Joukko meppejä vaatii pääkomissaarin eroa

Joukko eri puolueita edustavia europarlamentaarikkoja vaatii vaaleilla valitsemattoman pääkomissaari Ursula von der Leyenin eroa sekä ”turhan, tarpeettoman ja erottelevan” EU:n digitaalisen rokotetodistuksen (”koronapassi”) hylkäämistä.

Strassburgissa 16. helmikuuta 2022 pidetyssä lehdistötilaisuudessa mepit Stasys Jakeliunas (vihreät, Liettua), Ivan Vilibor Sinčić (sitoumaton, Kroatia), Virginie Joron (Kansallinen liittouma, Ranska), Cristian Terhes (Kansallinen demokraattinen maaseudun puolue PNTCD, Romania) sekä Christine Anderson (Vaihtoehto Saksalle, Saksa) perustelivat kantojaan em. aiheisiin sekä esittivät EU-tason koronapiikkihaittojen korvausrahaston perustamista.

PARLEMENT EUROPÉEN DE STRASBOURG
Press conference – Ursula von der Leyen’s immediate resignation demanded by freedom-fighting MEPs

Huijausta ja propagandaa

Stasys Jakeliunas aloittaa toteamalla ”jättimäisen, tieteellisen Covid-19 -huijauksen ja massiivisen propagandakampanjan” aiheuttaneen ja aiheuttavan edelleen törkeitä ihmis- ja perusoikeusloukkauksia, ja olevan ”uhka demokratialle Euroopassa.” Jakeliunas pitää EU-jäsenmaiden puolesta rokotekaupoista — joiden ehdot on salattu europarlamentaarikoilta — sopinutta Ursula von der Leyenia vastuullisena, ja toteaa, että pääkomissaarin tulisi erota.

Von der Leyen on käynyt kauppojen tiimoilta yksityistä viesteilyä Pfizerin toimitusjohtajan [Albert Bourlan] kanssa ennen sopimusten allekirjoittamista, Jakeliunas muistuttaa; ”tämä on selvässä ristiriidassa läpinäkyvyyden ja hyvän hallinnon periaatteiden kanssa.”

Euroopan unionin rokoteostopäätökset tehnyt, vaaleilla valitsematon pääkomissaari Ursula von der Leyen on koronapiikityksiä innokkaasti promotoivan Maailman talousfoorumin (World Economic Forum,WEF) sivuilla olevien tietojen mukaan WEFin johtokunnan jäsen.

Myös se, että rokotevalmistajien kanssa tehtyjen sopimusten sisältöjä on salattu, on vastoin em. läpinäkyvyyden ja hyvän hallinnon periaatteita, Jakeliunas sanoo. Se mitä sopimuksista tiedetään, osoittaa kuitenkin pääkomissaarin toimineen rokotevalmistajien edustajana ja päämyyntimiehenä, Jakeliunas sanoo jatkaen pääkomissaarin uskotelleen rokotteiden olevan ainoa tie ulos pandemiasta, ja ”tämä on vale. Edullisempia ja tehokkaita lääkkeitä on ollut saatavissa.” Komissaari on myös pyrkinyt tukahduttamaan keskustelua, ja tehnyt yhteistyötä ns. faktantarkistajien kanssa vaientaakseen vastaäänet, Jakeliunas perustelee, ja ehdottaa Euroopan unionin koronatoimia tutkivan komitean perustamista.

”Meillä on tässä korruption pandemia.”

Ivan Vilibor Sinčić vastustaa EU-komission aikeita pitää piikkipassi-kulkuluvat EU:ssa voimassa ainakin 30.6.2023 asti. Terveysturvallisuudella perustellut koronapassit eivät ole ainoastaan turhia, ne ovat osoittautuneet vahingollisiksi antaessaan ihmisille väärän turvallisuudentunteen. ”Koronapassit ovat lupa levittää tartuntoja” ja se, että rokotetut levittävät tartuntoja tiedettiin jo ennen koronapassien käyttöönottoa, sanoo Sinčić.

”Koronapasseja on käytetty rokotteiden markkinoimiseen, ja nyt myönnetään jo avoimesti, että koronapasseja käytettiin luomaan painetta rokotteiden ottamiseen, ” Sinčić sanoo verraten toimintaa kiristykseen, jolla eurooppalaisten ihmis- ja perusoikeudet vietiin. Sinčić paheksuu tapaa, jolla Itävallassa, Italiassa ja Ranskassa poliittinen johto on määrätietoisesti tehnyt rokottamattomista yhteiskunnan vihollisia jakaen väestönsä oikeudettomiin ja oikeutettuihin.

