Sucharit Bhakdi: Laumaimmuniteetti on jo olemassa

Saksan Mainzissa sijaitsevan Johannes Gutenberg -yliopiston emeritusprofessori, lääketieteellisen mikrobiologian instituutin pitkäaikainen entinen johtaja, mikrobiologi ja immunologi Sucharit Bhakdi on tehnyt lyhyen videon, jossa hän selittää kansantajuisesti hiljattain julkaistujen tutkimusten löydöksiä, ja mitä tulokset merkitsevät. Video on nähtävissä myös suomeksi tekstitettynä.

Bhakdi sanoo tutkimustulosten tekevän lopun pandemia-narratiivista. SARS-Cov-2 -virus jälkeläisineen ei eroa mainittavasti vuosittain kiertävistä koronaviruksista, jotka immuunijärjestelmämme tunnistaa ja torjuu.

Tokentube, Petri Paavola

Immuunijärjestelmä

Immuunijärjestelmämme koostuu useammasta eri puolustuslinjasta, ja sillä on muisti; immuunijärjestelmä muistaa, jos se on kohdannut jonkin viruksen, sienen tai bakteerin aiemmin, ja reagoi siihen.

Osa immuunijärjestelmää ovat vasta-aineet, joille on annettu nimet IgM, IgG ja IgA. Ig on lyhenne immunoglobuliinille, joka on proteiinipohjainen vasta-aine. IgM neutraloi bakteerimyrkkyjä sekä toimii ensipuolustuslinjana, joka hälyttää hyökkäyksen sattuessa muun puolustuksen.

Tunnistettuaan taudinaiheuttajan ensipuolustuslinjan hälyttämä immuunipuolustus valmistaa nopeasti kahta muuta vasta-ainetta, IgA:ta ja IgG:ta. A-tyyppiä on limakalvojen pinnalla hengitysteissä ja ruoansulatuskanavassa. IgA tarttuu mikrobeihin ja estää niiden kiinnittymisen soluun.

Jos virus kuitenkin pääsee puolustuslinjan ohi soluun, valkosoluihin (leukosyytit) kuuluvat lymfosyytit (imusolut) astuvat remmiin ja tuhoavat virustehtaaksi muuttuneen solun. Valkosoluja on veressä; jos bakteeri pääsee elimistöön, vasta-aineet peittävät bakteerin, jonka jälkeen valkosolu tuhoaa taudinaiheuttajan. Koronapiikeissä oleva, synteettinen piikkiproteiini saa aikaan sen, että kehon omat lymfosyytit ja leukosyytit alkavat taistelemaan kehon omia soluja vastaan. Seurauksena voi olla jopa kuolema.

Tunnistaako immuunijärjestelmämme ”koronan”?

Kysymys kuuluukin nyt, onko elimistömme sokea nk. uudelle SARS-Cov-2 -virukselle, Bakhdi sanoo, jatkaen asian olevan helppo selvitettävä. Ainoa mitä tarvitsee tehdä, on ruiskuttaa tätä virusta tai virusgeeniä kehoon, ja katsoa kauanko vasta-aineiden muodostamiseen menee.

Tämä on nyt tehty kolmen erillisen, riippumattoman tutkimusryhmän toimesta. Vasta-aineiden määrä mitattiin verestä joka päivä. Vasta-aineita muodostui nopeasti, muutamassa päivässä, mikä osoittaa, että se oli tunnistusreaktio jollekin jo ennestään tutulle. Uusi tanskalainen tutkimus osoittaa myös, että jos sinulla on ollut infektio, vaikka oireetonkin, elimistösi reagoi ja alkaa valmistaa vasta-aineita; 99%:lla on jo immuniteetti.

Immuunijärjestelmä on kuin raha pankissa, käytettävissä tarvittaessa. Nämä tutkimukset osoittavat, että laumaimmuniteetti on jo olemassa.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun hoitoja suunniteltaessa punnitaan hyöty-haitta -suhdetta, perusteita [korona]rokotteiden käyttämiselle ei ole; hoito ei saa olla tautia haitallisempi potilaalle.

