ohella myös kiristys on käytössä. Ohiolaisen Franklinin piirikunnan tuomari Richard Frye on määrännyt joillekin tuomittavakseen tulleille koronapiikin ottamisen ehdonalaisen tuomion saamisen ehtona, kertoo The Columbus Dispatch **

Oikeuslaitoksen kumppanoituminen rikoksenuusija-lääketehtaiden tuotteiden markkinoimiseksi tuskin on omiaan parantamaan luottamusta instituutioihin.

Homman logiikka?

Yhdysvaltain rokotehaittavaikutuksia keräävä VAERS-järjestelmä (Vaccine Adverse Event Reporting System) on Suomen Fimean järjestelmän tapaan passiivinen järjestelmä so. se perustuu vapaaehtoiseen ilmoittamiseen. Haittavaikutusaineistoa ei kerätä järjestelmällisesti, mikä vääristää kokonaiskuvaa haittavaikutusten tyypeistä, määristä ja yleisyydestä. Tiedetään kuitenkin akateemisen tutkimuksen pohjalta, että vain 1-10% haittavaikutuksista ilmoitetaan; 90-99% rokotehaitoista jää ilmoittamatta.

Toukokuun 2021 alussa VAERSissa oli yli 157 000 haittaa ilmoitettuna Covid-19 -piikeistä, näistä kuolemantapauksia 4178 henkilöä.

Koronapiikkejä pyritään Yhdysvalloissa tyrkyttämään myös Covid-19 -taudin jo sairastaneille, luontaisen immuniteetin saaneille henkilöille — vaikka tiedossa on, että Covid-19 -taudin sairastaneilla on suurempi riski saada vakavia haittavaikutuksia koronapiikistä, Mercola kertoo.

Miksi ei luontaisen immuniteetin saaneille, Covidin sairastaneille tarjota todistusta saavutetusta luontaisesta immuniteetista ja vastaavia taloudellisia etuja kuin tarjotaan houkuttimena rokotteen ottamiseen, kysyy Mercola.

Pohjois-Carolinan osavaltio on 21.5.2021 säätänyt lain, joka mahdollistaa 12-vuotiaille päättää ilman vanhempiensa suostumusta koronapiikin ottamisesta, kauhistelee Mercola. Suomessa 12-vuotiaat tytöt ovat saaneet päättää itse HPV-rokotteen ottamisesta jo vuodesta 2013.

(Toim.huom. HPV-piikkitarjouksen yhteydessä minulle tiedotettiin terveydenhuollon taholta pojillani olevan oikeus itse päättää piikin ottamisesta. Pojat hylkäsivät tarjouksen. Koronapiikkiä tultaneen kaupittelemaan lapsille vastaavin ”oikeuksin”, onhan Suomi aloittanut kokeilut lapsilla, jotta saataisiin selville voiko lapsia koronapiikittää.)

Mercola ei ole ainoa, joka ihmettelee vimmaa piikittää ihan jokainen ihminen kokeellisella, testivaiheessa olevalla koronapiikillä, kuuluu henkilö sitten riskiryhmään tai ei, oli piikistä henkilölle hyötyä tai ei.

Varoituksia koronapiikitysten vaaroista ovat antaneet useat tuhannet muutkin lääkärit ja tutkijat eri puolilla maailmaa — vain joutuakseen sensuroiduiksi misinformaationa. Tuloveroa maksamattomiin miljardööreihin kuuluvan Jeff Bezosin Amazon, jonka servereitä käyttävät mm. Netflix, Facebook, LinkedIn ja Twitter, on poistanut amerikkalaislääkärien America’s Frontline Doctors -yhdistyksen (AFLDS) sivuston palvelimeltaan. AFLDS ei ole ainoa ”rajoitettuun sananvapauteen” pakotettu ryhmä.

Baylor University Medical Center -keskuksen apulaisjohtaja tri Peter McCullough on todennut sidosryhmien toivovan koronapiikkien määräämistä pakollisiksi vaikka siihen ei ole lääketieteellisä perusteita. ”He haluavat neulan jokaiseen käsivarteen. Mutta miksi?” Pfizerillä työskennellyt tri Michael Yeadon sanoo päätyneensä pitkän ajan kuluessa vastahakoisesti siihen päätelmään, että koronapiikit ovat yritys vähentää väestöä massamitassa.