Miksi Itävallan hallitus haluaa pakottaa väestönsä [lakisääteisellä rokotepakolla] ottamaan testivaiheessa olevan kokeellisen rokotteen, kun viime vuodet ovat osoittaneet, että koronarokote on heikkolaatuinen, huonosti toimiva tuote, jolla on enemmän haittavaikutuksia kuin muilla rokotteilla on ollut yhteensä 30 vuoden aikana?

Miksi yksikään hallitus Euroopassa haluaa pakottaa väestölleen rokotteen, jonka vuoden, kahden, viiden vuoden päästä näkyvistä haittavaikutuksista ei ole tietoa?

mep Ivan Vilibor Sinčić 16.2.2022

”Meillä on selvästi tässä korruption pandemia,” Sinčić toteaa jatkaen, että EU:n koronatoimet tulee läpikotaisin tutkia. ”Se, mitä nyt tarvitsemme Euroopassa, on vastuullisuus.”

”Olemme keskellä kliinistä koetta.”

Virginie Joron pitää puheenvuoronsa ranskaksi, mutta englanninkielinen transkriptio on saatavilla. Joron nostaa esiin sen, että komission aie — ilman tieteellistä pohjaa — pidentää koronapassin käyttöä kesäkuun viimeiseen päivään vuonna 2023 on sama päivä, jolloin kokeellisten koronapiikkien faasi3 päättyy.

”Kyllä, olemme keskellä [koronapiikkien] kliinistä koetta. Yli miljoona haittavaikutusta on virallisesti rekisteröity. Niitä on kuitenkin enemmän, koska on paljon lääkäreitä, jotka eivät halua raportoida haittavaikutuksia. Tietokannoissa näemme ilmoituksia aivohalvauksen saaneista lapsista, lapsista joilla on sydänlihaksen ja/tai sydänpussin tulehdus, samoin kuin lapsia jotka ovat saaneet autoimmuunisairauden ottaessaan rokotteen tautiin, joka ei ole lapsille vaarallinen.”

Joron sanoo ehdottavansa uudelleen korvauksia koronapiikeistä haittoja saaneille, ja pitää skandaalina sitä, että aiempi esitys korvauksista sivuutettiin ilman keskustelua.

Jonain päivänä nämä henkilöt — lobbaajat, teknokraatit ja heidän rikoskumppaninsa media — vielä joutuvat vastuuseen teoistaan.

mep Virginie Joron 16.2.2022

”Meillä on oikeus tietää!”

Cristian Terhes avaa kiittämällä saksalaista toimittajaa, joka kaivoi esiin tiedon siitä, että Von der Leyen allekirjoitti vuoden 2021 huhtikuussa 1,8 miljardin koronapiikin ostosopimuksen Pfizerin kanssa. Kyseinen toimittaja pyysi saada Von der Leyenin ja Pfizerin välillä käydyn viestinnän — johon ensimmäisenä puhunut Stasys Jakeliunaskin viittaa — tiedonsaantioikeuteen vedoten nähdäkseen. Komissio vastasi, ettei näiden kahden henkilökohtaisia viestejä voida luovuttaa.

Toimittaja jätti valituksen Euroopan unionin oikeusasiamiehen (ombudsman) toimistoon.

AvoinMedia raportoi asiasta kertoen oikeusasiamies Emily O´Reillyn aloittaneen syyskuussa 2021 tutkinnan Ursula von der Leyenin ja Albert Bourlan keskinäisestä viestinnästä. Komissio on kieltäytynyt antamasta viestejä, vaikka komissiolla on velvollisuus arkistoida tärkeisiin poliittisiin aiheisiin liittyvä viestintä. Marraskuussa Der Spiegel uutisoi komission rutiininomaisesti hävittävän arkistoitavaksi määrättyä materiaalia. —

”Muutama viikko sitten oikeusasiamiehen toimisto julkisti tutkimuksen tulokset todeten olevan huonoa hallintoa” kieltäytyä julkaisemasta Von der Leyenin ja Bourlan kirjeenvaihtoa, Terhes kertoo, ja kiittää oikeusasiamiestä joka ”hoiti työnsä, vaikka häntä painostettiin ja uhkailtiin.”

