WEF huolissaan: koronarokote-kysyntäpula uhkaa

Rokote-epäröinnin torjuminen on eräs aikamme suurimpia markkinointihaasteita, julistetaan Maailman talousfoorumin (World Economic Forum, WEF) sivuilla. Tutkimukset osoittavat, että tarjontapula on muuttumassa kysyntäpulaksi: ihmiset eivät halua koronapiikkiä. Yhdysvaltain ohella Australia, Ranska — joka juuri on päättänyt pakkorokotuksista ja -karanteeneista — Venäjä, Etelä-Afrikka, Japani ja Saksa tulevat kohtaamaan omat rokotekysyntäongelmansa, WEFin sivuilla tiedotetaan.

Ratkaisuna tarjotaan markkinointistrategiaa, jolla uuvahtanutta koronapiikkikysyntää voisi hivuttaa noususuuntaiseksi. Potilaat — kyllä, potilaat, ei kuluttajat — täytyy ensin saada tietoisiksi koronapiikistä. Toiseksi potilaiden tulee ”tuntea” positiivisesti koronapiikin suhteen, jotta he kehittäisivät vakaumuksen hankkia koronapiikki. Viimeiseksi potilaan täytyy ”tehdä se”, ottaa koronapiikki, WEFin sivuilla hahmotellaan.

Poliitikot ovat toistaiseksi keskittyneet keskittyneet ”tekemään” järjestämällä jakelua ja tekemällä koronapiikin hankkimisen helpoksi. Koronapiikkiä haluavien kannalta hallitusten toiminnassa on järkeä, mutta se ei riitä, haluttomat täytyy suostutella piikille, artikkeli valistaa.

WEF: 3 tactics to overcome COVID-19 vaccine hesitancy — Koronapiikkien markkinointistrategia on kolmivaiheinen

Aivan ensimmäiseksi markkinoinnissa tulee keskittyä ajattele-tasolle, ja värvätä paikalliset uskonnolliset ja poliittiset sekä terveys- ja yritysjohtajat kouluttamaan niitä skeptikkoja, jotka kieltäytyvät koronapiikistä siksi, että ajattelevat valmistus-. tuotanto- ja hyväksyntävaiheiden olleen kiirehdittyjä, ja koronapiikkien haittavaikutusten aliraportoituja. Tämä voidaan hoitaa ottamalla suoraan yhteyttä erilaisia keinoja — puhelut, kirjeet, mainostaulut, televisio ja digitaaliset kanavat — käyttäen, kuvaillaan artikkelissa.

Harhatiedon poistaminen saatavilta, ja sen korvaaminen oike(aoppise)lla tieteellisellä tiedolla on suositeltavaa, se on osoittautunut tehokkaaksi, artikkelissa kerrotaan.

Rokote-epäröintiä tunteva väestönosa on kehittänyt voimakkaita tunteita koronapiikkiä vastaan, joten sellaisten tietolähteiden käyttäminen, joihin nämä henkilöt luottavat, saattaisi parantaa rokote-epäröintiä tuntevien tunteita rokotteen suhteen, artikkelissa hahmotellaan. Tavallisten ihmisten tulee kurkottaa rokote-epäröintiä tuntevien — perhe, sukulaiset, ystävät ja kollegat — puoleen, ja vetää heidät piikille. Eräs tapa parantaa rokote-epäröintiä tuntevien tunnetilaa on pelata pelolla, sosiaalisen ja taloudellisen ulkopuolelle jäämisen pelolla; luomalla FOMO (Fear of Missing Out), paitsi jäämisen pelko.

Kolmannessa, toimintavaiheessa, voidaan käyttää kannustimia kuten ilmaisten tuotteiden ja vapaa-ajan tarjoamista sekä rokotelottoja, artikkelissa selostetaan.

(Toim. huom. WEFin artikkelin kirjoittaneet ovat ajastaan jäljessä. Mainitut keinot ovat jo käytössä.)

Koska potilaat eivät tule hankkimaan rokotetta , markkinat ja ja tuote täytyy viedä potilaiden luo, tehdä piikin ottamisesta helppoa. Rokote-epätöintiä tuntevia varten voi luoda mikropisteitä, joihin voi mennä ottamaan piikin — innokkaille piikinottajille suunnattujen massarokotuskeskusten vastakohtana, artikkelissa kaavaillaan.

