Joe Rogan haastatteli mRNA-teknologian kehittäjää Robert Malonea

Koronapiikeissä käytetyn mRNA-geeniteknologian eräs kehittäjistä, tri Robert W. Malone on suljettu pysyvästi ulos Twitteristä. Mitä Malone tviittasi, kun hänen tilinsä suljettiin?

Moniammatillinen koronakriisin ratkaisuryhmä (MKR) on tehnyt koosteen aiheesta. AvoinMedia on lisännyt MKR:n koosteeseen linkkejä ja tietoja.

Moniammatillinen koronakriisin ratkaisuryhmä (MKR)

Joe Rogan haastattelee uusimmassa podcastissaan lääkäri-tutkija Robert Malonea. Haastattelussa Malone kertoo muun muassa omasta urastaan, avaa mRNA-tutkimusta sekä omaa osuuttaan lähetti (=messenger) -RNA -teknologian kehittäjänä ja koronakriisin massapsykoosia. Malone paljastaa miettineensä pitkään vaimonsa kanssa viimeisintä Twitter-kohua. Mitä hän julkaisi, jotta Twitter koki tarpeelliseksi sulkea hänen tilinsä?

Ennen kuin menemme tähän viimeiseen tviittiin, tutkitaan vähän Twitterin taustoja. Yrityksen ovat perustaneet vuonna 2006 Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone ja Evan Williams ja se listattiin New Yorkin pörssiin vuonna 2013. Twitterin suurimmat osakkeen omistajat ovat The Vanguard Group melkein 80 miljoonalla osakkeella, Black Rock, Morgan Stanley, SSgA Funds Management sekä ClearBridge Investments.

Entä kuka sitten omistaa Pfizerin? Wallstreetzenin mukaan Pfizerin viisi suurinta osakkeen omistajaa ovat, suurimmasta pienimpään: Vanguard Group Inc, Black Rock, State Street Corp, Capital World Investors ja Wellington Management Group Llp. Myös Morgan Stanley on mukana 12 suurimman omistajan joukossa. Jätämme lukijan mietittäväksi voiko tästä syntyä eturistiriitaa, kun valitaan kuka saa tviitata, mitä, milloin ja kenestä.

AvoinMedian toimitus suosittelee Tim Gielenin omistusketjuja avaavaa dokumenttielokuvaa Monopoly – Kuka omistaa maailman?, joka löytyy suomeksi tekstitettynä mm. Koronarealistit.fi -sivustolta.

Nojaten tiedonsaantioikeus-lakiin (Freedom of Information Act, FOIA), Yhdysvaltojen liittovaltion tuomari on määrännyt lääketurvallisuusviraston (Food and Drug Administration, FDA) julkaisemaan Pfizerin Covid-19 rokotetutkimuksen asiakirjat. FDA vetoaa ylivoimaiseen asiakirjamäärään, ja suostuu julkaisemaan tietoja vain 500 sivua kerrallaan. Ensimmäiset sivut julkaistiin marraskuussa, monta kuukautta asianajaja Aaron Sirin jättämän vaatimuksen jälkeen.

Canadian Covid Care Alliance on joukko kanadalaisia tutkijoita, lääkäreitä ja asiantuntijoita, jotka ovat nyt analysoineet näitä Pfizerin tutkimustuloksia. He ovat koonneet tuloksista videon.

Juuri tämä video oli lääkäri Robert Malonen viimeinen tviitti ennen kuin Twitter poisti hänen tilinsä. Oliko se yksin syy tilin lopettamiseen, sitä ei Twitter halua kertoa. Alta pääset katsomaan videota ja tekemään omat johtopäätöksesi, MKR kirjoittaa.

Canadian Covid Care Alliance -ryhmän ”Pfizerin Covid-19 -rokotteista enemmän haittaa kuin hyötyä” -videon, jonka tviittaaminen johti Malonen Twitterista poistamiseen, voi katsoa sekä tokentubessa että rumblessa (suomenkielinen tekstitys).

Toim.huom. Malonen haastattelun pääasiallinen sisältö löytyy englanninkielisenä transskriptiona Redditista.

PÄIVITYS 4.1.2022 klo 06:43

Nyt saatavilla Malonen haastattelun englanninkielinen transskriptio kokonaisuudessaan.