— Oikeusasiamies moitti läpinäkyvyyden puutetta (EU on mm. kieltäytynyt kertomasta rokoteostojen hintaa) todeten Euroopan komission muuttuneen vähemmän läpinäkyväksi, vähemmän vastuulliseksi ja loitonneen demokratiasta. —

Tällaisen Euroopanko me haluamme? Euroopan, jossa vaaleilla valitsematon pääkomisaari käy henkilökohtaisia neuvotteluja yksityisen yrityksen johtajan kanssa, asioista jotka vaikuttavat meidän kaikkien perusoikeuksiin?

Cristian Terhes 16.2.2022

Pitäisikö meidän tuntea olomme turvalliseksi kun pääkomissaari neuvottelee yksityisesti yritysjohtajan kanssa? kysyy Terhes, ja muistuttaa että Ursula von der Leyenin puoliso Heiko von der Leyen on mukana bioteknologia- ja rokotebisneksessä.

”Yritys ei ole valtio, se ei ole hallitus. Meistä on tullut näiden ihmisten objekteja. He riisuvat pois oikeutemme, koska heillä on kaupallisia sopimuksia”, Terhes sanoo kiittäen kollegoitaan siitä, että he vaativat sopimusten sisältöä julkiseksi.

Euroopan kansanpuolue (European People’s Party, EPP johon suomalaispuolueista kuuluvat kokoomus ja KD) ehdotti parlamentissa, että läpinäkyvyyttä vaativasta esityksestä poistetaan kohta, jossa tällaisten sopimusten edellytetään olevan läpinäkyviä, kertoo Terhes. ”Miksi he eivät halua ihmisten tietävän näiden sopimusten sisällöistä?”

Äänestimme parlamentissa esityksestä, ja äänestys meni näin: 187 meppiä, enemmistö EPP:n jäseniä, vastusti sitä, että kansalaiset ja toimittajat saisivat tietää sopimusten sisällöistä. 500 edustajaa, sekä vasemmalta että oikealta, äänesti sen puolesta, että komissio välittömästi asettaa saataville sopimukset, ja ettei millään pykälällä rajoiteta läpinäkyvyyttä, Terhes sanoo.

Euroopan unioni on nyt syvässä kriisissä, johtajuus- ja vastuullisuus -kriisissä.

mep Cristian Terhes 16.2.2022

Kaksi parhaillaan meneillään olevaa tutkimusta osoittaa, että Ursula von der Leyen ei ole sopiva virkaansa; yhdyn niihin kollegoihini, jotka vaativat Von der Leyenin välitöntä eroa, Terhes sanoo.

Kaduilla haastetaan hallituksia

Saksan mep Christine Anderson toteaa ihmisten haastavan ns. demokraattisia hallituksiaan joka puolella maailmaa. Ihmiset ovat kaduilla kaikkina vuorokauden aikoina vastustaen heihin kohdistettuja pakkoja ja rajoituksia, sittenkin vaikka ”demokraattiset hallitukset” uhkailevat oikeuksiaan toteuttavia ihmisiä.

Anderson sanoo kanadalaisten rekkakuskien Freedom Convoyn olevan innoittava esimerkki muiden maiden ihmisille rohkeudesta ja päättäväisyydestä, joka antaa toivoa siitä, että demokratia vielä voidaan palauttaa.

Anderson, joka sanoo saaneensa voimia jatkaa Kanadan rekkakuskien esimerkistä, kehottaa kaikkia ottamaan mallia Kanadan rekkakuskeista; ei riitä, että kourallinen meppejä tekee vastarintaa ja taistelee. Joukkovoima kadulla vakuuttaa hallitukset siitä, että ne eivät ole oikealla asialla, Anderson alleviivaa.

Ei riitä, että kourallinen meppejä tekee vastarintaa ja taistelee. Tarvitsemme teitä ihmisiä vastustamaan näitä [tyrannimaisia] hallituksia. Pyydän, vastustakaa hallituksianne, ja seuratkaa Kanadan rekkakuskien esimerkkiä. He ovat oikealla asialla.

mep Christine Anderson 16.2.2022

Tilaisuuden lopussa, kysymys- ja vastaus -osiossa Terhes korostaa, että se mikä aikanaan teki lännestä vahvan, olivat arvot. Perusoikeuksien kunnioittaminen, ymmärrys siitä, että hallitukset ovat olemassa palvellakseen kansaa eikä päinvastoin — jonka jälkeen Terhes vertaa rekkakuskeihin kohdistettuun väkivaltaan turvautunutta Kanadan pääministeri Justin Trudeauta (liberaalit/WEF) Romanian edesmenneeseen diktaattoriiin Nicolas Ceaucescuun.