Koronarokotteiden aiheuttamat veritulpat

Kokeelliset, testivaiheessa olevat koronapiikit ovat aiheuttaneet erilaisia verenkuvan häiriötiloja kuten verihiutaleniukkuutta, veritulppia ja näiden yhdistelmää, rokotteiden aiheuttamaa tromboottista trombosytopeniaa (Vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia, VITT, myös nimillä Vaccine-induced prothrombotic immune thrombocytopenia, VIPIT ja Thrombosis with Thrombocytopenia Syndrome, TTS). Tarkempaa tietoa em. koronarokotteiden aiheuttamasta autoimmuunisairaudesta saa HUS:n rokotevauriohoitosuosituksesta.

(12:30)”Tämä on sinun verisuonesi, nämä ovat sinun verisuoniesi seinämät. Nyr riedetään, että kehoosi ruiskutetut virusgeenit kulkeutuvat verisuoniin ja tunkeutuvat verisuoniesi seinämiin.”

Professori Bhakdi selittää erästä teoriaa koronapiikkien aiheuttamien veritulppien syntymekanismista. Koronapiikkien sisältämä synteettinen piikkiproteiini kulkeutuu muihin elimiin pistoskohdasta. Kun piikkiproteiini saavuttaa verisuonien sisäseinämien solut (sisäkalvo) tunkeutuen soluihin. Solu alkaa tuottaa piikkiproteiinia, jotka työntyvät solusta verenkiertoon.

Elimistön puolustusmekanismeihin kuuluvat lymfosyytit tunnistavat nämä piikkiproteiinia tuottavat solut, ja hyökkäävät niiden kimppuun — niiden tehtävä on tuhota virusta (tai sen osaa) tuottavat infektoituneet solut. Lymfosyytit siis hyökkäävät verisuonten seinämien solujen kimppuun ja tuhoavat ne.

Ensimmäisen koronapiikin jälkeen — jos et ole jo aiemmin kohdannut koronavirusta — sinulla ei vielä ole vasta-aineita. Mutta jos otat toisen annoksen, sinulle on muodostunut vasta-aineita ja elimistösi on valmis puolustautumaan koronapiikissä olevia synteettisiä piikkiproteiineja vastaan. Vasta-aineet, lymfosyytit ja leukosyytit yrittävät kaikki puolustaa sinua ja syödä verisuoniesi seinämien solut, joita ne luulevat bakteereiksi, Bakhdi kuvailee. Luoja sinua silloin auttakoon! Bakhdi sanoo.

Elimistön sekatartunnoista (virus+bakteeri -yhdistelmä) ei tiedetä juuri mitääm, mutta nyt meillä on käsissämme tällainen koronapiikin luoma tilanne, jossa elimistö uskoo olevansa bakteerin ja viruksen hyökkäyksen kohteena, selittää Bakhdi.

Tilanne on erittäin mielenkiintoinen, Bakhdi sanoo myöntäen silti pelkäävänsä. näkymät ovat niin pelottavat ja kauhistuttavat, ettei hän halua ajatella lopputulosta. Hän ehdottaa, että jokainen harkitsee kohdallaan hyvin huolella ei vain toisen annoksen, vaan minkä tahansa rokotteen ottamista, jos epäonnekseen on ottanut ensimmäisen annoksen koronapiikkiä.

Kommentti:

Nimimerkki Dr. Ezra Kahan/Schmariant Expert teki Twitterissä online -kyselyn, jossa tiedustellaan ”luotatko lääketieteelliseen yhteisöön enemmän vai vähemmän, kun tätä pandemiaa on nyt kestänyt 16 kuukautta?”

Yli 11 000 vastanneesta 95% luottaa vähemmän.

Vastauksia voinee pitää suuntaa antavina. Kuvittelen, että vastaava epävirallinen online-kysely, jossa mitataan luottamusta hallitukseen, toisi samankaltaisen tuloksen. Hallituksen itsensä teettämä tilauskysely tuottaa luonnollisesti päinvastaisen tuloksen, sehän jo tiedetään kokemuksesta.