Koronapiikkien aiheuttama hedelmättömyys ja depopulaatio-agendat kuulostavat monen korvaan salaliittoteorioille. Koronapiikkien aiheuttaman hedelmättömyyden mahdollisuus on kuitenkin huomioitu yrityssektorilla. Uusiseelantilainen New Zealand Herald sekä Crypto World News uutisoivat kesäkuussa 2021 bisnes-osaston artikkelissa ”Market close: Mainfreight chairman Bruce Plested sells $75 million worth of shares” Kiinan suurimman äidinmaidonkorvikkeita valmistavan yrityksen, Feihen, todenneen myyntien putoavan jyrkästi seuraavien 1-2 vuoden aikana, koska monet naiset eivät kykene hedelmöitymään 6 kuukauteen koronapiikitysten jälkeen.

Crypto World News 10.6.2021: Market close: Mainfreight chairman Bruce Plested sells $75 million worth of share

Yeadon varoitti jo joulukuussa 2020 — kun koronapiikityksiä oltiin aloittamassa — tri Wolfgang Wodargin, tri Sin Hang Leen ja tri Steve Andersonin lailla koronapiikkien mahdollisista vaikutuksista hedelmällisyyteen.

Salaliittoteoriaa vai markkinastrategia-analyysi?

Salaliittoteoriat pohjautuvat lopultakin ihmistuntemukseen. Tiedämme kokemuksesta, mutta myös omasta itsestämme, että ihminen on altis kiusauksille, ihminen on usein omaa etua tavoitteleva, ahne ja turhamainen; tilaisuus tekee varkaan. Ihminen on pelkurimainen myöntämään virheitään, menettämään kasvojaan. Tiedämme, että jokainen valehtelee joskus, ja sitä helpommin, mikäli valhe on valehtelijalle eduksi. Tiedämme, että nämä ominaisuudet eivät katoa vastuullisen aseman myötä, ja että hierarkia pyrkii säilyttämään itsensä, mikä johtaa siihen, että hierarkia suojelee omiaan.

Edunsaajaryhmien hyödyn tavoittelun tarkastelun voi leimata salaliittoteoretisoinniksi — jos uskoo, että edunsaajaryhmien toimnta on vain ja ainoastaan, aina, pyyteetöntä ja kumpuaa rakkaudesta kanssaihmisiin.

Sidosryhmä-kapitalismi

Sidosryhmä-kapitalismilla tarkoitetaan taloudellista toimintaa, joka hyödyttäisi kaikkia taloudelliseen toimintaan osallistuneita sidosryhmiä — kuten työntekijöitä ja ympäristöä — ei vain yritysjohtoa ja osakkeenomistajia.

Tammikuussa 2021 Sveitsin Davosissa järjestettiin Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) toimesta huippukokous, johon osallistui valtiojohtoa, liike-elämän eliittiä sekä valtioiden ja yrityseliitin rahoittamien kansalaisjärjestöjen aktiiveja.

WEF tähtää oman kerrontansa mukaan vallitsevan, taloudellista eriarvoistumista ja ympäristötuhoa aiheuttaneen talousjärjestelmän uudistamiseen YK:n Agenda 2030:n kestävän kehityksen tavoitteita toteuttavaksi. WEF:n pääideologi ja -johtaja Klaus Schwab haluaa suoritettavaksi “Suuren nollauksen” (The Great Reset), toisin sanoen talousjärjestelmän uudelleen järjestämisen siten, että sidosryhmät tulevat huomioiduiksi ja yhteiskunnallinen epätasa-arvo korjatuksi.

Kuulostaa hyvälle — niin kauan kuin ei ajattele, että maailmaa ja köyhien osaa parantamassa ovat ongelmia synnyttäneet tahot. Pikainenkin silmäys sidosryhmä-todellisuuteen kertoo, että Suuren nollauksenkin jälkeisessä maailmassa raha kulkee alhaalta ylös köyhdyttäen enemmistöä. Kuten monopolit aina. WEF sidosryhmineen pitää korona”kriisiä” mahdollisuuksien ikkunana uuden järjestyksen luomiseen. Osana uutta järjestystä olisi globaali tietokanta; koronantorjuntatoimena markkinoitu kulkulupa, rokotuspassi, on askel ympärivuorokautisen valvonnan suuntaan; rokotuspassi-sovellus antaa hankintamuistutuksia ottamattomista rokotteista.

Mahdollisuudet oman ideologian, omien tavoitteiden myyntiin ovat hyvät kumppaniketjun kautta, jossa julkinen (valtiot ministeriöineen ja ministereineen) ja yksityinen sektori, instituutiot sekä verovapaus-säätiöt ovat liittoutuneet tuottamaan haluttuun suuntaan ohjaavaa kerrontaa mediakumppanien avulla.