Artikkelikuvana kuvakaappaus 16.2.2022 pidetystä lehdistötilaisuudesta.

LISÄTTY 21.2.2022 klo 12:01 sana ”koronapiikin” > ”1,8 miljardin koronapiikin ostosopimuksen”

27 comments

 1. ”Meillä on selvästi tässä korruption pandemia”

  Ok, mutta jos vastuutahoilla on jokin yhteinen nimittäjä, voiko sen nimetä? Veikkaan, että ei. Siinä käy helposti niin, että tuon kaltaisen pandemian vastuutahoja peräänkuuluttavia aletaan kutsua antisemitisteiksi.

  Tykkää

  • Diktaattorin otteisiin turvautunut liberaali-Trudeau teki sen jo nimittelemällä holokausti-selvityjien jälkeläistä, parlamentaarikko Melissa Lantsmania antisemitistiksi, antoi ymmärtää konservatiivien olevan liitossa natsien kanssa ja pakeni sitten paikalta.
   Lantsman muistutti Trudeauta täysistunnossa tämän omista sanoista sekä kutsui Trudeaun julistamaa hätätilaa epäoikeutetuksi.
   Merkille pantavaa on, että Lantsman sai puolustajia oikealta ja vasemmalta kun taas liberaalit istuivat hiljaa.

   Tykkää

 2. Suomen Uutiset: Trudeau uhkaa viedä mielenosoittajilta rekat, rahat, lemmikit ja lapsetkin
  https://www.suomenuutiset.fi/trudeau-uhkaa-vieda-mielenosoittajilta-rekat-rahat-lemmikit-ja-lapsetkin/

  Huom. Trudeau on WEFisti, ja varapääministeri Crystia Freeland WEFin johtokunnan jäsen.

  ”Kanadan pääministerin kamppailu häntä vastustavia mielenosoittajia vastaan kiihtyy. Mielenosoituksen johtajia on pidätetty. Erityisesti Trudeau on käynyt vastustajiensa rahojen kimppuun: monen mielenosoittajan pankkikortti on lakannut yllättäen toimimasta.

  Poliisi on alkanut poistaa rekkamielenosoitusta Ottawan keskustassa. Jo torstai-iltana poliisi otti suurella joukolla kiinni joitakin yksittäisiä henkilöitä mielenosoitusalueelta. Ainakin kaksi mielenosoituksen keskeisistä johtohahmoista, Tamara Lich ja Chris Barber on pidätetty ja heidät tullaan asettamaan syytteeseen, kertoo Kanadan yleisradioyhtiö CBC.

  Poliisi on eristänyt mielenosoitusalueen estääkseen kansalaisia pääsemästä mielenosoittajien avuksi. Torontolaislehden kolumnisti vertaa tilannetta Berliinin muuriin: ennen oli Checkpoint Charlie, nyt on Checkpoint Trudeau.

  Hallitus haluaa viedä mielenosoittajien rahat

  Pääministeri Justin Trudeaun hallituksen tähtäimessä on erityisesti mielenosoitusten rahoitus. Joukkorahoituksella kerätyt suuret rahamäärät ovat saaneet hallituksen todella huolestumaan.

  – Aiomme seurata rahan jälkiä. Aiomme pysäyttää näiden laittomien sulkujen rahoituksen, sanoi valtionvarainministeri Chrystia Freeland lehdistötilaisuudessa maanantaina.

  – Jos rekkaasi käytetään näissä laittomissa suluissa, yrityksesi pankkitili jäädytetään.

  Torstaina pidätetty Tamara Lich kertoi toimittajille, että hänen pankkitilinsä on jo jäädytetty. Eräs toinenkin mielenosoittaja kertoi, että hänenkin tilinsä on jäädytetty.

  Kanadassa tilanne on siis se, että jos osallistut hallituksen vastaiseen mielenosoitukseen, pankkikorttisi saattaa lakata toimimasta.

  Mielenosoittajien työ ja elinkeino vaarassa

  Rekan takavarikoimisen ja pankkitilien jäädyttämisen lisäksi kuljettajia on uhkailtu myös ajokortin, ammattiajoluvan ja ajoneuvon vakuutuksen laittamisella “hyllylle” tai peruuttamisella. Hallituksen vastaiseen mielenosoitukseen osallistumisesta saattaa siis seurata se, että ihminen menettää elinkeinonsa kokonaan.