Talouden uudelleen avaaminen ja toipuminen vaatii, että koronapiikkien kysyntäpulaongelma ratkaistaan, ja siihen voidaan päästä kolmen askeleen — ajattele, tunne, toimi — lähestymistapaa käyttämällä, on loppupäätelmä.

Kommentti:

AvoinMedia raportoi heinäkuussa 2020 artikkelissa ”Pelko on tehokas suostuttelija: koronavirus-uutisointiohjeistus käyttäytymistieteilijöiltä” brittihallituksen käyttäneen koronapandemian ja koronatoimien markkinoinnissa apunaan käyttäytymistieteilijöitä.

WEFin markkinointistrategia-artikkelin suositukset muistuttavat brittihallitusta neuvoneiden antamia suosituksia. Hallituksia neuvotaan — julkisesti! — käyttämään pelottelua, sosiaalista painostusta ja aivopesua. Uutena keinona ”kannustin”, lahjukset.

Suomen valtioneuvosto, siis Marinin hallitus, on myös hakenut neuvoja käyttäytymistieteilijöiltä edistääkseen rokotemyönteisyyttä.

Media sai hiljattain hallitukselta miljoonapotin koronatukea. Tuki selitettiin korona(toimien)n aiheuttamilla tulonmenetyksillä. Levikinlaskennan vuosiraportteja selaamalla huomaa, että levikit olivat laskeneet jo aikaa ennen koronaa.

Pääasiallinen lähde:

Deshpandé, Rohit et al. | World Economic Forum (28.6.2021): 3 tactics to overcome COVID-19 vaccine hesitancy

LISÄTTY 3.7.2021 klo 09:15

Vernay, Stéphane | Ouest France (1.7.2021): Covid-19. La vaccination obligatoire, une des trois pistes de Matignon pour éviter la rechute, jossa kerrotaan Ranskan valmistelevan pakkorokotuksia ja -karanteeneja

Artikkelikuva: WEF, päälle raapustelu RS

Lisätty 3.7.2021 klo 09:37 sana ”käyttäen” lauseeseen ”[…] ottamalla suoraan yhteyttä erilaisia keinoja — puhelut, kirjeet, mainostaulut, televisio ja digitaaliset kanavat — käyttäen […]” + korjattu 3 typoa.

Klo 19:07 muokattu lause ” vastakohtana innokkaille piikinottajille suunnatuilla massarokotuskeskuksilla” > ”innokkaille piikinottajille suunnattujen massarokotuskeskusten vastakohtana ”

38 comments

  • Eihän sitä, että ”vika on ihmisissä”, ole salattu. Jatkuvastihan sieltä kerrotaan, että ihmisiä täytyy bioparannella ja transhumanismi on tulevaisuutta.

   Tykkää

 1. Ossi Tiihosten ja Ano Turtiaisten kaltaiset toppuuttelijat sekä George Orwellista muistuttelevat viisastelijat pitäisi varmaan myös kriminalisoida?

  ”Rokotteiden ottamiseen painostaminen on Suomen perustuslain 7 pykälän, Suomen solmimien kansainvälisten sopimusten, lääkärien Nürnbergin säännöstön ja Euroopan Neuvoston tammikuussa 2021 tekemän päätöksen vastaista. Erityisen moitittavaa painostaminen on sen vuoksi, että kyseessä ovat hätäkäyttöluvalla markkinoilla olevat kokeelliset geeniterapiainjektiot, joiden pitkäaikaisvaikutuksista ei tiedetä mitään.”

  Viitteet: https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731#L2P7
  https://finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/2010/20100024/20100024_2
  https://www.laakariliitto.fi/laakariliitto/etiikka/nurnbergin-saannosto/
  https://pace.coe.int/en/files/29004/html

  Tietämättömyys on valtaa!

  Tykkää

 2. Heh. moni kaveri ja sukulainen, joita kesän mittaan olen kohdannut, ensi töikseen kysyy, että olenko ottanut rokotteen. Jokin sosiaalinen paine siis on rokotteelle ja sen huomaa jo katukuvassa kun piikin saaneet kantavat ylpeänä laastarilappua olkavarressa.. silloin täytyy tietty hihaton paita olla päällä, jota muulloin harvemmin käyttää. Taidanpa laittaa minäkin laastarin.. kun paarma pisti olkavarteen..