Sidosryhmä-kapitalismin todellisuus

Moni uskoo useimpien valtioiden toteuttavan vapaata markkinataloutta. Todellisuudessa CocaCola ja PepsiCo eivät ole kilpailijoita, niillä on samat omistajat. Neljä sijoitusyhtiöitä, Vanguard Group Inc, Blackrock Inc, State Street Corporation ja Geode Capital Management LCC, omistavat käytännössä kaiken energia-, lääke-, elintarvike-, finanssi-, vaate-, elektroniikka-, teknologia-, kemian-, maatalous-, vakuutus-, viihde- sekä media- ja tiedonvälitysteollisuuden.

Koronapiikkejä valmistavan Pfizerin omistus
Koronapiikkejä valmistavien Modernan omistus (kuvassa) sekä AstraZenecan ja Johnson&Johnsonin omistus

Vanguard, Blackrock ja StateStreet omistavat kolmestaan lähes 90% kaikista S&P 500 -yrityksistä. Kyse on sijoitusyhtiö-kartellista.

Vanguard, jonka rakenne on suunniteltu piilottamaan omistajansa, omistaa osake-enemmistön Blackrockista maaliskuun 2021 jälkeen. Voidaan kuitenkin olettaa, että koronatoimien avulla lisää rikastuneilla on omistuksia kyseisissä sijoitusyhtiöissä. Taloussivusto Bloomberg on arvioinut em. sijoitusyhtiöillä olevan 20 biljoonan (yksi biljoona on miljoona miljoonaa) edestä sijoituksia vuonna 2028.

Neljä kuudesta amerikkalaisesta mediayhtiöstä — Time Warner, Comcast, Disney ja News Corp –, jotka kattavat noin 90% informaatioilmatilasta, kuuluvat Blackrockille ja Vanguardille.

”Riippumattoman” uutisoinnin ”moniäänisyys” on samojen tahojen omistuksessa

Euroopan ”vapaa media” -tilanne ei ole juuri sen parempi. Otetaan esimerkiksi vain kaksi yritystä. Alankomaalainen (Hollanti) Bertelsman omistaa mm. RTL:n, joka omistaa 45 televisioasemaa ja 32 radioasemaa 11 eri maassa, levy-yhtiö BMG:n sekä Penquin Random House -kirjakustantamon. Alankomaalainen DePers Groep (DPG Media) omistaa mm. ”suomalaisen” Sanoman, joka omistaa Sanoma Media Finland Oyj:n, Suomen suurimman kaupallisen mediayhtiön, jonka tuotteet ja brändit tavoittavat viikottain ”lähes kaikki suomalaiset.”

Project Syndicate, lukuisten medioiden kanssa työskentelevä sisällöntuottaja-syndikaatti tuottaa sisältöä omien tukijoidensa taloudellisesti tukemiin ja/tai omistamiin medioihin 150 maassa.

Project Syndicate: Our Network of Support

Uutistuotanto ei ole moniäänistä ja monimuotoista, se on mitä suurimmassa määrin keskittynyttä, mikä takaa omien viestien läpimenon: viesti voi olla depopulaatiolle tukea antava ”maailman ja YK:n täytyy vähentää väestön määrää”, kuten argumentoi ”perhesuunnittelu- ja hedelmällisyysterveys”-advokaateilta tukea saava Project Syndicate artikkelissa ”The World and the UN Must Reduce Population Growth”. Artikkelin kirjoittajista Robin Maynard johtaa syntyvyyden vähentämiseen keskittynyttä brittiläistä Population Matters -ajatushautomoa ja Frank Götmark, joka johtaa yhtä monista ylikansoittumisen torjumiseen keskittynyttä The Overpopulation Project -projektia.

(Toim.huom. Perhesuunnittelu ja hedelmällisyysterveys ovat eufemismismeja, joilla tarkoitetaan ehkäisyä, sterilointia ja tukea LGBTxyz-agendalle. Näitä markkinoidaan mm. kytkettynä ilmastonmuutoksen torjuntaan.)

Vapaista markkinoista, terveestä kilpailusta sekä vapaasta ja riippumattomasta tiedonvälityksestä keskusteluttaminen on harhaanjohtamista.

Synenergiaedut

Vertikaalinen integraatio on investointitermi, ja merkitsee sitä, että mahdollisimman paljon tai kaikki tuotantoketjun osat ovat saman tahon omistuksessa tai kontrollissa esimerkiksi osakeomistusten kautta.