  Oikeusministeri David Lametti on sanonut, että oikeustoimia tullaan kohdistamaan erityisesti sellaisiin suurlahjoittajiin, jotka ovat aiemmin lahjoittaneet rahaa Trumpin kampanjaan. Trudeaun hallituksen toimilla on siis selvä poliittinen painopiste.

  Lemmikit ja lapsetkin otetaan huostaan

  Rahojen ja elinkeinon viemisen lisäksi Trudeaun hallinto uhkailee vievänsä mielenosoittajilta lemmikit ja lapsetkin. Ottawan viranomaiset muistuttavat mielenosoittajia, että jos joudut putkaan, lemmikkiäsi säilytetään korkeintaan kahdeksan päivää viranomaisten hallussa sinun kustannuksellasi. Sen jälkeen sinun katsotaan luopuneen lemmikistäsi.

  Eli jos putkareissu kestää yli kahdeksan päivää, saatat vapaaksi päästyäsi huomata, että rakas lemmikkisi on lopetettu viranomaisten toimesta.

  Viranomaiset ovat huolissaan myös mielenosoittajien lapsista. Ottawan lastensuojeluviranomaiset tiedottavat, että heillä on virkavelvollisuus ottaa huostaan mielenosoittajien lapset, mikäli vanhemmat kiinniotetaan eikä muita järjestelyjä lasten hoitamiseksi ole tehty. Lapset sentään luvataan palauttaa vanhemmille kustannuksitta heti kun vanhemmat pääsevät pois putkasta.

  Pankeilla velvollisuus lopettaa kaikki toimet

  Trudeaun hallituksen hätätilalain nojalla antama asetus määrää, että kaikilla rahoituslaitoksilla on velvollisuus lopettaa kaikki toimet mielenosoituksiin tai niiden rahoittamiseen osallistuneiden henkilöiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että kohdehenkilö ei voi nostaa tililtään rahaa tai maksaa laskujaan. Ei edes elatusapumaksuja.

  Mielenosoitusten rahoittaminen on tavallaan rinnastettu terrorismin rahoittamiseen. Pankeilla on velvollisuus viipymättä ilmoittaa liittovaltion poliisille ja Kanadan tiedustelupalvelulle kaikki tiedot kohdehenkilöiden pankkitileistä ja tilisiirroista.

  Pankeilla on velvollisuus pyrkiä tunnistamaan mielenosoituksiin osallistuneet kohdehenkilöt itse, mutta viranomaiset myös lähettävät pankeille nimilistoja epäilyksen alaisista kohdehenkilöistä, joiden tilit on suljettava. Poliisi kerää nimilistoja mielenosoituksiin osallistuvien ajoneuvojen rekisterinumeroiden perusteella.

  Hätätilalaki on voimassa vain 30 päivää, mutta pankit voivat sen jälkeen itsenäisesti päättää lakata tarjoamasta palveluitaan “ongelma-asiakkaille”, koska nämä muodostavat pankille riskin tulevaisuudessakin, toteavat Kanadan yleisradion haastattelemat asiantuntijat. Pankeilla on oikeus valita asiakkaansa.

  Hallituksen vastustajan kohtalo on synkkä

  Trudeaun hallinto maalailee siis vastustajilleen synkkää tulevaisuutta: jos osallistut hallituksen vastaiseen mielenosoitukseen, sinut voidaan laittaa putkaan epämääräiseksi ajaksi. Sitten kun joskus pääset putkasta, huomaat, että autosi on takavarikoitu ja pankkikorttisi on lakannut toimimasta.

  Lisäksi ajokorttisi, ammattiajolupasi ja liikennevakuutuksesi on peruutettu, joten työsi kuljetusalalla ovat ohi. Koirasi on lopetettu ja lapsesi ovat jossakin lastensuojelulaitoksessa, mutta et pääse hakemaan heitä edes taksilla, koska pankkikorttisi ei toimi.

  Onnistunut rahankeräys säikäytti Trudeaun

  Heti liikkeelle lähdettyään Freedom Convoy onnistui keräämään GoFundMe-joukkorahoitussivustolla yli 10 miljoonaa Kanadan dollaria kaikkiaan 120 000 lahjoittajalta. Samaan aikaan pääministeri Trudeau väitti, että rekkamielenosoituksen kannattajat ovat vain pieni ja syrjäytynyt ääriryhmä. Lahjoitusten ja lahjoittajien määrä kertoi kuitenkin aivan muuta.