Videolla kerrotut PFIZERIN TUTKIMUSTULOKSET lyhyesti:
 • Pfizerin tutkimukseen osallistui 43 548 henkilöä. Kokeen tuloksena injektion RRR (Relative Risk Reduction) on 95 %, mutta tärkeämpi arvo ARR (Actual Risk Reduction) on vain 0,84 %.
 • Plaseboryhmään osallistui noin 21 000 ja kokeellisen rokotteen saaneessa ryhmässä oli saman verran.  Sen sijaan, että olisi odotettu kokeen loppuun asti, jo 2 kk jälkeen plasebon saaneet siirrettiin injektioituun ryhmään. Näin ollen kokeen päätyttyä ei voitu tehdä kunnollista vertailua ryhmien välillä.
 • Tutkimuksen mukaan rokotetuilla oli vähemmän koronatartuntoja, mutta heidän parissaan oli enemmän kuolemia ja sairautta joka kategoriassa (kuin plaseboryhmässä), eikä rokotetta voida näin ollen pitää hyödyllisenä.
 • Kun plaseboryhmä siirtyi rokoteryhmään, heistä kuoli heti 5.
 • Tutkimuksen aikana 3 ihmistä kuoli koronaan joista 1 oli rokoteryhmässä ja 2 plaseboryhmässä. Sydän ja verisuonitauteihin kuoli 9 rokoteryhmässä ja 5 plaseboryhmässä.
 • Normaalisti tutkimuksen aikana tärkeintä on turvallisuus ja rokotetutkimukseen tarvitaan 10 vuotta, kuitenkin vähintään 5 vuotta.
  • Pfizerin tutkimus vietiin läpi alle vuodessa
  • vaiheet (faasit) 2 ja 3 yhdistettiin
  • eikä eläinkokeita tehty.
 • Pfizerin mukaan mRNA-teknologia on jo käytössä oleva malli, jolloin sitä ei tarvitse tutkia. mRNA ei ole kuitenkaan rokote vaan ”delivery mechanism”.
 • 85 % koronaan menehtyneistä on yli 75-vuotiaita, mutta rokotekokeeseen osallistujista vain 4 % oli yli 75-vuotiaita. Tämä vääristää tuloksia. Samoin kuin se, että tutkimukseen osallistujat olivat pääosin terveitä. Koronaan menehtyneistä 95 %:lla on 1 oheissairaus ja suurimmalla osalla 4.
 • Meille kerrotaan, että rokote on turvallinen raskaana oleville, imettäville, allergikoille, koronan sairastaneille, psykologisista sairauksista kärsiville, jne. vaikka tutkimukseen ei osallistunut yhtään koehenkilöä näistä ryhmistä.
 • Biomarkkereita ei tutkittu.
 • Koronapassin vaikutusta ei tutkittu.
 • Kaikille tutkimukseen osallistujille ei tehty koronatestejä, vain niille, joilla oli oireita. Näin ei saatu selville oliko ryhmässä oireettomia.
 • 80 rokotteen saaneen osallistujan yhteystiedot kadotettiin, eikä heidän tuloksiaan voitu seurata loppuun asti. Yli 1500 osallistujan, molemmista ryhmistä, epäiltyä sairautta ei todennettu PCR-testillä. Myös tämä vääristää tuloksia.
 • 12–15 vuotiaiden ryhmä oli liian pieni: rokotettuja 1005 ja placeboryhmässä 978. Otos on liian pieni, jotta rokotehaitat tulisivat esille. Pfizerin testiryhmässä kuitenkin 12-vuotias Maddie joutui sairaalaan toisen rokotteen saatuaan, hän on nyt pyörätuolissa ja saa letkuruokintaa. Pfizer kuvaa hänen oireitaan vatsasärkynä.
 • Pfizer ilmoittaa, että nuorten riski sydänsairauksiin (myokardiitti) kasvaa, muttei kuoleman mahdollisuutta ole. Myokardiitin sairastaneista 20 % kuitenkin kuolee keskimäärin 6,5 vuoden sisällä.
 • The British Medical Journal julkaisi (Pfizerin) tutkimusvirheet, jotka Ventavialla oli tehty. Silti Pfizer eikä FDA määrännyt Ventaviaa tutkittavaksi. Sen sijaan Pfizer on palkannut Ventavian tekemään lisää tutkimuksia.
 • Valtiot ovat luvanneet aktiivisesti seurata rokotteen vaikutuksia kansalaisiin. Monissa maissa on kuitenkin käytössä vain spontaani ilmoittaminen, jolloin ilmoitusten määrä putoaa radikaalisti jopa nollaan. (Suomessa on käytössä spontaani ilmoitusmalli)
 • Ontariossa annettiin 29.9.2021 suositus, etteivät 18–24-vuotiaat nuoret miehet ottaisi Modernan rokotetta koska siinä on 1/5 000 riski saada sydänlihastulehdus eli myokardiitti. Heidän pitäisi sen sijaan ottaa Pfizerin rokote, jossa myokardiitin riski on 1/28 000. Kuitenkin 8.5.2021 Ontariossa lopetettiin Astra Zenecan jakaminen koska siinä on 1/60 000 verihyytymäriski.
 • Useita urheilijoita on kuollut viime aikoina äkkiseltään pelikentällä.
 • 17.11.2021 FDA julkaisi ensimmäiset Pfizerin tutkimustulokset. Näistä näkee, että myyntiä edeltävän 2,5 kk tutkimuksen aikana yli 1 200 osallistujaa menehtyi ja yli 25 000 neurologista haittavaikutusta ilmoitettiin.
 • Pfizerin tulos rokotteista vuonna 2021 on 33,5 MILJARDIA dollaria.
 • Pfizer on joutunut maksamaan viime vuosina miljardeja kompensaatiota johtuen epäeettisestä toiminnasta; vilpillisestä markkinoinnista, lääkekokeisiin osallistujien kuolemista ja hyväksyntää saamattomien lääkkeiden markkinoinnista lääkäreille, lääkäreiden lahjonnasta jne.
 • 84 % Pfizerin rokotetutkimuksen tekijöistä on eturistiriita: he ovat joko Pfizerin palkkalistoilla, osakkeen omistajia, saaneet apurahaa Pfizerilta, … 2 tutkimuksen kirjoittanutta henkilöä hyötyi siitä rahallisesti 9 miljardia dollaria.
 • CDC on muuttanut rokotteen määritelmää voidakseen käyttää rokote-sanaa kokeellista koronainjektioita koskien.
 • Pfizer tukee valtamedian uutisia ja sille on annettu vastuuvapaus rokotehaitoista.