Venäjällä on tutkittu uutisoinnin vaikutusta ihmisiin ja terveydenhuoltoalan henkilökuntaan sekä miten uutisointi on vaikuttanut terveyspuolen ylikuormitukseen. Löydösten perusteella median pelottelevalla, liioittelevalla ja väärää tietoa levittävällä uutisoinnilla on ollut negatiivinen vaikutus sekä ihmisten terveyteen että terveydenhuoltoalan työntekijöiden jaksamiseen paniikissa olevien ihmisten tukkiessa sairaaloita, mistä on seurannut kapasiteetin ylikuormitusta.

Koronatukimedia ja some-vaikuttajat voivat tietenkin puolustautua sillä, että he noudattivat hallitusten ohjeita (ja WEFin) pandemian rakentamisessa?

Adaptation to SARS‐CoV‐2 under stress: Role of distorted information: Koronatoimet suhteettomat verrattuna taudin vaarallisuuteen; poliittiset, populistiset motiivit jotka eivät liity tautiin sekä väärät arviot tilanteesta syötettiin medialle. Lopputuloksena vääristynyttä ja liioiteltua uutisointia, tehtailtuja (väärennettyjä) videoklippejä, valetodisteita ja valeuutisia massamediassa.
Uutisoinnin seurauksena yleinen paniikki, paniikin seurauksena vääriä Covid-epäilyjä, stressiä, pelkotiloja ja psykosomaattisia reaktioita.
Turhan paniikin seurauksena terveydenhuollon (turha) ylikuormitus ja työuupumus.

Lähde:

Bhakdi, Sucharit | Odysee.com (9.7.2021): Stop Everything Now

Tutkimukset, joihin Bhakdi viittaa:

Wisnewski V. Adam et al. | Plos One (16.6.2021): Human IgG and IgA responses to COVID-19 mRNA vaccines

Ogata, Alana F. et al. | Oxford Academic, Clinical Infectious Diseases (20.5.2021): Circulating SARS-CoV-2 Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients

Amanat, Fatima et al. | Cell (8.7.2021): SARS-CoV-2 mRNA vaccination induces functionally diverse antibodies to NTD, RBD, and S2

Nielsen, Stine SF et al. | Science Direct, EBioMedicine (kesäkuu 2021): SARS-CoV-2 elicits robust adaptive immune responses regardless of disease severity

Kommentin lähde:

Sharov, Konstantin S. | US National Library of Medicine (kesäkuu 2020): Adaptation to SARS‐CoV‐2 under stress: Role of distorted information

POISTETTU 18.7.2021 klo 09:49 ylimääräinen t-kirjain sanasta ”liioittelevalla”.

Artikkelikuva: Liikennetiedotustaulut on valjastettu maailmalla mainoskäyttöön: ”Koronarokote on turvallinen. Älä viivyttele omasi ottamisessa.” Kuva some-virrasta.

26 comments

 1. 40 ihmistä on sairaalassa, liekö sitten koronan vai piikin takia?
  Mutta sen takia aletaan taas maata sulkemaan ja kohta pakotetaan ottamaan jotain tappopiikkejä.
  On tämä melko hullua touhua.

  Tykkää

 2. FANAATIKOILLA on kiire rokottaa ihmiset ennen kuin TOTUUS paljastuu. Ja se paljastuu viimeistään ensi talvena kun ”vaarallinen” KAUSI-INFLUENSSA saapuu. Ja onhan GLOBALISTEILLA varmuuden vuoksi koronaa pahempi VIRUS jo takataskussa. Nyt tilanne on se että ROKOTETUT tuottavat VARIANTTEJA ja tartuntaluvut kasvavat kasvamistaan. Virusten ja rokotusten takana on ajatus asentaa OHJELMISTOJA ihmisen KEHOON ja AIVOIHIN. Ja yhdistää sitten ihminen PILVEEN. Ihmisestä tehdään SOSIAALISTEN PISTEIDEN kautta HYÖDYKE jota TEKOÄLY valvoo. Maapallosta tulee DIGITAALINEN VANKILA 5G:n ja satelliittien ansiosta. DATA määrää ihmisen ARVON sijoittajien PORTFOLIOSSA.