  Tykkää

  • Sitten kulkisit ikään kuin väärillä henkkareilla 😀

   Täällä Heinävedellä jotkut kyselevät, useimmat eivät.

   ———-

   Aika epätoivoista alkaa olla kaupittelu Suomessakin. Uutislehti Kaleva kirjoittaa:

   Ihmisiä kut­sut­tiin tors­tai­na ko­ro­na­ro­ko­tuk­siin kuu­lut­ta­mal­la Rak­si­lan K-Ci­ty­mar­ke­tis­sa – in­hi­mil­li­sen virheen vuoksi ro­kot­tei­ta uhkasi jäädä yli

   Apulaisylilääkäri Jarkko Huuskon mukaan Oulussa varataan rokotusaikoja hyvällä tahdilla. 20–24-vuotiaista oululaisista ensimmäisen rokotteen on saanut 41,8 prosenttia, mikä on 10 prosenttiyksikköä koko maan keskiarvoa enemmän.

   Raksilan K-Citymarketista vahvistettiin sanomalehdelle, että Ouluhallilta on soitettu tavarataloon ja pyydetty tiedottamaan ihmisille saatavilla olevista rokotteista. Tavaratalon neuvonnasta on puhelun jälkeen kuulutettu asiasta.

   https://www.kaleva.fi/ihmisia-kutsuttiin-torstaina-koronarokotuksiin-kuu/3756215

   Tykkää

   • Ei taida laastari riittää..

    Kaikki keinot otetaan nyt käyttöön, jotta päästään 70-80 %n väestön rokotekattavuuteen. USAssa Biden perustanut iskuryhmän joka promoaa rokitetta. Tätä tyrkytetään nyt kybällä.. myös EUssa ja Suomessa

    https://edition.cnn.com/2021/07/01/politics/delta-variant-white-house-response-teams/index.html

    Kun 70-80 %n tavoite on saavutettu niin onkin helppoa viedä läpi pakkolaki, jolla rokotepassia vaaditaan koko väestöltä.

    COrona Vaccine IDentification passport = COVID-passi on alun alkaen ollut tämän koko hemmetin ”agilityn” (temppuradan) tarkoitus

    Liked by 2 people

   • Nuorten piikittäytyminen näkyy nyt siinä että nuoret sairastuvat, ja luullaan että sairastuvat koronaan, vaikka sairastuvat piikeistä. Sitten hallitus määrää taas lisää sulkuja.

    Tykkää

 3. Last american vagabondin tutkivan journalistin ja juristi Reiner Fuellmichin palaveri rokotteista.

  Melkoinen sekasoppa taustalla. Kuten jo tiedettiin että Gates ja Epstein halusivat tehdä rokotteen jossa Epsteinin DNA:ta, Epstein halusi luoda oman Epstein-rodun. Schwab haluaa tehdä ihmisrobotteleja palvelijoiksi kuten jo v. 2016 haastattelussa epäsuorasti kertoi, hackable animals, eli hakkeroitavia eläimiä joita on helppo ohjailla:

  https://brandnewtube.com/watch/dr-reiner-fuellmich-interviews-whitney-webb-berlin-corona-investigative-committee_8GDdr3Gfl3inRJa.html

  Tykkää

 4. Olin juuri jakamassa tuota samaa.. https://bit.ly/3wjnX8u ..Vadin) tuon videon tallentamista Omalle koneelle jälkipolville…Ne onnekkaat joka jää tästä eloon…

  https: //bit.ly/3wlRxKG

  Usan…Oma Riikka Söyring ei koskaan petä..Ei ihme että Hän on kärsinyt Burnoutista äskettäin…

  Tykkää

  • Ei minulla burnoutia ole ollut vaan kulmakipsi. Kompuroin kesäkuun alussa aamutuimaan paikallisen S-marketin pihalla vietyäni lapset kouluun ja hajotin vasemman käteni. Kipsi on nyt poissa, mutta käsi ei ole priima vieläkään.