  GoFundMe ei kuitenkaan suostunut tilittämään lahjoituksia eteenpäin rekkakuskeille, vaan painostuksen alla sulki keräyksen ja ilmoitti palauttavansa rahat takaisin lahjoittajille. Siinä vaiheessa Freedom Convoyn järjestäjät kääntyivät kristillisen GiveSendGo-joukkorahoitussivustoon puoleen, joka keräsi lyhyessä ajassa 9 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria 102 000 lahjoittajalta.

  Kanadan yleisradion mukaan monet lahjoittajista olivat samoja. Yli puolet rahoista tuli yhdysvaltalaisilta lahjoittajilta.

  GiveSendGo-keräyksen rahoille kävi vielä huonommin kuin aiemmin. Rekkakuskit eivät saaneet mitään, vaan Ottawan osavaltion hallinto jäädytti varat. Lisäksi hakkeri murtautui GiveSendGon nettisivuille ja sai haltuunsa lahjoittajien sähköpostiosoitteet, jotka hakkeri sitten julkaisi netissä.

  Lahjoittajien nimiä julkaistu lehdissä

  Nyt tällä hakkeroidulla listalla olleet lahjoittajat odottelevat kylmä rinki takamuksen alla, milloin pankki ilmoittaa, että heidän tilinsä on jäädytetty. Pankkien lisäksi heitä vainoavat toimittajat, jotka ovat julkaisseet lahjoittajien nimiä lehdissä.

  Lehdet ottaneet ihmisiin yhteyttä jopa muutaman kympin lahjoituksen takia kysyäkseen, miksi henkilö halusi tukea Freedom Convoyta. Joku voi pitää tätä normaalina journalistisena toimintana, mutta käytännössä se on pelkkää ahdistelua ja maalittamista.

  Jotkut lahjoittajista ovat joutuneet sulkemaan yrityksensä tai menettäneet työpaikkansa julkishallinnossa sen jälkeen, kun heidän nimensä on julkaistu. Ja sitten vielä ihmetellään, että miksi niin monet lahjoittajista halusivat esiintyä valenimellä tai pysyä anonyymeina.

  Kryptovaluutat kasvattavat suosiotaan

  Monet ihmiset ovat kaiken tämän jälkeen menettäneet luottamuksensa joukkorahoitussivustoihin, koska on tullut kipeän selväksi, että “väärää mieltä” oleva ei välttämättä ikinä saa hänelle lahjoitettuja rahoja.

  Myös luottamus pankkeihin ja luottokortteihin on vaarassa, varsinkin jos Trudeaun hallinnon toimet johtavat suurten ihmisjoukkojen pankkitilien jäädyttämiseen. Moni varmasti nostaa lisää käteistä patjan alle.

  Kryptovaluutat, kuten Bitcoin, ovatkin kasvattaneet suosiotaan Freedom Convoyn tukijoiden keskuudessa. Myös Trudeaun hallitus on huomannut tämän.

  – Tulemme laajentamaan Kanadan rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen vastaista lainsäädäntöä siten, että se kattaa joukkorahoituksen ja maksunvälittäjät, valtionvarainministeri Chrystia Freeland lupaa. Muutokset tulevat kattamaan myös kryptovaluutat.”

  Tykkää

  • Jokohan alkaisi Kanadassakin käytösviemärin suu häämöttämään. Eli yhteiskunnan tila saavuttaa pisteen, jolta ei ole enään paluuta. Kammottava ajatus, että siellä osa kansasta vielä hyväksyy moisen sikailun ja perseilyn ja vieläpä kannattaa sitä. Samoin kun lukee Suomen Uutisten kommenttiosiota tuosta jutusta, osa näyttäisi täällä Suomessakin olevan saman kannalla, toki sielläkin osa(yksi tai pari maksettua) vain trollaa wefin puolesta, mutta silti.

   Tykkää

 3. EU-parlamentissa rehellisiä valitsijoidensa edustajia on nopeasti arvioiden noin yksi prosentti eli alle kymmenen edustajaa. Koostumus saattaa vähän vaihdella aihepiireittäin. Loput ovat kuka kenenkin taskussa ajamassa kotimaidensa alistamista mitä erilaisimmille agendoille. Tulossa on Suomen köyhdyttämisprojekti vihreäksi maalattuna ja ah niin ihanin perusteluin maailman pelastamiseksi. Kyllä ne mainostoimistot osaavat tämänkin myymisen.