  Tykkää

  • Mistäs tiedät, että kausi-influenssa on luonnollinen, eikä samanlainen tehty riesa influenssarokotteiden myymiseksi ja vanhusten nitistämiseksi? Jostain syystä influenssaa ei ole levitetty samaan aikaan koronan kanssa. Vaikea uskoa, että tartuntamekanismeissa olisi niin suurta eroa, että influenssa tukahtuu, mutta korona ei.

   Liked by 1 henkilö

   • Ei influenssa mihinkään tukahdu. Se kiertää vuosittain vuosittaisista rokottamisista huolimatta,

    Tänä sesonkina se ei ole näkynyt, koska sitä ei ole testattu.

    Liked by 1 henkilö

 3. Kreikan pääministeri on Kyriákos Mitsotákis lausui twiitissään: it´s not Greece that´s a danger, but unvaccineted greeks. Eli on sitä mieltä että rokottamattomat ihmiset ovat vaaraksi. Samaa propagandaa jota Hitler toitotti, sanomalla että juutalaiset ovat vaaraksi muille. Normaalisti tuo olisi syy potkuille. Ateenassa ja Thessalonikissa on ollut valtavat mielenosoitukset, satoja tuhansia ihmisiä kaduilla. Sama juttu Ranskassa Pariisissa, Australiassa, Irlannissa. Suomilampaat kulkee rätti naamalla ja vaatii lisää rajoituksia, ja hinkuvat kakkospiikille.

  Tykkää

   • Luulet luultavasti oikein. Mutta haluttomastikin voi mennä töihin. Julkisella puolella taitavat kaikki olla jonkin sortin voittajia, taloudellisesti tai suhteellisesti. Kuinka pitkään tällainen sortti voi jatkua? Kukaan ei tiedä mutta joidenkin ammattina on olla tietävinään. Kymmenien vuosien matka kohti tietoyhteiskuntaa näyttää nyt nämä kasvonsa.

    Tykkää

 4. ”Kun piikkiproteiini saavuttaa verisuonien sisäseinämien solut (sisäkalvo) tunkeutuen soluihin. Solu alkaa tuottaa piikkiproteiinia, jotka työntyvät solusta verenkiertoon.” Totaalista bullshittiä mieheltä, jonka pitäisi ilmoitettujen meriittiensä perusteella ymmärtää edes solubiologian alkeet.

  Tykkää

   • Todellakin tietoa saa, se ei ole ongelma, mutta on kuin yrittäisi kävellä läpi vuorenseinämän kertoessasi tälle aivopestylle lääkäriuskovaiselle lamaskansalle näistä tiedonlähteistä, niin leimaavat vaaralliseksi tartuttaja hörhöksi. (valtamedia etunenässä YLE syyllisiä valheelliseen peloitteluun)
    Sen voi jotenkin näin ymmärtää, että kun ihmisparka on mennyt piikitettäväksi ja huomaa sen olevan elämänsä lopullisin mokan, niin useimmat ilmeisesti toivovat ”vahingon” jatkuvan antaen kannatusta pakkorokotuksille.

    Mutta kaikesta huolimatta on inhimillinen velvollisuus täyspäisellä ihmisellä varotta tästä rikoksesta, että edes lapsi piikitykset estettäisiin.

    Tykkää

 5. Tohtori, juristi Reiner Fuellmich sanookin että nyt täytyy keskittyä pelastamaan ne jotka ovat pelastettavissa, aivopestyt piikitetyt maskilampaat on jo menetetty.

  Koronaa koskeviin rajoituksiin ja rokotteisiin liittyviä isoja oikeusjuttuja ja tuhannen lakimiehen ja yli 10 000 mm. lääketieteen ja talousalan asiantuntijaryhmää johtava tohtori, juristi Reiner Fuellmich kertoo kanteista ja niiden taustoista. On selvinnyt mm. että nämä rikolliset globalistit ovat kavaltaneet Euroopan keskuspankin (ECB) eläkerahastojen varoja, ja sen peittelyyn tarvittiin operaatio jossa vähennetään ihmisiä. Aiemmin väestön vähennys operaatio oli kuulemma tarkoitus suorittaa vasta 2050 tai 2030.