   Tykkää

 5. Tälläistä Pelkopropagandaa levitellään tällähetkellä…Suoli24:sessa

  Anonyymi
  05.07.2021 14:17

  Juuri saadun tiedon mukaan epsilon-variantti jonka olemassaolosta on jo viitteitä, tulee olemaan delta-varianttiin verrattuna aivan eri maailmasta. Delta-variantti on ”vaarallinen”. Epsilon on massasurmaaja. Covid-19-beta oli sellainen jo yhteiskunnissa joissa sairaanhoito, hygienia ja hoidon saatavuus olivat nollatasolla, mutta epsilon on virus joka levitessään tuo kylmäkontit ja joukkohaudat osaksi myös suomalaista katukuvaa. Luonnollisesti epsilonin impakti esim eteläiselle euroopalle tulee olemaan yhteiskuntajärjestelmille lopun alkua. Suomessa tietoisuus tästä on valtionjohdon osalta jo olemassa ja se otetaan huomioon hybridistrategia 3.0 käytännön toimenpiteissä. Siksi on varauduttava siihen, että kesän 2021 hengähdystauon jälkeen tulemme todella sukeltamaan koronatilanteen osalta altaan syvään päähän. Äkkiä ja syvälle.

  Lueskelin vähön aikaa ja keskustelu 99.9% THLän syytämää propagandaa….Keskustelun tason perusteella siellä käytössä jonkinlaista moderointia

  Tykkää

  • Sen jälkeen kun Heinäveden kirkonkylään tuli 5G, haja-asutusalueella jossa asun on ollut jatkuvasti ongelmia netin kanssa. Ei yhteyttä, ei aukea, ei tallenna, ei anna kirjoittaa … you name it. Kirjoittamiseen käyttämästäni ajasta menee 2/3 sen odotteluun, että yhteys aukeaisi.

   Tykkää

   • Onko Muilla vastaavia ongelmia…Luulisi että tuo aiheittutaisi aikamoisen palauteryöpyn dragnetin ylläpitäjälle…Tiedotekin pitäisi löytyä jossain jos vika on tiedostettu…Muuten on suunnattu isku A-Mediaa vastaan…

    Tykkää

 6. Tämä on hyvin kukkulaista ja metsäistä aluetta kirkonkylää myöten. Lisäksi Kermajärvi jakaa kunnan alueita. Toisella puolella järveä toimii joku liittymä, mikä ei toimi toisella puolella lainkaan. Muistan, että aikanaan kenenkään dna-liittymät eivät toimineet pihallamme vaikka ne, joilla oli Saunalahti, kykenivät soittamaan.

  Vaikeuksia liittymien ja netin kanssa on ollut aina. Nyt on kuitenkin ollut hankalinta ikinä, ja kohtuuttoman paljon aikaa menee odotteluun.

  Eilen mieheni mainitsi, että kirkonkyläläisiä on valittanut Telialle (ei toimi sielläkään), mutta Teliaa ei kuulemma kiinnosta.

  —-
  UMV:n Janus Putkonen tiedotti Twitterissä että hänen tilinsä on suljettu ja rahat viety, ilman selityksiä.

  Tykkää

  • Jos käyttää semmoista viritelmää johon voidaan jollain tavalla liittää ulkoista suunta antennia niin siitä voisi (pitäisi) olla apua…Ollut omassakin käytössä

   Ei kun paljon ”paskapuhetta” netissä Teliasta niin hetken päästä alkaa kyllä Niitäkin kiinnostamaan Teidänkin ongelmat…

   ”Kun kohtelet jotain Asiakasta hyvin…Niin siitä kuulee 10 Ihmistä…Kun kohtelet Jonkun huonosti…Niin siitä kuulee 1000..”

   Tykkää

   • Se että nää Rahanväärentäjät alkaisivat toimia tuolla tavalla oli kirjoitettu tähtiin jo kauan aikaa sitten…Länsinaapurin Sosialisti yhteiskunnassa tuo alkaa jo olla jokopäiväistä…

    Hurrilass riittää tuollaiseen pelkästään se että julkisesti uskallat kritisoida Stefan Röve’niä ja hänen Kommariveljiään…Niin tili on hetken päästä tyhjennetty…

    Tuohan kuuluu olennaisena osana Social Crédit Score järjestelyyn…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s