Lähteitä:

Artikkelikuvassa Joe Rogan ja Robert W. Malone

9 comments

 1. Olli-Pekka Tuikkala fb:ssa: ”Tohtori Malonen Joe Roganin podcastissa perjantaina esiintymisen jälkeen miljoonat käyttäjät alkoivat etsiä Internetistä lisätietoja hänen loistavasta työstään, kun sadat riippumattomat kustantajat kirjoittivat myös sitä käsitteleviä tarinoita.
  Google sitten otti ja deletoi ko. selaushistoriat https://newspunch.com/google-caught-deleting-dr-robert…/

  https://www.facebook.com/groups/tilannehuone/posts/1879899842219934/

  Liked by 1 henkilö

 2. Kolme tuntia Malonen seurassa eikä puutumista tunnu, kolme minuuttia A-Studioa ja sormi menee punanappulalle.

  Malone on erityisen merkittävä siksi, että hän kuului sisäpiiriin aina plandemian alkuun asti. Hänellä oli aiemman tutkijanuran lisäksi kontaktit valvontaelimiin, joissa hän usein oli toiminut asiantuntijana. Hänellä on edelleen luottokontakteja lupaviranomaisten sisällä. Hän kuuluu ryhmään ”joka tietää liikaa”, mutta ilmeisesti ja toivottavasti hän on turvannut terveytensä luovuttamalla tietonsa niin laajalle, ettei hänen vaientamisestaan enää ole apua. PCR-testin keksijä Mullis kun kuoli yllättäen juuri ennen tapahtumien alkua. Kovakuntoinen surffaaja Kaliforniasta sai keuhkokuumeen.

  Malonen aiempi tausta on rokotteiden kehittämisessä mikä myös näkyy edelleen tiettynä ylioptimismina verrattuna eurooppalaisiin mikrobiologeihin. Kun Sucharit Bhakdi, vaikka on yli kymmenen vuotta vanhempi, ei mikrobiologiseen analyysiinsa nojaten missään tapauksessa itse ottaisi koronapiikkiä, niin Malone otti kaksi ja oli kuolla toiseen. Selityksenä oli, että hän sairasti koronan varhain ja osa oireista jäi päälle. Niinpä hän ajatteli, että otan piikit jotta pääsen oireista eroon. Tuli oppia kantapään kautta. Taitava kardiologi pelasti.

  Malonen päätavoitteena on saada lasten rokottamiset estettyä tai lopetettua niin pian kuin suinkin. Lisäksi hän arvostelee vahvasti sananvapauden katoamista ja tiedottamisen yhdenmukaistamista sensuurin avulla. Sijoitusrahastot omistavat sekä lääkevalmistajat että median ja Gatesin rahastot ohjaavat WHO:ta.