  Videolla Heidi Hautala johtaa puhetta EU-parlamentissa ja näyttää kuinka totuuden lausuminen johtaa puheoikeuden välittömään epäämiseen. Heidi Hautala katkaisee heti iäkkään latvialaisedustajan puheen kun tämä rohkenee kertoa mitä sota oikeasti tarkoittaa ja kuinka Ukrainan natsipataljoonat surmaavat siviilejä ja lapsia EU-rahoituksen turvin.

  Katsokaa lyhyt video 2min kuinka Naton sotaratsu Heidi Hautala kutsuu turvamiehen puhujapönttöön koska isossa salissa Nato päättää mitä sanotaan ja Suomi-neito tekee kuten käsketään.

  Liked by 1 henkilö

  • omituiseksi mennyt eu,kun eikös pitänyt olla vain vapaiden markkinoiden alue,ja vapaan liikkuvuuden,jolla sitä aikanaan mainostettiin kansalle.
   eikös hautala jo esittänyt,että kaikkien eu maiden pitäisi liittyä natoon…ei siis olisi itsemääräämisoikeutta mailla ilmeisesti hänen mielestä näin päin…näyttää vihreillä olevan ainoa vihreä arvo nykyään dollarin palvonta

   Tykkää

   • Hautalasta tulee aina mieleen kavkaz center ja hänen terroristisympatiansa Beslanin koulumurhaajiin. Hyvin on Suomen kansa pidetty pimennossa niistäkin asioista. No meillä on pitkät perinteet valikoivasta uutisoinnista.

    Tykkää

 4. Crystia Freelandin isoisä Michael Chomiak oli länsiukrainalainen (lvovilainen) banderisti ja fasisti. Lehtimies ja natsikollaboraattori, joka toimitti Krakivski Visti-nimistä lehteä Lvovissa natsihallinnon aikaan. Natsihallinnon kaaduttua ja Puna-Armeijan vallattua Puolan Chomiak siirtyi Itävaltaan, mistä hän emigroitui Kanadaan v.1948.
  Operaatio Klemmarin mukana USAhan ja Kanadaan emigroitui suuri määrä natseja, Kanadaan erityisen paljon länsiukrainalaisia.

  https://www.freethinkerscollective.com/post/chrystia-freeland-s-grandfather-was-a-nazi-collaborator

  Nyt Chomiakin lapsenlapsi on luomassa natsihallintoa Kanadaan.

  Liked by 1 henkilö

 5. Nyt kun natseista on puhe, niin WEF-Schwabin isoisän ja isän yritys teki bisnestä natsien kanssa. Freeland on WEFiläinen, ja niin on von der Leyenkin.
  Näinköhän tässä alkaa hahmottua eräänlainen sukupolvien jatkumo agendassa?

  Tykkää

  • Sukupolvien jatkumoa on varmasti. Jo parin sukupolven ajan vaikuttanut ”korrektius” on vaikeampi arvioida. Mölyt on täytynyt pitää mahassa – on ollut ja kaikenlaista vihaa joka ”ei uskalla sanoa nimeään” – nyt niinkin naurettava kategoria kuin koronadenialistit purkaa patoutumia. Mutta vain hetkellisesti, viha ja rakkaus vaativat suuressakin julkisuudessa paikkansa. – – – Ns. whig-historia oli tolkuton, liberaali ikuisuus on ajatuksenakin mieletön. Teeskentely ja itsepetos jäävät tietysti nähtäviksi.

   Tykkää

 6. Modernan mRNA-rokotteeseen yhdistetty myoperikardiitti potilaalla, jolla on subkliininen autoimmuunialttius:
  Badshah M, Shriver J, Rynders B, Sjovold A, Shaukat MHS, Rajpurohit N. MODERNA mRNA-1273 vaccine-associated myopericarditis in a patient with a subclinical autoimmune predisposition. J Cardiol Cases. 2021 Oct 2;24(5):227-229. doi: 10.1016/j.jccase.2021.09.007. PMID: 34868402; PMCID: PMC8617476.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34868402/

  Tykkää

 7. COVID-19 mRNA-rokotteeseen liittyvän myoperikardiitin ehdotettu patogeneesi, ominaisuudet ja hallinta:
  Hajra A, Gupta M, Ghosh B, Ashish K, Patel N, Manek G, Rai D, Sreenivasan J, Goel A, Lavie CJ, Bandyopadhyay D. Proposed Pathogenesis, Characteristics, and Management of COVID-19 mRNA Vaccine-Related Myopericarditis. Am J Cardiovasc Drugs. 2022 Jan;22(1):9-26. doi: 10.1007/s40256-021-00511-8. Epub 2021 Nov 24. Erratum in: Am J Cardiovasc Drugs. 2021 Dec 21;: PMID: 34817850; PMCID: PMC8612108.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34817850/