Vertikaalinen integraatio tuo ns. synenergiaetuja. Esimerkki: mediatalon omistaman levy-yhtiön artisti pääsee soittolistalle mediatalon omistamilla radioasemilla, mikä tuo kultalevyn, josta kerrotaan mediatalon omistamissa lehdissä, radio- ja tv-kanavilla — luonnollisesti mainitsematta taustalla vaikuttavia kytköksiä. Artisti esiintyy vaikkapa puolueiden tilaisuuksissa hankkimassa puolueiden hallinnoimista ministeriöistä itselleen apurahaa ja mediatalon levy-yhtiölle kulttuurintuotantotukea. Mediatalot saavat lehdistötukea. Tuista osan voi käyttää puolueiden vaalikampanjarahoittamiseen varmistamaan osinkoja tulevista tukimuodoista. Korona”kriisi”tiedottamisessa auttaneet mediat saavat koronatukea.

Talouselämä pyörii siten tukijärjestelmän varassa, ei terveen kilpailun vapaana markkinataloutena.

Vertikaalinen integraatio sopii hyvin kuvaamaan myös liittovaltioistamisprosessia, joka Euroopassa on ollut vuosia meneillään. Valtaa ollaan siirtämässä komission aloitteita käyttäen kaiken demokraattisen kontrollin ulottumattomiin.

Taloudellisen — pankki- ja finanssiunioni, yhteisvelka jne — yhteistyön tiivistämisen nimikkeen alla integroidaan Euroopan ennen itsenäisiltä kansallisvaltioilta vietyä poliittista valtaa vertikaalisesti saman omistajan vallan alle. Tämä omistaja ei ole kansat, demokraattinen järjestelmä tai edes Euroopan Unionin jäsenmaat. Uusi omistaja on megakorporaatioiden, poliittisen ja taloudellisen eliitin muodostama harvainvallan klikki, kuten koronatoimien yhteydessäkin on tullut esille.

Onko mahdoton ajatus, että hyötyvät tahot loisivat ”kriisejä” ja pyrkisivät ”ratkaisemaan” niitä tavalla, joka hyödyttää heitä itseään — kun kerran keinot ovat omassa omistuksessa?

Kommentti: Karuselli-ajattelulla karu selli

Transhumanisti Klaus Schwab perusti WEFin tammikuussa 1971, 50 vuotta sitten. Siitä asti globaalit johtajat ovat ihmiskunnan paras mielessään kokoontuneet vuosittain ylelliseen ympäristöön ratkomaan maailman ongelmia. Osaamisen track-record: ilmastonmuutospelottelu, opiaattikriisi ja lääkkeiden petollinen markkinointi, resurssisodat, kansainvaellukset, pääoman liikkuvuuden vapauttaminen eli piilottamisen helpottaminen, verokeitaat, ympäristö-, finanssi- ja talouskatastrofit, verojen välttelyn mahdollistavat lait, eriarvoistumisen kasvu — vitsauksia joka sorttia.

WEFin tarjoama ”ratkaisu”, Suuri nollaus, on järjestelmä, jossa sinulla ei ole yksityisyyttä, ”joku” omistaa kaiken, sinä et mitään mutta olet silti onnellinen, koska globaalia seurantajärjestelmää hoiteleva, WEFin partnerien suunnittelema tekoäly ”allokoi resurssit” ”reilusti”. Suureen visioon kuuluu myös geeniterapialla bioparanneltu, älyverkkoon kytketty uusi ihminen, jonka terveydentilaa tekoäly monitoroi ympäri vuorokauden. Fysio-anatomisesti paranneltujen rinnalle psyko-sosiaaliseen yhteiskuntakokeiluun jätetään todennäköisesti myös joukko vertailuluonnollisia kontrolli-ryhmäksi.

Suuri nollaus vaatii resurssien hinnoittelun ohella Kiinan tyylisen sosiaalisen krediitin järjestelmän, jossa kaikkea ja kaikkia seurataan 24/7, muutenhan järjestelmä ei toimi; täytyy olla mahdollisuus ohjata bioparanneltujen ja vertailuluonnollisten kulutusvalintoja miinustamalla sosiaalisen krediitin tiliä vääristä valinnoista, muutoin hallittu (”omaehtoinen”) rakennemuutos ei etene eliitin haluamassa tahdissa. Valinnanvapaus on yhtä kuin takavuosien ”ei ole vaihtoehtoja!” -hokema.