  Liked by 3 people

 3. ”Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta.” – Dresden James

  https://rumble.com/vri87x-funeral-director-begging-do-not-take-the-boosters.html

  ”Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.” – George Orwell

  Tykkää

  • Ja olikos se nyt Mark Twain joka sanoi ”kansaa on helpompi huijata kuin saada heidät uskomaan että heitä on huijattu”.

   Sen takia nämä aivopestyt koronalahkolaiset juoksevat piikityskeskuksen ja testauskeskuksen väliä edestakas.

   Liked by 1 henkilö

 4. Hevoslääkeaasiaa. Tosin tämä on jo vanhaa kamaa… Yle News julkaissut jo marraskuun alussa viime vuonna… mutta osui hollille nyt vasta…

  https://yle.fi/news/3-12169205

  ·· ”Finnish Customs have reported a slight uptick
  ·· in seized volumes of ivermectin. In 2020, customs
  ·· officials intercepted three shipments of the drug,
  ·· whereas by August of this year that number rose to eight,
  ·· with packages containing a few dozen to several hundred pills.”

  ”slight uptick” – hah koulutetulle tullivirkailijalle tulee tuommoisesta aliarvioinnista Aika Huono Olo!

  Tosi häijy piikki havaittu ivermektiinin salakuljetusyrityksissä!

  2020 Tulli hiffasi vaan kolme (3) lähetystä, mutta… 2021 takavarikot räjähti käsiin!! KAHDEKSAN (8) lähetystä!! Ei helv-…

  Tästä YleShittiNews johkaantuu vetämään mojovan lööpin:

  ”— Finnish vaccine opponents stocking up on ivermectin —”

  Varmuusvarastoja kasataan. Survivalistit yrittää kaikkensa. Salaliittoteoreetikot kätkemässä k-tautiaseita. Laittomia hevoslääkelähetyksiä Euroopan Liittovaltion ulkopuolelta!

  ·· ”Some people are pinning their hopes
  ·· on fighting [k-tauti] with ivermectin … anti-vaxxers …”

  Kotomaamme ”eturivin mikrobiolgit” ovat pitäneet nokkansa tiftisti tukossa viimeiset pari vuotta… eipä ole yksikään uskaltanut sanoa yhtikäs mitään. Noo nyt virkistävänä poikkeuksena Olli ”disappointing results” Vapalahti Hälshingistä lausuu sanoja.

  Ivermektiinin ohella TUHANSIA lääkeaineita testattiin, ja: ”The results were disappointing”

  Ei siitä ole mihinkään, sanoo Olli.

  Samaan aikaan Kalervo Väänänen, mahdollisesti eräs ”eturivin mikrobiologimme”, tekee parhaansa myydäkseen ivermektiiniä kaikille.

  Kalervon turkulainen Therapeutica Borealis -firma tuputtaa nenäsuihkelääkettään, jonka on kaiketi tarkoitus pelastaa maailma. No siinä on paria muutakin mömmöä mukana, se on sillai ninku ihan eri asia ku ivermektiini yksinäs. Semmottenas koktailina patentoitavissa!

  [Vaikuttavat aineet: aprotiniini, hydroksiklorokiini ja ivermektiini.]

  Ehkä vaivaannuttavaa Kalervon ja Ollin saunailloissa ku toinen mollaa ja toinen koettaa myydä.

  No ei siit hydroksiklorokiinistakaan oikeen sais puhuu-

  Tykkää

 5. Dr.Malone ripittää The Daily Mail -julkaisua ja toimittelijaansa Harriet Alexanderia disinformaatiosta ja lukuisista virheellisistä väittämistä koskien Joe Rogan Show’n sisältöjä.

  https://rwmalonemd.substack.com/p/the-truth-about-the-daily-mail-article

  Toimittelija Alexander onkin tehnyt julmetun pitkän jutun joka on aika raskasta luettavaa. Alexander tuuttaa totista k-tautinarratiivia joka käänteessä (juu geeniterapiainjektiot EI OLE ’kokeellisia’ ja uudet kohupiikit ON testattuja ja turvallisia ja kyllä niillä ON oikea myyntilupa jne jne), seassa on sitten läjäpäin poimintoja Rogan Show’sta, yhtä ja toista mitä Malone ja McCullough on tarinoineet. Alexander pudottelee soppaan omia vastaväitteitään, enimmäkseen ilman tarkempia viitteitä tositteisiin.

  On siinä jokunen asiallinenkin pointti. Malone on kuitenkin löytänyt useita mielestään täysin vääriä tulkintoja, Daily Mail saa huutia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s