  Tykkää

 8. Autovasta-aineiden vapautuminen lapsilla mRNA-rokotuksen jälkeen: Monisysteemisen tulehduksellisen oireyhtymän riskitekijä?
  Buchhorn R, Meyer C, Schulze-Forster K, Junker J, Heidecke H. Autoantibody Release in Children after Corona Virus mRNA Vaccination: A Risk Factor of Multisystem Inflammatory Syndrome? Vaccines (Basel). 2021 Nov 18;9(11):1353. doi: 10.3390/vaccines9111353. PMID: 34835284; PMCID: PMC8618727.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34835284/

  Tykkää

 9. Mielenkiintoista nähdä miten nämä läntisiä arvoja ja ihmisoikeuksia valtoimenaan ympäri maailmaa polkevat Justin Trudeaun kaltaiset ilmeisen lahjotut rikolliset ja muut bioterroristit saavat pysäytettyä Venäjän armeijan muodostaman ”Freedom Convoyn”.

  Hirvittää oikein ajatellakkin miten kurjaa se olisi jos kaikki ne meillekkin tyhjästä luodut miljardivelat jäisivät tykkänään maksamatta sen vuoksi että joku vitun Venäläinen ”Freedom Convoy” tulisi ja ottaisi tämän konkurssipesän huostaansa ja kenties veisivät nämä piikkejä tyrkyttävät rikolliset mennessään.

  Tykkää

 10. Venäjän armeijan muodostama ”Freedom Convoy” kieltämättä kaunis ajatus tämän globalistiterrorin lopettamiseksi. Voi olla, että WEFin nuori johtaja Emma(nuel) Macron huomaa yks kaks Venäläisen ”Freedom Convoyn” saapuneen Paraisille, Riemukaaren juurelle.

  No Venäläistä ”Freedom convoyta” odotellessa, voi katsella Donbassin ja Luganskin tapahtumia 24 tuntia vuorokaudessa (oppii samalla venäjää) tuolta:

  https://vk.com/gtrk.lnr_lugansk24

  Tykkää

 11. Missäs meidän mepit? Kansanedustajat? Ministerit?
  Mitä mieltä ne on?
  Harva se päivä lehdissä ovat! Nyt voisi tuoda julki omaa arvomaailmaa sen sijaan että esittelee vaatekaapin sisältöä!

  Liked by 1 henkilö

  • Jos nuita Venäjän sotavoimien keskityksiä naapureidensa rajoille ei sittenkään voi pitää minään ”Freedom Convoy”-tyyppisenä velat ja vastuut vapauttavana lähentymisenä, niin luulisi että Nato ja EU panisivat tikkuja ristiin ja lähettäisivät voimasuhteita vastaavan määrän omia ”Freedom Convoy” tyyppejä tussarit samalla tavalla ojossa auttamaan hyökkäysuhkan kohteena olevia maita.

   Minusta länsimaiden pitäisi ryhdistäytyä ja ottaa selkeä pesäero näihin silkkaa tyranniaa edustaviin Justin Trudeaun tyyppisiin punaviherkommunisteihin jotka ovat ilmiselvästi kommunistimaiden ja Venäjän asialla tuhoamassa kaiken sen hyvän jota länsi on aina puolustanut.

   Tykkää

 12. Äh! Voi sopimusperusteinen oikeusvaltio!

  Paras sittenkin unohtaa ne Naton ja EU:n ”Freedom Convoy” tikkujen ristiin panemiset.

  Nyt näyttääkin siltä että ”oikeusvaltioperiaatteiden” nimeen vannovilla Naton ja EU:n riveissä tallustelevilla ”oikeusvaltioilla” on saappaat täynnä ripulipaskaa. Sopimusperusteiset oikeusvaltiot ovat rikkoneet tekemiään sopimuksia ja siksi ollaan tässä hankalassa tilanteessa!

  https://thethreadtimes.com/west-promised-not-to-expand-nato-der-spiegel

  Tykkää

 13. Pandemian peittely alkanut kunnolla piti järjestää uusi kriisi. Mielenosoitukset loppuu ja hallitukset pysyy pystyssä. Tämä on ollut maailmanlaajuinen huijaus ja epäilen Puutininkin olevan tässä takana sillä ei ole mitään väliä paljoko tulee Ukrainan sodassa uhreja lisää. Ei tule ylittämään rokotekuolemia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s