  Fuellmich työskenteli aikoinaan Deutche bankissa, erosi koska ei kestänyt niiden rikollista toimintaa, ja haastoi sen myöhemmin oikeuteen ihmisten huijaamisesta ja voitti, samoin haastoi VW:n ja voitti, valtavia korvauksia joutuivat firmat maksamaan huijaamilleen asiakkaille. Kannattaa kuunnella ehdottomasti tämä n. 20 minuutin haastattelu:

  https://brandnewtube.com/watch/dr-reiner-fuellmich-quot-they-are-making-so-many-mistakes-we-are-close-to-a-tipping-point-quot_Om1RJWVlhG1PIun.html

  Suurin osa rokotetuista kuolee kolmessa vuodessa (lääkäri Charles Hoffe):
  https://rapsodia.fi/suurin-osa-rokotetuista-kuolee-3-vuodessa-3/

  Tykkää

 6. Korvenkulkija, Lex Puskan epäonnistumisen jälkeen yritetään taas antaa 12-vuotiaiden päättää itse rokotuksistaan.

  Ajattelen, että siinä tapauksessa heidän tulee myös saada ostaa viinaa ja tupakkaa, ajokortti ja äänestysoikeus (sarkasmivaroitus). Johdonmukainen tulee olla, eivätkö sitä kaikki pedagogit suosittele?

  12-vuotias on lapsi, ja hänellä on holhooja(t), jotka nyt tässä rokotusasiassa yritetään taas ohittaa!
  Holhoojilla on vastuu lapsen hyvinvoinnista — mutta rokotevalmistajat on vapautettu vastuusta tuotteensa aiheuttamien haittavaikutusten suhteen. Onko se johdonmukaista?

  Tykkää

  • Ei nimitellä kanssakeskustelijoita, ok.

   ——-

   Lex Puska eli ”Vanhemmilta salaa” -lakiesitys. Vanhempien suostumusta lasten ottamiseen mukaan lääketieteelliseen tutkimukseen ei enää tarvittaisi

   ”Lakimuutoshanke on räätälintyötä nimenomaan THL:n lääkeyhtiön lukuun tekemien rokotetutkimusten tarpeita varten, kuten mm. Antti Heikkilä blogikirjoituksessaan kuvaili. Lausunnon perusteella THL:n tavoite näyttää olevan pyrkiä eroon THL:n tutkimustoiminnan hidasteena olevasta Nürnbergin säännöstön ensimmäisestä kohdasta eli kaikkien lääketieteellisten kokeiden korostetusta tietoon perustuvan suostumuksen vaatimuksesta ja rinnastaa lääketieteelliset kokeet hoitotoimenpiteisiin.

   Käytännössä THL:n tavoite näyttää olevan ihmisoikeussopimuksista ja EU-direktiivistä piittaamatta luopua keskeisestä Nürnbergin lääkärioikeudenkäynnin tuomiolauselmaan, Geneven sopimuksiin ja YK:n ihmisoikeussopimukseen sisältyvästä periaatteesta, joka on YK:n ihmisoikeussopimuksessa muotoiltu näin: Erityisesti ei ketään saa alistaa ilman hänen vapaata suostumustaan lääketieteelliseen tai tieteelliseen kokeiluun. THL:n lausunnon allekirjoittajina ovat pääjohtaja Pekka Puska ja osastojohtaja Päivi Hämäläinen.”

   Linkissä lisää http://www.rokotusinfo.fi/tiedostot/thl-lausunto-091111_html

   Olisiko jokin muuttunut noista ajoista? Ei siltä tunnu.

   Tykkää

   • Voihan v!%%#…se että tuo Pekka Paska oli jonkunlainen huijari oli oppinut vuosien aikana…Mutta että se lisäksi oli Kylmäverinen tappaja tuli kyllä pienenä yllätyksenä….

    Joten piti käydä käydä tutustumassa vähän lähemmin tähän Paska Puskan historiaan…niin Kaikki merkit oli Kyllä ilmass…THL.. WHO…Ent. Kansankusettaja…EU..pyrkyri…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s