Lähtökohdat/julkituodut motiivit — tasa-arvon lisääminen/eriarvoistumisen poistaminen ym. ihmiskunnan paras — vaihtavat koko ajan paikkaa seurausten — tasa-arvon lisääminen/eriarvoistumisen poistaminen ym. ihmiskunnan paras — kanssa eliitin järkeily-karusellissa. Kirkkain värein maalattu karuselli pyörii markkinahumu-musiikin pauhatessa joka mediassa. Ei varmasti ole yhteensattumaa, että eri puolilla maailmaa WEF-kokouksissa tavanneet poliittiset johtajat, yrityseliitti ja em. tahojen rahoittamat ”kansalaisjärjestöt” ajavat yksissä tuumin digitalisointia, käteisetöntä yhteiskuntaa, eTerveyspalveluja, digitaalista identiteettiä, tekoälypohjaisia ”palveluita”, mRNA-geeniterapiapiikityksiä, ”rajoitettua sananvapautta”, digimediaa ym. kontrollin mahdollistavaa.

Toisiko häpeä-pisteytykseen pohjaava digitaalinen diktatuuri onnea, tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia säännöstelemällä järjestelmän piirissä olevien ravinnon, asumisen, vaatteet, koko elämän? Kuka sitä ehtii miettimään! Uusi kuosi ihmiselle -muoti löytää ostajansa.

— […] tai ehkäpä teidän olisi kaivettava omia pussejanne ja maksettava itse siitä mitä tarvitaan: se olisi yksi keino pitää hallitus kurissa ja estää sitä tekemästä muuta kuin sitä mikä on tarpeen. […] Omasta puolestani tyytyisin pelkkään kultaiseen sääntöön: älä tee toisille niin kuin et haluaisi itsellesikään tehtävän. En käsitä mihin me muita lakeja tarvitsemme. Mutta jos te todella uskotte naapurinne kaipaavan lakeja omaksi hyväkseen, miksi ette silloin voisi itse maksaa niistä? Toverit — pyydän ettette turvautuisi pakkoverotukseen. Tyrannioista pahinta on se, että pakotatte ihmisen maksamaan siitä mitä hän ei itse halua mutta mikä teidän mielestänne on hyväksi hänelle. […]

— Olet tökännyt sormesi kaikkien hallitusten pahimpaan ongelmaan. Ja juuri siksi minä olen anarkisti. Verotusoikeus, kun se kerran on myönnetty, ei tunne mitään rajoja ja se tuhoaa lopulta uhrinsa. En laskenut leikkiä kun kehoitin heitä [kongressia] kaivamaan omia pussejaan. Ehkei ole mahdollista tulla toimeen kokonaan ilman hallitusta — joskus minusta tuntuu, että hallitukset ovat ihmiskunnan väistämättömiä loisia. Mutta on mahdollista pitää ne pieninä ja nälkiintyneinä ja harmittomina — ja eikä se onnistukin parhaiten niin että pakotetaan hallitsijat itse kustantamaan epäsosiaalisen harrasteensa kulut?

Robert A. Heinlein, Kuu on julma (1966)

Artikkelikuvat: rokotekampanja-kuvia

Kirjoitettu 19-22.6.2021. Editoija Johanna Lehtonen on edelleen toipilaana, joten julkaisin itse. –RS

3 comments

 1. Voipi olla. Kaikki lentoyhtiöt eivät ota rokotettuja kyytiin veritulppariskin takia.

  Autoilu ainakin on muuttunut vaaralliseksi. Maski päässä ajavat seniorikuskit ajavat miten sattuu, on ollut useampia pahoja tilanteita joissa vain oma tarkkaavaisuus on pelastanut päivän.

  Luullakseni johtuu siitä että

  1) maski haittaa näkyvyyttä
  2( maski höyrystää silmälasit
  ja
  3) maski aiheuttaa aivoissa hapen puutetta.

  Tykkää

 2. Hienoa että Avoin Media on taas aktivoitunut. Sitä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Meneillään on viimeinen taisto ennen DIKTATUURIIN siirtymistä. SUOMI voidaan vielä pelastaa. Googlatkaa David Rockefeller Memoirs page 405. ELIITTI on suunnitellut meneillään olevaa operaatiota (One World) vuosikymmeniä. Takaa löytyy BIS-pohjainen KESKUSPANKKIJÄRJESTELMÄ joka on myös Agenda 2030:n taustalla. BlackRockin, Vanguardin, Fidelityn ja State Streetin luoma SUPERYHTIÖ omistaa 40% maailman PÖRSSIVARALLISUUDESTA. Superyhtiön omistavat ROTHSCHILDIT.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s